A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Bodza
Nem gondolod, hogy egy kicsit igazságtalan vagy?
Ha egy kicsit vissza néznéd elég régóta vagyok a fórumokon, kaális stb. Szerintem ha nem mész beavatkozásra, akkor inkább megpróbálsz egy kicsit kiengedni, és új erőre kapni. Attól, hogy olvasod, hogy mi történik, nem biztos, hogy van hozzá szólásod? Vagy beszéljem meg az örökbefogadást, amikor elbögném magamat rajta, mert a párom hallani sem akar róla. Pedig hidd el, itt olvastam a hozzá szólásokat, és potyogott a könnyem. Bármilyen nehéz is elhinni. Vagy amikor megtudtad, hogy sikerüt!!!
Nem vártam, hogy kiderüljön mit mondott neked Apánk az UH-n?! Vagy nem gondoltam Zsembire?!Hidd el én is nehezem viselem a kudarcokat, és innen meritek erőt!!!!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kagyló
Nem hinném, hogy Bodzit igazságtalansággal kellene vádolnod.

Honnan tudhatná bárki is, hogy mi jár a fejedben, amikor olvasol, vagy bármelyik lány hozzászólása milyen hatást vált ki belőled, ha nem írsz róla egy sort sem.

Amikor az ember nem jár épp beavatkozásokra, akkor is ad életjelt magáról, ahogy az ideje engedi, de mindenképp hangot ad annak a hozzászólásaiban, hogy mennyire törődik a másikkal és azzal ki hol tart a saját maga programjában.

A kudarcot mindenki saját maga módján éli meg, de úgy gondolom, ha rendszeresen olvasol minket, akkor láthatod hogy itt erőt lehet meríteni mások sikeréből, és vigasztalódást lehet találni a megélt kudarcokon.

Mindenki gratulált Cseka babájához! A legutóbbi jelentkezésednél egy szóval sem gratuláltál nekik.
Na ilyenekre gondol pl. Bodzi.

Egy kisbaba születése mindenkit megindit érzelmileg /pozítivan/ egy ilyen fórumon pláne és belőled ez semmiféle érzelmet nem vált ki a látszat szerint.
(Pedig gondolom nem így van, különben nem harconál a magad babáért)

Szerintem ne csak olvasgass és tarts meg magadban az érzéseket, hanem reagálj is jobban fogod magad érezni tőle.
andi67

Hanyatkám!

Hétvégi tali, hát még talán össze is jöhet, csak álljak legalább térdre ebből az infulból.
De jó is lenne egyet traccsantani telesütis szájjal.

:D :D

Ha valaki hamarabb találkozik Plümivel vagy Yamival, mint velem, kérje meg őket másoljanak a DVD-ből egyet. Biztosan megteszik.
Zsembinek is viszek legközelebb 1 példányt a tornára. Jó Zsembike?

Szia Szurikáta! Van már jelentkező szurható popsid? Szerintem februárban sok dolgod lesz. :D Reméljük! :lol:
andi67

Szia Andi!
Még egyenlőre nincs aktuális,de ahogy olvasgatlak Benneteket én is ugy látom hogy február körül többen is esélyesek lesznek.Remélem mindenki sikerrel jár. :lol: :lol: :lol:
Puszi Kép
szurikáta56

Bodzikám hazaértem végre, visszaolvastam.

Amíg készül a vacsi, reagálnék elsősorban Kagylónak.

Kagyló, szerintem nem Bodza az igazságtalan, egyáltalán nem. Ha jobban belegondolsz, szerintem Te vagy túl önző. Soha senkihez nincs egy kedves szavad, csak jössz néhanapján, kérdezel, aztán megint eltűnsz mint a kámfor. Senki nem tud rólad semmit, még a neved sem vagy hajlandó elárulni, pedig ha az infóim nem csalnak (márpedig nem csalnak), akkor kérdezték tőled, de Te nem mondhatod meg. Itt mindenki tudja a másik keresztnevét, ismerjük egymást. És hidd el, ugyanúgy mint Neked, nekünk is megvan a magunk munkája. Mégis szakítunkidőt itt egymásra, és örülünk a másik sikerének, vagy ha épp kudarc éri, akkor megpróbáljuk felvidítani, többnyire sikerrel. Tőled nem igazán olvastam olyan hsz-t, amiben egy kicsit is együttörültél volna a másikkal. Mi is próbálunk kikapcsolni hidd el a stimuk között, de azért nem sz@arjuk le nagyívben a fórumot és a többieket. Ha jól megnézed, akkor nem csak babatémáról beszélgetünk itt, hanem minden egyéb másról is.
Bocs, ha túl durva vagyok, de ezt gondolom az egész viselkedésedről.

Bea
beus77

kagyló
Nem, nem gondolom és nem vagyok egyedül a véleményemmel a topikban!! Hogy jön ide, mióta vagy itt? Nem szükséges VISSZANÉZNEM, mert nem ez a kérdés. Kérdezed, ki indul most? Ezen az oldalon is kiderül, ki indult most, ha tudni szeretnéd, miért nem olvasod el legalább ennyit? Én egyébként arról beszélek, amióta olvaslak, arról, amit magam tapasztaltam veled kapcsolatban. Yami például, ha nem tud visszaolvasni, akkor elnézést kér, hogy bocsánat, de lusta vagyok vagy nincs időm stb. Te miért nem teszel soha ilyen gesztusokat? Persze meg sem lepődöm, hogy így reagálsz, mert múltkor is ezt csináltad, amikor a Lányok leírták a véleményüket. Kikerülöd a felelősségvállalást, bele sem gondolsz, vajon, miért írnak most már egyre többen hasonló hangvételű vagy éppen felháborodott levelet neked? Nem túl szerencsés ilyenkor önsajnáltatással manipulálni.

Kép
bodza2005

Tatus, örülök, hogy nincs Tatuapunak komolyabb baja. És örülök, hogy összeszedték magukat a tüszőid. Látod, mi megmondtuk, hogy ne izgulj, mert minden rendben lesz. És úgy is lett. Nyomasd továbbra is a sok husit, és a vizet, és most már tessék megnyugodni! :)

Szépem, örülök, hogy nálad is minden rendben van a tüszőileg. :)

Bea
beus77

Szurikáta, úgy néz ki, hogy hozzám nem kell jönnöd szurikátázni, mert Apánk pénteken nem írta fel a progiszurit. Veled mi újság?

Bea
beus77

hú, csajok, dúlnak az indulatok! meg a hormonok! :lol: :lol: én most kusshodnék, mérleg lévén... :lol: :lol: no de igaz, ami igaz...

jól kitoltam magammal, elmentem 4re receptfelírásra a házidokihoz, akinek sikerült fél 6ra megjelennie a rendelésre.. csupán 2 órát ültem a betegek közt.. bátorságpróba :lol: :lol: most persze zabálom a fokhagymát, homoktövissel stb...

Tatus - te szedsz vmi házi gyógycuccot? méhpempő és társai? akkor ezek szerint csak szerdán találkozunk?? elég vicces, hogy egyszerre indulunk, s egyszer sem talizunk! :?:

Hanyatka - én lehet, h bemnézek az Árkádba a hvg-n, nem ártana egy szép kis hálóing a nagy napra, de majd meglátom. priviben küldök telszámot!
szépem

Beus - Köszi! gondolkoztatok már azon, h legközelebb is blaszto-bébit kértek-e?

Manóka - hol jársz? február marad?

Szurikáta - olyan bamba vagyok, hogy ma is elfelejtettem megkérdezni, hogy kapom-e majd a progit! de pénteken úgyis kiderül! s akkor megvitatjuk a részleteket püben!
szépem

Bea!
Rendben,ha változik vmi akkor pü-ben jelezz.
Szorítok hogy minden oké legyen.
És küldök virtuális szerencsehozó szurit! Külön üziben!

Szépem!
Neked is drukk,majd meglátjuk mit mond a Doki!
Te már kaptál szerencse szurit :lol: :lol: :lol:
Puszi Gabi
szurikáta56

Bea drága!

Puszi Gabi Kép
szurikáta56

Szurikáta - igen, és már magaménak is tudom a szerencsehozót! :lol: (csak a progitól fosok..)
szépem

Szépem!
Nem vészes,ki lehet bírni. Kép
szurikáta56

Szurikáta, nagyon köszönöm. Ezt lementem innen, és akkor nem kel visszakeresnem, ha szerencsszurira lesz szükségem. :D

Szépem, ha megadatik hogy eljussunk a blaszto-bébiig, akkor mindenképpen azt kérjük vissza. De tudod, hogy nem csak ez számít. Bodzi sem blasztot kapott vissz, mégis ott van a pocijában a Babulon. Ti mit kértek vissza? És hányat?

Bea
beus77

kel=kell :oops: Bocsi :oops: :oops:

Bea
beus77

Ne foss SzépM!
Minden jó lesz, csak masszírozd rendületlenül! :-)
Olvasom a mailt!
Pusza!!! :-)

Kép
bodza2005

Lányok!

Most estem haza, de felpörögtek az események látom!

Kagyló, maximálisan egyetértek Bodzával, Beussal és Andival. Ez a közösség nem így működik és ha olvasol, márpedig elmondaásod szerint ezt teszed, akkor erre Te is rájöhettél már. Mivel a netnek ez a tulajdnosága, így Te hiába gondolsz, együttérzel, drukkolsz, ha nem írod le, nem tudjuk: "néma gyereknek anyja se...". Én személy szerint nem vizslatom, hogy ki hol és miket ír, csak a mi fórumunkat követem. Én azt gondolom, hogy a Veled kapcsolatos hozzászólások elgondolkodtatóak, remélem, Te is így látod!

Csak bekukkantottam, reggel majd bővebb leszek, most megyek férjezni.

sok pussz
plümõ

Köszönöm, hogy eddig is elviseltetek. Megígérem, hogy többet nem jövök, és ez után nem kérdezek semmit sem. :cry: Sajnálom, hogy így alakult...
Mindenkinek kívánom, hogy ebben az évben pocakos legyen, teljesüljön az álma, és végre boldogan ölelje magához a kisbabáját.Bármilyen önző is vagyok, de gondolatban mindig veletek leszek!
Cseka
Légyszives ne haragudjál, hogy nem GRATULÁLTAM neked, szerintem akartam írni, de.........
Utolag, úgye elfogadod tőlem?!
Kép

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Bodza!
Ádám/ Lili jól van?
Olyan jó nézni a vonalzódat. Szépen telnek a napok rajta.
Meg az Albiét is. Petike is olyan nagy már.
Nagyon klassz hogy van "közöm " a boldogságotokhoz.
Bocs de ezt le kellett írnom.
Puszi mindenkinek!

Cseka!
Igaz hogy nem ismerlek,de azért szeretnék gratulálni kicsi fiad születése alkalmából.
Puszi Gabi
szurikáta56

Kedves Bodza!

Köszi a küldött prezentációt, tényleg nagyon jó.

És most kövezzetek meg, de én megértem Kagylót. 6 éve tudjuk, hogy meddő pár vagyunk. Eleinte az indexes fórumot olvastam, nagyon sok kérdésemre választ kaptam ott. Ide csak nemrég találtam, és akkor is az első hónapokban csak olvasó voltam. Azt olvastam valamikor, hogy fórumfüggő lesz a meddő nő, és ez tényleg így van. Mi évente egy lombikot csináltunk, mert nem akartuk ellőni gyorsan azt a kevés lehetőséget, és a hiányzást sem tolerálta volna a munkahely, (bár tavaly 14 hetet hiányoztam a műtétek miatt, még a 6. lombik előtt) nem beszélve az anyagiakról...
Szóval le kellett küzdeni a vágyat, hogy minden nap ott üljek a gép előtt, nézzem kivel mi történt, ha valaki rég jelentkezett visszaolvasni korábbi hsz-eit mi is történt vele korábban etc. Tényleg nem lehet kikapcsolni ezt a témát, ha közben átérzem a többiek örömét vagy kudarcait.
Ez a DRK egy különleges képződmény, egy igazi közösség, szerintem nem tipikus. De van még egy dolog, a közös sors, a közös érzések, amiről egy nem meddő pár tagja semmit sem tud. Kagyló annál inkább. Mivel én is ritkán szólok, meg tudom Őt érteni, sőt tartottam több havi szünetet is, és tudom ez az általános. Most azért vagyok itt, mert jó itt lenni. Nekem sokat ad ez a DRK, olvasom az infókat együtt nevetek Veletek, és együtt sírok.

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Kedves Kagyló!

Maradj, és ne sértődj meg, hanem írj többet.

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

csak gyors bekukk.... hallottam mi történt..

sajnálom kagyló, de én is egyetértek a lányokkal.. mindazonáltal, most is a lehető legrosszabb megoldást választod.. nem mondta senki, hogy ne gyere soha többet.. mi lenne, ha nem csak hárítanál? én például KÉT helyen dolgozom összességében reggel 7-től este 10-ig.. hétvégén főiskolám van. ja és vizsgaidőszakom..
és épp most vert pofán az élet mert nem jól jött meg, várhatok még több, mint egy hónapot..
DE szeretem ezeket a lányokat, érdekel mi van velük, gondolok rájuk, és ha csak egy kukkantásra tudok olvasgatni akkor is megnézem, hogy jól vannak-e..és max ideröfögöm, hogy bármennyire bánt is nem tudok most olyan aktívan részt venni az írogatásban. de nem tűntem el, nincs bajom, csak sok a dolgom.
én úgy gondolom Te ebbe nem fektetsz energiát.. csak kiveszel belőle.... ne csodálkozz ha rádborult...

plümim megkaptad a képet életem kis tentenyuláról? :D
szépem, tatukám gondolok Rátok - jajj, de jó, hogy valaki benne van a sűrűjében!!! legalább, ha már én nem lehetek :(
szurikáta olyan édes vagy hogy itt vagy.. megzabálom a kis injekciós tűdet!!! :lol: (most még tetszik, na majd ha a kis fenekemet kell odatartani... juhuuu)

beus Te is sokat dolgozol mostanában, ugye? úgy megörültem hogy írtál..persze én vagyok a büdös disznó, lehet, hgoy Te itt voltál csak én nem :lol:

a talira viszont mennék nagyon, mert akkor gyorsan behozom a lemaradást :D akkor végül hol? feb 1? :)
yamita

Kedves Szurikáta!

Van "közöd" bizony. Nagyon jó volt, hogy még az éjszakai tűszőrepesztőt is elvállaltad. A legnagyobb boldogsághoz segítettél hozzá minket. Kívánom, hogy minél hamarabb minden fórumozó érezze ezt át és a szerencseszurijaid is célt érjenek :wink: !

Kép
albi2000

Yamika!

Ha eljön az ideje te is kapsz szerencseszurit is!
Egyébként az Ágitól kaptam ezt a képet,azóta használom.Nekem is nagyon tetszik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: De ne hajszold magad túl,mert az is árthat a felkészülésednek.Ahogy látom elég sokat dolgozol.

Puszi Gabi Kép
szurikáta56

szurikáta, sajnos nem kérdezik, hogy szeretném-e... most egy kicsit még ki kell bírnom.. egyébként nem olyan rossz ez, csak akkor fáj, amikor nem tudok itt szöszölni a lányokkal :D
előre is köszi a segítségedet.. én akkor február közepe vagyok.. ;)
számolj velem! 8)
yamita

Albikám!
Köszi,nagyon aranyos vagy.
Puszi Nektek!!!! :lol:
szurikáta56

Yami!Rendben. :lol:
szurikáta56

Szia Lánykák! Ne bántsátok Kagylót!
Én magam is kevés hsz-et küldök, de ez nem jelenti azt, hogy ne gondolnék Rázok és nem érezném át a helyzeteteket.
vannak olyan emberkék, akik többet tudnak és akarnak jelen lenni, vannak akiknek az is jó, ha olvasva merítenek erőt...
Szóval Hajra Kagyló! , ja és hajrá Bodzikám!
És gyerünk minden stumizó! Alig várom a januári petikéke! Remélem szépek lesznek.
Egy kérdés, van még várólista?
És még egy: hol van Kriszta?
És február? És Grillázs? És Gizmix?
Hiányolom Őket...
Ágikám ez hihetetlen...már több mint félidő...
Cseka hatalmas gratula!? Hiszen mosz volt még amikor nyaki redő miatt írtam neked, most meg már....hurrá!

!
baboca03

Hohohóóó!! Mi van csajok!?!

Én kimaradok..... Kicsit rosszul esett a " beszéljem meg az örökbefogadást" mondat, és kicsit remélem, hogy csak én értem félre. Mi sem a fene nagy jókedvünkben beszéltünk róla, hanem mert ki kellett adni magunkból. Akkor is, ha a billentyűzet bánja a könnyeket.
De ettől függetlenül inkább kimaradok...

Tatus! na látod! mit mondtam?! Hajrá tüszedlik!!!!!!
Visszaütött a horgolás! elromlott a kisautóm! Mindjárt sírok. Elment benne a kuplung-kinyomó-csapágy. Kiálltam vele a garázsból, erre le is égett az egész..... ááááááááááááá

Bakkkkker, elfelejtettem mindent..... Teljesen megzavarodtam. Itt ilyen még nem volt????!!!!!

Szóval, a férfiak nem csak az influenzát viselik nehezebben. Egy náthával megküzdenek!!!

Sejtjeink-et láttam. Sírtam.

Szépem! Akkor túlstimu sincs a dobozfogdosástól? Jól van te is ügyes vagy!

Bodza! Nyugi! Nehogy felhúzd magad! Kismami vagy!!!

Ági! Olyan jót derültem a legalább 4 szobán! Csak vigyorogtam, mint a vadalma!

Szurikáta! Én is feliratkozok a szurijaidra megint! Majd szólok, mikor kell erősen, virtuálisan, gondolatátvitellel, távböknöd!!!!

Beusom! Mi blasztokat kaptunk vissza. Ha belegondolok, még most is alig hiszem el, hogy a hatodik napon volt a beülti. Csak hát ők sem akartak velünk maradni. Viszont azt is tudom, hogy biztosan most is a D+ -t fogjuk kérni.... Csak lenne már február!

Jó éjt! Smaccccantás!
zel

Bocsi Lányok, nagyon fáradtos vagyok, Szépem, Tatu, továbbra is nagyon sok szeretettel drukkolok és term. a többieknek is!
köszi a sz.gépes ötleteket!
Bodzi én ha jól emlékszem fokozatosan hagytam abba, de csak 2-3 nap alatt, nem húztam el sokáig.
Eszembe jutott két gyógyszer amit terhesen is lehet: Euphorbium orrspray és Sinupret csepp, mkettő takonykórra, büntetlenül lehet kismamának is!!

Sok puszi

Lehet h én is csak mailben gratuláltam CSekának, ezért itt is megteszem sok szeretettel ismeretlenül is!!!!

bea
öreganyu

Zelecske!
Ha eljön az ideje,küldöm.Sajna hogy az előző nem használt. :cry:
Puszi
szurikáta56

Sziasztok Csajok!!!

Szeretném köszöteni én is DANI Babát és drága Szüleit!
Minden szépet és jót kivánunk ,egészségben és szeretetben!
Várom én is a képeket már nagyon.....

Pénteken megyünk ultrahangra,kiváncsi vagyok mi van belül.....
Még mindig a hányinger-álomszuszék korszakomat élem.
Voltam tegnap védőnőnél,nagyon jófej volt(azért még vannak rendes
eü.i dolgozók).Olyan szép a kismamakönyv.....

Betegeskedőinknek jobbulást,sok pihenést! :lol: :) :D

Puszi :D :lol:
angyal73

Yamika! Február közepe?! Remélem, mi is akkor! Az a terv!!!!!! De jó! együtt....
zel

Zelecske, fel a fejjel! Kisautót meggyógyítják, és megint jó lesz. Nyugodj meg, ne idegeskedj, nem tesz jót. Pihizz le, és holnap jobb lesz a kedved! :)

Yamika, én mostanában jövök sűrűbben, mint az ünnepek előtt, most inkább Te jössz ritkábban. De el van nézve! :D :D Ja, és nem vagy büdös disznó, csak el vagy havazva! :wink:

Alukáljatok jól lányok! Én mára elköszönök, holnap jövök!

Gyönyörű álmokat Mindenkinek!

Smacccccc

Bea
beus77

Jó éjt mindenkinek! Kép
szurikáta56

Zel - dobozfogdosás - ez kész! :lol: :lol: igen, távol tartam magam tőle! :)
szépem

én is lépek pihizni, pusza mindenkinek!
szépem

Hanyinak jó táncolást! :lol:
szépem

Albi és Babóca!
Könyörgöm, nem az üzenetek mennyisége volt a probléma!!!!!!!!
Ne magyarázzuk félre a dolgokat és ne csúsztassunk!!!
Ha átolvassátok, amiket ma írtunk, akkor kiderül, mi a lényeg, nem a ritka jelentkezés és nem a hozzászólások mennyisége!!!!! :roll:
Szerintem szálljunk le a témáról, nekünk sok türelmes hónap után megvolt az okunk arra, hogy leírtuk, amit gondoltunk, éreztünk és ezt az okot nem mi szolgáltattuk, indukáltuk.

Kép
bodza2005

Babóca!
Tudom, hogy csak békíteni akartatok Albikával!
Drágák vagytok!!!! :D
Mi nem tartjuk a haragot, csak néha ki kell mondani a dolgokat, nevén nevezve, utána tabula rasa!:D

Kép
bodza2005

Szegény kis ZelM!
Sajnálom a kis kedvencedet! :oops:
Persze, a lényegre koncentrálok, ne aggódj Te kis cukkancs!!!:-)
Egered??? Február 8-án maradtok vagy rögtön visszamentek?
Csak, mert talizhatnánk, ezért kérdezem. Cuppppppp

Kép
bodza2005

SzépM!
Jó éjt!!!:-)

Mindenkinek szép álmokat kedves kis DRK!!!!!!!!!!!!!! :D

Kép
bodza2005

Sziasztok!

Ági, gratulálok az esküvőhöz!

Szépem, tök jó, hogy jól alakulnak a petesejtek! Csak ajánlatként: én fél éve minden nap iszom 3 dl frissen facsart narancslevet, amitől nagyon jó lett az immunrendszerem és mellesleg az emésztésem is :lol: Lehet, hogy csak bebeszéltem magamnak, de én erősnek érzem tőle magam :D

Képzeljétek! Ma voltam genetikai UH-on, Apánk már múlt héten megnézett, de azt mondta, hogy ő nem elég alapos :shock: , nézzen meg engem egy másik orvos is. Így elmentem az ajánlott orvoshoz is, aki szerintem fele annyira nem volt olyan alapos, mint Apánk, de ha Apánkat ez megnyugtatja, ám legyen :lol:
Múlt héten Apánk néha lánynak, néha fiúnak látta a babát, ma azonban egyértelművé vált: FIÚ (ugyanis erekciója volt :oops: ).
Mondtam is, hogy milyen perverz babánk van, erre mondta a doki, hogy egyszer még örülni fogok, hogy ilyet is tud. Jeleztem, hogy ennek inkább a barátnője fog örülni :lol: :oops:

Mindenesetre, ha sikerülni fog most nektek a baba/ák, akkor megsúgom, hogy szifilisz, hepatitis B, stb. vizsgálatokra újra el kell menni, mert - Apánk szavaival élve - nem tudja mit csináltunk az elmúlt hónapokban :lol: :lol: :lol:

Mindenkinek sok egészséget! Bodzi jobban vagy már?
kiscsiko1

Csajok! Reményeim szerint mélben küldtem egy Egér sztárfotót! Ha sikerült, még a varrás is látszik!!!

Bodzám! Még nem tudom, mi lesz 8-án..... De ha nem sietünk haza, akkor naná, hogy talizzunk!!!!

Beus! Nem idegeskedek, csak nagyon sajnálom a kisautómat! Mert imádom ám. Olyan kis dögöske! És most hiányzik... Valószínű, hogy jót tesz majd a kuplungcsere, mert elég kemény volt. Aki beült, jól meglepődött, mennyire kellett rálépni. Én hamar megszoktam. Azzal gyúrtam bal vádlira vazzzze.

Azt hiszem én is elköszönök. Megint. Jó éjt!
zel

Kiscsikó!

Tyű! De jó hír! Még egy kis kukacos! Lassan kész lesz a DRK focicsapata!!!!

És csak nevetgélek, hogy álló fütyi van a pocidban!

:lol: :oops:
zel

Zel, köszi! Átgondoltam vizuálisan és tényleg érdekes :lol:

Jó éjt mindenkinek!
kiscsiko1

Bodzikám ne huzd fel magad kismamikám.

Kagyló te meg gyere és tessék intenzivebben érdeklödni ha baj van akkor meg szivessen meghallgatunk. Neked inkább az a bajod hogy magadban tartod a dolgokat pedig jobb leirni vagy kibeszélni. Tényleg nem sokat tudni rólad.

Szépem remélem nem leszel te is beteg hogy ennyit várakoztatott a doki.

Andikám olyan jót nevettem az emailodon amit Tatus emailjára küldtél hogy nem látsz semmit de nem baj mert ezen is jót nevettél.
Na ugye érted. Hétföre hozd a dvd-t puszi érte.

Yamikám nem is merlek zavarni mostanában a skyppen. Remélem meggyógyultál te is és babuka is, ugyan már kérdeztem de hát mindig rohansz. Február meg mindjárt itt van.

Plümike te jobban vagy?

Szederke te hova tüntél?

De jo Csekának meg Dani bébinek.

Andi
zsembi

Kiscsikó de jo még egy fütyis. Ez az álló fütyi a pociban jó.

Zelecske sajnálom a kisautót de kell egy kis pihi a vádlidnak hogy ne nézz ugy ki mint popely. Biztos jobb lessz uj kuplunggal.

Na megyek én is jo éjt DRK lányok.

Andi
zsembi

Kiscsikó!
De szuper!!!!!!!! Kis tökös lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!:D
Gratula!!!!!!!!!!!!!!
Igen, sokkal jobban, köszönöm szépen!!!!!
Én is iszom a narancslevet, citrommal kiegészítve! :-)
Szerintem ezért úsztam meg ennyivel a vírust...

Anyus!
Köszi az utroinfót!!!:D

Kép
bodza2005

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?