csak gyors bekukk.... hallottam mi történt..
sajnálom kagyló, de én is egyetértek a lányokkal.. mindazonáltal, most is a lehető legrosszabb megoldást választod.. nem mondta senki, hogy ne gyere soha többet.. mi lenne, ha nem csak hárítanál? én például KÉT helyen dolgozom összességében reggel 7-től este 10-ig.. hétvégén főiskolám van. ja és vizsgaidőszakom..
és épp most vert pofán az élet mert nem jól jött meg, várhatok még több, mint egy hónapot..
DE szeretem ezeket a lányokat, érdekel mi van velük, gondolok rájuk, és ha csak egy kukkantásra tudok olvasgatni akkor is megnézem, hogy jól vannak-e..és max ideröfögöm, hogy bármennyire bánt is nem tudok most olyan aktívan részt venni az írogatásban. de nem tűntem el, nincs bajom, csak sok a dolgom.
én úgy gondolom Te ebbe nem fektetsz energiát.. csak kiveszel belőle.... ne csodálkozz ha rádborult...
plümim megkaptad a képet életem kis tentenyuláról?
szépem, tatukám gondolok Rátok - jajj, de jó, hogy valaki benne van a sűrűjében!!! legalább, ha már én nem lehetek
szurikáta olyan édes vagy hogy itt vagy.. megzabálom a kis injekciós tűdet!!!

(most még tetszik, na majd ha a kis fenekemet kell odatartani... juhuuu)
beus Te is sokat dolgozol mostanában, ugye? úgy megörültem hogy írtál..persze én vagyok a büdös disznó, lehet, hgoy Te itt voltál csak én nem
a talira viszont mennék nagyon, mert akkor gyorsan behozom a lemaradást

akkor végül hol? feb 1?