Sziasztok csajocskák!
Bocsi, ha nem mindig tudok jönni de most kicsit sűrű ez a hónap. A talira nem tudok menni mert tanfolyamon leszünk a párocskámmal.
Közérzetileg már jobban vagyok de a köhögés meg van, most lándzsá utifű szirupot iszom az használni szokott. Az a fura a köhögésben hogy olyan fullasztó, egyszer csak jön és akkor folyamatos. Remélem kilábalok belőle.
Szépem Tatus, rajtatok a világ és a DRK szeme! Nagyon szurkolok, mégha néha-néha csendben is vagyok.
Zsembike! majd engem is bevennél a táblicskuba, szerintem tavasszal kezdek 36 éves vagyok. Olyan jó lenne abban a táblában szerepelni. Jót tenne a kis lelkecskémnek, habár az renben van.
Hanyatka! Újra és újra meg kell állapítanom, hogy Neked mennyi energiád van? A táncos tanfolyam meddig tart?
Szépem! Nem kell besz@rni a progi injekciótol, el kell dörzsölgetni a beszúrás helyét , ha érzékeny nem árt jegelni, de Nekem később ezek az érzések megszüntek, olyan volt int más injekció.
Bodzácska!Vigyázz magatokra! Amiben segítséget ajánlottam, azt tartom csak egy kis türelmet kérek, mert ebben a hónapban nem tudom elkezdeni.Ezért bocsi.
Andikám! Gyógyulgass, nehogy visszaessél mint Én!
Szederke! Puszillak, majd ha időd van várunk!
Ágikám! Eszméletlen hogy szalad az idő. lehet, hogy elmentek K-ról? Megértem de azért sajnálnám.
Kagyló! Próbáld a gátlásaidat levetkőzni és írd ki magadból az érzéseidet. Bármi bánt is írd le,mert ha nem vagy renben lelkileg, akkor akárhányszor nekifuthasz a kezeléseknek kudarccal fog végződni. Az első és legfontosabb, hogy magaddal legyél tisztában, ne legyél görcsös, ne agyalj arról, hogy nem lesz gyereked, mert ezzel csak gátolod magadat abban, hogy elérd a célodat. Hallgass rám, mert tapasztalatból beszélek. A kezdetektől nézve a lelkem, a gondolkodásom mondhatni, hogy fejlődésen ment át, és most jó ahogy gondolkodom a témáról, és nem vagyok görcsös legalábbis nem érzem magamon, fura olan nyugalom szállt meg.
Addig ne kezdj bele kezelésbe míg lelkileg rendben nem vagy, akár a mi akár szakember segítségével. Minden ember más, Te is ne cipeld a terheket ha nem muszály.
Albikám! Puszi Neked , örülök, hogy sűrűbben jösz közénk.
Öreganyu! Már ezerszer nekifutottam, hogy írok Neked, de hónap végén ha ttűl vagyoka sok dolgon akkor megejtem, fogi témában.
Szerintem jó anya vagy, az hogy a hétküznapi dolgok miatt kibukik az ember előfordul. Nem is tudom miért hívlak öreganyunak, amikor olyan jól nézel ki és fiatal is vagy,. Ezek után Én is fiatalanyunak foglak szólítani.
Yamika! Valószínű a túlterhelésed miatt kavart be a ciklusod megváltozása lehet hogy jobb is , mert akkor már talán tl leszel ezeken a dolgokon.
Beuskám Téged is puszikállak
Kiscsikó gratula a kis tököshöz, Úgy látszik Apánknak most fiú sorozata van.
Katóc, Hogy Vagy?
Kicsit hosszű lettem