Sziasztok!
Köszönöm szépen a linkeket és a tanácsokat.Hát a Brendon már ki van lőve azután jöttem ide fel, hogy megnéztem a honlapot, és a Férjem volt is ott és már több helyen keresgéletem, és aztán jöttem! De sajna ilyen pici méret nincs. Ikeának nem látok ilyet sajnos a honlapján, pedig én is úgy emlékszem, hogy nekik is volt.
Minimanót még nem néztem, de holnap majd megnézem.
Már egyet találtam de sajna az sem elég kicsi!
Renáta nagyon jók a képek!!
Vica,
Jó téged is látni!
Gabi,
Lehet a hétvégi vihar megzavarta a gólyákat, most már hogy szép az idő, tuti a siker!
Nagyon köszönöm a rácsos képeket! Szuper!
Barbi,
Jajj de hülye vagyok, tényleg!!! Pedig akkor is mondtad, hogy Anyukádékhoz vetéttek!
Jajj de kár, mi is szerdán akartunk menni, de Apának sajnos sok minden közbejött, így holnap megyünk 10,30-ra!
Milyen volt a hétvége???
Nem jött mail a tanfolyamról? Beszámoló?
Én holnap este megyek, de már előre félek, hogy Lara mit fog szólni, mert most megjött Anyu, aki imád, és lementünk a kocsihoz, és mire visszajöttünk már sírt. Nem bírja most nélkülem!
Steffi,
Akkor itt is nagy, nagy gratula!
Látom nem akartál a szerda miatt görcsölni!
Cukipofa,
De aranyos vagy!
És mekkora?
Nem értettem először, hogy mi van a gólyákkal!
De így már jó!
Zsófi, Veronikusz
Köszönjük a gratulációt! Édesek vagytok!
És hogy vagytok kedves kismamik?
Zsófi
De kis ügyes lehet Léna!!!
Veronikusz,
Komolyan? Pedig küldtem jó sok nyuszikát arra felétek, hogy elcsalogassák a komát! De talán most Ő is megy hogy jobb az idő, megy a gólyák után!
Jajj, ez nem jó álom, de mivel ha nem vagy boszi, így elmondtad, és nem fog bekövetkezni!
Ok? Megígérem!!!
Gyuzsó,
Hogy vagytok?
Milyen otthon???
Borsa
Milyenek az éjszakák?
Hanna drága,
Már olyan ügyes a kisfiad!!! És milyen nagy már!!!
Na megyek mert még sok a dolog!
Szép estét!
Puszi
Ancsa