A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Szervusztok kislányok!

A szombati vihar elintézte a netünket, de mára megjavult, így tudok nektek fotókat hozni az esküvőről!

Ma voltam bent a kórházban is, Mészi uh-zott, Rita ctg-zett, és egy kismami vajúdott, remélem azóta meg van a baba, és minden rendben! :lol:
Jósló fájások, Nóra 3 kg körül kocorászik, lepényem 0-ás! Egyhamar szerintem nem szülünk még, bár méhszájat nem nézett Mészi......

Nos, íme a fotók!
Kép
Középen a nagyfiam, két szélén a két tanú!!!!

Kép
Itt csak hármasban

Kép
No comment

Kép

Kép

Kép
Vendég

LÁnyok!

Annyira aranyosak vagytok!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon szépen köszönöm a köszöntéseket!!!!!

Hát a mai nap nem indult jól, mivel Rékát már 3/4 6-kor ébresztenem kellett :cry: Vittem magammal a kórházba, ott taliztunk a férjemmel... Lecsapoltak egy csomó vért, jövő héten lesz eredmény. Szóval semmi extra nem volt, azonkívül hogy rengetegen voltak a laborba!!!!!!!!!!!!!!!

STEFFI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szívből gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Istenem, de jó, akkor most Emmus jön!!!! A Te dokid szerdán rendel???? Jó lenne egyszer összefutni!!!!!!!!!!!!!!

Barbi,
Nem kaptál kedvet?

Tényleg lányok,
Kedden ki rendel a nőgyógyászaton???? Nem jön valaki jövőhéten kedden??????????? Nekem akkor kell visszamennem!!!!!!

Tünde,
csini a lány nagyon. Ha lesz ecccer fiam, akkor beállunk a hódolok sorába :lol:
Ja, beírnád hozzám hogy augusztus 19-re vagyok kiírva és a szülésznő pedig a Várnai Gabi lesz. Köszi
MÁr mint remélem hogy Ő lesz, mert az augusztus is elég necces és remélem, hog ynem lesz szabin :?

MIlyen bébi bummm van!!!!!!!!!!!! Annyira jó, hogy a táblázat pocakos oldalán megint egyre többen vagyunk!

Gabi,
Te leszel a következő!!!!!! Én már intézkedtem! (csacsogtam a gólyákkal a hétvégén, Nagymarosról irányítottam felétek! :lol: )

Nekem nem akarjátok megjósolni, hogy fiam vagy lányom lesz????

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Monácska,
Jaj de szépek vagytoK!!!!! Gratula az esküvőhöz!

vica10

Tünde,
milyen békés képek!! :lol: szép a családod!!!

Reni,
Iván feneke csini! :wink: azt hiszem, nem sikerült elbújnia.. :lol:

Pocakos tábla,
húúúúúúúúúúúúú, mennyi babóca van pocakban!!! hát igen, mi picit várunk még, de év végén már remélem felíratkozhatunk! :wink:

Monácska,
szép közös életet Nektek!!
nagyon szépek a képek! igazat megvallva, leskelődtünk a másik topikban :lol: :lol:

Valentina,
kicsit szokatlan még, de pikkpakk megnő majd!!! addig meg lehet, hogy megszokod és csak ilyen pici hajat szeretnél majd neki!!

KépKép
Kép
gyuzso

Vica,
remélem a rossz kezdet nagyon szép estében fog végződni!!! :wink:

KépKép
Kép
gyuzso

Gyuzso!!!

Köszönöm a jókívánságokat!

Egy másik topikon lévő lemaradásomat próbáltam ledolgozni, mikor az áramingadozás kinyírta a modemet................ Két napig a telefontársaság szerint a gépünk volt rossz, mikor is az összes szerelvénnyel együtt bementem botrányolni!
Egyből kiderült, hogy a gépnek semmi baja! :evil: :evil: :evil:
Kaptunk új modemet, telepítettük, és láss csodát!!!!

Leskelődéssel semmi bajság nincs!

Ma viszont vagyok olyan szenya fáradt és álmos, hogy nem is igaz! Ha lefekszem, akkor meg éjjel nem alszom, ami ugye már így is elég nehézkes..... Bár, egy szavam sem lehet, mert más bajom nincsen, pedig már eléggé a végén járunk!
Vendég

Sziasztok!!
Balázs ma nem volt lázass (remélem estére sem lesz)
Evett délelőtt banán-alma-sinlacot még benne van, délbe pedig 80ml körül krumpli-répa-husit még az is benne vagy
Reggel tápszert evett!!!Volt kis kaksi, de nem volt hurutos!!!
Most alszik, én vagyok nyügi,inkább fáradt és kimerült!!

Monácska
szépek vagytok, sok boldogságot!!!

Vica,
Kispesten merre laktok???

Veronikusz,
küldtem privit tegnap,megkaptad???

Gyuzsó,
hogy vagytok??

nagyon jók a képek

Többiek??Borsa, Borsika,Brigik, Hanna Barimami, Steffi,Veronikusz......stb :lol: :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok Kútvölgyis Kismamik,

na hargudjatok, hogy csak úgy beleszólok a topikba, de egy kis segítséget szeretnék kérni. Április végén fogok szülni Dr. Tóth Ferencnél és Kissné Margónál, tudtok róluk mondani valamit? (valami bíztatót :) :) ) Nekem mind a ketten szimpatikusak, de nem tudom, hogy szakmailag is megbízhatóak-e. Köszönöm!!

Kép
Kép
mango.

Sziasztok!

Tünde!
Gyönyörűségesek a gyerekeid, jó őket nézni! Köszönöm, hogy beírtál a táblázatba!

Vica!
Kösziii! :D Hát vagy Emma vagy nem, a fő, hogy meg legyen keze-lába, mindene és szétcsattanjon az egészségtől! Tényleg jó lenne összefutni én is gondoltam rá! én holnap reggel megyek laborra akkor majd megtudom mikor kell legközelebb mennem és akkor szólok!

Valentina!
Neked is köszi! Ide mindig érdemes benézni látod! :lol: Szerintem semmi baj Viktor hajával! De ne aggódj majd megnő! :wink: :lol:

Andi!
Örülök szívből, hgy jobban!

Monácsak!
Hú micsoda buli volt! Szép a pocakod és a családod!

Gabi!
Nyugiii! Ne mérgelődj már! Megijedenk a gólyák!

MSE!
Este akartam, hogy igen jól bekérdeztél én meg azt sem tudtam mit hebegjek-habogjak kínomban... De ezekszerint jól kivágtam magam :D Hogy vagytok?!

ORSI????????????? Zsu! Tudsz róla valamit?!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Mango!
Én is Tóth dokinál szültem májusban és minda terhesgondozással mind a szüléssel és az at követő bánásmóddal is maximálisan elégedett voltam. A doki határozott magabiztos és szakmailag is kiválló! Jó kezekben vagy! Sajnos a szülésznődet nem ismerem.

Andi!
++++++++++++++++neked! Örülök hogy Balu kapitány jobban van! Puszi nektek és kitartást!

Vica!
BOLDOG BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!

Gabi!
Kérlek ne keseredj el! Te jössz most már tuti!!!!! :D:D:D

Ivánnak milyen csini a feneke!
Eszter meg már olyan nagy! Boldog hófordulót! Rohan az idő!
Villőboró és Bene :D imádni valóak!
Monácska! Nagyon szépek voltatok! Nálatok is nemsokára itt az idő :D
Dani és Lara képek :D:D:D

Zsu!
Séti volt bár a hófok igencsak overálos.... :evil:

Ancsa!
Éjszakák igen frontosak de nem baj lesz ez még jobb ;)

Steffi!
Hogy vagy róka koma ugye nincs ott!!!!

Veronikusz!
Nálatok mi újság? Tudsz néha pihizni egy kicsit?

Manóka!
Milyen ez a Dunakeszis 4D-uh? Jó? Árak? Dóra nagyon szép név én is szeretnék egy Dórit :D

Zsófi!
Léna tudja már a kis tesót?

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Gyuzso,
Én is remélem, hogy az este már szépen fog befejeződni!! :D

Emano,
Remélem, hogy most már Balu is a gyógyulás útjára lép! Mi Kispesten a kertvárosban lakunk, Nagysándor J. utcában és közel a NÁdasdy-hoz.

Mango,
Én nem Tóth dokis vagyok, de nagyon aranyos szimpatikus ember. A szülésznődet csak látásból ismerem.

Steffi,
3 napi élelemmel menjél holnap a laborba :lol: :lol:

Borsa,
Hogy vagytok??? Mostanában ritkábban jössz?

vica10

Szia Vica!
Hát igen néha a jóidő néha meg a kisasszony 100%os Mama akarta :D
Örülök hogy már nincs rókakoma! Gondoltam rátok ám mert nagyon kiváncsi vagyok hogy kisfiú vagy kislány! Nevek vannak már azóta?
Jaj annyira irigyellek! :D

Steffi!
Ne aggódj nem tesz jót a te állapotodoban! :D vagyok édes vagy! Íram is neked mailt! ;)

Orsi

borsa

Eszter lányom ma tündér. És az agyam is fog. Csak néha átugrok ide.

Viktor haja teljesen jó. Viktor teljesen jó. :)

Monácska ... Visszaemlékszem, hogy hogy kezdődött... nagyon jó ezt látni. :) Meglátod, milyen szép lesz.

Képzeljétek, a fősulin a csoportban szinte mindenki lebabázott vagy épp fog és két tanársegédnek is akik tanítottak bennünket - gyereke lett.

Melinda annyira édesen mondja azt, hogy "cici". :D

Kép

Kép

Kép
memme

Borsa,

köszönöm szépen a válaszodat, remélem velünk is minden rendben lesz.

A kislányomat nem a Kútvölgyiben szültem, de nagyon barátságosnak tűnik a kórház! Ugye síma szülés után 3 nap múlva kiengednek?

Kép
Kép
mango.

Vica, a szülésznő is nagyon szimpi, segítőkésznek tűnik. Az előző szülésemnél a fogadott szülésznőm a szülés napjáig volt kedves, a szülésnél meg csak az óráját nézegette és nagyokat fújtatott, hogy végezzünk már :( Csak ezért félek

Kép
Kép
mango.

Mango!
A Kútvölgyiben szuper csapat van annak ellenére hogy a bezárás peremén álltak a szülésznőm bejött pedig épp hogy hazament aztán mint egy édesanya volt mellettem és utána is be jött egy angyal volt! A többiek is ilyenek! Angyalok! :D 3 nap igen utána lehet hazamenni.

Orsi

borsa

Emano/Andi!
Örülök, hogy jobban vagytok!
bocsi, de még nem tudtam megnézni. Nálunk szigoruan 7 előtt ki kell kapcsolni a gépet, mert jön haza a ház URA és akkor azt szereti ha vele beszélgetünk, foglalkozunk. :D Reggel meg elvittem a lányokat a bölcsibe, intéztem a dolgokat és most tettem le őket nem rég. Kata még nem is alszik én meg nem sokára megyek el itthonról. Jön a papám. Később tudok csak válaszolni.

Tünde!
Nagyon édesek a lurkód így együtt. :D Villő nagyon kis édes. Sokkal idősebb nagylánynak néz ki a tekintete miatt. :D

Vicának nagyon sok boldogságot kívánunk!

Monácska!
nagyon sok boldogságot! nagyon szépek vagytok! :D

Mango!
én sajnos Margóval szültem a 2. lányom és ..... szóval a 3.-nál ha tudom, akkor felkérem Keszegh Évit. (lehet csak pehhes voltam és pont a legmélyebb álmából keltettem, de Évi SE VOLT FOGADOTT az eslő szülésemnél és egy földre szállt angyal volt. :D )

Borsa!
Magatokról nem is írsz semmit. Minden rendben??? Motorozik a lány??? :lol: :lol: :lol: Futsz utána mint Ancsa? azért nem jössz? :lol:
Mi jól vagyunk. Most két nap a lányok voltak 8-12-ig bölcsiben .... hát szuper volt. A gondozónő is mondta, hogy Kata hogy élvezte és Szofi is jobban viselte a mai napot már mint a tegnapit. Sajnos most hétfőig nem is mehetünk. :cry: :oops: Pedig meg tudnám szokni a szabad DE-ket. :lol: Most épp Szofi bölcsije után rohangálok kevés sikerrel + bank + közért stb. Nem is jöttem haza csak már a lányokkal. :lol: Pihenni? hát előfordul néha, bár egy hete fáj a fejem. Tegnap olvastam hogy ez a 12. héttől normális. A méhlepény is elkezd hormont termelni vagy mi fene. :D Különben viszonylag megvagyok. De még nem vagyok valami aktív. :D

na jó, most már tényleg mennem kell ....

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Hűha, Veronikusz ezt hogy érted???????????? Ha lesz rá egy perced, megírnád, akár priviben?? Most megijedtem, eddig készségesnek tűnt, remélem nem járok úgy,, mint az elsőnél...

Kép
Kép
mango.

Veronikusz!
Nálunk minden ok mocin még csak állunk meg pár centit tolatunk de visong rajta plusz az apja megtanította arra hogy brrrrrrrr :D
Éjszaka gázos de most front van ez jó kifogás ;) puszi a fürtösmanóknak és a mamájuknak!

Orsi

borsa

Veronikusz
csak azért írtam,hogy megkaptad-e!!De csak nyugodtan :lol: :lol: :lol:

Vica
csak azért kérdztem,mert Kispesten nézünk lakást,igaz panelt!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Tünde: táblába beírható ezúttal a név :)
Dóra Orsolya

borsa: szerintem elfogadható a dunakeszis UH. igazán kedvesek és segítőkészek
árakat megtalálod a www.hepinet.hu oldalon

Kép
Kép
Kép
manóka28

Mango:Én nem Tóth dokinál szültem,de amíg a megfigyelőben voltam /a császár után/ addig vagy 5ször benézet a kismamáihoz egy nap. :lol: Szerintem nagyon aranyos doki és érti a dolgát.
Az én dokimmal /Teleki/ sokat láttam beszélgetni és az egyik seb tisztításnál ő is ott volt,akár csak a Mészáros doki.
Szóval a dokid szakmailag is toppon van, :lol:
A szülésznődet sajnos nem ismerem

De ahogy a többiek is elmondták a csapat bent nagyon jó.
Nekem sokat segítettek :lol:

Köszi lányok hogy reagáltatok a hajára,mert a mamám reggelóta mondja, hogy itt még egy kicsit hosszú és itt meg kilóg még egy szál,stb.stb.
De azért tetszik neki.

valentina

Sziasztok!

Nem voltam egy darabig és milyen hírek fogadnak???

Steffi: Gratulálok!!!! Róka komával hogy állsz??

Linocs: Gratulálok Fruzsihoz!! Szép paraméretekkel rendelkezik a leányzó.

ziasztok!

Nem voltam egy darabig és milyen hírek fogadnak???

Steffi: Gratulálok!!!! Róka komával hogy állsz??

Linocs: Gratulálok Fruzsihoz!! Szép paraméretekkel rendelkezik a leányzó.

Isten Éltessen Vica!

Boldog Hófordulót:
Eszternek, Emmának, Daninak és Micának (bár tudom,h ogy neki kb 2 hete volt)

Kriszta: Gratula a kistököshöz!! A Péter név nagyon jó választás, nekem 2 is van itthon :wink:

Gabi: Remélem, mostmár a gólya nálatok köt ki!

Valentina
szerintem jó Viktor haja! Tényleg te dokit váltottál?

Balu és Benőke remélem mihamarabb meggyógyul!!!

Monácska:
Nagyon szépek voltatok!!!

A képek szuperek!! A talizóak is, remélem a következőre mi is tudunk menni!!

Nálunk minden rendben. Petyusom elkezdett kúszni, úgyhogy semmi nincs biztonságban. Most a legjobb szórakozása, hogy kirámolja a DVDket az alsó polcról. Egyre jobban ragszkodik hozzánk. Sokszor kúszik oda hozzánk és öleli meg a lábunkat.

Ne haragudjatok, de most ennyire futotta:..

Teszek fel 2 képet én is
Boldog Hófordulót:[/color] Eszternek, Emmának, Daninak és Micának (bár tudom,h ogy neki kb 2 hete volt)

Kriszta: Gratula a kistököshöz!! A Péter név nagyon jó választás, nekem 2 is van itthon :wink:

Gabi: Remélem, mostmár a gólya nálatok köt ki!

Valentina
szerintem jó Viktor haja! Tényleg te dokit váltottál?

Balu és Benőke remélem mihamarabb meggyógyul!!!

Monácska:
Nagyon szépek voltatok!!!

A képek szuperek!! A talizóak is, remélem a következőre mi is tudunk menni!!

Nálunk minden rendben. Petyusom elkezdett kúszni, úgyhogy semmi nincs biztonságban. Most a legjobb szórakozása, hogy kirámolja a DVDket az alsó polcról. Egyre jobban ragszkodik hozzánk. Sokszor kúszik oda hozzánk és öleli meg a lábunkat.

Ne haragudjatok, de most ennyire futotta:..

Teszek fel 2 képet én is:

Kép így ülök Kép ugye milyen ügyes vagyok??

KépKép

KépKép
cukorfalat

bocsánat a dupla írásért, nem tudom hogy történt???

Természetesen Emma, Dani, Eszter és Micu is vastaggal!

KépKép

KépKép
cukorfalat

Steffi

Most látom!!!!!!!!!!!!!!!!!Szuper!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon gratulálok, vigyázz magatokra! Jaj annyira szar napom volt eddig és most ez teljesen felvillanyozott!!! :D :D :D

Most csak ennyi, de annyira örültem, hogy erre kellett reagáljak!!!!!

Kép
gyorgyi33

Cukorfalat: Nem váltottam dokit,még mindig a Teleki a dokim,csak ismerem a Tóth dokit is. :lol:
Számomra a Teleki a favorít,nem váltnám le smmi pénzért :lol:
Péter baba nagyon szépen tud rámolni :lol:
Viktor is szokot ilyeneket csinálni,csak ő a zoknikat rámolja mostanában. :lol:

valentina

Cukorfalat!! de ügyesen pakol Péter.....és tök jó aza csíkos rugi, ha jól látom kapucnija is van???nagyon szupi szerkó :lol:
neked is és Valentinának is köszönöm a gólyákat,no me Vicának.
ha ennyien külditek,csak szót fogadnak már.....

Veronikusz! akartam már kérdezni, hogy Apukádnak mondtad ,már hármaskát??

Mango írtam privit
Vendég

Valentina: De te nem a Hegedűshöz jártál? Egyenlőre ő még a fehérneműs fiókot nem éri el :-)

Gabi: Mostmár tuti, hogy odaér!!! Olvastam, hogy írtad, hogy van PG53-ad. Nekem is van, de soha semmit nem mutatott. Szóval szerintem nem érdemes használni.
Igen , van kapucnija is! Én is nagyon szeretem, amerikából hozta a volt fönökasszonyom, természetesen hozzá tartozó zoknival :-))
Teszek fel képet, ahol a kapucnija is látszik:

Kép

KépKép

KépKép
cukorfalat

Mango!
majd írok privit, de most jöttem meg a 12. hetes UH-ról :D lubickolt a kis drága. Annyira jó volt látni, hogy már majdnem bőgtem. Szegényre még gondolni sincs időm a két terrorista mellett, de ez a pár perc csak az övé volt. Ott tornázott és Mészi meg is dícsérte, hogy szépen odamutatta azt amit mérni kellett. :D Remélem legalább ő szófogadó lesz! :lol: :lol: :lol:

Gabi!
nem, még nem tudja :oops: szerencsére még nem látszik semmi. Ha nem vagyok épp felpuffadva akkor tök lapos a hasam. Na jó! a hájtól dudorodik "KICSIT". :lol: :lol: :lol: már a feje búbjától a posijáig 6cm. :D

Cukorfalat!
imádom a Pétereket!!!!! Igazi pasi! :D Hajrá DVD-k! Kifáradt szegény kis Drága a pakolásban. :lol: :lol: :lol:

Borsa!
Emma és Szofi jól ellenne egymással. Szofi él hal az autókért.

jaj..
nem bírom tovább, itt ül mind a két szaros az ölemben :lol: :lol: :lol: nem tudok írni ...

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Brigi!
De jó hallani felőletek! Petya milyen nagy fiú már! A dvd nálunk is nagy kedvenc :D

Veronikusz!
Hát lehet ám hogy szavadon foglak és jól összeeresztjük a csajokat! Jó hogy minden rendben van hármasaka reméljük Péterrel :D

Manóka!
Köszönöm szépen :D Nagyon szép neve lesz! A vicces az hogy a 2kének én is Dórát szerettem volna és a saját nevem 2. nak vagyis Orsolya :D

Eni?????Hajni?

Orsi

borsa

Itt vagyok én is. Leányzó totál kikészített ma. Semmi normálisat nem hajlandó enni, pedig megint kakaszünet van. Három napja. Holnap bölcsi. Dehát nekem is kell "pihennem". Aludni sem aludt délután, most meg el van ájulva. Mi lesz éjjel? Olyan fáradt vagyok.

Tünde! Beírhatod a táblába, hogy Péter.

Cukorfalat Brigi! Nekem is kettő lesz, bibííí!

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta!
Szegénykém! Remélem azért tudsz pihenni majd egy kicsit! Gratulálok Péterhez :D

Orsi

borsa

Kriszta,
Pankának küldtünk étvágyat!!!

Brigi,
Petya nagyon cuki!!! micsoda ruci!!!
sok sikert a dvd pakoláshoz!!!

Veronikusz,
micsoda méretek! 6 cm!!! gratula!!!

Györgyi,
remélem jobb a kedved mostanra!!

Mango,
Tóth doki abszolút fan!! egy óvodás csoportig meg sem állnék, csak szülés tekintetében! én Zachár Erikára tettem a voksom!!
:lol:

Mi jól vagyunk, semmi extra, átálltunk napi 2x alvásra, ez azért fáraszt engem is.. :lol: nagyfiú :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Mango, engem Margó készített elő a császárhoz, kedves, segítőkész, aranyos volt, de ugye velem nem sok tennivalója volt :)

Neveket beírom :)

Köszi lányok a dicséreteket, szerintem is szépek :) Igaz, nem is hasonlítanak ránk :D

mtunde

gyuzso
Nem tüntem el, csak inkább olvasó üzemmódban voltam :oops: Megnéztem a linket, amit küldtél. Majd meglátjuk. Az lll.hu-n is néztem...Ott is van lehetőség.
Az alváshoz meg majd hozzászoksz :lol: Bár elég korán kezdte...

cukipofa
De verseny :? Elvileg. Kaptam egy e-mailt, hogy küldjek Pamperses fotót, ha van... Volt. Aztán láttam, hogy a megjelent babák nagyrésze hasonlóan kerülhetett be, mert sokakról tudom, hogy "bennfentesek"...

Memme
Miben tiszta "Iván" az Iván? Olyan oroszos feje van? :lol: Semmi vonatkozásunk e tekintetben...Popsi az övé...Sajnos az enyém ennek a méretnek jóval a többszöröse :lol:

KÖSZÖNJÜK A POPSI DICSÉRETEKET! KI IS HASZNÁLOM AZT A RÖVID KIS IDŐT, AMIG MÉG HARAPDÁLHATOM, AZTÁN MAJD ÁTENGEDEM A FIATALABB KOROSZTÁLYNAK :lol:

mtunde
Gabi felvetette, hogy mégiscsak kerüljek be a táblázatba, mert a következőt úgyis a Kútvölgyiben szeretném szülni. Egyenlőre csak terv, nyáron vágunk bele a projiba...
1978-ban születtem, Iván: 2006.08.08.
Ha kell még vmi adat, akkor szólj :)

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Kedves Vica!

Nagyon, nagyon boldog születésnapot!!

sok puszi

ancsaboszi

Néha én is itt.

Hanna
Áron képek nagyon tetszenek, elbírja azt a nagy bögrét?
Édes nagyon! :D :D :D

Renáta
Iván popó nekem is bejön :lol: .
De a húsvéti dísz is tetszik. Mi is hasonlókat gyártunk már évek óta. Van több kocsideréknyi.

Gabi
Enci vadító abban a csíkos ruhácskában. :D :D :D Kár, hogy rabként él a lakásban!!! :D :D :D Az a sok rács.... :lol:

Tünde
A lányok már csak ilyenek, apa ölében pillanatok alatt elalszanak.
Tündérke nagyon.... :D :D :D

Valentina
Viktornak jó kis fiús frizkót gyártottál :D :D :D . Később majd rájössz, hogy milyen nagy hasznát veszed a hajnyírónak.
Apa ölében elalvós kép is nyerő nálam. :lol:

Monácska
Ekkora pocaknál csak óvatosan akkora nagykéssel! :D :D :D

Vica
Kérdezted, hogy mit jósolunk neked! Szerintem fiú. Most ők jönnek. :wink:

Andi
Örülök, hogy Balázs gyógyulgat!!++++++++++++++++++++++++++

Memme
Én kérnék Melindáról is hasonló kori képet, hogy összehasonlítsam őket! :D
Nagyon ügyesen emelgeti a fejét ez a Eszterlány. :lol:

Cukorfalat
Petikéd megtalálta a legjobb játékot. Nálunk Matyi még most sem unja a DVD-k pakolását.

Veronikusz
Melyik bölcsibe hordod a lányokat? Egyik barátnőm a Délitől nem messze dolgozik egy bölcsiben. Nem oda véletlenül?
Gratula a lubickoló bébihez!! :D

Akiket kihagytam bocsi, de ennyire futotta.
Ma Matyi megismerte a szemetest, azóta folyamatosan figyelni kell, mit dob ki. Csak a papucsomat, a távirányítót és néhány játékot halásztam ki ma belőle. Mi lesz holnap?

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Halihó! Jó reggelt!
Mi ez a pangás? Hasatokra süt a Lizzy :D

Orsi

borsa

Borsa én is itt..csak Enci korán reggel kelt, azóta viribül...
furulyázik, + esernyővel rohangál..csodálkozik ha a 2 ajtófélfa között nem fér be az ajtón :lol:
szóval nem unatkozunk......
meg reggelizni is kéne vmit...aztán jövök....
Vendég

Adri!
I.kerület Mészáros utca-i bölcsi, a Zsolt Udvartól kell felmászni :lol:

ennyire futotta erőmből. Tiszta hulla vagyok. :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Memme KÖszi a segítséget mégegyszer...szép nagy baba volt Eszter :D Nem semmi lehetett őt gátvádelemmel megszülni...az én fiam csak 3900 volt és 59 centi és ő is úgy született , de nekem elég hosszúnak tűnt a kitolás (2,5 óra volt)Volt olyan pillanat amikor azt hittem nem bújik elő mégsem :lol:
Neked meddig tartott ha szabad ilyet kérdezni....???

Lányok Hogy lehet arra a táblára felkerülni???NAgyon jópofa dolog, le a kalappal :D

Mango
Nekem sem Tóth doki az orvosom de egy barátnőm nála szült 2 éve és most várja a következőt és az is nála fogja szülni...Ő csak jót mondott róla, és másoktól is jót hallottam. A szülésznőt pedig én sem ismerem.

KépKépKépKép
vdorka3

Sziasztok!
mi is vagyunk :lol: :lol:
Bali jobban(kemény kaksi volt reggel) Kép

Üdv Vdokra
Tünde csinálja a táblát!!!!
Szép neve van a gyerkőcnek

Többiek??

emano/Andi
KépKép
emano

Reni, még azt írd meg, melyik kórházban szültél, és melyik kerületben laksz.
Vdorka, neked is ezt tudom mondani, nézd meg, miket írunk bele, és add meg az adatokat, már repülsz is a táblába, legalább lesz még egy pocakos :)

Gyuzsó
, Bene is 2x aludt ilyen idősen. Villő meg reggel visszaalszik a kora reggeli evés után, és már csak délután alszik, akkor viszont 3-4 órát is. Igaz, tegnap csak felet aludt délután, sírdogált is sokat. :(

mtunde

Na hát csak beindul ez a nap is :D

Nálunk napi 1 félórás alvás van aztán hulla estére ált fürcsi előtt majdnem bealszik aztán a fektetésnél meg balhé van.... nah mindegy csak beállunk egyszer nekem az is elég lenne ha cserébe éjjel aludna....

Lányok képeket!!!!!!

Orsi

borsa

Borsa,kérésed számomra parancs :lol: :wink:
nagyon éhesen 3napja nem ettem
Kép

betegen dokinéni után :cry: Kép

emano/Andi
KépKép
emano

Szép jó reggelt!

üdv az újaknak!!!

Veronikusz,
annyira jó volt olvasni a lubickolóról!!
olyan édes!!! :wink:

Borsa!

Lizzytől tök jó kedvem lett!
már rég hallottam tőled!
fél órát? :roll: hú, szegénykém, és mikor fekszik le este?
de hát megértem, ha nekem ilyen tuti motorom lenne, én sem aludnék sose! :lol:

Andi,
de jó, hogy jobban vagytok!!

Vica,
hát én nem jósolok, én ha álmodok szólok, ok?
Krisztával álmodtam, még pár hete hogy fia lesz, Ő akkor azt választolta hogy nem álmodok inkább lányt!
hát nem tudtam! :lol:
ha álmodok szólok! :wink:
hogy telt a nagy nap?
Maroson laktok?

Monácska
nagyon, nagyon szépek vagytok!
gratulálok!!
és lassan jön a másik nagy napotok!!

Réka,
Mi van veletek?
olyan rég olvastunk rólatok!!

Gyuzsó
mi is kétszer aludtunk már napközben
de betegség óta visszatértünk a háromra,
tegnap még 10-kor fent volt
:lol: de cserébe fél 8-ig húzta a lóbört!

Vali,
hogy van a szöke herceg??

Cukorfalat,
gyönyörű a kisfiad!!!

Hófehérke?

Valentina
szerintem édes lett a séró!

Zsófi??

Gabi,
és mit reggeliztetek?
kérünk képeket az esernyős Enciről!
voltál végül orvosnál? mit modott? :oops: bocsi, ha már írtad de nem láttam :oops:
még valamit akartam, de nem jut eszembe :oops:

szép napot Mindenkinek!

ancsaboszi

Borsa,

akartam is kérdezni, milyen képeket szeretnél?
lemaradtam valami sétáról? :roll:

Andi

nagyon édes!!
és milyen csinos!!!

ancsaboszi

Hát mi a szeparációs szorongással küzdünk!
Múlt héten indultam volna tanfolyamra és a Nagyi jött át vigyázni Larára, és hát sajnos Őt nem látja gyakran, de szeret, de most nem tetszett neki, hogy el akarok menni, fél órán keresztül indultam, aztán úgy indutlam végül el, hogy Apa telefonált, hogy 5 perc és itt van, és én az utcán a tér sarkán (6. lakunk) hallottam hogy sír a Lara, hát borzasztó volt. :cry: Addig még Apa haza nem ért, sírt, remekül játszott Nagyival, de ha Apa kiment akkor azonnal sírt, és ez azóta így van, ha jön valaki és én kimegyek a szobából sír! :cry:
érdekes az úszás után a játszószobában nem sírt (na jó ott tudja hogy pár perc és ott vagyok, meg ott sok a játék és a gyerek)
tegnap Anyukám jött vigyázni, akit imád és Ő itt is alszik, és sokat van itt, de Apának itthon kellett maradnia, mert ha kiment a szobából, akkor gáz volt (csak akkor nem, ha a piszkos ruhái között turhatott) , és este 10-ig fent volt, megvárt engem. Lefektettem és már aludt is.

Nagy Anyucik, kinek volt ilyen?
és ez meddig tart?
mit csináltatok?
Úgy sajnálom, de azért ki kell mennem néha a szobából, ha van itt valaki!

köszike

puszi

ancsaboszi

Ancsa!
Nem maradtál le sétáról csak imádom nézegetni a képeket gondoltam akinek van kedve tegyen fel egy párat!
Olyan 7 körül fürcsi fél 8 alvás de csak ha előtte nem ájult be mert akkor fél 9 :?
Szegény Lara! Ne aggódj pár hét alatt rendeződni fog! :D
A Lizzy-t mamám mondta mindig nekem is jó lesz tőle a kedvem :D

Andi!
:D De cukor :D

Orsi

borsa

Borsa,
remélem erre gondoltál :oops: :wink: , akkor pár kép Laráról.

Lara hétfői napja, hát jó sokat dolgozott!!!

Kép Először, szépen felporszívóztam a szobám!

aztán

Kép Aztán jött a nagymosás, ami a válogatással kezdődött!
Na ez a kedvenc sportom!!!na jó a hintázás után! :lol:

Kép És utána jött a jól megérdemelt pihenés, és meg is tapsolom magam, hisz nagyon ügyes voltam! és még dél sem volt!

ancsaboszi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?