A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Votiv!

Örület,hogy mik vannak!1000Ft!Még mit nem!

És tök jó lehet ez az alkatiszer,kiváncsian várom,hogy mit mesélsz majd később róla!

Juc
20170114224602

a homeós doki ffi,
Dr. Tóth Péter a neve, és szülész-nőgyógyász homeopata, a Sote II-n is dolgozik, de én a Medic Poliklinikában voltam nála, a Voll-diagnosztikához "járt" ez az alkati szer-meghatározás Kép
egyébként bárki mehet hozzá előjegyzéssel, és 6e ft az alk. szer meghat. - épp annyi mint mindenhol máshol, én már egy éve is ennyit fizettem érte, és el se találták Kép

és én kicsit mellélőttem magamnak, de majdnem megvolt, mert nagyon közel van a 2 szer. de a doki szerint ő is borzasztó nehezen jött rá, annyira bonyi vagyok Kép és egy igen ritka alkat igen marginális tüneteit mutatom Kép ha úgy tetszik, az apróbetüseket Kép és ha felaldnának homeopatáknak vizsgán, akkor nagyon megszívnák! Kép

és még annyit, hogy előjegyzéssel most március elejére lehet időpontot kapni hozzá! szal tud valamit a pasas

votiv 8)
votiv

a homeós doki ffi,
Dr. Tóth Péter a neve, és szülész-nőgyógyász homeopata, a Sote II-n is dolgozik, de én a Medic Poliklinikában voltam nála, a Voll-diagnosztikához "járt" ez az alkati szer-meghatározás Kép
egyébként bárki mehet hozzá előjegyzéssel, és 6e ft az alk. szer meghat. - épp annyi mint mindenhol máshol, én már egy éve is ennyit fizettem érte, és el se találták Kép

és én kicsit mellélőttem magamnak, de majdnem megvolt, mert nagyon közel van a 2 szer. de a doki szerint ő is borzasztó nehezen jött rá, annyira bonyi vagyok Kép és egy igen ritka alkat igen marginális tüneteit mutatom Kép ha úgy tetszik, az apróbetüseket Kép és ha felaldnának homeopatáknak vizsgán, akkor nagyon megszívnák! Kép

és még annyit, hogy előjegyzéssel most március elejére lehet időpontot kapni hozzá! szal tud valamit a pasas

votiv 8)
votiv

Recca, tiramisi érdekel! abból ehet Sztivi Wonder is? ma vettem tortasütőformát, hommage á Moose Kép
és ki akarom próbálni a szombati prömier előtt! Kép

és mégis vettem a fiamnak szülinapjára vmi apróságot. nehogy az legyen, h nézegetjük a fényképeket 1-2 év múlva, és megkérdezi, anyu, tőled mit kaptam az első szülinapomra? hát izé.... - helyett sok kupakot, amiből tornyot lehet építeni, tornán láttuk talán Zanzánál? és Istinek nagyon bejött
íme:Kép

votiv 8)
votiv

Recca, tiramisi érdekel! abból ehet Sztivi Wonder is? ma vettem tortasütőformát, hommage á Moose Kép
és ki akarom próbálni a szombati prömier előtt! Kép

és mégis vettem a fiamnak szülinapjára vmi apróságot. nehogy az legyen, h nézegetjük a fényképeket 1-2 év múlva, és megkérdezi, anyu, tőled mit kaptam az első szülinapomra? hát izé.... - helyett sok kupakot, amiből tornyot lehet építeni, tornán láttuk talán Zanzánál? és Istinek nagyon bejött
íme:Kép

votiv 8)
votiv

Votiv, hat ezt nem mondtadKép, mer' azer' ebben van nehany 18Kép even felulieknek valo... erdekel azert?

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Votiv, hat ezt nem mondtadKép, mer' azer' ebben van nehany 18Kép even felulieknek valo... erdekel azert?

Coolio
recca

ja, most esett le! tenyleg holnap lesz a szulinapja? csak mert nalunk is ez a helyzetKépKép

Coolio
recca

ja, most esett le! tenyleg holnap lesz a szulinapja? csak mert nalunk is ez a helyzetKépKép

Coolio
recca

Votiv, ha csendet akarsz akkor ez egy nagyon jó játék. Kép Egyetlen baja van: elgurul. Kép
zanza

Votiv, ha csendet akarsz akkor ez egy nagyon jó játék. Kép Egyetlen baja van: elgurul. Kép
zanza

igen, 8-án! Kép nem mondod??? Kép

Gigi, oké, de most én is épp közveszélyes lettem, megkaptam a fiamtól a bacit, és most dőlök ágynak!

állítólag kering vmi felső-légúti vírus, grrrr
vagyis inkáb khhhkhhhhrrr

votiv 8)
votiv

igen, 8-án! Kép nem mondod??? Kép

Gigi, oké, de most én is épp közveszélyes lettem, megkaptam a fiamtól a bacit, és most dőlök ágynak!

állítólag kering vmi felső-légúti vírus, grrrr
vagyis inkáb khhhkhhhhrrr

votiv 8)
votiv

Zanza, egye fene.

Isti új szenvedélye a bidécsap nyitogatása és önnön maga és az egész fürdő totális elárasztása!

ehhez képest egy esetleges függönyrángatás...

még nem is köszöntem meg mindenkinek a tök jó ötleteket és tippeket függönyügyben!

hát most még jobban gondolkodom! a rövid függönyt is rángatná, csak mögé bújni nem tudna, de úgyis állandó felügyelet kell neki, lásd bidézés, konyhaszekrények kipakolása, kukázás, felmosóvödörben halászás, virágföldkiszórás és -evés, cipőtalpnyalás, ujjak fiókokba becsípése, és ez csak rövid esszenciája Isti kedvenc anyabosszantó hobbijainak!

votiv 8)
votiv

Zanza, egye fene.

Isti új szenvedélye a bidécsap nyitogatása és önnön maga és az egész fürdő totális elárasztása!

ehhez képest egy esetleges függönyrángatás...

még nem is köszöntem meg mindenkinek a tök jó ötleteket és tippeket függönyügyben!

hát most még jobban gondolkodom! a rövid függönyt is rángatná, csak mögé bújni nem tudna, de úgyis állandó felügyelet kell neki, lásd bidézés, konyhaszekrények kipakolása, kukázás, felmosóvödörben halászás, virágföldkiszórás és -evés, cipőtalpnyalás, ujjak fiókokba becsípése, és ez csak rövid esszenciája Isti kedvenc anyabosszantó hobbijainak!

votiv 8)
votiv

Votiv,
ez aztán az alkati szer!!! Úgy pörögsz, hogy csak na!!!!!!!!!Húúúú, telefonszámot nekem gyorsan, mert én is pörögni akarok!!!Kép
egyébként nekem is azt mondta anno a doki, h ha beteg vagy ,alkati szer!!! Nekem ignatiát adott, de hát asszem vagy nem az a szerem, vagy SOKKKKKKKAL nagyobb potenciálban kellett volna. De B-nek sem az, amit mondott (Pulsatilla), de akkor mondta, ha B beteg, akkor pulsatilla, első nap 3x, második nap2x, harmadik nap 1x....
egyébként azért a belladonna is be tud jönni néha...Kép
Juc,
amikor én orvosira készültem, egy fél évet bejártam az egyetemre a sebészetre műtétre, és egy csomószor csináltak epekő műtétet, a laparoszkópiás épp akkor jött be, csak nagyon nagy cimbiknek csinálták, a többieket vágták, de ezt tök jó volt, ha érdekel elmesélem...biztos te is élveznéd, csak kár, h épp alszol majd....Kép
De örülök,h legalább már tudod mi a baj...És mi ez a cukorbetegség???
És mi van Zsebivel???

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Votiv,
ez aztán az alkati szer!!! Úgy pörögsz, hogy csak na!!!!!!!!!Húúúú, telefonszámot nekem gyorsan, mert én is pörögni akarok!!!Kép
egyébként nekem is azt mondta anno a doki, h ha beteg vagy ,alkati szer!!! Nekem ignatiát adott, de hát asszem vagy nem az a szerem, vagy SOKKKKKKKAL nagyobb potenciálban kellett volna. De B-nek sem az, amit mondott (Pulsatilla), de akkor mondta, ha B beteg, akkor pulsatilla, első nap 3x, második nap2x, harmadik nap 1x....
egyébként azért a belladonna is be tud jönni néha...Kép
Juc,
amikor én orvosira készültem, egy fél évet bejártam az egyetemre a sebészetre műtétre, és egy csomószor csináltak epekő műtétet, a laparoszkópiás épp akkor jött be, csak nagyon nagy cimbiknek csinálták, a többieket vágták, de ezt tök jó volt, ha érdekel elmesélem...biztos te is élveznéd, csak kár, h épp alszol majd....Kép
De örülök,h legalább már tudod mi a baj...És mi ez a cukorbetegség???
És mi van Zsebivel???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Bogárka, Doni tényleg királyfi, és Borisz meg a herceg, és ő fogja majd megmenteni Hófehérkét? Kép

Recca, a kóstolók elég magas potenciák voltak. de az igazi különbség vszínű az volt, hogy ezeket ott helyben készítik (a klinikának van saját potenciálógépe), nem gyáriak - ez után már nem is tudom, a boironoknak van-e egyáltalán bármi hatásuk! (ráadásul vhol azt hallottam, fémtégelyben keverik össze, fúúúúKép)
és egyébként a doki szerint azért is érezhettem az ízeket, mert szerencsére nagyon jól reagálok a homeopátiára. mint a gyerekek! Kép

votiv 8)
votiv

Recca: A mustármag talán hashajtó hatású, bár ebből teafűvel nem találkoztam

Juc: Kép Majd mondd meg, hová mész robbantatni, megyünk látogatni Kép

Ma voltunk a Heim Pálban, Vikkának a hemangiómáit lefagyasztatni. Mennünk kell hasi UH-ra, a doki szerint valszeg van a máján is Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Zsanci, Medic poliklinika, www.medic-poliklinika.hu
V. Városház u 14. Tel: 3176253, a doki Dr. Tóth Péter

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Köszönöm szépen a vígasztalást mindenkinek! Kedvesek vagytok! Csak átfutottam, amit írtatok, úgyhogy bocs ha csak 1-2 dologra reagálok! Meg már fáj is a hátam!

Juc!
Epekő!Kép De jó, hogy végre meglett a baj oka!

Votiv!
Aki nem találta el az alkati szeredet, az ki volt? Mert nekem megvan pár homeós doki száma és akkor oda inkább nem megyek majd!

Betegeskedőknek jobbulást!

Ildi
ildi76

Sziasztok!

Macs: azért az Nst-t nem mindenkinek a szülőszobán csináljákKép Van ám erre külön hely a rendelőben, ahogy Dora írta a nőgyógyászat felettKép

Gyógyuljon meg gyorsan mindenki, mindjárt itt a KarácsonyKép

Szerintetek érdemes a Gulliverbe menni???

Votiv: engem is érdekel, és pl. gyereknek is meg tudja határozni? Mert Marciét nem találomKép Még nem is meséltem neked, hogy a múltkor nagyon bejött az a szer az alvására, de mikor elfogyott nem tudott apa venni, mert állítólag jan.-ig nem leszKép Csak kisebb higításban kapott, de Marci meg mostanában nem hajlandó bevenni sehogyKép És kezdődnek megint a zűrökKép Tényleg mennyi ideig kell szedni hogy teljesen elmúljon? Amikor jobb lett akkor csökkentettük és úgy is jó volt, de miután elfogyott....

Boldog Szülinapot Minden gyerkőcnek előre is, hátha nem leszekKépKépKép
Kép
Kép
Kép

Pusz: Pocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

Ildi: Juteszembe, neked is akartam írni a hátadra... Nézesd meg SOS, nehogy műteni kelljen. Most már egész jól "meg lehet úszni", ha idóben jó dokihoz kerülsz. Nagyon ajánlom az ortopéd klinikát.

KépKép
oxigen
Györköny

Zsan!
nem csinálnád meg nekem ezt a laparoszkópiát ,cimbi vagyok nem?Kép

Van nekem glükozintolerenciám de most nagyon rá vannak állva cukorra és lehet,hogy elkönyvelnek annak.Tudod terhességi is voltam,nekem már olyan mindegyKép
20170114224602

igen, Votiv, apainkKép ezek szerint egy napon szulettek. azt a nehanyKép evet leszamitvaKép
ja, es akkor irjam a receptet vagy ne?

Oxi, kosziKép benned biztamKép
es a lejarati datumrol mi a velemenyed?

Juc, ne mondj mar ilyet, h olyan mindegy neked. ezt olyan rossz hallaniKép

Coolio
recca

Recca, a Herbária honlapja szerint:
A mustár magja fokozza az emésztőnedvek kiválasztását. Külsőleg reumás panaszok enyhítésére borogatást, bedörzsölőt készíthetünk belőle.

votiv 8)
votiv

Votiv, de a magasabb potencial nem nagyobb higitast jelent? es annak meg van ize? ez egyre erdekesebb kezd lenni...Kép

Coolio
recca

Juc!
Én is epekő gyanús vagyok, csak még nem volt időm elmenni hasi uh-ra, de egyes kajáktól jó kis epefájdalmaim bírnak keletkezni Kép Sajnos nekünk az egész család ilyen epebajos, bár műteni még csak a nagypapámat műtötték...
De konzultáltam már háziorvosunk-barátunkkal, aki elmondta a fokozatokat: kőoldó gyógyszer-uhás kőtörés-laparoszkópiás műtét-rendes műtét (de ez már gondolom csak nagyon súlyos esetben...)... én nagyon szeretném ha kés nélkül megúsznám, persze még drukkolok annak is, hogy ne kő legyen...de januárban nekem is kiderül, hogy mi a helyzet...
(ja egyébként nekem a dióra és a zöldborsóra volt eddig durva, persze biztos van más is, de ezek már tuti ki lettek szűrve Kép)

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Votiv, ezt hol talaltad? linket lecciKép

Coolio
recca

Juc,
szoritunk neked helyet...Kép
Oxi,
remélem semmit nem találnak Vikkánal az uh-n. Ha igen, mit fognak csinálni???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Votiv!
Hát nem tudom Borisz akar-e Petra hercege lenni???
Zsan? Te tudsz erről valamit? Kép Mindenesetre a múltkor nagyon édesen szólongatta: "Petrus, Petruska!" Kép... ez már jelenthet valamit...Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Oxi!

Jaj!Kép Ezek szerint még nincs jól Viki? Lemaradtam kicsit, hogy miért jártok Heim Pálba, de remélem mostmár minél hamarabb rendbejön szegényke!
Hátam: Jövőhéten megyek MRI-re, úgyhogy már elkezdtem utánajárni a dolgoknak!

ILdi
ildi76

Recca: Az illóolajai távozhatnak, de ha nem régen járt le, vagy ha nincs kibontva, akkor nem lehet ez veszélyes mértékű.

KépKép
oxigen
Györköny

Ja, és Juc!
Nekem a múltkor mikor fájt nagyon jót tett az eukaliptuszos/borsmentás bedörzsölés!!! Kép Egészen pontosan pár perc múlva el is múlt!!! Kép
Cseppben is van valami ilyen (javítja az epeműködést), csak én azt a szopi miatt még nem merem...

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bog,
ma meg azt mondta nekem reggel, h ha mégis lány lenne a kistesó, akkor nevezzük el Petrának...KépKép Ez most jutott eszembe, h irtad a becézést...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Juc, Ildi, OxiVikka: Nagyon gyorsan tessék meggyógyulni, azt a teremburáját, na!

Kép

pocakpacni

Oxi, koszi. Vikkanak negativ eredmenyt es mielobbi javulast!Kép

Coolio
recca

Zsan!
De ééédes! Kép Ez már jelenthet valamit...Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Olyan álmos vagyok...
holnap olvasok és írok. Kép
fenyegető-neet Kép
neet

Bogárka!

De én hányok meg fosok egy napig,és sajnos nem múllik csak idővelKép

Köszi a fokozatok leírását,de én biztos,hogy megyek a kés alá is akár mert egy dráma nekem egy-egy ilyen rosszullét.Használhatatlan vagyok a szó legszorosabb értelmében min.1 egész napig.

Recca!

nem lemondóan értettem,csak most mit erősködjek,hogy állati egészséges vagyo amikor meg nem isKép

Juc
20170114224602

Vikka nem beteg, csak érizémicsodája van (hemangióma). De azért köszi! Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Húúú, Juc! akkor ez tényleg durva...Kép nekem max fél órás görcsölgetés-fájdogálás van...de akkor gyorsan a végére kell járnom nekem is, nehogy így járjak...
Na el SZF-t nézni, sztem utána meg alvás, úgyhogy:

Jóéjt Mindenkinek!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Rec, http://www.herbaria.hu/?mode=wProduct&s=show&id=75

Juc, küldtem egy emilt neked nagyon jó epés cikkekkel, meg öcsém tippjeivel! és drukkolok, hogy hamar elmúljon!

mostanra tök krepa lettem, bedagadt a torkom meg bedugult az orrom, bakkeros bakker

Oxi, bocs, hogy eltűntem, de telefonok sorával zaklattak!

votiv 8)
votiv

Juc, jovan, lehet, h nem vagy allati egeszseges, de azert van meg nehany szep ev elottedKépKép nem mindegy, no.

Oxi, nem beteg, de azert csak muljanak el azok a bigyokak rola. mielobbKép

Votiv, koszi. gyogyulgass. es bar neked nem nagyon van szukseged gyogy-tippekre, de torok-fajasra eleg jo: egy kis kanal karamellizalt cukrot teaba (pl. zsalya-tea) csorgatni, es azt inniKép

Coolio
recca

Dora,
köszi a linket, lehet h elmegyünkKép

Votiv,
vmi konkrét panasszal mentél a dokihoz, vagy csak ugy altalaban? És hogy érted azt, hogy miutan bevetted, jobban lettél? Érdekes, nekem a thujat még régebben irták fel tüneti kezelésre, akkor az lehet alkati is?? Az én alkati szerem sem az igazi sztem (Gréten a File Emilia állapitotta meg arcüreggyuszi kapcsán: Natrium Muriaticum). Ugyhogy én is elmegyek ehhez a fazonhoz, jo lesz tavasszalKép
És Votiv, ez a Toth Péter nem rendelt régen a Mammut 5. emeletén a term.gyogyaszati centrumban? Mintha onnan lenne ismerös a neve...
És, Votiv, a délelötti kérdésemre is valaszolj légyszi, hogy milyen az az oldszkul C-vitamin.
KösziKép

Juc,
Epekövel az unokahugomat mütötték, szinten laparoszkopiaval, és azota mellöznie kell bizonyos kajakat, na meg amiben tartositoszer vanKép

KépKép
fibi

Ja, és Votiv, gyerekeknek mikortol lehet megállapitani az alkati szerét??

KépKép
fibi

Csajok! Úgy néz ki sikerült megcsinálnom amit Gabi sugallt nekem, ha küldtök képeket a profilomban lévő címre, akkor csinálok szebbet, most csak a táblázatból loptam ki páratKépKépKép

Kép

pocakpacni

Pocak,
dejooooooooKép
akkor küldök képetKép

KépKép
fibi

Pocak, tok ugyi vagy!!!Kép

Coolio
recca

Recca,
Te miert nem vagy a tablaban? És fiad mikor lesz 1éves, és a B kit takar?

KépKép
fibi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?