A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

femibion 800

Folsavat, metafolin-t, (kalcium-L-metilfolát), vitaminokat és jódot tartalmazó étrendkiegészítő tabletta.
Gyermekvállalást tervező nőknek és várandós anyáknak a terhesség 12. hetének végéig.
Vitaminok és jód: B1, B2, B6, B12, C, E,Pantoténsav, nikotinamid és jód.

A lényeg, hogy ez a legjobb, ez segít a legjobban és tényleg a megtapadást segíti.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Bocs ugy látom én happoltam el a leptetőőt. Pedig nekem most nem sok értelme van:(:( ELNÉZÉST!!!:):)
babu69

Titeket nem lehet egyedül hagyni , kicsit félrenéz az ember és teleírkáljátok az oldalt! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

SAJT@
Sajnálom, hogy még mindig ezzel küszködsz, remélem nem lesz belőle kórház!
A Femibion 800 kismamivitamin, tele van folsavval és nagyon jó hatással van a sejtosztódásra. Én is azt eszem és biztos vagyok benne hogy segített Bogyónak. Kicsit drága de megéri.

EDINKA
Én úgy gondolom a cisztád már biztosan távozott, és valszeg a növekvő tüsző okozza tüneteket.

Kislányodnak mielőbbi jobbulást kívánok!

LUKACSNE
Sajnálom hogy belekerültél a sűrűjébe, sajnos tényleg vannak ilyen napok!
Hányadik napon vagy?

VACAK
Halk gratula!
Hát én biztos hogy alkalmaznám a Titkot, mert nekem sokat segített a poz. gondolkodás, és sokat pihennék. Vasikáé ugyanazokat írta le amiket én is tennék a helyedben. Vigyázz magadra. Meglesz az a babó, ne félj.

REMÉNY
ÉS változtattak vmit a pm gyógyszered adagján?

dita75

Egész pontos adatok a Femibion-ról (a http://www.pirulapatika.hu alapján):

FEMIBION 800 FOLSAV + METAFOLIN TABLETTA

A legfontosabb magzatvédő vitamin a Folsav, mely a szervezetben biológiailag aktív formává alakul. Nélkülözhetetlen a sejtosztódáshoz, ezért hiányának szerepet tulajdonítanak a magzati fejlődési rendellenességek létrejöttében.

A nők több mint 55%-a nem képes a folsavat biológiailag teljesen aktív folsavvá alakítani és hasznosítani. Örömmel tudatjuk, hogy már Magyarországon is vény nélkül kapható a patikákban a biológiailag aktív folsavat is tartalmazó magzatvédő multivitamin, a femibion.
Folsavat, metafolinR-t (kalcium-L-metilfolát), vitaminokat és jódot tartalmazó étrendkiegészítő tabletta.

A legfontosabb magzatvédő vitamin a Folsav, mely a szervezetben biológiailag aktív formává alakul. Nélkülözhetetlen a sejtosztódáshoz, ezért hiányának szerepet tulajdonítanak a magzati fejlődési rendellenességek létrejöttében. A nők több mint 55%-a nem képes a folsavat biológiailag teljesen aktív folsavvá alakítani és hasznosítani.

- közvetlenül hasznosítja a szervezet
- optimális folsavszintet biztosít az anyának és a babának
- minden nő szervezete képes felhasználni
- gyermekvállalás előtt legalább 1 hónappal elkezdve
- kapható a patikákban

Femibion 800 Folsav + METAFOLINR:

Gyermekvállalást tervező nőknek és várandós anyáknak a terhesség 12. hetének végéig.

Ára: 3 634 Ft (patikánként változó)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Dita! Nem kaptam egyenlőre semmit, 1 hét múlva megyek a Kútvölgyibe orvoshoz, aki majd eldönti a vérképem alapján merre tovább.

remény73

Vacak!

Drukkolok neked. Én nem tudom pontosan menyi volt a HCG-m, csak azt mondta a doki, ogy 10 felett van.
Holnap megírom mi volt. De higgy benne, hogy meglesznek a babók. Én az egy hétig pihentem, most ugyanúgy mint a beülti után. Nem lépcsőztem. Ittam palástfű teát, állítólag az segít, hogy ne válljanak le. Meg ettem sok túrót.

Lányok!
Köszi a bíztatást. Holnap valószínűleg 4-5 körül érek csak haza, főleg, ha megint olyan sokat kell várni az eredményre, úgyhogy nyugi, későn fogok jelentkezni.

trix!

Tedd majd fel az uhu képet, hogy kapjunk egy kis pozitív energiát!
És köszi a drukkot!

Kép

Kép
vevikk

Dita !

elvileg a 12.napon gyakorlatilag mivel nem volt normális "mennyiségem" csak a 10. napon.
pénteken majd meglátjuk mi lesz, én azt hittem hogy ettől az injekciótól több lesz, mert 1 volt a clostitól is.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Vacak és Vevikk!
Ne izguljatok, csak picit lustábbak a babáitok! Pihenjetek sokat, drukkolok++++++++++++++++++++++++++++++
Vevikk holnap azért hamar gyere a jó hírrel! Egy nagy vödör HCG-t kívánok! :lol:

Lukacsne!
A sikeres inszemhez elég 1 tüsző is, csak jókor kell eltalálni....
Visszajelöltelek. :lol:

Jól hangzik az a vitamin, amit írtatok, de én úgy vagyok vele, hogy azt már nem tömöm magamba, annyi hormon után....
Igaz nekem ez most anyagilag is megterhelő (bár nem panaszkodom, mindkettőnknek van állása, nem minimál béren vagyunk, nincs hitelünk, de albérletben élünk). Elég kiváltani a Merionalt, vettem méhpempőm, párom szedi a MacaVibe-ot. Én inkább a zöldségekben hiszek.... De ez az én véleményem, nem akartam megbántani senkit, szerény vélemény szerint ezek a komplex vitaminok, csak hízáshoz jók.

Képzeljétek, most más tűt kaptam a gyógyszertárban, mint múltkor és úgy eltaláltam egy eret, hogy annyira bekékült, hogy le kellett fotoznóm, mert már a hihetetlen kategóriába tartozik. :lol:

Vicky,Rony!
Hogy vagytok? Éreztek valamit?

Szöszi!
neked is küldöm a pozitív energiát az inszemhez, drukkolok, hoyg sikerüljön. Azt hiszem ezután (ha nem sikerül) én is pihenek 1-2 hónapot....

Kép
akire79

Vacak!!!Szurkolok Neked is,mint Veviknek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Vasikane! Akkor Dr Vereczkei lesz az orvosod a Cirisbe? nem megy el kulfoldre?Mert mintha azt olvastam volna a mult heten,de ez nem biztos.Egyebkent csak jokat hallottam rola,es az intezmenyrol is.Egyebkent pezzegettem a paromnak,mi lenne,ha atmennek mi is,de kiszamoltuk,az utikoltseg,gyogyszer mellett meg olyan +400e lenne...szoval szerinte nem az intezmenyen mulik,es hat nem keves penzrol van szo.Azert ahogy irtad,rogton adott elerhetoseget a doki,nekem W-nel volt,most Sz-nel nincsen.Szoval irj meg mindent,nagyon szurkolok!Vicky! Nekem is 1/2 merional kellet a stimu alatt,es a lelkemre kotottek,hogy ne tegyem el masnapra,locsoljam ki a felet!Mindenkepp!!!Udv Mindenkinek Zoe
zoe33

Sziasztok Lyányok !!!

DITA! Hogy vagy? Hányinger van már?Vagy megúszod? Én 9 hónapig hánytam....

STING!

A hsg nekem fájt pedig azt mondták hogy csak akkor fáj ha el vagy záródva, hát én nem voltam hálisten, de mégis nagyon fájt.

A férjem unokatestvére nőgyógyász és ő mondta hogy sajnos az inszemnek sem sokkal nagyobb az esélye mint a sima teherbe esésnek, úgyhogy nem élem majd nagyon bele magam, de azért jó lenne.

1.-------------Nekem holnap lesz a 24. napi vérvétel, nem tudjátok utána kb: hány nap múlva kapni időpontot az összesítő konzira???? MÁR TŰKÖN ÜLÖK MI A GOND!!!!!

KAKTI!

Én is attól félek, hogy bár apánál az első minta szuper volt, de a második már nem biztos hogy az lesz vagy ha nálam találnak esetleg bacit, máris csúszik egy hónapot megint az egész, és baromira nem akarnám mert a múltkor meg influenza miatt kellett várni 1 hónapot, olyan jó lenne már a stimunál tartani az inszemhez. :roll:

LÁNYOK!

2........................Tanácsot kérek: Inszemhez az inszem hetét majd kivenném szabiba pihizni, de nem néz hülyének ezért a doki? Mert ez ugye mégsem egy lombik. Ti hogy csináltátok????? Adnak erről is papírt hogy javasolják a betegállományt, vagy ez durva ilyet kérnem? Csak pár napot szeretnék, azt a hetet amikor az inszemet csinálják. Köszi a választ!!!!
csézjang

DITA!

Elolvastam, tök jó!!!
Neked jól értettem, hogy Szűcs végezte a stimut és a beültit is? Neked ő az orvosod? Én is őt szeretném választani, ha nála kérem a leletösszesítő konzit, akkor ugye már nála fogok maradni??

RÓZSA!

Te Skriba dokinőhöz jársz? És hogy állsz? Milyen vizsgálatokat végzett már el rajtad? És jó? :roll:
csézjang

Sziasztok Lányok! Jó reggelt mindenkinek!

Beszélgettünk este Apával, és szóba került a mintaadás problematikája. Azt mondta: a hezitáló pasiktól meg kell kérdezni: tizenvalahány éve még nem okozott gondot, hogy a saját kezébe vegye, akkor most miért? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(Majd bepisiltem a röhögéstől, mikor ezt mondta...)

(akartam még vmit írni, csak elfelejtettem. ha eszembe jut, jelentkezem. hiába, no... reggel van, de nagyon)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!

Húúú, annyit írtatok, alig győztem elolvasni!!!

Sajt@:
Köszi kérdésed, jól vagyunk, már alig várom, hogy megint kezdhessünk, de még mindig nem utalta az APEH a visszajáró pénzemet :twisted:

Akire!
Adóbevallás ügyben, én is az IVF-alapítványnak adtam az 1% ot, Vasikáé adta meg a számot. Én nem elektronikusan küldtem, így nem tudom, hogy elfogadták e :shock:

Vacak!
Nagyon drukkolok, most tényleg nem szabad feladnod!!! Kicsit lassú a babó, de minden rendben lesz, ne aggódj!!!

Vevikk!
Veled mizujs, nagyon várunk ma!! Bizti minden rendben lesz..

Dita!
Pocaksimike neked, úgy várom a holnapot :lol:

Bizti nagyon jó ez a Femibion, de nekem anno a Béres Gravidát ajánlotta Wiegendt doki, vettem is egy nagy dobozzal, de ugye sajnos nem kellett tovább szednem, de maradt egy csomó, így nem szeretném majd kidobni, azt fogom használni.

Valakinél olvastam a méhpempő tablettát, hogy azt szedi. Hol vetted, memmyibe került??? Előre is köszi

Madrin!
Hajrá spontánkodás!!! :lol:
Reméljük igaza lesz Konc dokinek, és nem kell BMC be járnod, de jó lenne!!!

Trix!
Jó lenne, ha felébrednél már és írnál, mindenki a tegnapi UH beszámolódra vár!!!:) :lol: :lol: :lol: :lol:

Puszi mindenkinek
Heni

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Sziasztok Lányok!

Aranyosak vagytok, hogy hiányoltok!!!! :)

Hát, egyszerűen annyira szerencsésnek érzem magunkat! Olyan jól alakulnak a dolgaink!!!!! :D :D
Annyira megható volt az UHU, láttam Norbin, hogy hihetetlenül boldog volt és Ő is nagyon meghatódott. Nagyon büszke kispapi!!!Könnyfakasztó látvány és érzés volt! :D
Remélem Ti is hamarosan átélitek ugyanezt a gyönyörű érzést! :)
Minden rendben van velünk, mindkét Picúr jól van!!!! Van szívhangunk!!! :D :D
A Kicsikéink jelenleg 8 mm-esek :) :) és 140-et ver a kis szívecskéjük.
Hallani tényleg nem hallottuk Őket, viszont a pulzálás szemmel látható volt!!! Megnyugodtunk és úgy néz ki sínen vagyunk!!!!

Felteszek két képet, amiket róluk kaptunk:
Kép Picúrok Kép Picúr_mérete

Kép

puszi Trix
trix78

Sziasztok!

HENI
Jó a gravida is de mellé azért javaslom egyél pluszban folsavat.
Én a méhpempő mézes változatát ettem és még fogom is, mert nagyon finom és erősíti az immunrendszert. Amióta kismami vagyok fáj a torkom, köhögök és taknyos vagyok.

Még én sem kaptam meg azt a tetves adóvisszatérítést! Férjem már két hete visszakapta, persze neki csak 20 körül jár vissza. Nekem 100, de úgy ahogy van vissza kell majd utalnom anyunak, mert megelőlegezte nekünk, hisz nem tudtam volna feladni a csekkeket. Férjemnek kemény 340 Ft késedelmi kamatot rádobtak! Ja és olyanok jelezték hogy már rég megkapták akik ebben a hónapban adták fel én még január végén küldtem be!

TRIX ???????????????

KAKTI
Ez jó duma volt a párodtól! :lol:

CSÉZJANG
Igen Szűcs doki a kezelőorvosom, de úgy alakult hogy pont szabin volt azon a héten amikor a beavatkozások voltak így mindent a doktornő csinált.

A recepción tőlünk kérdezték még az elején hogy kit választunk!

Nekem nincs hányingerem inkább hasmenés.

LUKACSNE
Akkor valszeg neked hosszabb a ciklusod mint 28 nap.
12. napon még nekem sem igazán volt megfelelő tüszőm, mivel 33 naposak a ciklusaim, illetve voltak! :wink: Nyugi megnő az a 11-es naponta kb. 2-3 milit nőnek!

VEKIKK +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

dita75

TRIX
te aztán tényleg nagyon terhes vagy! :lol:

Kép

Nagyon szuper hírek! Kép

dita75

Dita kismami: nagyon szépen köszönöm a gratulációt! Nagyon-nagyon drukkolok Nektek holnapra, hogy minden rendben legyen!!!!! :D :D :D :D :D
Aztán Te is tedd ám fel az UHU-képet!!!!!

Kép

puszi Trix
trix78

Heuréka!
Mire beértem, eszembe jutott, mit akartam még mondani.
Szóval persze, hülye érzés, hogy mindenki tudja, miért megy be azon az ajtón. Ugyanakkor mindenki ugyanazzal a problémával van ott, tehát senki nem fogja ezért kinevetni, kibeszélni, lenézni, stb.
Leendő Apukák! Fel a fejjel! És ne aggódjatok ilyen apróságokon! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!

Trix!

Gratula!!!!!!! És mit mondott Zeke dr, kell még a BMC be menned?

Puszi
Heni

heni77

Szia Heni!

Nagyon rendes volt, szerintem csak az elvei miatt nem akart megtartani, mint páciensét, mivel ismerős doki küldött hozzá.

Nem kell többet BMC-be mennem, csak miután megszülettek a Babók!!! Kellenek papírok ill fényképet kért!!!

Kép

puszi Trix
trix78

TRIX
igyekszünk :lol: :lol: :lol:

ez engem is érdekel, kell még menned?

dita75

Sziasztok!

Dita/Heni én tegnap kaptam meg az adóvisszatérítést, február 4-én adtam fel és hasonló összeg jár vissza mint Neked Dita.
Így szerintem ha nincs benne hiba akkor lassan megérkezik Nektek is , hozzáteszem a majdnem 20 napi késésért egyetlen fillér kamatot nem kaptam... :? :? :?
Megnézném fordított esetben mi lenne... Ja én is egyből vittem anyunak :(
NEkem tavaly volt egy kis hiba benne, semmi olyan ami bármit is befolyásolna és megvárták a 30napot hogy kiértesítsenek hoyg adjam be újra majd beadtam és újra ketyegett a 30 nap...

Remélem meg van már az IVF Alapítvány pontos adószáma? HA nincs ma be kell telefonálnom a BMC-be megkérdezzem?
Bár én tavaly nekik adtam nem volt semmi gond és én is onnan hoztam papírt, bár ez tavaly volt azóta lehet hogy elgépelték a mostanit???

A vitaminhoz annyit hogy én szedem/szedtem az Elevitet, Gravidát és még semmi siker.
Amikor egyszer spontán összejött semmit az ég világon nem szedtem. Most eldöntöttem hogy sok zöldség / gyümölcs / sportolás, C-vitamin illetve csak folsavat fogok szedni. Ez a patikában (folsav ) pár száz forint...
madrin

Találtam egy hivatalos honlapot,itt ez szerepel:
IVF-MEDICAL Alapítvány
Adószám: 18233298-2-43
madrin

Lányok!

Most nézem az APEH honlapján:

Érvényes civil kedvezményezettek (2009. március 6-án)

18233298-1-43 IVF-MEDICAL ALAPÍTVÁNY

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

helloka lányok!

drága vevikk:gratulálok neked szívből!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
tegyél majd te is fel uhu képett jó??????

Trix:csodálatosak ezek a kis manókák!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: könny szaladt a szemembe mikor láttam a képedet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!vigyázz nagyon magatokra:)

Sajt:irtam privit :lol: :lol: :lol: pusszancs!!!!!!

lányok:köszi a sok biztató szót és tudom hogy igazatok van és minden pasi más de ez nem tudom meg e fog változni ha gyermekünk lessz!néha komolyan elgondolkodom hogy miért is nem sikerül nekünk a manó :shock: :shock: :shock:

és abban is igazatok van hogy amit lát az ember gyerekként azt viszi tovább és az én párom nem látta még a mai napig sem a szüleitől hogy kimutatnák az érzéseiket!
ez engem néha annyira elkeserit!!!!!!

neharagudjatok tudom hogy ez a bmc forum és nem lelki segélyszolgálat :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
sting1982

Böbe!
Panaszkodj nyugodtan, ha tudunk, segítünk. Ha másban nem, a vígasztalásban. :)
Egy biztos, nagyon nehéz dolgod lesz vele, de hidd el, a legkeményebb pasik is elfelejtik felvenni az álarcukat, amikor a saját gyermeküket kézbe veszik! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

lányok:ha szúr a jobb oldalamnál az most azt jelzi hogy van peteérés vagy ilyenkor már megrepedtek a tüszök????????????????????????? :oops: :oops: :oops:
sting1982

Trix!
Csodálatosak! Szinte könnyek szöktek a szemembe. Nagyon vigyázz magatokra!!!!

Csézjang!
Az inszemet követően a zárójelentésre rá lesz írva, hogy javaslat: betegállományba vétel, szerintem azzal mehetsz a háziorvoshoz.

Akire! Köszi a drukkot! Csüt-ön lesz inszem. Nekünk is elég megterhelő anyagilag. A párom fuvarozik és ahova le van szerződve most elég bizonytalan, egyik nap kell mennie, másik nap nem. Bár mi saját lakásban lakunk, de van rá hitelünk és az én fizum arra megy el. Reméljük a legjobbakat, hogy most sikerül és a babóra kell gyűjteni nem a merionalra.

Vevikk! Neked is mennek a drukkok! Szeretnék holnap is meghatódni az uh. felvételtől.
szöszi1977

Sting!
Jó kérdés!????
Én is ezt kérdezném, bár én tegnap voltam uh-on volt egy 19 mm-es tüszőm, ma kell beadnom a tüszőrepit, de éjjel iszonyúan szúrt a petefészkem. Nem tudom, mit jelenthet. Lehet, hogy már megrepedt????
Ha vki. tudja a választ várjuk!!!4
szöszi1977

[quote="dita75"]S írta:dita75ziasztok!

HENI
Jó a gravida is de mellé azért javaslom egyél pluszban folsavat.
Én a méhpempő mézes változatát ettem és még fogom is, mert nagyon finom és erősíti az immunrendszert. Amióta kismami vagyok fáj a torkom, köhögök és taknyos vagyok.

Dita!
Hol lehet kapni a méhpempő mézes változatát? Patika, drogéria? Mennyibe került?

Köszi
Heni

heni77

[quote]H írta:ol lehet kapni a méhpempő mézes változatát? Patika, drogéria? Mennyibe került?

http://natur-bolt.hu/product_info.php?products_id=637

például egy hely. de szerintem minden gyógynövényboltban kapható

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

igen várjuk a választ szöszivel :lol: :lol: :lol: :lol:

Help............ :lol: :lol: :lol:
sting1982

sziasztok

felhívtam a BMC-t és a helyes adószám a 2-43 végű

IVF-MEDICAL Alapítvány
Adószám: 18233298-2-43[/b]

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok!

Kakti kösz az infót, látom a Törökbálinti Corában ( is? ) van ez a bolt, az tök jó, mert nagyon közel van hozzánk. És az ára is tök jó, remélem beválik :lol: :lol: :lol:
Kösz mégegyszer.

Szöszi, Sting!

Ha esetleg előbb is megrepedt a tüsző, mint kellett volna ( bár szerintem ez nem annyira valószínű, hiszen gondolom azért akkora írják a tüszőrepit, mert UH n ott látták, hogy mikor aktuális), de ha előbb is megreped 1-2 nappal, szerintem, hangsúlyozom, hogy ez csak az én véleményem, nem lehet akkor sem semmi gond, mert kb 5 napig vándorol a petesejt míg elér a méh be, és így menetközben tud randizni a fiúkkal, max közelebb lesz a randi helyszíne a méhetekhez. Ezt csak józan paraszti ésszel következtettem, végülis a randi meglesz, csak máshol lesz a helyszín :lol: :lol:

Különben én mindig megérzem az ovuláció időpontját ( kivéve ha lombikszurik alatt vagyok,) és én nem repedést, vagy nem is tudom, hogy írtátok.....szoktam érezni, hanem nagyon feszít a hasam olyankor...

Na mindegy, egy a lényeg, ne parázzatok!!!!! Ez a sok tünetféleség a hormokoktól is lehetséges

Puszi

Vevikk, nagyon várunk a pozitív hírekkel!!!!!

Puszi
Heni

heni77

[quote="lukacsne"]s írta:lukacsneziasztok

felhívtam a BMC-t és a helyes adószám a 2-43 végű

IVF-MEDICAL Alapítvány
Adószám: 18233298-2-43[/b]

Nem vitatkozom, de akkor elég ciki, ha az APEH honlapján rosszul szerepel... :? Pláne, hogy 2 hetes a lista...

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Helló!

most akkor vajon melyik a helyes szám???

18233298-2-43
18233298-1-43

Köszi
Heni

heni77

Sziasztok!

HCG:124 :D

A részleteket majd később, mert most nagyon éhesek vagyunk már!
:P :lol:

Kép

Kép
vevikk

Szia Vevikk!

Ugye megmondtam?????!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nagyon gratulálok!!!!

Puszi
Heni

heni77

Ja és persze türelmesen várjuk a részleteket!!!!!!

heni77

Vevikk: ez szuper! Őszintén gratulálok!!! Várunk a beszámolóval!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép

puszi Trix
trix78

Kakti!

Hát ja, ez az Apeh is csak azért van, hogy legyen.................
Ezek után, hogy én melyik számot kaptam meg Vasikáétól, fogalmam sincs, de remélem, hogy nem ezért késik már a kis 100 000 forintocskám :x

Köszi azért

Heni

heni77

Vevikk!!!!!! GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Trix, olyan jót bögtem (örömömben), hogy csak na. Mutattam a páromnak is a képeket és közben pityeregtem. GRATULÁLUNK!!!! Persze, előtte már majdnem potyogtak a könnyeim a nevetéstől. A Kaktiék is szép páros. :lol:

Kakti, az én párom sem érti hogy mi ebben a probléma. Ahányszor olvasom neki, csak félre húzza a száját és rázza jobbra-balra a fejét. Szóval nem érti. Azt mondta hogy nincs ebben semmi, de abszolúte semmi ciki.

Mindjárt fel teszem nektek a Femibion reklám papírját. Nem kell senkinek sem ezt szedni, nem vagyok én reklám ember, csak lássátok ti is amit én.

Kép

Kép

Remélem sikerült.[/img]

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

VEKIKK

Juhéjjjjjjjjjjjjjjjjjj
:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

:lol: :lol: :lol: Látod milyen jók vagyunk hcg-növelő hullámok küldésében :?: :lol: :lol: :lol:

HENI
Herbáriában veszem olyan 4-500 Ft egy kis tégely ami egy hétre elegendő és nagyon fincsi! Műanyag kanalat használj hozzá!

dita75

Heni, én kapszulát szedek. Most van két fajtám, mert hamar elfogy a bió boltban és mindig várni kell hogy hozzanak. Az kb egy hét. Van egy ROYAL JELLY nevű, az 100mg-os, 50 darabos (1895 HUF). A VITA-CAPS-os az csak 30 darabos és 15,3g-os (1320 HUF) Ennyi.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Szóval a részletek:

Reggel már 8 körül levették a vért. Olyan 10 körül mentünk fel az emeletre, és 11:30- kor szólított az asszisztens. Mivel nem volt sehol a biológus, így egymásra néztünk a párommal, hogy ennek annyi.
Bementem, és csak annyit mondott a doki, hogy üljek le. Aztán elkezdett beszélgetni Hildával, hogy:
Doki: Jövő héten kedd vagy szerda legyen?
H: Szerintem mindegy?
D: Honnan? Jászberény? Akkor inkább szerda.

Na, mondom ezek a jövő héten is be akarnak hívni, másképp miért beszélnének az én városomról.
Aztán nagy nehezen hozzám is szóltak. :oops:

Doki: Hát szépen növekedett a HCG, mint egy rendes terhességnél.

(félénk mosolyka részemről)
Én: Most mennyi? Mert kint meg kell monddanom a férjemnek.

Doki: 124.

Aztán még kb. háromszor megkérdeztem, mert annyira remegett kezem-lábam, hogy mindig elfelejtettem.
Ki is nevetett a doktor bácsi. :)

Aztán felvilágosított, hogy mik a méhen kívüli terhesség tünetei, mert iaz, hogy az eredmények alapján normál terhesség állhat fenn, de azt mondta, hogy a bármilyen tünetet észlelek, azonnal menjek az itteni kórházba. Elvileg nem vagyok méhen kívüli terhes, de az ördög sosem alszki.

Egyébént mindent csináljak úgy, ahogy eddig.

Aztán remegő kezekkel aláírtam a papírt, hogy megkaptam a megfelelő felvilágosítást, és kimentem széles vigyorral.
A párom nem tudta, hogy most a nyakamba ugorjon-e, mert már járt úgy, hogy igaz mosolyogtam, de nem volt pozitív eredmény.
Aztán kérdezte, hogy ugye nem úgy van, ahogy a múltkor.
Mondtam neki, hogy most már kispapa, és nagyon-nagyon boldog volt.

Most még nem igazán fogtam fel, hogy tényleg terhes vagyok, de mingyárt csinálok egy tesztet, hogy vizualizáljam is :)

Jövő héten szerdán kell visszamennem UHU-ra, ha minden rendben lesz addig, márpedig miért ne lenne!

Köszi mindenkinek a babaragacsokat! :wink:

Dita!

Neked pedig a sok jó hullámot!

Egyébként rájöttünk ,hogy a biológusunkat nem láttuk egész nap, valószínűleg szabin lehetett. Hát enyit arról, hogy a biológust kell nézni... :lol:

Kép

Kép
vevikk

Visszatértem! :) Holnap és holnapután megyek dolgozni, pénteken meg majd sietek haza. Vettem tesztet és pénteken reggel meg is csinálom, de csak a bmc után tudok jönni. Nem akarom a dokitól megtudni, ha rossz a hír. Anyósék elmentek és mi nagyon fáradtak vagyunk. Az öregek rosszabbak, mint a gyerekek. :D

akire: Fáj a cicim, bár most már inkább csak érzékenynek mondanám. A hasam nem szokott fájni, kicsit hőhullámos vagyok. Pénteken minden kiderül. Sajnálom a kék foltot, ezek a tűk most nekem sem váltak be. Nem tudom, miért rosszabbak, mint régebben.

zoe: Nem igazán tudom, hogy mi is van ezzel a merionallal, de nekem a doki mondta, hogy másnap még jó. Én mindenesetre beadtam magamnak. Lehet, hogy nem kellett volna? De a tüszők nőttek tőle rendesen. Mondjuk most jobb volt, hogy 1 egész adagot kellett adnom, nem kellett vele variálni.

csézjang: Kapsz olyan papírt, mert a záródon rajta lesz. Én is itthon voltam a múlt héten is. Jó volt nagyon.

heni: Nekem volt kapszulám és méhpempős mézem is. A méz 360 Ft/hét az adag. A kapszula olyan 1500 Ft volt 30 db. ha jól emlékszem.

trix: Szépek az uh-képek, bár én nem igazodom el rajtuk. Bocsi. Ti bejelentettétek már, vagy még vártok. Kicsit nem jövök és mindent elfelejtek.

szöszi: A tüszőrepesztő késlelteti a repedést és szerintem nem repedhetett meg, mert 20 mm felett szokott.

vevikk: Gratulálok! :D

A vitaminokról annyi, hogy most már annyira sokféle van belőle, hogy csak győzzön az ember választani. Szerintem ha 400 mikrogramm folsav és jód van benne, akkor mindegyik jó. Úgyhogy most olyat veszek, ami van.
vicky79
Budapest III. kerület

Vevikk!

Nagy-nagy szeretettel gratulálok!!!

Bár már itt tartanék én is... :)

Itt ülök az irodában, és törölgetem a könnyeimet! :D Annyira örülök, hogy neked sikerült! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti!

Köszönöm!
Neked is nemsokára sikerülni fog!!!
Csak el kell hinned!!!

Kép

Kép
vevikk

Szióka Evribádi!

Vasikáé, Lukácsné, Sting: megvagytok! Köszi :)
sajt@

Szia Vevikk!

Gratulálok Kismami! Szóval csak lusta volt a manócska.
Vigyázz rá nagyon!

Enikõ
vacak2

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?