A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a méhpempő infót!!

Vacak!

Készülj, mert te is így fogsz járni, mint ma Vevikk, csak pihengess, és bízzál benne!!! Kitartás, drukkolok nagyon. Mikor is kell visszamennem vérvételre?

Puszi
Heni

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Vevikk! Gratulálok! Ez csodálatos!

Lányok! Tényleg babaeső van!!!!!!!!
szöszi1977

Mindenkinek nagyon köszike a Femib. infót!

Vevikk:
Kép

Sting:
Igenis lekiseg.szolg. is ez a fórum! Hiszem, hogy sokat segíthetünk egymásnak ilyen formában is. Ki a csudával beszélnénk meg a kételyeinket, kérdéseinket - ha nem egymással? Anyukám úgyse tudja választ a szakmai kérdésekre, a barátnőm is max. meghallgat (ami tök rendes tőle), de nincs benne a helyzetembe. Ezek speciális dolgok, amit itt meg tudunk beszélni.
Más téma: a W. doki nekünk mindíg azt mondta, hogy előtte és insz. utáni napokban kötelező az összebújás - ezzel még rásegíthetünk db.számban, növelhető az esély :)

A zöldségekről pedig annyit, hogy esetleg a biopiaciak tartalmaznak olyan mértékben felhasználható anyagokat, mint régen. A többi szerintem gagyi, kivéve, ha otthon meg tudja magának termelni az ember.

Heni:
a francos APEH még nekem sem utalt, bár én várok sokat :(
Remélem mihamarabb megkapjátok.

Trix:
Elaléltam... :)))
Szerintem az egyik rád, másik a párodra hasonlít, nem? :)
Egyébként jó, hogy mindíg hozod a pozitív példát, mert nekünk szükségünk van az utógondozásodra :wink: - hátha hamarabb sikerül!
sajt@

Babu:
Spájzold el a laptetűt, jó lesz az még neked!

Dita:
Köszi, hogy gondoltál rám, pénteken többet tudok - remélem.

Akire:
Na ezért kérem a Zuram, hogy szurkáljon csak ő, így nem magamra kell haragudni :) ha elbénázza.

Csézjang:
xintem a HSG simán szoáré. A legrosszabb nekem a kontrasztanyag betöltése volt, azt hittem szétrepedek.

Figyu! Csak kapkodom a fejem! Az inszemhez is konzi kell? Nekem nem volt ilyen W-nél egyszer sem!
sajt@

Sziasztok!

nagyon lemaradtam :cry: pár napig nem volt netünk.

Vevikk!!!

GRATULÁLOK!!!

Trix!!

Nagyon szépek az uhu felvételeid :lol: Vigyázz nagyon a manókra.
Apa is bemehetett az uh-ra??
Érdekes hogy nem kell többet menned. Engem Annával 12 hetesen küldtek el onnan, ott csinálták az első genetikát. Azt hittem most is így lesz.

Remélem csütörtökön, már én is büszkélkedhetek egy első fotóval :lol:

Remény!

A másik fórumon láttam, hogy már voltál te is uh-n:
Örülök, hogy nálad is minden oké.
Akkor v.mit félre értettem gondolom már csütörtökön nem jösz.

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Bocsi, így helyes:

Heni:
a francos APEH még nekem sem utalt, bár én NEM várok sokat :(
Remélem mihamarabb megkapjátok.
sajt@

INSZEMEN ÁTESETT LÁNYOK!

Légyszi segítsetek, mert úgy néz ki hogy jövő hónaptól kezdődhet az inszem ha minden igaz :lol: és nem tudom mikor mi vár rám, légyszi írjátok le az egészet attól fogva hogy legközelebb ha megjön mikor kell majd mennem sorban mindent ha megkérhetlek titeket, pl: a mensi 3.napján kell először uh-ra? és akkor vérvétel is lesz? És utána mikor kell?Valaki ezt részletesen leírja nekem??? Köszi!!! :roll:

Tudom hogy majd elmondja a doki, de én már most szeretném tudni! köszi! :roll:
csézjang

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy csak így betörök ide közétek, de a segítségeteket szeretném kérni. A BMC-ről szeretnék információt kérni. A nőgyógyászom meddőségi központot javasolt és most a Kaáli és a BMC közt vacilálunk, de sajna nem tudom őket telefonon elérni a honlapon megadott számokon :( Tudnátok nekem segíteni? Érdekelne egy pár dolog. Hogy zajlik a folyamat? Bejelentkezést követően mennyi idő múlva kapunk időpontot? Előbb van konzultáció és utána küldenek el vizsgálatokra? Vagy vannak kötelező vizsgálatok az elején? Van konzultációs díj? Elfogadnak vizsgálati eredményeket más intézményektől? Már van egy hormon vizsgálati eredményem. Milyen költségekkel járnak a vizsgálatok? Milyenek az orvosok? Milyenek a tapasztalaitok? Szóval minden érdekel.

Egyébként már van egy kisfiam, aki májusban lesz 3 éves. Ő anno rögtön az első hónapra spontán összejött, de a terhességem szövődményeként pajzsmirigy alulműködésem lett. Tesóbabát már 1 éve próbáljuk összehozni, sikertelenül. Kiderült, hogy a pajzsmirigyemnek köszönhetően alacsony a progi szintem és nincs rendes pé-m.Mindenképpen stimulálni kell, de a closti valószínűleg nem jó a pajzsmirigyem miatt.

Köszi szépen a segítséget

Kép
Kép
nyanya77

csézjang: A 2-3.cn-en uh, hogy nincs-e cisztád. Ekkor kiírja a doki a megfelelő stimus szurit és azt ki kell ott a patikában váltani. Ha merionalt kapsz, ne felejts el szerelékeket venni hozzá (2ml-es fecskendő, felszívótű és beadótű). Utána nekem azt hiszem a 9.cn-en kellett visszamennem uh-ra. Itt megnézi a tüszőket és a méhnyálka-hártyát. Ha kell, akkor változtat az adagodon. 2-3 cn múlva visszahív újra uh-ra. Ha szerencsés vagy, akkor fel is írja a tüszőrepesztőt és 36 óra múlva repeszti a tüszőket. Ezt este kell majd beadni. Az inszem napján apa reggel be, minta lead, te 11-12 között be, recepción jelentkezel, te is aláírod a megfelelő papírokat (amiket apa már reggel aláírt) és jelentkezel a főnővérnél az osztályon (a mellette lévő folyosón a rec.-tól balra) Kapsz egy ágyat és át kell öltöznöd hálóingbe és köntösbe. Amikor szólítanak, akkor be a műtőbe és uh után (vagy nélkül, ki hogy szokta)hozzák apa anyagát. Megkérdezik a neved és az övét és már meg is kapod a fickókat. Csak egy kacsa és utána ledűtik az ágyat és így fekszel 5 percig. Utána vissza a szobába, felöltözés és mész a dokihoz a zárójelentésedért és az utrogestanos receptedért. Megmondja mikor gyere tesztelni és már mehetsz is isten hírével. 17 napra hív vissza tesztelni reggeli első vizelettel. Ennyi.
vicky79
Budapest III. kerület

VEVIKK!!!!!!!!!!!!

NAGYON GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):) DE JÓÓÓÓ!!

VACAK! MOST TE KÖVETKEZEL, DRUKKOLOK H. NEKED IS ILYEN JÓ HIRT MONDJANAK!!!!!!!!!!++++++++

KEDVES SAJT!!!! ELSPÁJZOLTAM:)) KÖSZI!

INSZEMNÉL W. DOKI NEKÜNK IS KÖTELEZŐ ÖSSZEBUJÁST IRT ELŐ MINDIG!!!

VICKY SZURKOLOK NEKED NAGYON!!!
babu69

nyanya77: Hali! Szóval: A bmc-ben nagyon sokan vannak, tehát ha ezt választod, akkor számolj akár 5-6 órás várakozással is. Emiatt a dokik sem a legbeszédesebbek, de értenek a dolgukhoz. Csak egy kicsit kapkodós a dolog. Úgy tudom a Kaáli egy kicsit nyugisabb, de drágább is. Ott az inszemért és a kivizsgálásokért is fizetni kell, a bmc tb alapon megy minden, csak a gyógyszerekért kell fizetni, de azok még támogatással együtt is elég húzósak lehetnek (20.000 Ft-150.000 Ft ig is mehet, talán még feljebb is a lombiknál azt hiszem). A leleteidet elfogadják, ha nem túl régiek. Biztos kérnek újat. Kell apától két spermaminta, tőled 3. és 20. napi hormon, teljes vérképek, hiv és hepatitis szűrés mindkettőtöktől, hsg vagy lapar lelet. Azt hiszem elsőre ennyi. Szerintem az első időpont olyan 1-1,5 hónap, de erről az újak többet tudnak mondani. Utána megbeszélés a dokik valamelyikével, hogy hogyan tovább.
vicky79
Budapest III. kerület

babu: Köszönöm, remélem pénteken jó hírekkel jöhetek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2009.03.24 20:09-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

Vevik! Szívből gratulálok és remélem, hogy mi is hamarosan a nyomdokaidba léphetünk!

[b]Trix!
Olyan szépek a porontyaid! Köszi a képet!

Puszi,
A[/b]
Vendég

VEKIKK
Tök bírom ezeket a párbeszédes leírásaidat!
Kérjük a tesztet!!!!!!!!!
Nem írtad le mi a méhenkívülinek a tünetei, engem érdekelne!

Csini vonalzó! :wink:

NYANYA
Mi nov. 6-ra kaptunk időpontot és aznap voltam a 3. napon le is vették a vért. Aztán a 20. nap körül mentünk ismét akkor volt nagy rutin: éhgyomorra mindkettőnktől vettek vért, nőgyógyászat és spermavizsgálat. A 24. napit én itthon csináltattam meg, aztán a 20. naphoz két hétre férjnek megint volt egy spermavizsgálat akkor vittem magammal a 24. napinak az eredményét. Közben a nőgyógyi után beszéltünk a dokkerrel és mondta hogy menjek el hysterora (méhtükrözés) a lombik előtt. Ezt a régi dokim csinálta fehérváron dec. 17-én. Dec. 23án konzi ismét és ha nem lett volna a műtét akár aznap kezdhettem volna a szurikat, de aztán kiderült hogy egy hónap pihit kell tartani. Végül csak belekezdtünk a dolgokba, nem volt könnyű, de a végeredmény az hogy mára 5 hetes kismami vagyok! Holnap megyek Bogyókukucsra! :lol:

A Kaáliban és minden más intézményben maga a lombik ingyenes, de a magánitnézményekben az inszemek és a kivizsgálások húzós pénzekbe kerülnek.

dita75

VICKY!

Köszi a részletes leírást. A tüszőrepit ki adja be nektek? Menjek majd a körzetihez? Vagy ezt este kell, és akkor akármelyik ügyeletre??? :roll:

NYANYA!

Hasonló cipőben járunk, most lesz 4 éves a kisfiam aki első hónapban összejött, viszont ismeretlen okokból a kistesó 1 éve nem akar, ezért január 27-étől mi is a BMC-be járunk és nem bántuk meg mert 1-2 hónap alatt minden vizsgálat kész lett, most kezdjük majd az inszemet / remélem már áprilisban/ és tök ingyenes, és kedvesek a recepción. Ja az orvosok meg profik. Ajánlom nektek is!!!

STING!

Nagyon sajnálom ha rossz a kedved, de lemaradtam. Mi a gond ha megkérdezhetem, tudod hogy mi éter-testvérek vagyunk! :lol:
csézjang

Vevikk!
Nagyon nagyon örülök NEKTEK!

Akikkel én beszéltem sikeres lányok, azokat most a második uh után elküldték, úgyhogy most gondolom ez a szabály. Pedig 3 éve még a 12. hétig ott kellett maradni. Szerintem azért, mert a 12. hétig a legnagyobb a vetélés veszélye, és tudni akarták, hogy akiknek sikerült, azok kitartottak e a 12. hétig, és ha addig igen, akkor már nagy a valószínűsége, hogy meg is születtek a babák. Most már erre nincs szükség, mert tajszámkövetés van, kb. 9 hónap múlva lekérdezik egy központi nyilvántartóból, hogy ilyen és ilyen tajszámú szült e valahol az országban, és ez pontosabb adat a sikerességről, mint a 12. hétig követés. (onnan vagyok ilyen okos, hogy Konc doki mondta a tévében :))

rozus

KépKép
rozus

CSAJSZIKÁK, v.ki mondja meg aki tudja, hogy az inszem az fáj?

Tudom hogy butának tűnik a kérdés, és tudom, hogy azt mondják hogy nem, de én mégis tartok tőle /majd ha már ott tartok/ hisz itt is katérerrel vezetik fel a méhnyakon a spermiumokat, vagyis hasonlít a hsg-hez? Mármint az a része hogy : méhszáj kifeszít-anyajelölt befosik a fájdalomtól- katéter felvezet-hsg befejez.

Vagy ez nem ilyen durva mint a hsg? Mert nekem a méhnyakon felvezetés része nem tetszik. Vagy itt nem ez történik csak olyan mint egy sima rákszűrés? V.ki nyugtasson meg! :roll: Bocs ha hülyeséget kérdeztem. :oops:
csézjang

csézjang: Ha bőr alá adandót ad, akkor ugyanaz, aki a többit. Vagy te magadnak, vagy a párod neked. Ha izomba adandót ad, akkor ügyeletre kell menni a papírral, amit adnak a bmc-be. Közel sem olyan, mint a hsg. Csak annyira kellemetlen, mint a citológia, ne izgulj.
vicky79
Budapest III. kerület

INSZEMBEN JÁRTAS Lányok!

Szöget ütött a fejemben hogy tudtommal egyedül a Zeke csinál inszem előtt uh-t, ez nem baj???

Tök jó lenne tudni hogy megrepedt-e a tüsző/k/vagy ez ilyenkor már úgyis mindegy??? Ez nagyon érdkel ÍRJÁTOK MEG LÉGYSZI!!!!!
csézjang

Vicky!
melyik orvoshoz jársz? És az mit adott neked, bőr alattit? Vagy ez mitől függ? Jobb lenne bőr alatti, mert nem kellene rohangálnom este a messzi ügyeletre. :roll:
csézjang

Csézjang:
Tudom, ez nem tapasztalat, csak a száraz tények, és nyilván már olvastad, de idemásolom, amit a Kaáli Intézet oldalán találtam az inszemről:

Technikai kivitelezése: a maszturbációval nyert spermát a méhnyakba vagy a méhűrbe juttatják vékony szonda segítségével a tüszőrepedés idején. A spermiumok származhatnak férjtől vagy ismeretlen donortól.
Akkor alkalmazzák, amikor a zavarok szexuális és nem biológiai eredetűek, ilyenkor a sperma normális, az eredmények kiválóak, szinte azonnal bekövetkezik a terhesség. Ha a férj spermája kevés mozgékony spermiumot tartalmaz, az ejakulátum első felét fogják fel üvegedénybe, amely gazdagabb spermasejtekben, és ezzel végzik a megtermékenyítést. Történhet a megtermékenyítés előkezelt spermiumokkal is.
Egy ciklus esetében a siker valószínűsége csupán 10%. A terhességek zöme az első hat ciklus során következik be. Vetélések, koraszülések, magzati ártalmak gyakorisága nem magasabb az átlagosnál, pontosan ugyanolyanok a kilátásaik az ily módon született gyermekeknek, mint a többieké.

Még én sem tudok saját tapasztalatot mondani, de nyilván nem olyan, mint a HSG (én ott elájultam a fájdalomtól az asztalon fekve). Az a baj, hogy ahány ember, annyiképp éli meg. Nem egyforma a fájdalomküszöbünk (az enyém a béka segge alatt van), így hiába mondja az egyik, hogy ohh, a HSG nem fáj, mikor mi tudjuk, hogy de igen, nekünk fájt. De azért szerintem ez a közelébe sem ér! :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

csézjang!
Nekem 4 inszemem volt és jóformán semmit nem érezni. A HSG-nél meg úgy bőgtem a fájdalomtól, hogy az már nevetséges volt. Pedíg átjárható voltam. Az inszem kb olyan mint a rákszűrés. A lombiknál meg egyáltalán semmit nem éreztem a visszaültetésnél! No para!!!! :)

Kép
kira76

Nem tudom, mert eddig nekem csak W. doki csinált inszemet és Zeke. W. nem csinált, Zeke igen. Nem tudom, hogy jó-e ha csinál, de szerintem igen. Bár akkor sincs semmi, ha éppen akkor még nem repedt meg, mert 1-2 órá belül úgyis megreped és akkor ott lesznek a katonák a helyükön. Csak az a lényeg, hogy ne legyen előbb a repedés sokkal. Nekem bőr alattit szokott Zeke doki adni, de állítólag az izomba adott az hatékonyabb. Na most nekem eddig a sok tüszőmből mindig maradt cisztám, de most csak 1 db. tüszőm volt, ami elég nagy volt a repesztéshez, remélem nem marad ciszta. Nekem is kényelmesebb a bőr alá adandó.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2009.03.24 20:54-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

hello csajok!

VEVIKK:GRATULÁLOK NEKED MÉG 1X!!!!!!!!!!!!!!!!!csak vigyázz nagyon magatokra :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

CSézjang:te irtad nekem hogy éter tesók vagyunk?miért is?te vagy Mariann ugye??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: pusszantás!!!!!!!!!!!!!!
egyébként a párommal vannak gondjaink vagyis néha a viselkedésével :? :? :? de vhogy majd lessz!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock:
sting1982

Vevikk:neked hányadik inszem is volt ez???????
sting1982

kakti: Annyit azért én hozzátennék, hogy én úgy tudom, hogy mindig előkezelis a spermát. Kiválogatják a javát. :D
vicky79
Budapest III. kerület

jah vicky:köszike a beszámolót az inszemről!!!!!!nagyon alapos voltál!köszönjük szépen :lol: :lol: :lol:

Ditám:nálad mizus?trix te is hogy vagy? :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

[quote="vicky79"]k írta:vicky79akti: Annyit azért én hozzátennék, hogy én úgy tudom, hogy mindig előkezelis a spermát. Kiválogatják a javát. :D

Valóban. Észre sem vettem, hogy ezt nem írták bele a Kaálisok. Én egy az egyben átmásoltam az ő szövegüket. Amúgy azt olvastam, hogy „átmossák”, fertőtlenítik őket. És hogy ezt az eljárást kb a negyede éli túl. :? Nyilván ezért is javasolják a „rádolgozást”! :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti:nagyon informált vagy!csak már tartanánk ott!!!!!!!!!!!
de hamarosan!!ugye? :lol: :lol:
sting1982

Tudja v.ki hogy Szűcs doki bőr alá vagy izom alá adó tüszőrepit szokott adni inszemnél??????? Ja és abban van hcg ?????

Mert a pregnylben volt, amikor 1x azt kaptam, és jól megszivatott mert a 12.napon a teszt pozitívat mutatott, erre kiderült hogy a pregnylt mutatta még ki mert ugye az hcg-t tartalmaz....Nem akarnék így járni megint!

STING!
Azért étertestvér mert tök szimpi vagy neten keresztül! :) Ja nem Mariann vagyok. :roll:
csézjang

Sting!
Nekünk ma volt a 24.napi vér, aztán jövő kedden leletösszesítő, a Szűcs dr-t választottam. Veletek mizujs???? Mikor van leletösszesítőtök???
csézjang

csézjang?nekünk még a párom hátra van!és utánna jöhet az összesítő ha nincs gond!
szűcs doki jó!!!!!!!!jó válsztás volt!!!!!!remélem nekem is!te jelöltél be wiwen? :lol: :lol: :lol:
sting1982

sajt@:kedves vagy nagyon !!!!!!!!!!!reméelm hamarosan eljön hozzánk a csoda és talán akkor a párom is máshogy értékeli majd az életet!!
bizom benne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

csézjang:TE KIS ÉTER TESÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!Nekem is nagyon szimpi csaj vagy!azt hittem te jelöltél be iwiwwn mert irtam privit neked!!!!!
sting1982

Én még asszem nem jelöltelek be. Bocsi de már nem emlékszem de majd utánanézek. :oops:

Én úgy örültem mert nekünk nem lett apánál se baci, meg nekem se a kenetnél, így úgy érzem esélyes lehet hogy a következő ciklusban kezdjük az inszemet, persze nem tudom biztosan ezt majd Szűcs doki fogja megmondani. Remélem a többi/ vércukor, stb.../jó lett mert nem akarok már többet csapoltatni, estére besz..tam a fájdalomtól úgy fájt mindkét karom a 20.napi után anniyra várom a keddet, végre megtudom miért nem jön 1 éve a babó!!!!
Te is Szűcsöt választod majd?
csézjang

csézjang:nem is neked irtam privit :oops: :oops: :oops: hanem sajt@-nak!bocsika!
egyébként én már szűcsnél kezdtem a vizsgálatok elött vele beszéltem!
keddre gondolok majd rád de szerintem nincs baj nálatok!én a cukor vizsgálatnál voltam kicsit ki!a lötyitől!nah persze a 20.napinál vettek le 5-6 kémcső vért akkor is már alig vártam vége legyen! :? :?
sting1982

Bocs Sting, de megyek aludni leragad a szemem olyan fáradt vagyok. Holnap este jövök!!! :lol:
csézjang

okés!jó éjt neked :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

jó éjt csajócák!én is mentem :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Úristen, hogy Ti mennyit írtatok!!!! :lol:
Az eeljéhez való hozzászólásaim felét már elfelejtettem, de megpróbálom.

Vevikk!Óriási gratula a babóhoz, mondtam én hogy csak lusta egy picit! :lol:
Dita!
Holnapra megy a drukk, amint lehet tegyél fel képet! Párod megy Veled? A vonalzódon, pont a második csík nem látszik :shock:
Heni!
Én most vettem méhpempőt Hermes méhészboltban. 1600 Ft volt egy kis tégely, ami 1 havi adag. Egy fogpiszkálót nyomok bele, azt hatszor megtekerem és utána lenyalom a fogpiszkálót éhgyomorra! A méhész bácsi mondta, hogy így kell, szinte semmilyen íze nincs. Én ebben jobban hiszek, mint a tablettásban!
IVF adószám!
A párom tegnap bement BMC-be és megkérdezte, azt mondták a nyomtatott papíron jól van az adószám. A lényeg, hogy a vége 1-43, (nem 2-43), mert nem adóköteles!
Csézjang!
Sz. doki úgy tudom nem csinál inszem előtt közvetlenül UH-ot és Skriba doktornő sem. Én most majd meg akarom kérni Sz.dokit, hogy csináljon, hogy tudjam mi a helyzet ott bennt (múltkor is én voltam az egyetlen, aki megkérdezte -még a műtőasztalon fekve-, hogy milyen lett a spermakép 8) ) Nekem csak a 2 és a 9 cn-on volt UH és a 12. cn-on inszem. Most nem kellett mennem a 2 cn-on, hanem a harmadikon kezdtem a Merionalt és a 10. napon kell majd mennem UH-ra és remélem utána már csak az inszemre!
BMC-ről!
Szerintem nagyon jó intézet, ajánlani tudom mindenkinek. Csak mivel nagyon sokan vagyunk, így nagyon sokat kell várni.... Sajnos nekem ez elég gáz a melóhelyen, már nem tudok mit kitalálni :cry:
Szöszi!
[b]Drukk a csütörtökhöz, 3 a magyar igazság! :lol:
[b]Vicky!
[/[/b]b]A péntek mindjárt itt van, nagyon izgulok, kellene már egy pozitív inszemes teszt ide a fórumra, mert nem is emlékszem mikor volt utoljára sikeres inszem itt.
Rony!
Merre vagy?

Bocsi ha valakit kihagytam, nem volt szándékos!

Kép
akire79

Sajt@!
Bejelöltelek.
Illik Hozzád a kiscsaj az avatarodon! :lol:
Ja és tetszik a rózsaszín parókád, nekem kék van!

Kép
akire79

Vevikk
gratula a babához :)

az adószámot most már tényleg nem tudom mert én ma adtam le a bevallásomat és direkt felhívtam őket, hogy jó számot írjak, azt mondta a nő, hogy megváltozott és már többen kérdezték az APEH oldalán rosszul szerepel :(

kinek higgyünk?????

az intézményről annyit, hogy én örülök neki hogy 4 év után újra fogadtak minket 1hét alatt kaptam időpontot, az összes leletemet ami friss volt elfogadta Szűcs doki és nem kellett újra csinálni semmit, csak a cukorterheléses vérvétel, meg apa vizsgálat, meg a hiv teszt.
remélem sikerrel járok , pénteken megyek uh-ra hogy mekkora lett az 1 petesejtem.
holnapra , csütörtökre mindenkinek sok sikert, és várjuk az uh képeket.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Most jutottam a gephez! Vevik!!!!Hatalmas gratula!!!!!!!!!!!Ereztem,hogy jo hirekkel jossz!!!!Vigyazz magatokra!!!!!Trix!!!Nagyon klassz az uh-os kep!!!!!!!Az nagyon jo,hogy a parod is bennt lehetett!!!!! A mehpempos dolgokat,csak a beultetesig,v inszemig szedjetek,mert terhesseg alatt nem ajanlott!!!Egyebkent nem mindegyikre van rairva,de a neten ezt irjak!!!!udv mindenkinek Zoe
zoe33

Sziasztok!

Megvan a teszt is. :D

Mostmár kezdem elhinni.

Dita!

A méhen kívüli terhesség jelei: pecsételő vérzés, késszúrásszerű fájdalom a has bármelyik oldalán.
Ezek közül lehet csak az egyik tünet i, de akár mindkettő.

Kép Életem első pozitív tesztje. [/img]

Kép

Kép
vevikk

Sziasztok!

Vevikk!

Nagyon szép ez a teszt. Irigy-irigy :P

Vacak!
Kettős ügynök társam :lol: :lol: :lol:
Neked is ilyen lesz hamarosan, mikor is mész a második körös vv re?

Adószám ügyben én már elveszítettem a fonalat.
Dita,

holnapra drukk neked, nagyon izgizek már miattatok :lol: :lol:
Amúgy érzel már valamit?

Trix!
Puszi nektek is, sok-sok pihi!!! Hogy viseled?
A héten kinek lesz még jóhíre számunkra?

Puszi

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Vevikk !

Teljes szímből gratulálok, átérzem az örömödet !!! :D

Mindenkinek nagyon drukkolok Lányok !!

Kép
Kép
rilla_

Sziasztok!

Vevikk:nagyon örülök és nem tudom már többször leirni neked hogy mennyire gratulálok neked(ezt most jól leirtam :oops: )!!!!!szép kis teszted van!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sajt@:visszajelöltelek!!!!!!!jó kis képeid vannnak te kis parókás !!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

csézjang:keddre mennek a drukkok!!!!!!!!!!!!!!!!!!irj majd :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

csézjang:bejelöltelek!!!!reméelm te vagyol az a csaj!!!!!!!pussza :lol: :lol: :lol:
sting1982

Sziasztok!

Lányok nagyon köszönöm a sgítséget, aranyosak vagytok :lol:

Csézjang tényleg úgy néz ki, hogy egy csónakban evezünk. Kíváncsi vagyok, hogy nálatok mi lehet a probléma. Nektek nem volt elég a stimu? Hogyhogy már mentek is inszemre?

Közben felhívtam a Kaálit is Háááát, tényleg húzósabb anyagilag, így megpróbálok bejelentkezni inkább ide a BMC-be.

Kép
Kép
nyanya77

Akire:
Köszi. Egyébként narancssárga a parókám (farsangkor vettem fel pár éve), a fotó nem adja úgy vissza a színeket).

Iwiwesek, köszi a jelöléseket :)

1000%-os helyről tudom, hogy 18233298-1-43 az IVF adószáma. Alapítványnak asszem nem is lehet más.
sajt@

nyanya77:szia!üdv a csapatban!
Bmc jó választás csak nagyon sokan vannak!!! :lol: :lol: :lol: aranyos a vonalzód!helyes kis srácod van :lol: :lol: :lol:
sting1982

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?