Úristen, hogy Ti mennyit írtatok!!!!
Az eeljéhez való hozzászólásaim felét már elfelejtettem, de megpróbálom.
Vevikk!Óriási gratula a babóhoz, mondtam én hogy csak lusta egy picit!
Dita!
Holnapra megy a drukk, amint lehet tegyél fel képet! Párod megy Veled? A vonalzódon, pont a második csík nem látszik
Heni!
Én most vettem méhpempőt Hermes méhészboltban. 1600 Ft volt egy kis tégely, ami 1 havi adag. Egy fogpiszkálót nyomok bele, azt hatszor megtekerem és utána lenyalom a fogpiszkálót éhgyomorra! A méhész bácsi mondta, hogy így kell, szinte semmilyen íze nincs. Én ebben jobban hiszek, mint a tablettásban!
IVF adószám!
A párom tegnap bement BMC-be és megkérdezte, azt mondták a nyomtatott papíron jól van az adószám. A lényeg, hogy a vége 1-43, (nem 2-43), mert nem adóköteles!
Csézjang!
Sz. doki úgy tudom nem csinál inszem előtt közvetlenül UH-ot és Skriba doktornő sem. Én most majd meg akarom kérni Sz.dokit, hogy csináljon, hogy tudjam mi a helyzet ott bennt (múltkor is én voltam az egyetlen, aki megkérdezte -még a műtőasztalon fekve-, hogy milyen lett a spermakép

) Nekem csak a 2 és a 9 cn-on volt UH és a 12. cn-on inszem. Most nem kellett mennem a 2 cn-on, hanem a harmadikon kezdtem a Merionalt és a 10. napon kell majd mennem UH-ra és remélem utána már csak az inszemre!
BMC-ről!
Szerintem nagyon jó intézet, ajánlani tudom mindenkinek. Csak mivel nagyon sokan vagyunk, így nagyon sokat kell várni.... Sajnos nekem ez elég gáz a melóhelyen, már nem tudok mit kitalálni
Szöszi!
[b]Drukk a csütörtökhöz, 3 a magyar igazság!
[b]Vicky![/[/b]b]A péntek mindjárt itt van, nagyon izgulok, kellene már egy pozitív inszemes teszt ide a fórumra, mert nem is emlékszem mikor volt utoljára sikeres inszem itt.
Rony!
Merre vagy?
Bocsi ha valakit kihagytam, nem volt szándékos!