A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok!

Az adószámmal kapcsolatban:
az 1-es azt jelenti, hogy nem ÁFA alany
a 2-es pedig azt, hogy ÁFA alany

Alapítványoknál nagyon ritka, hogy ÁFA alany legyen (még nem is találkoztam ilyennel), ezért nagyon valószínűnek tartom én is azt, hogy az 1-es végű a jó.

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Sziasztok!

Nyanya!

Üdv itt a csapatban, szerintem nagyon jó helyre kerültél, és jó választás volt, hogy a BMC be jöttök ti is. Én nagyon "szeretek" odajárni, szerintem mindenki nagyon kedves, a dokik nagyon felkészültek, mindenképp jó kezekbe kerültök.

Hát igen, sokat kell várni, dehát ez megér annyit, hogy ne kelljen a vizsgálatokért, meg minden egyes konzultációért fizetni. Ráérsz a szurikért fizetni!!!!!!! A többit meg költheted babaruhára is, nemde??? :lol: :lol: :lol:

Egy jó tanácsom van, legalábbis ez nálam általában bevált: én legkésőbb mindig 6:30 ra odaértem reggel, és akkor viszonylag hamar belehet jutni, és emberi időben végezni. Persze van kivétel is, volt már, hogy így is volt vagy dél mire végeztem :cry:
De ez van, MINDENT a SIKERÉRT!!!

Dita!

Hívtam az Apeh ot, állítólag minden rendben van a bevallásommal, utalás alatt van az ügy, úgyhogy hamarosan én is kezdhetek újra. 8)

Puszi

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Ja igen..... Nyanya

Elcsípted a laptetőt, így már tuti sikered lesz, itt ez a babona 95 % ban bejött, úgyhogy fel a fejjel!!!!
Pusszz

heni77

Áfonyácska! Igen, úgy volt hogy holnap megyek, de változott a dolog, mert a vérképemen a TSH magas volt és a háziorvosom átirányított a nőgyógyászhoz, pedig neki lett volna a feladata ezt intézni. Így mivel hétfőn voltam 4 hét múlva kell újra mennem.

Vevikk, nagyon gratulálok, látom minden héten vannak jó hírek. Pihenj sokat és vigyázz a babádra.

remény73

Sziasztok Lánykák!

Nna, felhívtam a BMC-t. Apa csipetcsapata már nem bacis, mehetünk konzultációra. Hétfő délutánra kaptunk időpöttyöt, és felkészítettek, hogy sokan lesznek, várnunk kell majd. Jön még akkor valaki?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Szia Kakti!

Mi is megyünk hétfőn már kora reggel egy prolaktin ellenőrzésre és konzultációra ebéd után!

Most dönti el a Tanár Úr, hogy lombikon belül melyik protokoll lesz.

Csak jó híreket mondhat, nincs más választása!

:)
Vendég

Sziasztok!

Ezt muszáj elmesélnem:

Reggel randiztam Ditával. Várom az busz pu-n, egyszer csak látom hogy megérkezett a busz. Várom, de képzeljétek, ki száll le legutolsónak? Talált, hát persze hogy a mi kis Ditusunk. Szólítom:
-Dita!!! ............................................................ semmi. (na még egyszer)
-Dita!!! ............................................................semmi. (na, még egyszer, de már okosabban)
- Kismami!!! :lol: -szerinetek....? - talált!!! persze hogy megfordult. A kis mocsok. Már nem ismeri a nevét? :lol:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Szia Ancsras!

Akkor lehet, hogy nem fogunk találkozni...
Konc Tanár Úr tudtommal lent rendel, Szűcs doki meg fent. Pláne, hogy minket 13:00-ra hívtak, és sokat kell majd várnunk... :? De ki tudja! Azért hajrá! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!

Köszi a kedves fogadtatást :lol:
Már sikerült időpontot kérnem. Ápr. 29-én megyünk, 12-13 óra közt kell odaérni :lol: Nagyon várom.

Heni remélem igazad lesz a laptetővel kapcsolatban :D Húú, azért durván hangzik, hogy 6.30-tól délig is volt, hogy ott voltál :shock: Na mindegy, a lényeg, hogy jó helyre kerülök :D

Sting köszi a kedves szavakat :lol: Remélem minél hamarabb sikerül összehozni a kistesóját :roll:

Mé egy kérdés lányok: Mindig apával együtt kell menni, vagy elég ha egyedül megyek? Nyilván a vele kapcsolatos vizsgálatokhoz jönnie kell. Csak azért kérdem, mert a munkahelyén nem tudom hogy fogja megoldani a hosszú várakozást. Ti hogy csináljátok?

Kép
Kép
nyanya77

Szia Nyanya!

Mi is kezdők vagyunk. Csak mi már túlvagyunk a vizsgálatokon. Most lesz a leletösszesítőnk. Én amikor csak lehet viszem majd Apát. Az a helyzet, hogy ő is igényli, de én is örülök, ha ott van. több fül többet hall. És hátha én elfelejtek vmit megkérdezni, amit ő nem.
Az első konzira készüljetek fel!
Mi is 12:00-13:00 köztre voltunk behívva. 12:05-re értünk oda, felvették az adatainkat, és felküldtek az emeletre. Ott ültünk, vártunk. És ülünk és vártunk. Végül behívott a doki, felvette az alapadatainkat, átnézte a meglévő orvosi papírokat, ennek alapján megírta a vizsgálati beutalókat, és jöttünk is el. Mindez (míg bent voltunk) tartott max. 10-12 percig. És 16:15 volt, mikor kitettük a lábunkat a BMC-ből! Szóval: innivaló, könyv vagy újság mindenképp legyen nálatok! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!

Nyanya!

Szerintem abszolult nem szükséges apát vinni magaddal minden alkalommal, csak ha neki is lesz vizsgálat.
Én az enyémet sosem vittem, kivéve, ha spermavizsgálat, vagy neki is volt vérvétel.

A beavatkozásokra természetesen vinnem kellet, mert kellettek a fiúk is :lol: :lol: :lol: :lol:
De nem is bánom, hogy ő nem jött velem, mert nagyon-nagyon türelmetlen és kikészített volna, mert tényleg sokat kell várni.
Így legalább ő pénzt keres addig, míg én ott vagyok. Sajna ilyen világban élünk, hogy az is nagyon fontos.
Meg kell említenem, hogy 2 éve erre mentek el a szabijaim, hol 1 nap, hol kettő, de mostmár érzem, hogy meglesz az eredménye!!!!!! Bízni kell!!!! Kitartás neked is, nem szabad feladni, mert csak akkor sikerülhet, és ezt ne feledd!!!!

Puszi

heni77

Sziasztok!

Én is megyek hétfőn UH-ra!
A hétfő és a péntek a legrosszabb a hétvége miatt. Én megpróbálok még 7 előtt odaérni, mert nagyon sietnem kell dolgozni, bár még soha nem végeztem 11 előtt.

Kép
akire79

Szióka Mindenkinek!

Nanya:
Üdv nálunk! Én sem szoktam mindíg vinni (ez kicsit nagyképű volt, mert ő visz engem) a Zuram, csak amikor vizsgálata van. Elég hamar sikerült ip-ot kapnod, meglátod jó kezekbe kerülsz :)
Nemtudom mennyire laksz közel, de katonavizsgálatokra otthonról vittük idáig az anyagot, amit előzetesen engedélyeztetni kellett a dokival, aki ezt ráírta a beutálóra + a recin Irénke borítékot 1 db tartályt is. Nekünk jobb volt így, mert a párom hamar odaért vele és nem kellett sorbaállnia sem, csak szólt, hogy anyagot hozott és rögtön átvették tőle a laborba.

Kíváncsi leszek Szűcs megengedi-e?

Persze a beavatkozás miatti focicsapatot helyben állította össze a férjem :)
sajt@

Vasikáé:
Hát ez nem semmi! Olyan jót nevettem, hogy a kutyusaim felpattantak a helyükről, nem tudták mi bajom :)

Velem is megesett már párszor, hogy nem vettem észre az ismerősöm/barátom, de a nevemre még hallgatok :wink:
Pl.: egyszer a Kosztolányiról Kamaraerdő vá-ig együtt utaztam az akkori párommal úgy, hogy végig mellettem ült és én rá se bagóztam a 2-es ülésen. A vá-on szólított meg és nagyot nevettünk, hogy lám milyen hűséges vagyok, más férfira rá sem nézek :)
sajt@

Jóvanna!
Annyira fújt a szél, hogy elfújta a nevemet! :lol: :lol: :lol:
Úgy beszéltük meg hogy a plázánál találkozunk és ezért nem is néztem körül, siettem a helyszínre. Utolsóként pedig azért szálltam le mert annyira tulakodnak mindig az emberek mintha egy percen múlna valami. Nem akartam hogy összenyomják Bogyeszt! :lol: :lol: :lol:

Szóval a lényeg:

Ez a szottyadt vonat pont most késik, nemrég értem haza. Szegény Vasikáé vagy fél órát várt rám, mert hazafelé is volt egy minirandink! :)
Nos úgy néz ki hogy egy édes pici babánk van, egész pontosan 1 cm!
Orbitális méretek!
Azt mondta a dottore hogy nagyon szépen látszik a terhességem, és minden ok, mához egy hétre kell menni szívecskeahangot nézni!
6+2-n már lenne? Remélem hogy látunk pulzálást!

Na megyek visszaolvasni, mert csak ez a kis közjátékot olvastam el ahogy Vasikáé szépen kifigurázott engem! :twisted: :twisted: :twisted:

dita75

Jóvanna!

Tényleg a Plázánál kellett volna taliznunk, és tényleg nagyon fújt a szél, de annak ellenére a nevedet nem hallottad csak a "kismamit" :lol:
Édes, drága, kismami, nem baj ez, csak muszáj volt elmesélnem, hadd nevessenek a csajok is. Én nagyon jót nevettem.
Egyébként egyáltalán nem bántam hogy várni kellett. Attól függ hogy mit kell várni. Ha nem jó amit várok, nem bírom. De ha jó, akkor akármennyit. Látod, rád szívesen vártam.
Még egyszer kösz a kedvességet, és tüneményes a bogyókád. Borzasztóan örülök nektek. Láttad Vasit milyen aranyosan sasolta hogy mit nézek? Őt is minden érdekli. Olyan édes.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

CSÉZJANG
Ne parázz az inszemtől semmit nem fogsz érezni!
Nálunk fehérváron mindig volt uhu és egyszer nem repedt meg ezért másnap repetázni mentünk. Akkor derült ki hogy apának jobbak az eredményei egy naposan mint 5. Inszem után mindig mondták, hogy aznap este vagy másnap reggel bújjunk még össze! Nem mindig jött össze, de a közben kiderült elzáródott petevezetékek miatt már mindegy is, szóval nálunk nem ezen múlott ....... :roll:
Ne tesztelj túl korán inszem utáni 14. nap a tuti!

ROZUS
Igazad van én is ezt hallottam, és nekem is már csak egy uhum lesz a BMC-ben!

AKIRE
Hát igen eltakarja a cumis kölök a második csíkot de majd odébb megy a lelkem.
Egyedül voltam, mert nem fizetik a szabit a cégnél és most sokat jelent nekünk az a kis pénzkiesés is. Igy kicsivel olcsóbb is hogy vonattal megyek, és az árkülönbözeten vettem a biológusnak és a doktornőnek egy - egy szép csokor virágot, hogy megköszönjem a közreműködésüket. A doktornőtől még két puszit is kaptam, nagyon aranyos volt. A recepciós lányoknak is vittem virágot nagyon örültek neki. Annyira hálás vagyok nekik, ha tehetném a csillagokat lehoztam volna, de jelenleg ennyire futotta..... :)
Kaptam képet és majd később felteszem, csak most nemrég tettem be az utrot és fekszem vele.
Az nagyon jó amit vettél. Az üllői úton vetted?

VEKIKK
Szép erős teszt!

HENI
Remélem most már lassan küldik, mert ez már tűrhetetlen nem?
De jó akkor hamarosan kezdhettek! Milyen protokollod lesz tudod már?

KAKTI
Éljen a bacimentesség és a konzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8)

Ja és pont mire felértem az emeletre szóltak, hogy nyugodtan csináljunk bármint mert elment a doki a szülészetre és Isten tudja mikor jön vissza. Jó sokáig odavolt, de amikor visszajött 3-ként már be is mehettem, gondolom az állapotomra való tekintettel. De jó ezt így leírni! :lol: :lol: :lol:

dita75

Igen nagyon szimpi a párod. Helyesek vagytok együtt, remélem hogy nem kell sokat várnotok és szerelmetek beteljesül egy vagy két baba formájában!

Bevallom a kismamit sem igazán hallottam csak valami kajabálást és ezért néztem hátra hogy hátha valami ismerős és nekem szól. Én szentül meg voltam győződve hogy te már a pláza előtt toporogsz! :lol: :lol: :lol:

dita75

Remélem neked is nagyon tetszett a Titok film, én bevallom másodjára már úntam egy kicsit, mert nagyon hosszú és sokszor mondják el ugyanazt , de kívánom hogy neked is annyira segítsen mint nekem. Ja és köszi hogy átmásolta nekem is a párod még egy példányban, mert szegény anyumnak nem tudtam másolni belőle múltkor amikor itt volt. Én olyan hülye vagyok az ilyesmihez! :oops: :oops: :oops:

Ja és hogy áll a gatyó amit vettél?

dita75

Sziasztok! Hat ez tenyleg aranyos,hogy Dita mar csak a KISMAMI-ra hallgat!!!!!Dita! Orulok,hogy minden ok!!!!!!!Ancsracs! Mi a gond a prolaktinoddal?Azt tudom,hogy ezt mindenkeppen megnezik a 3. napi vv-en,es a beagyazodasnal is van szerepe.Nekem az 1. lombiknal a felsohataron volt,de W nem mondott ra semmit.Most magan endokrinologus megnezte,az alsohataron van.Neked mennyi volt?Kell gyogyszert szedned?udv mindenkinek Zoe Egyebkent amikor mi mentunk az elso konzira 1 oraval hamarabb ertunk oda,de 10 percet kellett varni!Az nagyon gyorsan ment!Vacak,Rony...Szoritok!
zoe33

ZOE
Köszi! :lol:

Csajok!
Nem szúrja magát mostanában vki Gonal F-el?
Lassan lejár, mert igy hogy felbontottam és kihasználtam belőle 75 egységet csak egy hónapig jó! Odaadnám ingyen ha vki kéri!

dita75

Dita!
nagyon örülök, hogy minden rendben van...
Tedd fel minél hamarabb a képet, szeretnék írigykedni egy kicsit :oops:
Amúgy igen, a Ferenc körúton vettem, közel az Üllőihez. Szegény páromat küldtem, hogy : Vegyél méhpempőt! -Mit? Milyen pempőt? Olyan aranyos volt, jól kinevetett, hogy mindig kitalálok valami újat! De a boltban viszont nagyon rendesen jegyzetelt, hogy nehogy elfelejtsen valamit abból, amit mond a bácsi. :lol:

Most mondták a TV-ben, hogy Rota vírussalfertőzödtek meg kismamák, babák és terhes mamik a Kaposvári kórházban. Remélem Neked nem ilyen eredetű a hasmenéses problémád :!:

Kép
akire79

:))))
"Nem szúrja...." tökre olyan, mintha valami narkós fórumon lennénk :)
sajt@

Ó, tudom most fogtok csak igazán belendülni a traccsba, de sajnos el kell mennem az endo dokihoz... 19.45-re kell odaérnem. Micsoda időpont?!
Dehát mindent a cél érdekében!

Szasztok, majd holnap...

Ja! és az összes kismami nagyon vigyázzon magukra, nemám összeszedni nyavalyákat! Csak a szépet és jót tessék észrevenni mindenben, semmi izgulás, pihenjetek sokat :)

1x én is ezt fogom (helyesbítek: lehet, hogy nem 1x és MI is ezt fogjuk) csinálni!
sajt@

AKIRE
Hát csaknem már csak az hiányozna!
Amúgy nem mindennap. Csak időszakonként. Lehet jegyzetelnem kéne a kajákat, hogy melyek azok ami után jelentkezik. A pritaminpaprika meg a borsó már kilőve, ezt tutira tudom már!

Mindjárt csinálom a képet! 8)

dita75

Bogyó első sztárfotója:

Kép

dita75

Jaj de édes!
Teljesen rád hasonlít :lol:
Majd levetetem itthon a mintát, mert én is ilyet kérek!
Szerintem kislány, szerinted?

Kép
akire79

Ja és most nézem milyen régi már a felvétel :lol: (2007-es)
Még nem sikerült átállítani?

Kép
akire79

Olyan hülye ez a fotógép átállítom a dátumot kikapcsolom aztán visszaáll amire ő akar. A laptopom dettó jelenleg ma márc 24 van és 22.47 van! :shock:
Szerinte! :? :? :?

Apa és nagyapja és párom fia egyfolytában pöcsikéről beszélnek, de én úgyis tudom hogy lány, mert ez minden vágyam, ezt szugeráltam be magamnak, én tudom a TITKOT és ők nem úgyhogy helyzeti előnyben vagyok!
Persze a fiút sem hagynám ott a kórházban, de hát ezen kár gondolkozni hisz úgyis lány! :lol: 8)

Neked is ilyen lesz csak lehet hogy duplán! :wink: :lol:

dita75

csézjang: Minden tüszőrepesztő hcg-t tartalmaz, ezért szokták mondani, hogy a 14. nap előtt ne teszteljünk, mert addig még kimutathatja.

vevikk: Szép teszt.Én is ilyet szeretnék látni pénteken. :D

dita: Nagyon örülök, hogy jó helyen van a baba. Olyan jó ezt látni. Jó nagyra fog nőni az a baba, ha 2007 óta csak ennyit nőtt. :D :D

Ma eléggé kibuktam, mert nem elég, hogy 2 nap alatt akarják megcsináltatni velem, amit 2 hétig nem tudtam, még a fogam vagy az ínyem is iszonyúan fááj. Ma már be kellett vennem egy fájdalomcsillapítót. Persze csak algoflex volt nálam, amit elméletileg nem lehet, úgyhogy most meg lelkiismeret furdalásom van, hogy nem lesz-e a babának baja, ha már velem van. Párom vett panadolt, azt állítólag lehet módjával.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok Lyányok!!!

KAKTI!

Tök jó hogy nincs már bacitok, ugyanott tartunk, csak én nem hétfőre kértem a konzit hanem keddre a tömegnyomor miatt. Írd majd meg mit mondtak, nagyon kíváncsi vagyok, majd én is megírom!
Szted ha nincs baci már a következő hónapban kezdhetjük is az inszemet? :roll: De jó lenne!!! /Mert nekem ráadásul jövő héten jön/ meg, de király lenne már áprilisban elkezdeni, de persze ezt majd a doki dönti el.

NYANYA!

Nem tudom hogy mikor kezdhetjük az inszemet, de szerintem lehet hogy akár már áprilisban, mivel minden vizsgálatunk megvan, és azt mondták a recepción hogy úgy tűnik eddig minden leletünk jó is, baci sincs egyikünknél sem/ ami a leginkább elhúzhatja a kezdést/szóval szerintem semmi akadálya annak hogy akár már jövő héten elkezdjük!!!Remélem ezt a doki is így gondolja majd kedden!
:) Figyelj nyanya, mi január 27.-én kezdtük az első konzival és már meg is van az összes vizsgálat szóval nagyon gyorsan megy minden a BMC-ben, nem bántam meg hogy 1 év után elmentünk oda, mert végre megtudjuk hogy miért nem jön a baba és nem pedig sötétben tapogatózunk. Amúgy én fél év után elmentem egy magán-dokihoz hogy mi van már, és ő akkor clostylbegytet írt fel, amit szedtem is 4 hónapig, plusz egyszer még adott tüszőrepi injekciót is, mégse jött össze a baba így most az inszemben bízom hogy az talán meghozza a babát. Érthetetlen miért nem jött még össze a babuci amikor a kisfiam azonnal megfogant, igaz az egy Rodoszi csodás nászút után történt, szóval asszem a jelenlegi hajszoltság és pihenés hiánya sem tesz jót nekünk./Sokat dolgozom és nem nyaraltam 5 éve, ezt érzem is :cry: /

VICKY!

Köszi az Infókat, látom profi vagy! :lol:

DITA!

Kerekedjél, nagyon örülök hogy boldog kismama vagy végre, remélem hamarosan követlek! :lol:

SAJT, RÓZSA!

Mi van veletek, hol tartotok?
csézjang

STING!

Most láttalak iwiw-en, szép vagy! :lol:
csézjang

Na látom hatalmas már a pangás csajok, mindenki kidőlt úgy látom, úgyhogy jó éjt nektek, holnap jövök ha tudok!!!!
csézjang

sziasztok!

holnapra mindenkinek sok sikert és sikeres beültetést és inszemet.

én pénteken megyek Szűcs dokihoz uh-ra. ki jön még pénteken?
esetleg találkozhatunk :)

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Szia Csézjang!

Valóban gyorsan mennek a dolgok! Mi február 4-én voltunk az első konzultáción, aztán kezdtük a vizsgálatokat. Közben még volt egy két hetes kis baciűzésünk is, de már mindennel kész vagyunk, és megyünk hétfőn. Először szerdát mondtak, de az Apának nem jó. A kedd totál tele volt, így maradt a hétfő és a tömegnyomor. :? Nem baj. Majd viszünk könyvet, innivalót, vmi rágcsát apának - el leszünk. :)
Amúgy meg tényleg szinte teljesen egyformán tartunk. Ha minden jól megy, nekem jövő utáni héten kéne megjönnie. Szóval ha Szűcsdokinak sincs ellenére, akár el is kezdhetnénk a dolgokat!
A végén még egyszerre leszünk kismamik - remélem minél hamarabb! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!

Dita kismami :lol: !!

Nagyon szép sztárfotót hoztál miss bogyóról :lol:

Pihenj sokat!!! Te is már csak egyszer mész majd a BMC be? De jó neked, de vigyázz, mert nemsokára követlek én is !!!!!!

Ja anno nekem egyetlen lombikos stimum volt, és az antagonista protokollal volt, de én nagyon megvoltam vele elégedve. Bár ez így hülyén hangzik, de tök jók lettek tőle a petesejtjeim ( 11 db, mind meg is termékenyült, így 11 embriónk lett, igaz ICSI vel, de hogy miért nem tudom, mert apánál minden okés a fiúkkal )
Sokat gondolkoztam ezen, hogy miért javasolt Kanyó drnő ICSI t, ( mikor punkció után elmondta nem értttem semmit, mert még tiszta kába voltam az altatástól :) de szerintem azért, hogy így tuti mind megtermékenyüljön, és tudják tenyészteni a kis blasztó kat. Mondjuk ez így is lett, de csak 5-en maradtak az ötödik napra. Így mégegy fagyis akcióra volt már csak embriónk, bár egy még mindig ott vár ránk :lol:

Szóval ennyi, már csak APEH bácsin múlik, hogy mikor tudja megnyomni az enter gombot, hogy átkerüljön hozzánk a pénz :))

Trix?
Hogy vagy?

Kakti!
Hajrá leletösszesítő!!!!!

Áfonyácska!
Te mikor is mész UH ra? Hogy vagytok?

Puszi
Heni

heni77

Sziasztok!

Dita:
győnyörű a picikéd :lol:

Tényleg Rózsa!
Veled mi a helyzet?

Trix:
Hogy vagytok? Kérjük a legapróbb jó hírt is, mert attól nekünk is könnyebb egy picit :)

Nálam még mindig Mikulás bácsi tanyázik (rájöttem, hogy ennyire azért nem vagyok oda érte). Holnap megyek uhu-ra és nődokihoz, mivel nem változik a helyzet, szerintem kedden búcsút veszek egy kis méhnyálkahártyától :( Pedig türelmes voltam, szedem a gyogyókat, hát ez van... Holnap este több infóm lesz.
Tegnap este az endoki kezett fogott velem 10e-ért! Kikérdezett és felvette az adataimat, de most egyebet nem tehet - tekintettel az állapotomra. Érdemben a következő ciklusban bír velem foglalkozni (ha az normális lesz, márpedig az lesz!). Akkor majd jön a cukorterheléses és egyéb hormonvizsgálat. Nemtom... Ha én magándoki lennék, akkor ezért a semmiért max. 2-3e Ft-ot számoltam volna fel. Nem halok bele 10e-be, nehogy félreértsetek - bár meglenne máshol is a helye bőven, csak az igazságérzetemet bántja. Mi van azzal akinek úgy kell összekupurgatnia a pénzét? Persze! Az várjon 3 hónapot az első időpontra, értem én...
Mindenesetre adott számlát, ez viszont pirospont. Remélem a legjobbakat, mivel már 3 bébi köszönheti az életét neki :)
Ja! Élből azt mondta, hogy szerinte pcos vagyok, netán IR-es - a tüneteim alapján. Persze a vérvizsgálat eredményei nélkül semmi értelme felállítania a diagnózist.

Bocs, hogy így kikeltem - de tavasz van :)
sajt@

Sziasztok!

HENI
Ajánlom is hogy kövess!
Szép eredményeid voltak, nekem még mindig olyan fura, hogy a legszebb eredményekkel sem sikerült néha. Az a lány akivel indultam végig tök jó volt nála minden. Előbb le is szívták neki a petiket, pedig sokkal kevesebb hormont kapott, a mnyh is 13 mm volt, és mind a 8 petije megtermékenyült. 5. napon kész babókat kapott vissza és mégsem maradt meg egyik sem. Én meg ott sirdogáltam, hogy csak 10 mm a mnyh. és honnan tudják az 5 Bogyóból hogy melyik a két legerősebb mikor mind egyforma. Jó persze azért a végén megreguláztam magam, és sikerült is. A lombik tízparancsolatot is elolvastam párszor mert ez tényleg nem verseny és nem számít hogy mások eredményei jobbak, hisz az enyém rosszabb volt és mégis sikerült.

Kezem lábam csuriban lesz érted ha végre Apeh bácsi segítségével elindultok!

CSÉZJANG
Azért azt elfelejtetted hozzátenni hogy közben volt egy betegséged és emiatt csúsztatok picit szóval ha minden flottul megy és nem jön közbe semmi simán másfél hónap alatt megvannak ám az eredmények. Nálunk igy volt.

VICKY
Sima algopirin jobb lett volna én is vettem be egyet már és nincs baj Bogyóval.
Nem teszteltél végül? Csak holnap tudjuk meg a jó hírt?

Én nagyon köhögtem az éjjel. Ma kipróbálok egy gyógynövényes drazsét mert a homeos izébizéket már napok óta szedem de nem igazán hatott egyik sem.
Ha ez így megy tovább kirázkódik szegény gyerök a helyéről.....

:roll:

dita75

Dita drágaT
A lelkem mélyén én is kislányt szeretnék, de persze ha kukis az sem baj.
Megvan annak is a szépsége. Mas már gyönyörűen lehet a fiúka is öltöztetni. Ráadásul Te leszel a mindene, míg a csajsziknak az apuci a szerelmük. A barátnőm két fiút szült és a nagyobbiknak olyan dumája van, hogy egyből szerelmes leszek belé. 3 éves és amikor meglát, az az első mondata érzéki hangon, hogy annyira hiányoztál Maiamm. Hát nem édes? Plusz nekik nem kell majd szenvedni a szüléssel sem, kicsi könnyebb az életük a pasiknak.
Néz milyen édes a Tomikám:
Kép
Megzabálom. olyan tündéri kölök és nagyon hiperaktív, be nem áll a szája - ez nekem bejön! :)
sajt@

Persze nagyon drukkolok neked, hogy az álmod valóra váljon.
Biztos sikerülni fog :)
sajt@

Sziasztok lányok!

Vagyok ám a háttérben, csak általában olvasó üzemmódban. Képben vagyok veletek, csak mostanában annyira nincs kedvem írni, mivel nem érzem túl jól magam.
Egész nap hányingerem van, ami igen csak rá nyomja a bélyegét a napjaimra. Amúgy minden ok velünk, Picik fejlődnek szépen.
Köszi a dícséreteket az UH képekkel kapcsolatban, nagyon rohan az idő. Jövőhéten már betöltöm a 8. hetet.

Vevikk: nagyon szép a teszted, örülök, hogy minden rendben. Vigyázz Magatokra!

Dita: nagyon helyes Bogyóka! Vigyázz Rá, hamarosan szívhang!!!!!

Kakti, Csézjang: remélem hamarosan belevághattok a dologba, szorítok a jövőheti konzikhoz!!!!!

Lukácsné: holnapra megy a drukk ezerrel!!!! Minden rendben lesz.

Heni: szorítok, hogy mihamarabb utaljon az APEH és belevághassatok! Remélem hamarosan megkapod a pénzt és köszi, hogy mindig keresel a fórumon!!!!

Nyanya: üdv. itt, sok sikert a BMC-ben!!!

Akire: drukkolok a hétfői UHU miatt, biztosan minden rendben lesz!!!

Ancsras: Neked is drukkolok a lombik miatt!!! Jó kezekben vagy!

Vasikáé: mizújs? Mikor folytatjátok a CIRIS-ben?

Remény: örülök, hogy Veled is minden ok és szépen fejlődik a Babóca! Vigyázz Magatokra és pihenj sokat!

Rony: Veled mizu? Lassan már teszteltek, ugye? Jövőhéten, ha jól emlékszem! Mennek a drukkok oda is ezerrel!!!!

Bocsi, hogy ilyen szűkszavú voltam és azokért akiket kihagytam, de mindenkinek nagyon drukkolok!!!!!!!!! Megyek mert megint kerülget a hányinger....

Kép

puszi Trix
trix78

Bocsi, lassan lépek, mert hatnak a gyogyók és kész vagyok tőlük..
sajt@

sziasztok!

jó sokat termeltetek! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kakti:gondolok rátok hétfőn :)

rád is sajt@:kedden :lol: :lol: :lol: :lol:
Ditám:aranyos a kis 1cm kis manó aki akár fiú akár kis lány életetek értelme :lol: :lol: :lol: :lol:
vigyázz nagyon magatokra :lol: :lol: :lol:

csézjang:tesó!!!!!nálad mizus?mikor is mész köv Bmc-be?jah: távol állok a szépségtől de azért kedves vagy :shock: :shock: :shock:

Rony:nálad mizus?szurka van még? :? :?
sting1982

Köszi, rámfér.

Mindenkinek szép napot!
sajt@

TRIX:már a 8.hét??????ez hamar elment nem? :lol: :lol: gondolom nem túl jó érzés ez a hányingeres dolog de elmúlik idővel!örülök hogy minden rendben van veletek! :lol: :lol: :lol: pihizzél sokat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Trix:
Pihenj és szeretgesd a picurokat :)

Akire: próbálkozz be sz-nél, hátha bejön.
sajt@

Na tényleg, de tényleg megyek!

Bár nagyon neház elszakadni tőletek :)

Sok erőt adtok és ez olyan jó, tudjuk, hogy nem érdemes búslakodni túl sokáig, mert SIKERÜLNI FOG!

Ha nekem végre meglesz a következő inszem, majd csinálok én is vonatlzó, addi nem merek...
Hülyeség, mi? :)

Úgysem azon múlik, hanem a pici agyacsakámban dől el!
sajt@

Na tényleg, de tényleg megyek!

Bár nagyon neház elszakadni tőletek :)

Sok erőt adtok és ez olyan jó, tudjuk, hogy nem érdemes búslakodni túl sokáig, mert SIKERÜLNI FOG!

Ha nekem végre meglesz a következő inszem, majd csinálok én is vonatlzó, addi nem merek...
Hülyeség, mi? :)

Úgysem azon múlik, hanem a pici agyacsakámban dől el!
sajt@

Sziasztok, csajok!

Dita, lombik 10 parancsolata? mi a sz..r ez? írd le nekünk is.

Heni, miss bogyó? ez nagyon állat. Miss bogyó!!!! :lol:
Egyébként most már utalgatja az APEH a lóvét mindenkinek, úgy hogy már lehet ma meg is kapjátok.

Trix, nagyon jó hogy jelentkeztél. Sokat gondolok rád és a két kis manókára. Zsuzsát nem találtam meg. Írtam valakinek a skypon, és már válaszolt is hogy nem ő az akit keresek. No, mindegy.
Tudom hogy nagyon rossz ez a sok hányinger és hányás, de én akkor is szeretném már ezt érezni. Tudom, már írtam.
Jövő héten szerdán megyünk vizsgálatokra. Már szedem is a fogamzásgátlót tegnap óta és amikor vége, már kezdjük is a stimulációt. Addigra már készen lesznek a vizsgálat eredményei. Itt nincs kec-mec. Sitty- sutty kismama leszek. Na, jó, titeket már nem érlek útól, de igyekszem a sarkatokban lenni.
Puszillak és simi a kis porontyoknak.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Csézjang: Sajnos már lassan profinak mondhatom magam.

Dita: Csak holnap tesztelek. Azért választottam végül az algoflexet, mert az algopirinre kifejezetten az volt írva, hogy az első 3 hónapban nem szabad szedni.

Voltam ma fogorvosnál és gyökérkezelni kellett az egyik fogamat, pedig nem is látszott rajta lyuk. Elég szar volt, de remélem így ma éjszaka már fogok tudni valamennyit aludni. Két napja szenvedtem már vele, azt hittem még holnapig kibírja. Még jó, hogy a cégünknek van külön fogorvosa. Majd este még jövök.
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?