CSÉZJANG
Ne parázz az inszemtől semmit nem fogsz érezni!
Nálunk fehérváron mindig volt uhu és egyszer nem repedt meg ezért másnap repetázni mentünk. Akkor derült ki hogy apának jobbak az eredményei egy naposan mint 5. Inszem után mindig mondták, hogy aznap este vagy másnap reggel bújjunk még össze! Nem mindig jött össze, de a közben kiderült elzáródott petevezetékek miatt már mindegy is, szóval nálunk nem ezen múlott .......
Ne tesztelj túl korán inszem utáni 14. nap a tuti!
ROZUS
Igazad van én is ezt hallottam, és nekem is már csak egy uhum lesz a BMC-ben!
AKIRE
Hát igen eltakarja a cumis kölök a második csíkot de majd odébb megy a lelkem.
Egyedül voltam, mert nem fizetik a szabit a cégnél és most sokat jelent nekünk az a kis pénzkiesés is. Igy kicsivel olcsóbb is hogy vonattal megyek, és az árkülönbözeten vettem a biológusnak és a doktornőnek egy - egy szép csokor virágot, hogy megköszönjem a közreműködésüket. A doktornőtől még két puszit is kaptam, nagyon aranyos volt. A recepciós lányoknak is vittem virágot nagyon örültek neki. Annyira hálás vagyok nekik, ha tehetném a csillagokat lehoztam volna, de jelenleg ennyire futotta.....
Kaptam képet és majd később felteszem, csak most nemrég tettem be az utrot és fekszem vele.
Az nagyon jó amit vettél. Az üllői úton vetted?
VEKIKK
Szép erős teszt!
HENI
Remélem most már lassan küldik, mert ez már tűrhetetlen nem?
De jó akkor hamarosan kezdhettek! Milyen protokollod lesz tudod már?
KAKTI
Éljen a bacimentesség és a konzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja és pont mire felértem az emeletre szóltak, hogy nyugodtan csináljunk bármint mert elment a doki a szülészetre és Isten tudja mikor jön vissza. Jó sokáig odavolt, de amikor visszajött 3-ként már be is mehettem, gondolom az állapotomra való tekintettel. De jó ezt így leírni!