Bodza, még 11 hetes pár napos voltam amikor a tarkóredőmérésen mellékesen megjegyezte, hogy pöcse van

Azt hittm rosszul hallok! Eszembe nem jutott volna még kérdezni, de már láta, mondta, hogy nagyon valószínű, hogy fiú, úgyhogy lehet téged is meglep a hírrel

Na persze mikor mondtam , mindenki legyintett, h azt még nem lehet látni meg sosem mondanak ilyen korán, tb. De bejött

Látod Bodzi, össze sem beszéltünk Pócival és ugyanat írta. A János kapcsán mindenkinek a traumatológia, stb. ugrik be, na oda én sem szjvesen mennék, de a szülészete elsőrangú (szakmailag). Ja, nem titok, a Molnár volt a doki, de én is letárgyaltam pke-vel és Dévait kivárta éjszaka
Póci, nem adok neki tápit, idáig szopott, mndig el akartam kerülni a tápot. Kap már régóta túrót, sajtot, vajat, tojássárgát és 1 hete már tejet is. eddig krumpliba kicsit, mostmár abból csinálom neki a tejbegrízt. A héten meg már jghurtot is adtam neki. Én a klasszikus "iskolát" követem

Szóval én nem tartom ezeket, hogy 1 évig nehogy érintkezzen a tejjel. 3 hónapos volt mikor megjött már rendszresen, annak ellenére, h csak szoptattam és ijedtemben elkezdtem lassan a hozzátápit mert nem akartam, h tápi legyen ha nem kellene neki (bár amúgy is elkezdtem volna), aztán szerencsére mire nem akar szopni már végigpróbáltunk mindent, úgyhogy eszik már rendesen. Már nem főzök neki külön pl. spenótot sem, krumplifőzit evett a múlt héten fasírozottal, szóval megkap mindent. Reggelire ha nincs kedvem tejbegrízezni vagy nem tudja kivárni tejpépet kap. Úgyhogy meg van oldva a tejtermék kérdés

Uzsonna meg gyümölcs babapiskótával általában.