Sziasztok Lányok!
Nem volt semmi visszaolvasni benneteket!!
Megjöttem Apánktól végre.
Jövő hét kedden megyek bállításra (mintha egy autó írna Nektek, nem?), ma megkaptam az uccsó dekát. Hanyatom, Szépem, remélem, Veletek találkozom majd a jövő hetekben.
Esetleg most már betehetnétek a táblicskuba. Kösziiiii!
Szépecske, sajnálom, hogy most leálltatok, de örülök, hogy nem kenődtél el nagyon. Na de majd most minden rendben lesz.
Tatukám, nekem 16-17. napon volt leszívás, de egy barátnőmnek 21-23. napon volt rendszeresen, mert addigra értek be. De ezt már írtam Neked korábban is, azóta ikrei vannak.

Ne pánikolj, minden jó lesz meglásd!
Póci, Beber, kispasik továbbra is nagyon cukik.
Kagylókám, még egy embrióból is lehetnek egypetéjű ikreid, úgyhogy ne szomorkodj.

De én egy gyerekkel is boldog lennék.
Hanyatka, piros cipő nagyon tuti, nekem több is van. Először aszittem, hogy nem fogom tudni mihez hordani, de aztán rájöttem, hogy nagyon jól ki tudom használni. Tudod, mit? Vegyél hozzá piros táskát is!
Bodzikám, én is csajszi-párti vagyok/voltam, de mindegy, csak egészséges legyen. A szülésről meg csak annyit, hogy majd eldől ott és akkor, hogy mi a jó megoldás. Egyébként én egy pajtában is szülnék, ha Apánk ott van mellettem.
Bár nem tudom, hogy velem mi lesz, ugyanis nekem van egy szépen fejlett gerincsérvem is.
Bodzusom, ez az erkély-jelenet, hát ez nagyon tetszik!!
Mindenkinek cuuuuupppppp!