A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok lánykák!
Sok drukk az akciózóknak, az előtte álloknak, szóval Nektek mindannyitoknak és egy nagy kalapemelés a remek eredmények előtt. Csak ügyesen, így tovább.

Nem tudnátok segíteni?
Megbízható, ügyes esküvői rukakészítő varrónőt keresnék, lehetőleg olyan emberke legyen akinek a munkáját már viseltétek vagy közeli ismerősötök viselte és nyugodt szívvel ajánlanátok másnak is. Sűrgős lennne. Köszi előre is. Szép napot Nektek.
moncso70

Sziasztok!

Előszőr is Tatuka tüszönövik mennek!

Beber hát igen én fogyok, a hasam meg egyre csak nőőőőőőőő...

Öregnau szopi alatt ne 90 naposs, meret az egyik ismerősömnek a 90 napostól elapadt a teje.

Na ma váratlanul beesett a védőnéni. De aranyos volt, jót dumcsizam vele.

Na majd jövök ám még, csak mindíg úgy járok, hogy mire végigolvasom amit írtatok elfáradok.

Ja BOdzi most kislány jósolok nked! :-)

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Plümi, Andus, Szépem, Beus és én az eddigi mozizók.
Várjuk a többieket!:D

Szépem és Ágica!
:lol: Felírtam a jóslataitokat!!!:D:D:D

Moncso!
Ha nem feltétlenül varratni szeretnél, akkor például az IGEN Szalon nagyon szépeket kínál! ;-)

Kép
bodza2005

Bodzika, én is kislány jósolok Nektek! Nem tudom miért, de valahogy azt érzem! :D

Lányok nem akarok hangulatromboló lenni, és legkevésbé sem akarok ijesztgetni senki, legfőképpen nem a kismamákat, de becsatolok egy cikket, most kaptam egy barinőmtől.

http://www.blikk.hu/cikk.php?cikk=88842

Valahogy nem tudom elhinni, hogy ilyen megtörténhet a 21. században. :cry:

Bea
beus77

IGEN ESKÜVŐI RUHASZALON Budapest, Erzsébet krt. 25.
(1) 321-2906, 30/217-3339

Kép
bodza2005

Beusom!
Fura, hogy Ti majdnem mind kislányt jósoltok és ma reggel valahogy volt egy ilyen érzésem, amikor "beszélgettem" Vele... Hű, de izgalmas!!!:-)

Megnéztem, de hogy lehet ez? Iszonyú! Soha, semmi nem biztos, ez szörnyű, nem? Először azon parázunk, hogy sikerüljön, majd azon, hogy minden rendben menjen, majd, ha megszületett, az aggódás folytatódik egy életen át...

Kép
bodza2005

Bodzika, tényleg nem azért tettem be, mert ijesztgetni akarlak benneteket, csak valahogy számomra ez felfoghatatlan, hogy ilyen megtörténhet.
DE VELETEK NEM FOG!!!!!!!!!!!! :D :D

Bea
beus77

Bodza
Köszi, de húgom varratni akar, mert hogy az enyém sem kölcsönzős volt, de sajnos az a varrónéni meghalt.
Megköszönök azért minden infót. Nem tudom, hogy olvastad -e, de válaszoltam a múltkori pü-d-re.

Beus
Lehet, hogy hihetelen ez a XXI. százaban, de a természet néha jobban tud mindent. Az angyalkák elvesztése mindenkor a legszőrnyűbb, legtragikusabb dolog, de nem ok nélkül történhetet (rossz megtapadás, olyan elváltozás amit esetleg nem diagnosztizáltak, külső környezeti tényezők vagy éppen nem volt még itt az ideje).
És hány emberkével fordul ez elő nap mint nap. Hát az élet sajna nem igazságos és élhetővé nekünk kell tenni.
moncso70

Sziasztok!

Hanyikám de jo hogy kezdessz most biztos lessz babo.

Szépem hogy vagy ma?

Tatuskám küldöm a töszönövesztöket.

Bodzi szép göndör kislányod lessz. Neked milyen hajad volt kiskorodban?

Andi
zsembi

Írom a mozisl istát: Bodza, Beus, Szépem, Hanyi - kihagytam valakit?

Moncso - én csak magyaros ruhakészítőt tudok, illetve az asszonyruhám készült egy eksüvői szaloban, szerintem ők esküvőit is csinálnak. Milyen érdekelne?
plümõ

Ági, varratni szeretnél? Mikorra kellene, milyen jellegűre gondolsz, milyen árfekvés? nekem egy barátnőm van, aki dolgozott estélyiruhákkal és varrónő, őt megkérdeztem, csak kéne tudni részleteket, jó?

bea
öreganyu

Bocsánat, nem Áginak címeztem, hanem Moncsonak, csak "félrenéztem".

bea
öreganyu

Hu lányok köszi
Nos, március 22-én lenne húgom esküvője, kb 80-100eFt körül szánna a ruhára, de ha picit több az sem lenne olyan tragédia.
Hogy mily típusut, fazonút gondolt ki még nem tudom, de ezt szerinetm úgyis a varrónővel kellene megbeszélnie.
Köszi a segítséget, begyűjtök minden infót.
moncso70

Sziasztok!

Beber ez nagyon jó hogy mindent megtud enni a Pistike.És nagyon bátor vagy hogy igy mertél is adni neki mindent.
Mi még szopizunk meg fözelékeket csinálok neki egyszer egy nap kap a többi szopi még.

Moncso én a XVIII-kerületben a Béketérnél tudok egy varronőt nekem másfél éve varta aaz esküvői rucimat 6000ft-ért.Ha érdekel teszek fel képet és megtudod nézni.

Kép
póci

Moncso!
Igen és írtam is rá azonnal választ!!!!! :oops:

Kép
bodza2005

Póci!
6e???????? :roll:

Kép
bodza2005

Bodzi igennnnn!!!!

Kép
póci

Sziasztok, villámpuszira jöttem :D

hanyatka, bodzika Ti mit műveltetek itt :lol: :lol: :lol:
hajrá hanyatom , ügyesen!!!

szép vagy bodzám, engem lerázol, aztán itt ülsz a fórumon.. 8)

tatu mizu??

szépem, nagyon sajnálom.. :( remélem viszonylag hamar eltelik ez a kis idő és kezdhetsz újra.. hogy vagy egyébként? párod?

plümőkém, katócom, fincsikém, csók Nektek is!
(mindig elkezdem a felsorolásdit és rájövök, hogy esélyem sincs mindenkit ideírni, úgyhogy abba is fejezem :D és puszi mindenkinek! ) :D
yamita

Póci
Köszi és a képeken kívül a címe vagy elérhetősége sem jönne rosszul.
Azért kicsit hihetetlen, hogy csak hatezer volt a ruci amit varrt, vagy ez csak a munkadíja volt?
moncso70

Yami!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Be vagyok kapcsolva... 8)

Kép
bodza2005

Bodza, akkor én meg kisfiút mondok :lol: Aszem többször is csinál dokibánk kisfiút, pedig mindig "drukkol" a kislányért :lol: igen szépem, pöcsösnek nevezte :lol:

Póci, anyummal "alakítjuk" Pkém étrendjét, mindent vele próbáltam ki, meg ugye mi is felnőttünk a tehéntejen, lehet pár év múlva újra az lesz a trend, hogy mégis jó. Egyébként max. bepöttyösödött volna ha allergiás, aztán nem kapott volna egy darabig és kész. Szóval fel van fújva ez a dolog sztem, dehát mindegy is. tökmindegy, hogy 1 évesen még nem iszik tejet egy gyerek, Pke ezzel nincs előrébb, hogy már eszik rendesen szinte, csak én eleve így gondoltam, hogy nem szeretnék annyit foglalkozni a kajatémával mert bizonyíthatóan bevált sokunknál anyunk menüje, ami nem gluténmentes, meg HA meg bio meg mittudomén mi még :roll: Kérdezted hány kilók vagyunk, sajna nem tudom, sosem volt mérlegem és csak febr.11-én megyünk tanácsadásra, októberben voltunk utoljára. Akkor 7 kiló volt a 68 centijéhez és 5 hét alatt csak 25 dekát hízott és 1 hónapban 2x kakilt. Akkor még csak anyatejes volt, itt mondtam, hogy OK, akkor talán adjunk neki enni. Azért nem volt normális, hogy először 7 napig nem kakilt, majd 9 és aztán 13. Bocs, 3x kakilt egy hónapban :shock: és mondta a védőnő, hogy minden cseppje baba, meg ez nem baj anyatejesnél, hasznosít, stb. OK, a 9 napnál még elfogadtam, de a 2 hét kicsit gáz volt. Úgyhogy ez is közrejátszott. Most sem kövér Pke, a tokája viszont elég méretes, a nyakát nem sűrűn látni :lol:
beber77

Póci, ez hihetetlen még vidéki viszonylatban is :shock: É nem szeretnék még1x menyasszonyi ruhát, de engem érdekel :lol: tegyél már fel képet ha lehet, imádom nézni a menyasszonyokat, esküvőket, szüléseket, terhességeket, történeteket :lol: Tényleg, ti szeretnétek tesót hamar vagy egyáltalán szeretnétek?
beber77

Bodzi, megpróbálsz meghívni, nekem nem sikerül!?

bea
öreganyu

Beber!
Vettem!!!!:D:D:D Feljegyeztem!:D
Pistikének cuki a tokája!!:D

Kép
bodza2005

Most nem tudok, de később igen, ha az még jó!
Pusza!!!!

Kép
bodza2005

Dórit 2kor viszem aludolni..

Beber, a korai hozzátáplálással az a baj, hogy sokszor csak az életének 3-4-5. évében jön ki a késői tipusú allergia, aztma, ekcéma, azt mondta a gy.orvosom mert én is türelmetlenebb voltam az 1.sz. gyereknél, hogy bírjam már ki ezt a szűk egy évet hogy nagyon vigyázok, aztán még annyit ehet mindenfélét amennyit akar, de kb. az első 8-10 hónap mire megérik a bélrendszere. Szóval a bőrkipöttyösödésen túl, sajnos még később is lehet baj. Főzni én is főzök már tejjel, de inni még nem adok neki, csak 2 é kora után majd ahogy a naggyal is csináltam, én a gluténtartalmúval is vártam 8 hónapos korukig...

bea
öreganyu

Bodzi
Köszi, azért egy picit kihúztam magam, olyan szépeket írtál.

Beber
Szerintem mi azon a sima tejen nőttünk fel, amit ma biónak csúfolnak, így lehet, hogy nem véletlen "riogatnak"minket a tejérzékenységgel vagy a glutén allergiával. Persze könnyen elintézzük, ami ízlik nem árt és persze az elődeink soha még a hírét sem hallották a laktóznak, gluténnak, koleszterinnek, telített vagy teitettlen zsírsavaknak. Lehet, hogy a nagyon egészséges táplákozás sem az igazi. Valóban középutat kell választani, és szerintem nem a tejjel, liszttel vagy egyéb alapdolgok a problémák, hanem az őket feljavító adalékok.
moncso70

Beber ebben igazad van hogy mi is igy nöttünk fel akkor nem foglalkoztak annyit ezzel a kérdéssel és mégis itt vagyunk és semmi bajunk.Igazábol egyet értek veled,én még azért nem adtam neki csak pépes dolgokat gyümölcs meg zöldség hogy amig van tejem hadd szopizza azt.Szerencsére sosem volt gond a kakival meg a kajálással sem szó nélkül elfogad mindent amit adok és egyáltalán nem zavart be sosem a cicizésben.Imád cicizni még és én is szeretem szopiztatni.Sőt vizet teát iszik cumisüvegböl szinte az első perctöl és ezzel sem volt gondunk.
A kis toka az nagyon édi jol is áll Pistikének és nekünk is van én nagyon csipem :D !
Mi 8400grammok vagyunk és 72 centik.

Moncso a teloszámot tudom fölhivjátok és ő elmondja a cimet.
Igen a munkadij volt ennyi az anyagot én vettem az kb még egy ennyi volt ,de azt hiszem ö is tud anyagot beszerezni ha igénylitek.
Tel:06 1 292 41 68
Sajnos a nevére nem emlékszem azt hiszem valamilyen Erika.

Kép
póci

Póci
Számot köszi, referálok a fejleményekről.
moncso70

Az enyém ilyen sima egyszerű volt de varr minden félét,magyarosat,habos-babosat..... Kép Kép Kép Kép

Kép
póci

Póci, nagyon szépek vagytok! :D És a ruhád is szép volt! És 6 ezer forintért szinte ingyen volt. Még ha az anyagot Neked is kell megvenni, akkor is sokkal olcsóbban jön ki az ember, és mégiscsak megmarad egy életen át.

Bea
beus77

Póci, szoptasd is amíg csak jó Neki is és Neked is! Domival pont elég volt mindkettőnknek 1 éves korában, Dóri még 15 hónaposan teljesen cicifüggő még.

Jaj, Csajok, Farsang lesz az oviban, mi a fenét találjak ki jelmezileg?Nem tudok varrni. Időm sincs, valami kölcsönzős lesz a végén. Ötletek?

bea
öreganyu

Sziasztok!!!

Póci!Gyönörű voltál,vagy :)

Én is mennék moziba,naná!!!

Köszi a drukkokat,holnaptól jöhetnk ezerrel,reggel kezdem a clostit és a merionalt:)

Plümci!Akkor péntek!És Tatussal is.:)

Zsembikám!Jól vagy???

Andi!Kitartás mára!!!
Yamaica!Kézcsókom:)

Bodzika,Finch,Beus,Szépem,Katóc,Szedeke,Kagyló,Manóka,Zel,Öreganyu,Beber,Moncso és mindenki akit kihagytam nagy ölelés!!!
hanyatka

Öreganyu, erről a farsangi kérdésedről eszembe jutott vmi: asszem első osztályos voltam, de lehet, hogy még óvodás, és anyukám kitalálta, hogy legyek pattogatott kukorica! Értitek!? P at t o g a t o t t k u k o r i c a :shock: No, valszeg nem volt kedve varrogatni, vagy túl sokat kreatívkodni, oszt' ez látszott a legjobb megoldásnak :D

Én állítólag nagyon örültem az ötletnek, de ezt az érzést később elnyomta az az élmény, amiben a jelmezbálban volt részem.

Szóval, amíg ott álltunk sorban a többi kisgyerekkel, arra várva, hogy végre a színpadon bemondhassam a nevem és hogy mi a jelmezem, addig a többi gyerek szépen lassan leeszegette rólam a jelmezt :evil:

És eccercsak ott álltam a megtépázott jelmezemben a színpad közepén, teljesen "lefegyverezve" :?

Na, ezt csak úgy elmeséltem...Tudom, nem volt túl hasznos...de ez jutott eszembe a kérdésedről :D
Vendég

gyönyörű akart lenni,bocsi :)
hanyatka

Jaj, a jelmez technikáját lehagytam...bár nem hiszem, hogy ezek után bárki ezt szeretné elkészíteni :D Szóval szépen, sorban egy cérnára volt felfűzve a sok kis kukorica, mint egy karácsonyfagirland, és ez volt vhogy ráapplikálva a fehér harisnya-trikó szettemre 8) Pompásan nézhettem ki! Kár, h fénykép nem maradt róla :D
Vendég

he he,ez nagyooon jóóó,pattogatott kukorica :)
hanyatka

Póci
Azt azért nem modhatjuk rá, hogy olyan egyszerű, inkább azt, hogy nagyon is dekoratív. Gondolom ez volt életed egyik legszebb napja.
Ha nem lenne kényelmetlen a minden napokban, (tülekedés a 7-es buszon, vesenyfutás a helyért a 4-es, 6-os villamoson az éltes matrónákkal,és sovány malac vágta a zebrán az éppen elgázolni készülő autós előtt)szerintem az ember szívesen járna ilyen tündi kis ruhákban Olyan mások vagyunk ilyenkor, virulunk és olyan fenségesen királynősek.
Csak azt akartam mondani, hogy egyszerűen nagyon szép.
moncso70

A felkajálást elkerülendő nem kell kipattogtatni, ha mázlink van csírkéket nem hívnak a jelmezbálba. (Csak ötlet).

Senki
Azért mamád küzdhetett míg felvarrogatta őket, ha nem is volt szerinted kreatív azért elég kitarónak tünhetett. Te pedig már akkor megmutattad, hogy önzetlenül segítesz, akár a ruhád árán is az éhezőknek. Remélem kaptál díjat?
moncso70

Hanyika, megy a drukk holnaptól!!!

Bea
beus77

Senki, nem semmi anyukád van, hogy annyi pattogatott kukoricát felfűzött! Kellett kitartás és türelem! Te eszegettél azért belőle? :D
Tényleg, kaptál díjat?

Bea
beus77

jó-jó, belátom, így hogy rávilágítottatok: azért ez a pattogatott kukoricás cucc valóban elég melós darab lehetett...
:oops:
Vendég

Sziazstok!
Mára nekem letelt, köszönöm a segítségetek, kívánok minden jót a nap hátralévő részére, sikereket a "menetrend szerinti járatnak".
moncso70

hááát, díjat azt nem kaptam érte, de életre szóló volt az élmény!

ezek után már csak egy alkalommal sikerült rábeszélniük arra, hogy öltözzek be vminek a jelmezbálon. Akkor biztosra mentünk: királylány voltam :D
Vendég

Kép

Na gyors bekukk, mert különben seggbe rúghatom magam, hogy nem dolgozom. :lol: :lol:

Póci nagyon csini lány vagy! Csudaszép volt a mennyasszonyi ruhád.

Beus ez P.Petra esete iszony. :( A hidegráz tőle. Pláne személyesen ismerem is a lányt. A francba.

a Senki: bibi :D én is voltam pattogatott, mármint kukorica. Én nem így jártam, nekem a cérna szakadt el, amire felfűzte anyukám a kukorica szemeket és menet közben lepotyogtak rólam
A kövi évben pedig kelkáposzta voltam. Hasonló módszerrel káposztalevelek voltak a ruhámra erősítve spárgára felfűzve és a fejembúbján is káposztalevél sapka.

Bodzikám határozottan lányt érzek. A te férjecskéd olyan jó lányos apuci lenne. Elképzelem is itt látom a kis családotokat magam előtt. Szerintem Lili.
:D

Na nem pofázok tovább, megyek vissza dolgozni! Nektek további jó csacsogást. Majd próbálok olvasni azért.

Jaj Plümi mozi ééénis!! Persze attól függ mikor! De szeretnék!!
andi67

Természetesen ezért se kaptam díjat.

De hát tudjuk, hogy a királylány jelmezek már csak ilyenek: minden második lány annak öltözik, így se nem egyedi, se nem túl kreatív, és a nagy számok törvénye alapján legalább 1 ruha szebb, mint a tiéd :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Nem volt semmi visszaolvasni benneteket!! :lol:

Megjöttem Apánktól végre.
Jövő hét kedden megyek bállításra (mintha egy autó írna Nektek, nem?), ma megkaptam az uccsó dekát. Hanyatom, Szépem, remélem, Veletek találkozom majd a jövő hetekben. :D
Esetleg most már betehetnétek a táblicskuba. Kösziiiii!

Szépecske, sajnálom, hogy most leálltatok, de örülök, hogy nem kenődtél el nagyon. Na de majd most minden rendben lesz. :D

Tatukám, nekem 16-17. napon volt leszívás, de egy barátnőmnek 21-23. napon volt rendszeresen, mert addigra értek be. De ezt már írtam Neked korábban is, azóta ikrei vannak. :D Ne pánikolj, minden jó lesz meglásd!

Póci, Beber, kispasik továbbra is nagyon cukik. :D :D :D

Kagylókám, még egy embrióból is lehetnek egypetéjű ikreid, úgyhogy ne szomorkodj. :D De én egy gyerekkel is boldog lennék.

Hanyatka, piros cipő nagyon tuti, nekem több is van. Először aszittem, hogy nem fogom tudni mihez hordani, de aztán rájöttem, hogy nagyon jól ki tudom használni. Tudod, mit? Vegyél hozzá piros táskát is! :D :D :D

Bodzikám, én is csajszi-párti vagyok/voltam, de mindegy, csak egészséges legyen. A szülésről meg csak annyit, hogy majd eldől ott és akkor, hogy mi a jó megoldás. Egyébként én egy pajtában is szülnék, ha Apánk ott van mellettem. :D :D
Bár nem tudom, hogy velem mi lesz, ugyanis nekem van egy szépen fejlett gerincsérvem is. :wink:
Bodzusom, ez az erkély-jelenet, hát ez nagyon tetszik!! :lol: :lol:

Mindenkinek cuuuuupppppp!
katóc

Bállítás=beállítás :oops:

Eccer én is voltam tavasz tündér a farsangon. Azaz majdnem voltam, mert mire Anyucim elkészült jelmezemmel, addigra belázasodtam és hasogatott a fülem. És torkomszakadtából bőgtem, hogy én most nem mehetek farsangolni. :D

Bocsi Senki, de lehet, hogy anno nem küldtem üznetet arról hogy küldtem privit? :oops: :?
Most küldtem privit! :D
katóc

Katóc!Ez szuper!!!!

Na mehyek dolgozni,mert addig szörfözgetem,hogy nagyon összejött a munka :)
Később kukk:)
hanyatka

Katóc, ez nagyon jó hír!!! Megy a drukk most már Neked is!

Bea
beus77

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?