Gyuzsosonkalében krumplileves még nem hallottam soha, de jól hangzik...odavoltam vásárolni

vettem csirkecombot is úgyhogy megcsinálom a csirkecombos ajánlatot...vettem sonkát is....annyira útálok bevásárolni...aki kitalálta, hogy ez női meló az biztos, hogy pasi volt
Veronikuszjuj de mennyire ismerős a puffadás és a gyomorégés egyszerre...

pfffujjj van benne részem nekem is gazdagon..és nekem is mindig estére érkezik meg amikor kicsit nyugodhatnék....
Ráadásul 3 napja fáj a fejem, Pont ma beszéltem a Vidával és mondtam neki, hogy ezzel küzdök...kérdeztem, hogy nem e van valami mérgezésem, ami mérget termelne a szervezetem (ős hipihonder vagyok sajnos)erre ő azt mondta, hogy igen az van egy nagyon komoly agymérgezésem.......

na egy szó mint száz szolidaritok veled a rosszullétek terén...
Nagyon édes az összes gyerekfotó a MIca valóban idősebbnek néz ki mint 10 hónap....
MI a rendes neve????mit becéztek így?????
HA megfigyelitek Berkének az egyik füle nagyon eláll....már a 20 hetes 4D is látszódott neki....AMikor megszületett annyira elállt neki, hogy szinte rá volt simulva az arcára

Nagyon nevetséges volt...de mára azért jobb a helyzet....mi imádjuk.....A Vida azt mondta csak olyan sportversenyen indítsam majd ahol balra kell kanyarodni, mert az menni fog a gyereknek......