A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Fúúúú Beber, én annyira nem tudok azonosulni az ilyen csajokkal. :oops: :oops:
Pedig biztos, hogy nekik ez a nagy probléma. :?
katóc

Finch, én nem :lol:

Bodza, igen, tényleg az, magyar zászló a takarója :lol: Á, nem, bár az apja örülne neki :) Most épp cseh tejből kapta a tejbepapit, de hallgattam kicsit Öreganyura és felvizeztem neki a tejet úgy főztem, pedig ma már nem akartam, mert van már ezekben a tejekben elég víz. De, lehet velem beszélni, még egy darabig higítok :P
beber77

Ó Beber! :D :oops: :D :oops: Hihi.
Lehet butaságot kérdezek, de ezek helyett az üveges bébiételek helyett nem lehet adni ( persze a kornak megfelelően ) azokat az ételeket, amiket mi eszünk összepépesítve? Vannak ezek a késes turmixok, amik mindent, még a húst is teljesen lepépesítik!!
finch

Lányok,
hol találom meg azt a táblázatot, amiről mind beszéltek?
emke29

Finch, de azt eszi, botmixerrel trutyizok össze neki mindent. Azért bátor vagyok, de most székelykáposzta van itthon, ráadásul csípős olajjal, szóval ezt még mégsem adok bármennyire magyar gyerek:) spenót, krumplifőzi, paprikás krumpli, húsleves, ezeket már a mienket eszi, de többnyire főzök neki minden nap, nem egy nagy kunszt és imádom is. Olyan mint egy fióka, hálás "jószág", majd' kiakad az állkapcsa úgy tátja anya főztjére a száját.
beber77

Akkor nem vagyok teljesen hüle. Édes kis madárfiók!

Szia Emke, legutóbb asszem Bodzus 2008.01.14-i, 22.51 órás hozzászólásában van fent a táblicsku!
finch

Jaj de kis cuki lehet Pke,ahogy tátja a száját:)Imádnivaló az tutti!!!
Szia Emke!
hanyatka

Szépem, Bodzi, akkor alakul a MRK - Manu Rajongói Klub :-)

Mozi, hétköznap fél 6-ra tudok odaérni, kivéve péntek, amikor 3-tól ok. Febr 11-ével kezdődő hét? Ha korábban megyünk, akkor Bodzusnak nem bizti, hogy jó. Mi légyen?

Beber, egyértelmű, hogy örülünk a fogacskának, anno emlékszem, én is élveztem mozgatni, kiszedni, meg hogy nőtt az új :-)

Finchikém, akkor lehet, pont egyszerre indulunk!!!! Nekem a megjövetelre szerda-péntek a valószínű:-) szóval mától minden lehet!!! Így hát alakul a rendeli társaság! Mindenki reggelre szokott jönni?
plümõ

Sziasztok! bocsi, hogy eltűntem, de elég pörgős ez a hónap talán már február már könnyebb lesz.
Bodzi kismami : Én leánykára szavazok!!!!!!
Kagyló, örülök, hogy többet beszélsz a csajokhoz, jó hogy itt vagy. Póci és beber! úgy örülök, hogy többet vagytok a topicon, olyan jó érzés, hogy már anyukák is szurkolnak a csajoknak és persze informáltok Robikáról és Pistikéről.
hanyatkám, itt vagyok nem hagylak itt bannateket. Bár néha eszembe jut mi lesz ha már nem tartozom ide, ha az utolsó lombik sem sikerül, jó, ne mossátok meg a fejem tudom, hoy sikerülnie kell. Azért egy pillanatra megfordult ez a helyzet is a fejemben. Az az igazság még mindig tökölök, gyűjtöm az erőt, a fogorvos bejelentkezéséhez, mert anélkül nem kezdek bele. Csak beszari vagyok.
Finchike, örülök, hogy jobban érzed magad. Csak így tovább!
szépem! Örülök, hogy megráztad magad, büszke vagyok rád!!!!!!
tatuka!JHa jól emlékszem ma voltál apánknál! Szurolok nagyon!
Katóc! Már Te is kezdesz? Így elszaladtaka decás hónapok!
Andi, Zsembike, Zel, Ági, Plümő, yamika nóczika, cyprusnak, beusnak is sok sok puszi

manoka
manoka71

Ha valakit kihagytam a puszilkodásból, akkor most pironkodok egy kicsit, de őt is puszilom. :oops:

manoka
manoka71

Manóka, köszike néked is a bíztatást. Plümek, tényleg. Mi még úgysem taliztunk. Akkor majd most!
finch

Fincsi, Plümi, én mindíg korán reggel megyek. Ha Ti is, akkor tuti találkozunk. :D
katóc

Manóka! Először is: olyan nem lesz, hogy nem tartozol ide. Kivéve, ha Te úgy döntessz.
Szerintem Neked most csak elkezdeni nehéz. Félsz, én megértelek. Jelentkezz be fogorvoshoz, első lépésnek ez is megteszi. :wink: :D
Millió puszi és ölelés! :D
katóc

szia Manóka! ne gondolkodj annyit, irány a fogorvos! :) s mehetnénk együtt szurikért!

Szederke - nem tudsz jönni? hogy ízlik az új hely?

Beber - magyar zászló, ez nagy ötlet!! a párom biztos díjazná, majd megemlítem neki a jövőbeli lehetőséget! :lol:
Ne viccelj, egy fogacska, az egy fogacska. Majd ha tátogás közben fehérlik a drága, az lesz még vidámság!!
szépem

Moziban elég rugalmas tudok lenni, válasszatok ti.
szépem

Katóc, én is mindig korán megyek a munka miatt.
Ja, és holnap megyek én is fogorvoshoz, úgy néz ki, hogy mind a 4 bölcsességfogamat ki kell kapni. Nem vagyok ám beszarva! :D
finch

Fincsibébi, ne tojjjjjjjj be. :D
katóc

Hú, hát még nekem sosem húztak fogat, el sem tudom képzelni milyen az. Gondolom jól beinjekciózza majd, hogy ne érezzek semmit. Csak hát akkor is recseg-ropog ott minden. Meg asszem a szájsebész csinálja majd. Azt is csak gondolni merem, hogy egyszerre csak egyet fog kikapni. Bár erről Anyus biztosan többet tudna mondani.
finch

Katóc biztos igazad van,. Jó jövő héten bejelentkezem a fogdokihoz.
Szépecske, aranyos vagy, de februárban biztos nem kezdek, mert annyi kiadásunk van abban a hónapban, hogy jó ha márciusban elkezdjük.
Nem tudom Ti hogy vagytok, de nagyon éhes vagyok, nem ettem csak egy joghurtot reggelire az pedig elég bébi adag.
na jó elmegyek ebédelni és utána bekukkantok hozzátok ha lesztek. :)

manoka
manoka71

Manóka, igaza van a lányoknak! A fogdoki nekem is nagy mumus volt, de találtunk egy jó, azóta szeretek menni :-)

Én is korán reggel szoktam menni, akkor tali lesz mindenképpen, de jó!:-)
plümõ

juj,én még nem találtam olyan fogdokit akihez szeretek menni.
Anyus ne hari:)
hanyatka

Plümő , nekem csak a fogköveimet kell leszedetni és persze egy szűrés sem ártana. nincs rossz fogam , kopp-kopp. Csak a fogkő miatt valszeg van gyulladás a szervezetemben és gyulladás nélkül akarok beleugrani a mélyvízbe! :)

És jövőhéten tornázni fogok otthon lehetőleg a párocskámmal, réges régen csináltuk, tök jó volt nagyokat nevettem, de tornáztunk. :)
Most újra el kell kezdeni, mert el vagyunk lustulva kérem szépen ezt nem lehet ebben a korban megengedni. :)

manoka
manoka71

Látom, megint termeltetek az este! :lol:

Finchike, ne félj! Tudom könnyű mondani, de jól beinjekciózzák, és nem fogsz érezni semmit. Hamar túl leszel rajta! Drukkolok!

Beber, ez nagyon jó hír, hogy Pke-nek kibújt az első fogacskája! :D Kérünk majd képet róla, ha lesz, és ha már jobban fog látszódni.

Manóka, akármi történik is, Te mindig ide fogsz tartozni!!! És igenis sikerülni fog a lombik! Hajrá fogorvos, és hajrá lombik!

Én is hétvégére várom a mensit! Tök jó, hogy többen kezdünk, így meglesz a társaság Apánknál reggelente. :D

Ez a magyar zászló takaró tetszik nekem is! :lol:

Albi, remélem ma már jobb kedved van! És az agresszív kismalac hangulatod elmúlt! :)

Bea
beus77

Hanyat! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
finch

Beus, hallgatok rád! :)
finch

Na mostmáraztán megyek dógozom, mert kezdek úgy járni, mint tegnap Andi! Semmir sem megyek!
Puszik mindenkinek
finch

Hello csajszikáim... hát mindig sajog a szívem, ha nem tudok jönni ezért csak találok valami kis rést a pajzson és ideragadok :D:D:D

ha lesz tali, írjatok nekem NAAAGY PIROS BETŰŰKKEL, mert nem fogom felfogni hogy hol és mikor..én alkalmazkodom, kedd-csüt este egyáltalán nem jó a többi igen, és mindegy hogy mozi vagy üccsi vagy csoki.. bár a moziban nem beszélgetünk :( vagy igen? :lol:

katóc JUHUU, na végre jó hírek, kapd össze magad anyus és nyomjad rendesen :D mostmár csak csupa szépet és jót szeretnék olvasni Rólad :D jóóó? szorítok nagyon!!

moncsiga, sziamia :P én vagyok a most rengeteget dolgozós, néha bekukkantós és fonalat kétségbeesetten keresgélős félflúgos.. :)

bodzám, kajával kapcsolatban jó volt a hozzászólás amit becopyztál.. igaza van sztem..
Ja, hát bakker mostmár kijárt egy tockos Neked édesem, KIHAGYTÁL a babajóslós sztoriból, pedig az elsők között mondtam, hogy kislány... :( :(
kicsit dolgozom és már el is vagyok felejtve??? aztamindenit!!!

fincsikém, ne legyél szomorú drágám :( persze, hogy néha becsúszik ilyen.. a sírás meg feszültségoldó.. sztem igenis néha kell ordítva bőgni.. legalább nem lesz gyomorrákja az embernek.. :D
azért remélem ma már sokkal sokkal jobb napod van! :D és hajrá az induláshoz babám! :D

albika, az agresszív malacka :lol: imádom az agresszív kismalacot..

szépem hogy vagy bogárka? hajtom az időt én is ;) remélem Neked is gyorsan megy.. vagy csak nem mindig rohadt lassan..már az is tök jó! hát, fingom sincs, hogy én most hogy állok, ezután hogy ötven x napra jött meg.. ha ehhez most beáll, akkor febr 8 környékén... minél előbb annál jobb.. a gonosz 90 nap már lejárt :D

tatukám mizu??? meséééélj!!!

hanyatkám kis takarítógépem :D te szerintem babával is simán fogsz porszívózni meg rámolni, mint a szél.. Te én tökre el tudlak képzelni egy ilyen babakendővel, benne a csöppséggel, ahogy énekelsz neki és porszívóztok közben.. :lol: :lol:
(ez a magadra kötés egyébként is jó ötlet, tudsz mozogni a baba meg testközelben van, nem véletlenül kiegyensúlyozottabbak azoknak a kúltúráknak a gyerekei, akiket anyu a hátán-magán cipel :D )

plümikém meló hegyek? jaj, kérdeztétek a vizsgákat, még egy van szombaton.. :D lassan véééééégeeeee :D

andikám csók Neked! :)
yamita

Sziasztok!

Móni Csiga üdv. Az én becenevem is csiga ám! :-)

Igen lányok még 10 nap és született feleség leszek! :-)

beber de jó jöünnek a fogak! :-)

Basszus olyan feledékeny vagyok, pedíg annyi mindent akartam írni! Na mindegy, úgyis tudjátok, hogy mindenkinek szorítok ám! :-)

Ja Katóc jó hogy kezdhetsz!

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Ja Bodzi nem ma megy a védőnéni hozzád??

Albi nagyon szörnyű volt a szirup amit itattak veled, én két hét mulva megyek majd. De brrrrrrrr előrre irtózom. (lassan ballagok utánnad)

Ági28

Yami!Annyira cuki vagy,úgy megölelgetnélek :)Na majd a moziban :)úúú...
Ez a magamra kötös,porszívózós dolog teccik :)

Manóka,Beus!Jó,hogy jöttetek:)
hanyatka

Ja Hanyi a nővéremmel össze kellne titeket kötni, ő is állandóan porszívózik! :-)

Na most lépek, mert megyek hamizni, és előtte még hozok valami cukros szénsavas üccsit magamnak! :-)

Ági28

édes Hanyatosom :lol:
jaj, megint nemsokára indulok Budaörsre..ügyfélhez.. jóóó messzire.. de addig még vagyok kicsit és iszom szavaitokat :D
yamita

Szép Napot Mindenkinek!

Képzeljétek megint fáj a torkom :( Áhh tök elegem van ebből a szaros télből.

Hanyatkám: Elképesztő tempót diktálsz háztartás ügyben.
Csak csodálni tudlak érte. Persze szétpuszikáltam tegnap azt az édes fejét az én tündérmackómnak.

Manóka csak az első lépés nehéz, aztán amikor benne van az ember akkor már viszi a lendület.

Jaj Finch nem irigyellek a bölcsi fogakért. Nekem kitépték már mindet, nem egy fájdalmatlan dolog, de egy jókezű szájsebész a körülményekhez képest egész kibírhatóvá tudja tenni.
Csak lassan gyógyul a helye, mert viszonylag nagy "kráter" marad
a helyén. Az egyiknél nekem még vartak is, mert akkor lyuk tátongott. Oszt látod élek még :)

Plümikém én a mensivel kezdenék tudod, de még híre-hamva, elcsúszott a ciklusom. Én nem bánnám, ha egy kicsit megfeledkezne rólam a kis vörös ördög! Tudod...

Mozi ügyben, hogy áll a helyzet?

Kép

mennyi kiadó hely van még?? :D

Navia rég jöttél! Hogy vannak a pocaklakók!

Beber gratulálunk a kisdrága őrlőjéhez. :D Imádom a kisfiókák tátogását! Olyan édesen tudják várni a finom falatokat. Az én keresztfiam cuppogot minden falat után. Amikor beszélni kezdett, meg azt monda Ez Isteni. Persze Anyája ilyenkor úgy olvadozott, mint a cukor a forró kávéban. Hihi

Ágika nálad mi újs? Tévézgetsz?

Zsembike, ha a torkom is úgy akarja este találkozunk a tornikán, mindenesetre hoztam magammal a tornacuccot. :?

Szépem pusszancska, de jó, hogy jobban vagy.

Tatu nagyon gondolok Rád, majd jelentkezz léccike, hogy mi van veled! Szorítunk!
Katóc, Plümi, Hanyika nektek is mennek a drukkok!
Na megyek bújom tovább a computerem, aztán ebéd!
Jó étvágyat mindenkinek, aki ebédelni készül!
andi67

Sziasztok csajok!

Finchi: örülök, h ma máshogy látod már a dolgokat, tök jók a táncoló virágok, foghúzás..brrrrrrrrrrrrrrrrr

Beber: gratula PKE fogacskájához...ma ilyen fogas nap van-:))

Köszönöm szépen a sok-sok drukkot, bevállt!!!!!!!!!!!!!!!
Szal UH szerint van 6-8 használható méretű tüsző és sok kisebb...na ez a baj, 2 napja már óriási volt az ösztradiolom, valami 3400, ugye 4000 a lélektani határ.

Dévai persze lefestette a legszörnyűbb kórképeket, egészen a magzatvízvizsgálatig.

Loholtam a Nyírőbe - itt találkoztunk Zsembikével - , délután telefonálni kell, aztán az eredménnyel Apánknak, előre mondta, h ő mondani fogja, h NEM JAVASOL SEMMIT, én meg erőltessem, h aláírom a papírt

:lol: :lol: :lol: :lol: , pénteken leszívás, a visszaülti......meglátjuk, h mekkorák lesznek a pf-ek, ha túl nagyok akkor mennek a fagyasztóba a bébik és a köv. ciklusban (Clostyval) visszaültetik, de lehet, h akár még most is.

Vérvételes néni is mondta, h igyak sok vizet, mert az kimossa a hormonokat.

aztán lehet, h minden tök simán fog menni, csak a szokásos riogatás :cry: , ja és ha fagyasztott bébi lenne, akkor mindenképp magzatvízvizsg. kell.

Én napi 3x hús, megyek is beszerzek egy fél grillcsirkét.

puszi

Anikó
tatulány

Yamikám!akkor jó munkát neked B.örsön :)

Andika!Ejnye bejnye a torkocskádnak,hát már megint vacakol???
Szegénykém...
De jó,hogy megpuszilgattad az édes Tündérmackódat,mert tényleg édes :) :oops:
Én tényleg átáltam éjszakai üzemmódba,igazából 9-10 körül pörgök fel,de olyanszinten,hogy képes voltam az ágyat is áthúzni és ki is mostam :)Jó lüke csaj vagyok.
Na a babakendőt tutti be fogom szerezni:) :lol: :lol:

Most beszéltem Szederecskénkkel és jól van,dolgozik,jókedvű,este talán bekukkant,Csekáról ő sem tud semmit:(

Csekamami!Tessék jelentekzni,lécci!!!!
hanyatka

Én Yamicám!
Úgy imádlak!!! Vazze, bocsánat, nem tudom, hogy hozom helyre, de képzeld, nem tudtam, mit jósoltál, mert hülye vagyok, nincs memóriám bakker! :lol::lol: Jaj, jaj! Mea culpa!!! :lol:
Azonnal korrigáltam és nagyon feljegyeztem!!!:D:D

Ágica!
Neked jó az emlékezőtehetséged!!!!!
Most csenget... :oops:

Kép
bodza2005

Tatus!Hajrá,hajrá,nem lesz semmi gond,a fele csak riogatás:)
hanyatka

Tatu, 6-8 remek! :D Szerintem nem lesz gond a túlstimuval. Ügyike vagy.
Szorítunk, hogy péntek legyen! De legyen úgy, ahogy a legjobb és a legsikeresebb!
Miért kell magzatvíz vizsgálat, ha fagyibabát kapsz vissza? Én ezt nem értem!?? :? :?

Mire leírtam mindent, addigra szinte mindenki bejelentkezett, akit hiányoltam Ági, Tatu.

Yamicám 8) de csak kicsit, bakker a torkom megint véreres, hiszed????
Mert én nem. A nem létező tököm van már tele.

Bodzika majd mesélj a vizit után mi volt??? Védőnénit mire tanítottad meg??
:lol: :lol:

Ágikám már csak 10 nap? :shock: Ebből is látszik, hogy rohan az idő. Jó étvágyat!

Hanyatkám amíg bírod nem baj, majd amikor megérkezik a királylányotok nem lesz ennyi energia, vagy lehet hogy még több?? :shock: :lol: :lol: :lol:
andi67

Na mégis sikerült Csekával beszélni,Szederke mindjárt küld egy linket,amit felteszek és ott meg lehet nézni Danibabát:)
hanyatka

na itt is van:
picasaweb.google.com/bacsogy
hanyatka

Sziasztok!

Egy gyors bekukk mert a fiam többet nem engedéjez már most gépelni akar ő is csak ugy csapkodja a bilentyüzetet.

Lányok irulok pirulok :oops: a sok bokocskátol köszönöm szépen.

Bodzi jo volt az a cikk a kajárol,igazavan annak aki irta én is egyetértek vele sosem hittem a bio cuccokban olyan nincs.
Ja és én lányt josolok neked :D !

Habár apánk több fütyist csinál:D !

Öreganyu persze hogy szoptatok amig csak tudok imádom ahogy rácuppan a cicire remélem 1 éves koráig még szeretni fogja és nekem is lesz még addig tejcsim.

Jelmez ügyben otthon is régi ruhákbol vagy kartonbol egy csomo mindent lehet csinálni:Kukacos alma,101 kiskutya,kukásemberke,naplopó,vadnyugati emberke,gomba ,nagymama lekvárja stb.

Tatu nem ott lakunk csak arra dolgoztam a Szarvascsárdatéren a Delta üzletházban,de egy csomot járok a Béketérfele mert utbaesik hazafelé ha azt az irányt választom.Amugy felsöpakonyon lakunk az gyál után van.

Finch remélem jobb már a kedved.

Hanyatka igazi turbomen vagy :D !
Én is ilyen voltam de hiddel baba mellett majd megtanulod leszarni néha a házimunkát.Nekem már aterhesség alatt megkellett ezt tanulnom mostanra már csak néha borulok ki ha nincs minden rendben ahogy szeretném.

Beber gratula az első fogacskához na ná hogy nagydolog!Mi is ugy örültünk a férjemmel Robi meg csak pislogott hogy megörültek ezek.
És nagyon jo az a hét honap szopizás szupper.Tápszert én se adnék Robcsinak .Én is fözök neki minden nap nagyon szeretem ,az üveges kaját is megesz ha néha ugy alakul hogy azt kell adnom de azt nem olyan jó izüen.

Na nembirom visszatartani mennem kell mindenkinek puszi .

Bocs akit kihagytam mindenkinek megy a drukk éppen amihez kell!

Kép
póci

Nagyon szép baba a MI kis Danikánk!!!
Gratulálok még egyszer,csodálatos érzés lehet a karodban tartani!!!
hanyatka

A 10 es brazil mez csúcs..:)
hanyatka

Na nembirom visszatartani mennem kell mindenkinek puszi -ez elég viccesre sikerült-

má a gyerköcöt nem birom visszatartani mingyá szét szedi a gépet :D

Kép
póci

CSEKA KISMANÓ TÜNDÉRI :D:D:D:D:D:D:D:D
jaj, és Te is nagyon szép vagy :)
puszi Nektek!
hanyi, szederke köszi a közreműködést! :D
yamita

Én végignéztem Dani-tündér babó képeit. Itt bőgök! Ez egy csoda és milyen gyönyörű! Eláll ilyenkor az ember szava.

Köszönjük Szederke, Hanyatka! Bearanyozva a mai nap.
andi67

Kagylo,
bocsi, hogy csak most reagálok a jan 14. hozzászólásodhoz, most volt időm visszaolvasni.
Szóval az én emberkémnek is oligozoospermiája van, 7mill van csak neki. Nálunk csak a Kaáliba volt ez probléma, hogy nem nagyon volt megtermékenyülés, a Dévaiba mind a két alkalommal 3 embriócskánk lett, de ők sem akartak velünk maradni.
A Kaáliba melyik dokihoz jártatok?
Dévai mit mondott, miért nem termékenyültek meg a petikék, a férjed oligozoospermiaja miatt, vagy nem voltak elég érettek a petesejtek?

finch,
köszike, letöltöttem a tablikát!
emke29

Nagyon édes,gyönyörü Dani baba!
Gratulálok mégegyszer!!!

Kép
póci

Jajj, de édes Dani baba, olyan puszilgatnivaló :-* Nagy melegség töltött el a képektől, örüéök Nektek!!!!
plümõ

Gyönyörűséges,már 2x megnézegettem :)
hanyatka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?