Hello csajszikáim... hát mindig sajog a szívem, ha nem tudok jönni ezért csak találok valami kis rést a pajzson és ideragadok

:D:D
ha lesz tali, írjatok nekem NAAAGY PIROS BETŰŰKKEL, mert nem fogom felfogni hogy hol és mikor..én alkalmazkodom, kedd-csüt este egyáltalán nem jó a többi igen, és mindegy hogy mozi vagy üccsi vagy csoki.. bár a moziban nem beszélgetünk

vagy igen?
katóc JUHUU, na végre jó hírek, kapd össze magad anyus és nyomjad rendesen

mostmár csak csupa szépet és jót szeretnék olvasni Rólad

jóóó? szorítok nagyon!!
moncsiga, sziamia

én vagyok a most rengeteget dolgozós, néha bekukkantós és fonalat kétségbeesetten keresgélős félflúgos..
bodzám, kajával kapcsolatban jó volt a hozzászólás amit becopyztál.. igaza van sztem..
Ja, hát bakker mostmár kijárt egy tockos Neked édesem, KIHAGYTÁL a babajóslós sztoriból, pedig az elsők között mondtam, hogy kislány...
kicsit dolgozom és már el is vagyok felejtve??? aztamindenit!!!
fincsikém, ne legyél szomorú drágám

persze, hogy néha becsúszik ilyen.. a sírás meg feszültségoldó.. sztem igenis néha kell ordítva bőgni.. legalább nem lesz gyomorrákja az embernek..
azért remélem ma már sokkal sokkal jobb napod van!

és hajrá az induláshoz babám!
albika, az agresszív malacka

imádom az agresszív kismalacot..
szépem hogy vagy bogárka? hajtom az időt én is

remélem Neked is gyorsan megy.. vagy csak nem mindig rohadt lassan..már az is tök jó! hát, fingom sincs, hogy én most hogy állok, ezután hogy ötven x napra jött meg.. ha ehhez most beáll, akkor febr 8 környékén... minél előbb annál jobb.. a gonosz 90 nap már lejárt
tatukám mizu??? meséééélj!!!
hanyatkám kis takarítógépem

te szerintem babával is simán fogsz porszívózni meg rámolni, mint a szél.. Te én tökre el tudlak képzelni egy ilyen babakendővel, benne a csöppséggel, ahogy énekelsz neki és porszívóztok közben..
(ez a magadra kötés egyébként is jó ötlet, tudsz mozogni a baba meg testközelben van, nem véletlenül kiegyensúlyozottabbak azoknak a kúltúráknak a gyerekei, akiket anyu a hátán-magán cipel

)
plümikém meló hegyek? jaj, kérdeztétek a vizsgákat, még egy van szombaton..

lassan véééééégeeeee
andikám csók Neked!