A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Jaj Csajocsák, nem bírtam ki, hogy ne kuksizzak vissza.
Csekusz bébi, jaj de édi!
Pufók, cukor, drága kis mackó! Jaj de tettszik.
Csekusz még egyszer nagyon gratulálok nektek. Ha tudsz, gyere egy pár szóra!
finch

Ha én eccer kezembe veszem az ügyet....:)
Na de tényleg nagyon szívesen,ugye Szederke!?olyan jó volt már végre mgkuksizni a csodát:)
hanyatka

Még annyit tudok,hogy császárral született,szegényCsekánk nagyon sokáig vajúdott,szenvedett:(
MOst lépek,később jövök.
Smacccc nektek!!!
hanyatka

Sziasztok.

Most értem haza Nyiröböl barinömet kisértem el és taliztam Tatussal. Jo volt látni téged Tatuskám. Mikor telcsizel az eredmény miatt?

Megnéztem Dani babát is olyan gyönyörű kisbaba.
Cseka mégegyszer gratulálok hozzá.

Visszaolvasok gyorsan.

Andi
zsembi

Cseka drága! Mégegyszer gratulálok, nagyon szép Dani baba. Jó volt látni Téged is.Sok boldogságot ehhez a tüneményke kisemberhez. Tényleg nem lehet betelni vele.
Ha ezt Apánk látná, biztos elérzékenyülne

manoka
manoka71

Tatu, ez nagyon klassz, ez lesz a te köröd meglátod!Hu, megnézem gyorsan Danit, látom tettetek linket.
Emke, 7 millió az már egy egész hadsereg!!! A férjemnek 1 millió volt összesen és ebből csak egy pár "használható".
Gyorsan nézem Danit.
beber77

Andikám, tudom, űzzük a dög piroskát!!!!!! Majd ha jobban leszel, újabb Árkádos tali? Szépem, Szeder, Anyu, a kelet-pesti különítmény - mit szóénátok egy re-Árkádhoz?
plümõ

Plümikém, szerintem rendkívül jó ötlet. Nagyon messzebb, most úgy sem tudok elmászkálni.
Re-Árkád tali jövőhéten valamellik késő du.-án.? Szerdán nem jó csak akkor arwenezek.
andi67

Ó Cseka, gratulálok, ez egy tündérbaba! A brazil mez nagyon komoly! Na meg ott van a focis rugi is :lol:
Gyönyörű!
beber77

beber77,
igen, de eddig nem nagy sikerrel jártunk. Most tavasszal kezdjük a 6. programunkat.
Ti hol tartottok gyerekügybe?
emke29

Szegény Cseka, megszenvedett ezért az édes gyönyörűségért!
Nem lehetett könnyű nap, és még császár is lett a vége.

Végül is a lényeg, hogy mindketten jól vannak és egészségesek és gyönyörűek.

:D :D
andi67

Bizony, hosszú nap lehetett Csekának, de megérte, annyira helyes!

Andi, hétfő vagy csüt? Fél 6-ra tudok odaérni. Többiek?
plümõ

Plümi nekem mindkét nap jó, de ha választani kell a csütörtök még jobb. Persze alkalmazkodom a többiekhez. Időpont tökély!!! :D :D
andi67

beber77

Puszcsi Lányok!

Katóc
Gratula, és szuper, hogy újra elfoglalhatod a rajtkockát.

Hol nézhetném meg én is az új kis földlakót?
moncso70

Na hát ez nem semmi mennyit irtatok.

Moncsi üdv közöttünk.

Fincsi de jo hogy rábeszéltek a kezdésre.

Manóka te is kezdessz akkor márciusban majd csak eljön az elszántságod.

Andikám már megint fáj a torkocskád? Gyere tornára tudod ma szerepelünk a tévében, nekem meg herpeszem van.

Bodzim biztos átsiklottál a kérdésemen vagy mán nem szerecccc?

Plümi lábid jól van?

Hanyikám édes vagy hogy kerestél köszönöm jól vagyok.

Legyen már febr 1 hogy tudjunk talizni lányok.

Mindenkinek http://www.freeweb.hu/animaciostarhaz/v ... lief67.gif

Andi
zsembi

Kép

Andi
zsembi

beber,
nagyon édes kis gumimacid van és hál'istennek milyen jó étvágyú :D
En még elég új vagyok itt a fórumon, nem tudom a történetedet.
Hogy sikerült ez a tündéri kisbaba, spontán, inszem, lombik?
Első perctől kezdve Dévaihoz jártatok?
emke29

Beber! Ez a kép csak nem a mai hami?
finch

Még csak az előző oldalt olvasom vissza, de éppen a mi kis DANIKÁNKNÁL tartok és megnéztem!!!!!! Istenem, de gyönyörűséges kisbabucika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D
Mindjárt jövök, csak olvasom a termést!:lol:

Kép
bodza2005

Jajjj, de édes ez a Danimaci, itt bőgnék ha nem lennék az idióta munkahelyen most. A kádas kép....milyen pici-:)) meg ahogy összenéznek Csekával :lol: :lol: nagyon drága :lol: :lol:
Hanyi: köszönjük a közreműködést.

Andikám:
mostmár tessen meggyógyulni, lassan itt a lombikotok!!!!
Magzatvizvizsgálat ugye minden ICSI-nél kell, 35 felett pláne, de fagyinál azért mert sérülhetnek a sejtek :cry:

Zsembi:
jól meglepődtem mikor kinyúltál az autóból :lol: :D :lol: , 3 után kell telcsiznem, Nálad hogy volt a visszültetéskor? Ijesztgetett vagy simán visszatette, vagy aláírtál akkor is?

Emka:
ne aggódj amiatt, h mennyi a spermaszám, jártam most UH-kra 1 lánnyal és náluk százezres nagyságrendű volt, tudod elég 1 sejt is a sikerhez.

Anikó
tatulány

További szép napot Mindannyiotoknak.
Azért még mindig szeretném megnézni Cseka babát.
moncso70

Tatusom engem akkor is ijesztgetett Apánk de én mondtam hogy mindent aláirok.

Andi
zsembi

Ird meg hogy milyen lett az eredményed szerintem nem megy 4e fölé ne izgulj.

Andi
zsembi

Bodzus! Na mi volt védőnénivel? Ugye nem evett meg? :D
finch

Zsembikém!
Dehogynem szeretlek!! Naon is!!!:D:D
Képzeld, nem láttam a kérdést, de most alaposan visszaolvasom újra!!!! :oops:

Csekus nekem is írta a szülés után, hogy 30óra vajúdás után császározták meg... Nagyon készen volt szegénykém. Akkor azért nem írtam meg ide, mert azt gondoltam, Ő szertné tudatni mindezeket, de ahogy nézem, még sokára lesz annyi ideje...:D
Azt is írta akkor, hogy amúgy minden rendben és azt, hogy Dani egy csoda!!!:D
Ma Danika írt, hogy hol találjuk meg a sztárfotóit...:lol:
Cseka pedig azt, hogy rengeteget eszik a kis édes Dani, tegnap már visszahízta a születési súlyát!!!:D:D:D
Beszélni még nem nagyon van ideje velünk, mert ha Danimaci alszik, Ő is alukál, mert éjjel még előfordul, hogy nem alszik semmit a kis tököske.
Annyira édesek a fotókon!!! Danika nem is újszülöttnek néz ki, olyan kis formás és szépséges, ugye?

Kép
bodza2005

Fincsikém!
:lol::lol: Izgultam, hogy mi lesz, de nagyon szimpatikus, aranyos, kedves, vagány is, ügyes, reális, igazán szerencsém van Vele! Mindenfélét mért, vércukor, fehérje, vérnyomi... Minden tök jó volt hála Istennek!
Bezzeg az Intézetben mindig tök felmegy a vérnyomim, ami amúgy soha nem tért el a normálistól, soha nem volt magasabb, na ott mindig!!!
Biztosan, mert előtte kell a mérlegre állnom... :lol:
Tudok nagyon profi szájsebészt, mi csak hozzá megyünk, tökéletes és nem magánrendelés. Nekem olyan bölcsességfogamat húzta ki úgy, hogy semmi gond nem lett, amibe máshol beletört volna az állkapcsom, a nővér el is ájult, komolyan. A nő, a szájsebész egy istennő! Utána lézerez, így a kráter hamar gyógyul. Ha gondolod, megírom mailben, ki Ő.
A fogdokim is egy isten! Már írtam Hanyinak mailben. Soha, semmi nem fáj és amit megcsinál, az 20év múlva is fog, ez sajnos nem jellemző sok helyen! Roppant alapos és szuper orvos + jó arc is még mellé.

Kép
bodza2005

Bodzus, hát ha ennek a csodaszájsebésznek megadnád a számát, annak nagyon tudnék örülni. Mert mondjuk az a dokinénit, akihez én járok ( imádom ) nem váltanám le, én is meg vagyok elégedve. De abban nem vagyok biztos, hogy szájsebészkedik-e. Attim mondta, hogy ő úgy tudja, hogy szokott műteni is, de hát majd holnap kiderül. Ha ő nem vállal, mindenféleképpen kell keresnem valakit, mert már az állkapcsom is kattog a bal hátsótól! :(
finch

Örülök, hogy minden rendben volt a védőnénivel. Végül is azért vannak, hogy segítsenek, bár biztosan ki lehet fogni elég gázosat is.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ fehér köpeny szindróma. Ez nekem is ismerős vérnyomásmérésnél. Amúgy mindig tök alacsony, 100 alatt van. Tudom, az se jó!
finch

Tatus!
Na, jól van drága!!! Megnyugodtam! Jó lesz ez így, meglátod!!!!!!!!:D
Nagyon szorítunk továbbra is!!!!!!!!!!.-)

Andikám!
A védőnéni naonjófej. Mondta, hogy szertne a korai fejlesztésről tanulni tőlem, mondtam, jó, akkor én meg a terhesgondozást tanulom ki Tőle. :lol: Jól elleszünk! Nagyon aranyos csaj, jó kis határozott, tudja a dolgát, mindenre odafigyelt, nem aggályoskodó, túlparázó, de gondos, alapos, pont olyan jó kis reális. :-)
Cukik vagytok, hogy szurkoltatok!!!:D:D

Pócika!
Vettem a tippet!!:D
Azt hittem, pisilni rohansz!!!!!:lol:

Fincsikém!
A Te voksodat is feljgyeztem, most a csajocska vezet 2-vel! :lol:

Kép
bodza2005

Finike!
Megírtam mailben!
Nagyon nem mindegy, kihez mész, mert igen durva dolgokat tudnak művelni. Ő egy vérprofi, biztos lehetsz benne, hogy Nála tökéletes kezekben leszel. 50 év körüli, kékszemű, vagány hangú nő. Imádom!!!!:D
Persze főleg, ha nem ott kell találkoznunk... :-)
A Zuram kiskorától Hozzá jár, mára az egész család. A fia osztálytársa volt a Páromnak. Csúcs a nő. Halál gazdag lehetne, de nem nyit magánklinikát.
Olyan eseteket, pl.haemofíliás, akit más nem mer vállalni, Ő simán megcsinálja, gond nélkül Egy megszállott. Profi!!!

Kép
bodza2005

Hanyim!
Neked megírtam a fogdokit, aki szintén egy csúcs doki!
Ő magánrendel, nem a legolcsóbb, de nem is mész 3 évente, tehát hosszútávon mégis kevesebb... Amióta Hozzá járunk, teljes lelki nyugalommal megyünk, félévente kontroll, fogkő stb., magunktól, ilyen régen nem volt. Az injekciót nem is érzed és mindent addig csinál, amíg nem tökéletes. Képes 1 órát is szarakodni egy gyökérrel, hogy ne maradjon bent semmi. Ha húzni kell, azonnal van "álfogad" helyette, ami tök olyan, mint a rendes, nem mész foghíjasan az utcára. Nagyon korrekt, intelligens, nem olyan, aki állandóan beszél, mert azt nem bírom, de jó társaság, jó humorú, érzed, hogy maximálsan a legjobb helyen vagy Nála.

Kép
bodza2005

Köszönöm Bodzus! Már nem is parázok annyira, úgy tudod előadni ezeket a dolgokat. Egy csúcs vagy! Hihi
finch

Zsembi: ha az aláírásokon múlik én aláírok mindent :lol:

Érdekes, ma a tőlem kb. fele ösztradiol-szintű lányt is beidegesítette ugyanezzel :shock:

Vajon ez befolyásolja a megtapadást????????????

Szegény Cseka, jól megszenvedett Danikáért, de látszik, h császár mert olyan jó kis gömbölyű fejecskéje van a mi Macinknak.

Bodza: látod, mi megmondtuk, h a védőnénid tanulni fog tőled :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , az nagyon jó, h szimpatikus.

Naggyon durva, h a fogorvos asszisztens elájul foghúzás közben :roll: :roll: :roll:

Finchi: hát most nem cserélnék veled, foghúzásilag :shock:

Anikó
tatulány

Tatukám, ne bíztass! :D

Kép
finch

Anyus!
De Ő!!!!!!!! Jól kitaláltad!!!!!!!! Nem semmi, hogy ennyiből tudtad!!!:D:D:D Ok, este!!!:-)

Kép
bodza2005

Na itthon is vagyok!:)

Bodzikám!Te egy Tündér vagy!!!
Választoltam is :)

Finchike!Már nem is félsz,igaz???Bodzink elűzte a félelmed :)
hanyatka

Ú olyan álmoska lettem,aszem bucilok egy fél órát:)
Szabad ebéd után aludni???:)
hanyatka

Bocs Csajok h most nem tudok a fog témához pont részletesen hozzászólni de egész nap percem sincs, de Bodzi profi, igaza van mindenben. Én is be vagyok tojva ha az enyémet csinálják :lol:

bea
öreganyu

VVVVVVÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, ez nem lehet igaz :lol: :lol: :lol: :lol: Apánk a paragép :lol: :lol: :lol: , most telcsiztem, alig hittem a fülemnek: 2994 az ösztradiolom, így semmi gond nincs, szinte a múltkorjában is ennyi volt és szerinte minden labort 2x kellene csináltatni mert elmérik, hogy lehet ez?????? :shock: :shock: :shock:

Köszi-köszi a szurkolást!!!!!

Anikó
tatulány

Anyus! :D :D :D :D :D :D
finch

Tatus, akkor ez egy szép nap!

Hanyikám! Pihizzél egy picikét!
finch

Finchi:

na én meg jól visszahoztam a félelmedet, nem akartam szegénykém, most nő mind a 4 és rosszul???? azé kell húzni????

Nekem aztán extra xar fogaim vannak, de még nem húztak :shock: :roll:

Apánk még hozzáfűzte, h egyem áááááááám azt a húúúúúúúúst :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anikó
tatulány

Semmi baj tatus. Igen, sajna egyszerre nől mind a 4, de már több éve. Hol elindul, hol megáll. És most az alsók megint elindultak, és elhatároztam, hogy kihúzatom őket. Nagyon zavarnak!
finch

Finch:
nem vagyok kezdő lombikos, ez már a 3. punkcióm lesz, de ilyen nyögvenyelős még soha nem volt...reméljük Tatuapuval, h azért fog ez sikerülni.

Hanyikám: csak tentikézz, erőgyűjtés a táncira és az éjszakai műszakra :lol:

Anikó
tatulány

Tatuka, máshogy nem is lehet, csak ha bízik az ember! ( na, ezt pont én mondom! :D :( )
finch

Ezek a bölcsességek úgylátszik mindenkinél évekig nőnek, , nekem is és a felsők kifelé dőlnek vagy mi, de nem zavar szerencsére.

Anikó
tatulány

Hanyikám, ha megyek pilatesre, mindig azt kérdezi a párom tőlem előző nap: " mész holnap táncizni "? :D :D :D :D :D :D
finch

Látod, mindenki szuper tanácsokat tud adni a másiknak, de ha maga van ilyen-olyan cípőben akkor megáll a tudomány

Anikó
tatulány

Az jó Tatu, ha neked nem gond. Bár nekem már vagy 5 évvel ez előtt mondta a fogorvosom ( nem a mostani ), hogy ezeket majd idővel ki kell húzni, mert olyan nagyok a fogaim, hogy összetolják előrefelé a fogsort ha kinőnek. Amúgy sem tökéletes a fogsorom, és nem akarom, hogy még kuszább legyen! Hihi
finch

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?