A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Sziasztok!

KISUN!!!!!!!!!KépKép
GRATULALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK!!KépKépKépKépKépKépKép
Kép

Mi pont ilyen idos pocakosan mondtuk el a szuloknek a nagy hirtKép

MoosKép
Koszi a kompos infot,Apanak jol megmondtam!!
Csinaltam Neked is 1 ujatKépKép :
Kép

DoraKép
Katalin Zoe nagyon szep kislany!!
TesztKépKép

A mai napig Tomi orra ala dorgolom,hogy amikor tavaly aug 30an hajnali fel 5kor orditozva kiugrasztottam az agybol,kezemben a halvanyan,de 2 csikos teszttel,azt mondta:NINCS is ott 2 csik,csak 1!KépKépKépKép

Cukor:
Ha en csinalom kajat Akosnak,nem cukrozom,es probalok uveges kajakbol is nem cukrosat venni.De azert bevallom,neha kap olyat is.

GigiKép
Nekem Avent kezi mellszivom van es Hozzad hasonloan kb 5szor hasznaltam(volna,ha szivott volna valamit).Hatha a 2. babanal jobban bevalik majd.

PetergabiKép
Hogy tudsz ilyen szupi kepeket krealni???

BogarkaKép
Petranak elmulaszto puszikat kuldok a pirossagra!
Azt hiszem,Akos is szepszorong:amint kilepek a szobabol,elkezd nyekegni.Neha meg akkor is,ha Apaja mellette van.

DolgosPocakKép
Kuldenek en neked friss kepet Bikkmakkrol,de nincs.A legfrissebb,amit Manoka csinalt Emmarol es Akosrol,ezek nagyon szuperek lettek.ha kuldok olyat,meg tudod csinalni,hogy csak Akos legyen rajta?

AncsiKép
Jol esik,hogy orulsz nekemKép

MacsKép
Gratula a 38 hethez!!!!KépKép
Kép

Befejezem lassan,mert lehet,hogy mar leegett a vscsi...

Pusz
Kriszta es Akos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Sziasztok!

Voltam ma Savoyában úgy dél körül Timi nélkül( Kép ) Csak vásárolgattam! Reccával összefutottunk! Ezek szerint jó sokáig Mayáztatok!Kép

Recca!

Milyen a 99%-os csoki? Mi az, hogy durva? Jó vagy rossz? Én akartam venni, de aztán megláttam az árát...hát az durva!

Manóka!

Én a sütőtököt pár kocka krumplival turmixolva adom mindig Timinek! Attól könnyebben emészthető lesz! Mindig falja!

ILdi
ildi76

Látom ám, hogy itt mind jól CSOKIFÜGGÕK vagytok Kép
Én is egyébként, csak az étcsokiból..
99%-os csoki rulez Kép, nekem nagyon ízlik, de aki az édeset szereti, az inkább ne kísérletezzen vele.. Kép
Anno a fősulin mi is tanultunk a szénhidrátokról, így arról is, hogy a szénhidrát igenis függőséget (is) okoz(hat), de le lehet szokni róla és akkor az igazi ízeket is fogja az ember érezni. Nekem pl. a gyümölcsök néha már édességszámba mennek.. Kép

Bogárka: a Norbis túró rudi is fruktózos Kép

Ancsi: igazad van, kissé felületes voltam Kép szánombánom Kép

Fülöpke meg nem akar megszületni, sehogy se Kép
már fájdogálok egy ideje, de még mindig teljesen zárt vagyok és persze, hogy az nst-kor nem akar egy pirinyó fájást sem produkálni..Kép De legalább jól megrugdosta az nst fejet Kép
Pedig most saccolták 3,5 kg és 53 cm-re, 9,5 cm-s fejjel. Jó, tudom, ez csak sacc.. Kép

Ficánka: Téged, meg Vincenzót, meg Pocakékat pusszantja Ica-szülésznéni Kép

Türelmetlenmacska
macskanyu

Sziasztok!

Kriszta: persze hogy meg tudom csinálni, nagyszerű leszKép

Recca: akkor oké???

Eszti: képKép H-ból
próbálom "virágnyelven" írniKép

Este újabb névsorolvasás leszKép

Pocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

Juc, szerintem ez teljesen rendben van. mi ugyan nem "csak" emiatt szeretnenk kistesvert, de ez az egyetlen szempont, ami miatt nagyon bankodnek, ha valamiert megse lenne....

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

ILdi, hat igen az ara. az van neki. de en ki akartam probalni... mit mondjak, lassan fogyKép nem az a ketpofaraegyultohelyemben...Kép de azert nem olyan rosszKép bar meg anyam is meglepodott rajta, pedig o csak etcsokit eszik...

Macs, akkor te elegge "no cukor" eletmodot folytatsz. ha jol sejtem...Kép

Pocak, ok. majd kuldok kepetKép

Fibi, nem felejtettelek am el! B becs. neve Benjámin. es mostantol, azt hiszem, Jáminak vagy Jamonak fogom hivniKép

Coolio
recca

Hahó!

Éljen éljen Dócinak tesója lesz!Kép De jó neki!Kép
Gratulálok Vera! Nem csoda, hogy egész este vigyorogtálKép
beetrix

Zsanci, sztem előttem nem hajlasz meg, mert én attól, hogy nem iszom cukorral a teát, mégis zabálom a csokit soxor. és Lencsinek is adtam már cukros teát, mert másképp nem itta meg. persze megpróbálom normálisan nevelni majd, de ahogy Votiv is írta, amikor nem akart enni, bármit adtam volna neki, csak egyen Kép

Votiv! az emberek alapvetően az édeset szeretik, hiszen az anyatej is az. a pelyheket hol vegyem? és az így elkészített kaját mennyi ideig lehet tárolni? vagy azonnét meg kell etetni?

ancsipancsi

Recca,
nekem nem valaszoltal, h Benket hogy hivjak valojabanKép

Mayazokra irigykedek csakKép

KépKép
fibi

Kisün,
Mi is nagyon gratulálunk, de jóóó Nektek! Kép

Vettem formákat, és így én is tudok mézeskalácsot sütni végre! Kép

Pocakpacni,
majd küldök mélt.

Blaye
blaye

Recca: igen, többnyire nocukor Kép még a kakaót is cukor nélkül, max. 1 édesítősbogyóval főzöm Kép
de néha... amikor rámtör a relkámból ismert SZörny Kép, na akkor évi 1-2-alkalommal jól besütizek Kép
pl: kedvencem a túrótorta
Jah és megkaptam a válaszod is Kép, köszi Kép én sem gondoltam volna Kép
macskanyu

Macs!
Igen, szoktunk is venni!!! Kép Meg műzliszeletet is, az is fruktózos, pontosabban én úgy tudom, hogy az fruktózos, a túrórudi édesítőszeres, mert 1-es...és ha 1-es, akkor nem lehet fruktózos Kép

Votiv!
A pasidnak nincs igaza! Kép Sztem nem egykutya... a fruktóz csomagolásán is rajta van, hogy ezt cukorbetegek is ehetik, mert a felszívódáshoz nem kell inzulin...ja, és ha egykutya is lenne: édesebb, így kevesebb kell belőle, tehát máris kevesebb ch-t viszel be a szervezetedbe Kép

Ja, azt nem írtam még: Petrának reggelre teljesen elmúltak a kiütések...tegnap este a fejemhez csaptam: fenistil-csepp!!! ...és bejött Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Jamon spanyolul sonkát jelent! (asszem) úgyhogy az nem olyan jó Kép vagy Jamót írtál, csak nem látni az ékezetet? az édes! de nekem a Benke is nagyon tetszik. vagy Benő, Bende, Ben, Beni, Bendzsó, Babó, és egész avisztokvatikusan Benzsamen KépKép

ezt a 99% csokit ki akarom tróbálni
és mi a maradék 1%?

votiv 8)
votiv

Fibi, nem olvasol kicsit szelektiven?Kép

Coolio
recca

Votiv, Jamo v. JamóKép. Benzsamen?Kép "kedves Benzsamen mit csinal ott a sarokban? csak nem a vezeteket ragcsalja?! irgumburgum"Kép jo. ez jo lesz dorgalaskorKép

Coolio
recca

ja, es vihetek neked egy kis kostolot nevezett csokoladebol, mondjuk jovo szerdan mayaba. ha jottok, ill. ha megyunk.

Coolio
recca

666 - ezt nem szolom hozza senkihezKép

Coolio
recca

Votiv: maradék 1% a kakaóvaj, ami összetartja, hogy ne kakaóport nyalogass Kép

Bogárka: Kép ennyire azér' nem vagyok benne az update-ben Kép csak azt tudom, hohy nincs bennük annyi felesleges kcal, meg nem olyan édesek szerencsére Kép

Amúgy a ch-k ra igen is nagy szüksége van a szervezetnek, pl. a zsírok égetésénél, csakhát módjával Kép édesítőszerek (nem a gyümölcscukrok)pl.nem D, hanem L cukrok, ezért nem tudnak felszívódni a szervezetben, hanem kiürülnek. pl:szacharóz Kép

nna tudományos prezentáció vége Kép

pfujjdetudálékosmacska
macskanyu

Macs, es hogy csinalod? elhataroztad, h nem? v nem is szereted az edeset? vagy?

Coolio
recca

izé, hohy=hogy Kép
macskanyu

Recca,
bocsiiiii, visszaszivvaKép Csak késöbb frissitettem a hsz-katKép
Már azt hittem, hogy aki nem ir disszertaciot vagy kisregényt, annak nem jár válaszKép

KépKép
fibi

azert elegge olyan, mintha kakaoport nyalogatnal...Kép

Coolio
recca

Recca: nem szeretem a TÚL édeset, mert csak a cukor ízt érzem és pl. egy lekvárnál inkább a gyümölcsét szeretném.. Kép A kakaó ízét is szeretem és a KV-t is cukor nélkül szoktam, bár sok tejjel.
Nem vok igazán édesszájú.. Kép

Lekvárt pl. mézzel szoktam főzni, 5kg gyümihez, 1 kg méz. Nagyon finom lesz ám Kép Kép
macskanyu

CSoki Nyami!

Enyém kölök,nagyobbik,nincs eltiltva az édességektől és talán ezért talán nem,de nem is falja észnélkül.
És én is nagy édességes vagyokKép

JucKép
20170114224602

sziasztok,
most olvastam a bioinfoban,h van egy csokoládézó a liszt téren, és ott lehet kapni 100%-os étcsokit!

És én is étcsokit komálom jobban, kiskoromban csak étcsokis télapót kaptam, és minden barátom tök hülyének tartott, mert az étcsoki az szertintük keserű csoki! Én pedig imádtam!!!
Ja, és kávét, teát, kakaót (mézzel max) cukor nélkül iszom, nem is tudom meginni,ha édes...ééééééééééés, levi is igy szereti, bár fiatalabb korában (19-20év) még cukorral itta, de megszerette cukor nélkül is, de a családja azt hiszi, h NEM IHATJA cukorral, és ez nálam olyan úri flanc, és amikor ott vagyunk náluk, a LEVIKÉNEK mindig cukorral csinálják, és Levike ilyenkor tök kiakad, de a család csak szomorúan mosolyog, hogy "lám, mit tett vele ez a ribanc..." Ja, és ha néha megkérdezik, h hány cukorral issza a kávét, és mondja, h nem kér bele, akkor mindig csodálkoznak, hogy "jé, régen bezzeg cukorral ittad! és az Endre is azzal issza..." Endre=bátyus.

és én is pótlom a cukrot, amit elvonok magamtól kávézás alatt...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Macs, ez a lekvarfozes mezzel erdekesen hangzik. majd kiprobalomKép. a tul edeset en sem komazom, cukros (v. edesitett) kaveval meg a vilagbol is ki lehet kergetni engem. brrr. csak az a franya csokolade! pedig az etcsokit is szeretem. nem is tudom, miert nem inkabb azt eszem...Kép

Coolio
recca

Recca,
és a Bendzsi?Kép tudom, rossz viccKép

KépKép
fibi

Zsanci: Kép télleg mit tettél...

Most elolvastam, hogy mi van az itthoni csokimikulásban: hogyaszongya: cukor,növényi zsír, emulgeálószer( E322), étcsokoládé ízű!!!!!természetazonos aroma!!!, citromsav

De hol van belőle a csoki???!!! vagy legalább kakaó??!!
macskanyu

Kép
nlc-ről...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan, ennyire szeretnek teged?Kép

Fibi, nem lenne az rossz, ha nem lenne mar foglalt kutyak szamaraKép

Macs, ooo, akkor az etcsoki sem olyan jo otlet?Kép pedig mar kezdtem orulni, h van megoldas...Kép

Coolio
recca

Macs,
mi is mézzel fözzük a lekvárt, és a sütikbe is azt teszünkKép
Multkor kakaopor helyett bio karobport tettünk, cukor helyett meg mézet, és nagyon fincsi édes volt ugy isKép

KépKép
fibi

Kép
Kép
Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Pocak!

Mél ment!

Macskanyu!

NST-n, ha nincs fájás, az semmit sem jelent! Én NST után hazaérve, pár órával később kezdtem vajúdni!Kép NST semmit nem mutatott!
Mézzel hogy csinálod a lekvárt? Én félnék, hogy elszúrom! Nem ég oda?

Ancsi!

Mindig elfelejtem írni...Nagyon jól nézel ki azon a képen, amit felraktál múltkor! Olyan belevaló csajszinak látszol rajta és pont ilyennek képzeltelek! Kép

Ebben, hogy le lehet szokni az édességről van valami! Én kipróbáltam, hogy 1-2 hétig nem ettem cukrot, sem édességet! Első pár nap nagyon rossz volt, aztán már nem kívántam! Most is vissza kellene állnom erre, mert egészen biztos, hogy az én szervezetem is nagyobb vércukorszintre van beállva!

Timivel meg nemtudom mi van! Végre elaludt egy fél órával ezelőtt, de előtte vagy másfél órán át üvöltött meg nyűglődött, semmi nem volt jó neki! Fog elvileg nem jön! Lehet, hogy front van!

Ma lesz a SZÜLETETT FELESÉGEK!Kép
ildi76

ReccaKép
Ismerösöm azért nem akarta a fianak a Bence nevet adni, mert régen ugy hivtak a macskájátKép

KépKép
fibi

Kép
Kép
Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ildi,
Balint is irto nehezen aludt el nemreg, ö is nyüglödött egy orat kb elötteKép Tegnap hazafelé jogáról elaludt a kocsiban (este 6-kor), sztem nalunk azert alszik megint késön. AMugy holnap telihold!! Kép

KépKép
fibi

Zsanci,
nemáááá, éhes lettemKép

KépKép
fibi

Zsanci!

Ismerős a történet, amit írtál! Nálunk is van hasonló!Kép Nekem mindig az ilyen rácsodálkozásoktól megy fel a pumpám, meg hogy minden alkalommal el van játszva!KépKép De az jó, hogy a párod nem megy bele a játékba!
Na, ez kicsit ködös lett, de biztosan érted!Kép
ildi76

Votiv, Fibi, a Bebó szerintetek milyen?KépKép

Coolio
recca

Zsanci: ezt most a KV cukor helyett? vagy virtuális hízókúrát rendezel, sztimréseknek? Kép

Ildi, pont úgy csinálom, mint a cukros lekvárt, sajna sokat kell kevergetni, de a végén szoktam beletenni a mézet, előbb elforralom a fölös gyümilevet, aztán méz, majd besürítem a kívánt állagig. Azért is szeretem így, mert tényleg gyümölcsíze marad és nem túl édes. De kérdezd Pocakot, neki adtam belőle, amikor főztem az idei adagot, sárgabarackból.. nyamm Kép

Az édességfüggésről meg azt olvastam vhol, hogy egyéb örömforrások helyett eszegeti az ember, kvázi szeretethiány pótlására. Lehet benne valami..

Recca: azért furcsállanám, ha pl. a Lindt csokikban kakaó helyett "ízű.term, azon aroma" lenne.. Kép
macskanyu

Fibi, nalunk lanynevnek azert nem versenghet(ett) a Lili (pedig nekem az uuugy tetszik), mert a szomszed kutyajat hivjak igyKép

Coolio
recca

Zsanci, Ildi: nem túl nagy vígasz, de exeméknél majd' 2 évig "az a nő" voltam...
macskanyu

Macs, abban biztos nem. de ki birja azt hosszu tavon megfizetniKép ez egyenlo a teljes leszokassalKép

Coolio
recca

Recca: ez csak az " Édes '95 Bt.", termékében van Kép
macskanyu

csajok,
én már mindent leszerveztem a buszsofőrökkel,jönnek isKépszóval én eszek tortát,csokit jóóóóóóóóóóó sok cukorral a kávét.......és b is kap csokit meg édes kakaót meg rudit meg amit akarKép
mikor terhes lettem beszélgettünk erről a dokimmal és mondta hogy édesítőszer úgy káros ahogy vanKép (nem csak kismamiknak!!!!!!)és ha nem tudom magamtól a cukrot megvonni akkor egyem és eszbe ne jusson bármivel is helyettesíteni mert marhaság.én nem tudom megvonni és hallgatok ráKép

és kitaláltam:ha mi nekikezdünk kettecskének megtöröm a titoktartási lázat és itt mindenki fogja tudni hogy mi vanKépezért most mindenki azt várja hogy én is terhes legyekKépKépKépezt akartam elérniKép
Vendég

Ildi,
értem...KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Recca,
Bebo, haaaaaatKép Még mindig a Benke tetszik legjobbanKép Vagy azt mar megszoktam?Kép
Lili kutyának, jaaaaj...

KépKép
fibi

Gigi,
igen, az édesitöszerek is károsak, mert aszpartamot tartalmaznak. A mézröl még nem derült ki semmi?Kép

KépKép
fibi

Gigi, ebben igazad vanKép. az edesitoszerektol en is viszolygok. ha nem igy lenne, egyszerubb lenneKép edesitoszeres csokoladet nyomnekKépKép
de a lenyeg ugyis az, h ugy csinald, ahogy te jonak erzed! nem iga'?Kép

Coolio
recca

Recca, Bebó is nagyon aranyos! mint egy kisz hobbitka Kép

csokit akarok! áááá!!!

most raktam le Ezsvánt, aki ha lány lett volna, Ilona lett volna, ill 2-3 hétig, míg nem tűnt fel a qkija az uh-n, simán leilonkáztuk!
mi szerencsére sose adtunk emberneveket a háziállatoknak Kép volt egy Hűséges meg egy Bonbon Kép nevű kutyánk, meg Csucsi papgájunk, meg Bleki, Funny, és Turbó hörcsögünk, és Lucifer macskánk...

tényleg, a Lucifert vajon engedélyezné az MTA nyelvtudományi intézete, ahová a külön kéréseket kell benyújtani? Kovács Lucifer vagyok, jó napot, höhö Kép
bár, Szabó Miltiádészról már hallottam, de azok csak meg akarták különböztetni a gyereküket Kép
ja és ott volt Lambert Krisztofer is pl Kép
húúú de gonosz vagyok Kép
Votiv Lucifer

votiv 8)
votiv

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?