A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Lassan itthagylak titeket, mert én is megyek táncizni! :D :D :D
Pááááááááááááááááááááááááááááááá
finch

Édesek vagytok kis csacsogóim!!!!!!!!!!:D:D:D
Nagy ölelés Nektek Cukik!!!!!:-)

Kép
bodza2005

Manó! Fincsi!
Kérjetek időpontot Apánktól, mert már február végére van csak!!!! :oops:
Tessék aktiválóni ebben az ügyben!! Léccike!!!!!!!

Kép
bodza2005

Emke, Pistike lombikkal lett, ICSI, elsőre sikerült és én csak Dévainál voltam :lol:
30 éves vagyok, 5 hónap sikertelen próbálkozás után már a Dévainál ültünk szerencsénkre, így elég rövid a történetem. Nálam minden rendben, a férjem oligozoospermája miatt nem lehet spontán.
Na Tatu, mondtam, hogy a te hónapod lesz ez :lol: Éljen!
Ja, a kép igen, a mai kajánál készült, direkt nektek természetesen :P
beber77

Jaj, én nem láttam még, megnézem!

Kép
bodza2005

Beber:
Te a ritka szerencsések közé tartozol, de ezt már mondtam régebben is.....hogy nem mentek el hosszú évek...............

Jó táncit az érintetteknek!!!!!!!

:lol:

Bodzi: puszi Neked is :D :D :D ha ez a hónap bejön nekünk tényleg beavatunk boszivá :P :P

Ági: Lesz új neved is???

PÁPÁ lelépek én is

Anikó
tatulány

De édes kiskacsa!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

Kép
bodza2005

Jó Tatusom, akkor már tényleg kiérdemlem, hogy valami avatás is legyen végre!!!!:lol::lol:

Kép
bodza2005

Aranyos ez a FiniApu!!!!!!!!!!!!:D:D

Kép
bodza2005

Tatus!
Semmit nem érzel, hogy Ádám vagy Lili?
Naaaaaaaaaaaa! Lécci saccold meg!!!;-)

Zel, Babóca, Szederke és Krisz még nem foglalt állást... :oops:

Kép
bodza2005

Cseka most írta, hogy már várják, hogy találkozhassanak a csetes bandával! :lol: Dani is biztosan kíváncsi ránk, írja Csekus, elvégre hallotta már a kacajunkat!!!:D:D

Kép
bodza2005

Válaszoltam Csekusnak és írtam, hogy hiányzik nekünk, illetve, hogy pusziljuk naon Őket!
Ezt írta: "Arik vagytok nagyon, én is pusszantok mindenkit! Dani pedig kézcsókjait küldi Nektek!" :D:D

Kép
bodza2005

Bodzám, vagy skype?

bea
öreganyu

Juj de jót aludtam,kicsit fáradt voltam :)
Lépek is mert kell mosogatni meg leugrom a sparba kifliért(éjjel mákosgubát csinálok),majd mehetünk is táncikálni :)
Este ha megjöttem benézek hátha lesz itt valaki.

Finchi!neked is jó táncikát :) :) :)

Hatalmas ölelés!!!
hanyatka

Jó kis estét nektek Csajszikák!

Haza vonszoltam magam, se torna, se semmi: torokgyík! :( :(
Már komolyan sírok, hogy 3 naponta visszafertőződöm valahogy.

Zsembikém bocsika, hogy nem mentem ma tornikálni, nem lustaság az oka. Képtelen lettem volna. Pedig még 4 órakor is nagyon elszánt voltam, de ahogy jött az este már éreztem, hogy nem tudok. :cry:

Hanyikám jó táncikát neked! Jól tetted, hogy alukáltál.

Majd még benézek virtuális puszik (azok tuti nem fertőznek) mindenkinek.
andi67

juuuj, durva délutánom volt, de jól sikerült :D

csajok, segítsetek a nyírőben megcsinálják a teljes vérképet is?
(beutalóm az van Apánktól..csak a múltkor én a péterfyben voltam de akkor most mennék nyírőbe, hormonnal együtt)
előre is köszi..

bodza, köszi a híreket csekáról :D nagyon jó, hogy jól vannak.
Én biztos voltam benne, hogy jól megleszel a védőnénivel, hát Veled ki nem jön ki jól? :)
yamita

andikám, most mondták a hírekben hogy már a salamon szigeteki is itt van.. négy megyében megtaláltál..tuti benyaltad azt is.. :((
vááá.. gyógyulj macikám!
yamita

Yamikám édesem, ha rajtam múlna. Én minden megteszek, hogy gyógyuljak!
Amikor kimegyek ebbe a füstös-szaros téli baszba.... kész!

Hosszú évek óta, most vagyunk először itthon télen és nem utazunk el.! Hát tessék itt az eredménye.... végig döglöm is bele. Áhh elegem van.
andi67

Danibaba egyszerűen gyönyörű, zabálnivaló!!! Annyira aranyos! Köszönjük a képeket, már kétszer megnéztem! :D Bodzika, köszönjük a híreket Csekáról és Danibabáról!

Cseka, millió puszi Nektek!!!!!!

Andika! :cry: Gyógyulj meg drága, feküdj a héten és meglátod elmúlik! És egyél sok-sok gyümit!!!

Tatu, örülök, hogy rendben van minden! Megy a drukk péntekre!!! Látod, Apánk csak ijesztgetett! :D :D :D

Yamika, igen mehetsz a Nyírőbe is a teljes vérképpel, megcsinálják.

Hanyikám, jó táncikálást!

Zsembike, Neked is!

Én elköszönök, mindjárt jön Apa és megszeretgetem a drágát! :D :D :D

Akit nem említettem név szerint, annak is természetesen megy a hatalmas puszi és ölelés!!!!

Jó éjt csajocskák!

Bea
beus77

Csak egy gyors bekukkra jöttem! Andikám, Én ugyanebben a cipőben járok.November végén betegedtem meg először 1 nap láz után már jól voltam, maj kb. 4-5 nap múlva újra fájt a torkom. Ma már nncs ilyen problémám de néha rám jön a köhögés és alig bírom abbahagyni. Egy szóval rendesen kúráld ki magad, mert nem egyszerű kimászni belőle.
Tényleg sok C vitamin és rengeteg folyadék, mert a vírusok ellen ez használ !!!
Remélem Én is meggyógyulok mostmár.

Jó gyógyulást kiscsi andikám, Neked és a többieknek millió puszi.

manoka
manoka71

Beus - jól szeretgess! :lol:

CSEKA - ez a fiacska nagyon szép, érett bébi! sajnálom, hogy így megszenvedtél vele, de ahogy látom a képeken, már rég el is felejtetted!

Beber - Pke tényleg úgy tátog , mint egy édes kis madárfióka! igazad volt, és sikerült igazolni! :)

Hanyi- szépen tánoljatok! mákos guba, mmhhhhh!!!!!

Andikám - ne legyél már beteg!!!!!!!! küldd el a fenébe. nyelj le vízzel jó sok fokhagymadarabkát, igyál egy korty pálinkát - komoly! és néhány kanál mézet. meg vegyél holnap 'ehinácia' cseppet, és mehet töményen a torokra, nem kell higítani! gyógyulj gyorsan!

Yami - sima ügy a Nyírős vérvétel, pisizni is lehet ott :)
szépem

Manóka - neked is puszi, ne hagyd magad te sem a vírusokkal szemben!
szépem

Tatuka - látod, minden rendben!!! örülök, hogy eddig - bár nem túl simán - de azért haladnak a dolgok!! Apánk nálam is ezt mondta, hogy biztos szarul mérte a labor az OS-t.... miért jó ez neki? :lol:
Drukkolunk nagyon péntekre!!
szépem

Bodzi - de jó, hogy a védőnénivel szót értetek! miért mondod a csajoknak, h jelentkezzenek be februárra? nincs már várólista!
szépem

Szia Szépecske!
Azért, mert ma azt mondta Apánk telefonon, hogy már február 23-ra van legközelebbi időpontja. Én jan.23-án megyek, csak kérdeztem Tőle, hogy 22-re akart időt adni, de akkor azt hittük, a Párom elutazik, de nem, tehát mégis tudunk menni. Kérdeztem, mi jobb Neki, nem kell-e Neki a szerda jobban a punkciók miatt másnak, mert nekünk mindegy, erre mondta, hogy maradjon a szerda, mert... lásd fentiek.
Ige, jó védőlányt fogtam ki.:lol::D

Yamica!
De jót beszélgettünk!
Cupppppppppppp

Kép
bodza2005

Zelke, Te merre vagyol?????????? :oops: :oops:

Plümi?:oops:

Szedrecske?:oops:

Albika!
Mi lett a sugárral??? :lol: Eredmény???

Kép
bodza2005

jaaa, az én listám a lombik-előjegyzésre vonatkozott, sorry
szépem

Elküldtem, amit kértél SzépM! :D

Kép
bodza2005

Manóka, Andi: gyógyuljatok gyorsan!!!!!
Andi:
nem a mandulád szórakozik? vagy megártott az itteni tél, a tavalyi bezzeg jó meleg volt......hmmmmmmmmm. Au-ban biztosan jobb ilyenkor.

Bodzi:
nemvagyok egy jóstehetség, de inkább fiúcskát érzek Nálatok, kb. 2 hónap és kiderül. Jaja, inkább védőlány, mint -néni :P :lol: :P

De édes Cseka, h gondol ránk, mi is nagyon kíváncsiak vagyunk Danikára, popsisimit küldök Neki :P

Hanyi: készül már a guba?

Zel:
biztos ápolja a rosszcsont Egerét-:)), most dobtam ki 2 pár rossz cipőt, milyen jól jönne neki?!!! :lol: :lol:

Szépem: ezt a labordolgot nem értem, ennyi erővel akár a mai is lehetett a pontatlan :shock: :twisted: :evil:

Anikó
tatulány

Hazaértem,ú fél 11ig táncoltunk :)Készülünk a bálra is egy szép keringő koreográfiával:)

Most fogok neki a gubának ....Tatus :)

Andikám!Úúúgy sajnálom,hogy már megint betegecske vagyol:(
Gyógyulj meg gyorsan lécci!!!Küldöm a gyógysugikat!!!
hanyatka

Sziasztok!
Köszi az érdeklődést, nem akartam kérdezés nélkül traktálni titeket a történetemmel. Ami azért nem egy Oscar-díjas sztori.

Mindig gyanítottam, hogy lehet valami gondom, mert nagyon óvatlan nemi élet mellet sem sikerült még véletlenül sem teherbe esnem. Szinte tizenéves koromtól (még szűzen) motoszkált bennem a gondolat, hogy mi van, ha nekem nem is lehet gyerekem. Most, hogy a negatív gondolat teremtette a helyzetet, vagy előérzet volt-e, nem tudom. Tény, hogy a férjemmel 6 év alatt egy halvány második tesztcsíkot sem sikrült összehoznunk.
2005 nyarán a Nyírőben volt egy laparos átjárhatóságim, ahol két oldali letapadást talált a doki, de nyomásra megnyílt, szabad lett az út. Egy évet próbálkoztunk teljes odafigyeléssel, de semmi eredmény. Épp a továbblépést fontolgattuk a dokival, amikor lett egy rossz rákszűrés eredményem, így a családtervezésből 2006 nyarán túlélő verseny lett. Két konizáció után úgy tűnik sikerült megszabadulni a megbolondult sejtjeimtől. Miután letelt a kritikusnak mondott 1 év (idén nyáron), és minden negyedévben produkáltam egy P2-es eredményt, dokit váltottam. (problémás volt Esztergomból folyton Pestre járnom:)) Ő csinált egy hsg-t októberben. A bal oldalon újra le voltam tapadva, de sikerült megnyitni a tapadást. Van egy 3.cnapi, teljesen normális hormoneredményem, a férjemnek egy királyságos termékenységi vizsgálata...és sok-sok kérdőjelünk...hogy akkor miért is nem????
Az elmúlt napokban pedig túlcsordult a pohár. Úgy éreztem, hogy egy "sima" nőgyógyász tojik arra, hogy nekem van-e gyerekem, vagy nincs, lelkileg a föld gyomrában vagyok-e, vagy még lejjebb. (tisztelet, ha van kivétel) Csak hívogat szépen uh-ra, csodálgatjuk,milyen szépen nőnek a petéim, és itt megállt a tudomány...
Egy nap alatt eldöntöttem, hogy itt az idő! Innen már ismeritek az eltelt 3-4 napot.

Bocsánat, ha kicsit terjengősre sikerült... Érdekes volt újra átgondolnom, és kicsit mérges is vagyok magamra, hogy miért nem hamarabb hoztam meg ezt a döntést.
moncsiga

Ajaj! Észre sem vettem, hogy már ilyen késő van! Látom, ti kis baglyocskák vagytok itt jó néhányan!
Éjszakai torna, főzés, takarítás, egyéb nyalánkságok... van itt energia kérem!
moncsiga

Moncsiga!Hidd el én is így vagyok ezzel,hogy miért vártam eddig(mi lassan 4 éve próbálkozunk),miért nem kezdtük el korábban???De most jó kezekben vagyunk és hamarosan lesz kisbabánk!!
Kiderült már,hogy mikor is mész apánkhoz???január vagy február???
hanyatka

A betegeknek gyógyulást, a baglyoknak serénykedést, a többieknek szép álmokat kívánok!
moncsiga

Én úgy gondolom, ahogyan Ti is mondtátok, hogy ha nem hangsúlyozta a Februárt, akkor csak ez a hónap lehet! De kezdek elbizonytalanodni....
moncsiga

akkor biztos január:) egy telefont esetleg megejthetsz,nem???
hanyatka

Ha gondolod priviben küld el az e-mail címed és majd neked is tudunk küldeni sok sok érdekeset,vicceset :)
hanyatka

Nem fog már rögtön az első találkozás előtt komplett gyagyásnak tartani???
Mert, hogy nem tudja az ember, hogy 21, vagy 22, az még elmegy.. de egy egész hónapot tévedni.... :lol:
moncsiga

Azt hiszem, elfogyott a mára adatott energiám- az ágyig talán még el bírok vánszorogni...
További jó pörgést! :) Aztán szép álmokat!
Szia!
moncsiga

Moncsiga: halihóóó, egy újabb bagoly-:)), bizonyám néha itt bulizunk éjfélkor :lol:
Hát, neked sem egy leányálom az előéleted, fő, h meggyógyultál és Déviszünknél a legjobb kezekben lesztek!!!! A stílusáról biztos szereztél ismereteket itt, különben emberileg-szakmailag szuper.

Kérdezz rá inkább, hajdanán nekünk is vagy 3 hétre adott időpontot, ja és vigyétek a meglévő leleteket.

...gyagyásnak tart-e?.......nyugi itt szinte mindekinek volt már vicces szituja, másik helységben várt levetkőzve, paraván felborítva, engem meg legelőször kiküldött pisilni :lol: :P :lol:

Megyek beszúrom az éjféli drogomat.

Aludjatok lányocskák!!!!!!!!!!!!

Anikó
tatulány

Tatuska!
Köszi, szuper, beírtam!:lol:
Védőlány :lol::lol:

Moncsiga!
Sajnálom, hogy nem előbb léptetek, de erre már ne gondolj többé, csakis az a lényeg, hogy itt jó helyen vagy és a legjobb kezekben!!!!!!!!!!!!
Ráadásul köztünk is, hihi!!!:D:D

Hanyikám!
Nem nézhetjük majd meg a fellépést? ;-)

Kép
bodza2005

Kis drogos Tatuska!:lol:

Kép
bodza2005

Kedves Cseka!

Danibaba gyönyörű. Remélem gyorsan gyógyulsz, és már csak a mindennapok boldogsága marad.

Kedves Moncsiga!

Mostmár jó helyen leszel!

Kedves Bodza, Tatu, Hanyat, Yami, Beus, Ági!

"a 120 perces kontroll vizsgálaton nem jelent meg" ezt kaptam első körben az eredmény helyett. Különben talán jó, csak nem tudom a ref. értékeket, mert általában nem 60 perces és 75 mg-os oldattal végzik a vizsgálatot, mint nekem :twisted: ... Szóval agresszív kismalac ma írt egy pár e-mailt panasz tárggyal, elsősorban azért, mert megszüntették a terhesek és cukorbetegek elsőbbségét a laborban. XVIII. kerületiek, ne menjetek 9.30 előtt a Thököly úti rendelőbe...Viszont délután voltunk szülésre felkészítő tanfolyamon. Kismamik, és leendő kismamik, programmozzátok be a babucit, képzeljétek el, ahogy fekszik az ágyacskájában, higgyetek Benne! Szóval nagyon jó volt, kivéve, hogy a rendelő automata ajtaja rácsapódott a férjemre, öröm az ürömben, hogy nem rám... Bodzácska! A korai fejlesztés mennyire korai?

Kedves Beber!

Gratula a fogacskához. Hogy röpül az idő!

Kedves Katóc, Tatu! Megy a külön drukk! És örülök az ösztradiol eredménynek!

Kedves Kagyló!

Sokat gondolkoztam az egy petikéden. Februárnak is egy embrióból van babája. Végülis általában a legtöbb lombikosnak egy baba tapad meg. Az a kis embrió, aki legközelebb megfogan Neked, bár lehet, hogy több is lesz, be fog ágyazódni. Eljön a Te időd is meglásd!

Kedves Készülődők!

Tudom, hogy annyi jótanács van, de ezekben hiszek. Férjeknek szólnak. Ne üljenek túl sokat gép közelében, ne tartsák közel a mobilt a "célszerszámhoz", Bioszelén és cink, Maca Vibe, stresszmentesség, mozgás.

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Szijjjja Albikám!
Nem semmi... :oops:
Jól tetted, hogy írtál nekik!!!
A korai 0-6 éves korig. :-)
A védőlányt nem kérdeztem meg, mivel tartozom, de béna vagyok, most jöttem rá, pedig nem szoktam ilyet. :oops: Nálatok hogy volt/van Kismamik és Mamik, kellett fizetni vagy miként csináljátok/tátok?
Igen, ez a vitaminozás nálunk is bevált legutóbb!!! :D Még halolaj, omega3 is volt az általad felsoroltak mellett, minden eleme mellett, amit írtál!!!, meg is lett az eredménye. ;-)

Kép
bodza2005

Na végeztem :)
Bodzi!only 215 days....:)Pörögnek ám a napok :)

Na lassan lebucilunk mi is .
Pusszanat és jó éjt!!!
hanyatka

Jó reggelt!
Bodzi, akkor lehet, hogy én hiába hívom holnap nem fog behívni? De ha már február huszonvalahanyadikára ad időpontot, akkor a kövi mensivel sem tudok indulni.
Hát, azt hiszem, holnap minden kiderül, ha felhívom!

Szép napot mindenkinek!
finch

Szép jó reggelt!

Most csak szórványosan volt időm olvasni:

Bodzikám, 9 hét!!!!!!

Finch, ha mondod neki ,hogy megjött, akkor nem szokott jóval későbbre adni időpontot, hanem egyből mehetsz, vagy lemaradtam valamiről?

Majd még próbálok bekukkantani ,a mai nap kicsit húzós lesz.
plümõ

Lányok, az Istvánból tudna valaki ajánlani dokit egy kolleganőmnek? Most kezdené el a kivizsgálásokat sikertelenség után. Előre is köszi
plümõ

Szia Plümplüm!
Úgy volt, hogy a 2. ovu indukcióm ugye nem sikerült, de úgy jött meg, hogy már zárva volt a klinika. ( dec. 22. ) Mikor utoljára voltam Apánknál, abban maradtunk, ha nem sikerül a 2. ovu, a kövi mensinél ismét jelentkezem és kezdjük a harmadikat. Szóval nem is volt szó róla, hogy kérjek időpontot. Lehet én értettem félre? Mindenesetre holnap ha megjön, azonnal hívom.
A kolleganőddel kapcsolatban a sikertelenséget arra érted, hogy nem sikerül teherbe esnie? Nem beszéled rá, hogy ne egy sima orvost keressen fel, hanem mindjárt valamelyik meddőségibe jelentkezzen be? Ha félreértettelek, bocsika.
Szép napot neked!
finch

Finchi, mi is úgy beszéltük, meg ha megjön, akkor telefonálok. Ilyenkor szerintem (legalábbis ahogy eddig tapasztaltam), nem simán ip kérés a jó, hanem megmondani ,hogy aznap jött meg és akkor mennél (mivel utána 1-2 nappal kellene, hogy megnézzen és a gyogyókat felírja).

A kolleganőm, ahogykivettem a szavaiból, inkább először sima dokival kezdene neki a kivizsgálásoknak (hormonok, sperma), aztán majd meglátja, hogy átjárhatóságit hol és utána hogyan tovább. Ők eddig természetes úton próbálkoznak és most kezdenének neki a kivizsgálásoknak.
plümõ

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?