Kedves Cseka!
Danibaba gyönyörű. Remélem gyorsan gyógyulsz, és már csak a mindennapok boldogsága marad.
Kedves Moncsiga!
Mostmár jó helyen leszel!
Kedves Bodza, Tatu, Hanyat, Yami, Beus, Ági!
"a 120 perces kontroll vizsgálaton nem jelent meg" ezt kaptam első körben az eredmény helyett. Különben talán jó, csak nem tudom a ref. értékeket, mert általában nem 60 perces és 75 mg-os oldattal végzik a vizsgálatot, mint nekem

... Szóval agresszív kismalac ma írt egy pár e-mailt panasz tárggyal, elsősorban azért, mert megszüntették a terhesek és cukorbetegek elsőbbségét a laborban. XVIII. kerületiek, ne menjetek 9.30 előtt a Thököly úti rendelőbe...Viszont délután voltunk szülésre felkészítő tanfolyamon. Kismamik, és leendő kismamik, programmozzátok be a babucit, képzeljétek el, ahogy fekszik az ágyacskájában, higgyetek Benne! Szóval nagyon jó volt, kivéve, hogy a rendelő automata ajtaja rácsapódott a férjemre, öröm az ürömben, hogy nem rám... Bodzácska! A korai fejlesztés mennyire korai?
Kedves Beber!
Gratula a fogacskához. Hogy röpül az idő!
Kedves Katóc, Tatu! Megy a külön drukk! És örülök az ösztradiol eredménynek!
Kedves Kagyló!
Sokat gondolkoztam az egy petikéden. Februárnak is egy embrióból van babája. Végülis általában a legtöbb lombikosnak egy baba tapad meg. Az a kis embrió, aki legközelebb megfogan Neked, bár lehet, hogy több is lesz, be fog ágyazódni. Eljön a Te időd is meglásd!
Kedves Készülődők!
Tudom, hogy annyi jótanács van, de ezekben hiszek. Férjeknek szólnak. Ne üljenek túl sokat gép közelében, ne tartsák közel a mobilt a "célszerszámhoz", Bioszelén és cink, Maca Vibe, stresszmentesség, mozgás.