A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok!

Finchikém szerintem, ha megjött a mensid telefonálj Apánknak és rögtön ad időpontot. És akkor, amikor mész UH-ra, rögtön meg fogjátok beszélni a folytatást. Nem kell várnod februárig.

Hanyikám milyen lett az éjféli guba :D ? Milyen bálra készültök?
Lesz álomszép keringős, habos-babos ruhád?

Bodzi 9.hét :D :D és már csak néhány nap az ujabb Ultrahangig.

Plümikém sajnos nem ismerek orvost az Istvánban. De találn jobb lenne, ha nem általános nőgyógyászhoz fordulna a barinőd, hanem mindjárt a megfelelő intézményhez. Én is így szarakodtam el egy csomó évet.

Tatuskám szerencsére a mandulámnak nincs baja, csak a torokom van begyulladva és ömlik az oromból a szőrny. És kóválygok a buciérzésű fejemmel. Szar közérzet, szerencsére lázam nincs.
Holnap keresztbe érted kezem - lábam.

Manóka olyan drága vagy, nagyon köszönöm Neked is.

Szépem és Beusom higyjétek el, nyomok én magamba már minden csodaszert (természeteset) gyümölcsös kerteket ettem már meg.
Tea, fokhagyma kapszula, méz(amit utálok) szopogatom a torokfertőtlenítőt. Pihenek amennyit csak tudok. Pedig a munkám, nem is merek belegondolni, mikor leszek meg vele.

zsembike mikor leszel TV-ben??
:D

Mocsiga itt ne izgul jó kezekben leszel.

Most megyek , mert össze kell vakarnom magam, ami nem egyszerű feladat. :)

Bodzikám 9. hét :D :D
Védőnéni píz miatt ne izgulj, fogsz még vele találkozni eleget.
andi67

Plümőcske!
Hát akkor mi egy cipőben járunk, és egyszerre várjuk a mensit és azt, hogy felhívhassuk Apánkat? Még a számok is hasonlók. 3. inszem és 3. ovu.

Andikám, akkor ha már te is megerősítesz, biztosan mehetek.
Nagyon sajnálom, hogy nem tudsz kilábalni ebből a fránya betegségből! Dokinál voltál? Szedsz valami gyogyit? Tudom, hogy ez a végső eset ( legalábbis nálam ), de ha már nagyon szarul vagy, valamit meg kellene próbálni! Dolgozol? Vagy otthon tudtál maradni pihenni? Kúrálgasd magad! Te azon belül, hogy január, mikor indulsz? Már nincs belőle vissza olyan sok! :) :oops:
finch

Jaj, nagyon sajnálom, hogy megijesztettelek Finikém!
Persze, ha már nem konzultálni megy az ember, hanem le van fixálva, hogy a kövinél indul, akkor behívja a mensitelefonkor!!!:-)
Manókára vonatkozott ez esetben a prevencióm, hogy ne halogassa az ip-kérést.

Édes Andikám!
Gyógyulj meg léccike!!!!!!!!! Tudok egy jó kis sóterápiát, elküldöm priviben, hátha az is jól jönne a hörgőidnek, torkodnak! Igen, 9.hét utolsó napja, holnap indul a 10.hét!:D:D:D

Plümikém!
Nagyon halad az idő!!!:D:D:D
Mindjárt követtek szépen, többen is egyszere, de jó lesz!!!!!!!! Azonnal bababoltok kivesézése, amint kiderülnek a Babáitok!!!!!!!!!!:D:D:D
Már tűkön ülök!!!:D

Kép
bodza2005

Bodzikám, semmi baj, én amúgy is mindig túlparázok mindent. De tényleg mindent. Most nem kezdem sorolni..... :D :oops:

Bodzikám, jó ez a vonalzó, mert így mindig napra kész vagy! Hihi
Már régebben volt itt szó ruhaboltokról, hogy hol lehet jókat kapni.
Jaaaaaaaaaaj, a 2in1-ben de tutkó ruhák vannak. Már én is szeretnék olyanokat hordani! :wink:
finch

:-):-)
A Manuartban is nagyon jókat lehet találni! Mammut I.

Kép
bodza2005

Bodzi, nekik van honlapjuk? Őket nem ismerem. Megkukkancsolnám!
finch

Andusom, pihizzés sokat, jól elkapott ez a feneség, gyógypuszikák mennek :-*

Finchikém, igen, ugyanabban a cipőben vagyunk! Lehet, most mi leszünk ikeranyukák??????

Bodzuskám, én is alig várom a közös babázást, 5 hét múlva kiderül, Te jó ég, addigra Te már 14 hetes leszel!!!!!!

pusza
plümõ

Finchikém én a kövi azaz a januári mensivel kezdek! De a múltkori mensim 10 napig tartott, ezért aztán el van csúszva ez a ciklus úgy 7-10 nappal. Úgyhogy várakozó állásponton vagyok. :)
Igyexem nem sokat bent lenni az irodában, de néha muszáj. Általában amit tudok otthonról intézek, de ha mennem kell akkor nincs mit tenni. A férjecském így is, amit tud terhet levesz rólam.

Bodzikám köszöke a sóterápiát ígérem bevetem.
Holnap már 10.hét, de izgi !!!Lehet, hogy Apánk a sasszemecskéivel már lát valami nemiséget is?!

Én is kismama ruhákban szeretnék már járkálni, nagy pocakkal. :D
És vásárolni veletek.
Egyenlőre éppen járhatnék kismama ruhákban, mert nem tudok megszabadulni a karácsonyi kilóktól és tolom magam előtt a hasam! :D :D :D :D
Nem tudok tornázni, mert január óta folyamatosan brekegek.

Az angyalok teljesítették a kérésem, hogy legyen végre nagy pocakom! :D De úgy látszik nem jól kértem eddig, mert a babuci nélkül nagy egyenlőre. :shock:
andi67

Plümő, az fix, meg jönnek velünk a többiek is, és sokikres anyukák leszünk!

Andi! :D Neked pocak? :D Persze tudom, mindenki ( ahogy én is ) magához méri saját magát! :wink:
ha így nézzük, nekem is van mit ledolgozni :wink:
finch

az Ikeranyukát Andus és Hanyi "találta fel", hogy akiknek egy napon volt inszem, punkció, azok ikeranyukák :-) Idén a gólyák rajzani fognak, majd sok békát fogunk :-)
plümõ

Hihi, hát Finchikém pocak. Nincs mit szépíteni ezen. Persze nézőpont kérdése és magamhoz képest nagy.
Apánk is mindig mondja, nem enged elhízni :lol: :lol:

Igen milyen jó lenne együtt beikresedni jó sokan. Egy kórházban egy folyosón sora szülnénk őket! Micsoda buli lenne!
(Na most erről Csekának biztos más a véleménye :D , már, hogy nem egy buli érzés a fájdalom miatt.)
Na ezzel a gondolattal jól eljátszadoztam.
andi67

Kép

itt a gólya :lol: :lol: Plümi
andi67

Andus, gólyát kérek én is! :)
finch

Albi: csak nem Ti is a XVIII. kerületben laktok???? Mi is.

Nem semmi volt a tegnapi napotok, a cukros - ivást meg kell ismételni, vagy mi volt????? Fenti rendelőben az orr- fül-gégészeten vagy 3 órát vártam 1x lázasan :cry: :x Szegény férjed.

Bodzi:
hordod már a 2in1 farmerodat? a védőlányok is (elvileg) ingyenesek, akár az orvosok.
Jó ez a mensitelefon :lol: :lol: :lol: :lol: , eleinte marhára zavarban voltam, h telefonon egy dokinak bejelentem, h mikor jött meg a mensim :oops: :oops: :oops:

Plümő:
a babaprojekt legelején én is az Istvánba voltam, orvos annyit mondott, h nyugi, próbálkozzunk szépen, majd találkozunk a szülőszobán, ha megfogadom a tanácsot talán soha nem lenne babánk :cry: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: mindenképp meddőségi nőgyógyászt keressen fel!!!!!!!!!!!

Csajok, én olyan nyűgös vagyok, nincs idegzetem benn dolgozni :cry:

Anikó
tatulány

Fichikém küldöm a gólyát neked is
Ez egy bevált gólya Kép

:wink: :wink:
andi67

Andi, millió csók és még egy !
Tatus, szia, nekem sem nincs kedvem semmihez sem! Mármint munkailag!
finch

Finchi: :lol: :D :lol:

Jó ez a kék gólya, van napszemüvege is-:))

Anikó
tatulány

Jaja, nagyon coooooool, pont amilyen kell nekünk! :D :wink: :D :wink: :D :wink:
finch

Kép

Ezt pedig mindenkinek küldöm, aki már nagyon várja. :D
andi67

Sziasztok édes lányok!
Tatukám, hogy vagy ? Én az éjféli szuri miatt mindig álmosabb voltam a kelleténél. Holnapra nagyon szurkolok.
Bodzácska! Köszi a tanácsot, nemsokára felhívom apánkat, csak meg szeretnék gyógyulni és utána, mivel egészségesen kell részt venni a vizsgálatokon (pár leletem lejár)

Szépem! aranyos vagy!!!
Andikám! Jobbulást Neked! Milyen felesleges kilódról beszélsz, hiszen kis karcsú királylány vagy :D
Finchi és Plümi akkor lassan Tis is kezdtek? De jó!!!! Mostmár gyarapítani kell a kismamák számát!!!!!
Lassan megint ebédhez készülődöm, ez a szűkös reggeli (jghurt+ 1 szelet házi kenyér (barnát még nem tudok sütni) elmegy., de ilyenkor már éhes vagyok!!!!
Többiek merre vannak, cask dógoznak :D

manoka
manoka71

Andikám!

ZSENGE KARALÁBÉ

Antibiotikum hatása:

A karalábéval sikeresen harcolhatunk mindazon betegségek ellen, melyek leküzdéséhez antibiotikumok szükségesek. Ezek a gyulladásos betegségek, melyekkel szemben a leghatásosabbak a természetes gyógyszerek. Karalábé többek között a benne levõ ásványoknak és az A vitaminnak köszönheti ezt a tulajdonságát.

Kinyitja a légutakat:

A karalábéval hatunk a légzõszervekre. Mint tudjuk, az A vitamin jótékonyan hat a légzõszervi nyálkahártyákra, valamint az allergikus megbetegedésekre. A benne levõ kálium a vért tisztítja meg, azzal is segítve azok zavartalan mûködését.

Tatus!
Köszi, hogy értékeled a hjumoromat ;-) !!!:lol:

Kép
bodza2005

Sziasztok!

Plümcikém mond meg a koleganödnek hogy annó 6 éve én is az Istvánban probálkoztam ilyesmivel és a doki nem tudott mit kezdeni velem és elirányitott egy meddöségi klinikára és képzeld az a meddöségi Apánk volt.
Akkor ezt én még nem is tudtam és mivel a párom beteg lett nem is tudtuk elkezdeni az egésszet. Pedig ha akkor mehettünk volna talán már lenne babám. Aztán évek mulva meg rossz döntést hoztam mert nem találtam a papirt amire a cimet irta az Istvános doki igy elvesztegettem egy csomó idöt mire Apánkhoz kerültem.
Ugyhogy beszéld rá mindenképp hogy jó helyre menjen.

Andi
zsembi

Ez a gólyás és a kék gólya... :lol::lol::lol::lol:

Zsembike!
Bocsáss meg, de nem találtam, mit nem válaszoltam meg, léccike tedd fel még1x, please a kérdést!!! :oops: :oops:

Manóka!
Rendben!:D

Kép
bodza2005

Most mennem kell ügyintézni meg dolgozódni, de du. jövök!!!:-)
Smacccccccccc addig is!!!!!!!!!!!!

Kép
bodza2005

Tatukám de jo hogy jo lett az ösztradiolod.

Andikám gyógyulj már meg szegénykém gondoltam rád hogy biztos azért nem jössz.
Én mire odaértem már pár lány bent tornázott és a fókusz stábja is bent forgatott ugyhogy nem leszek sztár.
Aztán meg voltak ott babával lányok és torna után még velük készitettek interjut.
Állitólag MA LESSZ A FÓKUSZBAN NÉZZÉTEK MEG

Manóka neked is jobbulást.

Szépem hogy vagy?

Hanyikám éjszaka mákusguba nem vagy semmi.

Nem is tudtam hogy szegény Csekánk ennyit szenvedett danikáért. Jaj olyan szép formás az a gyerköc.

Bodzi már 10. hét ugy megy az idö pedig együtt kezdtünk :oops:

Andi
zsembi

Bodzikám hát én is jósoltam és aztat irtam hogy biztos szép göndör kislányod lessz és azt kérdeztem hogy neked milyen volt kiskorodban a hajacskád.?

Andi
zsembi

Bodzi doktor köszönöm! Bár zsenge karalábéra nem tudom, hol fogok szert tenni, de talán megteszi a kevésbé zsenge is. :D

Manóka én királylány?? :oops: :oops: :oops: kicit öreg vagyok már a királylánysághoz, de nagyon drága vagy! Tényleg lepirultam tetőtől -talpig a bókódtól. :D
andi67

Hú Zsembi akkor volt nagy hajcihő! Mindenképp megnézem. Kár, hogy Te nem leszel benne.

Ti is nézzétek lánykák,akik kacérkodtok az arwen-nel. FÓKUSZ ma este.

Bodzikám jó dolgozást és ügyintézkedést. :D

Én is lépek , nemsoká mennem kell az irodába.

Szép Napot!!!
andi67

Szép napot a csipet-csapatnak!
Várakozóknak türelmet és pozitív gondolatokat, akciózóknak sok sikert és pihe-puha babaágyat, a finisben lévőknek pedig sok pocaksimit.

Plümő
Dr. Fenyőházi Jenő 20/9345283, állítólag jó, én személyesen (sajna vagy hála) nem ismerem. (Mindent megcsinál ami kell, az összes előzetes vizsgálatot, bár lehet, hogy Tatulánynak igaza van, hogy speciális klinikát kellen keresnie.

Manóka
Válaszoltam a múltkori leveledre.

Ja, és nagyon menő ez a Harley Davidsonos gólya. Tuti befutó (rárepülő).
moncso70

Andi
Te arwen tornázol?
moncso70

Lányok, de édesek vagytok, továbbítottam a hsz-eiteket a kolleganőmnek, köszi mindet!!!

Ezek a gólyák de édik! :-)

Tatu, ez a menszi-bejentés tényleg fura eleinte, de a legjobb az, amikor a pultnál Zsuzsáéknak mondja az ember, hogy az utsó menszi ip-ja előző nap és nagyon együttérzőek.

Zsenge karalábé, hmm, milyen finom is az! Kaptam vidékről egy hatalmasat, azt fogom megcsinálni, Bodzus, köszi az ötletet!

Lessük majd a Fókuszt :-)
plümõ

Moncsoka nekem személyessen Dr. Fenyőházi Jenő volt a dokim egyébként tündér doki segit mindenben de velem sem tudott már mit kezdeni azonkivül hogy irt fel clostit nézte a hormonokat és megcsinált egy hsg-t. De egy próbát megér Plümci mindenre válaszol és mindig elérhetö mobilon kivéve ha müt még hétvégén is hivtam és aranyos volt.

Andi
zsembi

Andi nagyon sokan voltunk a tornán és a Tündi mondta hogy a Dózsa György utnál is lessz aki tud és jobb neki oda menjen hogy elosztva legyen a csapat.

Andi
zsembi

Zsembi
Ez a torna tényleg olyan jó, mit ahogy mondják?
Rendszeresen kell járni vagy tanfolyam jellegű, és végén személyre szabott "edzéstervet" kapunk? (Az intim torna ilyen, megtanítanak és utána egyedül kell végezned otthon)
moncso70

Zsembi
Fenyőházit nekem is csak ajánlották kezdetek kezdetén, de én is hasonló jókat hallottam róla, csak ezért írtam, ill. ajánlottam. Kezdetnek valóban nem rossz, de lépni kell, mert egy nőnek egy dolog van ami kevés, az ideje.
moncso70

Manóka:
köszi kérdésedet, türelmetlen vagyok itt benn a munkahelyen, testileg semmi, kis hasfájogatás, éjjel remegő kézzel fogtam a szurit, h el ne eljtsem mert akkor megette a fene az egész stimut.

Ezek a repülő gólyamadarak :D :D :D

Plümő:
1x kiesett a fejemből a mensi napja és mondták, h ez itt a beugró kérdés :P :P

Anikó
tatulány

tatukám édeske, tuti a hülye időjárás is betesz :)
de ne aggódj semmin, csak számold a perceket mindjárt húzás haza ;)

jaaj, csajok nekünk meg költözik az irodánk, konkrétan KIDOBTAM MINDENT :D most egy csupasz asztal előtt feszítek, tök nagy lett a tér, szinte szédülök :lol: :lol:

köszönöm a vérvételes válaszokat, -szépem igen pisi is kell -asszem Te írtad :D - akkor sima ügy , egyszerre két legyet.. megyek majd 21-napira meg vérképre.. köszönöm! :)

mit csináltok hétvégén???
yamita

Sziasztok!

Finch apánkat ha felhivod reggel és mondod hogy megjött a menszid estére be is hiv és beállitja a bogyokat.

Plümi szerintem győzd meg a kolléganődet hogy ne vesztegesse az idejét sima nögyogyinál.Én ismerek az Istvánban egy dokit de azt nem ajánlom mert nekem azt mondta hogy csinál babát aztán mindenféle kivizsgálás nélkül szedette velem a hormonokat ugy hogy még uh-án se figyelt meg és meg is lett az eredménye egy méhenkivüli terhesség :( .Persze én is hibás voltam akkor mert még naiv voltam és tapasztalatlan.
Pedig akkor azt mondták nekem is hogy jó doki!

Bodzi egy jo védőnéni nagyon sokat jelent.Nekem nagyon aranyos védőnénim van nagyon szerettem hozzájárni terhesen és ő is bebe kukucskált hozzám néha hogy jol vagyok minden renben és már ment is tovább.És most is akármilyen hülye kérdéssel fordulhatok hozzá és ez szerintem jó.

Lányok elkaptam valami takonykort én is,elég pocsékul érzem magam és izgulok hogy a lázzas ne legyek mert akkor nem szopizhat Robcsi.
És olyan nehéz megállnom hogy ne puszilgassam,de egy tündér jó baba mintha tudná hogy anya nincs a toppon.

Hanyi éjfélkor mákosguba,nem semmi vagy.Férjem egyik kedvenc kajája.

Puszi mindenkinek!

Kép
póci

Zsembike hol a Dózsán, nekem az is közel van, de nem mindegy melyik részén? A Blaha nekem tökéletes közlekedés szempontból.
Megírod, hogy hol lesz a tornika?

Moncsó: Hát az túlzás lenne még állítani, hogy arwenezek 1x voltam, nagyon tetszik, de sajni azóta beteg vagyok szinte folyamatosan. Így csak vágyakozom.

Tök igazad van 1 nőnek az időből kevés van! mindenki 10x gondoja meg hovafordul a problémájával. Nagyon nem mindegy! Saját példám is igazolja.
andi67

Póci az Isten Szerelmére vigyázz magadra!

És mindenkinek ajánlom, ne nagyon menjen zsúfolt helyre. Bakker én 3 hete szívok!

Póci neked a kisbabó mellett nagyon nem hiányzik citrusok ezerrel C vitamin kétezzerel, sok folyadék háromezzerel. Szobafogság, ha lehet.

Most lépek megint! majd később jövök még.
andi67

Kedves Tatu!
Igen én is XVIII. kerületi, és tudom, hogy Te is, azért írtam, hogy mostanában ne menj laborba oda... Nem tudom, hogy meg kell -e ismételni a terheléses vércukit, majd meglátjuk...
Holnap ilyenkor már csak a szívecskét nézed a tenyereden :)

Kedves Bodza!
Engem nagyon érdekel a korai fejlesztés. Főleg a 0-tól történő. Hol olvashatnék erről? A védőnénis kérdésedre én azt válaszolom, hogy mi ajándékot fogunk neki adni Karácsony tájékán, de tavaly még nem adtunk.

Kedves Finch!
Telefonáltál már?

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Szia Albi! Nem telóztam még, mert még nem jött meg, de szerintem csütin nincs is dokibánt ben! Vagy már igen?
finch

Albi, aranyos vagy.....a szivecskével :lol:
Nem járok abba a szakrendelőbe - csak akkor sürgős volt - papírforma szerint én nem XVIII. kerületi vagyok, visszajárok az eredeti helyemre.
Írok PÜ-t.

Yami: pontosan ez az, a perceket számolom, h lelépjek innek, jó helyre költöztök......lakóhelytől való távolságilag?

Póci: jobbulást Neked is!!!!!

Finchi: csüt. a szünnap

Anikó
tatulány

Moncso tényleg jo a torna egy héten 2szer van de lessz sürübben is minnél többet mész annál jobb.
Ez nem tanfolyam mint az intim torna.
www.arwentorna.tk itt megnézheted.

Andikám mivel nekem kiesik a Dózsa igy nem is kérdeztem hogy helyileg hol jövöhét kedden lessz ott. Én jövöhéten hétfön tudok menni tornára.

Andi
zsembi

Itt vagyok 10 percre, de robogok tovább, vizsgálni megyek egy oviskához, :-) , csak gyors bekukk.

Albim!
Én is írtam könyvet e témában, ha gondolod, most érte meg a 6. kiadását. Ha beírod a nevemet (lánykorit :-) a google-be, az első weboldal, amit látsz, e könyv ajánlása. Utána is sok cikkem, egyéb van, ha van türelmed böngészgetni.

Yamica!
Sikeres volt a Misis akciónk!!!:lol::lol:
Akkor ebéd vagy vacsi jövő héten!!!:D:D

Plümi, Andi!
Hajrá karalábé!!!:D:D

Kép
bodza2005

Póci már elnézést de ez baromság, hogy nem szoptathatsz ha lázas vagy, ki mondta?Persze kivánom h ne legyél lázas, de Algopyrint lehet bevenni és vész esetén van olyan antibiotikum is amit lehet. Én a Domival 4 hetes korában voltam, Dórival meg most nemrég és semmi gond nem volt. Puszilgasd nyugodtan, ha el akarja kapni legritkább h az anyjától kapja el, a vírus meg baci úgyis ott van a levegőben.

Lányok, nagyon elnézést mindenkitől ha személy szerint nem említek meg mindenkit, de kezd Dóri alvása nappal kevesebb lenni, így kevesebb időm is van, éccakázni én meg nem b írok, de gondolok rátok sok szeretettel.
(Van olyan topic áll. ahol megy a nagy sértődés ha nem válaszol mindenki mindenkinek :roll: :roll: )

bea
öreganyu

Én is csak egy gyors bekukkra jöttem.

Tatu, drukkolok holnapra! Ügyi légy és várjuk a híreket, bár én sajnos csak ugyanígy vagy esetleg még később tudok jönni. :(

Póci, jobbulást!
Andikám, Neked is!

Bodzi, hogy telik az idő, holnap már a 10. hetet kezditek! Tök jó! És mindjárt mész Apánkhoz és láthatjátok a kis drága Babulonotokat!! :D :D

Finchike, igazad van, csüt. nincs bent Apánk.

Zsembike, ez az arwentorna felkeltette az érdeklődésemet. Jól "hangzik".

Yamika, kiselejtezted az irodát?? :lol: :lol:

Háát lányok, én is elkaptam valamit, mert nagyon náthás vagyok. Tegnap kezdődött, ittam ezerrel a gyömilét, ettem a sok vitamint (természetes formában). Reggelre jobb is lett, de most délutánra rosszabb lett, mint tegnap volt. :(

Zelecske merre vagy??? Régen jelentkeztél!!!

Megyek, ledőlök egy kicsit.
Puszi Mindenkinek, akiket nem említettem külön, nekik is!

Bea
beus77

Sziasztok csajszikák!

Ma egésznap vacakolt a netünk,nem tudtam jönni,jól vagyok ,sok a munkám!

Tatus!Reggel talizunk bébi!!!Korán mész???Én szeretnék kb. 7 negyed 8 ra ott lenni:)

Yamica!Jó lenne valamikor msn-eznio 1et:)

Beus,Andika!Jobbulást!!!

Mindenkinek hatalmas öllés,gyógypuszik!!!
hanyatka

lkjhvcxserthjl,mncdfzhujmk,pé. Kép Kép Kép Kép

Na csajok,mit szóltók a legujabb forumtársatokhoz :D ?

Lányok köszi iszom a teát ezerrel pedig utálom meg eszek mindenféle vitaminos cuccot,és egy kicsit mintha jobb lenne a helyzet.

Öreganyu köszi én mindenhonnan azt hallottam hogy lázassan nem jó szoptatni.

Kép
póci

Szijjaaa Hanyika!

Nekünk itthon béna az internet. Mindig huzogatni kell. :shock:

Hú holnap már intézetezel hajnalban! Dejóó! Szorítok drága nagyon a királylány előkészülethez.
Milyen bálba keringőztök az édeseddel? Szép ruhába? De irigyellek a bálért. Én is akajok menni bálba. Bár ahogy kinézek most a sok orrfújástól én lennék a bál-banya.

Beus basszus már Te is. Vigyázz magadra, jön a hétvége akkor legalább tudod kúrálni magad! Állj be Te is a Karalábé-zabálok körébe. Bodzink ajánlotta Plümivel faljuk már a gyógyulás reményében.
Én néha kezdem úgy érezni, hogy tavaszig papírzsepivel kitömött táskákkal fogok közlekedni :D Az orrom pedig leginkább a kígyó bőréhez fog hasonlítani és levedli hetente a bőrét.

Öreganyu én sem bírok nagyon éjszakázni. Ne izgulj, ha nem tudsz mindenkinek válaszolni mi megértjük. :)

Tényleg Zel gyöngyszem olyan régen hallottunk rólad. Hogy vagy?
Ujabb Egér sztori?

Zsembike nem baj, hogy nem tudod, majd legközelebb megérdeklődöm, ha megyek a másik helyszín hol van pontosan.
Majd megint jó izomlázam lesz.

Tatus aludj jól, relaxálj este semmi para, holnap tuti "kis tojások" lesznek ! Megy a drukk ezerrel neked.

Yamikám moving volt ma benn az officében? Hova, miért, minek?
Jó ez neked? :lol: :lol:
A karom már nagyon izmos, ahogy emelgetem a papirzsebkendőket, de a többi részletem :shock:
Na majd eljön az én időm is. Tudod a remény hal meg utoljára. :lol: :lol:

Navia: mi volt azon a sörözésen itt ülök és azon gondolkodom, hogy ott hagytak a barinőid a sörözőben. Valahogy akkortájt elvesztettünk!

Póci, Manóka Beus gyógyenergiák nektek!

Mi van a mozival???

Angyal Te is régen hallattál magadról! Hogy vagy?
andi67

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?