A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Votiv: sztem mindig az adott szituációtól függ, hogy- ez esetben a titok-, édes, vagy keserű-e. De az legalább jó, hogy a családod, a kezdetek ellenére befogadta és örül neki. Azért minél több örömet kívánok nektek Kép
macskanyu

és Moose, ráhibáztál, mert egy nyanyapukkasztó, nem is fiús piros (!!) színű polárpulcsit szoktam Istire adni anorák alá Kép

és ha öltöztetem, sűrűn gondolok anyámra, akinek 3 majdnem egykorú gyereket kellett felöltöztetnie, ha mentünk vhová! Kép

ja és tök gnóm a C&A-s anorák, amit legutóbb vettünk, mert rövid a lába és bazi hosszú a karja!
mintha összecserélték volna a részeket kínai barátaink Kép

és Kukk Irma, Jambrik Nikolett és Burger Lajos Kép
Lala egyébként tök jó fej...
inszájder-Votiv

votiv 8)
votiv

akkor a P az K?Kép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Macs Kép de a fehér elefánt nem felejt Kép

Gigi, tényleg szegény Rudi! KépKépKépKép

votiv 8)
votiv

Gigi Kép Kép Kép Kép

Rec! Te NEM bizonytalanodtal el! (most mereven a szemembe kene nezned Kép ) A kornyezeted probal befolyasolni, de semmi kozuk hozza es csak egy csomo gyagyas kedveert nem fogsz ilyen fontos es nagy valtoztatasokat eszkozolni, foglalkozzanak a sajat kis hetkoznapi eletukkel es hagyjanak beken. Ja, tudom mar, mivel teged anyos nem nagyon idegesit, ezert hallasz meg masokat is. Ok, elmondtak a nem is kerdezett velemenyuket, ennyi. Meg meg sem tanulta a nevet kimondani es maris megvaltoztatnad? Szerintem inkabb ot zavarnad ossze!

Macs, aszittem most szipogekony vagy Kép en allatira az vagyok, egy csomo rajzfilmen meg reklamon is bogok. Peldaul a multkor meghalt a Babar mamaja, meg eltunt az a hulye Marcelino kissrac es mindenki ot kereste egesz nap es aztan kiderult, hogy a mamajaval almodott ejjel, ezert reggel elment a sirjahoz... na en ezeken teljesen kiborulok... meg jo, hogy csak Minimaxot meg Spektrumot nezek es azokat is keveset. Apa meg csak rohog rajtam. Ja, lattatok, hogy a Minimaxon van Anne a zold orombol? Meg most Nils Holgersson is lesz majd?!

Pocak, gondolom, hogy nem tudsz minden nap szoritani, de lehetne legalabb csak hetkoznapokon? Ooo, csak azokon a hetkoznapokon, amikor egyedul vagyunk itthon a gyerekkel? Vagy mondjuk lehetne csak majustol minden hetkoznap? Ha a nagy majd iszonyuan sir a nemalvastol es nemtom, mit csinalok szegeny picivel...

Ja, ha apa tud minket vinni jovoheten, akkor nekem barmikor jo a maya, mert az en lanyom ugysem alszik napkozben... enni meg mindenhol tud.

Kisun, te meg irjal mar, hogy mennyire vagy pocsekul, meg hullafaradt meg miket gondolsz, megminden!

kivancsifaradtessiropityogomooose (18)
moose

Ildi, drukkolunk! Ful oke, de doki szerint meg cseppenteni kell, meg marhara vigyazni, hogy ne menjen bele viz, mert a gomba nagyon makacs dolog es raadasul konnyen ki is ujulhat.

Votiv, igen, a ket titok nem ugyanaz. Bekaokozas meg szegyen gyalazat.

Ancsi, hogy lehet az, hogy taplalkozasugyben ilyen penge vagy, de a "gyerek erkelyen alszik" es a "gyerek utcaszinten alszik" kozott nem latod az egyenlosegjelet? Ugyanis amikor setaltok, o ugyanugy mozdulatlanul fekszik, csak te mozogsz! Szoval ne tegyel kulonbseget a ketto kozott es nehogy mashogy oltoztesd setahoz, mint erkelyhez. Most megint nem birok majd aludni miattad...
moose

Moose: már nem vok szipogi Kép az igazi meséket meg nagyon szeretem, de egyszer gyanútlanul bekapcsoltam egy szombat de. a tv-t, mármegnemmondom melyik adót és derült égből a rajzfilm: Dexter laboratóriuma.. Úgy besokkolt, hogy percekig Lótné módjára állatm a szoba közepén, tátott szájjal, kezembe kövült távkapcsolóval, de mikor elkezdődött a Boci és Pipi, akkor már rögvest tudtam hol találom, az off gombot Kép
macskanyu

Moose, hat tulkep senki nem mondott velemenyt, csak mittudomenKép. es amugy nem is most jutott eszembe az egesz, hanem mar miota a nevet kitalaltuk, azota probalom becezni, de valahogy nem akarodzik igazan tetszeni. na de mindegy, tenyleg majd B eldonti. vagy az eletKép. az osszezavarastol kulonosebben nem tartok, mert eleg sokfelekeppen szolitom most is, es ezek kozt elenyeszik a "Benke"-k szamaKép tehat ez helyettesitheto massal is akarKép

Coolio
recca

Moose,
Kisün nincs pocsékul, sőt, annyira jól van, hogy még az én lányomat is szittingeli, amíg sulizok és mondjuk Jucus nem ér rá. Kép Úgyhogy irígykedj csak bátran. Kép És sugárzik. Meg minden.
neet
PS: SULI OVER!! VAKÁCIÓÓÓÓ! Ja, de jönnek a vizsgák. Kép
neet

Neet, ki vagja a lanyod hajat?Kép

Coolio
recca

crazy christmas lights avagy a metálos karácsonyaKép
http://media.mypartypost.com/ryan/videos/wow/christmaslights.wmv

Coolio
recca

Moose!

Nekd jót tet a terhesség!olyan jókat röhögök a beirásaidon és tökre egyetértek veled!

Juc
20170114224602

Hello Moose,
akkor jövő szerdán Maya lesz????

És, Neet, Johi, Vera, Jucus, Votiv, Lindi,
ugye ti is tudjátok, h jövő szerdán MAYA???

Ja, és én is állandóan sirtam terhesség elején, de ami szülés után volt, azt nem kivánom senkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Itt ültem a gép előtt, B épp kedvenc Alma zenekarának dalait hallgatta, én meg elkezdtem bőgni az egyik dalon, és azon, h B milyen ügyesen táncol, és hogy már semmi sem lesz a régi, stb stb...
Ha meghallom azt a dalt, mindig elérzékenyülök...Kép

És nekem már annyival nagyobbak a melleim, mint régen voltak, hogy IGAZÁN NAGY KISZÚRÁS LENNE, ha egyszer szoptatás befejeztével tényleg kisebb lenne!!!! Ez nem illene!!Annyira hozzászoktam a jóhoz!Kép

Votiv inszájder,
és ezt a Kukk Irmát egy olyan MR-ból átmentett őskövületnek képzelem, aki még ma is ollóval vágja meg az anyagokat...Kép olyan????

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sziasztok,
Idén már nem dolgozom, hurráá!!!!!

Kisün, gratulálok!!!!

Moose, nagyon jót írtál a miért ne mondjuk el témában, például olyan jó érzés volt amikor ültünk a nagy családi ebédnél és egymásra néztük Petivel és tudtuk, hogy van egy nagyon jó dolog amit mi és csak mi tudunk, élveztem, hogy ebben a titkos időszakban, nem kérdezgetnek - gratulálnak - aggódnak, hanem mindenki ugyan úgy kezel mint tehermentes Kép állapotomban.
És ugye nem utolsó sorban mindenki maga dönti el, hogy mikor és kinek mondja el ezt - és minden mást is - a dolgot

Viszont Votiv azt nem értem, hogyha nyomasztó volt a "titok" akkor miért titkoltad? És milyen barátnő az aki kibukik azon ha másképp gondolkozol bizonyos kérdésekben mint ő????
zsebi2004

Moose,
azt ugye látod, h mostantól mindenki a te popsidat fogja itt csókolgatni??????!KépKépKép No, meg most már Veráét is!!!!!!!!

ÉLJENEK A POCAKOSOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

itt van egy isteni répatorta recept, tegnap kóstoltam, és mennnnnnnnnnnyei!!!

<font color="ff6000">RÉPATORTA

200 g répa, darálva
175 g barna cukor
2 tojás
150 ml olaj
200 g teljes kiőrlésű liszt
3 teáskanál mézes fűszerkeverék (szegfűszeg, fahéj, gyömbér, szerecsendió, kardamom)
1 teáskanál szódabikarbóna
1 narancs héja
110 g mazsola
50 g kókuszreszelék
50 g darált dió
Fahéjjal, porcukorral kevert túró (vagy mascarpone) a töltelék

175 C-on 50 percig sütjük.</font>

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ZSanci!

Akkor tessék répatortát sütni és hozni Jucuskának Mayába!Kép

Juc
20170114224602

Ja és Zsanci engem már meg sem említett Kép Kép, de én is tudom, hogy szerdán Maya lesz.

Recca, nálunk nincs becézés legalább is zapával nem becézzük Brúnót, ellenben a család.... Kép Kép van itt minden, és mindenre hallgat.
zsebi2004

Recca én nem tudom megnyitni a linkedet, mert nem találja az url címet.. Kép

És télleg éljenek a pocakosok, meg a leendő pocakosok, meg a volt pocakosok is Kép

Jóéccakát pussz all

Álmosmacska
macskanyu

Cukor: én a mértékkel adás híve vagyok, tehát Dóci naponta kap egy túró rudit Kép igazából nem látom rajta a függés jeleit, és még mindig minden mást is megeszik, szóval nem tartom veszélyesnek. Viszont cukor helyett mézet használok édesítésre (tea, tejbegríz stb., mert azért az egészségesebb)
Én is szeretem a csokit, de nem vagyok függő, pl. egy-két kockánál nem tudok többet egyszerre megenni Kép

Kriszta,
neked is köszi, nagyon aranyos a számláló!!!! Kép

Pocak,
pótoltam a hiányt, de elég nagy file, remélem, nem tömtem el a postafiókodat!

Macs,
egyik macskánkat Ufónak hívják Kép és mi szoktunk este "Ufo, Ufóka, cic, ciccc"-ezni is Kép szerencsére eddig még semmilyen azonosíthatatlan repülő tárgy nem követte a hívást Kép

Recca,
nem felejtettem el az állatkert-képeket, de még be kell szereznem párat, mert nincsenek meg digitális formában Kép

Moose,
cici szerencsére nem nőtt tovább, az kellett volna még csak! Kép Egyébként most kezd alábbhagyni az émelygés (a legfurább az volt, hogy egyszerre émelyegtem ÉS voltam éhes). Ja, és BÁRMIKOR el tudok aludni, azt hiszem, lassan megyek is. Szóval fáradtság volt, de már az is csökken. Szerencsére délután, amíg Dóci alszik, én is tudok/tudnék... csak az a baj, hogy itt lógok babaneten állandóan Kép
Ja, és igen, Eszti-sittingeltem, de nem is igazán kellett, mert elszórakoztatták egymást Dócival. Egyszer ugyan Dóci ráült Esztire, de E. olyan békésen tűrte, hogy a végén én szedtem le róla a lányomat, nehogy agyonnyomja Kép

Gigi,
nem akartam brutálkodni veled, de most mégis: szóval az első tesztem pozitív lett, és qrva boldog voltam, és a 8. hétre a baba elhalt, elvetéltem. Aztán rá néhány hónapra a 2. tesztem is + lett, a 8 hétre a baba elhalt, elvetéltem, aztán jött Dóci, és Dóci után is volt már egy vetélésem sajnos, szóval azt hiszem, így igencsak érthető, hogy miért titkolózom, amíg nem tuti valamennyire a baba. És bocs utólag is az egyenességért meg a durvaságért, de azt hiszem így már érthető a dolog Kép

Ildi,
óriási drukkok mennek!!!!! KépKép biztos minden rendben lesz!!!

Zsanci,
lehet, hogy csokifüggő nem, de káromkodásfüggő vagyok Kép Dócinál majd az mocskos szájú óvodai társakra fogom Kép

vera
kisün

De jó Zsebi! Kép Akkor Ti is jöttök mayába??? Kép

Zsan!
Répatortarecept jól hangzik, ki fogom próbálni Kép (csak nem mézesfűszerkeverékkel, mert mint írtam, abban valami nem volt tuti P-nak)

Képzeljétek Doni ma rácuppantott egy banándarabra Kép Petra ette, ő meg ezerrel kalimpált, meg morgott, amolyan "azonnal ide nekem azt az izét, ami ott esztek" morgással Kép, úgyhogy odanyújtottam neki egy kis darabkát, és csak úgy cuppogott rajta...aztán mikor elvettem még percekig nyalogatta a száját...úgyhogy a napokban sztem mi is elkezdünk almázni Kép

Na megyek feleségeket nézni...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Gigi!

Látod,látod kicsi Gigi ,Ezer oka lehet annak,hogy valaki nem kürtöli világgá az intiméletét.Majd ha olyan öreg és csúnya leszel mint én akkor másképpen fogsz gondolkodni te isKép

És én sem akartam senkit sem riogatni de mivel Kisün leírta ezért mondom el,hogy az első terhességemet hamar tudta a család és sajnos óriási bánat követte amikor nem maradt velünk a baba.

csak ennyit szerettem volna és remélem senkinek sem okoztam evvel riodalmat vagy rossz estét.

Juc
20170114224602

Zsebi, hat ahol ilyen rovid neve van a gyeroknek...Kép mar en is banom, h nem inkabb Vid lettKépKépKép

Kisun, mar akartam is kerdezni. de nem mertem...KépKépKép

Coolio
recca

És szerintetek ha jövőre emelkedik a minimálbér akkor a Gyedem is fog?Mert az enyémet annak alapján számolták ki.

Juc
20170114224602

Kisun, Juc, KépKép ez kemeny.

Coolio
recca

Juc, elvileg igen, persze ha eddig nem a plafont kaptad Kép
zsebi2004

<font color="ff0000">ZSEBI,
<blink>JÖVÕ SZERDÁN MAYA, 10-TÕL A SZOKOTT HELYEN!!!!!!!!!</blink></font>Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ZSANCI, ÍGY MÁR JOBB Kép Kép Kép
zsebi2004

Recca,
jelenleg UFO-vadászaton vagyok Kép, de incikéről sincs digi-kép (bár ő olyan testes jószág, hogy szerintem panoráma-képet csinálok róla) Kép Próbáltam rábeszélni az összes macsot-ebet egy csoportképre, de nem tudtak megegyezni a helyszínben Kép

Juc,
nagyon sok helyen történik ilyen szomorú dolog, csak nem "illik" beszélni róla Kép meg hát az ember tényleg kíméli embertársai lelkét Kép szóval én is bocs mindenkitől, akit feldúltam

v
kisün

ja, és jövő szerda Maya úgy tűnik nekem is rulez!!!! Kép
kisün

Kisun, en ugy erzem, h csak kifogasokat keresel. hat hogyhogy nincs kep a gyermekeidrol?!KépKép

Coolio
recca

Recca,
csakmost, csakneked, a megelvők Kép

Bobi
Kép

Öcsi
Kép

Luca
Kép

Teca
Kép

és még adósod vagyok kettővel Kép

v
kisün

Kisun, kosziKép nagyon arikKép es eddig hogy "rejtegetted" oketKép

Coolio
recca

Zsebi!

Mivel zer éve vagyok itthon ezért a Gyedemeta minimálbér mittudom én hányszorosából számolták ki,de nincs 83.000Ft.
Akkor?

Juc
20170114224602

na ma nagyon ratok ertem, mer' apa elvan sorozniKép. de jo volt veletek, szep volt az este, nincs okom panaszraKép
most viszont mar megyek, hatha pont elalszom, mire hazaer az embor...Kép

Coolio
recca

Az ígért

<font color="0077aa">hiányzókKép
BLAYE (folyamatban)
GREENOLIVE
KÓKUSZDIÓ
MANÓ
ZSEBI</font>

<font color="ff6000">kiegészítésre vár:
ESZTI (kórházi)
FIBI (kórházi)
OXI (új)</font>

<font color="119911">
GIGI, RECCA, JOHI? várom a képeketKép</font>

Szerintem egyébként nagyon tuti lesz (remélemKép)

Pusz: Pocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

Jesszus, annyit irtatok, hogy mire elolvastam, elfogyott az eröm, hogy hozzá is szóljakKép
Jóccakát!Kép
Ui: Egyeseknél Zapa etet-fürdet-altat (pl Recca?), amig Ti neteltek??KépKép

KépKép
fibi

Recca,
megint visszaszivva, most olvasom, hogy parod sörözikKép Nagyon gyors vagyKép

KépKép
fibi

Zsanci engem sem emlitett a Mayaba invitalashozKép

KépKép
fibi

Fibi, az egyertelmu, h TE GYERE!!!!!

hoh, meg mindig itt vagyokKép

Coolio
recca

ja es persze gyorsak vagyunk, mint a villam. ket hsz kozott barmit: etet-furdet-altatKép alszik....

Coolio
recca

Pocak

Mit kell leadni?????
Én még csak a szakmai önéletrajznál tartok, hogy mindenki ki tudjon majd jól használni. Milyen kép, meg kórház? Hamzige zűrzavarrrrrrrrrrrr.

Született feleségekhez
Néha én is olyan vagyok mint szegény Linett, bár nálunk nem annyira durva a helyzet. Próbálom a gyeplőt tartani és nem könnyű, de soha nem adom fel, mert így rendeltetett és szeretem a kihívásokat és különben is kicsi a bors de erős, és teher alatt nő a pálma.KépNa jó befejezem a közhelyeket.

Forgatás:
Utálni fogtok. A multkor asszem itt írta valaki, hogy a gyerkőce a Baba kötvényt reklámozza egy ujságban. Na hát mi is Baba kötvényes forgatáson és plakát fotózáson voltunk.De az ügynökünk még nem tudja kit választanak a filmbe.Mert ott állítólag csak 1 baba szerepel.

Inkább mentem volna MayázniKép Jövő szerdán +próbálunk elmenniKép

Mosómasás ötlatakat köszönömKép
Holnap megvesszük a RozitKépCandy és 1400 fordulatos nem kombi.

Kókusz
kókuszdió

Jóreggelt Mindenkinek! Kép

Kisün: gyönyörűek az állatkáid, tisztára átmentem kínaiba a zirígységtől Kép Jól látom, hogy Bobi egy Border colli? És Öcsit választottátok Lucához, vagy fordítva? Kép Ufo név rulez!!!

Kókuszdió: milyen önéletrajzot kell, kinek, hova? Én meg erről maradtam le..
macskanyu

Macs,
Luca eredetileg egy vizslához lett passzentva Kép, szóval Öcsit választottuk hozzá Kép igen, bobi border collie. de az igazsághoz hozzátartozik, hogy ők közös állatok, mert javarészt alattunk lakó szüleimnél laknak Kép

v
kisün

Sziasztok!

Kókusz: írj egy emilt a profilomban található címre és megíromKép Titkos akcióKép

Pocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

Sziasztok,

Pocak: küldtem mélt. És köszi, hogy szóltál, hogy hiányzik a kép.

Jucus: bocsi, hogy tegnap olyan betegséget akartam rád erőszakolni, ami nincs is néked. Ezer bocs. Valakivel kevertem és örültem, hogy végre meg tudom neki mondani a választ. Csak arra emlékeztem, hogy neked is lógók egy válasszal.

VOlt tegnap Maya? édes lányom. pontban 10kor, amikor indulni akartam olyan hisztit vágott le, hogy muszáj volt aludni mennie. Igy ugrott az indulás lehetősége, ébredés 1/212, gondoltam akkor már nincs ott senki.

Snoopys pizsi: én is akartam végre venni, nem volt semmi jó méretű és nekem tetsző a Momban. brühühűűűűűűűű.

Megyek visszaolvasok. És akkor ha jól látom jövő szerda megint Sagoya....

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok,

Most, hgoy elolvastam milyen jó volt a Maya, még inkább sajnálom, hogy nem voltam, de hát nyűgin nem vihettem Fannilányt. De jövő hetire már gyúúúrunk.

Cukor nem cukor témában minden elhangzott, igy túl sok okosságot nem tudok mondani. Enyém vélemény nem mérvadó, mert én kényszerülök rá, hogy ne egyek cukrot. Nagoyn jó nélküle, sok sok olyan apró betegségről lemondtam:-) ami régen gyötört. Fanni fog kapni, mert nem akarom semmitől eltiltani, mert akkor majd még jobban akarja azt. Ellenben csak néha fogom adni, és ha lehet, akkor is inkább a fruktózt (Bogárka leírta a nagy különbséget a kettő között) és emiatt én is azt részesítem előnyben. Amúgy nagyon nagyon jó dolgokat lehet kapni cukor nélkül is és nagoyn izletesek is, ember rájön, hgoy milyen finom dolgok is vannak. Azért persze néha vérzik a szívem, hogy nem ehetek csokit pedig kívánnám, de mindig kitalálok helyette valami okosságot.

Ancsi: nem akarom itt magam reklámozni, mert nem arattam osztatlan sikert. :-) de rengeteg tartosító, adalék, szinezék mentes étkem van bébiknek. ha érdekel megírom a webcimemet.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Recca,
aranyos vagy, de tudod, elég messze lakunk a MayátólKép Az Örsig még be tudunk hévezni, de onnan még nagyoooon hosszuuuuu az ut bkv-valKép (Egyszer majdnem sikerült elmenni, mert Oxi felajánlotta, hogy Fótról mehetünk vele.)

KépKép
fibi

Jó reggelt,

ITTHON VAGYOK!!!!! Kép Kép

Fic, válaszoltam, pénteken lebonyolíthatnánk a dolgot.
zsebi2004

Ja és a legfontosabbakat elfelejtettem kérdezni: Adatott valaki NEM kötelező bakteriális agyhártyagyuszi elleni oltást? én szeretnék, de valami furát irtak fel, amiben van tetanusz is? az minek bele? nem értem.

Másik: sikongatás. Fanni egész nap szinte síííííííikongat, ki tud kergetni a világból ez is normális jelenség?

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?