A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

sziasztok!
rettenet éjszaka: Igi sárga takonnyal fuldoklott, B pedig hányt. Mindezt éjjel...Kép
Én is Linett-tel szimpatizálok, tegnap már az volt, h rájöttem, azokon a részeken, amikor a gyerekek állatkodnak, már nem is nevetek!!!Csak mérhetetlen SAJNÁLAT és FÉLELEM van a szivemben!!!ÖÖÖÖÖÖÖ, nem tudtam mit vállalok!!! Elvetethetem a gyerekeimet még????Kép

Nekem pedig az okozott gondot, hogy hogyan mondjam el a babákat a családnak, mert annyira nem tudtam elmondani, mert annyira nem olyan a kapcsolatunk...grrrrr...nekem ez a legrosszabb része a terhességeimnek!!!!!!!Amikor közölni kell a családdal...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Igy is aszondja a párom, hogy tul sokat babanetezek, és nem beszélgetek vele elegetKép De ha már "élöben" nem tudok beszélgetni kismamákkal, akkor legalább itt. Bár az meg az én hibám, hogy itt a környéken nincs olyan kismami barátnöm...Kép

KépKép
fibi

Kisun, de akkor tulkep nem is a gyermekeid, hanem a testvereid, nem?KépKépKép egyebkent meg jofejek lehetnek a szuleid, h ennyi allat lakhat ottKép

FibiKép. es Oxiek vajon nem akarnak jonni?KépKép

Zsan, szegeny kis gyerkokKépKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Fibi, te tul.képp hol is lax? Kép
macskanyu

Bogárka!
akkor az 1-es feliratúaket lehet enni? és Petrának is adsz ilyen édesítőszeres dolgokat?

Zsanci! Kép olyan szemléletesen írtad le a férjed témáját.

BEFÕTT: évek óta édesítőszerrel teszem el, és tök fincsi lesz!

Ildi!
köszi, de azért ne túlozzunk Kép . a cukor és az édesség főleg akkor hiányzik nekem, mikor fogyózom. olyankor mondjuk már minden hiányzik. hiába próbálom kerülni a cukrot, ha közben kenyeret zabálok, meg kexet. Kép lehet, hogy front volt, mert Lencsi is hisztikriszti volt este.

Moose!
mielőtt megőrülnél, nincs erkélyünk, és nem is szoktam kint altatni Lencsit, csak korábban azt olvastam, hogy mínusz öt fok alatt nem lehet kint altatni, és ezen elcsodálkoztam, hogy ugyan ki tenné ki mínusz ötben aludni a babát? aztán most jöttem rá, hogy a séta ugyanaz kiskockásban, szóval a kérdésem inkább arra irányult, hogy szerintetek mínusz 5 alatt ne vigyem ki Lencsit? gondolom azért a kocsiig elmehetünk az utcán ilyenkor. jól fel van öltöztetve, ne félj. Kép mikor kiszedem a bugyolából, mindig olyan meleg a teste, hogy fázik, ahogy magamhoz ölelem.
és hogy te bömbis vagy?? el sem hiszem!!! Kép

Zsanci, Ildi:
nálunk meg az volt párszor, hogy a férjem anyja mindig leszedi a húslevesben lévő húst a csontról, és úgy adja a kisfiának. Kép és mikor néha siet, mondja, hogy nem szedte le, szedjük már le mi. én meg mikor mondom, hogy érdekes, otthon a fia simán leszedi magának a csontról, és hogy én sem szoktam neki otthon ezt megcsinálni, akkor mindig elcsodálkozik.

Gigi!
szerintem amúgy még ne vegyél bimbivédőt, ráérsz! addig kitalálhatnak ezer dolgot. arra gondoltam, hogy mikor te szoptattál az első hetekben, akkor csak keveset szopott, mert mindig kínlódás volt a ciciretétel, közben más kaját is kapott? vagy fejted a melledet géppel? mert engem is azzal riogattak, hogy el fog fogyni így a tejem, ha csak fejem, de nem történt meg. (8x fejtem/nap Kép ) És lécci majd nekem mondd el, ha pocakos leszel, én meg majd neked, és majd jól eltitkoljuk a többiek előtt. Kép Amúgy én csak itt mondtam el, a család előtt titok volt.

Fibi! Kép az édesítőszerek nem tartalmaznak aszpartamot, hanem az egyik édesítőszer neve aszpartam, a másiké meg szacharin, meg stb. egyedül az aszpartam nem természetes szénhidrát, a többi igen. károsságát vitatom.

Votiv, kisnyuszikám! a kólában nem szacharin van, hanem aspartam. legalábbis a normális kólákban Kép . azért ezt alkalmazzák (noha szintetikus dolog), mert nincs olyan utóízük, mint a szénhidrát-féle szacharinnak, stb-nek. az aszpartamról nem tudnám megmondani, hogy mit okoz és mit nem, de egy sima szénhidrát szvsz semmit.(ha a cukrot tonnaszámra fogyasztjuk, az is okozhat rákot)
és én is tök ilyen voltam szülés előtt.amúgy aszittem, hogy Isti tervezett kőc volt. ajjjaj, szerelemgyerek... Kép))))

Macskusz! hol tartottad a lovat? az erkélyeN? Kép

Vera!
nem is hiszem, hogy káromkodnál! az, hogy néha azt mondod: fasza, meg ilyenek, az nem probléma. azért még tán Oxi sem savaz meg. nekem a bizonytalan időben támaszt nyújtottatok, tudod, mikor a hiába két csíkos tesztem után mégis elhalt az első magzatom, úgyhogy ezért kajabáltam el rögtön, mikor a köv. hónapban megint két csíkos lett. és már a Tatonkánál is gyanakodtam, de látom Teva rulez nálatok is. Kép

Bogárka!
én megyek a mókusok meg a buszok elé, de én már adtam 2x banánt Lencsinek, meg reszelt almát, meg néhányszor alma-banán, meg alma-sütőtök bébiételt, ami 4 hónaposoknak való, mert nagyon nem akart semmit se enni, és gondoltam ezzel meghozom a kedvét. mondjuk nálatok legalább van jó sok anyatejci.

Jucus! sajnos nem tudom, hogy emelkedik-e a gyed a minyimálbér emelkedésekor, de neked legyen igazad. én is a minimál 2x-e után kapom. (most még tgyást, ami 69eFt. tényleg! mennyi lesz a gyedem januártól?? neked mennyi?)
a gyeded amúgy nem érheti el a plafont, hiszen pont ez a lényege a minimál 2x-e számolásának. szóval így emelkedni fog, legalábbis, ha tényleg emelik.

Johi, persze, hogy érdekel, írjad már meg!! Kép
remélem aludtál, mikor a lánykád is aludt!!! ha már nem tudsz menni mayázni, aludj szépen!

szófosóancsi

ancsipancsi

Zsanci! jó bulást mindannyiótoknak. nem fasza lehet az ilyen éjjel, remélem minél később fogom kipróbálni.

ancsipancsi

Recca,
nem tudom, jo lenneKép

Macs,
mi Szadán lakunk, Gödöllö melletti faluban, a domboldalon, és a felettünk levö utcaban egy lovarda vanKép Imádjuk Bálinttal nézegetni a jószágokatKép Ha erre fúj a szél, érezni a szagukatKép Ide kellene költöznötök Kép

KépKép
fibi

Sziasztok!

Kimarad egy napom es mar lehetetlenseg kovetni benneteket, meg reagalni a hozzaszolasokra...Kép
Tegnap nyugi napunk volt, de azok utan amiket itt olvastam nem is mernek panaszkodni. Kirohognetek.
Halas lehetek, hogy nalunk egybol osszejott a koc es meg is maradt annak ellenere, hogy verezgettem...

Kicsit irigykedem a Mayasokra, jo nektek hogy eloben is talalkoztok. Egyszer talan mi is eljutunk, mielott lekoltoznenk videkre.
Mas ugy forumozni, ha szemelyesen is ismeri egymast a banda.

Macska, mikor jarsz Mester utca fele? Ma vagy holnap fel ketto - ketto fele oda tudnam adni a bimbovedot. Vagy a hetvegen kiszaladok vele a vilihez barmikor. Mailben kuldom a szamomat.

Johi, Kati egy-ket hete tanult meg sikongatni, en imadom.Kép Na jo, nem allandoan csinalja.Kép

Cukor, na ez az amit nekem meg kell reformalnom. Azt hiszem a "mertekkel" elvet fogjuk kovetni. Ha koltozunk, akkor biokertunk lesz, ha letezik olyan.

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Jobbulast a betegeknek!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dora: biokert, tetszik, tőled fogok rendelni zöldséget. Mértékkel ez a lényeg, mindenben, igy ebben is. Hová költöztök?

Zsanci: én is csak bulást tudok nektek mondani.

Kép
Kép
johanna1975

Dora,
párom is biokertet szeretne, próbálkozik egy-ké dologgal márKép Hely van böven a kertbenKép Hova fogtok költözni? ÉK irányba?Kép

KépKép
fibi

Ancsi, meg Fibi: NEM tartottam az Rkélyen a lovacsot Kép Egy darabig Budaörsön, aztán velem költözött Kaposvárra, mikor ott tanultam. Egyébként egy darabig én is Gödöllőn laktam, és a MH-em most is ott van. Ha lenne annyi lóvém, h arrafelé vegyek kertes házat, hidd el Fibi, mennék nagyon szívesen Kép Szada különben is Jó Hely sztem. Kép

Dóra, akkor mindjárt nézek mélt és jól rádcsörgök Kép
macskanyu

Zsan Kép ez nagyon durva Kép
és akkor Borisz ma nem is ment oviba?
Kukk Irma Kép nem annyira őskövület, mint gondolod, csak a neve ennyire oldszkúl Kép

köszönjük a meghívást, Mayába igyexem eljutni Istivel együtt!!!

vajon Oxi merre jár? rég nem írt

áramunk hol van, hol nincs...

Zsebi, neked magyarázzam, hogy az emberekben mennyi előítélet és intolerancia (és még némi gonoszság is) van? hiszen Te felnőtt nő vagy Kép
most nagyon cinikus leszek, de ugyan ki "értene meg" egy abortuszt?
képzeld el, ha világgá kürtölöm, hogy terhes vagyok, de el fogom vetetni?! vagy hogy épp most vagyok túl egy abortuszon?
ráadásul a barátnőm katolikus, azt hiszem soha nem tudta volna megbocsájtani nekem, hiába vagyunk akármilyen jó barátnők, vallásban, politikában teljesen más nézeteket vallunk.

de nem csak ezért nem mertem elmondani, szörnyen szégyelltem volna, ha elvetetem, viszont bátorságom meg hátterem se volt ahhoz, hogy egyedül vállaljam. én se tudtam, mi tévő legyek, hogy mi lesz velünk, és csak őrlődtem-vívódtam, sírdogáltam. felmerült az is, hogy hiába megbeszéljük, hogy megtartjuk, de esetleg mire megszületik, már szét is megy a kapcsolatunk, mert a pasi tán "rájön", hogy csak beleerőltettem, meg rátukmáltam magam kölköstül, és még akkoris leléphetett volna. vagy ha mondjuk úgy bánna a gyerekkel, mint egy nemkívánt dologgal, akkoris megszakadna a szívem. de Isti szerencsére mindenkit az ujja köré csavar Kép

votiv 8)
votiv

juc,
Képnagyon sajnálom

vera,
soksokKépés akkor én is brutál leszekKépén egy tökre vicces csaj vagyok és attól mert szemtelenül fiatal vagyokKépmég tudok dolgokat...ezért azt is hogy miért nem mondtátok el moose-al,na azt hogy hogy álltátok meg azt már kevésbeKépazaz azt már tudom hogy te hogy álltad megKépszóval én csak kekeckedek itt mindenkivel de ha ezt tudtam volna veled biztos nem teszem és nem is fogok többet,ígéremKépszóval most akkor jó brutálok voltunk egymássalKépKépKépkérdeznék tőled vmit,csak nem tudom szabad e......ezzel kapcsolatban....

MINDENKI:azért mert itt vicceskedemKépazért nem gondolom ám komolyan a "miért titkolja mindenki" dolgot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!én ezt azért tudom nehez elképzelni magamról mert mint már írtam én legszívesebben világgá kürtöltem volna.de persze azért ott motoszkált bennem is a babonaKépsőt,a mai napig...olyanokon agyalok hogy pl ugye gyereknek nem veszünk semmit túl korán....na de én most ugye b-től mindent eltettem kettecskének...és hogy ez akkor most...és hogy nehogy ezmiattKépszóval ezek azért az én fejemben is megfordulnak....csak mondjuk azért is nehezebb nekem mert ugye mi egy kertben lakunk anyukámmal.van asztalos a családban.csomószor kezembe nyomnak egy szekrényhátat vagy 5 fiókat vagy mit tom én mit hogy cipeljem.babával a hasamba nem fogom,kiváltképpen az elején,de mit tudok mondani nekik????????hogy hirtelen miért nem?????ezen vagy összevesznénk vagy kitalálnák maguktól.....
B-nél nem foglalkoztam ennyire "ezzel" mint most és akkor elmondom hogy mindemellett hogy nagy a szám én is elhatároztam ám még régebben hogy senkinek semmit nem fogok mondani csak anyukámnakKépha jön kettecske.de azért nem vagyok biztos benne hogy sikerül mert nálam ugye vannak problémák és tudom hogy szükségem lesz valakire a férjemen kívül is,vkire aki nőből vanKéphogy átvészeljem vhogy azt az időszakot míg babás nem maradok.

és most bekussolokKépés mindekit szeretek és bocsánat ha vkit is megbántottam volna,nem volt szándékos!!!!!!!

giggancsKép
Vendég

Johi, nem is szóltál, hogy újra működik az áruházad! Kép jövő heti mayás talira kérhetek tőled pár cuccot?

votiv 8)
votiv

ancsi,
ennyire levetemültnek nézel hogy most megveszemKép???????????????majd ha pocisok leszünk megdumizzuk cickókatKép

votiv,
asszem értem miről beszélszKépés le a kalappal elötted mert én bizos hogy nagyon megtörtem volna. egy ilyen helyzetben és ugyanezek a dolgok furdultak volna meg az én fejemben isKépvelem is az a baj hogy túl sokat gondolkodom és minden marhaság eszembe jut hogy "de mi lesz,ha..." meg ilyenek és hajlamos vagyok túlkomplikálni mindentKépezt útálom magambanKép
Vendég

Uff, Votiv, ilyen előzmények voltak? Nem is tudtam. A lényeg, hogy itt ez a csodagyerek, akit mindenki imád! Kép

Maja szerdán mikor? Eszti, tudsz nekünk egy odavissza fuvart ígérni? H-K vizsga, és Esztert megint ki kell vinnem a zímába, úgyhogy ha már nem lesz muszáj, csak akkor mozdulunk ki, ha kocsival megyünk, vagy ha muszáj. Kép

Ma reggel megjártuk a Diósd-Ajtósi-Diósd vonalat, és mindent sikerült elintézni. Kaptam egy ötöst (stréberneet), majd hazacűgöltem a babakocsit (erősneet), majd megreggeliztem 11kor(éhesneet). Eszter szokás szerint jól bírta, végig bohóckodta az utat, evett, ivott, tiszta háváj volt. Neki. Én kész vagyok, de ez benne a szééép. Kép
neet, aki visszaolvasott, de reagálni már nem bír
neet

Votiv:Természetesen és örömmel venném. Ti mindig is rendelhettetek, nektek bármit beszerzek, ami ott fellelhető. Inkább csak nem hírdetem, hogy van. De Ildi pl. már rendelt is. Remélem elégedett a "szajréval".

Ildi: tényleg ittatok belőle? vagy ajándék mindegyik? én csak ajándékba adtam szégyen és gyalázat. hihi... meglested múltkor a párod? hogy tetszett?

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Ancsi, én neked hiszek, a diétás kólás példát a pasi mondta, de látod, még az otéinél is keverik a szezon a fazonnal Kép
és az jut eszembe, hogy egy nagyon kedves ismerősöm, aki olyan mint egy pocakos kis medve, imád enni-inni, és nagyon jókedélyű, mindig morgott, ha vki cola lightot ivott a környékén és 1x étteremben voltunk, és vki azt kért, és hangosan kifakadt, hogy "a lájtos qva életbe!!!" KépKép

votiv 8)
votiv

Gigi, sőt Giggancs: úgy is, mint szemtelenül fiatal, nagyon édesen adod elő a lökött dolgaid Kép Kép

Votiv: én is tökre megértelek, nem is egyszerű egy ilyen döntés. A mi babánk is " szerelemgyerek", de nekem nem tartott szerencsére sokáig az "és most akkor mi lesz???" dilemma, mert a zapa az első másodperctől igazi-őszintén örült neki. Nekem viszont még nem segítős családom sincs, akikhez adott esetben fordulhattam volna..
macskanyu

Neet, ha Eszti nem vállal, én szívesen! csak az ülést marasztaljátok otthon Kép
és jár a pihi, ez megahorror út!!! hős vagy! Esztibébi is!

Johi, köszi Kép, akkor összeszedem, mi kell Kép

Gigi, senki nem haraxik rád, Te nő!

votiv 8)
votiv

macsek,
Képmi nagyon is akartuk b-t és mikor ott volt a kezembe a pozitív teszt(miután mát két hete nem jött meg és még mindig a 10 teszt is negatív volt) csurgott a hátamról a víz hogy "jesszus,ezt már nem lehet visszacsinálni"Kép
aztán leültem a klotyó tetejére és elbeszélgettem magammal hogy "na akkor ez már a te gyereked marad amíg élsz,úgyhogy jó lesz ha összekapod magad" és utána egy percre sem jutott eszembe hogy mi lesz csak nagyon boldog voltamKép
Vendég

Kisün, nem tudom, mit is mondjak. ég a pofámról a bőr, hogy micsoda tapintatlanság, hogy én itt abotruszról beszélek, miközben Te azért "küzdesz", hogy gyereked lehessen. nagyon becsüllek, és iszonyúan drukkolok!!!
Kép

votiv 8)
votiv

votiv,
tudom,úgy értettem hogy esetleg pont egy olyan pontot találtam el ami felzaklatott valakit vagy szörnyű dolgok jutottak az eszébe miattam.....és azt nagyon sajnálom mert nem akartam...vágod,te anyák gyöngyeKép??????(ez amúgy az én titulusom csak kicsit kölcsön adomKép)
Vendég

Juc, neked is drukkolnék, de megértettem, hogy nem akarsz többet. de akkor is kár, mert olyan jó család vagytok, hogy sok-sok gyerek boldog lenne, ha te lennél a mamája, meg Soma és Panna a tesói és Zapa a papája Kép

votiv 8)
votiv

Johi, legyszi ird be megint a linket, mert en is akarok!!

Zsebi, ugyehogytokjo? Kép

Kisun, azert irtam Giginek, hogy ne neked kelljen Kép Orulok, hogy jol vagy es minden oke es pihenjel sokat meg egyel rendesen! En se tudtam most, mikor vagyok ehes, szerencsere mar elmult. Allatok allati helyesek Kép

Juc Kép baba meg Kép es mar tavasz ota tervezzuk a hullamhossz megbeszelest, emlekszel?

Zs! Ha nincs ho es/vagy jeg, akkor mi ott leszunk a mayaban!! Mert ha lesz, akkor apa nem visz, mert meg mindig nem rakta fel a teligumikat Kép Ah, megvan, megkerem Pocakot, hogy szoritson a szaraz utert, o annyira profi, akkor biztosan sikerul Kép vagy megszervezem, hogy valami szaki feltegye gyorsan es odazavarom apat...

Ancsi, jovan, megnyugodtam Kép En minuszban mar nem megyek ki, nem varom meg az 5ot. Ja, meg nagy szelben sem. Nemreg nem figyeltem, mielott leindultunk es jo hideg meg nagy szel is volt es gyerek ugy sirt, hogy kivettem a kocsibol, de nem sikerult megvigasztalni, meg persze hazacipelni sem kezben, plusz kocsit vontatni (nekem ez mar nem megy) es hazatelefonaltam apaert, hogy vigyen minket haza. Meg jo, hogy hetvege volt. Vagy ezt mar irtam?

Gigi, en nem akarlak rabeszelni, hogy titkold (sot, ha ilyen emelgetesekben veszel reszt, akkor plane). Csak azt akartam magyarazni, hogy mas miert teszi, mert te annnnyira kiakadtal ezen Kép
moose

Votiv,
ülés beapplikálva az ótóba, tehát az nem jönne, viszont babakocsi igen. Anélkül nem élet az élet. És köszi. Kép De ha Eszti ráér... ő itt lakik egy verébugrásnyira tőlünk. Még ha tököt is cipel az a veréb... Kép Ja, és egyébként ma semmi horror nem volt, leszámítva a reggeli vacogó egeret, akit kézzel (na jó, ronggyal) fogtam el, és hajítottam ki... sofőrök jófejek voltak és a metróba az ellenőrbácsi vitte le a kocsit, felkapta azt annyi. Pedig nem is kértem. Ilyen is van, sőt! Kép

Zsanci,
gondolj arra, h inkább most "betegeskedjék" ki magukat a fiúk, mint ünnepek alatt, biztos "direkt" így ütemezték, hogy most majd nyugisan teljenek az ünnepek és ne az ügyeletre kelljen rohangászni. Már jól vannak, ugye?

Johi,
Eszternek is volt (van, tehát has been) sikítós időszaka. Ijesztő eleinte, de aztán vicces lesz. Ami nem vicces, hogy harap(ni akar), ha valami nem tetszik. Hogy kire ütött ez a gyerek......? Kép
neet
neet

Gigi, pusszantlak. és kösz, még sosenem voltam anyák gyöngye Kép csak inkább gyönge anya Kép

votiv 8)
votiv

Neet, nem lehet kiszedni az ülést az autóból? mert ülés nélkül nem merlek vinni, nekünk meg csak 1 van

votiv 8)
votiv

En is szivesen lennek Juc kislanya Kép

Gigi, es nem vagy nagyon lokott, vagy en is az vagyok, mert meg pocak elott joval bevasaroltam meg 2-2 peldanyt a legjobbban bevalt ragokakbol. Ott figyelnek a komodban Kép
moose

moose,
NEM AKADTAM KI,CSAK ÚGY CSINÁLTAM MINTHA.......Képde már kezdek tőled kiakadniKépsemmire nem beszélsz rá,szeretek más nézeteket is hallani mert lehet hogy jobb mint ez enyém is akkor tudok változtatniKép
és én mint vera utáni tag nem tudtam.... de ha még valakiről valami fonosat kell tudni jó lenne ha priviben vki aki mindent tud elárulná nehogy dilisségemben vkinek feltépjem a sebétKép

votiv,
puszit elkaptam,fincsi voltKép
Vendég

Neet, ules nelkul senki nem vihet el!! Megnezem szerdan, melyik verdaval jottel, es ha E csak ugy hanykolodott benne hatul, akkor nem mehetsz haza, bezarunk a maya kamrajaba es csak jovore engedunk ki!! Irgumburgum!!

Zs, sracoknak mielobbi jo bulast!!
moose

Votiv,
köszi az echinaceas választ, és hogy meghivtál a wiw-reKépKép

Macs,
hol dolgozol Gödöllön?
nekünk sem volt sok lóvénk, egy iciripiciri házikót vettünk (régen ez itt üdülöterület volt), és ha sikerül, talán 1-2 éven belül kibövitjükKép

KépKép
fibi

Jajj, csajok, ne fossatok már annyit! Ha nem tépünk 100zal, nem lehet baj. Nem akarok megint az uncsi szövegemmel jönni, de amikor mi voltunk gyerekek, hol voltak gyerekülések? Tőlünk a maja kb egy negyedórás út. Gondoljátok, hogy amikor taxival közlekedünk (once in a lifetime), akkor nem az ölemben ül a ded? Pedig direkt kértem már gyereküléses kocsit, de aszonták, nincs olyanjuk.
Régi szép idők, amikor Trabanttal verettünk végig a sztrádán Keszthelyig... Kép TUDOM, hogy most vadabb a közlekedés meg sokkal több az autó, ne gyertek ezzel. Ülést meg örültünk, hogy egyszer betettük a kocsiba, többé ki nem vesszük, azzal temetjük majd. Kép
Votiv, ezt mire írtad akkor? : "csak az ülést marasztaljátok otthon"
Egyébként kit büntet a rendőr? A sofőrt, vagy a felelőtlen anyukát? Mert ha az előbbit, nem akarok senkinek gondot okozni, legfeljebb bkvzünk vagy nem megyünk oszt jól van.
neet, aki mingyá megsértődik
neet

Fibi: A tenetővel szemben van egy fehér épület, barna kaptártetőkkel, ott. Kép Amúgy Állattenyésztési Teljesítményvizsgáló Kft. ha így ismerősebb. Kép
macskanyu

de azért Vera sokkal hamarabb elárulta! a 3 hónap a rizikós, de Moose már jóval túl volt rajta, emlékeim szerint... szerintem eddig bírta Kép

ancsipancsi

Még egy kérdés, mi történik az alábbi szituban? De komolyan érdekel: anyuka hazafelé babakocsival a városban. Hideg van, esik, vagy meleg van, kibírhatatlan. BKVt ismerjük mind. Egyszercsak ismerős rádudál anyukára, pattanj be, hazaviszlek. Ismerős szingli, vagy csak szimplán nincs gyerekülése. A másfél-2 órás zötykölődés helyett 20 perc alatt hazaérne anyuka a babával. Dilemma, mi? És ha letört a kocsi kereke? Vagy gyerek belázasodott és s.o.s. haza kéne érni vele? Vagy bármi? Na, nem volt még ilyen szitunk, hálistennek, de bármikor megeshet valami hasonló.
Na, ki mit csinálna? Kérdőív, a' la neet
neet
neet

sértődékenyneet??? Kép
macskanyu

Macska,
ne tudd meg! Kép
neet
neet

Neet, ne sértődj! Kép
azt arra írtam, hogy nálunk az ülés az én verdámban van, és ha apával együtt megyünk vhová, akkor kicsatoljuk, és áttesszük apa verdájába, és arra gondoltam, hogy reggel mielőtt az urad a munkába megy, kivehetnétek a kocsiból, és áttennénk az enyimbe, mikor megyek elétek

kérdésedre: a rendőr a sofőrt bünteti, de nem ezért kell az ülés, hanem mert féltem Esztit!

votiv 8)
votiv

Nosztalgiázó Neet, csak miattad Kép múltkor megkérdeztem anyám, hogy annó nekünk volt-e gyerekülésünk, mert én nem emléxem, és azt mondta, hogy nagyon szar és kemény műanyag volt, de volt!!! a 80-as évek elején ez volt a max. pedig nem voltunk zsírgazdagok. bár, zsigulink volt. akkor mégis gazdagok voltunk? Kép
de szerettem a trabikat, főleg a hangját: gyöngyöröngyönöngyön...

votiv 8)
votiv

ja és én hiába megyek úgy mint egy mazsola, ha egy állat 100-al belémszáll

és velem már volt olyan, hogy Oxiékkal átsétáltam a városligeten, és már messze voltunk mindentől meg sötétedett is, és akkor Oxi férje kedvesen felajánlotta, hogy visszavisz minket, de Oxival szinte egyszerre mondtuk, hogy ülés nélkül szó sem lehet róla...
és szépen átszeltem a városligetet babakocsival, szürkületben, hidegben
taxiba még szerencsére nem kényszerültem, de vszínű azt is megpróbálnám elkerülni,
persze viszmajor még jöhet, de akkor is talán a karomba venném a gyereket és hátamra akasztanám a babakocsit, vagy betolnám egy üzletbe, és megkérném, hadd hagyjam itt, és visszaküldeném apát érte vagy eleve apát hívnám, mint Moose

votiv 8)
votiv

Votiv,
mi visszük az ülést, akkor minket fuvaroznál?KépKép

pofátlanFibi

KépKép
fibi

sziasztok!
gyerekek jobban! Kép és csak azért nem vittem B-t oviba, h Jucus ne haragudjon rám ezért!!!KépKép Meg féltem a többi anyuka és az óvónénik haragjától is!!!KépKép
de tök jól eljátszanak, éljen éljen!! Várom, h elkészüljön a pizzánk...
Neet,
nagy a dilemma autó ügyben, de ... amióta anyósom egy 5 km-es rövidke útra elment, és soha többé nem jött haza, mert épp ott csúszott az út, és épp akkor jött szembe egy busz...nos, azóta én kicsit parázom...ettől függetlenül nekem is volt már a kezemben a gyerek, főleg Igi, mert ő egy hisztigép volt, és sokszor egyszerűbbnek tűnt kivenni, mint hallgatni. De mostanra úgy-ahogy megtanulta, h hol a helye, igy egy gonddal kevesebb...szóval dilemmás a dolog, főleg, h a bkv-n sem lehet bekapcsolni, és ott is történhet BÁRMI...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Pofátlanfibi! Ne rontsd a bótomat! Vagy azt már nem lehet rontani? Kép
neet
neet

Votiv,
eddig oké, meggyőztél. De mi a helyzet, ha egy mammut üldöz és nem ettél reggel cukrot? Én bizony beszállnék abba a kocsiba, ha nincs is benne ülés. Kép
neet (bátor)
neet

Sziasztok!

Ancsi!
NEM! Az édesítőszeres túrórudit csak mi esszük Apával! Kép Petra fruktózos cerbonát nyom! Kép

Johi!
Hol van má' az a link??? Én is, én is akarok tőled rendelni!!! Beraktad Te már azt ide, vagy csak én olvasok szelektíven???

Votiv!
Egy haverunknak volt régen trabija, és az mikor elindult ezt mondta: "imola-imola-rintintin" Kép

Biokert: mi termesztettünk mindenfélét idén: paradicsomot, céklát, répát, retket, karalábét, spenótot, sóskát, petrezselymet, és cukkinit ... ez utóbbinak volt a legnagyobb sikere: rengeteg lett, és 2-3 kolósakra híztak Kép Igaz Zsanci? Kép

Zsanci!
Kántorfiúknak jobbulást!!!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Neet!
Aszem én is...(jaj, egy mókus!!! Kép)...és én is vettem ki Donit Balatonról hazafelé 2 hós korában, mert már liláraváltan bőgött az ülésben...de azóta már ő is megtanulta hol a helye Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

hááááááááát,
én annyira elvetemült vagyok hogy b nemhogy nem ül be az ülésbe még vezet is velemKépna jó,csak át a dédiig,az egy utcával arréb van,forgalom nuku....és ha sír én többször is vettem már ki őt az ülésbőlKépakkor jól megszeretgetem,feltöltődik és utána visszteszem és bírja megint egy fél óráig.
upsz,az gáz ha móki és buszsofőr is itt vanKép???????
Vendég

Neet,
ne hariiiKépKépKépKép Különben elárulom Neked: én már többször vettem ki Balintot az ülésböl, mert üvöltött a cici után... Nálunk apa mérges emiatt, de én akkor is néha az ölembe veszem.

KépKép
fibi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?