Bogárka!
akkor az 1-es feliratúaket lehet enni? és Petrának is adsz ilyen édesítőszeres dolgokat?
Zsanci!

olyan szemléletesen írtad le a férjed témáját.
BEFÕTT: évek óta édesítőszerrel teszem el, és tök fincsi lesz!
Ildi!
köszi, de azért ne túlozzunk

. a cukor és az édesség főleg akkor hiányzik nekem, mikor fogyózom. olyankor mondjuk már minden hiányzik. hiába próbálom kerülni a cukrot, ha közben kenyeret zabálok, meg kexet.

lehet, hogy front volt, mert Lencsi is hisztikriszti volt este.
Moose!
mielőtt megőrülnél, nincs erkélyünk, és nem is szoktam kint altatni Lencsit, csak korábban azt olvastam, hogy mínusz öt fok alatt nem lehet kint altatni, és ezen elcsodálkoztam, hogy ugyan ki tenné ki mínusz ötben aludni a babát? aztán most jöttem rá, hogy a séta ugyanaz kiskockásban, szóval a kérdésem inkább arra irányult, hogy szerintetek mínusz 5 alatt ne vigyem ki Lencsit? gondolom azért a kocsiig elmehetünk az utcán ilyenkor. jól fel van öltöztetve, ne félj.

mikor kiszedem a bugyolából, mindig olyan meleg a teste, hogy fázik, ahogy magamhoz ölelem.
és hogy te bömbis vagy?? el sem hiszem!!!
Zsanci, Ildi:
nálunk meg az volt párszor, hogy a férjem anyja mindig leszedi a húslevesben lévő húst a csontról, és úgy adja a kisfiának.

és mikor néha siet, mondja, hogy nem szedte le, szedjük már le mi. én meg mikor mondom, hogy érdekes, otthon a fia simán leszedi magának a csontról, és hogy én sem szoktam neki otthon ezt megcsinálni, akkor mindig elcsodálkozik.
Gigi!
szerintem amúgy még ne vegyél bimbivédőt, ráérsz! addig kitalálhatnak ezer dolgot. arra gondoltam, hogy mikor te szoptattál az első hetekben, akkor csak keveset szopott, mert mindig kínlódás volt a ciciretétel, közben más kaját is kapott? vagy fejted a melledet géppel? mert engem is azzal riogattak, hogy el fog fogyni így a tejem, ha csak fejem, de nem történt meg. (8x fejtem/nap

) És lécci majd nekem mondd el, ha pocakos leszel, én meg majd neked, és majd jól eltitkoljuk a többiek előtt.

Amúgy én csak itt mondtam el, a család előtt titok volt.
Fibi!

az édesítőszerek nem tartalmaznak aszpartamot, hanem az egyik édesítőszer neve aszpartam, a másiké meg szacharin, meg stb. egyedül az aszpartam nem természetes szénhidrát, a többi igen. károsságát vitatom.
Votiv, kisnyuszikám! a kólában nem szacharin van, hanem aspartam. legalábbis a normális kólákban

. azért ezt alkalmazzák (noha szintetikus dolog), mert nincs olyan utóízük, mint a szénhidrát-féle szacharinnak, stb-nek. az aszpartamról nem tudnám megmondani, hogy mit okoz és mit nem, de egy sima szénhidrát szvsz semmit.(ha a cukrot tonnaszámra fogyasztjuk, az is okozhat rákot)
és én is tök ilyen voltam szülés előtt.amúgy aszittem, hogy Isti tervezett kőc volt. ajjjaj, szerelemgyerek...

))))
Macskusz! hol tartottad a lovat? az erkélyeN?
Vera!
nem is hiszem, hogy káromkodnál! az, hogy néha azt mondod: fasza, meg ilyenek, az nem probléma. azért még tán Oxi sem savaz meg. nekem a bizonytalan időben támaszt nyújtottatok, tudod, mikor a hiába két csíkos tesztem után mégis elhalt az első magzatom, úgyhogy ezért kajabáltam el rögtön, mikor a köv. hónapban megint két csíkos lett. és már a Tatonkánál is gyanakodtam, de látom Teva rulez nálatok is.
Bogárka!
én megyek a mókusok meg a buszok elé, de én már adtam 2x banánt Lencsinek, meg reszelt almát, meg néhányszor alma-banán, meg alma-sütőtök bébiételt, ami 4 hónaposoknak való, mert nagyon nem akart semmit se enni, és gondoltam ezzel meghozom a kedvét. mondjuk nálatok legalább van jó sok anyatejci.
Jucus! sajnos nem tudom, hogy emelkedik-e a gyed a minyimálbér emelkedésekor, de neked legyen igazad. én is a minimál 2x-e után kapom. (most még tgyást, ami 69eFt. tényleg! mennyi lesz a gyedem januártól?? neked mennyi?)
a gyeded amúgy nem érheti el a plafont, hiszen pont ez a lényege a minimál 2x-e számolásának. szóval így emelkedni fog, legalábbis, ha tényleg emelik.
Johi, persze, hogy érdekel, írjad már meg!!
remélem aludtál, mikor a lánykád is aludt!!! ha már nem tudsz menni mayázni, aludj szépen!
szófosóancsi