AAAAAAAAAAAA, majdnem elutott az elobb egy hulye qrva babakocsistol a zebran!

HNN-612 sotetkek haromajtos yaris! messzirol keruljetek el! Muszaj elmeselnem, mert majdnem felrobbantam: allok a zebranal (ez egy kis utca, de allati forgalmas, mindig egy evig allok, mire at merek menni), spine beall az autoval az orrom elott, rogton a zebra utan, jo szabalytalanul, de mindegy. szerencsere meg nem indulok el. rogton eszebe is jut, hogy megsem ide parkol, hatratolat, be a keresztezodesbe, kozben persze millio auto jon, szidhattak, mint a bokrot, valahol a kozepen varja, hogy mindenki elmenjen, en meg a jardan varok. mikor mindenki elhuz, nezem, merre megy az agyatlan no, hatha megint meggondolja es visszajon, de nem, az ellenkezo iranyba fordul, tolunk tavolodik, oke, elindulok a zebran. mar a kozepen jarok, vagy azonistul, mikor hirtelen elkezd ezerrel tolatni, basszus, rohanok a babakocsival, hogy elerjem a jardat es szidom mint a bokrot. persze biztos nem hallja, mert latni sem lat. ja, elertem. ja, ez meg megallt. egyszer, valamikor. de ha erre szamitottam volna, lehet, hogy mar alatta lennek. szegeny nyuszi aludt, ugyhogy szerencsere nem latta, ahogy majdnem elutik, de en annyira megijedtem, hogy a pocakomban is biztosan erezheto volt...

visszafele jovet meg egy masik taplo rajta parkolt a zebran egy bazinagy sportkocsival es smarolt meg falatozott benne a nojevel...
Sertodos Neet, kiskoromban engem is allandoan trabiban szallitmanyoztak es olyan rohadt szabalytalan, agyatlan csaladom volt, hogy negy felnotton kivul ket nagyobb (meg egy-ket kisebb) gyereket is beraktak es azt mondtak, bujjunk le, hogy ne latszodjunk, brrrrr, a hideg is kiraz, ha ragondolok

DE MOST VEGRE IGENIS KOTELEZO! ES NAGYONIS HASZNOS! MERT BIZTONSAGOS! az autosules. Es latod, mi meg egy tokjo, megbizhato, ujabb verdaval es tokjo, megbizhato concord ulessel se visszuk a csajt, ha jeges az ut es nem raktuk meg fel a teligumit... es ha mondjuk ilyenkor valami gond lenne, lehet hogy inkabb kihivnank az ugyeletet es nem mi vinnenk be a gyereket. es szerintem egyaltalan nem vagyok paranoias! ja, es amikor egyem lany uvoltott, nem vettem ki, megalltunk egy parkoloban es akkor probaltuk megoldani a problemajat. es igen, a bkv allatira nem biztonsagos. nem is vittem meg rajta a gyereket.
Votiv, nem voltatok kogazdagok, mert nekunk is volt olyan merev muanyag ulesszeru bizbaszunk, es mi aztan nem voltunk azok. Most viszont az vagy, a ket verdaval meg az uj lakassal

Ja, es ez az uleszszeru bizbasz szart sem ert szerintem. Sot.
Mar irta Johi a linket korabban, de nem talalom... Johi, legyszilegyszimegegyszer!