A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Csajok!

Akkorlehet,hogy most nagyon megbotránkoztatok sok mindenkit DE:én nem vagyok abortusz ellenes!
Sőt ha a szituáció,anya sorsa,élete stb..azt diktálja akkor igenis egy megoldásnak tartom.
Mert egy baba egy elétre szól és ha azt valaki nem tudja vállalni akkor inkább egy abortusz.Tudom,hogy ez nagyon brutál de ez a véleményem.Persze Ne ezt használja valaki fogamzásgátlásnak!
Nem mennék bele mélyebben de én sem vállalnék 3.gyereket a saját érdekében.

ÉS nem is olyan jó az én kölkömnek lenni,szerintemKépKérdezzétek Somát!

GonoszJuc
20170114224602

Johi!

nem haragszom egyáltalánKép

ÉS Született feleségeken én sem röhögöm hülyére magam a mikor a kölkök kicsinálják az anyjukat.Nagyon együtt tudok érezni szegény nővel!
20170114224602

Zsanci!

Nagyon helyesen cselekedtélKépKöszönöm neked B.nevében is!

Juc
20170114224602

Én azt mondtam Apának, miközben néztük, hogy "látod, én is ilyen leszek ha annyira erőlteted azt a 3 gyereket"...mintha kicsit elgondolkodott volna...Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Abortusztéma engem mindig kihoz a sodromból, mert annyira karakánul megmondja a kormány(??) a frankót, hogy mit hogy kell csinálni. De mi van akkor pl. ha valakit megerőszakolnak, vagy olyan helyzete van, hogy jobb megoldás, ha nem szüli meg, olyan helyzetek, amit csak az tud, aki átéli, senki más. Szóval Jucust én nem ítélem el a legkevésbé sem, de ha lehet, inkább ne kerüljön erre sor. Van egymillió fajta védekezési mód. A meggondolatlanul megfogant és nem kívánt babák elvetése borzaszt. Főleg mióta megvan Eszter.

És jó hallani, hogy bizony mással is megesik, hogy törvényt szeg, pl ölbe veszi a kocsiban a babát. A hideget-meleget úgyis csak én kapom, többiek is nyugodtan meggyónhatjátok, ha vétkeztetek. Majd elviszem a balhét.Kép

Fibi, nagyon hari. Kép

Recca,
valamit neked is akartam írni, de mit is?....Kép
neet
neet

Petergabi, Pocak,
meg tudnatok irni, hogy mi annak a keretkészitö proginak a cime? Hugomnak kelleneKép
KöszönömKép

KépKép
fibi

Recca,
ja igen, hajvágás. Ne is mondd, soha többé, mindenki ezzel cikiz. Csak megerősödés végett vágtuk neki (elől én, aztán apa meglátta a gyereket, és hátul már ő vágta...) de Eszter olyan kis érdeklődő, és folyton forgatta a fejecskéjét az olló felé. Kép
neet (anti-hajszobrász)
neet

Neet,
hogyan engesztelhetnélek ki?Kép

Pocak,
küldtem a képet potlolag is mélbenKép

KépKép
fibi

Sziasztok !
Ismét eltünve ...

Kisün ! Gratulálok a pocaklakódhoz !!! Szoptatsz még ? Egyébként szoptatás alatt nehezebb teherbe esni ? Csak elvi kérdés Kép

Johi ! Én is kiváncsi lennék a linkre .

Ha már gyónunk : egyszer már én is kivettem Áront az ülésből , nem bírom ha sír , ez van ...

Kép
Kép
greenolive

Fibi: igen, de csak ha küldesz nekem kórházas képetKép

Moose: alszik a Nyuszid? mert ha lehet most egy picit gyengítem a szorítást, ugyanis Marci nem akar elaludni, nekem jó lenne később is, de mennünk kell majd a csajsziért és nem jó, ha fel kell ébresztenemKép Utána folytatom jó? És szorítok a jó útért is, főleg mert én is szeretnék jövő héten MayázniKép

Pussz: Pocak
pocakpacni

én mindig kiveszem az ülésből Lencsit, mikor hazaérünk! lehet, hogy óriási hibát követtem el, és ott kellene hagynom? Kép Kép Kép Kép

üléspárti vagyok, de ha szorult helyzetbe kerülnék, én is vállalnám a Neet-féle utat. (főleg, miután múltkor először BKV-ztunk. hrrr. még egy öreglánynak állt feljebb, hogy a babakocsinak kijelölt helyet át kell adnia.)

ancsipancsi

Fibi,
sehogy. Ezt elcseszted, de nagyon.Kép Emlékezz Reccára. Milyen sokáig "utáltam" őt IS. Kép
neet
neet

Fibi: lassú voltamKép

gyónásKép: egyszer én is megtettem, még Marcinál, akkor apukám vezetett. Most nincs ilyen dilemmám, mert én szoktam vezetni (apának nincs jogsijaKép), így ha üvölt B akkor hallgatom, vagy megállokKép

pocakpacni

Ancsi,
pedig mint a kocsis... ha BZs mesélte az anekdotáját a vajúdás közben káromkodó kismamáról, akit előtte szende liliomszálnak hitt, akkor rólam hallottál Kép mert nekem még most ősszel is felemlegette, amikor elmondtam neki, hogy mennyire fáj egy fájás Kép
Nálam a 12. heti UH a határpont, ha baba azon rendben van, akkor nagy valószínűség szerint meg is marad.

Zsanci,
mielőbbi gyógyulást, ez nagyon húzósnak hangzik!!!! Kép

Recca,
igen, a testvérkéim Kép a szüleim jó fejek, de az az igazság, hogy minket a macskák választottak, jöttek-láttak-maradtak Kép

Gigi,
te nem is voltál ám brutál Kép nem zavar róla beszélni, csak az emberek egy részét kellemetlenül érinti, mert nem tudják, hogyan reagáljanak rá. Sebek aprók, feltépni nem igazán lehet őket, főleg hogy itt a baba a pocakban, én meg egy menthetetlenül optimista ember vagyok.
Kérdezz nyugodtan, ha akarsz, emailt is írhatsz. De itt is lehet Kép És én sem brutálkodtam volna, csak hát nem értetted a finom célzásaimat Kép Ja, meg Moose-éit sem Kép
És igen, picit lökött vagy, de ez így jó.

Votiv,
ez borzasztó lelki tusa lehetett Kép nagyon örülök, hogy végül Isti megszületett, mert nem biztos, hogy neked nem okzott volna később lelki gondokat. Annak ellenére, hogy nálam terhesség szintjén vannak problémák, én speciel megértem, ha valaki arra kényszerül, hogy elvetesse a babáját. Amit nagyon sok ellenző nem ért meg, hogy a nők 90%-a ezt nem jókedvében teszi, és nem fogámzásgátló módszernek használja az abortuszt, hanem hogy ez a döntés legtöbbször nagyon kemény belső konfliktus és komoly külső kényszerítő tényezők eredménye.
És nehogy már amiatt égjen az arcod, hogy ilyenről beszélsz!! Én pl. nem cserélnék veled, szerintem sokkal nehezebb lelki helyzet, ha neked kell dönteni egy életről, mint hogyha ez rajtad kívül eső dolgokon múlik!!!

Moose,
köszi Kép de Gigi nem ért a finom célzásokból Kép És pihenek, és eszem és minden Kép

Neet,
én városban lehet, hogy elfogadnám, feltéve, hogy ismerős jól vezet.

Green,
már nem szoptatok, Dóci fokozatosan leszoktatta magát 13 hós korában. És ha utána számolsz: nem nehezebb teherbe esni, ha szoptatsz Kép

v
kisün

Neet, ez nem fosás kérdése, jó duma, hogy mi volt amikor mi gyerekek voltunk, de ezt csak azok mondják olyan könnyen - szerintem - akiknél nem volt ilyen tragédia a családban, és ha akkor ott éppen lett volna gyerekülés akkor másképp történtek volna a dolgok. Én igenis fosok, és rakosgatom a gyerekülést mint az ürölt még akkor is amikor csak ide a közelbe megyünk.

Jucus nem botránkozom meg, mert hasonló nézeteket vallok.

Azon meg elgondolkoztam, hogy mi tartozik a meggondolatlanul megfogant kategóriába.......

Zsanci, jól összehozták a fiúk a bulit Kép Kép, jobbulást Nekik.

Votiv, értem amit mondasz, ettől függetlenül én úgy képzelem el a barátnő kapcsolatokat, hogy olyannak fogadom el a másikat amilyen és ez minden döntésére, nézetére igaz. Mondjuk barátnő és barátnő között is van különbség.
zsebi2004

hja,
11+3 Kép
kisün

AAAAAAAAAAAA, majdnem elutott az elobb egy hulye qrva babakocsistol a zebran! Kép Kép HNN-612 sotetkek haromajtos yaris! messzirol keruljetek el! Muszaj elmeselnem, mert majdnem felrobbantam: allok a zebranal (ez egy kis utca, de allati forgalmas, mindig egy evig allok, mire at merek menni), spine beall az autoval az orrom elott, rogton a zebra utan, jo szabalytalanul, de mindegy. szerencsere meg nem indulok el. rogton eszebe is jut, hogy megsem ide parkol, hatratolat, be a keresztezodesbe, kozben persze millio auto jon, szidhattak, mint a bokrot, valahol a kozepen varja, hogy mindenki elmenjen, en meg a jardan varok. mikor mindenki elhuz, nezem, merre megy az agyatlan no, hatha megint meggondolja es visszajon, de nem, az ellenkezo iranyba fordul, tolunk tavolodik, oke, elindulok a zebran. mar a kozepen jarok, vagy azonistul, mikor hirtelen elkezd ezerrel tolatni, basszus, rohanok a babakocsival, hogy elerjem a jardat es szidom mint a bokrot. persze biztos nem hallja, mert latni sem lat. ja, elertem. ja, ez meg megallt. egyszer, valamikor. de ha erre szamitottam volna, lehet, hogy mar alatta lennek. szegeny nyuszi aludt, ugyhogy szerencsere nem latta, ahogy majdnem elutik, de en annyira megijedtem, hogy a pocakomban is biztosan erezheto volt... Kép Kép visszafele jovet meg egy masik taplo rajta parkolt a zebran egy bazinagy sportkocsival es smarolt meg falatozott benne a nojevel...

Sertodos Neet, kiskoromban engem is allandoan trabiban szallitmanyoztak es olyan rohadt szabalytalan, agyatlan csaladom volt, hogy negy felnotton kivul ket nagyobb (meg egy-ket kisebb) gyereket is beraktak es azt mondtak, bujjunk le, hogy ne latszodjunk, brrrrr, a hideg is kiraz, ha ragondolok Kép DE MOST VEGRE IGENIS KOTELEZO! ES NAGYONIS HASZNOS! MERT BIZTONSAGOS! az autosules. Es latod, mi meg egy tokjo, megbizhato, ujabb verdaval es tokjo, megbizhato concord ulessel se visszuk a csajt, ha jeges az ut es nem raktuk meg fel a teligumit... es ha mondjuk ilyenkor valami gond lenne, lehet hogy inkabb kihivnank az ugyeletet es nem mi vinnenk be a gyereket. es szerintem egyaltalan nem vagyok paranoias! ja, es amikor egyem lany uvoltott, nem vettem ki, megalltunk egy parkoloban es akkor probaltuk megoldani a problemajat. es igen, a bkv allatira nem biztonsagos. nem is vittem meg rajta a gyereket.

Votiv, nem voltatok kogazdagok, mert nekunk is volt olyan merev muanyag ulesszeru bizbaszunk, es mi aztan nem voltunk azok. Most viszont az vagy, a ket verdaval meg az uj lakassal Kép Ja, es ez az uleszszeru bizbasz szart sem ert szerintem. Sot.

Mar irta Johi a linket korabban, de nem talalom... Johi, legyszilegyszimegegyszer!
moose

Kisün!

Elképesztő vagy!Már megint egy hullámhossz....

juc
20170114224602

Juc,
pont ezt akartam írni KépKép
kisün

Nem lehettek ennyire bénákKépitten van Johi linkje
http://www.unas.hu/shop/shop_start.php?shop_id=3487
20170114224602

Sziasztok,

Másnak is ilyen kis erőszak és méregzsák a gyereke??, mindig kierőszakolja, hogy kézben legyen, a járókát egyenesen rühhhhhhheli, már csak ha közelítek is. Most is kézben van, ezért a sok hiba.... persze kézben semmi baj, egyébként űűűvölt. jaj...

Szóval és tettel: a link a következő.
www.netbio.unas.hu

Nektek azért az árak velamivel olcsóbbak mint az ott említettek, mert ismerőseim vagytok és rajtatok csak kicsit akarok meggazdagodni ám. :-)
A biopontos cuccok pedig az olajok kivételével még rosszul szerepelnek, mert még nem volt időm átjavítani, azok is olcsóbbak vmivel.

És várom ám a kritikát, nagyon bírom az olyasmit.

Johi és köszi, ha megsasoljátok

Kép
Kép
johanna1975

Fibi: bocs, babáztam, itten van a link!
Vigyázat csak 15 napig él!!!
http://www.frameshow.com/

pocakpacni

Sziasztok!

Oxi üzeni hétvégén itt lesz, addig is nagyon sok a tennivalója!!!

Maya nagyon jó volt az a forrócsoki nagyon állat!!!
Ahogy olvastam Bogárka mindent szakszerűen összefoglalt a történtekről:Ö

Cukor témában sokat tanultam tőletek!!!
Abortusz téma Jucust támogatom!
ő mi volt még.......
ja igen mi van ezzel az oltással???Johi mit tudtál meg???(agyhártyagyulladás??)
manó27

Sziasztok!Votiv:köszi a meghívót!Isti "történetét"olvasva már nem is tudom,hogy hova rakjalak?KépTorkos Matildot ismered is?Egyébként szerintem a névválasztás az egyik legnehezebb része a terhességnek.Olyan "alaposak" voltunk Orsimnál,hogy okt.21-re voltam kiírva,de legalább annyi mákunk volt,hogy 12.-e lett belőleKépDorkánál már erre nagyon figyeltünk.Már csak azért is mert a névnapom dec.12,szül.nap dec.28.közte meg egy karácsonyKépEz egy nagyon csúnya kiszúrás egy gyerekkel,de a családdal isKépNeet:és akkor az olyan autókról nem is beszélve,amiben nincs gyárilag bizt.öv hátul!Mint pl.az oldtájmer bogarunkbanKép És minden lovast csókoltatok!A mi családunk is.Kép

petergabi

Én azt hiszem passzolom a Mayát,mert randim van egy jó kis sebésszel szerdánKépMajd beszámolok kapcsolatunk fejleményeiről.

Juc
20170114224602

Kisun, Juc, en is azon a hullamhosszon vagyok. Ebben a szornyu abortusztemaban.

Zsebi, kepzeld, a csajom mar elore nyafog es mindig ugy megfesziti a labfejet, mint egy balettos, amikor a cipot ra akarom huzni. De ez jo cipo, ugyhogy konnyen sikerul, csak olyan kis huligan, hogy feleslegesen meg hogy elore eeeeeeeee-zik, meg akadalyoz Kép

Pocak, koszi, kepzeld, mar lenn a kapuban bealudt, ahogy huztam ra a kesztyut. Aztan meg ugye majdnem elutottek, ugyhogy nem setaltam ma valami sokat. Nem akarlak nagyon feltartani, eleg, ha napi ot percet szoritasz ebed utan, ugyis annyira jol megy neked Kép
moose

Johi, küldtem kritikát! Kép remélem nem sértődsz be, mert ugye nem vagy olyan Kép

Vera, nem emléxem, hogy BZS mesélte volna a káromkodós sztorit, habár...MIKET MONDHATTÁL? Kép

Juc! akkor jó bulást. meg gyógypuszi és ilyenek :D

ancsipancsi

Ancsi,
csak annyit, hogy igenigen fáj, csak nem pont ezekkel a szavakkal, és még ragoztam is kissé Kép de szegényt nagyon letaglóztam Kép
kisün

Juc:az abortusztémával szerintem az a baj,hogy némely némberek szinte "sportot"űznek belőle,minden féle lelki trauma nélkül.KépNa persze ez sem hatalmaz fel senkit,hogy beszabályozza egy nő döntését.Én nem mondanám,hogy ellene vagyok,habár csak akkor ha ez egy átgondolt,felelős döntés.Ezt viszont csak az tudhatja,aki meghozza ezt a baromi nehéz döntést.Ugyan mi nem tervezünk több babát,de ha jönne én képtelen lennék ilyen döntést hozni./Persze mondom ezt a jelen helyzetünkben/

petergabi

Zsebi, leszel a barátnőm? Kép
Te nagyon toleráns csajszi vagy Kép
a barátnőm is elvisel ám soxart Kép de nem egyetemes az empátiája Kép ha elvetettem volna a gyereket, az az ő szemében minima gyilkosság lett volna, és hát ki haverkodik egy gyilkossal?

én is nagyon liberálisan gondolokodom az abortuszról, mármint mindenki tehessen a testével azt, amit akar, de mivel átéltem egy A-közeli helyzetet, azóta kicsit másképp látom a dolgokat. és egy hülye kollégám el akart küldeni riportot készíteni a holland "abortuszhajóra" (itt csak szórólapokat osztogatnak meg előadásokat tartanak, ne féljetek) és én nem bírtam volna elmenni, még ha hat ökörrel vontatnak oda, akkor is megszöktem volna onnan! Kép

nagyanyámnak 2 is volt, és a mai napig felemlegeti, hogy élete legrosszabb döntése volt, dehát 56-ban, 3 gyerekkel, nagypapi meg bújkál.. és az egyik "kötőtűsbe" majdnem belehalt. de ennél sokkal szörnyűbb, hogy a mai napig néha sírdogál miattuk

én meg különben se vagyok egy mentális bodybuilder, szóval asszem azon mód csomagolhattam volna a cuccomat és költözhettem volna a pszichiátriára, a SztImrébe. vajon az is olyan jó, mint a szülészet? nem akarom tudni

votiv 8)
votiv

Ancsi: köszi a kritikát. javítottam is a dolgot. És hát ezért kérem, hogy küldjetek. Dehogy sértődök meg.... hiszen csak az nem hibázik, aki.... szal várom a többit is. Most már 8 hósként szerepel.
Manóka: nem tudtam meg semmit, de mielött beadatom, azért rákérdezek, mert ez a tetanusz dolog nem tetszik nekem.
Johi

Kép
Kép
johanna1975

sziasztok,
na, midkettő kidőlt, és én is abortusztémával akartam előhozakodni.
Ne haragudjatok, de úgy gondolom, egy abortusz talán még NAGYOBB lelki trauma lehet egy nőnek, mint a vetélés. Bocsi mindenkitől, de arra gondolok, h az abortusznál az ANYÁNAK kell kimondania a halálos itéletet a gyermekére, mig a spontán vetélésnél a természet "elintézi" helyette. Valszeg egyik sem jó, de kerül, bizony kerül az ember olyan helyzetbe, amikor 2 rossz közül, csak a kevésbé rosszat választhatja....Kép
És én sem értem, azt, h vki ebből sportot űz, mert úgy gondolom, a nagy átlag (na jó, kivétel biztos van, de nem ez a jellemző) azért NÕ, és genetikailag kódolva van a gyerek nemzésre, és kihordásra, megszülésre, és ha ez vmi miatt nem jöhet össze, akkor bizony az egy életen át mardossa...mig a vetélés nem biztos, főleg, ha utána összejön a hőn áhitott baba...
Szóval, kicsit ki vagyok akadva a katolikus egyház véleményén abortusz témában, és a fejemet a falba csapkodtam anno, mikor néhai Teréz anya mondta,h "if you don't want the child, send it to me"...ó, az ember olyan könnyen mond itéletet a másikról...

és (kövezzetek meg) szerintem egy gyereknek jobb "meg sem születnie", mint árvaházban felnőnie, vagy esetleg egy olyan családban, ahol nem akarták őt...Én ilyen gyerek vagyok, engem anyám nem akart, csak apám ragaszkodott hozzám, igy megszülettem, és egy NAGY NULLA lettem, aki folytom azt érzi, h senki nem szereti...valszeg innen ered a paranioám...csak időközben felnőttem, és most már valamennyire tudom kezelni ezt a dolgot...és hát van 2 szép fiam, és ha másra nem leszek jó ezen a földön, arra már jó voltam, h szültem 2 gyereket, akik talán majd egyszer viszik valamire...KépKép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

vera,
te sem voltál ám butál,csak konkrétKépés értem én a finom célzást,de lehet hogy szelekítven olvastam az utóbbi egy hétben meg alig tudtam jönni és nem vettem észre a finom célzásokat,ne hariKépvagyis az én bajom lettKépolyan jó hogy egy ilyen optimista ember vagy,hogy csinálod??????sajnos én nem,pesszimista sem vagyok csak folyton félek......valamitől....hogy mi van ha megtörténik....vagy nem történik meg...szóval pánikolok,de szeretnék leszokni rólaKépés ha optimist vagy és beüt a krach hogy tudsz felkelni?????mert én sokszor arra gondolok hogy így védekezem...vagy nem tom...
kérdésem:mitől van ez?????mármint hogy ilyen "könnyen" elmegy a baba...és többször...nem tom másképpen megfogalmazni,azért remélem értedKép
ha hosszú gigi83kukacgalambpontnet váromKép
és köszi hogy maradhatok dinka,normálisan nem élném túl az életetKépazért próbállak kímélni,okKép?

moose,
ez durvaaaaaaaaaaaaKépsztm kirángattom volna a kocsiból és alá nyomom......
Vendég

zsanci,
van 2 gyönyörű fiad és szeretnekKép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
erre vitted és én személy szerint nem is akarom "többre" vinni.remélem hogy lesz 3 csudiédes gyerekem és ők is úgy fognak engem imádni ahogy én őket,és akkor én kiteljesedtemKépén az anyaságban érzem azt hogy ki tudok teljeseni,semmi másban....szóval én aztán tényleg nem tudom másra vinni....van egy csomó szakmám de csak gyűjtöm őket...mindet útálom,egyiket se akarom csinálniKépez vagyok én......
Vendég

Hu, Johi, tokjok vannak, csak az a bajom, hogy nem mindenhol latom, mekkora kiszereles (gr, ml vagy ilyesmi). Es ez a grepfruitmagize tenyleg ilyen durva dolog?!

Gigi, szivesen megrugdosnam, de nem merek a kozelebe menni Kép Kép de ha gyerek nelkul megyek es ujra talalkozom vele... De te is a fraszt hozod ram ezzel a kozos vezetessel! NECSINALDMAR!! Azonnali hatallyal megtiltom!

Zs, nem vagy nagy nulla, tokjofej vagy, L tokre imad, erre meg is eskudott anno Kép es toksok baratod van es a sracaid biztos hogy toksokra fogjak vinni! Most tokjol megaszontam? Kép
moose

Zsanci,
ne marhulj, gyanítom, hogy apa szeret, abban pedig biztos vagyok, hogy a fiaid imádnak. Kép
Ja, és mi is itt vagyunk ám... Kép
neet
neet

Zsanci!

nem nyavalyog,örül mindennek,és azonnal megtilt én is!Kép

Juc
20170114224602

tudom, ti nagyon édesek vagytok, és mondom, már felnőtt vagyok, és próbálom "normálisan" kezelni a dolgot...és nem ezért irtam, h szeretetet csiholja ki, hanem azért, h megmutassam, h bizony elég komoly nyomot tud hagyni az emberben, ha nem akarják...akkor inkább ne is legyen...SZERINTEM!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan!

Szerintem is jobb egy nemkívánt gyereknek meg sem születnie!
És nem lehet leegyszerűsíteni az abortusz témát egy topik színtjére,de szerintem most már hagyjuk is a és beszéljünk a mi POCAKOSAINKRÓL!

Hahó Pocakosok!

Meséljetek,hogyan készültök az ünnepekre és hasonló!

Moose!
Hülyebuzikakamatyi Yarisos!

Juc
20170114224602

Zsanci,
én szeretlek Kép de ez sajnos nem egy anya szeretete, szóval értem, mire gondolsz... egyébként most lehet, hogy hüjeséget mondok, de ha ez tartósan zavar, egyszer talán érdemes "szakember" segítségével rendbe tenni magad, rámegy 1-2 év meg csomó pénz, de megéri!!!
És teljesen egyetértek: lelkileg szerintem is nagyobb trauma a választott abortusz, mint a vetélés!

Gigi,
röviden: hormonális gondok kizárva, anatómiailag rendben van minden. Valószínűleg genetikai hiba, a petesejtek/spermiumok egy része sérült, a megfogant babák kb. 40% életképtelen, így korán elmennek. Szerencsére az dokim hagyja, hogy spontán lemenjen a dolog, nem csinál műszeres befejezést, ha nem muszáj, mert ha a természet oldja meg, akkor nem kell hónapokat várni a próbálkozással. Ezért is lehet, hogy az utolsó vetélésem után 2 hétre megfogant a mostani baba Kép

Ja, és Moose, meg minden pocakos:
voltam ma dokinál, és rákérdeztem a penészes sajt témára, és azt mondta, hogy lehet enni, hülyeség, hogy bármi gondot okozhatna!!!! Szóval ma este befalok egy kis camembert-t Kép

Moose II.,
DURVA. és rímelne erre, amit a nőre mondanék, de ez nem az a hely és az idő Kép

v
kisün

Neet,
naaa, légysziiiKép Nyugodtan megbocsáthatsz, hiszen látod, hiába irtam Votivnak, nem akar elvinniKép

Pocak,
köszi a linketKépKép

Zsanci,
annak ellenére hogy soxor nem reagálsz nekem, én nagyon birlak, és egyetértek Veled mindkét témában.

KépKép
fibi

olyan édesek a fiaim ma...
Igi felkelt, B még aludt...Igi kimegy nagyszobába, ahol B alszik, odamegy hozzá, elkezd neki magyarázni, meg csapokodni a fejét!!!!!!!!KépKépKép persze erre B felkelt, és nem is volt mérges! Én meg hangosan nevettem, mert sztem olyan vicces volt!!!forditott esetben hangosan üvöltöttem volna, mert B sokszor megjátszotta már ezt, és olyankor nem tűnik olyan naivnak, mint Igi...Kép
most meg ketten épitőznek bent a szobában...Kép B épit, Igi rombol...néha azt hallom, h "Igi, ez nem volt vicces!!!"
Hú, ma egész jó napom van...Kép

És éljenek a pocakosok!!!!Mert övék a Mennyek Országa!!!!KépKépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Fibi, nagyon sajnálom, h sokszor nem reagálok neked!! De ezt sztem elmondhatja még sok mindenki...Kép
Egyébként akartam irni,h persze Ti is gyertek mayába, ha épp jó neketek!!!!!!!

És Igi most épp egy félig leeresztett strandlabdával játszik! Kergeti ezerrel!!!Sokkal több időm van, ha mindkét gyerek itt van!!!KépKép Kiveszem B-t az oviból! Vigyázzon ő Igire!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan,
egyetértek Kisünnel, pl egy jo kineziologus segitségével fel lehet ezt dolgozni.

KépKép
fibi

Zsan,
semmi baj, tudom, hogy nem direktKép Észrevettem, hogy kicsit szétszórt vagyKép

KépKép
fibi

Hol az a jó kineziológus????már régóta keresem!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan,
ha tényleg érdekel, utánakérdezek Neked.
egy ismerösöm jár és nagyon elégedett
énis akarok amugy menni...

KépKép
fibi

Zsan!

A mi gyerekorvosunk kineziológos mókus.Nem tudom,hogy az mi de Õ az!

Juc
20170114224602

Zsanci: kineziológia tényleg jó dolog. Bár nekem nem segített. Van más amin én voltam, elsőre borzalmasan hallatszott, de nagyon megérte, mert sok minden rendeződött. Hasonló problémáim voltak mint neked. Ha érdekel mesélek róla. Sok embernek segített és egyre több helyen hallok róla, hogy ezt ajánlják, legutóbb a gazdagréti patikában nyomtak róla papírt a kezembe.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Johi,
mi az a MÁS, amin voltál?
azért is kérdem, mert én is kiprobáltam már ezt-azt...

KépKép
fibi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?