A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zsanci,
és éljenek a sajtkészítők. És úgy általánosan, minden tejipari dolgozó. Kép

Moose,
nem is tudom, milyen szitkot szórtam volna a helyedben a jariszosra. Dögmeg, ez a minimum. Na, ezzel nem mehetsz a fogyvédhez, bár újfent megjegyzem, hogy valami önismereti tréningen vagy pszichóvizsgán azért részt vehetne mindenki, aki jogsit akar...
neet
neet

Fibi,
még alszom rá egyet, és holnap eldől, lesz-e megbocsi. Kép

Nem is reagáltatok rá, milyen ügyesen kidobtam ma az egeret, mint macskát sz@rni. Kép
Lehet, h megsértődöm, de mosmán télleg?Kép
neet
neet

Macseknak van még 2 hete, ugye??? Kariajándék, az tuti! Kép
Szilveszterkor meg már mulathattok is. Kép
neet
neet

<font color="0000ff">Moose!
Kisün!

Ha megírjátok az adatokat az emailemre, akkor rakok hozzátok újabb csíkot a táblába. Tulképpen csak a szülés várható időpontja kell...

<center></center></font>

KépKépKépKép
proone

Fibi: háááááááát itt nem borzolnám a kedélyeket, bár nem titkos... Pszichómókus csinálja vagy lehet pszichiáter. A neve Hillinger féle családállítás. Én Angster Máriánál voltam és tényleg nagyon hatásos. Én úgy mentem hozzá, hogy én attól rettegek,, nem lehet gyerekem, háááát lett. Persze én párhuzamosan sok mást is csináltam, de ez is tuti segített.

J

Kép
Kép
johanna1975

Pocak
mél ment

majd este jövök

Rozit megvettük! holnap szállítjákKép
kókuszdió

autósülés ügyében nem akarok ítélkezni de feloldozni se senkit!

Angliában egy anyát veszélyeztetésért jogerősen elítéltek, mert NEM VOLT SZABÁLYSZERÛEN RÖGZÍTVE a gyerek a gyerekülésben, és balesetben meghalt Kép

és én hiszek az esetleg fejünkre hulló cserepekben, ahogy Kisün mondta egyszer
mert mi van, ha épp akkor üt be a krach, amikor egyetlenegyszer kiveszed? velem legalábbis általában így mennek a dolgok. egyszer nem vagyok bekötve, és máris történik valami, valaki majdnem belémjön, vagy orbitálisat kell satufékeznem vmi ökör miatt...
mivel én is automatice bekötöm magam, ha beszállok a kocsiba, naná, hogy a gyerek is bekötve utazik

nekem az öv mentette már meg az életemet! pedig csak 50-el szálltunk bele egy kocsi seggébe, mert nem tudtunk megállni a jeges úton, és úgy csapódtam vissza az anyósülésbe, hogy még hetekig kék-zöld és csupa zúzódás volt a hátam! az öv helyén meg végig 2 véraláfutás-csík maradt! a sofőr is nyakmerevítővel járt fél évig, mert egyik csigolyája is sérült!
na mára elég a rémtörténeteimből

voltunk sétálni Istivel a közeli "lovarda" felé, és találkoztunk 2 pónival, egy barnával meg egy "őszesebbel", és a pónik nagyon vadul harapdálták egymást! és volt 1 kutya is ott, és a barna póni folyton smárolt vele! szép kis társaság, Szodoma és Gomorra...Kép

Istit nem hatotta meg a dolog, biztos még túl pici az állatozáshoz. és a smároláshoz is Kép

votiv 8)
votiv

Johi, én a Helliger-módszerről mindig azt hittem, hogy az vmi csoportos dolog Kép mesélj már róla, engem is érdekel!

votiv 8)
votiv

<font color="0000ff"> Ja, az emailem:
proone kukac freemail pont hu</font>

KépKépKépKép
proone

Johi,
hallottam a módszerről, nagyon érdekes, és állítólag tényleg egészen elképesztő dolgok történnek Kép

Zsanci,
én inkább pszichomókusra gondoltam Kép

Neet,
aztat átugrottam... hurrá, hogy kihajintottad egeret!!!! Kép

v
kisün

Juc,
hol nyomja a dokitok???
Johi,
este eselteg (ha nem alszom be) megkereshetlek msn? ha nem, akkor holnap....
Fibi,
tied kineziológus is érdekel, de jó volna, ha XI. keres lenne, mert mozogni nem tudok...

HOL LEHET KAPNI PLÜSS TV MACIT????
ÉS HOL LEHET KAPNI JÓ MÉZESKALÁCS FORMÁKAT??? a kikában csak egy gorilla alakút sikerült beszereznem...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Kisün,
ismersz vmi jó szájkómókust????KépKép
mert én nem...eddig kettönél voltam, azt mondták, velem minden rendben van...Kép elsp alakalom után...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan!

A Vahot utcában rendel de a kineizémicsodát nem tom hol csinálja.MAjd hétfőn megkérdezem mert megyeünk hozzá egészséges rendelésre.

Juc
20170114224602

Sziasztok Kismamák!
S.O.S.Segitséget szeretnék kérni.
Sikerült öszeszednem valahol egy jó kis megfázást:-( Van egy 3,5 hónapos kislányom, aki szopizik. Félek,hogy elkapja tőlem. Most is maszkban ülök, hogy felfogjam a bacikat.
Mit csináljak, hogy megóvjam Orsikát? Nagyon féltem.
Reggel voltam a körzetinél, aki azt mondta, hogy elvileg nem fertőzhetem meg az Orsit, mert anyatejes. De gyógyszereket sem szedhetek(meleg tea stb.)
Mit tegyek? Volt valakinek hasonló helyzete? Hát remélem, hogy nem, de ha igen,ossza meg a tapasztalatait.
Előre is köszi
Egy kétségbeesett anyuka

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Zsan,
okés, megérdeklödöm a nevet, tel.számot, és mélben átküldöm majd.

KépKép
fibi

Juc, Fibi,
elöre is köszi!!!
Szmagdi,
tea, és homeobogyó (engystol, gripp-heel, homeeogene9, echinacea) méz, grapefruitmag kivonat.
És ne félj, valószinüleg nem fogja elkapni a lányod!!!! Az anyatej termel ellenanyagot. Tölem még sosem kaptak el semmit a srácok...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Votiv, hat ez nem egy szimpla tortenet ez a tied.Kép de vegulis a nagyon rosszbol nagyon jo lett: van ket szuper pasid!Kép tevedek, ha azt gondolom, h apafickod bizonyitott azert valamit azzal, h maradt, es csalad vagytok?Kép

Neet, Eszti haja nagggyon eredeti lettKép! nem csoda, ha mindenkinek tetszikKép (azert tesznek ra megjegyzest, nem?Kép). egyebkent csak azert kerdeztem, mert B hajat en szoktam vagni, es akkor most baromi buszke vagyok magamra, h minden kukackodasa es ollo-megragadasi kiserlete ellenere, egesz pofas!KépKép
most nem tudom merjem-e ertelmezni, amit irtal: akkor mostmar nem utalsz?! vagy azert ne legyenek hiu remenyeim?Kép
eger-kipenderites rulez! nagyon humanus modszert valasztottal! bar megnezted elotte, milyen hideg van kint?KépKép

Green, ha olvasodKép. azt mondjak, h amig az ember 3-4 orankent szoptat ejjel-nappal, addig eleg kicsi a teherbeeses eselye. de amint elkezd ritkulni, ugy novekszik a "kockazat"KépKép

autosules: hat mi mentunk mar taxival is, meg ismerossel is ules nelkul (ami utobbi egy eleg remalom volt, es alig vartam, h hazaerjunk, mivel meg raadasnak egy kutya is utazott a kombi csomagtarto reszben - a gazdajaval egyutt!!!). szoval idonkent, ha mammut van meg nocukor, az ember "rakenyszerul" ilyesmire, de azert inkabb ules, asszem... de en ugysem autozom, ugyhogy mindegy is mit mondokKépKép

abortusz: na errol meg inkabb nem mondok semmi, mert teljesen egyetertek a mar altalatok leirtakkal...

Magdi, azert ne aggodj tulzottan! az anyatej tenyleg nagyon jo vedelmet ad a babadnak. szoptass, es gyogyitgasd magad! azert te sem vagy teljesen "gyogyszer" nelkul: gyogyteakat(pl. hars, bodza, zsalya), homeos bogyokat(pl. coryzalia, homeogene9, oscillococcinum), es egyeb ilyen praktikakat te is alkalmazhatszKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Zsanci: persze próbálj megkeresni, de egyedül vagyok Fannival és dög fáradt vagyok. De ha vagyok gép elött akkor természetesen bármilyen kérdésre válaszolok

Votiv: még jó hogy a nevét sem tudom a módszernek. Te irtad helyesen én meg ilyen béna vagyok. Csoportos és nagyon hatékony módszer. Nekem bejött és sok mindenki másnak is.

Magdi: én is csak az elöttem szólók okosságát tudnám mondani, gyógyítsd magad és a picinek is adhatsz ám mondjuk oscillococcinumot vagy echinácia golyócskát megelőzésre. Én is meg vagyok fázva, mondjuk nem akarlak elkeseríteni én megfertőztem Fannit, de Õ is hamar meggyógyult. Ne aggódj, mert az csak rosszat tesz. Igyál sok sok teát és szopiztasd a babócádat.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Nagyon szépen köszönöm a tanácsokat
Remélem nem kapja el a babóm.
Majd kúrálgatom magam. Megírom, hogy mik a fejlemények.

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Zsan, Johi, a grapefruitmagkiv. papirjaban az all, h varandosoknak, szoptatosoknak nem ajanlott. ez csak szoveg vagy van valami alapja is?

Coolio
recca

Rec,
nem tom, én nem olvastam a használati utasitást...Kép látod, ilyan anya vagyok én...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Szmagdi! Lencsink 1 hetes volt, mikor a férjem csúnyán betaknyosodott. mivel akkor ő nagyon segített nekem (etetés stb.) maszkban csinálta, és sokat szellőztettünk. és nem kapta el!!!!!! viszont rákényszerítettem a sok-sok tea megivására Kép

Vera! a peníszes sajt akkor gáz, ha lisztériát tartalmaz. (szvsz inkább kék sajtokban lehet, pl. tavaly a Danablue-t vonták ki rövid időre emiatt.) néha a téliszalámiban is előfordul. szerintem inkább magyar sajtokat egyél (ne mondjuk dánt), tán jobban ellenőrzik őket. (Bakony, Tihany, stb.)

idézet:
"Liszteriózis

A lisztéria olyan baktérium, ami át tud haladni a méhlepényen és korai terhességnél még vetélést is okozhat. Szerencsére ritkán, de a hűtőben is elélhet, ezért az alábbi élelmiszereket kerüld:

máj és abból készült ételek,
kék (penészes) sajtok,
nem pasztőrizálttejtermékek. "

ancsipancsi

Zsan, hat en is csak biz. ideju szedes utan vettem eszreKépKép

Coolio
recca

Recca: attól függ melyik, amelyik nekem van az adható tutira. Utána is olvastam a szakkönyvemben és adható. Sőt az egyetlen ami adható bébinek. Ez alkoholmentes és nem csíp és hasonlók. Én szedtem terhesség alatt végig és Fanni is kapott már belőle, persze kisebb adagot, de ezt lehet.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Johi, ja, h az alkoholtartalma miatt van rairva?? mondjuk abban a par cseppben kb egy hangyaf*szanyi lehetKépKép
egyebkent ezeken kivul mas kulonbseg is van a kul. "fajtak" kozott?

Coolio
recca

Recca,
a kukába dobtam, bocs. Mert már mérgezett volt, és sajnálnám azt a macskát, aki elkapja. Ez aztán a rasszizmus. Macska jöhet, egér nem. Kép
Tápláld hiú reményeid, hátha...Kép
neet
neet

Hahó Csajok!

Green!
nekem nem volt nehezebb szoptatás alatt teherbe esni Kép Mindkét kőc 3-3 hónap volt, és Petra még 4-5x szopizott egy nap, amikor Doni megfogant Kép

SzMagdi!
Anyatejben lévő ellenanyag tuti! Kép Bizonyított!!! Kép A múlkor nagyobb gyerkőc meg volt fázva, a kicsi elkapta tőle, most is volt egy pár napos megfázás a nagynál, és mivel rajtam is kijött a kicsi nem kapta el, mert termeltem neki a jó kis ellenanyagokat!!! Kép

Zsanci!
Ugye, hogy tök jó, hogy már eljátszanak együtt, és egyre könnyebb? A múlkor írtad, hogy nálatok ez a duma nem jött be...Na ugye, hogy mégis, csak ki kellett várni Kép

Ja, és most este nálunk is volt felébresztés, csak épp az a verzió amikor a nagy a kicsit, konkrétan Petra direkt azért sikított egyet, hogy felébressze a már békésen alukáló Donit Kép Olyan kis gonoszkodó volt Kép...nekem meg nagyon-nagyon vissza kellett fognom magam mind szóban, mind tettben Kép

Na megyek, kis tv, meg Apa, meg vacsi, aztán majd jövök még...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka,
megértelek...KépKép és tényleg, napról napra jobb...Kép

és itt egy kis torta-ötlet szülinapra, horváth cukiból:
Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Neet, ezt az "aprosagot"Kép az elozoekben elfelejtetted emliteni, ugyhogy humanussag visszavonvaKép
es tudod mit, utalj csak, ha jol esik. mit nekem...KépKép

Coolio
recca

Magdi, nekem is volt valami torokfajas szoptatas alatt es anyam akkor hozott is ilyen maszkot, de nem hasznaltam. Baba nem kapta el. Pedig en nem hiszek az anyatej mindenhatosagaban. Persze rulez, ellenanyagok meg minden, de nem hiszem, hogy aki szopizik, az nem kaphat el semmit. (Ahogy most Bogarka is irta, Doni elkapta Petra nyavajajat.) Es most pocakkal is mar ket torokgyulladast osszeszedtem. Na, ezek miatt jobban aggodtam.

Zs, en nem latom a tortat a kepen. Hol van? Es tenyleg lehet kapni pluss tevemacit? Dejo! De vajon mennyiert? En most azon vagyok kiakadva, hogy a Kisvakond olyan aranyarban van. Miert nem annyiba kerul, mint a susu, a vizipok meg a kockasfulu nyul?

Bogarka, kepzeld ma kisvakondot neztunk Nyuszival es tetszett neki. Negy meset vegignezett, csak az otodiknel maszkalt el mast jatszani. Asszem ez azert jo neki, mert nem tul bonyolult es nincs benne duma, en viszont vegig magyaraztam, hogy mi tortenik es most mit es miert csinal a fohos Kép ja, es az elso reszben pont autok voltak, ami ugye egyebkentis a gyengeje a csajomnak Kép hat, sokkal jobb, mintha az iciripicirit vagy a megasztart neznenk vegig millioszor, es ugye csak siman elment jatszani, mikor megunta, nem hisztizett meg orjongott, hogy inditsam ujra, vagy hogy tekerjek masik szamra. Ja, es tegnap kalapos nok voltunk, mert a megasztarban is van egy kalapos no, akit csipunk es allandoan azt mutogatta, hogy a neni fejen van, az oven meg nincs, ugyhogy elovettem mindkettonknek egy-egy kalapot es abban maszkaltunk itthon delutan Kép es imadja nezni, ha gitaroznak vagy cselloznak vagy ilyesmi es tokhelyesen mozgatja a kiskezeit, ahogy utanozza. Tudom, hogy meg korai a jatekgitar, de asszem megis veszek neki egyet.
moose

Zsanci! ez torta???

ancsipancsi

na, jól van kekeckék, itt egy torta...
egyébként a macist úgy nézzétek, h azok már "szeletek".
Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Proone, irtam melt.

Ancsi, en elozo pocakkal nem is kivantam a majat es azota se szeretem. Nyuszi jo munkat vegzett, mi? Nehany sajtot szeretek, de ellenallok. Rockfort se mehet? (St. Jupatban a rockfortos salata annnnyira rulez) A pasztorizalatlan tejizeket meg nem tudtam. Mik lehetnek ilyenek tejen kivul? Es mindenre ra van irva, hogy pasztorizalt vagy pasztorizalatlan?

Votiv, a ponik biztosan a kutyan veszekedtek Kép tenyleg perverz egy tarsasag... de lehet, hogy a kutya valami nagyon finomat evett es csak azt akartak lenyalni rola... majd Macs jol megaszondja, o ert jobban a patasokhoz.

Hat igen Rec, se ules, se egertemaban nem vagy kompetens Kép

Kisun, teged ketnaponta megneznek? Mert ma is voltal dokinal, meg tegnapelott is. Engem marhara nem akarnak latni, en hat hete voltam es gozom sincs, mikor megyek megint, mert meg mindig nincs meg az afp eredmenyem es csak akkor jelentkezhetek a bartfais uh-ra, ha meglesz es csak az uh utan mehetek a dokimhoz... aaaaa, es ilyenkor azon parazok, hogy biztosan minden rendben van-e, mert meg mindig nem rugkapal a babam es egyaltalan miert nincs valami nonstop 24h uh, ahova barmikor berohanhatok es megnezik...

Zs, sracok tokhelyesek Kép es nekem semmi kozom a mennyek orszagahoz, de ugy sejtem, az elpatkolassal kapcsolatos, es nekem ne irjal ilyeneket, pont ma, mikor majdnem elutottek!! mert mindjart bogok vagy megharagszom...
moose

Green, nem teljesen azt irtam, amit akartamKép tehat: ha ritkul a(z ejjel-nappali!) 3-4 orankenti szopi, vagy mondjuk kimaradozik belole egy-ketto, akkor mar NEM jelent vedelmet! kb. mintha nem is lenne. na, valahogy igy mondjakKép

Coolio
recca

Moose, egertemaban nem-e???

Coolio
recca

Moose! Kisün protekciós lehet Kép Kép , mert BZS azt mondta, hogy 2 hónaposan taláxunk majd Kép
a roquefort is kék...de 1x én is ettem márvány sajtot
a pasztőrözöttséget feltüntetik. ezek általában gyorsan romló cuccok. tehát ha meglátsz egy sajtot, ami 3 hó mulva jár le, fix, hogy pasztörizált

Recca! én már csak 5x fejek naponta. de igazi mensim még nem volt

ancsipancsi

Ancsi, ez nem szentiras! csak statisztikaKép

Coolio
recca

Recca,
akkor már kettönket utal Neet, látod?Kép

Na, ma este itt voltak ex-fönökömék, és kérdezte, hogy akarok e visszamenni tanitani egy kismamákból álló csoportot. Lenne egy bébisintér, az anyukák gyerekeire vigyázna...

KépKép
fibi

Fibi, ez jól hangzik! elvállalod?

Recca, de, igazad van, még soha nem hozott értem senki ekkora áldozatokat, mint apafej. minima egy életre le vagyok kötelezve neki, de ez nem rossz ám Kép
és ma is felmosás után érkezett haza, és mingyár becuppogott a koszos cipőjében, hogy nekem rögtön puszikat adjon, és nem volt szívem leszúrni Kép
szal nem rossz fej az apa Kép és tényleg nagyon szereti Istihuligánt, akinek olyan a haja, mint a legafróbb négereknek, tiszta drótos! Kép és nagy hisztiparádét csapott nekem estére, de asszem csak fáradt volt, már a póniknál is ásítozott Kép

és mióta itt lakunk, kiderült, hogy Isti imádja a kenyeret - pont mint az apja Kép tegnap a főzeléket is csak kenyérrel tunkolva volt hajlandó megenni! akkorára nőtt már a feje a sok cipótól Kép de mellettünk van nem messze a pékség, és isteni friss házikenyereket sütnek, nyámnyám Kép
ma meg túrógombóckákat kapott, de az nem tetszett neki valamiért, pedig simán a tejfölös túrót szereti... úgyhogy végül megint májaskenyeret vacsizott sajttal - ez a nagy sláger épp Kép

votiv 8)
votiv

Magdi, a többiek már mindent elmondtak. csak annyi tippem van még, hogy mielőtt valamilyen szert rádbeszélnek a patikában, mondd meg, hogy vírusra avagy megfázásra kéred, mert pl az Engystol meg az Oscilloccinum vírusra van, a Gripp Heel és a Coryzalia meg náthás tünetekre. és gyógyulj meg hamar! Kép egyébként te is a Szt Imrében szültél?

votiv 8)
votiv

Moose, a kutya marha gusztustalanul nézett ki Kép és biztos nem volt finom Kép

jelentem kitakarítottam a lakást, és mindent kivasaltam utsó szálig. közben főzősműsort néztem a TV Paprikán. 2 faszi főzött/sütött, egyik ilyetszól: hogy tanultál meg ilyen jól habot verni? Másik: Gyakorlat teszi a mestert... Erre az 1: Lám a magányos szakácsok is boldogok Kép 2 perccel később ugyanez a viccbubi: Kinyalhatom? erre a habverős: igen, de csak a tányért!
most mondjátok meg, micsoda műsorok vannak!
ehhez képest a Cicciolina pónilovai...

jah és a nap legnagyobb bulvárhíre (könnyesre röhögtem magam): Kiszel Tünde gyerekének apja igazából Zámbó Jimmy!?! - véli a Sztori magazin
na szép kis sztoriKép

mindenkinek szép álmokat, minden pocakban és kiságyában szundizó baba növekedjen egészségben, szépségben!
ps, NYOLC nap múlva karácsony...

votiv 8)
votiv

ja és mit szóltok, hogy az Egri Csillagok lett a Big Book? Kép

votiv 8)
votiv

még vmi: apjuk ma átvette az Istiről készült, eléggé szottyadt momos fotót. ezek után aszondja nekem: hát, mama, kicsi is, büdös is, de a mi gyerekünk Kép
és ez olyan kedves volt, pedig Isti nem is büdi!!!Kép najó, néha, de nem ez jellemző rá Kép

votiv 8)
votiv

Moose, az estire visszaterve: azert elhiheted am, h az anyatej a termeszet egyik NAGY talalmanya!!Kép (Bogarka egyebkent azt irta, h amikor o is elkapta a nyavalyat, es a szervezet dolgozott ellene ezerrel, akkor Doni mar NEM kapta el! tehat persze nem ved meg minden ellen(ez keptelenseg is lenne), de azert megsporol egy-ket kort a babaknak (ha mar egyszer azt az anya lefutotta). hm?Kép)
na es persze a mehlepeny is tud azert egy-ket dolgot! nem olyan konnyu ahhoz a babohoz bejutni, higgy ebben!Kép

amugy JOREGGELT!!!! pocsekul kinezo ido van...

Coolio
recca

Fibi, Kép en mar egesz megszoktam...Kép
tenyleg, elvallalod a melot? nem hangzik rosszul.Kép

Votiv, na akkor tenyleg 2 szuper pasid vanKépKép

Coolio
recca

Szmagdi,
először is gyors jobbulást!
Máűsodszor egyszer én is beteg voltam, férjem is, és az egyhós baba nem kapta el. Maszkot mi is vettünk (inkább csak apa) meg folyton kezet mostunk, főleg orrfújás meg ilyenek után. De az anyatej tényleg mindent tud. Védőnéni is azt mondta: kézmosás és sűrű szellőztetés.

Recca,
bocsi, akkor most meg te utálsz? Mikor én szeretlek? Sose lesz ebből kapcsolat... Igazi soap opera hősök vagyunk, nem? Kép

ESZTER JÁR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tegnap átszelte a fél nappalit, ami azért nem kicsi. Kép Kép Kép Kép Egy ideje adok rá szandit és voálá. (nem csúszkál zokniban a padlón, wow)
neet
neet

Jópofák ezek a torták, de véleményem szerint egy torta legyen kerek és nagy. (Karfiol virágát olvastátok?) Majd ha nagy a gyerek és már uncsik a kerek torták, lesz mindenféle alakú. Most volt 3 tortája (nagy a család...Kép) és ebből 2 hagyományos kerek, egy katica, az is kerek valamelyest... mindjárt felteszem, olyan édi.
neet
neet

Jóó Reggelt mindenkinek! Kép

Katasztrófa, mennyit tudtok összecsacsogni, komolyan, jegyzetelnem kéne, ha mindenre szeretnék reagálni Kép

Pónihoz: lehet, hogy ha a kutya nagy volt, a pónik meg kicsik, akkor tényleg a kutyán vesztek össze Kép Végül is olyan lovat is láttam már, amelyik egy kecskébe volt "szerelmes". Tiszta fertő mi? Kép

Votiv: lehet, hogy a gusztustalan kutya szájának volt egy különösen finom bukéja Kép Tudod, kinek a pap, kinek a paplan.. Kép van, aki a pálpusztait is szereti..

Neet: remélem ez a "rasszista" Macska jöhet-egér nem, nem azt jelenti, hogy elmehetek hozzátok összefogdosni az összes egeret Kép
Egyébként 20.ára vagyok kiírva, de sztem 26.a, ha szépen tartja a 266 napot Kép ebből következik, hogy..

..Jucus: ÉN a kórházpakkom bepakolásával készülök a karácsonyra Kép

Összes homeós: melyek azok a szerek, amiket érdemes itthoni alapnak beszerezni, minden eshetőségre a baba mellé?

Recca: ígért Lafós kép folyamatban Kép

Zsanci: a gorilla alakú mézessütiforma kissé bizarrnak tűnik nekem,így első hallásra..

Tejtéma: bármely tehéntejet (nem zacsis!! hanem a tehenkéből egyenest) bátran, listeriamentesen el lehet fogyasztani, ha előtte felforralja az ember.
Az ellenőrzés tényleg elég szigorú, de a listeria gyakrabban fordul eő belsőségekben és hústermékekben, mint tejben. Egyébként meg a tejtermékekre,rá van mindig írva, hogy pasztőrözöttek-e.
macskanyu

Kép
neet

Neet, hat erre meg tessek... most mit kell lepnem a forgatokonyv szerint?KépKép
Eszti nagyon nyomja!Kép aranyos lehetKép

Coolio
recca

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X