Votiv, hat ez nem egy szimpla tortenet ez a tied.

de vegulis a nagyon rosszbol nagyon jo lett: van ket szuper pasid!

tevedek, ha azt gondolom, h apafickod bizonyitott azert valamit azzal, h maradt, es csalad vagytok?
Neet, Eszti haja nagggyon eredeti lett

! nem csoda, ha mindenkinek tetszik

(azert tesznek ra megjegyzest, nem?

). egyebkent csak azert kerdeztem, mert B hajat en szoktam vagni, es akkor most baromi buszke vagyok magamra, h minden kukackodasa es ollo-megragadasi kiserlete ellenere, egesz pofas!

most nem tudom merjem-e ertelmezni, amit irtal: akkor mostmar nem utalsz?! vagy azert ne legyenek hiu remenyeim?
eger-kipenderites rulez! nagyon humanus modszert valasztottal! bar megnezted elotte, milyen hideg van kint?

Green, ha olvasod

. azt mondjak, h amig az ember 3-4 orankent szoptat ejjel-nappal, addig eleg kicsi a teherbeeses eselye. de amint elkezd ritkulni, ugy novekszik a "kockazat"

autosules: hat mi mentunk mar taxival is, meg ismerossel is ules nelkul (ami utobbi egy eleg remalom volt, es alig vartam, h hazaerjunk, mivel meg raadasnak egy kutya is utazott a kombi csomagtarto reszben - a gazdajaval egyutt!!!). szoval idonkent, ha mammut van meg nocukor, az ember "rakenyszerul" ilyesmire, de azert inkabb ules, asszem... de en ugysem autozom, ugyhogy mindegy is mit mondok

abortusz: na errol meg inkabb nem mondok semmi, mert teljesen egyetertek a mar altalatok leirtakkal...
Magdi, azert ne aggodj tulzottan! az anyatej tenyleg nagyon jo vedelmet ad a babadnak. szoptass, es gyogyitgasd magad! azert te sem vagy teljesen "gyogyszer" nelkul: gyogyteakat(pl. hars, bodza, zsalya), homeos bogyokat(pl. coryzalia, homeogene9, oscillococcinum), es egyeb ilyen praktikakat te is alkalmazhatsz