A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Azért ilyen vicces a szerkója, mert kapott egy ilyen magyaros (sztem nagyon tündéri) kis izémicsodát (top? Kép) szóval ilyen fodros blúzt, amit apja rögtön ráhúzott a ruhájára, aztán erre jött az előke..éljen a réteges öltözködés. Kép
neet
neet

szegeny katica, valaki mar megcsonkitotta kisseKépKép latszik is az arcan...Kép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Macs, varomKép

Coolio
recca

Recca: íme Olaf, 2003-ban

Kép

az én pici lovacskám ..
macskanyu

Neet: Eszti nagyon édes a katicával. A réteges öltözködés meg jó, mert több réteget lehet összekenni és így mosni is Kép
macskanyu

Macs,
ha egeret fogsz, jöhetsz. Kép

Recca,
passz, én csak szereplő vagyok, nem a fkíró.
neet
neet

By the way, karácsony,
naív kérdés, de felteszem: egész véletlenül nem tudna valaki kölcsönadni egy utazóágyat úgy, hogy 23-án elvisszük és 25-én visszahozzuk? Nagy jót tennétek vele.
neet
neet

Sziasztok,

Neet: Eszternek gratula, ügyes kislány.

Votiv: jöhetsz hozzánk is takarítani, ha ott nagyon nincs már semmi.
Big book: hát én nem erre szavaztam volna, de azért ez is nagyon jó könyv. Nekem nem ez vóóóóóóót a favorit.

Recca: nem csak ez a különbség, én kipróbáltam régebben a többit is. Hát a többinek rémes íze van, nagoyn keserű és maaaaaaaaaaaar. Ez nem. De nem akarok neki reklámot csinálni. Tényleg jó készítmény, bár nyilván van más jó dolog is. Én csak ajánlani tudom. Talán Juc már próbálta, de nem bizti.

Moos: köszi az észrevételt. És tudom, hogy még messze nem tökéletes az oldal. Hol nem volt mennyiségi egység? légyszi segíts nékem. A grape tényleg jó dolog. És most már Fanni is kaphatja, én olyan 3-4 hóstól nyugodtan merem javasolni, persze kis mennyiségben.

Votiv: tetszik a bulvárpletyka. hihi, meg is érdemelték egymást. Két ilyen szépség. :-)

Fibi: munkát szerintem vállald el. Jól hangzik.

Zsanci: torták nem semmik. De gondolom egy kisebb vagyon lehet egy ilyen.... Húúúúú de anyagias vagyok. :-)

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Neet: utazóágyat tudunk szerintem kölcsönadni. Igaz szüleimnél van, de megkérem őket, hogy hozzák át, ha csak tényleg ilyen rövid időre szükséges. Mert mi oda csak 26-án megyünk úgy hogy kéne ágy is. Egyeztessünk jó???

Johi és az Õ kedvenc Fannibébije

Kép
Kép
johanna1975

Jó reggelt mindenkinek!
Még mindig betegesen... Kép
Mindig figyelgetemem az Orsit, hogy lélegzik, mert remélem nem kapta el a megfázásomat (de az is lehet, hogy virus, mert az anyósék voltak most betegek.) Hát ez van Kép

Votiv, én is a Sz.Imrében szültem szeptember 1jén este 23.20-kor Faludi dokinál. Nekem pozitív élményeim maradtak a szülésröl és a szülészetröl Kép Egyedül a csecsemősöknél volt 1-2 negatívum, de sebaj túl vagyok rajta.

Már rég olvasgatom a topicot. Még a tehességem elején regisztráltam "Mása" néven és írtam 1-2 üzenetet, de tegnap nem tudtam elküldeni az üzenetet(rosszul írtam be a jelszót :-( , ezért beregisztráltam újra.

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Helló!

megint nem írok, csak bekukk és egy fotó, ezt nem bírtam nem feltenni nektek. Kép

elolvastam amiket írtatok, jó kis témák, volna is véleményem, ha nem kéne ezerrel tanulnom Kép

legyetek jók!

Macs, tök izgi, hogy mindjárt szülsz. Kép

ruz

Kép
ruzicsky

Ruzi: nekem mondod? Kép

pláne, hogy tegnap óta csorog a tejem, meg már megint elkezdett jósolni a pocakom??!! Kép

De már nem dőlök be neki Kép
Különben is megígértem Reccának, hogy mayáig nem szülök Kép

Később rátok nézek

Pussz: Macs 38 és Fülöpke
macskanyu

Neet,
gratula Esztinek! Utazóágyat még hosszabb idöre is kölcsön tudjuk adni, mert B abszolut nem használja (velem alszik). Na, akkor kibékülünk?KépKép

KépKép
fibi

Ancsi,
igen, sok minden veszélyes, pl. a tégla az utcán fejre esve Kép megígérem neked, hogy csak magyar márványsajtot fogok enni Kép Ezt a 2 hós dolgot nem értettem Kép én már majdnem 3 hós vagyok Kép de kedden UH-n voltam, csüt. meg dokinál. Protkóm akkor lenne, ha mondjuk 2ezerrel megúsznám a terhesgondozást Kép

Moose,
kedden UH-n voltam (egy 50-es katonás orvosnéni csinálta, aki szülész-nőgyógyász és radiológus szakorvos, nem az a hejdekedves fajta, de nagyon profi és nagyon bírom), tegnap dokinál Kép És márványsajt dokim szerint mehet Kép nyers disznóhús viszont nem Kép
Én 4 hetente járok orvoshoz, UH legközelebb a 18. héten lesz, az is a medimomban. Ha izgat a dolog, szerintem ilyen magán-UH helyekre (ld. még Praxis UH) el tudsz menni, csak sok pénz. És lehet, hogy ott se tudnak azonnal időpontot adni.

Neet,
hatalmas gratuláció a járó Esztihez Kép Itt már szerdán nagyon zsenírozta magát, hogy Dóci tud járni, ő meg nem Kép Lehet, hogy ez adta meg a lökést... vagy nem Kép

Ruz,
a Huncutság maga Kép

v (11+4)
kisün

Ruz,
a tied baba sem éhezik. Kép

Johanna,
köszi, úgy tűnik, Jucus is. Most sorsoljak? Kép Neki előbb rábólintottam, de azért tényleg köszi, még az is lehet, h máskor élünk majd a lehetőséggel.
neet
neet

Fibi,
Hát te ilyen vagy? Az érzelmeim zsarolod materiális javakkal? Kép Jól teszed. Kép Ágy jön Jucustól, köszi mindenkinek.
neet
neet

Kisün,
igen, BIZTOS Dócitól leste el a lépéseket. Kép
neet
neet

Neet, nekunk van utazoagyunk, es egyaltalan nem hasznaljuk, odaadjuk barmeddig! Nemtom merre laktok, ferjem a Bornemissza ter kozeleben dolgozik, arra el tudjuk vinni. Olcso penzert el is adjuk, tok origi...Kép

Neet, es miert pont a sajtkeszitok? Vagy barmelyik tejipari termekkeszitore is erthetjuk!
Es egyebkent is:
Boldogok a heringek, mert ok oroklik a Foldet.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Votiv,
nekem sincs szivem apjukra rászólni, ha összekoszolja a szönyeget (vagy bármit), mert olyan édeeesKép És anyukám örökké lecseszi apumat mindenért, és én nem akarok olyan házisárkány lenni... Mondjuk lehet h az sem jo, ha semmiért nem szólok. Mondjuk azért idönként szoktamKép

Macs,
tegnap elfelejtettem irni, de tudom ám, hogy hol dolgozolKép Kivülröl legalábbis láttam már az épületetKép
Nagyon szép állat ez az OlafKép Nálunk apukám imádja a lovakat, egy kis faluban lóháton nött fel. Nagy álma, hogy majd lovakat tart, ideje lenne belehúznia, mert 55 elmúlt... Ezért is kerestem neki karacsonyra lovakrol szóló filmet, de nem leltem, igy könyvet kap.

Homeós szerek babának/mamának:
Chamomilla - nyugtalanságra, fogzásra
Belladonna - lázra (meg valami kúp is van erre, asszem Vibrucol, ugye Votiv?Kép)
Echinacea - immunerösitésre
Phytolacca - maminak mellgyuszira (nekem bevált)

Bövebben itt olvashatsz ezekröl:
http://home.tvnet.hu/~a3807/

Többit az expertek megirjákKép

KépKép
fibi

Neet: semmi gond. Én csak gyorsan felajánlottam, de ha Jucus igy beelőzött. Akkor bizony Õ nyert. Majd máskor újra versenybeszállok Eszter kegyeiért. :-)) lényeg, hogy találtál, az, hogy kitől szerintem mellékes. De látod sokan sokan vannak felajánlók.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Jucus: neked meg még lógok egy nagy mondókásalbummal. A minap nem értettem miért van belőle kettő, aztán rájöttem. Acccc címet, ahová küldhetem? vagy sagoja szerdán?

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Na ilyen figyelmesen olvasok en is.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

JOhi!

Sagoyát kihagyom mert sebészhez megyek.Viszont majd átugrom valamikor vagy Te is erre jöhetsz mert közel vagyunk,tudod.
Sztregova.
ÉS utazóágy nekem itthon van és nem kell szervezni mint neked és így egyszerűbb szerintem.Nem akartalak beelőzniKép

Juc
20170114224602

Macska, ha ilyen szutyok ido marad, akkor attehetjuk a randit szombatra vagy vasarnapra? Szukseg szerint el tudok vele ugrani a Blahahoz!
Koszi!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Neet,

Utazóágyunk van, szívesen odaadjuk, mostanában nem kell.

Moose,

Brúnó is szórakozik néha cipő/csizma felvételnél, van hogy a böliben is lefárasztja a gondinéniket Kép Kép
És nálunk kockásfülű a favorit mese (mikulás ezért hozott egy kockásfülű nyúl plüst, és azzal megy mindenhová), zapával már kicsit unjuk, és a micimackót szereti még de a többi beszélős nem érdekli. Kisvakond nem is rossz ötlet, de nem láttam még boltban, de mostmár figyelem majd.

ÉS ZUHOG A HÓÓÓ, de jó lenne hétvégén szánkózni, viszont most nem vagyok hajlandó kidugni az orrom ebben az ítéletidőben.
zsebi2004

Neet!
Katicabogárkás torta rulez!!! Kép Honnan van??? Jövőre én is ilyet kérek szülinapomra!!! Egy Bogárkának ilyen jár!!! Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Neet,
pedig most az egyszer végre már én is akartam segiteni valakinekKépKép
amugy nem szokasom zsarolni, de ezt a viselkedéseddel hozod elö belölemKép

Recca, Votiv,
elvállalnám szivesen a tanitást, de egyelöre még nem merem idegenre bizni B-ot (csak családtagra, de ök messze laknakKép) Kb egy év múlva talánKép Bár mégegy "aprocska" akadálya is lehet: alapvetöen nem értek egyet az Ö tanitasi modszerével, csak ezt nem mondtam még neki, mert örültem, hogy van/volt munkám. De lassan erre is sort kell keriteni, és ezen is sok fog mulni...

KépKép
fibi

Bogárka,
itt egy link, ugyan csak regisztrálva lehet megnézni a tortákat de érdemes.

http://gportal.hu/portal/mesetorta/
zsebi2004

Dora,
igen, igy olvasolKép Tegnap kérdeztük, hogy hova fogsz költözni?

KépKép
fibi

helló evribodri Kép

Macs, tudtam én, hogy ezek a pónik valami rosszban sántikálnakKép Olaf nagyon szépséges, és így olyan kis picinek tűnik, hogy biztos meg is merném símogatni (egyébként kicsit félek a lovaktól, hogy megharapnak)

Neet, Eszti nagyon ügyes!!!
és nemtom mit mondanál Istire, ha látnád, olyan kis vasgyúró! hát igen, vidéki kaja meg levegő... Kép

Ruzi, Bendegúz egy igazi gézengúz, nagyon eltaláltátok a névadást Kép és csúcs jó fej a fiad Kép és jöttök jövő héten Maya?

tényleg, hánykor lesz a maya? mert persze aznap 11-kor van a munkahelyemen az évzáró koccintás, és kéne mennünk Istivel... de mi mayázni akarunk!!! Kép

votiv 8)
votiv

Magdi/Mása, így már emléxem rád! jó rég volt, hogy írogattál! Kép asszem levelet is váltottunk Faludiról Kép
végül elégedett voltál vele?
nem tudnál egy fényképet felrakni Orsikáról? Kép
és tényleg jobbulást még1x!

votiv 8)
votiv

Nagy a dilemmám: tanuljak, netezzek, aludjak??? Sztem a netezést most felfüggesztem, elkezdek tanulni (hasonfekve), a többit sztem sejtitek... Kép
neet
neet

Macs, de joKép orulok meg kosziKépKép esetleg egy nagyobb v kozelibb? v ne legyek telhetetlen?Kép

Johi, igen ezt tudom. inkabb "hatasugyileg" kerdeznem, h van-e kulonbseg?Kép

ruz, belevalo kissracKép

Fibi, mondjuk ezt megertemKép

Neet, ruz, tessek tanulni. mi meg majd drukkolunk, ha eljon az idejeKép

Coolio
recca

Dóri: áttehetjük, csak majd akkor telcsin szóljunk egymásra, hogy mikor. Kép Remélem addig nem szülök meg Kép Viszont az eladó utazóágyad érdekelne!! Pont most akarunk venni ugyanis.

Jelzem: örülök, hogy esik a hó, de itt a belvárosban csak ronda, szutykos eső van.. :P

Most csak ilyen futtában, de később jól megírom nektek a frankót Kép

pusssz Kép
macskanyu

ZSan!

nekünk egeres tortácskáink voltak csillától és nyami finom marcipános volt!

És most mézeskalácsot sütünk,nagyon haladós és finom!Ja és puha rögtön!

Juc
20170114224602

macs, homeós házipatika alapja sztem az Arnica (alacsony, 6-os vagy 9-es potenciában). én szülés előtt 2 héttel kezdtem szedni, mert erősíti az érfalakat, és utána is szedtem (akkor már magas potenciát, 30-asat) és Isti is kapott a H-ban, és nagyon hamar kihevertük a megrázkódtatásokat Kép de ez tökéletes később az otthoni kisebb sérülésekre, púpokra, kis kék-zöld foltocskákra...Kép

ha esetleg lesz gátsebed, arra a Staphysagria (30-as potenciában) jó, mert gyorsítja a sebszélek összeforrását

belladonnát (szintén alacsony potenciában) is érdemes tartani piros popsira és hirtelen felszökő lázra
ill Vibrucol homeós lázcsill. kúp, ahogy Johi mondta

de én többet nem tartanék szükségesnek, majd, idővel úgyis lesz még "helyzet", és akkor ráérsz beszerezni

pl apis mellificát rovar/darázscsípésre vagy leégésre

vagy bryoniát, ami nálam melgyuszira segített, kicsit. de kezdetben erre is jó a belladonna

vagy pl urtica urens 5CH-t, ami tejtermelést fokozza, de ezt is majd meglátod, hogy kell-e egyáltalán

vagy vmi homeó hasfájósságra, esetleg szorulásra vagy hasmenésre, vagy fogzásra - de ez mind ráér, ha egyáltalán lesz vele gond, és reméljük nem is lesz Kép

esetleg érdemes otthon tartani oscillococcinum-ot, mert soká jár le szavideje, és vírusos betegségek ellen azonnal bevethető csodaszer

szerintem ennyi bőven elég
ja és Baby Luuf-ot, a baba esetleges megfázására ez is még évekig tárolható, használható, és jó, ha van otthon
de ez nem homeós, és nem is szabad homeókkal egyszerre

és múltkorában a homeós doki intett, hogy nagyon-nagyon óvatosnak kell lenni a gyerekeknél a bogyókkal, nem szabad túl sokszor/sokfélét adni nekik, amúgyis nagyon érzékenyek rá Kép
szóval ha 4-5 adag után no reakció, akkor tuti nem jó a szer
és gyorsan csökkentsd az adagot, ahogy látod, hogy javul
na eleget papoltam

Neet, kell egy utazóágy? fiamat otthagyhatom benne? lassan nyithatsz bölcsit Kép

votiv 8)
votiv

Recca méltem Kép
macskanyu

Votiv:Iiiiigeeeen Kép Nagyon elégedett voltam Faludival. Én csütörtök reggel mentem be a szülészetre, mert voltak méhöszehúzódásaim. A szülészeten volt aki azt mondta, hogy ezek csak jósló fájások és akár egy hétig is eltarthat. Végül bent tartottak, mert a R.prof nem engedett haza, mert kevés volt a magzat víz. A Faludi doki folyamatosan érdeklődött, hogy mi van velünk Kép És este, a reggeli SZTKás rendelés és a délutáni magánrendelése után bejött. Megvizsgált, és azt mondta, lehet, hogy meg ma meg lessz a babó. Így is lett. Ugy hogy éjfél előt megszültem Kép Végig melettem volt a doki. A szülésznőnek akkor adta át, amikor már kint volt a feje a babócának. Egyébként ügyeletes szülésznő volt(Õ is nagyon szimpi volt- Évának hívták) Én teljes mértékben meg vagyok elégedve a dokivalKép
Az Orsiról megoróbálok felrakni képet, de nem biztos hogy menni fog, mert túl nagy méretüek. De a majd a férjem este felrakja.

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Macs, ez nem ér hogy titkos levelekben csak Recca láthatja Olafkát! ide is kérünk még képet! Kép

és hol van Kisün két elkóborolt állatkája? róluk lemaradt a kép, vagy én maradtam le?

votiv 8)
votiv

Vera! én mikor mentem egy fiatal szonográfus volt az UH-s. milyen katonás dokinéni? csak nem valami jó idős? valaki mesélt olyat, hogy mikor szabin volt a szonográfus, egy mérges idős nő volt az UH-n, és a 10 eFt-os UH-t lerendezte pár másodperc alatt, mondván ez már a harminc akárhanyadik hét, ahol már úgyse látni semmit. úgyhogy én ezen felbuzdulva kértem beutalót az sztk-ba, és nagyon jól tettem, mert megúsztam 2eFt-tal. (video felvétel) Azt, hogy milyen idős terhes vagy, félre értettem Kép. Illetve nem esett le, hogy már 3 hónapos.
Figyi, akartam kérdezni, hogy mostanában is sétálsz-e délelőtt, és ha igen, akkor mikor? mert jövőhéten apa itthon lesz, felcipeltetném vele a kocsit, és tudnánk együtt sétázni kicsit. csak az a gáz, hogy Lencsinek legkésőbb fél 12-kor ennie kéne. nos?

Neet! Eszti irtó édi a fotón!!! nagyon ügyes, hogy már így jár!

ancsipancsi

Votiv,
a tegnapi kérésemet visszaszivom, mert rájöttem hogy nem müködne a fuvarozás (Mayaba).

KépKép
fibi

Fibi, az a baj, ha kimarad egy nap, akkor mar keptelen vagyok normalisan vegigolvasni a hozzaszolasokat, csak atfutom oket es alt. csak felinfokat szerzek.Kép Ennyi fer abba a keves idobe, amit Kati engedelyez.
Egy-egy hozzaszolast is van, hogy fel oran keresztul irok, aztan mire frissitek egy par dolog ervenyet veszti...

Koltozes: regota dillema nalunk, hogy hova. Bp. vagy Kecskemet. Most megint Kmet fele billent a merleg, januartol meghirdetjuk a lakast. Egyik szemem sir, a masik nevet.

Macska, gondoljatok meg jol, hogy szukseges-e az utazoagy, mi annyi felesleges dolgot megvettunk...
Egyebkent egyszeru, markatlan, a Kikaban vettuk. Jo lenne ha meg tudnad nezni elotte. Hogy legyen?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dora,
ooo, az messze lenneKép

KépKép
fibi

Ismeri valaki a Kryon könyveket? OLvastam, hogy forditokat keresnek, asszem jelentkezem...

KépKép
fibi

Juc,
ide érzem az illatát...KépKép
nyami...
Fibi,
én hallottam, h nagyon szarul fizetnek a "könyv-forditóknak"...csak annak ajánlom, akinek nincs szüksége pénzre...
én is forditanék Vonnegut könyveket...KépKépKép
Vera, Votiv,
sokszor gondolok rátok, amikor a legújabb könyvét olvasom, és könnyesre röhögöm magam...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Bogárka,
katicás tortát daubner csinál. És az is nyami finom.
Neet,
nagyon klassz a tortátok, és szépséges a kishölgy is!!!

most hallottam, h lecserélik a piros karszalagot a bkv ellenőröknél. Mostantól kék-zöld kombinációt kell figyelni...Kép

állitólag ez jobban illik a bkv imidzséhez...KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Neet,
ez a torta már jobb???
Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan
asszem ez alapbol karitativ jellegü dolog.

KépKép
fibi

Sziasztok !

Recca ! Próbálom követni Kép, de egyrészt rengeteget irtok , másrészt Áron nem kényeztet el a napközbeni alvásaival .
Köszi a válaszokat , Bogárka neked is .
Akkor elvileg még védve vagyok mert Á. még éjszaka is többször eszik ( mondjuk leszokhatna róla , de ez van . ) . Viszont a menstruációra is ezt mondták , az meg már 4-5 hónapja megörvendeztet m full szopi mellett....

Neet ! Eszti édes !

Kép
Kép
greenolive

dóra,
van egy eladó lakásunk kecskemétenKépKépKép
nagyon szégyellem de miért is oda?nem emlékszem(szégyenlős szmájli)

voltunk dokinál,megnézte b pirosodó anyajegyét meg a fülét és csütörtökön megyünk vele bőrgyógyászhozKép
és be vagyok tojva,de ugye csak elővigyáztos,ugye,ugye,ugye??????????????????????

pánikológigi
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?