A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Katóc - megnézem, bár én nem vagyok nagy lazacpárti. Igaz, két szelet figyel a hűtőben, hogy spenőttal bedörgöljem :)
Próbálok változatos lenni, de elég nehezen megy ... a hús mégiscsak hús.

Tudom, ezt már korábban belinkeltem, sőt, már más is, de azért ismét. Hátha hasznos annak, aki még nem látta

http://www.egeszsegesen.hu/pdf/tapanyagtablazat.pdf
grillázs

Én is L-Thyroxint szedek, 50 mg-osat, reggelente 1 szemet. :D
katóc

Hanyatka - nem tudok menni reggel a meló miatt, de hétfőn megyek én is. Én csütörtöktől szedem a gyógyszert :) És egyelőre csak azt. (hála istennek)
grillázs

Katóc!Én is 50 mg-osat szedek,tavaly márciusban kezdtem,akkor 1 szem volt,aztán lett másfél most meg novembertől 2,5 szem,Tűű doki azt mondta,hogy érjük el a maximum értéket,hogy tutti ez ne befolyásolja a terhességet.
hanyatka

Hm.hát,hogy nem tudsz jönni reggel,jó lett volna csacsogni :wink:
Csak a clostit szeded???
hanyatka

De te szurit is kapsz hanyatka, nem? Írtam ám privit neked :)
Ja, én Clostilbegyt-et kaptam. Napi kétszer. hm...
grillázs

válaszoltam is :)
hanyatka

Reggel-este closti+ reggel egy ampulla Merional:)
hanyatka

válaszoltam,kicsit hosszú lettem:)
hanyatka

Azt tudtátok, hogy a terhesség az utolsó menstruációtól számolódik? Így aki meddőségi kezelésben vesz részt, az tulajdonképpen már kismami, az első hetekben :)
grillázs

Igen,ez érdekes :)

Ú,mennék már haza,de még olyan sok munkám van :(

Ma is megyünk Árkádba báliruhát nézni.Csajok nem jön senki arrafele??? :)
hanyatka

Hanyatka - szombaton is dolgozol? Te szegény :(
Én ma elhatároztam, hogy semmit se csinálok. Na jó, mosni azért muszáj lesz.
grillázs

Jó vacak idő van :cry:

Kagyló: sztem én is hanyattdobnám magam úgy mint az animált patkány.

Grillázs: te aztán tudsz élni, kaviár, lazac :lol:

TÉnyleg nem jó a csirke, pulyka, én azokat nyomattam inkább?!

MOncsiga: én 36 leszek nyáron, volt 2 inszemünk és ez a második lombik, mi fiúgondok miatt kényszerülünk erre. meg nekem van 1 hipofízis adenómám.

Képzeljétek, Apánk délelőtt SMS-ezett nekem, a saját telefonjáról, azt írta, h mára 6 szabályos megtermékenyült embrió van, hétfő reggel telcsizzek.
Nem dobódtam fel, mert mennyi lesz ebből hétfőig??? :cry: :cry: ha figyelembe vesszük a csökk. tendenciát.
Majd eldobtam magam, h micsoda figyelmes, rendes.
Az intézet hozzáállása csúcsszuper, tegnap is úgy pörgött mindenki, olyan összehangoltan.

Jók legyetek!!!!!!

Anikó
tatulány

Hanyatka: ma meló? nem hangzik jól? mikor szoktad kialudni magadat?

Anikó
tatulány

Igen Grilli, tudtuk. :D

Hanyatka, ezen a pajzsmirigy dolgon én is aggódom. Nekem úgy derült ki 2005-ben, hogy három hónap alatt eccer csak híztam 8 kg-t. Akkor megvizsgálták a víremet, és kritikán aluli TSH értéket mértek. Azóta napi egy szemet szedet velem a dokim, az TSH-m eddig a két határérték között volt. Amikor elkezdtünk lombikozni, Apánk mondta, hogy pörgetni kellene a hormonokat, de a dokim viszont azt mondta, hogy elég ennyi. :?
Na most mi a fenét csináljak? Neked nem szokott néha szívdobogásod lenni? A torkodban?
katóc

Tatus!Ne stresszelj,volt elég abból a héten.
Minden rendben lesz!!!
hanyatka

ÁÁÁ,igen,ma muszály melóznom :(

Déluán Árkád majd mozizás,de holnap csak főzök és punnyadok!!!
hanyatka

A fenét punnyadok,mot jutott eszembe,hogy holnap élután vendégségbe megyünk :)
Na akkor nem sokat pihizekezen a 7végén sem,ez van eccer élünk:)
hanyatka

Tatukám, 6 embrike az nagyon is jó. Nekem jó, ha ennyit le tud venni. És az uccsó alkalmat kivéve, kettőt mindig visszakaptam.
Neked már nem is elég egy ikerpár?????? :D :D :D
Tessék pozitívnak lenni, és drukkolni a kis drágáknak a petricsészében! :D Ma megyünk a keresztgyerekhez délután, ha az Intézet felé megyünk, küldök osztódó és növesztő sugikat, jó? :D :D :D :D
katóc

Katóc!Véleményem szerint nem elég ha a 2 határérték között van.
Novemberben mikor voltam kontrol vérvételen,akkor már majdnem elértema felsőt,de a Tűű ekkor megemelte ,re,hogy teljesen felmenjen .
Nem tudom mit mondhatnék,de h nem müködik rendesen,az is befolyásolhatja a terhességet.
hanyatka

Ja nekem csak tavaly márciuban derült ki mikor elkezdtem Apánkhoz járni és kérte a vizsgálatokat és a házidokimnál megcsináltattam a teljes vérképet,ő vette észre és küldött endokrinológushoz,mert ő is egyből azt mondta,hogy ez is lehet a probléma.
hanyatka

Talán el kéne menned egy másik endokrinológushoz is.Mit gondolsz???
hanyatka

Tatu - az a hat nagyon rendben van :) No para :)

hanyat - nem műkszik a privi, de próbálkozom :)
grillázs

A Tűű doki az Istenhegyiben rendel magánként,én ott voltam elöszőr,most a Szent Imrébe járok hozzá.
hanyatka

Mér nem müxik???
hanyatka

Hanyikám, nálatok mennyi a felső érték? Nekem 0,4 és 4 közötti érték van meghatározva a labor lapján.
katóc

Tatus!!!No para!!!hallod???
Rendben lesz minden!!!!
Katóc!Hun vagy???
hanyatka

Hanyat - nem tom. Nem akarja elküldeni neked :(
grillázs

Otthon majd megnézem a leleteimet és pontosan megírom az értéket meg az én eredményeimet is,jó???
Nem akarok hülyeséget írni,de nekem i hasonló rémlik.Talán 4,7 a felső.De majd este írok e-mailt,jó???
hanyatka

átjött,válasz ment...
hanyatka

Lányok, nincs már táblázat?
grillázs

Köszi Hanyatom, aranyos vagy! :D
Leutóbb szeptemberben mérték nekem, akkor 3,78 volt. Apánk most nem kért újra TSH-t. Én meg nem szívesen üldögélnék a sok beteg ember közt a dokimra várva, hogy írjon beutalót, és nem szívesen állnék sorba újabb másfél órát, hogy a véremet levegyék, majd újra sorbaülhetnék, hogy megtudjam az eredményeket, influenzajárvány idején. :?
katóc

Sziasztok.

Hanyikám a Bartók Bélán is van a Tűű-nek magán rendelése én oda megyek februárban.

Tatuskám a 6 az nagyon jó szám Nekem még ennél is nehezebben ment az egész azért is lettem taccs tőle.
Nekem szerdán szivtak és hétföre maradt eggy, ugy hogy pénteken még 4 volt.

Moncsi én az 5. lombik elött állok és vékony a mnyálkahártyám ezért nincs megtapadás és elvan zárodva az eggyik felem. :(

Kagylókám szerintem simán jöhetsz velem hétfőn mert lesznek olyanok akik hétfő helyett kedden mennek igy megoszlik a társaság.

Andikám te mikor jössz a tornára? Jobban vagy már?

Andi
zsembi

Én éppen hétfőn megyek beutalóért a háziorvosomhoz,majd kedden megyek újabb vérvételre.
A dokimmal megbeszélem,hogy megyek és nemkell várni,megírja a beutalót és nálunk az SZTKban eléggyorsan müxik,5 perc alatt kész is vagyok,másnapmeg csak beugrom a leletért és utánna viszem a Tűű dokihoz.
Szóval nem egyszerű,de viszonylag hamar megy.
Március óta legalább 4x voltam már vérvételen ezzel kapcsolatosan.
hanyatka

Katóc mikortól szurizól csak hogy beirjam a tábliba.
Meg aki elkezdi szoljon. Itt a tábli.
TÁBLÁZAT

Andi
zsembi

Van táblicsku, a Zsembi kezeli :)
hanyatka

Grillázs igen mivel eltüntél vettem a bátorságot és elkezdtem a táblát szerkeszteni. :)
Berakhatlak? persze jo lenne ha sürübben látogatnál minket mert hiányoztál.

Andi
zsembi

szupi a táblicsku Bébike!!!Smaccc
hanyatka

Zsembi!
Én ezt nem tudom megnyitni
Nekem megvan a régi táblázat. De már nem aktuális adatokkal. :(
grillázs

Kép

Akik ebédelnek jóétvágyat. Én már éhenhalok Anyu hoz kaját nem kell föznöm mert annyit csinált hogy nekünk is jut. :) de nem ért még ide.

Andi
zsembi

Zsembi!
De drága vagy :)
Á, én voltam link.
Meg át kellett volna valakinek küldenem a táblicskut
Amúgy így is fogok tenni.
Már kétszer eltűntem, táblicskuval együtt.
grillázs

mér nem tudod megnyítni,wordben van írni??!
hanyatka

Grilli nem tudom miért nem nyilik meg neked ha akarod átküldöm emailba ha megadod privibe.

Andi
zsembi

Csak a Firefox nem örült neki, az explorer kibontotta.

Zsembi!
Átrakom a régi táblicskuba az adatokat és átküldöm neked a régi táblicskut! Jó?
grillázs

jo de azt nem biztos hogy fogom tudni kezelni ezt már megszoktam de küld. Megyek majd jövök.

Andi
zsembi

Pusszanat Mindenkinek!

Na ehun vagyok ni. Tegnap volt a krízis - napom. Fejem szétdurrant, folyt az orrom, mint a kinyitott vízcsap! Tegnap délutántól kisebb-nagyobb megszakításokkal aludtam. Ma sokkal jobban már.

Hanyatkám mi megyünk az Árkádba nemsokára, ha macukám megjött teniszből, de csak kajózni, mert utána csontkovácshoz megyek a nyakamat rendbe rakatni 4-re.

Tatus nagyon jó ez a 6-os. Tényleg ne izgulj hétfőre ott fognak virgonckodni még és várnak rád. Rendben lesz minden.

Zsembikém én szerdán szeretnék menni tornázni, de ha jól vagyok lehet, hogy már hétfőn.
Tudod nem akarnék megint visszaesni, mert elhamarkodom a dolgokat. Nagyon megszenvedtem ezzel a takonykórral most. Pedig nem szoktam kényeskedni. Táblicsku egyre jobban fest. És már van egy babánk :D :D

Grillázs Te most indulsz?? De izgi egyre többen és többen vagyunk!
Na Apánk felkötheti a gatyóját ennyi gyereket legyártani január-februárban.
:D

Moncsiga: Én 40 éves vagyok :( nem egy mai csirke.
6. inszemen túl. Ebből 2 volt a Dévaiban. A mostani mensivel kezdem az első lombikot.

Cseka úgy örültem a bejelentkezésednek. Jó volt hallani rólad.
Szép lassan beáll a kis Dani-baba napirendje is.
Jó, hogy most már hagy egy kicsit alukálni is.

Puszikák most megyek. Jó Hétvégét mindenkinek.
andi67

Andim!De jó,hogy jobban vagy már!!!:)
Á,akkor nem talizunk,mert én nemsokára végzek majd megyek zuramért,Ikeában ebédelünk és csak utánna megyünk Árkádba.:(

Úgy tünik én már soha nem fogom megnézni a videot:( :( :(
Már az Ágika is mesélte,hogy milyen szép és jó:)
hanyatka

Csontkovi nekem is kéne,majd elkérem a számát.Oks???
hanyatka

Dehogynem fogod látni a videót. Ami késik nem múlik. Legfeljebb eljösz hozzánk megnézni.
:( Sajni, hogy nem tudunk talizni. Pedig máj olyan jó lenne édes Hanyatkám.

Persze odaadom a csontkovi számát. De tudni kell róla, nagyon keveset van Pesten. Rengeteget jár külföldre sportklubbokhoz. mi egy hónapja próbáljuk ezt a mai alkalmat összehozni.
Tegnap még azt hittem a betegség miatt el sem tudok menni.

De segítünk majd benne, ha nem sikerül elérni, mert nagyon elfoglalt ember, de aranykeze van és hihetetlen szaktudása.

Jó étvágyat az Ikeában és jó ruci vásárlást Nektek. Puszika
andi67

Kép
Zsembi Kép
Akkor találkozhatnánk hétfőn? Ha gondolod priviben átküldöm a telszámomat...
Remélem nem fognak haza küldeni, hogy nincsen hely...
Ági
Kép
Hol vagy???
Bodza
Képzeld el barackos húsit sütöttem ma!!!
Kép
Tatulány
Szuper a 6 petike!!!Bőven fog maradni belőle hétfőre. :lol:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?