A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Green, megtalaltam a cikket: A szoptatás és a termékenység - http://www.lll.hu/node/12

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

GREEN,
B még napi 10x szopizott (sacc/kb) amikor terhes lettem. igaz, akkor már másfél éves volt, de 4x biztos kelt egy éjjel enni...
az a biztos, ha nem csináltok semmit...KépKépKép abból nem lehet baj...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsan, Green, hat, most ujraolvasva a cikket: tulkep BARMI lehet BARMIKOR. talan az elso 6 honapban meg jelent(het) vedelmet a GYAKORI szopi. aztan meg mar tok egyeni. ugyhogy valoban nem egy tuti vedekezesi mod!!! Green, bocs az esetleges felrevezetesert, ugy tunik, kicsit szelektiv a memoriam...KépKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Gigi, en odavalosi vagyok, a parom is Bacs megyei. De szerintem ezt nem irtam, es talan maskor sem irtam az okokrol.Kép
KosziKép, de mi kertes hazat keresunk elsosorban!
Hogyhogy van ott lakasotok?

Nem tudom mit csodalkozom, hogy az alig negyhos lanyom is surun kel ejszaka, ha anno Borisz masfel evesen negyszer...huhh!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dóra! én is bácsi vagyok Kép . de inkább nem költözöm vissza, ott nincs meló (ahonnan jöttem)

és akkor mi lesz a Szt. Imrével? meg a dokiddal?

ancsipancsi

Gigi! többször mondtam, hogy néfossá! terhesség alatt jó pár piros anyajegyem nőtt. fogadom, hogy van összefüggés, mert előtte csak 1 volt, ráadásul most már nőnek, meg kell nézetnem nekem is.

ancsipancsi

<center></center>

KépKépKépKép
proone

Köszi evribádi a kishölgy nevében. Torta nem tudom, honnan volt, mert a nagypapa szervezte (apukám) valahol Harasztin.
Bogárka,
sztem bármely nagyobb cukrászdában csinálnak ilyet rendelés után, de ajánlom a Híd cukrászdát a Boráros téren. (Vagyis utána krt-on) Bármit tudnak szinte, és nagyon finik!! Nem az a vajas izé, hanem főzött krém, marcipán, stb, csak kicsit húzós az ára, ha nagy és teljesen bevonatod marcival. Anyunak az 50. szülinapjára egy pontyot kértünk (ponty alakú torta), tudtak olyat is, megszólalásig olyan volt! (Anyu a nagy hoho.)

Zsanci,
ez igen, nagyon szép, és tyű de beleharapnék, óraszám! Kép

Votiv,
kiságyat csakis Istivel együtt kérem. Egy hétig jó lesz? A tanukást már úgyis feladtam, elvégre hadd dolgozzon a tanár az uv-vel is. Kép

Eszter idegesítő szokása: egyedül akar kanalazni. Ha nem hagyom, hiszti hegyek, ha hagyom, az midne csak nem evés, és a konyha meg mi úgy nézünk ki utána... tudom, h meg kell tanulnia... de még ne most. Vagy ha már akarja, hagyni kell? Nagyobb babák mamái, hogy is van ez?

ycf xxyíqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq
íííííííííííííííííííííííííííííííííííí íqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq

és fórumozni is ő aka r jaj
neet+eszt ije
neet

Proone,
elküldöm az adatokat Kép

Ancsi,
az az, idős hölgy katonás modorral Kép De mivel én nem mozizni megyek, és a profizmust borzasztóan becsülöm, ezért megkedveltem. És érdekes volt, hogy ő is meg a fiatal szonográfus is mondták, hogy a baba szívhangját nem hangosítanák ki sokszor (csak egyszer nézték mindkét UH alkalmával), mert ez még ilyenkor igen megterhelő a babócának. Én meg mondtam, hogy isten ments, úgyis jól látszik, hogy ver a szíve, miattam nem kell. Szeretem, ha nem a szülőknek nyaliznak, hanem a baba érdekeit nézik. Kép
Séta: hétvégén nem leszek, de keddtől ismét itthon rovom köreimet. Általában 10-fél11 körül indulunk, szóval ha velünk tartasz, vagy összefutunk valahol, akkor is bőven hazaérsz etetésre. Meg mi indulhatunk korábban is. Dóci is dél körül eszik egyébként Kép

Macs,
Olaf igazi aranyszőrű paripa volt Kép imádom a lovakat Kép

Green,
nem akarlak elkeseríteni, de a szoptatás nem véd semmitől. Két emberről tudok, akik éjjel-nappali szoptatás alatt estek teherbe 3 hónapos baba mellett, úgy, hogy még meg sem jött nekik. Szóval csak akkor hagyatkozz erre a "módszerre," ha nem baj, ha mégis becsúszik a következő baba. Pláne, ha menstruáció van, ami azt jelenti, hogy valószínűleg visszaállt a peteérési ciklus is.

Magdi,
üdv köztünk újra!!! Kép

v
kisün

Neet,
hagyd kanalazni. Adj neki külön kanalat, esetleg segítsd rá a kaját, finoman irányítsd a szájába, és borzasztóan dicsérd meg, hogy milyen ügyes Kép Dóci is ilyentájt kezdte élvezni a dolgot Kép Meg kapott egy üres tálkát kanállal, és "etette" a babát-magát-engem... gyorsan fog ügyesedni Kép
kisün

Ancsi, ha lesz masodik koc is, akkor a Szt.Imreben fog vilagra jonni az tuti! A kecskemeti szuleszetnek nagyon rossz hire van.

Munkahely: a ferjemnek mindegy hol vegzi a munkajat, valoszinuleg hamarosan be sem kell jarnia a ceghez, tavmunkaban fog dolgozni. Egyebkent a cegnek Kmeten van a kozpontja, itt Bp-en a fejlesztok vannak.
Nekem a szerzodesem lejart a nyaron, szoval ujra kereshetek munkat.

Nekem is nott piros anyajegy??? a terhesseg alatt...

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Votiv, meg Fibi : Ezer köszi a homeós infókért Kép meg nagy puszi Kép

Olafról meg sajna nem tudok egyenlőre többet feltenni, mert nincs itthon scanner, Reccának meg ugyan ezt küldtem el, csak eredeti méretben Kép

Dóri: Jól meggondoltuk az utazóágyat, ugyanis egész nagy család szolnoki, úgyhogy muszáj lesz valami ágyfélét hurcolni, viszonylag gyakran Kép
Nem az a fontos, hogy márkás, hanem hogy használható legyen. Ha képet tudsz feltenni, v küldeni, nekem az is jó Kép csak mondj nekem valami irányárat, meg ilyesmi Kép

Gigi: nekem is nőttek ilyenek, meg a meglevők is nagyobbodtak, de ez állítólag teljesen normális Kép
macskanyu

Zsebi,
neked is köszi, de Juc volt a leggyorsabb ágyfelajánló. Kép
neet
neet

AZt hiszem készen vagyok , a képen az utolsó tepsi látható.Kb.a 20. Egy évig nem sütök mézeskalácsotKép
Este megyek vacsorázni,ne írjatok sokat!

Kép
Kép

Juc
20170114224602

Jucus, mezeskalacs rulez!Kép
Igy latom Somat is befogtad...Kép

Macska, mindjart megy mail.
Egyebkent rakerestem a neten, es a mi babanetes forumunkat dobta ki. Ancsiek is ilyet vettek.
Ancsi, nektek bevalt az utazoagy?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

De régen jártam itt, szégyellem is magam...
Azóta, hogy nem voltam elég sok minden történt velünk. A doki most már sokkal szimpibb, mint volt. Megkockáztatom, hogy bízom is benne valamennyire. Ez az én esetemben igen nagy szó!
Egyelőre még itthon, csak hetente 2 dokihoz is járunk: de legalább duplán figyelnek minket!

Az már biztos, hogy nem fogok egy nagy babát szülni, de hát ez nem is lényeg. A fontos: hogy már LEGYEN!

Azért már erősen számolok vissza!
wick

Dora!

Kénytelen voltam,nem bírtam a hajtástKép

Wick!

Bővebben is írj magadról mert annyira ritkán vagy,hogy nem mindenki tudja,hogy mi van veled!

Juc
20170114224602

Juc,
ez IGEN!!!!!!!!!!!!
nincs kölcsön egy mézeskalács emberkés szaggatód???KépKép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

<font color="0000ff">Kisün!
Nem érkezett tőled emil.
proone@freemail.hu</font>

KépKépKépKép
proone

Zsan!

Van egy picike és egy nagy is!
Mikor jösz érte?

Ja és pont jött a védőnő és nagyon el volt ájulva,hogy milyen kis harmónikusak vagyunkKép

Juc
20170114224602

Macs,
nagyon szivesenKép

KépKép
fibi

Dóra, nekünk bevált! de vettünk bele 3eFt-ért a Kikában egy matracot, mert túl kemény az alja.

Vera! miért megterhelő a szívhang kihangosítása? én abban hiszek, hogy a babák hallják valahogy az UH-t, és zavarja őket, lehet, hogy ezzel van összefüggésben a szívhang téma? akkor egyik nap talcsizzunk már, okker? majd írok mélt!

Juc! mézeskalács rulez, meg a konyhád is. Soma kis kézifiú palánta.

ancsipancsi

Zsanci! van ám ott egy 'falovas' szaggató is!!! azt nem nézted ki?

ancsipancsi

Ancsi,
azt hiszem, azt dopplerrel nézik, és szerintem az zavarja őket Kép

Proone,
azért nem, mert nem írtam meg, belealudtam Kép

v
kisün

Hellóka lányok!

Ma beutaltak minket (Domit) a tüdőgondozóba, mert assziték a típusos tüdőgyuszija vanKép de szerencsére csak egy kis megfázás! Mitnemondjak jól rámijesztettekKép de szerencsére no para! Kép

Jön a 2.fogcsink is, és már rendesen mászik!
Tök édiKép

Este visszaolvasok, mert lehetetlenség titeket követniKép szófosóbandaKép

JA Bogárka, Manóka, és még akit érint!

Boldog FÉLÉVEST!! Kép
eszti25

Sziasztok!

Eszti!

Miből gondolták ezt az a típusos tüdőgyuszit? És ki? Nagyon durva! Kép

Jucus!

Szépek lettek a mézeskalácsok!Kép

Én meg tegnap voltam MRI-n! Sajnos beigazolódott a gyanúm, kezdődő gerincsérv! De ezt csak a vizsgáló csaj mondta, a dokinál még nem voltam az eredménnyel, majd jövőhéten megyek, meglátjuk mit mond!

Olyan szar idő van! Anyukám itt volt délelőtt, lementünk sétálni, erre alig hogy leértünk elkezdett szakadni az eső!Kép Úgy utálom már az egyedüllétet! Párom megint éjjel ér haza!Kép

ILdi
ildi76

Sziasztok,

Köszi Eszti, most hog így mondod minket érint... És akkor téged is, igy nektek is boldog fél évest...És persze Bogárkának, Ficnek, Manónak is.

Recca: hatóanyagában valszeg nincs? csak nagyon marnak a többiek, és nagyon sárgák, ha valamire rámegy....

Kissün: én még nem is gratuláltam neked.... de izgi, úgy szeretnék már én is újra pocakot. :-)

Juc: kár, hogy nem jössz majd sagojázni. Klasszak a mézeskalácskák.

Kép
Kép
johanna1975

Ildi!

A doktornőnk. De azt mondta nem biztos, csak annak nicsenek "zörejei" és Dominak volt vmi fura. De jól betojtam az tuti!

Johi!

Tényleg nektek is!Kép Kicsit kihagy az agyam, és felejtek hogy kik az egyidősekKép

Szóval kezdem újra!Kép

Bogárka, Fic, Johi, Manó!

Boldog FÉLÉVEST!! Kép
eszti25

Vera! nekem dopplerrel meg UH-val is nyomatták a szívhangot, igaz csak mikor már a 2. uh-n voltam és kértem Kép . férjem első uh után megkérdezte, hogy minden oké-e, szépen ver-e a szivecskéje... elkezdtem pánikolni, hogy azt nem is hallottam, de rájöttem, hogy mivel rúgott-vágott, nyilván oké a baba Kép
azt gondolom, hogy a szívhanghoz az uh-t pont a szívre kell irányítani, és ez nem oké nekik.

ancsipancsi

Pocak!

Mél ment!
eszti25

Juc,
szépek a mézeskalácsaid! Én is sütöttem, én is rengeteg adagot, úgyhogy egy ideig rá se tudok nézni! De a fiúk örültek neki, mert karácsonyi hangulatot áraszt az illata...

Ildi,
Én is sokat vagyok "egyedül", mármint a párom nélkül, mert ő is sokat dolgozik sajnos, és az én szüleim elég messze laknak, anyukám nem is tud meglátogatni. Szóval szerintem sokan érezzük ezt, bár ez biztos nem vigasztal. De itt vagyunk mi, és mingyá karácsony és akkor biztos a férjed is többet lehet otthon Veletek! Szóval Kép
És a gerincednek jobbulást!

V. alszik, így hát a mai sok munka után én is lepihenek... Kép

Blaye
blaye

Elolvastam , nem lettem okosabb Kép akkor továbbra is "vigyázunk " aztán lesz ami lesz Kép

Johi ! Remélem nem lesz semmi gond , drukkolok !

Eszti ! Szerencse , hogy minden okés !

Juc ! Ügyi vagy mézeskaláccsal , nekem kimarad idén ( is Kép).

Boldog félévest mindenkinek akinek mostanában van !

Kép
Kép
greenolive

Éljenek a féléves babák és a mamák, akik épp féléve szültek!

Juc,
tök hülye vagyok, ki akartam olvasni, mit írtatok ki a mézesből. Azt hittem spy, de aztán beugrott: ezek monogramok. Kép
neet
neet

Sziasztok!

Köszönjük előre is a féléves köszöntéseket!!! Mi még kicsit odébb vagyunk, csak Szenteste ünneplünk, viszont Dominak Fanninak nagyon aktuális, úgyhogy én is kívánok viszont!!!...Zsombinak kívántam személyesen a mayában, Ficéknek meg majd a napján Kép

Johi!
megnéztem a boltod, tök jóóóó!!! Ha tudom, nem vásárolom szerdán halálra magamat a szagojában Kép De mostmár Nálad nézem majd meg először, ha kell valami... ha Doni elkezd enni biztos nyerők lesznek a Holle dolgok...remélem neki is Kép

Juc!
Szépek a mézesek Kép
Dokit sikerült elérni? Oda mész végül?

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ancsi: nekem azt mondták, hogy az UH rezgéseket kelt a magzatvízben és ez ingerli a fülecskéket. És ezt a babák zöme úúútálja. Fülöpöt sem lehet(ett) rendesen UH-zni, mert állandóan ficánkolt. Az nst-t is utálja és folyamatosan rugdossa a felső fejet..

ILdi, azér' talán még nem kell a gerincedet műteni..Kép drukk és javulást! A gerinctorna és az úszás(háton!!) nagyon sokat segít.

Annyira görcsöl egész nap a hasam, meg keményedik, meg szétszakad a derekam, meg minden, hogy akkor most mi van?? Még a végén megszületik itt nekem!!
De mivel már egyszer csinált hasonlót, nem dőlök be neki.. Kép
macskanyu

Sziasztok!
Sikerült felrakni Orsiról a képeket a férjemnek.

Kép
Kép
Kép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Magdi: Orsi baba gyönyörű Kép Kép
macskanyu

Juc, mézeskalács-szaggató emberkét ugye nem adod kölcsön? Kép pedig én örülnék neki Kép

Green, az unokatesóm is 3 hónapra, full szoptatás alatt esett teherbe újra (ráadásul elsőre 3-as ikrekkel) szóval ön dönt... KépKépKép

votiv 8)
votiv

Fic, bocs de nem jött össze a városba menetel Kép

Brúnó kb. fél órája porszívózik, na nem rendesen hanem orrtisztító projektbe kezdett. Mindenki sorra kerül, reszkessetek mackók, nyulak, házak stb. De már kicsit idegesít a porszívó hangja Kép Kép

Ildi,
Blaye-hez hasonlóan én is sokat vagyok egyedül, amit a párod csinál az egy életforma, és vagy megszokod vagy megszöksz (ahogy a mondás mondja). Amíg nincs gyerek addig persze könnyebb elviselni az egyedüllétet, hiszen az ember szabadabban mozog amit gyerekkel már nehezebben tud megtenni.
zsebi2004

én is azért locsogok itt annyit, mert a pasim újabban soxor későig dolgozik
a városban még más volt, mert haza tudott ugrani pl ebédelni, vagy ha otthon volt du. akkor is bárhová el tudott lépni még
de hogy ilyen messze lakunk, már 2x is meggondolja, hogy elinduljon-e, mert visszafutni vmiért nem lehet
úgyhogy leginkábbis sokáig marad a városban
meg ez a karácsony/újév előtti őrület is asszem minden munkahelyen megvan, ha nem a piac, akkor az ilyenkor megzakkanó emberek miatt Kép

Magdi, Orsika gönyörű kislány! KépKépKép és a neve is szépséges KépKép köszi nagyon a képet! gyógyulsz már? mesélj még magatokról! Kép

votiv 8)
votiv

Juc, Beetrix, nekem mér lesz mindig gyűrött a dekopácsom? KépKép
túl sok vagy túl kevés a ragacs?
pedig fokozatosan teszem fel, kicsi ragacs, kicsi simítás
és mégis!

votiv 8)
votiv

Juc,
nem semmi ez a mézeskalácsmennyiség Kép

Magdi,
Orsibaba oooooooooolyan aranyos!!!! Kép

Féléveseknek BOLDOG FÉLÉVFORDULÓT Kép

Eszti,
nem lehetett semmi ijedtség, örülök, hogy ebben maradt!

Na, én most el 3 napra, majd kedden jelentkezem. Ill. kedden visszaolvasom a regényfolyamot Kép

v
kisün

jaj ma fürdetéskor rémes dolog történt, Isti valahogy beledőlt a vízbe háttal (megint tök fáradt volt, és vmi játékot keresett), és a víz túl magas volt, és egy pillanatra elmerült, és kapkodott levegő után, mint egy ponty, azaz kb 2 másodpercig fuldoklott, mire az anyja gyorsan kikapta és amúgy csuromvizesen magához ölelte KépKép
rettenetes volt Kép nagyon megijedtünk mind2en Kép nem tudom kiverni a fejemből a kétségbeesett kis arcát Kép

votiv 8)
votiv

Votiv!
Én szívesen kölcsönadom! Kép Mikor jösz érte? Kép Mi egész közel vagyunk hozzátok Kép

Ildi!
Akkor egy újabb sorstárs: férjuram vasárnap este óta nem látta a gyerekeit ma reggelig... és ma is csak azért találkoztak, mert kivett egy nap szabit, mert rengeteg szabija maradt... Reggel fél 7 körül megy, este 8 után jön Kép... az elején rengeteget veszekedtem vele emiatt (mert egyébként a hivatalos munkaideje 8-4, csak ő nem tud nemet mondani, és szereti a legkisebb feladatot is megcsinálni a beosztottak helyett... és erre még rájön az, hogy baromi nehezen gazdálkodik az idővel), de aztán beláttam, hogy sajna ez egy olyan dolog, amin változtatni nem tudok, így meg kell próbálni vele együtt élni...bár nekem szerencsém van, mert Anyukám rengeteget segít, de azért az apa mégiscsak hiányzik a gyerkőcöknek... na meg nekem is ...

Képzeljétek Petra ma kisangyal volt! Kép Én nem tudom mi történhetett, de se egy hiszti, se egy ellenkezés, se egy rosszalkodás... csak együttműködés, kedvesség, szeretet....annyira édes volt egész nap!!! Bíztassatok egy kicsit, hogy ez nem csak afféle véletlen volt, hanem tartós változás Kép!!!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Votiv, szegény Isti! nekem meg már azon járt az eszem, hogy Lencsi mikor lubickol majd, de úgy látszik az odébb van

Orsika nagyon szép pici baba. látom neki is piros a szeme, ha sír

ancsipancsi

Votiv!
Szegény Istók Kép meg szegény Te Kép Elképzelem, hogy remeghettél percekig...

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Magdi!
Orsi lányod ééédes! Kép Utsó képen lévő szájtatrást fiam is rendszeresen műveli Kép
És úgy látom egyforma kiságyunk van Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Köszönöm szépen az Orsi nevében is Kép
Még mindig náthás vagyok,de Orsi szerencsére még nem kapta el. Én szedem a homeobogyókat meg iszom az ánizs és bodza-teákat, felváltva néha egy kis hibiszkusz teával Kép
Maszkban vagyok többnyire, aztán Orsi néz is rám bután Kép ,gondolva ki a fene ez. Olyan édi, mert keresi hogy hol vagyok. Nincs teljesen képben a kis mazsi Kép
Mi túl vagyunk a fürdetésen, most épp az esti sikongatási program megy.Ugyanis Orsi rájött, hogy tud sikítani, aztán megörvendeztet a hangjával Kép Kép Kép

Votív vigasztalgasd a kisfiadat. Megértelek tejes mértékben. Annyira tudjuk félteni Õket. De ez így van rendjén Kép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Juc, Fabrikával mi van? úgy eltűnt..

votiv 8)
votiv

Bogárka, drága vagy, én Somára gondoltam Kép mézesprodzsektbe nem merek kezdeni, hacsak nekem is ilyen szakszerű segítségem lenne KépKép

szerintem Petrára is nagy hatással lehet Doni kiegyensúlyozottsága, "buddhista" nyugalma Kép (ismered a mondást, hogy soxor a jó buddhisták nem is tudják magukról, hogy azok?Kép) még egy ilyen jó kisfiút! KépKép és sztem tartósan csak még jobb lehet Kép Bogárka, szép ajándékokat kaptál! KépKép

na de ezek az apák!!! még jó, hogy a gyereknevelés nem rájuk van bízva Kép

votiv 8)
votiv

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?