A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Grillázs
Nekem 20-22 között volt inszemnél a tüsző, hogy ebből mit fogadnak el, azt a doki dönti el. http://www.sulinet.hu/termeszetvilaga/a ... 13/21.html
Itt azt írja, hogy 18-20 mm már éret!!!!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Andim!naon köszi mindent,a videó nézést, a csontkovit,a jó étvágyat meg a ruci vásárlást :) :lol: :lol:

Szép estét nektek!!!
hanyatka

Kagyló!Kész vagyok az anim.któl:)Tök jók!!!
hanyatka

Hanyatka
Már mióta gyűjtögetem őket! :roll: :lol:

kagyló

he he...naon jók!! :lol: :wink:
hanyatka

Kagyló - köszi a választ

Na csajok, megkreáltam a táblicskut, ha a rendszerem is úgy akarja, mindjárt fel is pakolom.
grillázs

Na lépek csajok,majd este bekukkantok :)
Szép napot!!!
hanyatka

grillázs
Szivesen!!!!!!!!!!!! :wink:

kagyló

Kép
Kép
grillázs

Nahh.. a sok kérdőjel a kismamiknál azért van, mert program számolja ki ki mikor szül. Ha lehet, priviben kérem az utolsó meni időpontját :) és máris átvált a kérdőjel a valós hétre
grillázs

Tatu, mi bajod a hattal???? :shock: :shock: :shock: nekem a 7 megtermékenyíthetőből másnapra 4 osztódott "csak". Aztán maradt 3 visszaültethető, a végeredmény meg épp anyóséknál figyel :wink: neked meg máris 6 osztódik. Sztem 3 tuti marad, de ha túlstimu gondolom kettőnél többet úgysem tesz vissza, ha kérnéd vagy nem tudom.

Hát a négylábún és pikkelyesen most is röhögök :lol: Az már igaz, hogy egy szelet bélszín jobb MINŐSÉGŰ fehérje mint egy csirkecici :lol:
egyetek méhpempőt is, fullfehérje és mellékesen a méhnyálkahártyának is jót tesz, mondjuk én a fehérjetartalma miatt nyaltam bele a mézescsuporba minden reggel és este :wink: Tényleg én is ettem kaviárt.

Cseka, mégegyszer gratulálok, ez a Danicsoda nagyon cukipofa, hogy máris 4 óránként eszik!

Kagyló, én mikor nem jött meg akkor mikor ideje volt valahogy úgy gondoltam, hogy tuti sikerült (szerencsére akkor még nem tudtam, hogy az Urotól sem jön meg sokaknak :lol: ).

na megyek a férjemmel edzeni :P

(csúsztatott palacsintát csináltam végül, de olyan édes a mák-dió-lekvár tölteléktől, hogy összeragad a szám tőle)
beber77

Igyekszem nem stresszelni, de a 6-tal csupán annyi a gondom, h a múltkor is a 11-ből, 3 maradt beültetésre, naponta feleződött a létszám, mostmeg 1 nappal tovább kell várni, borzasztó ez a bizonytalanság, mi már 2-nek is örülnénk, ha megmaradna :cry:

Grilli: jó a tábla, de Beber PKE nincs benne, meg öregedtünk 1 évet azóta :D :( :D

Andi: remélem már a gyógyulás útjára léptél.

Hanyatka: mit néztek meg a moziban, azt sem tudom milyen filmek vannak mostanában.

Kagyló: édes a csókot dobó rénszarvas-:))

Katóc: nagyon megköszönném, h arrajárva beküldenél egy kis osztodósugikat!!!!

Anikó
tatulány

Édes Csajócák!
Ne harizzatok, de a következő 2 hétben nem nagyon tudok majd írni, mert iszonyatsokrengeteg dolgom van és lesz is végig. Előadások, vizsgálatok, logopédia, cikkek + ehhez jön Édesanyám költözése /jövő hét végén/, ezer teendő addig, majd utána 1 hét minimum szerintem, mire nagyjából rend lesz (1000doboz)... Ma reggel óta ezt intéztük, a Zuram most éppen a konyhát veszi meg, hogy ne maradjon már konyha nélkül a Zanyukám, de nem is fársztalak Benneteket, mi minden intézni és csinálni való van ezzel kapcsolatban... Persze esténként elolvasok majd mindent, most is ezt tettem, írtam is privit Grillinek és Tatusnak, mailt Zsembikének. Andikám gyógyulj meg teljesen drága! Kagylóka isteni lehetett a barackos, kérek!!!!!!!!!:lol:
Hanyim! Ügyesen növesztgess Bébikém! Katóc! Te is Babám!
Finike és Anyus imádatom! Finim! Szorítok! Tatus, ahogy írtam, no para, megígérted! Minden rendben lesz!!!!!!!! Hajrá Grillikém, drukkolok Neked is ezerrel!:-)
A többieket is ölelem és puszizom naon- naon- naon! Lélekben Veletek mindig, ezt tudjátok, ugye?!!!!:D
Smaccccc, Bodza

Kép
bodza2005

Kép

Kép
bodza2005

Bodza drága, válaszoltam...vigyázz a költözéssel, cuccolással, ne emelgess, cipekedj, vigyázz nagyon a Babulonra!!!!!!!!!!!!!!

Anikó
tatulány

Kedves Tatus!

Inkább azt mondd meg, mit csinálsz, ha mind a 6 megmarad hétfőre? :wink: Fagyasztás? Blasztó? (Én fagyasztattam, nekünk hét osztódóból hét maradt. Neked is így lesz. :) )

Kedves Kagyló és aki a sportszelet receptjét írta!

Ma megcsináltam a mátrai borzast, és a sportszeletet. Nagyon finom volt. Köszi ismét a recepteket. Egyébként nem éreztem semmit most mikor sikerült. Sőt mikor elkezdtem barnázni, ijedtemben elszaladtam egy vérvételre a Nyírőbe, a beülti utáni 11. napon azt hsizem.

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Albi kedves, ha mind megmaradna akkor fagyasztás, de mi már örülnénk hacsak 2-3 maradna meg.
A múltkori tendencia nem bíztat ilyen eredménnyel, bár minden alkalom más.

Navia: akartam már kérdezni, hogy-hogy bevállaltad az amniót? Hol csinálták? Fájt nagyon? Így akkor kiderül a nemük is.

Anikó
tatulány

Sziasztok Drága Lányok!

Moncsiga, ne izgulj, minden rendben lesz. A lányok már mindent elmondtak, amit lehetett, semmi okod a félelemre. Rólam annyit kell tudni, hogy 32 éves vagyok, ismeretlen eredetű meddőség, szóval úgy mint Hanyiéknál, nincs magyarázat. Jövő héten kezdem a 3. ovuláció indukciómat.

Zel! Lehet, hogy te ebben a percekben már bálozol? Valami hasonló móka lesz mint a szilveszeri?

Tatus! Látod, eddig ha rögös utakon át, de azért minden úgy alakult a végén, ahogyan kellett. Most aztán még egy pici drukk, és meglásd, hogy minden rendben lesz.

Kagyló, egészen nagyon fordultál. Nyitott lettél és érdeklődő. Ezt hiányoltuk eddig, örülök, hogy visszatértél hozzánk.

Hanyika, sajnálom, hogy ma is dolgoztál, de remélem az esti vásárlás kikapcsol. Remélem kaptok valami szép báli rucit, amiben majd olyan szépen el tudod lejteni azt a táncot.

Grillázs, üdv újra közöttünk. Jól eltűntél. Most már maradj, gyere többet.

Katóc, kedvet csináltatok Hanyival ehhez a gubához. Csak a végén tészta lett belőle! Mák-mák. Hihi. Meg székrekedés!

Navia, majd gyere és meséld el a vizsgálatot, engem is nagyon érdekel, mi volt, hogy volt.

Zsembi, látom Kagylót is elcsábítottad az Arwenre. Én is szemezgetek vele. Majd még meglátom, eléggé kiesik mindkét helyszín. De mondjuk a cél érdekében…..

Andikám, örülök, hogy jobban vagy. Mostmár gyógyulj meg teljesen. Remélem a nyakcidat jól megkovácsolja az a kovács, és bármi baja is van, helyre hozza.

Beber, micsoda lelki erő. Ráadásul párosan. Mit edzetek?

Szépem, Beus, Szederke, Anyus, Yami, merre jártok, mit csináltok?

Noczikám, hiányzol!

Február! Bébé! Ti mikor is?

Bodzusom. Nagyon-nagyon fogsz hiányozni. A topik mamája. De azért ne hajtsd túl magad. Maradjon energia a bébire is. És olvass minket, és néha írj. De tényleg.

Ági. Sikerült venni valami kismamiesküvőset? Jövő héten ilyenkor már asszonyka leszel.

Puszik lánykák, szép hétvégét mindenkinek.
A jövő héten én is kezdek.
finch

Tatulány
Miért kell így viszonyulni a petikéidhez? Próbáljál meg egy kicsit pozítivan állni hozzá. Ha nem is maradna meg a 6 petike, akkor is fog maradni belőle böven. Szerintem ebből még iker terhesség is lehet. Sokat segít ha hiszel abban, hogy maradni fog, és veled is marad(nak). Ezért szokták azt mondani HINNI kell benne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nekem is mindig ezt mondták!!! És mostmár el is hiszem, hogy segíteni fog!!!!

kagyló

Jajaj, Plümö, druszám, hát mit együtt indulunk. Mi újság? Mensi? Nekem reggelre jött meg, mint állat. :D :oops: :?

Puszik
finch

Bodza
Itt vagyok, erre le kell lépned!!! :( Hiányozni fogsz! :wink:

kagyló

Finch
Akkor te most kezdesz? Ja, most látom, hogy januárban kezdesz! Akkor drukk hegyek!!!!Mikor kell menned Apámékhoz????

kagyló

Pénteken hívtam, azt mondta, hogy hétfőn ha megjön, hívjam újra. Gondolom, hogy délutánra fog hívni, reggel biztosan a már folyamatban lévők sokan lesznek UH-n, utána meg a műtétek. Szóval szerintem valamikor délután megyek.
finch

Zsembike
Már kinyomtattam a papirt amit vinni kell magammal. Csak van amit nem értek benne. Remélem azért holnap délután itt leszel, mert jó lenne beszélgetni. Egyáltalán küldjem a számomat?!

kagyló

Drága vagy édes Finikém!!!!!!!!:D:D
Plümikém! Nektek Finivel párban szurkolok, ikeranyukák lesztek!!! vagy így vagy úgy... :D:D:D
Tatusom! Cukor vagy!!! Betartom, de akkor Te is légyszike!!!!!!!:D:D

Kép
bodza2005

Finch
Az utolsó pár alkalommal, ha megjött estére be is hívott szerintem nálad is így lesz. Most látom, hogy nem inszem van nálatok, hanem gyógyszeres spontán próbálkozás. Meddig kell így? Hány alkalmat kell megcsinálni?

kagyló

Bodza
Remélem nem emelgesz majd. Tessék vígyázni a babára. Inkább irányitani kellene a pakolást... :wink:
Távolról nézzed. Várunk majd vissza!!!! :D

kagyló

emelgetsz :oops:

kagyló

Bodziiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Puszik!!!!!!!!

Kagyló! 3 kötelező!
finch

Ezek szerint nálatok sem talál próblémát. Ez tök jó!!! Hamarosan sikerülni fog!!!És ilyenkor hány darab petikének kell lennie? Mint az inszemnél 1-2-3?

kagyló

Most nézem nem jó a vonalzom!!!
Bodza cserélünk? :lol: :wink:

kagyló

Drága Kagyló!
Szívből örülök, hogy megtudhattam, millyen egy aranyos lány vagy!!!
Köszönöm, hogy hiányolsz!!!! Igazán jólesik!!! Nagyon szorítok Érted!!!!:D:D

Kép
bodza2005

:lol::lol:

Kép
bodza2005

Igen, olyasmi, mint az inszemnél 3-4 befutó szokott lenni, de akkor már Dévisz izgul! Eleddig velem kapcsolatban sajnos feleslegesen. :roll: :? :(
De majd most.
finch

Finch
Még szép, hogy most megmutatod neki!!! Így kell hozzá állni!!! Nagyon várom már a hétfőt! Követni fogom végig !!Most érted és Tatulányért is itt fogok izgulni. Azt hiszem el sem fogok mozdulni a gép elől, hogy ne maradjak le semmiről sem.
Nekem 2-3 nál nem volt több az inszemnél, csak állandóan fájt a hasam, ha megrepedt.
bodza
A szívemhez nőttél, szeretem az öszinte csajokat. Innentől fogva el is várom, hogy leteremtsél ha magam alatt vagyok. Álltalában ha megj...akkor vagyok depis.
Köszönöm, hogy szórítasz majd értem. Csak egy kicsit messze van még. Valamikor febr közepe felé lesz esedékes. :wink:

kagyló

Kép

kagyló

Tatulány, Finch,hanyatka,grillázs,
mindenki aki most kezd
Kép

kagyló

Kagyló, köszike, aranyos vagy.
Mára búcsúzom, ennem kéne valamit, ma még nem sok mindent sikerült.
Páááááá
finch

Szia
Jó vacsizást!!! :wink:

kagyló

kagylókám persze hogy átküldheted a számod ha van skyped azon is dumálhatunk és gyere hétfőn tornázni irok püt hol talizzunk.

Ficsikém nekem sincs közel a torna sajnos de most ez éltet minden értelemben bár én is csak 1-szer tudok menni egy héten.

Bodzikám nagyon fogsz hiányozni, vigyázz magadra a pakolásnál.
Anyucidnak meg kitartást a költözéshez és ovatossan cipeljétek a butorokat :wink: Ne Te.

Kép

Andi
zsembi

Zsembi
Pü ment!!!!!!

kagyló

Grillázs azért ez az igazi táblázat amit te csinálsz nagyon szupi.
Én ilyet nem tudok. :)
Vissza is adom ezt a feladatot neked de azért résen leszek hátha eltünsz megint.

Andi
zsembi

Kagylókám nem jött át a pü-d.

Andi
zsembi

Elküldtem!!!!!
:(

kagyló

most én küldtem neked.

Andi
zsembi

PÜÜÜÜÜÜÜ ment!!!!ISMÉT!!!!!
El is küldte!!!!

kagyló

ennyi lóhere, szerencskívánság....biztos sikeres hónap lesz!!!!

Finch: szorítok nagyon, hétfőn 9 felé jön valaki????

Plümek: neked már megjött a mensimanó?

Bodzi-anyu épp jókorra időzítette a költözést, az unoka érkezésére.
Betartom persze az ígéretemet, de nem rajtam múlik sajnos......és ez a legrosszabb, h nem tudjuk irányítani a dolgokat.

kérdezte vki a megfelelő tüszőméretet, nekem most a lombiknál leszívás előtt 2 nappal a 15 mm-nél nagyobbakat vették esélyesnek.

Zel: lehet, h már borlovaggá is ütöttek?

Anikó
tatulány

Kagylókám irtam vissza.

Andi
zsembi

Sziasztok Drágáim!

Bocsi,hogy eltüntem :oops: !
..de azért mindennap elolvastalak Benneteket,pörögnek
nálunk az események.Sikerült venni telket,úgyhogy
belevágunk az épitkezésbe:) !!!!
A héten voltam védőnőnél is,vérvétel,vérnyomást és súlyt nézett.
Aranyos volt.azt mondta hogy egyedül csak én vagyok ikres kismamája :D :D
Kicsit szomorúan láttam,hogy nem vagyok feltüntetve a táblázatban :roll:
Pénteken tötöttük be a Picurkáimmal a 9.hetet :D
Igérem többször irok majd...
:D Puszi Mindenkinek és Óriás Drukk!!!!!!!!!!
angyal73

Bodzika, csak óvatosan költözködj! Ne emelj, ne hajolgass! Vigyázz a Babulonra! Puszi! :D :D :D

Tatuka, az Intézet felé kanyarodtunk, és én teljesen rákoncentráltam az embrikéidre!! :D
Egyébként az első lombikomnál 3 petécskét szedett le Apánk egy pénteki napon, másnapra mindhárom megtermékenyült, csak egy nem szabályosan, hétfőre pedig megmaradt a 2, vissza is kaptam őket. Úgyhogy NO PARA!!!!!!!! Nincs két egyforma lombik, tudod Te is! :D :D :D

Grilli, én elvileg kedden (jan. 22.) megyek gyogyóbeállításra. Remélem, hogy nem jön közbe semmi. :D

Andikám. örülök, hogy jobban vagy. Lassan már csak elmúlik ez a fránya takonykór! :D
katóc

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?