Sziasztok!
Köszi mindenkitől a hiányolást! Velünk minden oké, sokat vagyunk kint, ha meg Léna alszik, akkor én is mindig ledőlök... De most megpróbálom kicsit behozni a lemaradásomat...
Először is, boldog-boldog szülinapot Szofinak! Nagyon jók a képek! Lénának is ilyen csúszdája van!
Aztán persze az összes hófordulósnak is sok boldogságot, akiről lemaradtam! Ja, és Zsombinak is boldog szülinapot!!!
Tünde! Nagymamádnak is sok boldogságot! És nem semmi, hogy mennyit segítesz!
Vali! Remélem találtok jó dokit, és hamar vége lesz a sok szurkálásnak, meg bizonytalanságnak!
Memme! Nektek meg a bölcsi miatt drukkolok, nem is értem ezt a 2 éves kort... És nagyon cuki a két kiscsajszid!
Gyuzsó! Jobbulást az egész családnak!
Borsa! Gratula Emmának a lépegetéshez! És hajrá Míra!
Ancsa! Remélem a jó eredmény az igaz a Mamádnál és most fellélegezhettek!!!! Neked külön köszi az aggódást!!!
Veronikusz! De jó, hogy már érzed Hármaskát! Néhány napja én is sejteni vélem, de még nem vagyok biztos benne... Nekem majd akkor lesz az igazi, ha már kézzel is lehet érezni!
Dorka! Nagyon cuki Berke haja! Én is tegnap voltam a Kútvölgyiben, de én a rendelőben, csak levették az AFP-t, 3/4 8kor már ott sem voltam! Örülök, hogy minden rendben! És Zachár Erikával nagyon jól választottál!!!!
Tikó! Dorina már most kész hölgy!!!
Valentina! Nagyon jó a játszóteretek! Irigy-irigy!!!
Gabi! A Margitszigeten kinyitott a kisállatkert, úgyhogy bementünk és jól megkergettük a gólyákat, egyenesen feléd!!! Jó lehetett Enci után takarítani...
Linocs! Nagyon ügyi már Fruzsibébi, tényleg mázlitok van vele! Aztán most már menjünk sétálni! Szoktalak lesni a parkban, hogy tologatod-e körbe-körbe Fruzsit, de nem láttalak eddig!
Borsika! Jujj de izgi, ctg!!! Már én is úúúúgy várom! És hajrá dobozok!
Tuti kihagytam sokmindenkit, de ennyi kimaradás után szerintem az is csoda, hogy ennyi mindenre emlékszem!
Nálunk minden oké, kivéve, hogy én átestem egy náthán, és a köhögés már 2 hete nem akar elmúlni... Semmi nincs már, csak köhögök... Bosszantó... Így már 3 alkalommal csak Marci vitte úszni Lénát, pedig én is szoktam ám járni!
A pocakom már most hatalmas, mindjárt csinálok képet, aztán ha letöltöm, megkapjátok.
Léna megállás nélkül dumál, egyre többször mondatokat is, meg mondókázik, nekel, táncol, olvas... Szóval igazi nagylány!
Most "röviden" ennyi, igyekszem tényleg gyakrabban jönni!