A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Ada, Lindi, Neet, jelöjjetek majd vissza wiwen, jó?

rémes vagyok, hogy most is ilyesmikkel foglalkozom, miközben a munkám sehol

votiv 8)
votiv

csajok,
igen,nekem vagy 100 anyajegyem jött ki a terhesség alattKépés persze nem tűnnek el miután megszül az ember lányaKépés nekem is meg kéne mutatni,szóljatok ha tudtok vmi jó felnött bőrgyógyászt.most b-t visszük gyermekbőrgyógyászhoz.....őt azért jobban féltem mint magamatKép

votiv,
ez szörnyű,elképzeltem magam elé a szitut és kiráz a hideg,vigyázz arra a kis tündérkéreKépés ma aludjon veledKépés hogy ne legyen lelkiismeret furdalásod velem is megesett márKépcsak b nem vágott kétségbeesett arcot...
Vendég

vera,ancsi
bittos igazad van,de én nagyon nem bírom ha velem nem barátságosak,sztem ez azért legyen benne az árban,ami ugye nem kevés.az én lelkemnek kell...nem bírom az alá-fölérendeltségi viszonytKépbarátságtalanok az sztk-ban........de azért nem fizetek,az belefér.és vhogy rossz érzésem lenne ha ezt pár perc alatt "lezavarnák",profizmus ide vagy oda,én alig várom hogy lássam a gyerekem az uh-n és ugye nem egy hét múlva megy megint az ember,pár perc alatt nem tudok hetekig telítődni azzal a gyönyörűűűűű kis képpel amit látokKép))))))))))akkor minden nap nézhetném az uh-s pár percnyi felvételtKép
Vendég

Gigi, már 6-kor lefeküdt, és ma a tesójával alszik, aki itt alszik, de még nem, ööö, ez most érthető? Kép de igyexem nagyon vigyázni! bezzeg ha apa fürdet, sosincs gond! meg is mondom neki jó, hogy nehogy nekem többször hiányozzon fürdésből!!! Kép

és tök 1etértek uh-ügyben is, nekem a Praxisban volt nagyon xar tapasztalatom! 3 hét várólista után 10 perc alatt jól "elintéztek", azzal h a gyerek nem mutatta magát, és tessékeltek a kasszához, de azt még megkérdezték, hogy kére-e dvd-t a jugoszláv gyurmahorrorról, amit 4d uh néven forgalmaznak!
utána még bőgtem is. bár ez nem mérvadó, mert én ilyen agyalágy(szívű) vagyok Kép

votiv 8)
votiv

Sziasztok csajok!
Nem tudok visszaolvasni és csak egy pár percem van.

Orsi baba nagyon édi!

Jucus! Nekem nem sütöttél egy párat? Én holnap fogom csinálni, de megkértem anyósomékat, hogy jöjjenek el vigyázni Grétire, mert mellette lehetetlenség bármit is csinálni, de ők lusták (na jó, öregek) eljönni, de nem ússzák meg, mert akkor én megyek gyerekestül, tésztástul, és ott sütkérezek. Nekem olyan mindegy, tapadok,mint a pióca Kép

Votiv! Hát ez elég szar sztori. Egyszer Gréti is beleborult a vízbe, de ott én voltam a hibás. Azt hittem már tök stabilan ül a kádban is, és le akartam fényképezni, ahogy lubickol. Hát nem akkor merült el? Szegénykém nem is sírt (persze mert nem is kapott levegőt), csak próbált valahol levegőt venni, szerintem még a füle is számításba jött neki. Úgy sajnáltam. Azóta nem próbálom meg fényképezni. Pedig az apjának akartam megmutatni, aki jó ha 2 hétben 1x látja fürdeni.
Úgyhogy Ildi, Bogárka, Zsebi, Votiv (Luca, Klára,s valahány név a naptárban) nem vagytok egyedül.

Bogárka! Valami lehetett a levegőben, mert ma Gréti is angyal volt, pedig még tegnap örökbe akartam adni (na jó nem messzire, csak tesómnak, hogy azért ha meggondolom magam vissza lehessen csinálni).

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi, szétröhögöm magam a hsz-eden Kép

votiv 8)
votiv

Csajok! Ha valaki akar venni Pesztonka elektromos orrszívót (amitől egyébként óva intek mindenkit, mert szart sem ér, na de ha ennek ellenére ragaszkodik hozzá) akkor nekem van egy eladó 3000.- pézért.

KépKép
KépKép
lindicita

mármint, a vicces részeken. Gréti-borulás nem vicces Kép

votiv 8)
votiv

Votiv! Ma nagyon jó napom volt. Délben még csavarogtam is EGYEDÜL, apjuk aludt Grétivel, aki persze több mint 2 órát horpasztott.

KépKép
KépKép
lindicita

csajok, azon filózom, hogy elpasszolom a nagy babakocsit (sportkocsit), bár alig használtuk - ez az, hogy alig használjuk...
és szívesen vennék egy könnyű, könnyen csukható, de fektethető buggy-t. de arra gondolok, mire a magam ráérünkarramég-módján nyélbeütöm a tranzakciókat, talán nem is kell már a gyereknek kocsi?
akkor ezt elszúrtam? Kép
egyébként van vki, aki még hozzám hasonlóan ilyen nagy sportkocsival is rendelkezik és el tudná mondani, hogy van-e még jövőjeKép
Oxit tudom, de ő járhatatlan fődutakon közlekedik, oda muszáj
mondjuk én is azért vettem a nagyobb kocsit, de tegnap hóban-jégben eltoltam a kis esernyőkocsit is, lejtőre fel. jó, szaladt mögöttem még 2 kóbor kutya is, de azér... aztán kiderült, h egymással játszottak csak, de "a haláltmegvető bátorság igen nehéz dolog a magamfajta pici állatkáknak" Kép
Malacka-Votiv

votiv 8)
votiv

Én is, én is az "apa sosincs itthon" klubba!!!!KépKépKép
KÖSZÖNÖM!!!!
Jucus,
neked meg köszönöm a formákat!!! Milyen furi Kép, h nálatok MINDENKI kedves!!!KépKépKép A nővéred is olyan aranyos volt!!!
köszi mégeccer!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

na és kb így néz ki a babakocsi, csak szebb a mintája és nincs hozzá ez a mózesszerű zsák
de ez is fordítható tolókarú, meg minden
Kép
szóval, tartsam még? már fél éve csak nehezéknek van a csomtartóban..

votiv 8)
votiv

ja és ABC design sinus luxe a neve

ZSanci Kép ne is klubbot alapítsunk, legyen mindjárt vallás! és te leszel a főpapnő! Kép

votiv 8)
votiv

Votiv,
azért én leszek a főpapnő, met én rinyálok a legtöbbet, vagy azért, mert katolikus iskolába jártam????Kép őszintén!!!
Nekünk is tankunk van, és hosszú távon nem jött be...bár a 100ezer ftos 3 kerekű csodát egész nap tolnám!!!KépKép (amit kinéztem magamnak, azaz a fiamnak!!!)

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Votiv! Mi is jól beválasztottuk az első babakocsinkat. Jó nagy kerekei vannak, nagy masszív dög, utálom. Buszra fel se tudok vele szállni, úgyhogy vettünk egy másikat, egy kis Graco City-t. Ég és föld a különbség, ezt imádom. Én is gondoltam, hogy el kellene adni, de kinek tudnám jó szívvel ajánlani, mikor én is utálom. (kb mint ez a hülye orrszívó, de ez legalább nem volt olyan drága). Aztán azt beszéltük a férjemmel, hogy mivelmi akarunk kistesót, annak végülis jó lesz, ha ő is télen születik, mert jó vastag, meleg. Szerintem te is tartsd meg, hátha lesz egy kis Ilonád még. Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Votiv!
Jah, az más Kép ... felületes olvasás... de formaszaggató-emberkém nekem is van Kép, csak ő lány... és most nem akarom sem el, sem kölcsön, sem örökbe adni, mert ma, mint írtam, tündérke volt Kép De jövőre, mikor már Istók is "szaggatóképes" akár süthetünk együtt is Kép

Lindi!
Én tudod mit mondtam neki tegnap (miután direkt felébresztette az öccsét az esti altatáskor)? Hogy: "elegem van, beadlak bentlakásos oviba, apácákhoz". Erre nagy szemekkel rám néz: "Mit fognak csinálni velem a apácák? (sztem fogalma sem volt, hogy mi lehet az, most hallhatta ezt a szót először...biztos valami félelmetes szörnyekre gondolt Kép)... én meg: "hát majd jól megnevelnek"... lehet, hogy szegény ezért volt ma ilyen jókislány??? Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zsan!
Sztem egyszerűen csak azért mert tök jól hangik: "Zsána főpapnő" Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka! De édi lehetett! Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Green!

Figyí-figyi az ikrek is szoptatás mellett fogantak!KépKép

Orsi baba nagyon helyesKép

Lányok a Rozim úgy mos és centriz mint egy sugárhajtásos repülő. A délután mosottak fele száraz. Hurrá, hurrá.

Örvendező Kókusz
kókuszdió

És, mivel már emilben is szétküldtem tegnap, Ti is megkapjátok a családi karácsonyi üdvözlőnket:

Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Pocak

Csak holnap tudom a titkos akció tervet teljesíteni. Oké?

Kókusz
kókuszdió

Bogárka,
a te kis babócáid olyan de olyan édesek!!!!KépKépKépKép
Magdi,
tied Orsi is tündérbogyó!!!KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Votivia!

Fabrika gyerekeket nevel,kisfiának fület szúrtak...stb
Istókra meg tessék vigyázzni,én Panna fejét vertem már bele az ajtófélfába.Az sem jobb
KépLátod,mindenkivel előfordul ilyen kis baleset,nem vagy Te rossz anya!
SOmát meg nagyihoz is alig tudom elvinni aludni,de igérem megkapod ha hajlandó lesz ott maradni!

Lindi!

gyere át egy kis mézesért!

ZSan!

Szívesen!Akkor nem volt sültkrumpli a tesom?Mert szépen kiokosítottamKépDe egyébként jó fej tényleg.

Ildi!

Ez előtt apa mennyit volt otthon napközben?mert mienk apa Bogárkáékhoz hasonlóan fél 7-kor el,és csak fél 8-kor ér haza hétközben mindennap.Ez az apák sorsa,meg az otthoniaké is.Ne akadj ki!Kép
Gerincsérv az nagyon gáz viszont!

BOGÁRKA!

nagyon kedves az üdvözlőlapotok!Hol csináltad?

Hű,nem tom,hogy még mit szerettem volna,de majd eszembe jut biztos és nem szabadultok tőlem!

Juc
20170114224602

És Bogárka!
Egyenlőre a MÁV-os dkihoz megyek,ha nem jön be akkor próbálkozom továbbKép

Juc
20170114224602

Jucus!
Az üdvözlőlapot a Photoimpression nevű programmal gyártottam, ezt a fotógépünkhöz adták...
Dokival remélem szerencséd lesz Kép

Nem tudná valaki megmondani nekem, hogy hol rendelhetném meg neten a Maszkabál dvd-t???? Ezt még most gyorsan kitaláltam, hogy szeretném Petrának karira, de mindenhol csak a cd-jét találtam meg...Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Előbbi kérdésem visszavonva...megtaláltam...Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Jaj, Bogárka, ez nagyon jooooooo kép!!! Ügyes vagyKépKép

Most nem tudok másra reagálni, mert eléggé máshol járnak a gondolataim. Majd jövök, ha rendben leszek.

KépKép
fibi

Ó tisztelünk téged Zsána Ó!

[meghajol meg ilyesmi marhaságok]

a férjem szerdáig vidéken volt, ma meg elment rock koncertre, hogy kikapcsolódjon. szeretnék belépni az "egyházba". Kép

ancsipancsi

Ancsi!
Épp ott rendeltem meg! Kép De azért köszi!!! Kép

Enyém Uram meg céges karácsonyi vacsin/bulin van... én meg nem tudok addig lefeküdni, amíg nincs itthon... ó jaj, hosszú éjszaka elé nézünk...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka
Petra és Doni büszke lehet nagyon ügyes anyukájuk vanKép

Juc
Jók a kalács emberkék és a kis cukrászsegéd is helyes nagyonKép
Én majd csak a jövöhétre terveztem a sütögetést.

Beni épp Micimackót játszik a Dédike által készített mézet dézsmálva.

Kép

két kis nőcim csíkosban
Kép

Beni a komókot szereliKép vagy szétveriKép ?
Kép

Kókusz
kókuszdió

Jó reggelt Csajszik!

Most gyorsan lecsüccsentem a gép elé, Vince ma korán ébresztett, most játszik ezerrel, apafej még alszik, enyém a világ! Kép
Jól vagyunk, és sokminden történt velünk a Maya-tali óta, pl. kaptunk Adától esővédőt a babakocsihoz, így láttam alvó LH-t, volt nálunk 3 baba anyástól, Kata+Dóra, tornán is 1xvolt Pistike+Zsuzsi, 10hós nagylány Gréti+Anett, és nagy buli volt, készültek és kerültek újabb kari-ajándékok, almát eszik Vince és tegnap hasra fordult többször is, és nagyon örült neki Kép.

Remélem mindenki jól van! Picit visszaolvasok!

Kókuszka: gyerekeid gyönyörűek Kép

Bogárka: a képeslap mesés, már iwiwen is csodáltam! Kép

Votiv: vigyázz a kutyákkal, bián van 1-2 hülye gazda, aki kiengedi legelni az utcára. apafejet is megkergették néhányszor. a szülei szoktak sétázni, de csak 1 kitapasztalt kutyamentes útvonalon. remélem, minden ok, és alakulgat a lakás belakása Kép

Juc: én most lemaradtam orvos-ügyben, arra emléxem, hogy sebészhez mész, azért nem tudsz mayázni a jövő héten. de azért remélem, nincs nagy gáz

most cupppp,
fic.
ficánka

Juc: még benéztem az előző oldalra, és láttam a mézeskalács-hegyeket, és ügyes Somát, aki láthatóan segédkezett anycijának Kép ügyesek vagytok!!!!! Kép

Johi és Eszti: BOLDOG FÉLÉVEST! Hihetetlen, hogy mekkorák már ezek a gyerkőcök! Kép
ficánka

Jo reggelt!

Mi is kesonfekvok, korankelok voltunk. Parom elment koncertre, kettore ert haza, addig csak forgolodtam, reggel hetkor Kati ugy dontott eleg volt az alvasbol.

Bogarka, nagyon jo lett a karacsonyi udvozlo! Ugye csinaltattok belole nyomtatott valtozatot is?Kép
Mi Pocak otleten elindulva csinaltunk hasonlot, a probapeldanyok mar meg is erkeztek a fotomarkettol. Mindenki Katikaris udvozlot kap.Kép

Ugy orulok, hogy hetvege van, rengeteg tervem van! Menni akarok vasarolni karacsonyra, setalni, nezelodni a Vorosmarty terre, mezest disziteni, karacsonyi cd-et hallgatni, udvozlolapokat megcimezni, elmerulni egy kad forro vizben...Kép

Fic, uuuugy sajnaltam, hogy olyan keveset maradhattunk. Mondanom sem kell, hazaertunk, szopi, bealvas. Igaz fel ora mulva felebredt, de visszaaltattam es keso delutanig horpasztott a lany.

Magdi, Orsi nagyon tudner kislany!Kép

Irto edesek ezek a gyerekek Kokusz!Kép Es gyonyoruek!Kép

Nemtudommegmitakartamirni

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

VotivKép, elhiszem, hogy megijedtetek!
Sajnos barmennyire is gondos es figyelmes valaki, az ilyen dolgok bizony elofordulhatnak.Kép

Az elobb oldalra fordult a csajom!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Jó reggelt!

Köszi mindenkinek ! Köókusz ! Ikrek Kép nagyon édik a csíkos cuccban .

Tegnap este voltam céges vacsin/bulin , első bevetés volt , de nagyon siettem haza , fel is kelt mire hazaértem .
Rájöttem nem is hiányzik nekem a cég , főleg nem a munka Kép , no meg olyan nehéz beletörödni , hogy Á. picinek bölcsibe menjen , ami megjegyzem nincs is , mert Érden úgysincs hely Kép , így marad a magánbölcsi jó drágán . Meg a cég kiköltözik az Árpádhídhoz jó messzire , szóval a francnak sem hiányzik . Kép

Csak ne lenne ilyen kevés a gyed ( vagy sok a hitelünk ) és jöhetne a második baba .

Ja és tegnap eléggé siettem haza és bizony villant a vaku ....asszem 60-as táblánál , de lehet tábla előtt volt akkor meg 50 nél , 70 körül mentem ....szankciók ??

Kép
Kép
greenolive

Bogárka ! Nagyon édi lett a lap ! Kép

Kép
Kép
greenolive

votiv,
örülök hogy egyetértünkKépvhogy én olyan csaj vagyok hogy ha vmiért fizetek és sokat is hozzá akkor bizony vannak elvárásaim.......és sztem jogosan...
4d-s uh-s sztoridat mikor olvastam azt hittem én írtamKépegyszer voltam megnézni mi is az és mennyivel jobb....és én is majdnem bőgtem mikor kijöttem mert akkorát csalódtam,kevesebbet láttam a babámból mint a sima uh-n...sz@r voltKép

dóra,
műkertvárosban van egy lakásunk,örököltük....nagyapám lakott ott
Vendég

green,
mennyi időre vettétek fel a hitelt?azt várjátok hogy lejárjon és akkor jön kettecske?sztm nekünk még a harmadik is meglesz mire az a sz@r lejárKép?Kép
Vendég

Votiv, ez a babakocsi az, amivel egyszer torna utan a cukraszda fele nyomultunk? szerinted ilyen jo lenne nekunk: hegy, volgy, erdo, osveny, hepehupa, stb.? lehet, h setahoz nem artana valami ilyesmi segedeszkoz. megirod (mailben) mennyi az annyi?KépKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Köszönjük a köszöntéseket, tényleg hihetetlen,hogy ez a kisbébicske, milyen gyorsan nő. Mindig az az arca villan be nekem, amikor először rám nézett az édes kicsi szemeivel. Jaj, olyan édes volt...mindig ezzel ébredek, amikor felsír éjszaka. Annyira jó élmény volt.

Green: reméljük nem villant az a fránya vaku... nekem még ilyen nem volt, mert mindig kidumáltam magam, de barinőm fizetett egy tizest a helyszínen nem is olyan rég. De reméljük, hogy nem lesz semmi.

Bogárka: karácsonyi lap tiszta szuper. HOgy egyesek milyen kreativak.

Kókusz: nagyfiad nagyon édes és szorgos. A lányok meg gyönyörűek és édesek a rucikban.

FIc: jöttök most is majd Sagoyába?

Talira kik jönnek? már olyan kiváncsi vagyok minden babára mamára....

Szép hétvégét mindenkinek

Johi

Kép
Kép
johanna1975

hat lanyok, tiszteletem minden mezeskalacs sutonek es szaggatonak!Kép ilyenkor nem banom annyira, h nincs sutonkKépKép

ILdi, Kép ez nagyon nem jol hangzik ez a gerinc-dolog. jol be is f*stam, h talan nekem sem kellene annyit cipelnem a mostmar sozsak sulyu fijjamatKépKép

huhh a felevesekenek boldog feleveset!!! milyen mozgalmas a decemberKépKép

Magdi, nagyon helyes a babad! gyogyulj meg hamar!Kép

Votiv, ooo szegeny kis bekaemberedKép. de az elet tanulasanak ez is a resze...

Kokusz, nem is tudok mit mondani: annyira helyesek a gyerkoid!Kép

jha, hat es az apak mar csak igy mukodnekKép de nekik sem olyan jo am, h ez igy vanKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Kókuszka: olyan éééééédik a gyerkőceid!!! Bevallom, kicsit irigyellek, mert nekünk minden vágyunk hogy ikreink legyenek. Lehet hogy most szopiztatás közben kell belehúzni, aztán hátha összjönek a kettes- vagy a hármas-ikrek Kép Kép KépLátom,hogy a kislányaidnak ki fan fúrva a fülük. Mikor lövetted be a fülüket? Én is szeretném már belövetni az Orsiét , mert 3 hónapos elmúlt, csak kicsit féltem (a férjem meg még jobban félti), pedig tudom hogy nem lehet annyira vészes. Nekem 2hetes koromban fúrták ki- TÛVEL Kép, és semmi bajom nincs Kép Szóval mire számithatok? Sokat fog sírni a kis Mazsim? Te egyszerre mindkét csajszidnak belövetted és duplán voltál bátor?! Kép

Bogárka: nagyon tetszik a karácsonyi köszöntő, főleg a Mikulás meg a rénszarvas Kép Kép Kép én is akarooook ilyen köszöntőt csinálniiiiii Kép De donteni kell Mikulás v. rénszarvas.. rénszarvas v. Mikulás...... Kép Kép Kép(Nekem csak egy babócám van........ egyenlőre)

Mása
Kép
Kép
szmagdi

DÓÓÓRI Kép

Ment mééél Kép Kép
macskanyu

Szmagdi!

Igaz,hogy Kókuszkát kérdezted fülbelövésről,de én nem régen lövettem Pannának.8 hónapos volt.Szerintem ha akartok Orsinak akkor minél hamarabb mert nem nagyon szeretik a babaákKép
Mivel én a kórházban nem akartam csak ez a megoldás maradt.Lőtte egy nagyon kedves védőnő aki Budapesten házhoz jön ha nem a világvégén laktok.Addig sírt Panna amig belőtte neki aztán azóta észre sem veszi.

Ma a Mayában főztem tortillát meg Tacot és ittam chillis forrócsokit de kifogott rajtamKép

És SOma a nagyinál aludt és nem akart hazajönni ezért ma is ott alszik.Ez azért nagy szó mert 10 hónapja,amióta Panna itt van velünk,nem volt hajlandó a mamánál aludni,mert Pannára kell vigyázznia.

Juc
20170114224602

Votiv,
miért kéne wiwen visszajeleznem? Te írtál? Valami Zsána barátai címen jött valami,de nem tudtam mit kezdeni vele, így töröltem. (Bocsi, Zsan)
A freemailen meg itt meg a skype-on elér mindenki, nem akarom bonyolítani az életem ennél több "fórummal". Már ezt sem győzöm...

Balesetek pedig vannak. Kép
Eszter arcán 2 napja egy lila csík árulkodik arról, hogy nem egyszerű a menni tanulás, ha közben jön egy szekrényajtó és már fáradunk.

Midnen baba gyönyörű a képeken, szokás szerint. Kép
neet
neet

Juc,
Úgy döntöttem, ha túl leszek ezen a ronda meghülésen, akkor jön a fülbelövős projekt Kép , mert most még nem tudom jól megpuszilgatni az Orsit,a hülye nátha miatt. Állitólag a Budafoki rendelőben van egy kedves néni, aki belövi. A Papa(apósom) itthon van-nyugdíjas , aztán hoz-visz ahová kell.Nagyon rendes. Már várandósan is mindig elkisért, vagy kocsival elvitt. Kép
Majd meglátjuk Kép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Kókuszka!

Beni és a kislányok nagyon helyesek!Kép

Olyan izgalmas ez az ikres sztori,nem?
Én nagyon szerettem volna hármas ikreket,de amióta egyeskéim vannak már tudom,hogy számomra teljesíthetetlen kihívás lette volna.

Juc
20170114224602

Sziasztok!

Nem volt még időm visszaolvasni, csak a nekem szólókat olvastam el! Bocsi érte!Kép

Köszönöm a válaszaitokat!
Akkor ezek szerint "normális", hogy az apák ilyen keveset vannak itthon, csak én nem szoktam még hozzá! Kép
Nemcsak az egyedüllét, a bezártság is, ami kiborít, hogy segítség nélkül nem tudok lemenni Timivel sétálni, mindig rászorulok valakire (III. emelet)! Mondjuk anyukám szívesen segít, de ritkán tud jönni! Mondtam már páromnak a költözést, de nem nagyon tetszik neki az ötlet!
De azért kicsit megnyugtattatok! Abba is hagyom a siránkozást!Kép

Recca!

Ha nem fáj a hátad és bírod még Benkét hordozókendőben, akkor szerintem nincs nagy gáz! Bár őszintén csodállak érte, hogy képes vagy így cipelni! Nekem már olyan mértékű görbületeim vannak, hogy kész hullámvasút a gerincem! Bár ez a gerincsérv pont nem ott van, ahol fájni szokott, érdekes! Majd hétfőn kikérdezem a dokit! Remélem nem azt mondja, hogy a terhességtől van!Kép
Egyébként 1-2 napja nem találkoztál a 4-es, 6-os villamoson egy 50 körüli hölggyel? Anyukám mesélte, hogy egy nagyon aranyos kisbabával meg az anyukájával szemben ült le és hordozókendővel voltak! És ahogy elmondta, tisztára rátok illett a leírás!Kép

Votiv!

Köszönöm, hogy elküldted az új adataitokat!Kép
Homeós bogyók továbbra is hatnak? Hogy érzed? Tapasztalatok?

Képek nagyon édik, amiket felraktotok!Kép

ILdi
ildi76

Ildi Kép homeobogyók titokban működnek mostanság, nem érzek különösebben drasztikus hatást, a múltkor vszínű a primer rosszabbodást sínylettem meg kicsit Kép

igazából arra leszek kíváncsi, hogy mit mondanak a köv. Voll-vizsgálaton, hogy javultak-e a dolgok. állítólag addigra egy csomó "blokádnak" el kell tűnnie, és egyre közelebb jutunk a valós problémákhoz/azok okaihoz. de majd beszámolok!

ez a sérv dolog engem nagyon megijesztett, apámat már 4x műtötték, egy szabályos "tyúklétra" (fémprotézis) támasztja meg a gerincét
de ő nem tud vigyázni magára, betonoz meg fát vág - szóval ezt komolyan kell venni, remélem Te komolyan veszed, és pihensz, amennyit csak lehet!

III. em.-et megértem, mi 4.-en nyomtuk, és sokat cipeltem, úgyhogy most a második emeletet (garázsból is "csak" 3) nagyon értékelem...
áldatlan állapot ez, főleg a te gerinceddel Kép

Rec, kiötlöm és megírom, ok? de mielőtt rádsózom Kép, ki kéne próbálnod, meg emelgetned, meg ilyesmi, ok?

dühös vagyok mert kihúzták a cikkemből amikor jól odamondtam a tévéelnöknek

votiv 8)
votiv

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?