Hellooo
tatukám, a 6 az FASZA
Nagyon-nagyon szorítok, hogy ne legyen túlstimu és minden klasszul menjen!! de ha fagyasztani kell akkor sem lesz semmi gebasz.. ne aggódj Drágaság!!!!!
bodzám, csak ügyesen, ahogy mindig

azért majd beszélünk!
grilli, sziiiaaa, hát mennyit hiányoltunk Téged.. jól eltűntél bogárka! de örülök, hogy minden rendben.. köszi a táblicskut.. áginál hiányzik a nemek aránya, direkt?
zsembikém neked meg méginkább köszi, hogy ilyen kis vagány voltál és amikor mindenki csak várt a sült csirkére, Te összeraktad és csináltad.. olyan édes vagy!
kagyló, finch olyan szépen írta.. igen, én is örülök. Semmi más nem hiányzott, csak ez amilyen most vagy. Lehet, hogy nem a legjobb módja volt Téged így "kirugdosni" a gödörből, de örülök, hogy működött

és nyomjad a tornád zsembikével

én meg mint sportoktató

mondom Neked, hogy annyira mindegy kivel kerülsz egy csoportba. .CSAK magadra figyelj.. és tuti találsz még épkézláb csajokat ott is
pénteken átköltözött az irodánk, és képzeljétek kaptam úúúúj asztaaaalt, úúúúj kisszekrényt, meg lapmonitort!!!

:D:D olyanok voltunk mint a kisgyerekek szaladgáltunk körbe-körbe és vigyorogtunk. a főnök meg mint egy igazi apuka mosolygós szemmel nézte, ahogy rendezkedünk..nagyon aranyos volt az egész szitu.. bár sokkal kisebb helyünk lesz, az iroda csodaszép világos, ezer ablak, és jó meleg van bent.. szóval azért örülök!
katóc, tatu, fincsikém, hanyatkááám, plümek, andikám HAJRÁÁÁÁÁÁJ
(kit hagytam ki?? ) annak méééginkább!!!!!
megyünk tollasozni.. andikám üzenem a kolerádnak, hogy rohadjon meg.. és az ő lelkén szárad két heti tollas... mondd meg neki, hogy morcos vagyok..
Téged megy csókollak!