A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok!

jan.29-én megyünk Apánkhoz konzultációra, hogy mikor kezdhetnénk a kistesó programot. Már nagyon várom, csak tartok tőle, hogy hosszú a várólista.

Kép
Kép
bbeti

Sziasztok!

jan.29-én megyünk Apánkhoz konzultációra, hogy mikor kezdhetnénk a kistesó programot. Már nagyon várom, csak tartok tőle, hogy hosszú a várólista.

Kép
Kép
bbeti

Bbeti, én úgy tudom, hogy a lombikra már nincs várólista. :D
katóc

sziasztok csajok, kiisé elmaradtam, de így alakult.

Tatus - gratulálok a punkcióhoz, nagyon is klassz ez a 6 befutó!!! a természetnek szelektálni kell, s ezt megtette most, így szépen vár rád majd a többi embrike hétfőig!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++

Grillázs - jó, h jöttél, gyere többször te is!

Hanyibaba - holnapra ellopom én is a gubaötletet!

Beber - a 90 naposba szerintem a palacsinta nem nagyon fér bele, hisz csomó tej és liszt. bár tésztának tészta. a fene se tudja ezt követni. a párom is űzi ezt most, elég bajos ügy...

Finch - sajnálom, hogy megjött, de így tudsz indulni megint!

Zel - jól beboroztál remélem!!
szépem

KATÓC
KÖSZI ez nagyon jó hír

Kép
Kép
bbeti

Bodza - csak szépen, lassan, komótosan! közelbe költözik, vagy hozzátok?

mindenkinek puszi, lépek.jó éjt!

Navia - írj pár sort a vízvizsgálatról, ha nem esik nehezedre felidézni.

Betti - nincs lista. mondd meg, h minél előbb mennél, adjon gyorsan beutalót, s várhatod a menzit a kezdéshez!
szépem

Szivesen Bbeti, remélem, hogy nem vertelek át. :D
Csak még tavaly azt mondta Apánk, hogy intéz valamit annak érdekében, hogy ne legyen várólista.
Viszont a rossz most az, hogy a konzultációra kell sok-sok hetet várni. Viszont Neked meg már van időpontod. :D
katóc

Kagylócska!
Nem hinném, hogy jogom lenne, de szándékomban sem áll Téged leteremteni! Főleg akkor nem, amikor Magad alatt vagy! ;-)
Már megbántam, hogy kicsit keményebben írtam neked, mert nem szeretnék senkit bántani, megbántani, Téged sem! Akkor azonban azzal hazudtam volna, ha eljátszom a toleráns embert, mert tényleg az volt a számon, ami a szívemen, ahogy Hanyi írta és nagyon örülök, hogy Te is többre tartod az őszinteséget, mint gyávaságot, álszenteskedést, áltoleranciát. Akkor nagyon mást hittem, hittünk Rólad, de mindent megcáfoltál, ami talán soha nem alakul így, nem derül ki, ha akkor mi nem vagyunk kicsitt csípősebbek. Szóval, bár, ma már nem tenném, mert már tudom, félreértettünk, mégis örülök, hogy úgy alakult, ahogy, mert Te talán még sokáig nem bújtál volna elő a héjadból...
Az egész szituáció, az, hogy át tudunk lépni egy ilyen dolgon is, azt bizonyítja, ez a legjobb Csapat a Világon!!!!!!!:D

Zsembikém!
Nagyon kis cukor vagy!!!:-) Köszi, hogy aggódsz!!!:-)
Jó tornát Nektek, majd további lépegetést az úton!!!!;-)

Kép
bodza2005

Nnna, akkor Szépem is megerősítette, hogy nincs. :D :D
katóc

Szépem!
Nem hozzánk, de elég közel, már nagyon várom!!!:D

Igen, Tatuska! Pont jókor!!!:-)

Katóc!
Pusssssssssssz!!!:D

Kép
bodza2005

Bodza!

Ne cipekedj és ne idegeskedj semmin sem! Csak örülj Ádám vagy Lilinek! Nézz be néha, hiányozni fogsz!

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Szép jó reggelt lányok!

Ismét a végtelebített vendégvárás elszólított Tőletek, de most bekukk.

Tatukám, a 6 nagyon szép szám, gondolok Rátok, hogfy maradjon ennyi!!!

Kagyló, nagyon bírom az animációidat :-)

Bodzuskám, vigyázz magadra, azért pihengessél is a sok intéznivaló közben!

Andusom, ez a fránya betegség nagyon nem akar elhagyni Téged! Doki mit mond? A csütörtöki Árkád talit majd még pontosítsuk az állapotodtól függően.

Grilli, nagyon profi a táblázatod! Ln is inszemes vagyok és 19-22 közöttire kell megnöveszteni a tüszőket.

Finchi druszám, nekem péntek este jött Menszi és hétfőn du megyünk Apánkhoz. Szerintem keddtől megy a szuri.

Ági, milyen ruhga mellett döntöttél? Én is néztem már azt a kismamaruhga honlapot, már nem tudom, ki is küldte. Nagyon jó cuccok vannak!

sok puszi mindenkinek
plümõ

Huhh... termeltetetek ám tegnap délután óta :)
Látom, a csacsogásos stílus nem változott :)
A jövőre nézve: akkor módosítok a táblicskun, ha kéri az illető.

Köszönöm mindenkinek, aki örült nekem, tökre elérzékenyültem rajta. Tényleg jól esett. Ígérem, most egy ideig tuti lelkesen gondozom majd a táblicskut.

És akkor néhány személyes:

Bodza - köszönöm, aranyos vagy.

Albi - kérlek szépen küld el nekem a sportszelet receptjét. Én a múltkor a kinder szelet és a kinder bueno receptjét kaptam meg, de a kinder szelet (ennek álltam neki) nem volt az igazi. De ha kéred, cserélhetünk.

Zsembi - remélem elment a táblicsku, egy külön tornamutatvány volt mire csatoltam. Most egy darabig tuti nem tűnök el, de azért jobb ez a biztonsági intézkedés :) Ha nem boldogulsz vele, majd segítek. Először nekem se ment, egy régi fórumos csajszitól örököltem meg, aki elmagyarázta (tán még meg is vannak a levelei) hogy hogyan kell használni.

Tatu - csatlakozom kagylóhoz, tessék pozitívan hozzáállni

finch - én is délután megyek hétfőn :) - a mostani állás szerint :) Az mit jelent, hogy 3-4-nél Dévisz már izgul? Mitől izgul? Túlstimutól? Vagy a túl sok petikétől?

Kagyló - tündéri az animációd :) A többiek nevében is köszi
grillázs

Szépem, sztem belefér a palkó, egyszer végigcsináltam már, nem vettem ennyire szigórúan :) És működött :wink: De aztn szerencsére terhes lettem és visszajött. Én ettem azért túrós tésztát is ha az volt éppen.
beber77

Hellooo :D

tatukám, a 6 az FASZA :lol: :lol: :lol:
Nagyon-nagyon szorítok, hogy ne legyen túlstimu és minden klasszul menjen!! de ha fagyasztani kell akkor sem lesz semmi gebasz.. ne aggódj Drágaság!!!!! :)

bodzám, csak ügyesen, ahogy mindig ;) azért majd beszélünk!

grilli, sziiiaaa, hát mennyit hiányoltunk Téged.. jól eltűntél bogárka! de örülök, hogy minden rendben.. köszi a táblicskut.. áginál hiányzik a nemek aránya, direkt? :D
zsembikém neked meg méginkább köszi, hogy ilyen kis vagány voltál és amikor mindenki csak várt a sült csirkére, Te összeraktad és csináltad.. olyan édes vagy! :P

kagyló, finch olyan szépen írta.. igen, én is örülök. Semmi más nem hiányzott, csak ez amilyen most vagy. Lehet, hogy nem a legjobb módja volt Téged így "kirugdosni" a gödörből, de örülök, hogy működött :lol: és nyomjad a tornád zsembikével :D én meg mint sportoktató :lol: mondom Neked, hogy annyira mindegy kivel kerülsz egy csoportba. .CSAK magadra figyelj.. és tuti találsz még épkézláb csajokat ott is ;)

pénteken átköltözött az irodánk, és képzeljétek kaptam úúúúj asztaaaalt, úúúúj kisszekrényt, meg lapmonitort!!! :D:D:D olyanok voltunk mint a kisgyerekek szaladgáltunk körbe-körbe és vigyorogtunk. a főnök meg mint egy igazi apuka mosolygós szemmel nézte, ahogy rendezkedünk..nagyon aranyos volt az egész szitu.. bár sokkal kisebb helyünk lesz, az iroda csodaszép világos, ezer ablak, és jó meleg van bent.. szóval azért örülök!

katóc, tatu, fincsikém, hanyatkááám, plümek, andikám HAJRÁÁÁÁÁÁJ :D
(kit hagytam ki?? ) annak méééginkább!!!!!
megyünk tollasozni.. andikám üzenem a kolerádnak, hogy rohadjon meg.. és az ő lelkén szárad két heti tollas... mondd meg neki, hogy morcos vagyok..
Téged megy csókollak! :D
yamita

Áginál a nemek aránya azért maradt le, mert én maradtam le :oops:
grillázs

Sziasztok!

Megint csak gyors bekukk, még mindig csak olvasok.... Ez azért van, mert feküdnöm kell egész nap, nehogy bajlegyen... Bár szerintem most már oké lesz. És hiába van tv-n a kép elfáradok hamar...
Holnap megyek UH-ra az Istenhegyire, utána apánkhoz. kb délre érek oda, lesz ott valaki? ha igen irjátok meg mailben léccike.

Jó sok mindenről maradtam le, csak egy pár megjegyzés:
Szépem, örülök hogy hamar jobb kedvre derültél, meglásd hamar eljön a kövi hónap!
Tatuka, ha jól látom ezen az oldalon, akkor te ügyike voltál nagyon szorítok.
Hanyika nem tudom hol tartasz most, de szoritás megy neked is.
Bodzika, szerintem kislány lesz Babm ezt a nevet.
Beber, Póci a srácok nagyon édesek!
Katóc örülök, hogy kezdesz, remélem minden ok lesz.

sok-sok puszi nektek, sajna mennem kell! De sokat gondolok rátok!!!

Ölelés
Navia és a Bababák
navia

jaj, Lányok, elvesztettem a fonalat,
Tatuka nagyon drukkolok holnapra! Ugye nem fogsz bejárni dolgozni a beülti után?

Katócka várlak holnap!!!

Bodzám! nehogy emelj és a városban való rohangálással is óvatosan! Ha van pici időd próbálj meg skypeilag, jó?

Mindenkinek sok szeretettel sok puszi!!!!!!!!

Ne hari ha mostanság kevesebbet jövök, jó! De azér igyekszem!

bea
öreganyu

Kedves Navia!

Pihenj sokat, de mi a baj, ami miatt feküdnöd kell? Az amnió miatt? Miért kell az Istenhegyire is menni?

Kedves Grillázs!

Priviben elküldtem az innen kimásolt sport szeletet. Jöhet a kinder, ha majd ráérzs, ide a fórumra is.

Kedves Lányok!

Bár mindenki tudja, de hátha van új olvasó is. CVS-t (magzatboholy) vizsgálatot 12. hét körül végeznek, amniót később (legtöbbször az AFP vizsgálat után) a leggyakoribb kromoszóma rendellenességek kiszűrésére, eredményük 100%-os de több mint 1 % a vetélés kockázatuk.
Az AFP vizsgálat eredményét általában 2 hét után kapjuk meg, hacsak nem magán úton intézzük. Belinkelem, valószínűleg hol lehet ezeket megcsináltatni.
Beutaló nélküli labormérés:
Érdemes odatelefonlni az aktuális árakért, hány óráig lhet odamenni stb.

Nyírő Gyula Kórház 1135 Bp. Lehel utca 59. Tel: 451-2606
http://www.nygyk.hu/index.php?link=osztalyok&a=1&sub=labor

János kórház 1125 Bp. Diós Árok 1-3. Tel: 4584568
http://www.janoskorhaz.hu/content4.html

Bálint Analitika 1116 Bp. Fehérvári 144. Tel: 2053044
Az eredményt délután e-mailen elküldik. Ára kb.: 1800 Ft
http://www.kszgysz.hu/banaliti.htm

A másik módszer a kombinált szűrés (12+1-től), majd az integrált teszt (vagy mostmár szekvenciális teszt) a (16+1-től) 95% -os az eredmény, vetélési kockázat nincs, de fizetni kell érte. (Megcsinálják pl. az Istenhegyin.)

http://www.gendiagnosztika.hu/nogyogyaszat/magzati-rendellenesseg-szures/genetikai-rendellenessegek.html

Bizonytalankodóknak talán az a legjobb, ha előbb egy kombináltat csináltatnak a az Istenhegyin pl. és annak eredményétől függően eldöntik, hogy legyen -e CVS vagy amnió.

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Sziasztok Lányok!
Annyira jó sokan vagyunk, hogy nem is tudom már, ki mit kérdezett.. :lol:
Köszi a bemuti sorokat! Jegyzeteltem! :oops:

Úgy látom, holnap délután többen is megyünk!( Grillázs,Finch, Plümő,és úgy látom Tatunak is nagy napja lesz)
Autóval megyünk, a férjem szállítmányoz, mert nem tudok vezetni :oops: Úgy néztem, ha az 1-es főúton megyünk, csak jó helyen kell letérni, és már ott is vagyunk...

Kíváncsi vagyok nálunk mi lehet a gond, mert eddig nem nagyon találtak semmit. Bár a múltkori hsg-n nekem nem nagyon volt meggyőző,amit a monitoron láttam: az egyik oldalon szép nagy gomolyagban ürült a kontrasztanyag a hasüregbe, a másikon,meg épp csak egy kis cérnaszálnyi sávban. (egyik-másik -> fejleszthetetlenül iránytévesztő vagyok:)) Állítólag ott le volt tapadva, megnyílt...de nem lehet, hogy szűkület is van??? Ilyenre rákérdezhetek holnap, vagy inkább maradjak csöndben?
A nőgyogyis vizsgálatokat a Ddoki megcsinálja,vagy az otthonival kell csináltatni? Benne már nem sok bizalmam van...

Igen, óvónéni vagyok! :D Másképp már teljesen bedepiztem volna a sok kudarc miatt, az tutti! Így legalább gyerek közelben vagyok és nem hiányzik (-zott) annyira elviselhetetlenül a saját.
Mostanában meg a tesómék (majdnem) 8 hónapos kislányán élem ki magam:)

Puszi Nektek!

Moncsi!
moncsiga

Sziasztok!

Yamikám köszönöm a dicséretet nagyon jól esett. De jo új irodában biztossan jobb lessz a munka is.

Grillikém köszönöm megkaptam a táblicskut majd közelebbröl megpróbálom felfedezgetni de eggyenlőre elég nehéznek tünik, jo lenne érteni az excel programhoz.
A segitséget megköszönöm előre is ha megvan.

Andi
zsembi

Kedves Ági!

A vércukor terheléses vizsgálathoz (OGTT) írnék néhány jótanácsot.

Cukorterheléses vizsgálat: (75g OGTT , orális glukóz tolerancia teszt) a terhességi cukorbetegség kiszűrésére szolgál. A 24 - 28. héten javasolt végezni...
A vizsgálatot éhgyomorra, legalább 10 órás koplalást követően végzik. A teszt elvégzéséhez felnőtteknél szükséges 75 g szőlőcukrot (glukózt) 2,5-3 dl vízben feloldva, 5 perc alatt kell elfogyasztani....
Kivitelezés:
• az orvos által felírt receptre kiváltják a cukrot (Nálunk a laborban volt cukor, nem kellett vinni). A vizsgálat napján a tasak teljes tartalmát fel kell oldani 2 - 2,5 dl vízben, hogy ne legyen nagyon tömény, kicsavart citrom leve tehető bele = az átlagosnál édesebb limonádé.
• A laboratóriumba éhgyomorral kell menni, ahol leveszik a vért, majd (ennek eredményétől függően)
• ezt követően kell meginni a 75 g cukrot tartalmazó oldatot.
• ezután 2 óra várakozás következik, mely idő alatt sem enni, sem inni nem szabad (mozogni sem, ilyenkpr egy kicsit rosszul van az ember :( ). 120 perc eltelte után ismét vérvétel következik. (Nekem 1 órás volt, és vizeletetvizsgálatot is végeztek ezután)
Idézetek innen:
http://www.sztimrehosp.hu/szul.html
http://www.macosz.hu/ogtt-oralis-glukoz-tolerancia-teszt.html

Kép
albi2000

Kedves Tatu!

Holnap ilyenkor már boldog kismami leszel :)

Kép
albi2000

Huhh Zsembi... hát még az excel a legegyszerűbb benne, mert azt ki tudod bogarászni a menüből. A bonyolultabb, hogy hiába van meg a táblicsku, azt megfelelő méretű képpé kell variálnod, hogy fel tudjad tölteni ide a babanetre. Ehhez nekem pl nem volt programom, le kellett hogy töltsek hozzá. De mondom: kibogarászom Wish leveleit (tőle kaptam anno a táblicskut) és a használati utasításokkal együtt átküldöm. Hidd el, én is tök zokni voltam hozzá, amikor megkaptam, aztán mégis meg tudom csinálni.
grillázs

Kép

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kép
Bodza
Nem tudok rád haragudni!!!Úgy emlékszem új lappal indultunk.
Kép

Zsembike
Már most izgulok a holnapi nap miatt!!! Kép
Ott fogok bénázni, és mindenki rajtam fog nevetni. :oops:

Képezljétek el nekem a fogigátlótól olyan melegem van, érdekes modon, általában este felé. nagyon rossz. Gondolom hormonos vagyok!! Kép

kagyló

Három barát beszélget, hogy ki hányszor szeretkezik. Az első szomorúan mondja:
- Az én feleségem nem akarja, csak egyszer hetente!
A második leverten:
- Akkor boldog lehetsz, mert gondold el, az enyém csak egyszer havonta!
A harmadik boldogan:
- Az én feleségem pedig évente egyszer!
Mire a másik kettő:
- Akkor minek örülsz úgy, te hülye?
Mire a harmadik:
- Mert az épp mára esik!

kagyló

Szia Kagyló!

Rád milyen megmérettetés vár holnap?
moncsiga

Csumi Csajok!

Éééééés csak dolgoztam, dolgoztam, dolgoztam.....

Na, borlovaggá nem ütöttek, mert majdnemapósom az. Inni sem ihattam, mert én vezettem. de azért megkóstoltam egy vörös és egy fehérbort. Jók voltak. Batyus bál volt, azt ettél, ittál, amit vittél. Így a kaja és a pia is tökéletes volt. Nem kellett a nagyestélyi sem, sőt a kicsi sok lett volna, így egy szoknya egy csini felsővel pont illett az alkalomhoz. Kicsit táncoltunk, mert a zene viszont rettenetesre sikeredett. Két mikulás jellegű fazon, némi borkóstolás után megpróbált hangulatot teremteni. Sikerült, mert azt hittük először, hogy paródia. Aztán rájöttünk, hogy ők komolyan gondolják...., Így nem sokáig bírtuk cérnával, elég hamar leléptünk.

Tatu! Ne aggódj, nekünk 7 embrikéből 3 nappal később még heten voltak! Bőven van esély a kosárcsapatra!!!!

Moncsi! Én mingyáááááá 33 leszek, endoval kezdtem, aztán kiderült vannak gondok páromnál is, így kerültünk Apánk keze alá.

Bodzi! Te ne költöztesd anyikádat! Mármint ne cipelj, pakolj, stb stb.... Meg melóval is óvatosan! Ha kérhetlek!

Megint elfelejtettem mindent.. Olvasok kicsit!
zel

Szép jó reggelt Mindenkinek!
Ma csak fél lábbal leszek, mert sok a meló, de drukk mindenkinek! Este jövök én is és mesélek :)
grillázs

sziasztok
Kép
Tatulány
Szórítok!!!
Tessék erre gondolni, milyen szép kismama leszel!
Kép

Sehol senki?! Kép
Ági
Hogy vagytok?

A kis cukika:
Kép Kép

kagyló

Zsembike
Megnéztem a talis képeken ami át lett küldve, hogy melyik vagy rajta, hogy megismerjelek!! :wink:
Nagyon izgulok... Olyan sokan lesznek és .......szóval parázok rendesen.
Bodza
Remélem vígyázol magadra!!!!
Zel
Az endo hoszadalmas? Úgy értem vissza - vissza újul, vagy műtéttel már nem? Erről régen nagyon sokat olvastam én is. Úgy éreztem nekem is van ilyenem. Soha nem állapították meg nálam, hogy endo gyanus lennék, de én .........
Moncsiga
Zsembikével megyek arwen tornára.
Muszáj valamit kezdenem, hátha már valami segítene rajtam is. Olyan régóta vágyom egy apróságra, hogy már egyre türelmetlenem vagyok. Lassan már be is beszélem magamnak, hogy nekem soha nem is lesz.
Zsembike
Ma hívlak! Úgye nem gondoltad meg magad?!

kagyló

Ez már súlyos, magammal beszélgetek a fórumon!!! :oops: :oops: :oops: :oops:

kagyló

Szép reggelt Lányok!

Tatusom! NAGYON SZORÍTOK NEKED, HOGY MINDEN RENDBEN MENJEN.

Hanyikám, mi újság, tüszőcskékkel hogy állsz?

Plümő, eljött a mi napunk is.
Beszéltem reggel Apócánkkal, és este fél hétre megyek.
Most már egy kicsit azért fel vagyok dobva, hogy újra kezdünk!

Kagyló, ne parázz, mitől félsz? Kik lesznek sokan?
finch

Fél szemmel én is itt vagyok, csak írni nem nagyon tudok... Sunyin lapítok a gép mögött, mintha robotolnék :D
grillázs

Grilli, te mikor mész legközelebb?
finch

Finch
Hát az arwen tornán... :oops:
grillázs
Hát miért lapitasz? Írjál nekünk.
:wink:

kagyló

Jó reggelt Lánykák!

Ágica, nagyon boldog névnapot kívánok sok szeretettel! :D

Tatuka, ezerrel szorítok Neked! :D
katóc

Finch
Szuper!!! Már este mész is, várjuk a híreket!!! Gondolok majd rád!!!

Erősen szórítok Tatulánynak. Remélem nem kell sokat várni rá.

kagyló

Jaj!
Ági
Kép

kagyló

Kagyló! Ne félj, szerintem ott mindenki magával van elfoglalva, befelé figyel! :lol:

Ági, hát én el is feledkeztem! Boldog névnapot kívánok neked!

Kép
finch

Nahh. Azé lapítok, mert melóznom kellene, aztán helyette veletek trécselek.
Én ma megyek, ha végeztem. Valamikor délután.

Csatlakozom én is a többiekhez: ÁGI!!!! Nagyon Boldog névnapot!
grillázs

Grillázs
Akkor csinálj úgy mint aki nagyon akar dolgozni. Közben maradj itt velünk! :lol: :wink:

kagyló

ÁGIKÁM NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KIVÁNOK!!
Kép

Andi
zsembi

Sziasztok!

Kagylókám dehogy gondoltam meg magam várom hogy hivj és ne izgulj nem téged fognak figyelni. :)

Tatuska nagyon drukkolok mára neked.

Többieknek is meg a drukk meg a tüszönövik.

Andi
zsembi

Grillikém köszi majd akkor tanulgatom a táblicskut.

Andi
zsembi

sziasztok csajszik!

TATU GONDOLOK RÁTOK NAGYON! :)))

Ágika boldog névnapot!!

Mindenkinek sok-sok puszi, most csak benéztem!
yamita

Na sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a köszöntést. A családomtól megkaptam az utazó DVD lejátszót, úgyhogy hozhatjátok majd a filmeklet a koriba nekem! :-)

Moncsiga én 30 éves vagyok, kb két évet jártunk apánkhoz volt 6 inszemünk, mertr nincs baj egyikünkel sem. Ez volt a 3. lombikunk, a második is sikerült, de sajnos ott elhagyott minket a baba, de most az élet háromszorosan jutalmazott meg minket.

Ja kaptam tök aranyos felsőt. a Pintácsi Viki kismamaboltjában a József körúton. Nem is volt drága 8000 Ft volt. Kicsi ezüstszálak vannak belehúzba nagyon jó anyagból van. Remélem szombaton még jó lesz a pocimra. :-)

Grilli jó hogy itt vagy megint.

Kagyló hétvégén nem nagyon szoktam bekapcsolni a gépet, ezért nem voltam.

Bodzika vigyázz magadra.

Ja magzatvízvizsgálatot az I. számún is csinálnak.

Na tuti kihagytam valakit, annak bocsika!!!!!!!!!!!!!

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Ja a lényeget hagytam ki Tatukaaaaaaaa drukk, drukk, drukkkkk

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

hali, vannak hírem, TATU felhatalmazott, hogy mondjam:

Enyhe túlstimu, de két babát visszakap most, 5 megy a fagyiba! :D:D:D:D
szuper!!!
ja és írta, hogy mindenkit puszil ;)
yamita

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: