A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Bogárka, apácák Kép
sütés ok!

délelőtt voltunk ikejában, és Isti sokat játszott a játszókon, étteremnél és a "dühöngőben" is, és egyszer odajött egy nagyobb kisgyerek, és fellökte, és a hátára esett és lekoccolta a fejét! mit lehet ilyenkor csinálni? semmit, mi? én vígasztaltam, ő sírt, anyám vele együtt...

votiv 8)
votiv

de aztán később toltam kifelé a kocsiban, és egyszer csak odaszaladt egy szép szőke kislány, és megpuszilta őt! KépKép aztán megint elszaladt Kép
kész kis donjuan ez a kispasi

votiv 8)
votiv

Neet, wiw-en nem kell fórumozni, az csak egy who-is-who oldal, ill ki ismer kit? kapcsolathálózat. és csak beixeljük egymást, hogy ismerjük. esetleg lehet levelezni vagy faliújságolni, képeket nézni rég látott ismerősökről, felvenni a kapcsolatot régi osztálytársakkal, megtudni mindenféle pletykákat..Kép
és úgy látom, te nagyon régóta tag vagy már, lehet, hogy rég el is feledkeztél róla. de nehogy buzerálásnak vedd, hogy szóvátettem! puszillak Kép

votiv 8)
votiv

Kókusz, jaj, halálom ez a kép a két csíkos csajodról!!!!! eszméletlen! KépKépKépKépKép és of korz, Beni is nagyon édi, de ez a csíkos kép!!!!KépKépKép

votiv 8)
votiv

Votiv!

Ez nem cenzúra?KépKi csinált ilyet veled?

Juc
20170114224602

NeetKép!

És én is WIWeltelek,bibi.
És tényleg 200 éve regisztráltál már.
Juc
20170114224602

Igen,
mi újság a sajtószabadsággal???KépKép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Juc, hát a főnököm Kép
és azóta már az egész cikket kiherélte Kép
túl radikális volt a véleményem és túl sok a negatív minősítés, miközben vmi együttmműködésre készül a lap meg a tv és ezért nem mehet le Kép ez nemcsakhogy cenzúra, ez a média mocskos valósága
ez a fajta bratyizás meg nyalizás megy mindenütt
szégyensgyalázat
hát hol van itt a vélemény szabadsága?
na és ennyit ér az újságíró szava a szerkesztőjéhez képest. ha nem hagyom, hogy beleturkáljanak, akkor meg simán kidobják csak a cikket, aztán meg engem is. jó, mi?

votiv 8)
votiv

csek disz áut:

Julio Iglesiasnak kisöccse születik

Julio Iglesiasnak 62 évesen kistestvére lesz! Az andalító hangú énekes, aki egyébként hétszeres apuka, saját bevallása szerint legalább háromezer hölgyet tett boldoggá - eddig. Most már tudjuk, kitől örökölhette nagy természetét: 90 éves édesapja és 42 éves mostohaanyja gyermeket várnak. Idősebb Juliónak, aki nyugalmazott nőgyógyász, szeptemberben születik meg sorban a negyedik fia. "Tartozom azzal a feleségemnek, hogy hagyok magam után utódot, részt a véremből, az életemből, aki majd mindig rám emlékezteti őt, mikor én már nem leszek" - nyilatkozta az igen fiatalos és jó egészségnek örvendő "kispapa", akinek ebből a házasságából már van egy 19 hónapos fia is. És mielőtt kisebbfajta csodát sejtenének a háttérben: a bébi mesterséges megtermékenyítéssel fogant egy amerikai klinikán, noha a szülők vér szerinti gyermeke. - ezt fordítottam a Bild-ből Kép

votiv 8)
votiv

Votiv!

Irgum-burgum a fönöködnekKép

Zsan!

Sülnek már mézesek?

Juc
20170114224602

Huhh! Ezer éve nem jártam erre Kép

SZIASZTOOOOOOOOOOOOOOOK!
Mi jól vagyunk, csak fogzósan, meg tanulósan, mostmár Viknek is elkezdődött a vizsgaidőszak, szóval dolog van ezerrel....de ma ötöske megérkezett :D

Moos, Vera: KépKépKépKép Szuperek vagytok !!!!!!!!!!

Pár napot visszaolvasok.

Csók, Ada

Ja, és JÖVÕ HÉTEN NEM LESZ TORNA!!!!!!!!!!!!!!!
(már zárva a művház)
ada007

Szia Ada!Kép
20170114224602

éljen Ada! KépKép

votiv 8)
votiv

Ada: ötöskeeee???? Kép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Ildi, hat mindig is kicsit hat-, derekfajos voltam. ez hol jobb, hol rosszabb. mostanaban azert jobban erzem a hatam, meg egyre hamarabb elfaradok. de nem is ez a lenyeg, hanem nem szeretnek semmi bigyot "begyujteni", ezert is gondolkodom egy babakocsin esetlegKép
hm. nehezen tudtam visszaemlekezni, melyik nap mit csinaltam: csak kedden mentunk 4-6-os vilivel, de nem emlekszem, ki ult szembenKép lehet, h az anyukad? na, maskor jobban figyelekKép

Votiv, mi lenne, ha szerdan megtekintenem az arut? Kép Maya elott/alatt/utan.Kép de azert otold ki, ne kimeljKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Elszállt a hozzászólásomKép , szóval most újra , tömören

Johi ! Hátadnak jobbulást ! Nem tudnád a babakocsit valahol lent tárolni ?
Vaku sajna kattant Kép még bizakodom .
Hogy lehet rendelni Tőled oldaloadról . Áron szokott enni sunval és holle termékeket is . Ma este is kölespépet evett , persze banánnalKép

Gigi ! Hitel még több mint 8 év , nem is ez a baj hanem hogy rengeteg havonta , inkább lenne 18 év , csak kevesebb havonta , de sajna nem lehet , dolgozói hitel ...

Wiw en én is vagyok : csatlosa kukac freemail pont hu Ha vki megkeresne Kép

Kép
Kép
greenolive

wiw: ja, valami rémlik, de nem "használom"

A másik negatív hír: maját ezúttal is kihagyom. Rájöttem, hogy ha H-K vizsgázom és P utazunk a Balcsira, marad a SZ-CS sütni, pakolni, "pihenni" stb. Sorry. De legalább nem kergetek senkit őrületbe az üléssel.. ugye, Moose? Kép
neet
neet

help wiwhez:!!
emlékeznem kellene a 300 éve megadott nevemre, jelszavamra?? Ti hogy találtatok rám? A mai címem és jelszavam nem érvényes.
hülyeneet
neet

Green,
te nem ismersz a gimidből egy lányt, akit kántor zitának hivnak? én úgy tudom ő is akkor született mint te (évre) és ő is oda járt, ahova te...
ja, és megtaláltalak a wiwen...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Neet!

A nickneved alapján Kép

Juc
20170114224602

Neet,
igen, jelszó kell, meg az emil cim...Kép
és: ügyesek vagyunk ám...!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Bogárka HELP!!!
Te írtad be annak az oldalnak a linkjét régebben, ahol mindenféle elektromos kütyüt lehet venni, rendelni, emlékszel? Volt köztük UH-s egérriasztó is. Meg tudod adni megint? (Ha karira nem kapunk, tuti veszünk, most már tele az összes hócipőnk!!!)
Köszi,
neet
neet

Neet!
Conrad.hu Kép

Jóéjt!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

A wiw-vel én is igy vagyok, hogy ezer éve regisztráltam magam, még a lánykori nevemenKép, de elfelejtettem, hogy mi a jelszó, stb...Kép
Kép

KépKép
fibi

Ja, Votiv, én is jelöjjelek vissza wiwen, vagy mit kell azzal csinalni, amit küldtél nekem emailen?Kép

KépKép
fibi

Huhh...14-e óta visszaolvastam...gondoltam írok is, de inkább bedőlök ágyikómba....
Votiv: babakocsi ügyben lehet, hogy tudnék segíteni Kép
Csók, Ada
ada007

Uuuugy szeretnek egyszer nyolcig aludni es legalabb harom orat egyhuzamban!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok,

Green: a hátfájós Ildi... de azért köszi az együttérzést a nevében is. :-))

Dóra: én is szeretnék.

Ada: ötöskéhez gratula.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Zsanci ! Ismerős a neve , ha járt idegenvezetésre , akkor igen Kép Mentségemre 6 osztály volt évfolyamonként .
Énis megtaláltam pár emberkét Kép

Bocsi Ildi , Johi , Ildi jobbulást !!!

Dora ! Én is , én is Kép

Kép
Kép
greenolive

Bog,
köszi!

Iwiw,
ok, és akkor most mi van? Ismerőseim találjanak meg, ha akarnak. Aki nem ér utol se telefonon, se emailben, azzal mit törődjek? Valszín akkor nem is érdekes már a kapcsolatunk, nem??
neet
neet

Képzeljétek, napok óta semmi nyoma egérnek, erre ma éjjel olyan dorbéz folyt a falakban, hogy nem tudtunk aludni. Még Eszter is forgolódott... Kép
Most kipróbáljuk ezt az UH-s riasztót, elvileg elkergeti a hangja a dögöket, drukk, plíz!!!

Dora,
én is úúúgy szeretnék sokat aludni!!! Majd ha felnőnek a gyerekek és elmegyünk egy hétre nyaralni kettesben.... Kép
neet
neet

És a legjobb hír: Eszter egész nap a szobában rójja a köröket, nagyon büszke magára, vigyorog hozzá! Kép
neet, a walking girl anyja Kép
neet

Ildi, gerincservKép

Kerdes: kinek van FP vizilova? Nagyon gondolkodom rajta, hogy veszunk Katinak (igaz meg forogni sem tud a dragaKép), de a minimotor is nagyon tetszik... Szerintetek melyiket erdemesebb megvenni?

En is sutottem am mezest:
Kép
Kép

Bogarka, nekem is van szaggato gyermekem, de o csak az idegeimet tepazza neha. El ne higyjetek!Kép

Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

NeetKépKép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Neet ! Azért jó szerintem , mert suli alapján is tudsz keresni , én így ált. iskolás osztálytársakat találtam meg. Mi költöztünk párszor így telszámot nem tudnak ( mobil , e-mail akkor még nem is volt , pedig annyira nemis vagyok öreg Kép)

Kép
Kép
greenolive

Green!

Suli szerint hogy keresel?Mert Ildi pont ezt kérdezte tőlem és én azt hittem,hogy úgy nemlehet.

DOra!

Viziló jópofa és később is el fog vele játzsani,SOma ufógye majd 4 éves és imád vele rohangálni.Kismotor melyik?

Juc
20170114224602

http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=900002&e=storeproduct&pid=33043&section=i nf_laugh
Áron ilyesmit fog kapni karira dédiktől . Corában lehetett kapni , de már nincs . Sárgás nem pont ilyen mint a képen .

Juc! Keresés/összetett keresés /iskolák .

Kép
Kép
greenolive

Green!

ÉS tényleg!KépMilyen kis figyelmetlen vagyokKép Köszke
20170114224602

Juc, hasonlo, mint Greenolive jarassegitoje:
http://borze.babazo.hu/borze.php?m=1&p=0&id=447

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Juc, nagyon tetszik a vizilo!!! A kockazabalason kivul tud valamit? Raulve labbalhajtos kismotor lesz belole?
A minimotor mellett az szolna, hogy azt kint is tudna hasznalni, mig a vizilovat csak bent.
De meg van idom eldonteni, hogy mit akarok igaz?Kép Karacsonykor leszunk negyhosak.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Recca!

Akkor biztos nem Ti voltatok!Kép Azt elfelejtettem írni, hogy azthiszem kicsit beszélgette(k)tek(?) meg "pápáztak" a babával! De akkor egy másik anyuka meg baba lehetett!Kép

Macskanyu!

Hogy vagy? Vagy még?Kép
Van egy gerinctorna kazettám, elő fogom keresni, az biztos segít majd! De persze előbb kikérdezem a dokit (holnap)!

Többieknek is nagyon köszi az együttérzést! Azthiszem kicsit hisztis lettem ettől a nyavajától, szegény párom - tegnap kiosztottam egy kicsit!Kép

Most ennyi!Este benézek!És végre megpróbálok majd rendesen visszaolvasni, mert így nem fer, hogy csak nyavajgok, mások bajairól meg nem tudok!Kép

ILdi
ildi76

Kókusz! nem rég még azt olvastam, hogy a lányok most születtek meg, és blablabla Kép , erre már akkorák, hogy ülnek, meg fogják a cumisüveget! Kép

Jucus! chillis forrócsokit? ilyet utoljára a Csokoládé c. filmben láttam.

Ildi! nálunk is detto ez van, nem tudok elmenni sétálni, pedig csak 1 emeletet kell cepelni a kocsit, de állandóan fosok, hogy elcsórják, amíg visszamegyek a gyerekért, na meg olyan b.. nehéz, hogy nem is igen cipelem. ugyanez van a BKV-n is. nem értem, hogy MIÉRT NEM TERVEZNEK FOGÓKÁKAT A BABAKOCSIRA?? nincs hol megfogni, rogyik össze az egész, csukódik a fejtámlája, ha ott emelem, szóval fos az egész.Kép

Votiv! az ilyen dúvad gyerököt meg kell félemlíteni szóban! nehogy már bárki lökdöshesse a gyerekeinket!

Dóra! ez az idő is el fog jönni! én minden nap 8-ig alszom, kb. éjfél fél egytől. habár a doki mondogatja, hogy 9-nél később ne etessem, de hogyha éhes, nem fogom ríni hagyni!!! szóval hamarosan eljön ez az idő Kép , csak ti szopisak vagytok, így más a helyzet. én a fejéssel/mosogatással töltök egy csomó időt, de legalább többet alvadhatok. és hogy Kati már mekkora!!!! te jó ég! nagyon szép baba!

ÉPPEN LENCSI HANGOSAN KACAG, MERT AZ APJA PUSZILGATJA MINDENHOL. Kép olyan édes!!! (jaj, ilyenkor majdnem bőgünk)

Neet, drukkolok! remélem, hogy segít!

mutassatok már egy kockafaló vizilót!!

ancsipancsi

Ildi! inkább ne olvass vissza, hanem bújj össze apával! hidd el, az jobb lesz, itt meg nem maradsz le semmiről!

ancsipancsi

ILdi, hat tiszta ciki!Kép de nem tudok biztos valaszt adniKép. mert szinte minden jarmuvon van valami reakcio a baba fele, es tobbszor elofordul, h szoba is elegyednek velunk. es volt ilyen a kozelmultban is (meg ez a "papazas"Kép is remlik), de egyszeruen NEM emlekszem, h mikor es melyik villamoson. mindenesetre pusszantjuk anyukadat, es mostantol megprobalok jobban odafigyelni, kivel allok szobaKépKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Ancsi,
babakocsi felemelésben verhetetlen vagyok. Kép Súgjak? Nos: a baloldalamon a kocsi. Bal kézzel átnyúlok felette és megfogom az oldalát. Jobbkézzel a jobboldalát ragadom meg, miközben E előrefele néz. A jobbkezem kicsit előrébbfog az egyensúly végett, így tuti nem borul meg, de mindenképp legyen bekötve!!! Nagy lendülettel felcsapom a kocsit a csípőmre. (Bal csípőcsont környéke csupa kék-zöld, de ez benne a sport. Áldozat nélkül nincs győzelem). Na, amikor a bal lábammal lépek, egész egyszerűen viszem magamon a kocsit, így nem kell minden súlyt a kéznek tartani. Na, így sem könnyű azért. Tehát a balkezem a kocsi baloldalán, a csípőm a kocsi jobboldalán és egyvonalban a balkézzel, a jobbkezem meg előrébb. Összeállt a kép? Ezzel a módszerrel bármilyen távra el bírom vinni. Még nem mértem le, de téli cuccokkal kb 20 kiló lehet az egész. Vagy kicsit több.
neet
neet

Juc, van mérlegetek? Kedden ráállnék mindenestül. Most felcsigáztam magam.Kép
És a 2 emelet nem is durva.... annyira... Kép
neet
neet

ja, és Ancsi,
ebben a felemelésben az a tuti, hogy ha akar se bír kettécsukódni a kocsi, mert a szétnyílós része a 2 kezem közötti részre esik, és mivel 2 külön részét fogom, nem tud kettényílni. Ha ezt érted.... na mindegy, én értem. Kép
neet
neet

Midnenki punnyad? Na, akkor én is. UHs riasztó beizzítva! Kép
neet
neet

Sziasztok!

[color=#ff0000]

Most csak ennyi.

Pusz: Pocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

Sziasztok!

Nem sikerült visszaolvasnom teljesen, de ez van, ha tanulni kell. De ennek most vége, legközelebb csak 14-én megyek szigorlatozni.

Kisün, nagyon nagy gratula. Ahogy néztem a képet, szerintem a gyermek mosolygott.Kép De lehet, hogy nem jó helyen néztem a mosolyt.Kép

Nagyon szépek a babás képek.

Ada, akkor a talin adjam oda prospektust?

Ajjaj, több nem jut eszembe.Kép Pedig annyi minden jutott eszembe.
zanza

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?