A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

juc,
múltkor tettél fel egy linket egy naptárkészítő progiról....és nem találomKépfel tudod tenni mégegyszer??????

szétszórtgigi
Vendég

ada007

Gigi: én is tudok egyetKépKépKép
http://www.tkexe.de/kalender/
de lehet, hogy Juc is ezt rakta felKép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Most Timi alszik, tudok kicsit olvasgatni!

Ancsi!

Jó ötletKép (összebújás), de párom csak éjjel ér haza!Kép

Recca!Kép

Neet!

Optimizmusban Te verhetetlen vagy!Kép Még a kék-zöld foltokat is képes vagy pozitívan megmagyarázni!Kép Irigyellek!Kép És 20 kiló??? Hát nem semmi!

Ancsi!

Azért csak óvatosan a kocsival! Nekünk az előző kocsink volt olyan nehéz fajta, hogy párom is majd összetojta magát!

ILdi
ildi76

Green!

wiw: És a térképpel mit kell csinálni, hogy ne egy szürke lap jelenjen csak meg?
ildi76

No, sziasztok!

Ildi: vigyázz azzal a sérvvel, menj gyógytornára, meg úszni, ez nem játék; VISZONT! Viknek műtötték....és maratont, meg félmaratont fut vele!!!! Szóval van ám élet a sérv előtt-után- val-vel !!!!!!!!!!!

Ancsi: csak nem dietetikus vagy? honnan ez a szakmai érdeklődés az ételösszetevők iránt?????

Babakocsi-cipelésben csatlakozom Neet-hez...csípőn állatkirályfasza, szóval viselhető. Én a mi nagy, gyerek nélkül 21 kilós batárunkat egyelőre elbírom gyerekestől, hordozóstól, 2. emeletről fel-le, metróba, buszra, villamosra fel-le....pedig nem vagyok egy díjbirkózó alkat, igaz csajok? De imádom és akarom cipelni....Meg aztán a BKV-zás sem olyan szörnyű tortúra, mint ahogy hírlik.....persze vannak kőtuskó emberek, de a többségük igenis KEDVES, Segítőkész....igaz, néha rájuk kell szólni, de szívesen segítenek.....Mi nagyon sokat bkv-zunk a nagy babakocsival LH lányommal, értsd minden áldott nap 2×!!!!!! és nem is kis távolságokra, de eddig 1× találkoztam olyan emberrel, aki rosszindulatból nem segített, vagy nem érdekelte (figyelmetlenek többen vannak!).

Szóval mindenki, aki nem vág neki bkv-zni, hajrá! Meglepően pozitív tapasztalatokat lehet szerezni ám!

ÖÖÖÖÖÖÖÖööööööööö mitisakartam még?
Ja, cukor téma: nekem egyetlen szóval kifejezhető a véleményem (mindenre igaz, kezdve az acskós levesektől a tartósítószeres kenyerekig, folytatva...ááá, mindegy) MÉRTÉKKEL!!!!!!!!!!! nem ártalmas olyan nagyon, mint ahogy azt felfújják egyes tv-műsorok, ill. sikerkönyvek, vagy épp mozifilmek (köztük a SUperSizeMe, amit óriási átverésnek tartok)...
Na, most jól kinyilatkoztam......pedig csak most tértem vissza, de nagy kihagyás után.

No, csók.
Ada
u.i.: Neet gyeremármajába, léciléciléci!
ada007

Szisztok.

Hajnalban az Orsi is benáthásodott, így délelőtt bevittük az ügyeletre Kép Szerencsére a tüdeje tiszta, kaptunk orrsprayt(Fluimare) meg beszereztünk egy porszívó orrszívót. De most nem hallom, hogy szipákolna a Mazsim Kép Én mar kezdek kifelé lábadozni Kép Remélem Orsinál nem komoly a dolog

Dora: kb. egyidősök a gyerkőceink. Orsi szept.1-jén született.
Szerencsésnek mondhatom magam, mert a lányom min. 8ig alszik, de előrordúl, hogy 10-11ig is. Ja és este max. 10kor elalszik. Mostanában csak egyszer nyöszörög éjjel, ha éhes. Megetetem álmában, böfi, aztán alszik tovább.Kép Nemtudom hogy csinálja?! Kép Egyébként én is úgy töltöm az időmet, mint Ancsipancsi (Fejés/mosogatás), mert nem mindig hajlandó szopizni, SÕT ideges, sír és soklevegőt nyel a cicin Kép, pedig van tejem. Végül úgy döntöttem, egyen üvegből, csak ne fájjon a pocója. Egy szavam nem lehet. De hamarosan a te lányod is átalussza az éjszakát, aztán kialszod magad Kép Kitartás.

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Gigi!

http://zmamgmwspro07-f.tay.hp.com/activitycenter/us/en/customizable/calendar

Lányok!

Én már rég óta beszélek Ildinek erről a babkocsi cipelésről,de csak falra hányt borsó!
Pedig ILDI mindenki így csinálja ám,na jó nem kezdödő gerincsérvvelKép

Juc
20170114224602

20170114224602

Szmagdi, szerencses vagy!Kép
Nem lehet, hogy az a baja Orsinak, hogy nagyon jon a tej?

Nem ertem komolyan... Kati mar 13,48-tol alszik!!! Ejszaka miert nem tudja ezt csinalni??? Miert kel fel akar 8-szor is? Szopival visszalaszik szinte rogton, de ez akkor is faraszto! Aaaaaaa!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dora!

Viziló járássegítő aki nem csak a kockákat zabálja ám fel,hanem sok minden mást is!ÉS rá is lehet ülni.Bár ezek szerintem nem kinti játékok,a kismotorral egyetemben.Kintre külön kell egy jó kis műanyag motor.SZERINTEM.

Hallottátok,hogy a csirkés embert menesztette az RTL?Kép
20170114224602

Dora, nem lehet, hogy éjszaka potolja be a nappal kimaradt étkezéseket? Ez csak ötlet.Kép
zanza

Zsanci, most hallottam egy általam még nem hallott Queen számot. Pedig eddig megjelent hanghoordozójuk meg van (vmilyen formában).
"Thank God this Chrismas..." ha jól értettem, ez volt a refrén.
Ismered? Vagy vki más?
zanza

Dora, már megpróbáltam mindent. Egyik cici, másik cici, kicsit lefejem, nem fejem, ugyanaz a mell, amit 3 órával előtte kifejtem -nem megy Kép, Orsi hisztizik Kép bármit csinálok. Marad a fejés. Pedig nagy ritkán, amikor kicsit szopizik, ooolyan jól esik...., Csak az a baj, hogy ez ritkán van Kép és úgy veszem észre,hogy egyre kevesebb a tejcsim Kép
De még egyenlőre ez elég Orsinak Kép és ez a lényeg, így nem vagyok annyira elkeseredve Kép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Szmagdi, az oszibarackle nagyon jo tejcsinalo! Sokkal jobb barmelyik szoptatos teanal! Amikor azt ittam ritkan feszult a mellem, mostansag ha igy bealszik Katika, majd szetdurran!Kép
Hat nem tudom akkor miert csinalja ezt Orsi!Kép
Testhelyzet valtoztatas? Vagy lehet, hogy az nem tetszik neki, hogy a cumisuvegbol konnyebben jon a tej, a cicivel meg dolgozni kell? Hm...
Egyebkent idonkent nalunk is elofordul, hogy "morog" a cicin, meg neha felsir...

Zanza, passz! Nappal is sokat szopizik. Altalaban 9-kor tesszuk le aludni, de van hogy 10-ig huzodik a dolog, addig is kap meg kb. 2-szer enni.

Juc, koszi! Kozben en is vegiggondoltam a dolgot, es rajottem, hogy kar volna kint szetcseszni a kismotort. Szoval a vizilo mellett dontottem es kintre meg kap egy occso, lestrapalhato jarganyt.
Most hajtom a neten, hol lehet kapni FP vizilovat olcsobban...

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Szia Magdi!
Mi még 'élőben' nem találkoztunk, de a visszaolvasás során meglestem Orsi lányodat.....A nátha miatt ne izgulj, minden gyerek átesik jópár ilyen trutyis izén.....hamar elmúlik, csak épp kellemetlen, de minél többedszerre találkozol vele, annál kevésbé 'rémisztő'.
Fejésssel sok-sok kitartás Neked!!!!!!!!

Dóra: ha ennyire nem alszik éjszaka, megpróbálhatnátok egy kis éjszakai fényt beállítani (pl. DM-ben ócsóért van konnyektorba dugaszolható), hátha. De ha eddig nem ezt csinálta, mármint aludt, akkor lehet, hogy elindultak a fogacskái (ez nem azt jelenti, hogy bárminek is látszania kellene, cska azt, hogy a foggyökök bent az állkapcában elkezdtek mozogni). Nekünk LH (újak kedvéért: LizaHanna)5 hónapos korától áll a feje tetején a világ a fogak miatt...immárom két szép kerek hónapja! Kép De elmúlik és ez a lényeg.

Zanza és mindenki: KEDDEN NEM LESZ TORNA!!!!!!!!!

És mi ez a KVÍN mizéria???????
Ada
aki olyan sokat hiányzott, hogy keveset ért
ada007

20170114224602

Egyebkent tudom, hogy nem vagyok teljesen komplett...Kép Nyar lesz mire hasznalni tudja.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

juc,pocak,
köszi
Vendég

Dora!

Akkor elárulom,hogy én még akkor megvettem amikor P.pocaklakottKépÉS nem csak a vizilóvat.ÉS ruhái is vannak már 2 éves méretben.Sajnos nem vagyok normális én sem.

Juc
20170114224602

Juc, kosziiii!Kép Mar licitaltam is ra!
Es orulok, hogy te sem vagy normalis!Kép

Ada, lehetseges! Teny hogy folyik a nyala allandoan es tomkodi a szajaba az oklet, ujjat, en kezemet, ill. barmit, amit megkaparint. A kis inyen en meg nem latok semmit.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dora, amikor jól jön a tej, akkor is abbahadja a szopizást és elkezd sírniKép Sehogy sem jó a kis butusnak. Arra gondoltam, hogy volt valami rossz élménye(ráeröltettem a cicit) és ezért nem kell neki. Még próbálkozom...., amikor "jó" kedve van az Orsinak, de nem túl nagy sikerrel Kép

Egyébként nekem 3,5 hónapos koromban kijött a fogam. Anyámék azt sem tudták, mi van velem( láz stb.) Lehet hogya te babócád is fogzik, azogy azt Ada is írta?
A kolléganőm kisfiának van ilyen VIZILOVA és IMÁDJA a gyerek. Kép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Ada,
köszi, meglátjuk!!! De ez olyan jófajta kocsi???
Zanza,
Persze, h ismerem!!!KépKépKép ezért vagyok én kvines, és nem sztónzos...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Dóra,
Orsi is rágja az öklét, mind a kettőt Kép, lehet, hogy ő is kezd fogzani??????????????

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Dora!

Ha megnyered akkor jól jársz mert Enikő nagyon megbízható és korrekt.Ismerem személyesen is,sok mindent vásároltam már tőle.

Jucus
20170114224602

Ada!
köszi a támogatást
Első gyerek, első kis-nagy gondok, átesünk rajta Kép, mint mindenki más.

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Zsan!

Most akkor Te miért is akarsz újabb kocsit?lemaradtam.Amit Ada belinkelt,ismerem a lányt Õ is megbízható.KépÉS mi van a gingerbread bácsikkal?

Juc
20170114224602

ÉS azt szeretném mondani,hogy Soma a nagyinál aludt kettőt és nekem nagyon hiányzottSzinte unatkoztam Pannával egyedül.Mostam,takarítottam,főztem ,kopácsoltam és még henyéltem is...Szóval egy gyerek nem feladat!Halljátok egykék anyukái!?Kép

Juc
20170114224602

Huhuuuuuuuuuuuu

Felállt a nőm a kanapénál. Egyedül. Hasonfekvés, négykézláb. térdelés, állás. És máris egykezezik Kép

Jut eszembe: Esztinek grat az önálló sétafikához.

ada
ada007

ADA!

És ez csak roszabb leszKép
HAjrá LH!

Juc
20170114224602

Ada,
Nagyon ügyesKép,nemsokára elindul, aztán csak győzzél futkározni utána Kép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Juc!
Én is ezt szoktam érezni, ha elviszik egy időre Petrát! Kép Annyira könnyű egy gyerekkel ... ha én ezt tudtam volna annak idején! Kép

Neet!
Drukk a riasztóhoz!!! Kép

Ada!
Éljen LH! Kettőt alszol és már totyog Kép

Na most csak ennyire futja, ma ünnepeltük Apát (Krisztusi korba lépett Kép), ebédre itt volt az egész femili, aztán délután barátok, úgyhogy hulllla vagyok ...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ada, grat a felálláshoz!

Zsanci, és melyik lemezen van ez rajta? 73-tól 91-ig (bakker, milyen régen volt) meg van mindegyik, + a Made in Heaven. Kis segítséget kaphatnék?Kép
zanza

Ada,
hajrá hajrá!!!
Juc,
azért jön képbe ez a kocsi, mert 1/4 annyiba kerül...KépKép és apa karácsonyra igérte a másikat, még perszehogynemvettemeg!!!
Gingerbreadmen are ready!!!!!!!!!Szóval, akció lefújva!!!KépKépKép
Mikor juttathatom vissza a formákat??? nagyon köszi!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Drágám!
Esténként ált.itthpn vagyunk.Ha jösz erre akkor bármikor.
20170114224602

igen Zanza,
ez az amerikai greatest hits válogatáson van rajta, bónusz!Kép, azt hiszem '93-as kiadás.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ooo, ize, mar nem emlekszem mindenre, amit akartam irni, csak ezekre:

Minden baba nagyon helyes, es szerintem Eszti katicatortajan nyuszifulek voltak, es Soma egy szupertunderbatyo, nekem miert nincs ilyen batyom? Vagy legalabb a lanykamnak lehetett volna...

Dora, Magdi, sok babanal mar harom honaposan elkezdodik a fogakkal vergodes, pedig csak hat hosan bujtatjak ki az elsot. Ez van Kép

Ildi! Ddrukkolunk! Vigyazzal nagyon, ne emelj semmit.

Macs, ha meg egyben vagy! Melyik MediaMarktban vetted a Kemenykalap es krumpliorrt? Mert ahol ma en neztem, ott nem volt. Viszont egy csomo tokjo mese volt olcson 2-2,5e penzert, nem is kellett volna a dvdfutartol rendelnem. (De mar meg is jott, mindjart megyek ertuk.)

Green, ez a kisautoszeru izemicsoda, amit belinkeltel tokjo. A csajom imadna. Coraban vettetek? Mikor, melyikben? Es fisher price? Es mennyi penz volt?

Es ez a kockafalo vizilo is tokjo, rajottem. Es tenyleg nem is olyan draga? Vagy varjam meg a licit veget? Juc, szerinted Eniko tud nekem hozni litaf testverfellepot? Megkerdezzem?

Neet, nehogymar csomagolas miatt ne gyere mayazni. Csak a biztonsagi ules miatti hianyzast fogadom el, mast nem!

Ada, ugye jossz szerdan? Nem hiszem el, hogy LH mar alldogal, meg kell mutatnod! Kép

Ja, en elmeletileg most epp a hugom szalagavatojan vagyok... gyakorlatilag olyan gyagyasak a rokonaim... apa nem engedett el, mert annyira felt most, hogy ne akarta, hogy mas fuvarozzon, meg kulonbense maszkaljak este, en meg nem akartam anyosra bizni a gyereket, plane este (nem aludt volna, az tuti, sot meg bogott is volna orakig szegenykem), csakhogy apa vigyen, gyerkoc meg valszeg nem ertekelte volna alvas helyett a hangos, tomeges, kenyelmetlen izemicsodat, ugyhogy vegul apat akartam elkuldeni egyedul, de tesom a sok varialas miatt mar megsertodott, ugyhogy maradhattunk itthon mindketten Kép dehat masfel gyerekkel mar nem vagyok olyan konnyen szervezodo, majd ha o sem fuggetlen 18 eves csajszi lesz, akkor talan megerti...

De ennel is jobban idegesit, hogy mar 3 hete varok az AFP eredmenyre, es addig ugye nem mehetek UHra, mar tobb, mint hat hete nem lattam a babam es iden mar biztos nem is fogom, csak kitudjamikor es mar annnnnnyira aggodom, hogy minden oke-e vele... ez az AFP csak egy hulye szivatas, hogy huzzak az idot es ne kelljen a kismamakkal foglalkozni honapokig. egyebkentmeg ugysem biztos, hogy mervado, kulfoldon mar nem nyomatjak. szoval a doki azt mondta 1-2 het, laboros no 2 hetet, doki asszisztense: dehat meg nem telt el a 3 het, ha megint erdeklodok, biztos azt valaszoljak, o, meg nincs meg, hiszen meg egy honapon belul vagyunk... ugyhogy holnap szepen felhivom az osszes 4duh-t, hatha valahol meg meg tudnak nezni az iden.

idegesmoose
moose

Ancsi, Jucus vateras linkjen meg tudod nezni a vizilovat. De nem elcsaklizni am!Kép
Koszonjuk a dicseretet! Kati meg nem tud kacagni, egyenlore csak sikkangat jokedveben, ilyenkor meg tudnam zabalni olyan edes.Kép Idonkent en is elerzekenyulok...Kép

Juc, bizom benne, hogy a tobbiek nem huznak nagyon bele a licitalasba.Kép

Ada, tenyleg huha!Kép Ilyen ugyes ez a pici lany?Kép Gratula!

Magdi, en nem bannam, ha meg varnanak a fogacskak, tobb okbol is.

Mennem kell.
Meg annyit, hogy ma talalkoztam Macskanyuval, szep nagy pockoja van!Kép

Jotccakat!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Moose, AFP-t nem a Schöf-Méreiben csinálják? Mert akkor csak telefonálj oda, legalábbis az egyik anyuka oda telefonált és helyből mondták az eredményt. Hátha...

Köszi Zsanci, akkor megyek vadászniKép Hátha megkapom karácsonyra.
zanza

Moose,
a csomagolás max egy félóra. De a mézes és beigli sütés sokkal több. Még meg sem daráltam a mákot...
Tavaly ketten elfogyasztottunk vagy 14 rúddal...
Ajándékot se nagyon vettem még. Soroljam? Mindenre van 2 napom.
Ma voltunk IKEÁban. Vettünk egy kanapét. Qrva jóóóó! Igazi Xmas Present. Kép
LH-nak gratula, drukkot köszi, Adának mindenben igaza van. Kép
Zsan,
nem ugranál be Jucus formáival holnap du? Kép Szentimrés formák rulnak. Kép
Holnap vizsga. Pussz, ne írjatok sokat!
neet
neet

Moose!

Ezt a felállót nem tudom pontosan,de nyugodtan kérdezd meg tőle!Van ám nekei honlapja is:
http://gportal.hu/gindex.php?prt=74925
lehet Jucusra hivatkozni Kép

Én is telefonáltam anno a Schöpf méreibe.A számot nem találom sajnos .
Juc
20170114224602

OK, koszi, felhivom a schopfot holnap.

Juc, koszi, megkerdezem. Most lattam, hogy van neki ez a kisautoszeru jarassegitoje, es mar mutogattam apanak, de meg nem sikerult meggyozni. Nyuszinak persze mar csak a kisautoresz erdekes, de Kisnyuszinak meg a jarassegites is Kép

Neet, nem a nagyik es a dedik reszortja az ipari mennyisegu sutemeny legyartasa? De ha nem hozzajuk mentek, akkoris a vendeglato keszul a sutikkel, nem a vendeg! Te csak dolj vegig az uj kanapen es ird ossze az ajandeklistat apanak (aki majd beszerzi) meg pakolj be a felora alatt, aztan gyere Kép
moose

Pocak
Mél ment.
Ne haragudj, hogy ilyen későn de teljesen behavazódtam.

Kókusz
kókuszdió

Juc, irtam Enikonek.

Az lehet, hogy a masodik babanal nagyobbak a keblek, mint az elsonel? vagy csak en mar semmire sem emlekszem? Kép
moose

Magdi
Mi 5 hósan lövettük ki a csajszik fülét és számíthatsz egy rövid sírás-rívásra. Nekem pont az az érzésem támadt, hogy hogy jövök én ahhoz hogy a gyerekeimet megkínozzam pedig 9 hónapig és egy életen át arra törekszem, hogy minden fájdalomtól óvjam őket.

Iker téma
Néha ha már egy gyereket elvisznek itthonról olyan mintha üres lenne a ház. Egyébként még istenes hogy csak ketten vannak, néha annyira nehéz, hogy azzal nyugtatom magamat, hogy még jó, hogy nem hármas ikrek. Kép Néha így is lemegyek kutyába és úgy szopiznak, ha egyszerre nyűgösek. De ez nem a reklám helye. Ilyenkor villany leó, ajtó bezár, hogy meg ne lássa senki.

Kókusz
kókuszdió

Kokusz, pontosan!! En mindig ezt kerdezem itt minden mamatol!! Hogy jonnek ok ahhoz?? De csak falra hanyom a borsot...

Je, mar tiz 4duh van a fovarosban! es egyik dragabb, mint a masik...

Ja, valaki szeretne egy haromhetes kan puli vagy pulikeverek (mert hajlektalanoktol vettek, szoval kitudja, mennyire 100% puli) kutyust? Gazdara var.Kép
moose

Jóóó reggelt!

... legalábbis jobbat, mint az enyém...Doni 5-kor, Petra 6-kor úgy döntött, hogy reggel van... én meg tegnap éjfélig csináltam a dédiknek a homemade naptárakat, Doni még 1-kor szopizott...áááá... és este alapítványi karácsonyi buli...
... és én hülye elkezdtem emiatt veszekedni velük, mintha ők tehetnének róla...szóval most még a lelkiismeret is furdal Kép

<font color="aa00aa">Zanza!
Nagyon boldogságos Zanza-napot Neked!!!</font> Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Szép jó reggelt evribodri!

Moose: a Pólus centerben lévő Media Markt-ban volt, akciósan, 990 ft-ért KépJa és keblek: lehetnek nagyobbak bizony Kép

ILdi: egyben vagyunk még Kép csak hétvégeken ritkán vok itt, mert ilyenkor apa is itthon van és részben ő is netezik, ha meg nem, akkor a hétközbeni összebújás-restanciát pótoljuk Kép

Jucus: először azért még megszülöm Fülöpkét, csak aztán állnék neki a másodiknak Kép ha nem baj.. Kép

Dóra: most olvastam a baracklé tejnövelő hatását. Küldjétek a mókusokat, de a sör is ( az alkoholmentes is ! )remek laktáltató. Többszörösen lecsekkolt infó Kép

Zanza: mi is boldog neved napját kívánunk Kép

pussz mindenkinek:

nyűgösnagypocismacska
macskanyu

MAcskanyu!

Jó,rendben.Kép
De jussak majd eszedbe ha kiakadsz az egy db.gyerektőlKép

ZAnza!

Boldogságosat!

Juc
20170114224602

Joooooooooooooooooo reggelt!

Sos kerdes:
Volt vki,akinek a babaja ujra kapta a bcg-t??
Mert mi ma kapjukde en nagyon be vagyok sz.rva...,mert bar semmi reakciot nem lattunk(dudor,valadekozas,kifakadas),mi van,ha csak "elneztuk" es feleslegesen kapja ujra??????Ez okozhat bajt?????????Tapasztalt Anyukak,segitsetek!!!!

AdaKép
GRATULA LH-nak A FELALLASHOZ!!!!!!!!!!KépKépKép

Jelentem,Akos is felallt tegnap.A mi agyunkba kapaszkodva,2szerKépKépKépBar mi meg nem egykezezunkKép

BogarkaKép
Apanak boldog szulinapot!

IdegesMooseKép
4D-rol:Mi a Praxisban voltunk es nekem nagyon nem jott be...egyaltalan nem voltak turelmesek velunk,a beigert 20 perc mozizas miatt max 10 perc lett a video.Es meg mastol azt hallom,ha alszik a baba elkuldik setalni,stb...,velunk kozoltek,hogy alszik,igy nincs ertelme,ennyi...Legkozelebb tuti nem oda megyunk.

Afp "lekerdezes"Kép
476-4458

ZanzaKép
Boldog nevnapot!!
(ezt sem tudtam,hogy Teged igy hivnakKépKép )

nyugospocisMacskaKép
Nagyon szoritok,hogy akkor bujjon ki Kismano,amikor akarjatokKép
En a 38. hettol be voltam zsongva,hogy huuuuuuuuuu,mindjart megszuletik,aztan nem bennt maradt 40+6ig??KépKép

NeetKép
Nagyon ugyes setaloEsztiKépKép

Bkv:
Minden tiszteletem Adae es Neete,hogy ilyen profik bkocsi cipelesbenKépKép

No ennyi idot kaptam,mert most sikitozva ez van:DEEEEEEEEEEEJDEEEEEEEEEJDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEADAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAGRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Asszem,hiv a gyermekKép

Kriszta es Akos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?