Kicsit hosszú leszek bocsánat, megeredt a nyelvem

:
Valentina, látszik hogy élvezi Viktor, édesek ahogy felfedeznek igaz? Nálunk is megvolt az első homokozás, inkább szembe-szájba homokozás kavicsozás, de olyan jól sikerült hogy a játszótér környékén Beni már nem hajlandó elaludni sem a babakocsiban. Be kell menni, csúszdára mászni, galambokat kergetni, focizni, nagyon belejöttünk 1-2 alkalom után
Vica gratula neked is, most vettem észre a vonalzódat, ezek szerint már tudjátok hogy kislány? Gyógyulást nektek, én terhesen leginkább homeós bogyókat szedtem köptető gyanánt, ha már nagyon ki voltam, talán nyáron már kicsit jobb lesz, eltűnnek picit a vírusok. Nekem talán egyszer hallgatta meg a hasam a védőnéni, nem volt egy profi gépe

.
Steffi, köszi, igazából semmilyen fájdalmam sincs (ezért is vagyok betojva), a fáradságot leszámítva, de ez is azért van, mert nem tudok tornázni december óta. Addig minden nap jártam és vittem Benit is. Jövő héten kiderül. Nekem Olival az a 4 nap a kórházban a pokol volt, míg kiderült mi van: amikor kihozta mellkas rtg-t eredményt a technikus és közölte, ….Anyuka ez nagyon nem negatív, fussanak UH-ra, ott pedig közölték hogy Olinak bélelzáródása van és legyek erős, mert ez egy komoly műtét ha műteni kell, de lehet hogy gyógyszer is elég, majd visszafutottam a gyermekosztályra, ott meg vártam vagy 3 órát mire konzultált a gyermekorvos a sebésszel, és azt mondták minden rendben, az UH orvos véleménye ugyan lesújtó, de az csak EGY vélemény. Úgy hiszem azon a délutánon öregedtem egy pár évet

. Na szóval ebből csak azt akartam kihozni hogy megtanultam pozitívan gondolkodni, hogy elsőre nem kell megijedni!
Örülök hogy minden rendben a nyaki redővel, hát igen Vida is nagyon klassz doki! Az útvonalat küldöm mingyá

.
Vdorka, azt hittem ez mostani kép 19 hetesen , nekem akkor volt kb ekkora hasam. Ez abszolút testfelépítés kérdése, nincs miért aggódni és nem is érdemes hasonlítgatni magunkat senkihez. Sztem leginkább a medence mérete és arányai számítanak, hogy hogyan fér el bent a kicsi, én mindvégig olyan „hokedlit nyelt” voltam, persze ebben benne van az is, hogy nem is voltak kicsik a drágáim.
Veronikusz, teljesen szép kis pocakjaid voltak és nem volt olyan nagy egyáltalán, hogyan fért el benne Szofi? Úristen ne hagyd magad, ez a szegény nagynéni nagyon kotnyeles, nincs neki saját családja, akit oktatgathatna? ….
Sajnálom a koccanást, de az a jó hogy legalább senkinek nem lett semmi baja, vannak iylen szar napok, fel a fejjel! Te nekünk elég volt ideiglenesre bejelenkezni a XI-be az ovihoz/bölcsihez, tudod bérelt lakásban lakunk és az állandónk/a lakásunk a nyóckerben van.
Kriszta, a Budaiban (vinni kell beutalót a körzeti orvostól) egy sima vizsgálat volt és beszélgetés, aztán azután doki néni eldönti milyen labor kell, nekünk kellett vinni pisit, kakit, éhgyomri vérvétel volt, ettől nagyon paráztam de olyan ügyesen szúrnak a nővérkék, hogy Oli még csak félt a szúrástól mikor már rég bent volt a tű, szóval észre sem vette. Aztán volt még hasi UH vizsgálat is, doki bácsi kicsit ősz és kócos, de nagyon kedves. Jellemző hogy pont ezt a kórházat zárják be, mikor annyira kedvesek a gyerekhez, nem mellékesen pedig tiszta és modern épületben van/volt a kórház rész. Hozzátartozik hogy a kórházban a belgyógyászok Olíviára (12 kiló 4 évesen) azt mondták hogy úgy néz ki pontosan mint a lisztérzékeny gyerekek a tankönyvekben (csenevész, nagyhasú, stb…), érdekes módon a gastroenterológus doktornő, aki látott már ugye karon varjút nem tartotta őt picinek, főleg hogy eljutott az agyáig hogy a férjemmel mi is legkisebbek voltunk a tornasorban egészen általános végéig… Szóval nem egy nagy trauma szerintem a gyereknek sem, csak ha nem indokolt teljesen, akkor lehet, hogy nagyon későre kapsz időpontot. Nekem most vezetni kell Oliról egy étrendi-tüneti naplót (étel, ital, kaki, gyógyszerek, tönetek ,panaszok) , az pl. arra jó hogy látom mennyit iszik-eszik naponta. Persze ezt csak akkor tudod, ha otthon van Panka. Az is igaz, hogy a körzeti doki nálunk is csak akkor tartotta fontosnak a vizsgálatot, amire elmentünk magánrendelésre és már nagyon sokszor mondtam, hogy Oli túl nagy mennyiségűt és méretűt alkot a WC-ben.
Paklincs, azt már nem olvastam, sajna, te melyik igazgatóságon vagy? Voltál Mikuláson decemberben, mi igen! Király a versike!
Renéta, Gratula ügyes vagy! Én 4 db diót használtam mosáshoz és valahogy nem volt tiszta érzete a ruhának, persze mosószódát nem tettem mellé. Na lehet hogy mégegyszer nekifutok, köszi!
Barbi! Gratula neked, ez azért már igazán szemtelenség , ez a fiatalság! A férjem dolgozott a Dr. Beckmannál, annak csak környezetbarát termékei vannak és tényleg jók!
Tikó, sztem ne aggódj, elvileg még olyan is van hogy visszacsúszik egy fog valamilyen balesetben és a doktornéni visszahúzza a helyére nyom nélkül. Olívia az ovi udvarán esett el tavaly ősszel, a száját nekiütötte a Frédi-Béni autónak. Be is hívtak azonnal, mert annyira csúnya lett és vérzett iszonyúan hogy összefutott az ovi. Még délután is vérzett mikor cumizni kezdett alváskor és pár napig rettentően fel volt dagadva a szája. Voltunk sebészeten is, de megnyugtattak és tényleg nagyon hamar 2-3 nap alatt begyógyult, pedig teljsen átszakadtak az íny tövében lévő „zászlók”, a sebész doktornéni szerint ezeket általában oviban mindannyian elveszítjük.
Manóka, sajnálom szegényt, tényleg olyan ócskák ezek ajtók, Oli is fél újra a liftektől, egyszer a kezét húzta be a kinyíló ajtó, Meg se szorította, de ez persze elég volt neki. Nekem különben 2 szer is magától megjavult a mobilom a ’nyálas mosás’ után. Csak várni kellett 2-3 napot!
Györgyi, örülök hogy ti is jól vagytok, Jázmin is milyen „nagy” már. Néha Benike is játszik „döglött csótányt”, amikor a hátán fekve rugkapál és hisztizik, már előre félek mi lesz később az igazi dackorszakban! Szoktalak nézni téged, nagyon csúnya dolog ám ilyen jól kinézni, ilyen pici csajszival, tudom-tudom a smink, meg a TV, meg minden, de akkor is!