A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

ja meg vettem Encinek egy gitárt,mert állandóan a tojásvágó húrjain gitározott... :lol:
gondoltam jobb lesz beszerezni egyet...bár Apa azt mondta elég gagyi,inkább igazit kellett volna venni...na mondanom se kell,hogy már rajta ugrál stb...szóval ahhoz hogy tönkretegye jó ez a 1000 Ftos kínai :D
Kép
Vendég

Sziasztok!

Steffi
drukkkkkkkk
Jól vagytok???

Adri
ma voltunk dokinál (gyerek orvosnál)!!
Egyenlőre fürdetőkrém (ezt használjuk már 100 éve, és mégis csúnya a bőre :cry: ) + Babé testápoló+linola fett fürdető olaj
aztán meglátjuk mi lesz

Veronikusz
hát Balázs rúgását mi is korán éreztük 16-17 héten
lehet hogy töki lakik a pocakba :lol:

Többiek???
Eniről tudtok valamit??????

Ja még tudom mit akartam :oops:
Inhüvelygyulladásra tudtok valamit tanácsolni??alig bírok fogni a kezeimmel :cry: :cry: nagyon fáj :cry: :cry:

emano/Andi
KépKép
emano

Gabi!!!
nyamnyam
én imádom a méteres kalácsot :oops: :oops:

emano/Andi
KépKép
emano

Gabi!
Wow! Nagyooon jól néz ki! Hétvégén lehet én is csinálok :D Tök jó a gitár! Nem mondod, hogy 1000 ft volt?!

Andi!
Köszi! Jól persze! Én is drukkolok nektek a hitel miatt! Ez az egyik legnehezebb! De utána már tök jó lesz! Inhüvelygyulladásra én a dolobene krémet használom mindig, nekem bejött!

Kriszta!
Aranyos vagy! :D

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi! de!! pontosan 1090,-Ft , :D tök műanyag, a húrok meg damilból(?) vannak... gondolom azért :)
Vendég

Sziasztok!

Gyuzso,
köszi a köszöntést Péter nevében is!
Hasleszorító: ja, hát akinek nincs rá szüksége... :wink:
Hallod, nagyon jóképű srác ez a Mica!!
Kutymóval mi a helyzet? Én ebből kimaradtam... magatoknak válogattok?

Barbi,
visszajelöltelek. Cuki az esküvőiruhás-kutymós fotó!!! Ő a horvát menekült? :lol:
A mienk is menekült, bár csak Rába-melléki..

Adri,
Téged is visszajelöltelek!
Hát ez a Marci-fagyi történet nagyon tetszett!!! :lol: :lol:
Nagyobbacska volt már ekkor? Vagy még nagyon zokon vette?

Paklincs, a Kreatívanyu!
versike!! :lol: :lol: Csak így tovább! Várjuk a többi aranyköpést!

Kriszta,
nem arra írtam, hogy ciki, hogy 36 éves a férjem, hanem hogy először 35-öt írtam... Valahogy nekem fel se tűnik a korkülönbség (mondjuk amilyen gyermeteg néha, nem is csoda) Máskor meg jól is jön, hogy idősebb.
Meg hát valahol biztos papapótló is nekem..
:(

Veronikusz,
magnerot-ot nem próbáltam. Én esténként azt veszek be, azóta nincs vádligörcs. (A dokibá ajánlotta) Illetve most jut eszembe, hogy mától már nem szedhetek manéziumot... ajjaj akkor ma jön az éjjeli nyűg megint... :evil:
Kerestem a kitört táblát (illetve a helyét) ma a parkolóban, de nem láttam...

Keszegh Évivel szült valaki? Milyen? Csöndesebb vagy olyan pörgős? (Még csak most mérem fel a terepet, mivel Erika sajna akkor nem ér rá)
Ma ő csinálta a CTG-t, de sajna nem sokat beszélgettünk, mert a másik széken egy kismama egyfolytában dumált hozzá.

Linocs!!
Mi van Veletek?? Rég jártál erre!
Ha tudnád, milyen nagyot nőttél a szememben, hogy akkor, olyan közel a finishez kijöttél a szigetre! Nekem már most fárasztó minden hosszabb séta, bkv-zás, vásárlás stb.

Na megyek, mert nemsokára kezdődik a House. :D

Pussz és jóéjt mindenkinek!
Vendég

Steffi
Drukkok mennek!

Gabi
Nagyon jól néz ki! :D Bizti fincsi is lett! :lol:

Andi
Balunak gyógypuszik, meg neked is.

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Borsika
Nem vette nagyon a szívére, tekintve, hogy kapott a cukrászdában egy fagyikelyhet fájdalomdíjként. :lol: Akkor mondták, hogy a nyitásérzékelő magassága nem megfelelő, mert felnőttekre állították be.

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

mindig tanulok valami újat! álmomban nem gondoltam volna, hogy tartózkodni valahol nem elég, pláne, ha igazolható, hogy tényleg ott laktok. :?

a mai napot Mikolt még megfejelte este azzal, hogy séta közben lendületből belement a bébitaxival a vízelvezető árokba. :shock: :shock: hiába ugrottunk ketten a férjemmel, túl messze voltunk, ő meg gyors volt. szerencsére nincs kibetonozva azon a részen, így síráson és ijedtségen kívül más nem lett. ez nem az ő napja.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Manóka! szegény Mikolt,ez tényleg nem az ő napja :(
pocakos fotó???
Vendég

Steffikém, ne aggódj, nem sürgős a válasz, majd ha lesz időd rni, akkor írsz! :wink: Reggel 7? Huh, és ki vigyáz Martinra?? Én ma voltam dokinknál negyed 6kor este, össze is futottam a liftnél Erikával egy pillanatra! :D

Bori, igen, igen, Puszinak hívják a kis horvát menekültünket, akit apáék csempéztek be Horvátorszából, Korculáról pontosabban, a kocsiban anyukám lábánal, egy nagy kinyitott térkép alá rejtették, szerencsére a vámosoknak nem tűnt fel, hogy mozog a térkép :D Aztán kiderült, hogy 6xos csempészésről volt szó, mert jöttek a kiskutyák is a pociban, akik születésénél persze csak én voltam otthon, anyukámék külföldön :D de jó kutyabábának bizonyultam! :D
Ja, még egy hasonlóság, én párom 34, tehát pont ugyanannyi kb. a korkülönbség, nem?

Manóka :( Ennek a napnak szerencsére vége, holnap jön jobb!!

Andi, ínhüvelygulladásra AMINOERG FOLYADÉK! Egy rongyot jól eláztatsz benne és ráteszed a kezedre éjszakára, zacsit ráhúzol és kész a dunszt. (leírással ne törődj, így kell csináln i:wink:) Apukám nagy ínhüvelygyulladásos és ez mindig használ neki! (a folyadékot vedd, a krém változat nem annyira jó!)

Gabi, nyammmiiii, de jól néz ki!! És rock star Enci is szupi! :D

Ancsa? Eni?

KépKép
barimami

Bori, ezt nem fogod elhinni, elírtam, 35 a párom!! :oops: :lol: na most már elég az egybeesésekből, még a korát is elrontom, mint te :D

KépKép
barimami

Borsika!
te hány tablettát szedtél a Magnerotból????

Én ismerem Keszegh Évit! :D Volt szerencsém vele szülni Katát, mert ő volt az ügyeletes. Sajnos Szofit másnál szültem, de ha sikerül, Hármaskát is csak vele szeretném. Az én vérmérsékletemhez pont ő illik. Nagyon rendes, nyugodt és tudja mikor hogy kell az emberhez szólni. Masszírozott, viccelődött ha kellett. Nekem nagyon bejött. :D

sajnos most mennem kell ...

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Andi/Emano!
igaz én most a terhesség miatt mást ne is használhatok, de nekem meg az ÁRNIKA (naturlandos) krém jött be nagyon inhüvelyre. Általában már a 2. kenésre elmúlik, pedig bazi nagy pukli jött ki a kézfejemen. Jobbulást!!!!
Drukk a hitelhez!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Borsika!

neked is boldog szülinapot kívánok, bár nem tudtam, lesni az iwiwenmert nekem nem vagy bejelölve...nemtom a neved..de te bejelölhetsz engem :D :wink:
Kép
Vendég

Borsa???Gyuzso? Vali?Ancsa? Zsófi?Steffi? Eni?Heni?
Vendég

Sziasztok! Nem tudtam jönni pár napig, mert lent voltunk Szentesen (ott laktam 26évig) dédilátogatóban.Olyan sokat írtatok megint.... :lol: igyekeztem mindent visszaolvasi és reagálni is......

Adri: Berke Kb 2-3 hónapja megy fel egyedül az ablakba.Amikor először észrevettem, h fel tud menni nagyon megijedtem de Ő csak nézett rám és nevetett huncutul.Azóta satbilan megy fel kb 8 mp alatt felküzdi magát :)

Barbi Boldog szülinapot így utólag !
DAni nagyon édes a képen és nagyon csini a gatyója.Nekem bejön amikor a gyerekek iylen Bő nacikba vannak .Berkusznak van is van egy pár ilyen....az is lehet, hogy csak bő van neki :lol:
Első antibiotikum...túl kell rajta esni.....de legalább meg fog gyógyulni :!: :!: Szóval jobbulást, mert hétévgére szép időt mondanak!!!!
Paklincs HAjtéma:képzeld nekem másfél éves koromig egyátalán nem volt hajam.Anyukém azt hitte, hogymár nemis lesz.MOstanra annyi van, hogy nincs az a fodrás akikibírná szó nélkül, hogy mennyi ahajm van.Iszonyú dús és erős szálú is.Szóval aggodalomra semmi ok...... :lol: a hajszezs pedig még várhat :lol: Ja és Flórka a NASA-nál nagyon tündér :!:
Hanna köszi a dícséretet, bizots Te is nagyon helyes kismamai voltál.Mindenki az szerintem ert ennél szebb állapot nem igen van..... :)
VeronikuszHUh Veled aztán történnek a dolgok....nem unatkozol....Sajnálom ami a kocsival történt, de az a legfontosabb, hogy nem történt semmi bajod.Képzeld kb 7-8 hetes terhes lehettem most ezzel a babával amikor hazafelé jöttem és fordultam be a sarkon ami nagyon forgalmas és egy autó elengedett de egy másik nem és az frontálisan nekem jött...gondolhatod...Az autó eleje rommá tört.....kikészültemén is.Drága volt a javítás is.NAgyon drága de mindig arra gondolok, hogy legalább nekem/nekünk nem lett bajunk....
Lábgörcs nem lehet jó...nekem nem szokott lenni, de a Magne B6-ot hallottam rá én is csak.....
Vica Köszi Neked is a dícséretet! A védőnő nekem hallgat szívhangot amikor megyek mindig..mármint amióta lehet hallani ...kérdezi minidg , hogy szeretném én meg mindig szeretném...Szerintem szólj neki.....
Gyuzsó Mica nagyon cuki....igazi kiskrapek.....
Steffi mostanra már tuti végeztél és tudod, hogyminden rendben van...várjuk a híreket :!:
Gabi a gitár nagyon klassz..arra, hogy tönkretegye pont jó 1000-ért!!!A süti meg egyenesen inycsiklandó...nem ér ilyenekkel ingerelni az édesszájú közönséget :lol:

Remélem nem hagytam ki senkit sem ...ha igen akkor bocsi.....

KépKépKépKép
vdorka3

Hali!

Gabi!
Még jó hogy nem jöttél oda hozzám a Kútvölgyiben mert nem én voltam :D

Bori, Barbi!
Nálunk is 35 lesz apa idén :D Nálunk 12 év van :D

Veronikusz!
Nagyon vigyázz magatokra teljesen megijedtem mikor olvastalak, és az az anyuka hát én hirtelen vagyok bizti elküldtem volna melegebb éghajlatra!

Zsu!
Milyen jól választott Emmus, gyönyörű ez a külök :D

Steffi!
Hurrá nyakiredő :D

Hajni!
itt itt! Hogy van Peti?

Bocsi de most csak ennyi van nálam egy kis depi mert tegnapelőtt Emmus végleg elválasztotta magát nem kell neki az esti szopi sem és most kicsit önmarcangolok mit is csináltam rosszul....
A baj az hogy helyette nem iszik meg semmit se babatej se tápszer... de a jogit meg a sajtot, túrót nyomja így talán megmarad a lelkem :D csak a doki néni szerint kéne azért valami folyadék is ami tejes..... nah ez van!

Mi tegnap a tesóméknál voltunk Emmus megtámadta Mátét a a nyulat kicsit megijedt szegény de már kezdi megszokni a két fiú mellett :D

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Ja Emese!
Flórka mit asztronauta :D hihi nagyon édi!

Orsi

borsa

Barbi!
Danikép szívdöglesztő!!!!

Orsi

borsa

Borsa! akkor tényleg tök ciki lett volna :oops: de legalább tudom hogy akkor nem te voltál, így nem maradtam le semmiről... :lol: Ne okold magad azért mert Emmus leválasztotta magát,te mindent jól csináltál eddig is, ő döntött úgy hogy elég volt neki az anyatejci. valami tejes folyadék? Enci sem ivott semmit, se tápszert,se tejet. viszont ette a tejtermékeket,sajtot, joghurtot, krémtúrót, túrórudit.mai napig sem iszik tejet, meg kakaót se. pedig sok gyerek kedvence.... ő csak almalé,tea, gyümölcslé..
na meg levesek!!!
Vendég

Borsika
Párodnak boldog szülinapot!(akárhanyadik is :wink: )

Borsa
Szerintem már az is szuper, hogy eddig szopizott!
No para!

Vdorka
Matyi még nem csinál ilyen trükköket! :lol: Szerencsére.

Veronikusz
Keszegh Évát én is ismerem. Nagyon barátságos és kedves. Engem a műtét után sokat vígasztalt, nagyon jól esett a kedvessége. Szülni még nem szültem vele(szerintem már nem is fogok :cry: ), de többen nagyon dícsérték. :D :D :D

Én is űrhajósat! :lol:
Kép Kép
Kép

Szép napot!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Steffi!
Jelentkezz!

Veronikusz!
Te mikor mész? Peti vagy nem Peti az itt a kérdés...

Borsa! Ne szomorkodj! Majd Mirával megint... :lol: Panka egyébként most a hányás után nem evett tejett kb. 1 hónapig, aztán müzlivel kezdte újra. Majd Emmus is belövi magának, addig meg egye a jó kis jogikat...

Na, szerdán még mindig nem jön senki?
És ma?
Nem tudjátok, meddig van a laborban vérvétel?

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Barbi!
Hát mivel mindig ilyen korán reggel járunk ezért Nimi nem engedi, hogy egyedül menjek, nehogy rosszul legyek, fellökjenek stb, így reggel fél 6kor kelünk,martint 6előtt 10 perccel ébresztem, még félálomban öltöztetem és irány a kórház! Ez van. Szerencsére annyira ügyes, hogy tök jól viseli már az utazást meg az egész hercehurcát. Annyi, hogy kicsit előbb alszik nem 1 körül, de előbb is teszem le este.

Orsi!
Ne szomorkodj ez egyáltalán nem a te hibád! Martin sem nagyon szopizik már, dehát nincs is mit, és ő sem kér sem este sem reggel semmit pótlást, házink szerint ez csak ilyen reggeli rituálé, mint mondjuk a kávé, anélkül is felnő és egészséges lesz! Szóval te tök ügyi vagy, ne hibáztasd magad egyáltalán!!!!!

Bori!
Neked utólag boldog szülinapot! Jól lemaradtam róla valahogy, pedig tudok olvasni :oops: :oops:

Na hát mi meg úgy jártunk ma, hogy 6 után pár perccel indultunk és 8ra értünk a kútvölgyibe, - dugóból-dugóba- (merci 1x te írtál valami kerülő utat leírnád újra légy szíves?) de a doki 7re várt így mire odaértünk már elment :( Aztán jött a megmentőm: VIDA doki! Mosolygott rám, meg martinra meg a férjemre, a nevemen szólított :!: úgyhogy Steffi és kérdeztem tőle bent van-e a dokim, mondták, hogy nincs már elment. Na mondom klassz utaztunk 2 órát a semmiért, aztán kérdezte, hogy miért jöttünk mondtam nyakiredő. Mondta, hogy semmi gond, majd ő megcsinálja!!! Értitek?! És megnézte 2x is 1.8 mm teljesen normális meg is nyugtatatt, hallottam szívhangot is, úgyhogy jó volt minden! Még leletet is kaptam tőle mindezt tök kedvessen! Hát képzeljétek! Úgyhogy teljesen oda meg vissza voltunk eddig is tőle most meg már pláne! Férjem csak pislogott azt hitte jövő héten újra jöhetünk! Na szép napot mindenkinek, férjem szabin, együtt vagyunk, tök jó!

Kriszta!
Remélem Zsófi nem szedi le a fejem, de ő ma este 6körül megy a rendelőbe!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Bori Isten éltessen sokáig!!!

Köszönöm szépen a hsz-ket a kiscipővel kapcsolatban.

Steffi: Szorítok!

Veronikusz: Nagyon kedves kismamával találkoztál :( :? De szerencsére nem lett bajotok, a kocsi pótolható/javítható. Mikor mész dokihoz?

Hanna: Jobbulást Petinek.

Gabi:
Nagyon jól néz ki a süti. Nem akarsz küldeni fénypostával nekem?

Emese: Egy költő veszett el benned :-)

Barbi: Szuper a fotó Daniról!

Adri: Szépek a kis asztronauták!!! (így kell írni???)

Borsa: tudom mit érzel, nálunk Petya 7 hónaposan gondolta azt,hogy ő már nagyfiú és nem kell neki a cici. Én is lelki válságon mentem át.

Gyuzso: Nagyon sokat nőtt Micu! Igazi nagyfiú már!

Andi: Szorítok,hogy mihamarabb megkapjátok a hitelt!

Memme: Jó rólatok is olvasni!

Manóka: Örülök,hogy Mikoltnak nem lett semmi baj. elég horror ami történt vele.

Dorka: Nem lehet egyeszerű Berkével...

KépKép

KépKép
cukorfalat

Kriszta! asszem 10ig van vérvétel....(de lehet h 11)

Adri! a te űrhajósaid is nagyon jók!!! :lol:

BArbi! Dani nagyon szépfiú!!és milyen jó a szerkója is :D

Eni? Heni? Steffi jelentkezz

Vali te is!!!
Vendég

Bosika,Tiko! köszi :wink:
Vendég

Steffi
De jó! Örülök, hogy minden rendben van! :D :D :D

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

bocsi, de nem volt időm visszaolvasni.

Kriszta!
nem tudom mikor megyek. Majd hétfőn kell telefonálni, hogy mi lett az AFP-vel.

Adri!
űrhajós képek :lol: :lol: :lol: :lol:
végre valaki aki ismeri Keszegh Évit!!! :D örülök, hogy neked is szimpi volt.

Dorka!
atya ég!!! Te is nagyon vigyázz magatokra!!! azért ez enyém nem volt ilyen brutális!!! Frontális!!! :oops: :oops: :oops:

mennyit mozog a baba:
az a bibi, hogy nekem mind a két lány szétrugta az oldalam, így nem mérvadó, hogy ki mennyit rugdos. Csak egy furi van, hogy apuci előtt nagyon lapít! :lol: Szegény férjem folyton simogatja, de olyankor meg se moccan. Bezzeg ha nincs itthon ... :lol: :lol: :lol:

Steffi!
gyere mesélj!!! :D

Gabi!
ez a kalács nagyon gyilkos!!! :lol: :lol: :lol: már csak így virtuálisan is felcuppant tőle 2 kiló. Nyamííííííííííííííííííííííííí
Nagyon ügyi vagy! :D

Borsa!
nem marcangold magad!!! Ez is csúcs, hogy ilyen sokáig szopizott!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Bori!
sok boldogságot! én se tudok olvasni! :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Adri
Nincs mitől félned! Nem hiszem hogy túl sokat járnánk felétek, hacsak nem a családodat rémísztgetni :lol:

Veronikusz
Juj de klassz!!!! Olyan jó mikor ficánkolnak! Iván lusta volt, ő csak a betöltött 20. héten kezdett finoman kalimpálni. Már tök oda voltam... :(

Memme
Báb ügyben csak magadra számíthatsz. Anyu kijelentette, hogy a 101 kiskutyát nem vállalja, eszembe sem jusson és ezek is kizárólag egyedi darabok :) Manócskát a vége felé már csak kis köcsögnek hívta, mert elég szívás volt.
Jogsihoz meg hajrá! Alig várom, hogy meglegyen és vegyünk egy verdát. Végre kicsit könnyebb lesz az élet.

Andi
Ruta Graveolens napi 2-3x5 golyó. Nekem nagyon bevált és fásli!!! Pihentetni úgy sem tudod :?

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Na többen egyszerre írtunk :D

Adri!
Tényleg vagányok a kis űrhajósaid!

veronikusz!
hát ez egyre izgibb! :lol: néztem a közl. táblát, de nem láttam egyet sem kidőlve... bizti pótolták vagy ilyesmi.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

kismamik:
gyógyszertáros ajánlott egy olyan MAGNESIUM CITRICI nevű tablettát, amit he felirat az ember a házidokival akkor 10db 141FT!!! Gondoltam megosztom veletek, hátha kell vkinek. Úgy tudom ebben is annyi a Mg mint a MagneB6-ban. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Lányok, köszönöm nagyon aranyosak vagytok, már jobb is a kedvem :D

Steffi!
De jó örülök hogy minden jól sikerült! Laci is szabin van :D

Orsi

borsa

Renáta
bocsi, de nem tudtam kihagyni! :lol:

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Sziasztok!
Veronikusz: A Béres magnéziumából 1 tabletta kell, nem napi 6, ezért sokkal olcsóbb! Nekem nagyon bevált, és elmulasztotta a görcsöt az is, persze kell egy pár nap, hogy rendesen feltöltődjön a szervezet.
Remélem, ma nem volt baleset :)

Borsa
, szerintem sem gond, hogy nem iszik tejet, sok orvos óv is, hogy sok tejterméket fogyasszanak, a sajt, joghurt fontosabb ami a kalciumforrást illeti.

Mi ma voltunk csípőszűrésen VillőBoróval, minden rendben.
Benével meg ovinézőben. Megnéztük a körzetest. HÁT, ODA NEM! Az óvónők kritikán aluliak voltak, a vezetőnővel kezdve... :( Úgyhogy megyünk lakni apósomhoz, és abba az oviba jelentkezünk. nyilván, ha nem lenne más lehetőség, mert ez lenne a város egyetlen ovija, beadnám, csak nem rontanák el végleg a gyereket, de amíg van más lehetőség, addig én ide nem engedem.

mtunde

Sziasztok Lányok!

Még élünk és virulunk! :D Szoktalak titeket olvasgatni, figyelemmel követem az eseményeket, csak nem regálok. :oops:
Velünk minden ok! Tényleg. Bár Jázmin ma meg tegnap hihetetlenül hisztis kis akarnok izé volt.... Na mindegy, van néha ilyen, még jó hogy csak néha. Igazi nagylány már, elég ügyesen beszélget, bár leginkább a maga nyelvén, de azért már elég sok szó is megy. Ma először össze is kötötte, hogy sziaaa papa. :)
Holnap utazunk Gyulára, pálinkafesztivál lesz. :lol: Iszonyat mérges vagyok, mert a BKV sztrájk miatt nem tudom, hogy jutunk ki a városból!!! A francba! Eleve 3 óra az út, ha ezt még megspékeljük egy pár órás dugóban ücsörgéssel.....:(

Merci
Jó, hogy jelentkeztél, jó volt hallani rólatok!

Tünde

Hihetelen, hogy Bene mindjárt ovis lesz! Egyébként hány ovi van egy körzetben, vagy hogy van ez? NEm mehetsz oda a kerületen belül ahová akarsz? Még nem foglalkoztam ezzel a témával, de nem árt időben elkezdeni. :lol:

Steffi
Szuper, hogy minden ok!!!! Mindig mondta, hogy Vida doki egy tündér!!!!!! :roll:
Jázmin hordja, a kis rucit, annyira édes benne, fel is teszek majd képet, csak most nem vagyok otthon. :)

Barbi
Jobbulást Daninak!!!! Jó lenne már látni is, ja és majd mindenképpen számolj be a bölcsis élményekről, ha sikerül.

Borsa
Tudom, hogy ez nem vígasztal, de szerintem ez is nagy teljesítmény, minden rendben lesz. Jázmin 4 és fél hónapos korában döntött úgy, hogy nem hajlandó többet szopizni!! Előtte már egy hónapig szenvedtem vele, mindent megpróbáltam a lányok tudják is. Persze nem akarta a cumisüveget sem, egy hét volt, mire megette belőle a lefejt tejet, addig szinte semmit sem evett. Kész voltam gondolhatod. Szóval két hónapig fejtem neki, az sem volt nagy élmény, de legalább fél évig csak anyatejet kapott. Hát szóval fel a fejjel!

Borsika
Nekem nem segített semmi a vádligörcsre, aztán elkezdtem járni kismamajógára. Ott voltak ilyen gyakorlatok. Azt csináltam reggel, meg este. Na ez bejött.

Gabi
Gitár és süti egyszerűen csúcs!!!!!

Hú mennem kell, majd még teszek képet is, de már csak jövő héten, mert holnap már nem leszünk Pesten.
Mindenkinek szép hétvégét!

Kép
gyorgyi33

sziasztok!

Először is..... Kinek a receptje alapján készült az a kalács amit Gabi feltett???????????????? El kérhetném én is???????? Mert mióta megláttam, azóta itt csorog a nyálam és ha lehetne szétszedném a monitort!! :D

Steffi,
Örülök, hogy minden rendben van! Láttom, Ti is rá vagytok kényszerülve, hogy vigyétek magatokkal Martint a kórházba....

Vida doki pedig már csak Vida doki marad!!!!!!!! :D :lol: Férjemnek tutira bejön, főleg mióta közölte hogy a második is lány! :D :D

Manóka,
Mikoltnak ezer gyógy puszi!!! Szegény, remélem, hogy ma már jobb napotok volt!

Pocakosok,
Ha már a magne B6-ról beszélünk.... Ki mennyit szed???? Ti hogy éreztétek ma magatokat?????

Én nem tudom, hogy mi van ma a levegőben de Réka egy igazi ördögfióka volt és ami a hab a tortán hogy Lili is elengedte magát.... Tegnap pl. az oldalamon keresztül szeretett volna körülnézni, ma pedig olyan mintha foci meccs lenne odabent.... De a mai elég brutál, ha nem tudnánk, hogy kislány akkor tuti azt mondanám hogy egy pasi nyomul bentről :D Amúgy Rékának még mindig folyik az orra :cry: de legalább már nem köhög.

Én továbbra is kedden megyek laborba, de ahogy elnézem senki nem csatlakozik hozzám :cry:

Most viszont mennem kell, mert RÉka megint a DVD-t nyomkodja.... :D

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Kicsit hosszú leszek bocsánat, megeredt a nyelvem :shock: :

Valentina, látszik hogy élvezi Viktor, édesek ahogy felfedeznek igaz? Nálunk is megvolt az első homokozás, inkább szembe-szájba homokozás kavicsozás, de olyan jól sikerült hogy a játszótér környékén Beni már nem hajlandó elaludni sem a babakocsiban. Be kell menni, csúszdára mászni, galambokat kergetni, focizni, nagyon belejöttünk 1-2 alkalom után

Vica gratula neked is, most vettem észre a vonalzódat, ezek szerint már tudjátok hogy kislány? Gyógyulást nektek, én terhesen leginkább homeós bogyókat szedtem köptető gyanánt, ha már nagyon ki voltam, talán nyáron már kicsit jobb lesz, eltűnnek picit a vírusok. Nekem talán egyszer hallgatta meg a hasam a védőnéni, nem volt egy profi gépe :shock: .

Steffi, köszi, igazából semmilyen fájdalmam sincs (ezért is vagyok betojva), a fáradságot leszámítva, de ez is azért van, mert nem tudok tornázni december óta. Addig minden nap jártam és vittem Benit is. Jövő héten kiderül. Nekem Olival az a 4 nap a kórházban a pokol volt, míg kiderült mi van: amikor kihozta mellkas rtg-t eredményt a technikus és közölte, ….Anyuka ez nagyon nem negatív, fussanak UH-ra, ott pedig közölték hogy Olinak bélelzáródása van és legyek erős, mert ez egy komoly műtét ha műteni kell, de lehet hogy gyógyszer is elég, majd visszafutottam a gyermekosztályra, ott meg vártam vagy 3 órát mire konzultált a gyermekorvos a sebésszel, és azt mondták minden rendben, az UH orvos véleménye ugyan lesújtó, de az csak EGY vélemény. Úgy hiszem azon a délutánon öregedtem egy pár évet :o . Na szóval ebből csak azt akartam kihozni hogy megtanultam pozitívan gondolkodni, hogy elsőre nem kell megijedni!
Örülök hogy minden rendben a nyaki redővel, hát igen Vida is nagyon klassz doki! Az útvonalat küldöm mingyá :lol: .

Vdorka, azt hittem ez mostani kép 19 hetesen , nekem akkor volt kb ekkora hasam. Ez abszolút testfelépítés kérdése, nincs miért aggódni és nem is érdemes hasonlítgatni magunkat senkihez. Sztem leginkább a medence mérete és arányai számítanak, hogy hogyan fér el bent a kicsi, én mindvégig olyan „hokedlit nyelt” voltam, persze ebben benne van az is, hogy nem is voltak kicsik a drágáim.

Veronikusz, teljesen szép kis pocakjaid  voltak és nem volt olyan nagy egyáltalán, hogyan fért el benne Szofi? Úristen ne hagyd magad, ez a szegény nagynéni nagyon kotnyeles, nincs neki saját családja, akit oktatgathatna? ….
Sajnálom a koccanást, de az a jó hogy legalább senkinek nem lett semmi baja, vannak iylen szar napok, fel a fejjel! Te nekünk elég volt ideiglenesre bejelenkezni a XI-be az ovihoz/bölcsihez, tudod bérelt lakásban lakunk és az állandónk/a lakásunk a nyóckerben van.

Kriszta, a Budaiban (vinni kell beutalót a körzeti orvostól) egy sima vizsgálat volt és beszélgetés, aztán azután doki néni eldönti milyen labor kell, nekünk kellett vinni pisit, kakit, éhgyomri vérvétel volt, ettől nagyon paráztam de olyan ügyesen szúrnak a nővérkék, hogy Oli még csak félt a szúrástól mikor már rég bent volt a tű, szóval észre sem vette. Aztán volt még hasi UH vizsgálat is, doki bácsi kicsit ősz és kócos, de nagyon kedves. Jellemző hogy pont ezt a kórházat zárják be, mikor annyira kedvesek a gyerekhez, nem mellékesen pedig tiszta és modern épületben van/volt a kórház rész. Hozzátartozik hogy a kórházban a belgyógyászok Olíviára (12 kiló 4 évesen) azt mondták hogy úgy néz ki pontosan mint a lisztérzékeny gyerekek a tankönyvekben (csenevész, nagyhasú, stb…), érdekes módon a gastroenterológus doktornő, aki látott már ugye karon varjút  nem tartotta őt picinek, főleg hogy eljutott az agyáig hogy a férjemmel mi is legkisebbek voltunk a tornasorban egészen általános végéig… Szóval nem egy nagy trauma szerintem a gyereknek sem, csak ha nem indokolt teljesen, akkor lehet, hogy nagyon későre kapsz időpontot. Nekem most vezetni kell Oliról egy étrendi-tüneti naplót (étel, ital, kaki, gyógyszerek, tönetek ,panaszok) , az pl. arra jó hogy látom mennyit iszik-eszik naponta. Persze ezt csak akkor tudod, ha otthon van Panka. Az is igaz, hogy a körzeti doki nálunk is csak akkor tartotta fontosnak a vizsgálatot, amire elmentünk magánrendelésre és már nagyon sokszor mondtam, hogy Oli túl nagy mennyiségűt és méretűt alkot a WC-ben.

Paklincs, azt már nem olvastam, sajna, te melyik igazgatóságon vagy? Voltál Mikuláson decemberben, mi igen! Király a versike!

Renéta, Gratula ügyes vagy! Én 4 db diót használtam mosáshoz és valahogy nem volt tiszta érzete a ruhának, persze mosószódát nem tettem mellé. Na lehet hogy mégegyszer nekifutok, köszi!

Barbi! Gratula neked, ez azért már igazán szemtelenség , ez a fiatalság! A férjem dolgozott a Dr. Beckmannál, annak csak környezetbarát termékei vannak és tényleg jók!

Tikó, sztem ne aggódj, elvileg még olyan is van hogy visszacsúszik egy fog valamilyen balesetben és a doktornéni visszahúzza a helyére nyom nélkül. Olívia az ovi udvarán esett el tavaly ősszel, a száját nekiütötte a Frédi-Béni autónak. Be is hívtak azonnal, mert annyira csúnya lett és vérzett iszonyúan hogy összefutott az ovi. Még délután is vérzett mikor cumizni kezdett alváskor és pár napig rettentően fel volt dagadva a szája. Voltunk sebészeten is, de megnyugtattak és tényleg nagyon hamar 2-3 nap alatt begyógyult, pedig teljsen átszakadtak az íny tövében lévő „zászlók”, a sebész doktornéni szerint ezeket általában oviban mindannyian elveszítjük.

Manóka, sajnálom szegényt, tényleg olyan ócskák ezek ajtók, Oli is fél újra a liftektől, egyszer a kezét húzta be a kinyíló ajtó, Meg se szorította, de ez persze elég volt neki. Nekem különben 2 szer is magától megjavult a mobilom a ’nyálas mosás’ után. Csak várni kellett 2-3 napot!

Györgyi, örülök hogy ti is jól vagytok, Jázmin is milyen „nagy” már. Néha Benike is játszik „döglött csótányt”, amikor a hátán fekve rugkapál és hisztizik, már előre félek mi lesz később az igazi dackorszakban! Szoktalak nézni téged, nagyon csúnya dolog ám ilyen jól kinézni, ilyen pici csajszival, tudom-tudom a smink, meg a TV, meg minden, de akkor is! 

Kép

Képurl]
eszesmerci

Györgyi!
De jó hogy te is vagy :D Igen ez nagyon nehéz lehetett de nakem annyi a szerencsém hogy Emmus már nagy és minden mást (inkább bármit :D ) megeszik! Jó utat nektek a francba a dugókkal!!!!

Tünde!
Joghurt az nagyon megy :D Sajnálom hogy nem jó az ovi de bizti lesz jobb! És igazad van ha nem jó akkor nem szabad beadni a gyereket!

Lányok!
Örülök azoknak amiket a tejről írtatok mert tényleg nem issza meg a neki való cuccokat de ma adtam krémtúrót is (köszi Gabi :D) és azt meg nyomta ezerrel ha ez esik jól hát rajta :D

Nálunk is kicsit nyügi volt az este de bazi nagy vihar is olt bizti az volt az oka és most már alszik is :D

Vica!
Lili tudja hova kell fészkelnie magát :D

Borsika!
A finiselőktől állandó helyzetjelentéseket várunk ám ;)

Grétinek meg nagyon boldog szülinapot, Tigri kár hogy már nem írsz :( De ha olvasnál akkor egy képet a szülinaposról, te jó ég már eltelt egy év???

Andi!
Hitel-drukk!!! +++++ sok erőt hozzá durva én tudom....

Tikó!
Hogy van a kis fogacska?

Adri!
Éccakák? Fogacskák kibújtak?

Nah megyek angol házit írni.... :(

Orsi

borsa

Gabi!
Szupi ez a gitár Emmus is szereti mert a sógoromnak van egy pár és együtt szokták pengetni, angol után nagy célom megtanulni gitározni mert a suliban a furulya a kötelező de aki kitalálta hogy az óvónő furulyázzon ....hát nem könnyű egyszerre énekelni is az tuti.....

Orsi

borsa

Ja és Brigi!
Én úgy tudom hogy amig nem mennek a legjobb otthon ha sina zokniban van (nálunk csúszásgátlós zokni a nyerő alján tappancsokkal :D) az utcára magasabb szárú könnyen hajló talpu és emelt sarkú cipő :D

Kati????Eni???,Vali??? gyertek!!!!

Orsi

borsa

Borsa
A furulyát én sem díjaztam a fősulin, de a zongora meg túl nagy ahhoz, hogy magaddal vidd. :lol: Gitározni meg tudsz tanulni magadtól is, van egy nagyon jó könyv, érthető belőle minden. Ha nem gitárművész akarsz lenni, csak a gyerkőcöknek pengetni a dalocskákhoz, akkor ez jó lesz.
Ja, és fog most 1 jött.

Györgyi
Mi még nem beszéltünk itt egymással, de a tv-ben már megnéztelek "magamnak". Jázmin pedig tünemény. :D :D :D
Holnapra dugómentes közlekedés kívánok!

Merci
Még veled sem....
Minden jót kívánok Olinak és Beninek is természetesen. A kórházi sztori most volt? Drukkolunk, hogy minden rendben legyen.

Vica
Lányok is lehetnek focisták! :D :D :D

Zsófival mi lehet? Tudtok róla valamit? Rég nem jelentkezett.

Nyugodt éjszakát mindenkinek!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Tünde: elmondod, hogy miért voltak olyan katasztrofálisak az ovónők? csak mert holnap megyünk Ricsivel beíratkozni, és kiváncsi vagyok, hogy mire figyeljek.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Merci
A 4 egész dió az sok. Elég 4-5 fél. Valszeg azért nem érezted tisztának, mert már úgy megszoktuk, hogy minden illatos körülöttünk. Ha esetleg öblítőt sem használ az ember, akkor valóban ázottkutyaszagúak a ruhák vizesen, de mire megszárad semmit nem érzel. Ezért írtam az illóolajat. Töményebb, mintha öblítőt használsz. Vagyis ezt nem érzed, csak finom illatúak lesznek tőle a ruhák, de csak száradásig. Utána inkább a műszálas cuccokban marad meg az illat, pl.függönyben.

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

hátha vannak olyan dolgok, amit itt ilyenkor érdemes megkérdezni, megfigyelni stb . (ez lemaradt az előzőből)

Kép
Kép
Kép
manóka28

Borsika
Mi lesz a neve Pucerkának? :D Már rég meg akartam kérdezni.

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Györgyi!
Na komolyan hordja a rucit? Azt hittem már rég kuka… Hát holnapra én is csak minden jót kívánok! Ne utálj, de ha előbb indultok? Mondjuk 6-7 körül?!

Vica!
Tőlem a recept! Mingyá küldöm! Gyógyuljon Réka is sok puszka! Hát úgy látszik Lili is élénk lesz, mint Réka!

Merci!
Hú, tényleg nem lehetett semmi amin átmentél! Ilyenkor mindig az jut az eszembe, tök mindegy mit csinál, nem alszik stb, de egészséges legyen!!!! Olyan nagyon fontos ez! Én most a kicsivel is úgy vagyok bánom is én a nemét, csak legyen nagyon egészséges!!! Pozítiv gondolkodás jó, az sokat számít! Az agyunkkal sok mindent tudunk manipulálni! Köszi az útvonalat!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Merci!
Nálunk (kop-kop) úgy néz ki, rendeződik az evés, bár kissé válogatós a nőci. Most 12 kiló körül van. De ő 2,25-tel született. Viszont amióta nem nyomatja a tejet ezerrel (reggel-este cumisüvegből), csak pohárból reggel-esete kb. 1-1 decit, nincs olyan nagy pocakja. Most a vajas kalács a sláger. Kak egy-kettő van naponta, de inkább bogyeszos, vagy normális, nem sok és nem lágy.
Horror lehetett a János. Még jó, hogy nem lett igazuk. És végül a Budaiban kihoztak valami allergiát Olicskának?

Steffi! Tök jó, hogy moinden OK. Vida meg.... :)

Mai nap: Elég nagy nyüzsi volt odabent, de én már nem tudom megkülönböztetni a frontot a nemfronttól, mert állandóan nyüzsi van.

Voltunk ma szülésfelkészítőn. Rita tartotta félig.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Köszi a köszöntéseket! Aranyosak vagytok! Jól esik most főleg, hogy egyedül vagyok itthon.

Borsa,
itt vagyok és a helyzet még változatlan, még egyben. De már parázok kicsit, úgyhogy alakul a csomag (köntös, türcsi, stb..)

De a babaruhák egy részét még szombaton tervezem beszerezni, jön valaki a börzére?

Emmus és a nyúl! Édi lehetett!!! Nincs fotó véletlen?

Tényleg, azt is meg akartam kérdezni, hogy ha a rucira az van írva, hogy max 40 C, akkor hogy fertőtlenítsem? Elég egy mosás és vasalás? A vasalást bírják?

Barbi,
Rába kutyánkat evezés közben találtuk, s ő volt az egyetlen, aki akkor nem kényszerfürdőzőtt (éjjel borultunk és őt áttettük egy másik - profibb - csónakba, majd visszakaptuk, mikor mi már a parton szárítkoztunk, erre ők borultak :shock: és mindenki más), ami neki a törött csípőjével, 2 hónaposan irtó nagy mázli volt. Itthon aztán két csontműtét várt rá.
Anyu aztán úgy nevelte, mintha kb az öcsém lenne, szóval megtalálta a tutit! :lol: :lol:

Veronikusz,
na jól elírtam a mondandómat, de a lényeg, hogy értetted. Szóval napi 2-t szedtem Magnerotból meg néha pezsgőtablettát is. Nemtom, mennyi a napi plafon, de szerintem nem gáz, ha néha feljebb megy az ember, hiszen ez úgyis felhasználódik. De nem értek hozzá, szóval ez nem tuti.

Adri,
Pucérkából Boglárka lesz nagy valószínűséggel (mivel cerkája nincs :) ). Csak nekem esik nehezemre hozzászokni.. De múltkor a párom beszélgetés közben elejtette, hogy "és akkor majd én viszem Bogit a nyakamban" és ez úgy megtetszett, hogy beadtam a derekam.
Nálatok könnyen ment a névválasztás? A Marcell (és a Márton is) nekem is nagy esélyes lett volna.

Zsófi nekem is gyakran eszembe jut, vajon mi lehet velük? A sziget-séta óta a kölesgolyóról Léna és Martin jutnak eszembe.. Olyan édesek voltak! :D

Ja és mégegy kérdés:
szoptatós melltartót ugye érdemes már a kórházba vinni? Mekkorát, mennyivel nagyobbat vegyek, mint a mostani? Milyet tanácsoltok?

Holnaptól virágkiállítás a kertészetin. Jön valaki?

Aztán este jön haza Apjuk, valami fincsát kéne főzni is. Úgy örülök, hogy mostmár nincs több utazgatás júniusig! Ehhez ragaszkodtam! :wink:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?