A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

helló
Ada, jó hogy visszarázódtál! babakocsival kapcs mit gondoltál bizniszelni?

Recca, írok mélt
bocs, h csak most, tegnap be se tudtam kapcsolni a gépet
most meg mind2 gyerek alszik még, mint a bunda!!!!
Isti nővérkéje is itt aludt, és jó hatással vannak egymásra, mert Isti tegnap este 8-kor feküdt le... Kép

votiv 8)
votiv

Jucus: eszembe fogsz jutni Kép

Kriszti, Moose: én anno 4D-n a mammutban, a Melissa biocenterben voltam, 2szer is, és nagyon meg voltunk elégedve. 20 perc mozi, kapsz igény szerint cd-t, dvd-t, vagy videot. Mindent látsz, meg apa külön is, mindent elmagyaráznak, mi-micsoda. meg fényképsorozatot is adnak, pluszban. Ha már az ember kiad egy kalap pénzt, akkor merem ajánlani Kép

Kiszta: ha rajtam múlna, már ma megszületne Kép
macskanyu

Zanza,
Isten éltessen sokáig, amig... Kép
Már hiányoztál, ne tanulj annyitKép

KépKép
fibi

Kriszta! Nagyon koszonom a szamot! Felhivtam oket es meg is mondtak (49 nanogramm es 1.3 MOM, allitolag ez tokjo) es aztan felhivtan a bartfai uh-t es aszontak, most nincs idopontos delutani rendeles, de a heten 8-13 kozott barmikor mehetek, ugyhogy mindjart indulok is!! Kép

Mindenkinek boldog mindefelet!

bolgodeskivancsimoose

Pocak, legyszi a havat szoritsd le szerdara, mert engem csak szaraz idoben visznek mayaba!!
moose

Magdi! Lencsi 3 hónapos koráig falt, mint a gép, utána elkezdte azt, hogy mikor üveget látott (v .cicit) sírt, mint a fene, és nem akart enni. próbálam tukmálni, de annál rosszabb volt. aztán nagyon nehezen, de ráhagytam. úgy döntöttem, ha kevesebb adaggal is beéri, és így is hízik, nem fogom erőltetni neki a kaját. úgyhogy van, hogy most csak a felét eszi az így is csökkentett adagnak. néha a frász kitör emiatt, de kezdek belenyugodni.

Dóra! mire írtad, én már láttam egy kockafalót a vaterán Kép ,valószínű a Jucusét. Anyósnak megadtam, hogy ilyet vehet. Kép

Reggel korán nem Lencsi, hanem egy szerencsétlen autós ébresztett (kaputelefon), mondván belement a ház előtt parkoló piros hondába. igen, nagyon szeretnék egy olyan piros hondát, de szerencsére nem az enyém. a hondásék megszívták, mert nem vették fel a kaputelefont, persze a jóindulatú rontopál hagyott nekik cetlit.

ancsipancsi

Moose! szvsz a legnagyobb tömegben fox érkezni. Én kifigyeltem, hogy ott pénteken kora reggel nincsenek annyian.

ancsipancsi

Ancsi! Te most ne rontsd el a kedvemet, mert a buszvezeto mokusok ele vetlek!! Majd biztos pentekig varok, mikor mar miota tukon ulok, ugyhogy most akkoris megnezem a picibabam, ha piros mikulasok potyognak az egbol, vagy mezeskalacsteszta onti el a varost es leall a kozlekedes, mert mindenki beleragad es a buszok meg az autok tetejen atmaszva tudok csak eljutni a korhazig! Uff.
moose

MacskanyuKép
FULOPKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE,MAAAAAAAAAAAAA GYERE MAR KI LEGYSZIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!MEGLATOD,ITT SOKKAL SZUPEREBB!!!KépKépKépKép
Hatha hatasos.

MooseKép
Nagyon szivesen!!!!!
Es DRUKK-DRUKK AZ UH-RA!!!!!!!!!!!!!!!!En sem birnek varniKépKépKép

Pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz!!!Senki nem tud nekem vmi biztato infot adni Bcg ugyben??

KetsegbeesettKriszta es HabtapitmamarszazadszorszerszedoAkosom

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Vazzeg!!
Elfelejtettem.

MooseKép
ORIASI GRATULA AZ AFP-HEZ!!!EZ VALOBAN SZUPER EREDMENY!!

FeledekenyKriszta es VegremassalfoglalkozoAkos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Boldog nevnapot Zanza!

MoosKép Orulok, hogy rendben az afp eredmeny! Jo uh-zast!

Lanyok, en nagyon elszegyeltem am magam! Mit nyavajgott itt par rovidebb ejszaka utan? Pedig tudom, hogy szegeny kicsi szivem azert vergodott ma is, mert sorban jottek ki a pukik...Kép

Votiv, Kriszta, en is Praxisban voltam, de nekem nem volt rossz tapasztalatom... pedig ugy kezdte a szonografus (Gyorfi M.), hogy a baba a hatat mutatja, ugyhogy nem fogjuk latni se a kis arcat, se a nemet, raadasul nem is akart megmoccani. Aztan szerencsere felebredt es forgolodott kicsit. Mikor elmondtam, hogy faj a hatam, akkor visszafektetett es megnezte a veseimet is...
Sajnalom, hogy nektek csalodnotok kellett.

Macska, sorrol en is hallottam, de nem szeretem az izet.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Kriszta, sajnos nem tudok segiteni, de remelem mas igen, mert Katinak sem akarodzik kifakadni az oltas...
OnzoDori

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Jó reggelt !

Ada , Bkriszta ! De ügyik , gratula hozzá !!!!

Kriszta ! Semmi gondot nem fog okozni . ( legalábbis egy másik fórumon többenis kaptak újra , probléma nélkül ) , ja és észrevehető lenne , biztos nem néztétek el .

Moose ! Az szupi eredmény !
Kutyusnak már lett gazdája ( mellesleg nem puli , de azért aranyos Kép)

Wiw -en : térkép nem nem is működik régen lehetett használni , lényegében megmutatta kinek ki az ismerőse .

Kép
Kép
greenolive

Kriszta: ha addig nem kapsz választ bcg ügyben, majd jól megkérdezem Pocakot, Õ biztos tudja.
Biztatást köszi, átadtam Kép Remélem lesz eredménye Kép

Dorka-mama: nem muszájos sört inni, csak egy lehetőség Kép Kép Kép
macskanyu

kriszta,
én sem tudok de sztem ez azért nem lehet "elnézni"Kép
ha kifakad akkor azt azért legkésőbb fürdésnél észre vetted volna és utána tök sokáig heges marad,legalábbis nálunk.....nálunk nagyon nagy volt a pukli és nagyon kifakadt és b kb 8 hónapos volt mikor még mindig heges volt nekiKép
és ha kétszer kapna-ami persze nem így lesz-akkor nagyon védett lesz,semmi baja nem lesz,hidd el!!!!!!!!!!b-nak volt a számárköhögése és utána beoltották szamárköhögés ellen....szóval no paraKép

okosgigiKép
Vendég

moose,
tök jó az afp-dKépigaz fogalmam sincs róla mi a jó de gratulálok hozzáKép
remélem már úton vagy.....
mintha magamat olvasnámKép
Vendég

KÉRDÉS:nőgyógyászati uh-n ha monjuk nézik a nyálkahártya vastagságát és meg van adva hogy 47mm akkor az mikrométer????????????????????
Vendég

Gigi: nem 4,7 ????
macskanyu

Votiv,
nem tudod véletlenül, hogy a cinnabaris mire való? Még anno a homeos dokim irta fel nekem, és elfelejtettem, mireKép Megint kiujult az arcüreggyuszim, és keresem, mit vegyek be...

KépKép
fibi

macs,
így is úgy is,csak gyors példa volt,adat nem volt valósKép
nyálkahártya:3,4mm
uterus:47X24mm
ez most mikrométer??????mind a kettő??????
Vendég

ööööö, Megfogtál Kép

mivel uterus= méh, gondolom, ez utóbbi is miliméter lehet és a méh belső átmérőit mutatja..
..és akkor a nyálkah. is lehet miliméter

bizonytalanadolgábanmacska
macskanyu

Jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó Reggelt!
Nem mintha most keltünk volna, csak most értünk haza a csavargásból Kép
ada007

Votiv!
Kereslek.

KISNYUSZINAK ÜGYES AZ AFP-je Kép Hajrá Moos, át a mézeskalács városon!

Kriszta: semmi infóm nincs bcg-re, de az biztos, hogy NeM LEHET ELNÉZNI!!!!!!

No, lépek tanulgatni.

Csók, Ada
ada007

Zanza, BOLDOG NEVNAPOT!!!

Ada, de jo, h vagy megintKép. mar kezdtem azon filozni ki/mi banthatott meg ennyire. bar lehet, h csak nem ertel rankKépKép

Moose, raksz fel kepet kisnyuszirol?Kép

Macs, ezt a nehany napot mar igazan kibirodKépKép. na jo, ha megse, akkor ne felejts el ertesiteni minket!!!!

ILdi, a cipelest leszamitva tudnal jonni, ill. jonnel szerdan majaba?Kép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Most lett kész az egyik karácsonyi ajándék:
Ez egy tálca, mozaikozva:
Kép
macskanyu

macs,
ütős lettKép)))))tekem is teccik a mozaik csak úúúútálom csinálniKépinkább hímzekKép)))
Vendég

Macs, ez nagyon szep!!KépKép de hany kilo egy ilyen?Kép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Nincs mérlegem Kép Kép
De nem nehéz, igaz a tálca sem több 4 személyesnél Kép
macskanyu

Ez meg a majdnem kész ágytakaró..
Kép

..á la pecsvörk
macskanyu

fúú, Macs, le vagyok nyűgözve!!!

Fibi, sajna nem tudom, de beírtam a gugliba, és nem lettem okosabb Kép

Boldog Zanzanapot!

votiv 8)
votiv

Dóra, meg Ficánka: Sőt Votiv is, ha tudod:

tegnap mondtatok nekem egy homeós bogyót, amit érdemes a málnalevél tea mellett szedni, akár vajúdás közben is. De sajnos elfelejtettem a nevét.. please help míííí... Kép
macskanyu

Macsek,
cimicifuga és/vagy caulophyllum
lehet a kettőt felváltva, fél-fél óránként öt golyót

votiv 8)
votiv

köszönöm Kép és milyen potenciálban?
macskanyu

En csak caulohyllumot szedtem, naponta ketszer ot golyot, aztan vajudaskor, de nem ilyen surun. Vegulis igy baromi gyorsan tagultam.Kép

Macs, fantasztikus ugyes vagy! Nekem nem lenne turelmem hozza, pedig nagyon tetszik.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

9
De majd Votiv megmondja a tutit, a patikaban csak ez volt...

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Recca és Mindenki!
Már többen kérdeztétek, hogy ki bántott meg, de egyszerűen csak NEM VOLT IDÕM ÉS ENERGIÁM jönni. Nyugi. Ha valaki megbént, annak megmondom, hogy ne tegye többet, különben nem marad egyben Kép Ismertek!
Csók
Most pl. lelövöm a netet, megyek tanulni.
ada007

Fülöpke Anyukája!

Te nagyon ügyes és türelmes vagy!Szépségeseket készítettélKép

Juc
20170114224602

Macs, az én bábakönyvem szerint a legalacsonyabb potenciál kell, azaz 5CH vagy D4 - attól függően, hogy Boiront, Remediát avagy patikai gyártmányt akarsz

minőségben állítólag nincs különbség, árban is alig-alig, de a Borion bogyói olyan rémesen nagyok!

Isti már fél éves kora maga elszopogatja a többi féléből a homeót, a Boiront a mai napig kiköpi...
(meg vmi csúnya pletyka szerint fémtartályokban készül, és ezért nem is az igazi)

én akkor éreztem a nagy különbséget, mikor legutóbb alkati szer meghatározáson "házi" készítésű golyócskákat kaptam, és azoknak éreztem a valódi ízét!!!

de azért a boiron bogyók is hatottak sok bajomra, szóval nem ócsárolom őket többet

votiv 8)
votiv

Zsan, azért egyházat alapítsunk, mert az a nagy durranás. pénz, siker, hírnév...Kép ugyan leginkább hosszútávon térül meg Kép de azért nagy biznisz!

egy barátnőm tesójáék alapítottak egy egyházat (100 aláírással már lehet), és megtették magukat "papoknak", hogy elkerüljék az akkoriban kötelező sorkatonaságot Kép
aztán később meg maguknak adták az 1%-aikat Kép és elmentek belőle bulizni Kép

na, mit szóltok?

votiv 8)
votiv

és Macs, a félóránkénti adagolás már a vajúdásra vonatkozik, de remélem így is értetted, és csak fontoskodom itt Kép

votiv 8)
votiv

dekopácsolók, léci valaki magyarázza el nekem, hogy kell úgy csinálni, hogy ne gyűrődjön KépKép
desperate housevotiv

votiv 8)
votiv

Votiv,
no problem, most Hydrastist vettem be, remélem, használ.
ez az egyház dolog nagyon brutál... én most ezen a tüntetésen is kiakadtam eléggé...

KépKép
fibi

Macs,
teljesen együttérzek Veled, hogy nagyon várod Fülöpkét...
én tavaly karácsonyra voltam kiirva, és nem mentünk le Bajára a szülökhöz, meg szilveszterkor sem "buliztunk", aztan csak januárban bujt elö BálintKép

KépKép
fibi

Votívia : értem én, ha jól a számba rágják Kép és köszönöm. Jól be is szerzem őket. És Dórinak is köszönöm Kép

Dóri: nem baj,ha nincs türelmed hozzá, ha megmondod, mit és milyet szeretnél, megcsinálom. Kép

Jucus: köszi Kép

Dekopácsban nem tudok segíteni sajnos, mert olyat még nem próbáltam. Kép
macskanyu

Fibi: én még el is mernék menni bárhova, ha mondjuk reggel még nem érzem hogy nem kéne elindulni, de a Zapája sokkal jobban izgul nálam is. Amilyen cserfes csajszi már most is Fülöpke, nem csodálnám azt sem, ha szenteste kopogtatna, hogy itt van. Kép
macskanyu

Sziasztok!

Köszi a névnapi jókivánságot!

Macs, nagyon szépeket gyártasz. Látom még ráérsz.Kép

Kriszta, mi kaptunk másodszor is BCG-t és semmi baja nem lett. Az elsőnél a heg először meg volt, aztán rá 2 hétre eltűnt. Ez volt március környékén, szeptemberben kapta meg a másodikat és utána 6 héttel kifakadt, de úgy, hogy se ő, se mi nem vettünk észre semmit.
zanza

BK-fanok, hallottátok, hogy a Farkasházi Réka meg a Németh kristóf összemelegedtek? Farkasházinak még nincs két éves a gyereke, és már tropa a házassága
rémes, hogy lassan egyetlen celeb se tud már "normális" családi életet élni... Kép

votiv 8)
votiv

Kriszta, nekunk a bcg egy csomoszor kifakadt. De latom, hogy masok mar tudtak segiteni.

Votiv, ez az egyhazsztori tokjo Kép Kép

Atmasztunk a mezeskalacsvaroson, de lehet, hogy mindjart megyek megegyszer, mert most is lattak egy olyan vizzel teli izemicsodat a baba buksijanal, mint nyuszinal ilyenkor. Ugyhogy ma mehetek a dokimhoz beutaloert a genetikai uhra... Kép

Rec, kepet nem kaptam, mert nem mukodott a nyomtatojuk. A videorol meg nem tudom athuzni, mert meg megnezni sem tudom itthon. Miert nem dvdt nyomatnak? Mi az a video?

aggodomoose
moose

Moose, ne félj!
nekem is volt, Isti is jól van, Nyuszi is.
ezek sportot űznek abból, hogy a frászt hozzák az anyákra, ráadásul az ünnepek előt???!!!
irgumburgum

votiv 8)
votiv

Votiv: NK két hónapja még kisírta a szemét,hogy szakított a barátnőjével. Háááát... Kép

Moose, te meg ne aggódjál, mert látod Nyúlnak sem lett semmi baja és a Mikronyúlnak sem lesz. Videoról egy tunellel át lehet digitalizálni, Fülöp első videos UH-jánál is így csináltuk. Csak egy kölcsönvideo kell hozzá.
macskanyu

Moose,
ne izgulj, B-nak is lattak vmi cisztaszerüt, jol ramijesztettek, aztan szepen felszivodott...

Macs,
Fülöpke=csajszi, ez joooKép

Hu, mi hétvégén olyan jokat csavarogtunk - vásárlás, barátok, stb -, meg most is nagyot sétáztunk a napsütéses csillogó hóban, hogy teljesen fel vagyok töltödveKépKép

KépKép
fibi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?