Sziasztok!
Én is vagyok ám, csak készül a meglepi mindenkinek
Mi most éppen lökésterápiázunk Marcival az echinaceából, mert kissé sz@rul vagyunk. És még Balu is elkezdett köhögni

Remélem azért szerdára elmúlik, mert szeretnék menni Maya, tehát Moose szorítok a hómentességért szerdára. Igaz, oda csak én megyek Baluval
Macs: én is annyit tudok bcg-ről mint a többiek, attól hogy 3 gyerek van még nem lettem doki, sőt...

Egyébként tényleg úgy van, hogy ha egyáltalán nem látszik semmi, akkor újraoltanak, Balunak sem fakadt ki, de van egy nagy pukli ami jó pirosaslila és már ez is elég volt a dokinéninek
Moose: hajrá csajok

Nyuszi nem alszik??? Pedig szorítok!!! Mi apánk is szundizik most, meg az összes fiú, szegény csajszim meg tornázik

Apa most piheni ki az egész éves melót

3 napja minden du alszik
Macs: tényleg szépek

, ilyenkor sajnálom, hogy nincs helyem

Van öszvisz 2 asztal (egyiken szgép, másik Bendi íróasztal) meg egy pici konyhapult. Így nem lehet szépségeseket gyártani, mert Marci még nem alkalmas rá, hogy az orra előtt ügyeskedjek. Ja, időm sincs, de az nem lenne gond
Fenyő: mivel a csaj szobája zárható, ezért ott lesz, aminek Õ nagyon örül, ez szinte már egy ajándék neki

És én is kíváncsi leszek Marci mit fog szólni, most Õ van abban a korban amikor csodálni lehet a csodálkozását
Egyenlőre ennyi, majd jövök még ha kész a meglepi, meg ha apa hagyja
Pusz: Pocak