A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

moose,
aggódni szabad,mértékkelKépés nincs gond,nyuszinál se volt,istinél sem,úúúúúútálom ezeket a a a ......nem tom kiket akik halálra rémisztik még azokat a kismamákat is akik nem az elsőt várjákKépés hiába tudod hogy minden ok,azért csak stresszel hogy menned kell......hova küld genetikai uh-ra?
Vendég

És nekünk nem lesz karifánk, mert nem leszünk itthon január 7-éig...
nagy dilemma volt, lévén Balint elsö karácsonya, de most az eszünkre hallgattunk.

KépKép
fibi

HELP
nem tudjátok, hol lehet cserepes fenyőt venni?

votiv 8)
votiv

Fibi: totál irígy vagyok!! itt nincs egy kanyi szem hó se Kép És Fülöpke = Filippa Kép még pontosabban Diána Filippa Kép Csak valahogy rajtaragadt ez a Fülöpke Kép
macskanyu

Fibi, ahová mentek, ott is lesz fa, nem? hát akkor meg minden rendben
de ha nem is lenne, úgyis annyi "karácsonyfát" látni úton, útfélen Kép

gyerekkoromban ha mentünk vendégségbe/unokatesókhoz stb, tesómékkal versenyeztünk, ki tud többet megszámolni Kép jó játék volt Kép

votiv 8)
votiv

Votiv: kb.merre lax? mert lehet kapni pl. A XV.ker. Szentmihályi-Régifóti u. sarkon levő kertészetben is, meg az Örs Vezér terétől egy pökésnyire levő díszfa-suliban is, meg tudok még mondani, ha megírod, hogy merretájt lenne neked jobb..
Vagy szobafenyőre gondolsz?
macskanyu

Ok, annyira nem aggodok, multkor jobban megijesztettek, mert akkor csak ugy mellesleg megemlitettek, mikor mar epp mentunk kifele az ajton, de most mar rogton az elejen megbeszeltuk, meg hogy nem veszes, de nekik mindenkit tovabb kell kuldeni, ha barmi van. Persze azert aggodok, de rendesek voltak, ugyhogy bartfaival semmi gond. Ja, es ugy tunik, mi csak csupa ugyanolyan gyereket tudunk, mert ez a bibije is ugyanolyan, mint Nyuszie, a huvelykujjat is ugyanugy szopizta most, mint Nyuszi, meg a holgyberendezese is ugyanolyan, ha jol lattuk Kép szegeny apa teljes elnyomasban fog elni, nemsokara mar harom hisztis no fog ugralni a fejen Kép Kép

Gondolom a Szabolcs utcai Hba kuld a dokim, multkor is oda kellett mennem, de mindjart felhivom.
moose

Moos: jó, hogy nem aggódsz annyira Kép ügyes vagy!

Hát, ennyit a nettelen tanulásról. Nembírom tovább. Kiborít a vállgazd., ill. a könyv. Minden egyes kib.... bekezdést 3× kell elolvasnom, mert a hülyebuzikakamatyi közgazdászok képtelenek emberi nyelven leírni, hogy ha valami ócsó, akkor azt többen meg tudják venni. Helyette írnak 15 tagmondatos tabloidokat, oszt fejtsd meg, hogy melyik benne a főmondat, meg hol az alany, meg az állítmány.....éljen Pázmány!
Vazzeg.
Ada

Macs: Filippa? komolyan?
ada007

Fibi, en sem veszek fat, mert szerintunk eletveszelyes ilyen kisgyerek mellett. Nagyon fog hianyozni, de majd jo sok beiglit eszem, meg forro kakaot iszom a karacsonyi becsi bogreimbol, meg karacsonyi dalokat hallgatok, meg filmeket nezek meg a tobbi karacsonyi cuccot szetdobalom a lakasban (plussszarvasok, fenyofaparnak stb) Kép es annak meg orulok, hogy sporolok, mert tavaly olyan dragan kaptam fat, fuu...

Apa biztos rakeszul a nyuzasra, mert o most alszik. Bezzeg a kisholgyem inkabb ceruzat eszik, a macska farkat huzza, meg jatekteharautot szerel...
moose

Macs,
szépeket csináltál, én becsülöm, akinek van ehhez türelmeKép Tölem nagyon távol állnak ezek a kézimunkák, meg a dekopács, üvegfestés és tsai. Csak csodálni szeretem öket, mint a szép Monet festményeketKép Alkotni meg mást kell nekemKép

KépKép
fibi

Ja Gigi, kidobhatod a holdnaptarad, vagy miacsudad, amit kaptal!! Es megverheted a josnot Kép
moose

Macs!
Votivnak az messze van...

Votiv!
...viszont ami esetleg közelebb: Fitoland a Szoborparknál, vagy Kamaraerdőnél az a nagy kertészet, jaj milyen garden...szal valami garden...a lényeg, hogy érdemes ilyen helyen venni, mert mikor mi először vettük noname helyen kiderült, hogy csak valami sz@r homokos agyagban volt szegényke, és le is volt vágva a gyökeréből. Így másodszor már a izégardenben vettük, de nem is cserepeset, hanem földlabdásat, mi ültettük be cserépbe... két évig ő volt a karácsonyfánk, most egy évet hagyjuk pihenni, így idén vágott lesz... végre egy jó nagy normann, hogy Petra örüljön Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Macs,
ne irigykedj, mondom, költözzetek ideKép
Viccen kivül, szép itt, meg jó itt, de megvannak a maga hátrányai... pl kocsi nélkül még a postára/boltba sem tudok "leugrani"...

Votiv,
persze, lesz a bajai és a gárdonyi nagyszülöknél is karácsonyfaKépKép Jaaaj, már alig várooomKép Olyan kiváncsi vagyok, Bálint mit szól majd az ünnepekhezKép

Moose,
igen-igen, ez a másik indok: folyton azt kellene lesni, B mikor rántja magára a fát...
ja, és a harmadik indok: nem járulunk hozzá mégegy fa elpusztitásához (tavalyelött vettünk gyökerest, de bénák voltunk, mert kiültettük, és mégis meghaltKép)

KépKép
fibi

Ada: komolyanKép Szóval az úgy volt, hogy semmit nem tudtunk még a bébicsekről, csak azt, hogy van. És mertmivel valahogy szólítani kellett, elkezdtük Fülöpkézni. Aztán mikor a 25.hét tájékán kiderült, hogy csajszi, elkezdtünk nevet keresgélni neki és megegyeztünk Macskapával a Diánában. Majd továbbra is Fülöpkéztük, így aztán megkapta második névnak a Filippát, hogy "hivatalos" legyen a becézete. De tetszik is ez a név Kép

Fibi: örülök, hogy tetszik Kép szívesen csinálok neked is ilyeneket Kép És költöznék én, Kép majd tavasszal meglássuk.. Kép
macskanyu

Macs,
még nemis hallottam ezt a Filippa nevet, de jó, érdekesKép
Tényleg csinálsz nekem is? Nagyon ari vagyKép Akkor 30. szülinapomra rendelek isKép
Ha költöznétek ide, majd keresek Nektek jo kis házat a környéken cserébeKép

Ada,
megértelek, nem irigyellekKép Amiota otthagytam a sulit, olyan szabadnak érzem magam, sokkal többmindenre van idöm.

KépKép
fibi

Macs! EZT A TÜRELMET????!!!!! Kép Szep dolgokat tudsz csinálni, grat. Csodállak Kép

Dora, szóval a rossz "pocak-manó" bántotta a Katicádat. Amikor az Orsi nagyon szenved miatta, akkor jön a szélcső Kép Kép Nálunk bejött. ÚÚÚÚgy nyomja kifelé azt a rosz manót, hogy csak úgy rotyok Kép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Sziasztok!

Én is vagyok ám, csak készül a meglepi mindenkinekKép

Mi most éppen lökésterápiázunk Marcival az echinaceából, mert kissé sz@rul vagyunk. És még Balu is elkezdett köhögniKépRemélem azért szerdára elmúlik, mert szeretnék menni Maya, tehát Moose szorítok a hómentességért szerdára. Igaz, oda csak én megyek BaluvalKép

Macs: én is annyit tudok bcg-ről mint a többiek, attól hogy 3 gyerek van még nem lettem doki, sőt...KépKépKép Egyébként tényleg úgy van, hogy ha egyáltalán nem látszik semmi, akkor újraoltanak, Balunak sem fakadt ki, de van egy nagy pukli ami jó pirosaslila és már ez is elég volt a dokinéninekKép

Moose: hajrá csajokKép Nyuszi nem alszik??? Pedig szorítok!!! Mi apánk is szundizik most, meg az összes fiú, szegény csajszim meg tornázikKép Apa most piheni ki az egész éves melótKép 3 napja minden du alszikKép

Macs: tényleg szépekKép, ilyenkor sajnálom, hogy nincs helyemKép Van öszvisz 2 asztal (egyiken szgép, másik Bendi íróasztal) meg egy pici konyhapult. Így nem lehet szépségeseket gyártani, mert Marci még nem alkalmas rá, hogy az orra előtt ügyeskedjek. Ja, időm sincs, de az nem lenne gondKép

Fenyő: mivel a csaj szobája zárható, ezért ott lesz, aminek Õ nagyon örül, ez szinte már egy ajándék nekiKép És én is kíváncsi leszek Marci mit fog szólni, most Õ van abban a korban amikor csodálni lehet a csodálkozásátKép

Egyenlőre ennyi, majd jövök még ha kész a meglepi, meg ha apa hagyjaKép

Pusz: Pocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

Hali,
egyik vizsgáról ki. Holnap másikra be. Jók legyetek, mert Adát rátokszabadítom. Kép
Macs,
téged meg majd megnézlek jövő ilyenkor, akkor is lesz majd időd ilyen szép izémicsodákra? Kép Egyébként gratula.
Moose,
nem viszek beiglit senkinek (önzőneet) de Mr neet és jómagam fenemód szeretjük ám! És ki szeretném próbálni a Jucus-féle mézest is. És sorolhatnám. De majd gondolok rátok, valaki vigyen egy ölbegépet, és írjatok, mi van. De az sem jó, mert akkor odaégetem a sütit..
neet
neet

éS MÁR BETOLTAM EGY DOBOZ rAFFAELLOT IS (bocs, a cl bezavart), pedig csak 10 perce alszik LH Kép Kép Kép
Rossz hatással van rám a közgáz.
Ada
ada007

Fibi: mikor van a 30. szülinapod? Kép

Magi: köszi, de nincs miért csodállani, mert szívesen csinálom, főleg ha tudom, hogy örül neki valaki Kép Mi az a szélcső???

Pocak nézzél méleket!! KépKép
macskanyu

Magdi: szia, akartam már írni neked, hogy én szept.1.-én mentem haza a kórházbólKép És aznap született Balubaba amikor Dóráék mentek haza. Váltogattuk egymástKép
Ha gyorsan tudsz nekem képet külden, akkor Orsi baba is szerepelhet a meglepinKép Bővebben emilbenKép

pocakpacni

bocs... Magdi d-lemaradt..
macskanyu

Bogárka,
New Gardens. Kép (Régen mindig Kew Gardens-nek olvastam, sztem nem véletlen...)
neet
neet

Ada: a közgáz tudvalévően árt az egészségnek Kép pláne így karácsony előtt Kép én már csak tudom, karácsony előtt volt kg szigorlatom anno.. brrr...

Fibi: Filippa a Fülöp női megfelelője Kép
macskanyu

Macs: láttam! nagyon aranyosak! Ja és szüjjémá, mert egész hétvégén minden telefon csippanásra azt hittem, hogy Te írsz, hogy indultokKépKépKép

pocakpacni

Pocak: figyeld meg, a büdös kölke elhúzza januárig Kép, addig meg csak stresszel itt engem is , meg minden érintett felet a fájásokkal, meg egyebekkel.. Kép
És akkor most ne is telefonáljak neked addig, ameddig nem kezdek szülni??? Kép Kép Kép
macskanyu

Macs: azért telcsizhetsz, max. kezdd úgy, hogy még nem szülökKép

pocakpacni

Doki aszonta, ne menjek meg sehova, elobb megnez o is a jovoheten. Es ki volt akadva, hogy mostanaban mindenkit ilyen plexus choriodeus cystaval kuldozgetnek tovabb.

Ja, es en egyszer voltam a Praxisban nyuszival es feloraig nezegetett alaposan egy doktorneni (Kalman M), meg meg is kerdezte, hogy mik voltak eddig, es mondtam ezt a buksidolgot es azt is nezte, szoval tokjo volt. Ugyhogy egyszer majd most is elmegyek. De csak egyszer.
moose

Ja Green, te is megkaptad az emailt a kutyarol? A barataink baratai vagyunk? Je!
moose

Moose!

nem mondod,hogy nem lesz fátok?szegény Nyuszi!
Felteszed egy asztalra és már nem is veszélyes.Nálunk mondjuk idén a földön lesz,de két kölökkel ugye minden könnyebbKép
Nem parázok annyira.

RECCA!

Nincs még nyitva az orvosi rendelő a lakóparkban mert semmi más sincs ott.

Panna 8 kg,és 69 cm.ma mérte doki és kérdezte,hogy tervezem-e agyhártyagyulladás elleni oltást beadatni és mondtam,hogy NEM.Aztán nem is kérdezett tovább de én sem kérdeztem,hogy Õ hogy áll a kérdéshez.

Soma már csak jövőre megy óviba és itthon vagyunk 3-n együtt egésznap és tök jó!És nem kell reggel 8-kor kelni ,hogy 9-ig beérjünk .Nekem ez a halálom.Nem tom,mi lesz ha iskolába kell menni majd.

Juc
20170114224602

Macs,
2006. február 23. Kép

KépKép
fibi

Votiv!

Én hallottam a NK-FR affért de most a Storyn akadtam ki.Liptai Klaudia terhes,igaz,hogy ő nem akar beszélni róla de az a szennylap kötelességének érezte tudatni az olvasókkal,hogy 7 hetes terhes.Én elég toleráns vagyok meg olvasom is,tehát fogyasztom a bulvárhíreket de ez azért brutál.Főleg,hogy már elvesztett egy gyereket és ezért is babonás.

Juc
20170114224602

Votiv: mi is a Szoborparkosnál vettük tavaly Zebulunt. (karifánkat).Szerdán viszek neked mindent, ma beszereztem őket.

Ada: jaj, de jó, hogy nem nekem kell tanulnom. Igy is kész vagyok, mi lenne még ha ilyesmit kéne csinálnom.

Most ennyi, hív Fannybébi

Kép
Kép
johanna1975

Na ennyit a só-liszt gyurma "kiégetéséről". Szószerint sikerült kiégetni a dolgotKép, így holnap megint fel kell kérnem Rékát, hogy adja kölcsön a tenyérét, mert azt nyomtam bele a masszába. Ez lett volna a nagymamáknak az ajándék.Kép

Votiv, nézd meg a www.rugyecskek.hu-n, hátha találsz neked megfelelő helyet karácsonyfa témában. vagy a www.kothalo.hu-n még esetleg.

Macs, szélcső egy nagyon praktikus találmány. Ha a gyermek nagyon küszködik a gázokkal, akkor ezzel lehet rajta segíteni. Kb. 10 cm-es gumicső. Használat előtt bekrémezed, babapopsiba be kb. 2 cm mélyen, aztán picit mozgatni (mi még a babapocakot is masszíroztuk), és időben elugrani.Kép Ennyi a szélcső röviden.Kép
zanza

<font color="0000ff">Sziasztok!
Találkoztatok már itt Magyarországon ilyen borral? Megköszönném, ha megmondaná valaki a lelőhelyét, ez az üveg Kanadából van:
Kép</font>

KépKépKépKép
proone

<font color="0000ff">Azért küldök képet a kislányomról is: Kép
Kép

Sajna nem tudtam ma visszaolvasni, déelőtt 9 óta nem aludt a lánykám, csak most hagyott kivasalni végre... De enm akarom elszúrni ezt az időt, pakolok, amíg lehet.</font>

KépKépKépKép
proone

Juc,
ha én egyszer 8ig alhatnééééék!!!! Apjuk megy meló, így én 6:15kor fel, kaja készít, gyereket ellát, apát ellát, elindít, takarít és netre fellép. Szóval te egy burzsulymákosnőci vagy és hallgassáel. Kép
Holnap viszem Esztert, azt meglátjuk, kiteljesedik-e a románc még idén. Kép A gombóc túró lesz vagy szilvás? Egyiket jobban szeretem, mint a másikat, és mindegy, melyik az egyik. Szilvásból 10-15öt meg tudok enni, ha nem vagyok túl éhes. Kép
neet
neet

Sziasztok!

Még élünk, de csak mailen vagyok mostanában, rohanás az élet.
Sajna a gépem teljesen kuka lett, mosta rakom össze az újat, de szeintem csak ünnepek után lesz meg.
Valaki írta, hogy tud ilyesmiben segíteni, adatvisszahozás, egyebek, kihasználnám...

Vettem striakrémet, ha kell valakinek, írjon (felírtam, ki kért, de az is a lerombolt vinyómon volt )!
És januártól dologozm hivatalosan is, úgy hogy lassan bombázhattok, hová menjek de csak mailen. Én ezt spec egyre kevésbé tudom követni, így meg semmi értelme.

Boldog Ünnepeket!

Oxi

KépKép
oxigen
Györköny

Proone, olyan szép és elégedett a kislányod! Kép

Macs, Biatorbágyon lakunk! Kép

köszi a fenyőfatippeket, van errefelé 1 kertészet, bekukkantok oda, aztán ha nem szimpi, akkor a szoborparkiba, és nagyon köszönöm, hogy felhívtátok a figyelmem a turpisságokra! Kép

Zanza, ez nagyon lassz ajándék!!! Kép és Réka símán együttműködött? Istiről még nem feltételezem, hogy tudna. max szétmarcangolni Kép

pedig mostanában nagyon belejött az önállósdiba, elkapja a kanalat (1 kaja alatt 3-4-et is, az apja meg toporzékol, hogy ő nem bírja így etetni ezt abüdös kölkötKép), mindent ő akar a saját szájába adni, és ami kilóg, azt betömködi a vacsa-vacsa kezecskéivel Kép

votiv 8)
votiv

Macs, a Zanza már írt a szélcsőröl Kép Egy nagyon jó találmány, kis gumicső, kb. 5mm átmérőjü. Babóca popsijába be ---- lévegő, kaki ki Kép. Kicsit drásztikusán hangzik, hogy a popójába kell betolni kb 2 cm-re, de hidd el,nem vészeseb egy kúp betolásánál.
Nálunk az Orsi sokszor akkorákat nyom vele..., mi meg Apával "fedezékbe" vonulunk KépKépKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

moose,
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE,mármint hogy nem jött be.......áááááááááááááááááááááááááááá
ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
most akkor mi lesz velem meg ficcel????????úgy rágyúrtunkKépfigyi,jósnénimet nem bántani mert irgumburgumKép!az a naptár amit adott az csak nekem van,személyre szabott,szülestési dátumból kiszámított....és már ki is dobtam mert csak annak ér vmit aki egészséges és rendben van a ciklusa,szóval nem tudok vele mit kezdeni....amit neked néztem az ez:www.chineseastrologyonline.com meg van egy másik amit át tudok küldeni hogy meggyőződj róla hogy sz@rt sem érKépKépKépés mind a kettőnél fiú jött ki....nem lehet hogy elnéztékKép?????vagy biztos rossz adatokat adtál meg nekem,átvertél,miKép?????????????????????
ez a kettő olyan hogy X meg Y tengely,egyik a te születési dátumod,másik meg a fogamzás ideje.
ááááááááááááááááá ááááááááááááááááááá ááááááááááááá áááááááááááááá áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááKép
na jó,gyorsan keresek még egy fiu nevet mert csak a vince van és ha a harmadik is fiu lesz adél kell legyenKép
Vendég

Sziasztok!
Régen voltam gépközelben és időm sem sok volt. Most viszont van egy problémám:
A Kocsis doktornő nem tud vállalni, mert nagyon sok betege van, de azért rendes volt, mert megvizsgált és azt mondta, hogy segít orvost keresni nekem. Az a probléma, hogy akit ő tud ott a Szent Imrében az sem tud már vállalni.
A segítségeteket kérem, hogy ki az az orvos, akinél a Szent Imrében szülhetek és el tudok menni a magánrendelésére.
Remélem tudtok segíteni nekem megint! Előre is köszi.

Kép
renee

Neet!

Én ezt az "apa dolgozni megy"dolgot sosem értettem.Felnőtt ember,miért kellene nekem elindítanom?KépÕ sem indít el engemKép
És igen,8-kor kelünk ha óvi van,ha nincs akkor fél 9-9!

Juc
20170114224602

Juc, teljesen egyetertek! Milyen anyuci kedvencei ezek az apak, akik nem tudnak egyedul elindulni meg reggelizni, meg osszevagni maguknak a hust meg ilyesmi. Orulet, mik vannak... Es egy csomo nonek jok igy! Hihhhhetetlen Kép Neet utalni fog, de en is sokszor fel nyolc-nyolcig alszom. Ja, ezt nem mondhatom, mert akkor holnaptol tutira nem igy lesz. Mindig ramcafol a csajom, ha alvasrol dicsekedek, es masnap uuugy megszivom Kép

Gigi Kép Kép Akkor nezd meg a nyuszit is, megirom az adatokat melen, hatha kiderul, hogy o is kisfiu Kép es akkor mar ertem, hogy miert autozik annyit, meg hogy miert olyan eros es bator Kép remelem minden csajom ilyen lesz es nem kell bazinagy muanyag jatekkonyhat kerulgetnem evekig a lakasban Kép a hajam egnek all, ha ragondolok. bar, mondjuk nem baj, ha haziasabbak nalam, mert se a takaritas, se a fozes nem az erossegem... tenyleg, nem is tudom, apa miert engem valasztott... talan a humorom miatt, mindjart megkerdezem Kép
moose

sziasztok!
tegnap óta rohanás, ma volt az ovi karácsony!!!SZépruha kivasal, süti süt, ajándék összerak, stb...
nem tudtam még nagyon visszaolvasni, de láttam Macs gyönyörűségeit, én imádom a pecsvörköt!!!KépKép
Ügyes vagy te is!!!
Proone,
te pici lányod is szépséges!!!!!Kép
további szép napokat!!!
én holnap hivom a dokimat rákszűrés ügyben. jól rámijesztett néhány anyuka...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Votiv, az úgy volt, hogy galád módon beültettem az etetőszékbe és adtam neki egy gombócnyi só-liszt gyurmát, amit egy iciri-pici ideig rendeltetés szerűen használt, aztán megkóstolt. Ekkor kezdődtek a bajok, mert vernyákolt, hogy éhes, de nem ilyenre gondolt.Kép Ekkor gyorsan megfogtam egy mancsot és a vastag palacsintába nyomtam, másodszori neki futásra már hajlandó is volt széttárt tenyérrel nyomni.Kép Gyorsan sütőbe a gyurmát, aztán kölök etetése.

Magdi, milyen jó, ha van fedezéke az embernek, nem úgy mint nekem egyszer éjfélkor...KépKép
zanza

Proone, te minek vasalsz? Aludjal meg foglalkozz a szeplanyoddal! Micsoda hulyeseg. Vasalas. Ah.

Ja, Juc, Eniko nem tud segiteni litaf fellepo ugyben. Milyen mas beszerzesi forrasod van, akit megkerdezhetnek? Jobban szeretnek ismerostol venni, mint az ebayrol rendelni.

SOS kerdes: amerikai nagybacsi szolt, hogy ma indul haza a gepe es rendeljunk neki jegyeket (Diotoro szentestere, meg Operahaz fantomja 12.28ig, amig itthon lesz). Jo fej. Gondolom teljesen eselytelen vallalkozas, de azert ha megis nekifutok, szerintetek hol probalkozzam?
moose

Moose!

Felépőben nem nagyon utazik senki,nem tudok neked hirtelen segíteni.Ebay esetleg?

Juc
20170114224602

Moose: jegymester.hu

KépKép
oxigen
Györköny

fellépőKép
20170114224602

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?