A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

gizmixxx muszáj.

Andi
zsembi

Tatuka! akkor nem kapsz a túlstimu miatt inejkciót, ugye?
Pihizzél sokat! Legalább ezt az 1 hetet töltsd pihivel. Husit nyomatod?És a sok folyadékot?
Fájogat a pocid?

manoka
manoka71

fincsi igen egyszer.

Andi
zsembi

zsembike! kérdezhetek valamit???????? :oops:

manoka
manoka71

Gzimixxx! Igen a negyedik sikerült, most majd a tesó projektet készítjük elő. Összességében a négy lombik alatt Apánk szinte minden variációt kipróbált az embriókkal (érlelés, korai visszaültetés, fagyasztás...) de mikor a negyediknél el voltam kenődve, hogy a megtermékenyített 10 petesejtből a harmadik napon csak három tökéletes, ebből kettő most velünk van.

Köszi finch! Apánk is mindig mondja, hogy vigyem a gyerköcöket, de egyszer már szétpakolták a rendelőjét, így most maradnak itthon.

Ancsa

KépKép
tancsa

Manóka kérdezz.

Andi
zsembi

Tancsa de szuper. :)

Andi
zsembi

Sziasztok lányok!
Pörögnek itt ám a dolgok rendesen:)
Az este olvasgattalak,de olyan hülye hangualtom volt,hogy inkább nem írtam,aztán 10kor nekifogtam fözöcskézni:)
Ma már jól vagyok:)
Pempőt nem kaptam a környékünkön,azt hiszem valamikor elugrom a Mammuthoz.Viszont elkezdtem szedni az E vitamint is meg az Elevitet is :)

Ancsa!Gyönyörűek az ikrek,gratulálok!!!
Póci!Az este megnézegettem a weboldalon az összes képet,jobb kedvem lett tőle:)

Bodzika,Yamaika!Smaccc...

Gizmixx!Jó,hogy vagy újra:)

Beus!Te is :)

Andikám!Nálad is kezdés van,de jó :)

Katóc!Mi volt Apánknál???

Grilli!Látod,látod,hogy nemkell félni a szuritól:)
Amióta az eszemet tudom félek a tűtől és a 2.dik irányított-tól már én szúrom magam :)

Ma még a véremet is lecsapolták...a pajzsmirigyhez kell :)

Plümek,Finchi akkor péntek reggel talizunk pár percre :)Én holnap csak 1 után megyek.:(

Később még jövök,most elszaladok enni egy kis húúúst:)
Puszi mindenkinek!!!
hanyatka

Ti mikorra tervezitek a kezdést? Vagy ahogy alakul? Csak tapogatózom....

manoka
manoka71

Tancsa!

Nagyon helyesek a gyerköcök.
És hogy bírtad a 4.-ig? Én a második után totál összeomlottam. Arról nem is beszélve milyen nehezen tudunk kezdeni a harmadikkal. De remélem, amilyen nehezen kezdődik olyan jól végződik majd a harmadik. De most arra koncentrálok, hogy eltünjön az az egy cisztám végre, mert amig az ott van nem lehet kezdeni. (pedig most már eléggé bele éltem magam a februári kezdésbe remélem nem esek pofára).

A negyediknél mind a hármat visszakaptad?
gizmixxx

Manóka, hát autózom, csak egy kicsit többet, mint a legtöbbek. De míg dolgoztam mindig volt Pesten dolgom, most meg végre egy kicsit elszabadulok. Estig haza se megyek.

Ancsa

KépKép
tancsa

Manóka én még nem vagyok kész rá szerintem csak összel meg anyagiakban sem állunk most ugy. Engem ez a 4. lombik viselt meg a legjobban és szeretném ha az 5-re teljessen rendben lenne bennem és körülöttem minden.
Ari vagy hogy érdeklödsz.

Andi
zsembi

Azért nem adom fel spontán próbálkozunk meg iszok gyógyteákat a torna mellett. Hátha. :)

Andi
zsembi

Hanyatka, azért óvatosan az e vitaminnal , szerintem az elevitben is van. Én is az elevitet szoktam enni, csak rostdúsan kell mellé táplálkozni, mert szorulást is okozhat. Szebben nem tudtam leírni.
Tudod az e vitamin kell, de az taktározódik a zsírszövetben. Nem ürül ki azonnal.
Ha le vagy törve, akkor mi felvidítunk :D
Azért is vagyunk.....

manoka
manoka71

Hanyatka!

Én is szedek E vitamint, napi egy szemet a százasból+terhes vitamint.

Manoka!

De a napi egy százas az nem sok ügye?
gizmixxx

Gizmixxx!
Az első után még jól bírtam a második már rosszabb volt, én a harmadiknál mondtam azt, hogy vége. Utána nem is érdekelt. Sokat dolgoztam, utazgattam (ez a munkámmal járt) és még a lombik előtt három héttel hegyet másztam. Majd jött a lombik. Nem voltak időre meg a leleteim. Elkezdte a stimut rákszürés eredmény nélkül és mondta ha gond lesz akkor leállítja. Majdnem bejött a hiperstimu, nem is akarta visszaadni a kicsiket, de nem vagyok egyszerű eset. Szóval minden gond volt. Ja beültetés után pihentem egy hetet, majd dolgoztam tovább. Egy kicsit véreztem is, így elkönyveltem, hogy nem sikerült. De mikor jöttünk hozzá aznap csináltam terhességi tesztet ami pozitív lett, de még ekkor is kételkedtem. Szóval ne törjön le semmi!!!!

Tatuka! Nekem is volt gondom a vizzel, nekem Apánk a protein pótlást ajánlotta és kaptam olyan port amit meg is tudtam inni és ez sokat segített.

Ancsa

KépKép
tancsa

Zsembike és többi tornázós leányzók! ez a leírhatalan nevű torna biztos jót tesz nektek, lehet hogy pont ez kellett. Én otthon tornázom, duci torna.... és majd egy kicsit kocogni fogok azt úgy is szeretem...
Az egyik fontos dolog a mozgás, idő kellett mire rájöttem, van akinek mozgás nélkül is termeli rendesen a tüszőket.

manoka
manoka71

Grili,válaszoltam!

Zsembibébi!Puszkókák!!!
hanyatka

Hanyikám, ne legyél már szomorkáska! Jó, hogy átlendültél. A múltkor nekem is elég fostalicska volt a hangulatom.

Az elevit marasztaló hatását én is megerősíthetem! :D
finch

Nemtom mért volt tegnap olyan fos napom :)

Én csak 2 naponta szedem az elevitet,az jó???
Köszi Manóci az infókat:)
hanyatka

megelőző célzattal az a mennyiség elég. Rövid ideig raktározódik, ezért kell gondoskodni a rendszeres bevitelről.

manoka
manoka71

Gondolom Hanyikám! Van amikor én is elfelejtem bevenni! A terhes barinőmmel pl az orvosa nem szedet semmiféle terhes vitamint, mert azt mondja, hogy jók a leletei, akkor minek. Ő maga meg azt mondja, hogy nem akar nagy babát, és hogy az Elevittől nagy babák születnek. Hát nem tudom! :shock:
finch

Hanyikám! Én is úgy szedtem, különben beszorulok teljesen :D
Valszínű én hajlamos is avgyok erre.
Emlékszem mikor apánknak mondtam hoogy milyen mellékhatása van rám nézve, akkor azt modta szedjema Gravidát. Attól meg hányingerem volt, sőt egyszer ki is jött.
Mondta az elevitben vas is van, nekem ez jött be.
Mikor lesz uh?

manoka
manoka71

az elevittől és is hallottam, hogy nagy babák születnek, de hogy mi az igazság nem tudom, egy bizos ártani nem árt.
Az elevitet van aki azért ajánlja mert a veleszületet idegrendszeri fejl. rendellenességek megelőzésében hatékony. Azt hiszem rá is van írva az elejére.

manoka
manoka71

manóka! Ha már itt tartunk, szorulásra tudok ajánlani neked egy müzlis sütit, nagyon egyszerű elkészíteni, nekem nagyon fincsi, mindenféle rostdús anyagokból készül. Nem is igazán süti, hanem olyan kekszféle. Én olyat szoktam sütni. És tök jó székleted van tőle a sok rost miatt. Ha gondolod, megírom a recipéjét. Én reggelihez szoktam bekapni 1-2 db-ot belőleg. Fini a teához!
finch

Ez a torna nekem is felkeltette az érdeklődésemet. Lehet hogy ki kéne próbálnom.

Hanyika, jobb már a kedved ugye??? :)

Gizmixxx, jó hogy előkerültél. Nem semmi, hogy mindig jön valami ami miatt nem tudtok kezdeni. Februárban tuti fogtok indulni! Drukkolok nagyon és küldöm a cisztaűzőket!!! +++++++++++++++++++++++++++++++

Tatu, babaragik!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsembi, kívánom, hogy spontán sikerüljön a baba!

Bea
beus77

Finchike igen kérem a receptet, akkor a nehéz gondok megoldódnak :D

manoka
manoka71

Ok, este előkeresem.

Beus! De jó lenne, ha te is jönnél tornázni. Akkor már ott is lenne egy Dévais különítmény! :D
Én azt hiszem majdnem biztos, hogy jövő hét utánitól járni fogok.
finch

Zsmebike! most látom a volt sulimban van a torna a Vas utcában?
De jó!

manoka
manoka71

bocsi zsembike! rosszul írtam a neved :oops:

manoka
manoka71

Manóka igen fontos a mozgás én teljessen rákattantam erre a tornára. Oda jártál suliba? De szupi.

Na akkor lányok tornára fel.

Beus köszi rajta vagyunk az ügyön.

Andi
zsembi

Tényleg de igy is tetszik Zsmebike :D

Andi
zsembi

Mennem kell fözni további jo csacsogást.

Kép

Andi
zsembi

Lányok!Engem is izgat ez a torna,aszem este átböngészem a netet ezzel kapcsoltban:)

Finchi!Akár járhatnánk együtt is,hisz szomszédok vagyunk :)
Nekem is jó lenne a recipé,ha esetleg gondjaim lesznek az elevittől :)

Zsembi!Ott van parkolási lehetőség ??

Beus!Igen,már jobb kedvem van:)

Valaki kérdezte:Holnap 1 körül megyek Uh ra,majd pénteken reményeim szerint inszike:)

Puszzz
hanyatka

Tatus hát nem nagyon fogunk különbözni apával, neki is nagy a hasa! :-) És a nevem változatlan marad. Intézkedjen utánna az akinek 6 anyja van. De majd később felveszem a nevét.

Anncsa nem én nem maradtam apánknál, kicsit mesze van, persze nem annyira mint neked, de én a SOTE I. sz klinikán szülök majd a Baros utcában.

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Hanyikám! Pont erre gondoltam a délután, hogy írom neked, hogy gyere Te is tornizni. Csak aztán nem akartam nyomulni.
:lol:
finch

Ági, igen, elég macera az összes iratot kicserélni. ( meg utána vissza. hihi :cry: ) De hát nálatok ilyen veszély nem fenyeget.
:!:
finch

Hanyi! Recipét este ide beírom!
finch

Menek, este jövök! Pá
finch

Finchi!Nyomulni...?????viccelsz bolondozol???Egy virtuális fenékberúgás útnak indítva:)

Ágika!Alig várom,hogy küldj fotókat :)

( meg utána vissza. hihi ) De hát nálatok ilyen veszély nem fenyeget. -ezt nem értem FinchiM :)
hanyatka

Hanyim de jo lenne ha jönnétek együtt tornáznánk. :D
Parkolás kicsit necces tanán a Corvináruház elötti parkolóba kéne megállni és onnan 5 perc séta mert a környező utcákban nehéz találni bár az egyik lány is talál mindig.

Kagylókám látod nem leszel egyedül egyre többen leszünk.

Andi
zsembi

Sziasztok
Hát lányok meg lettem kinozva a fogorvosnál. Most ébredtem fel!!!(fáj a fogam helye).
Gizmixxx
Örülök, hogy vissza jöttél. :lol: Tök jól el lehet beszélgetni a csajokkal. Meséljél mi van veled?! Lombikozol, vagy éppen pihengetsz?
Nem hallottál Madaranról?
Hiányoznak a régiek is. Te nem szóktál rájuk gondolni?!Mostantól fogva légyszi maradj közöttünk, hiszen ide tartozol te is!!!
Zsembike
Csajok kérhetek valamit?! Csak úgy gyertek ha elbirjátok viselni eme szörnyű látványt!!! :oops: :oops:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Vettem Maggi dörgicsei csibeleveskét, hogy tudjak valamit enni. Ennek az elején van sárgarépa, tészta, zöldborsó, valamilyen picike gombocok. Spárba vettem,és zöldborsó sehol belőle, lehet, hogy ott hagytam?! :lol: :lol:
Ági
Nem éreztem tudtam!!!Légyszike nekem is küdjél majd fényképet.
Gizmixxx
Te is februárban kezdesz?! Hú, én is arra pályázok, ha minden jól megy akkor kezdhetek....lehet, hogy találkozunk is...
Tatulány
Hogy vagy leendő kismamika?Pocak???
A lényeg:
Kép

kagyló

Na itt vagyok.
Először is Kagyló! Kérlek felejtsd el ezt a kisebbségi érzést és önbizalomhiányt. Mindenki olyan, amilyen. Ezért senkit nem kell magasztalni, vagy elítélni. Mindenkit úgy kell elfogdni és szeretni, amilyen.
Tehát! Senkinek nem lesz kínszenvedés téged elviselni, sőt, inkább örülünk, hogy újra megismerünk egy topictagot. Tehát nyugi.

Hanyikám! Hogy értsd! Én már egyszer elváltam. És a visszacsinálásnál a papírjaimat is vissza kellett csinálni. De ez már jóóóóóóóóóó régen volt. Szerencsére! :D
finch

Finch
.................................... :oops:

kagyló

És akkor beígért műzlis süti:
1,5 bögre teljes kiörlésű liszt
1 bögre búza vagy zabkorpa
0,5 bögre zab vagy búzapehely
1 kávéskanál sütőpor
1 kávéskanál szódabikarbóna
1 kávéskanál fahéj
( ezeket a szárazanyagokat egy nagy tálban összekeverjük )

2 egész tojás
2/3 bögre kefír
1/4 bögre olivaolaj
1/4 bögre méz
1 marék mazsola
0,5 tábla étcsoki
( nedves anyagokat összekeverni )

A két keveréket szintén összekeverjük.

A sütőlapra terítsetek sütőpapírt, mert úgy nem kell mosogatni :D és a sütik is tök könnyel feljönnek.
Szóval a masszából kis halmokat rakjatok a sütőpapírra. ( én fagyiskanállal szoktam )
150 fokon 20 perc alatt kész
finch

Kagyló! Tudom miről beszélek, és azt is tudom, hogy nagyon nehéz legyűrni ezt az érzést! Tapasztalatból mondom. Úgyhogy csak fel a fejjel. És tessék felemelt állal közlekedni, belenézni mások szemébe az utcán és ha belépsz egy szobába, mindenki lássa csak, hogy te beléptél oda. Gyerünk-gyerünk ezeket gyakorolni.
finch

Gesztenyés kekszgolyó
Hozzávalók:
A kakaós masszához: 30 dkg darált keksz, 25 dkg porcukor, 8 dkg ráma, fél dl tej, 1 dl meggylé, 4 dkg kakaópor.
A gesztenyés masszához: 15 dkg darált keksz, 25 dkg gesztenyemassza, 10 dkg ráma, kevés rumaroma, 5 dkg porcukor.
Plusz még: 1 üveg meggybefőtt, majd a forgatáshoz kókuszreszelék.

Elkészítése:
A kakaós masszához a kekszet összekeverjük a porcukorral, a kakaóporral, a rámával, a tejjel, és a meggylével. A gesztenyés masszához a darált kekszbe belekeverjük a porcukrot, belereszeljük almareszelőn a fagyott gesztenyemasszát, meglocsoljuk a rummal vagy rumaromával, és összegyúrjuk a vajjal. Kisebb golyókat formálunk a gesztenyés masszából, a közepébe egy-egy szem meggyet teszünk. A kakaós kekszmasszából annyi darabot csípünk ki, ahány darab gesztenyés golyó van. Ezután nagyobb golyókat formálunk a kakaós masszából nedves kézzel, majd a két tenyerünk közé téve teljesen kilapítjuk. Középre helyezzük a gesztenyés golyót, majd körbe vonjuk a kakaós masszával, megformázzuk, kókuszreszelékbe megforgatjuk őket.

kagyló

Finch
Nem is tudom, hogy most kedves vagy, vagy ........
:oops:

kagyló

Hanyatka:
vigyázz az E vitaminnal, nehogy túladagold, én heti 2-3 szemet szedtem belőle még régen, bőven elég (100 mg)
Mi lesz a ma éjszakai menű?

Tancsa:
köszi, már jórégen beszereztem egy proteinport, csokoládés :lol: :lol: abból iszok napi 1 adagot, nem semmi 180 km-ről járkálni :cry: nekünk innen pestről is sokszor macerás

Zsembi: megsült már a féldisznó???? :lol:

Pocakom feszül tegnap óta, néha fájogat és enni alig bírok...lehet, h a hülye szteroidtól, Prednisolontól volt ilyen valakinek?

Kagyló:
rajtam aztán tényleg remeg a zsír - ahogy írtad, de sok-sok évig jártam tornázni, nem érdekelt ki mit szól....na igaz pár kg minusszal voltam még akkor

Gizmixx: tényleg fura, h a 3. nap leállította a stimut, várni kellett volna legalább még 1 UH-ot

Beus: végre előkerültél, este gondolkodtam, régen nem voltál már

Anikó
tatulány

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?