A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Koszi Oxi, most nezem, es ilyen allativicceset olvastam rajta:

Az Operaház 3. emeletén és a 2. emeleti páholyok hátsó soraiban sok olyan ülőhely van, ahonnan a színpad nem, vagy csak részben látható. Ezért ha még 100 szabad jegy van, az már egyértelműen teltházas előadásnak felel meg.

meg:

Kérjük, online jegyvásárláskor figyeljen a felajánlott jegyek "láthatóság" jelzésére:
- a színpad csak részben látható,
- a színpad nem látható.

Van aki csak hallgatni ul be? Vagy ezekre a helyekre senki nem ul be? Csak operahaz szeretne, ha megtobb penzt kereshetne?
moose

Ja Oxi es neked irtam melt, mert azt irtad, hogy forumot nem tudsz olvasni. A cimed nem valtozott, ugye? Hosember vagy meg?

Ja Juc, aszittem vannak meg titkos tartalekaid. Akkor muszaj lesz az ebayrol rendelnem? De ha mondjuk az osztrak ebayrol rendelek, akkor talan nem olyan sok a postakoltseg, mintha az angolrol, ugye?
moose

Moose!
Sajnos Ebayon nem vagyok jártasKép
20170114224602

Pocakpacni,
Küldtem képet mailben, bocsi hogy nem írtam semmit, de olyan lótifutiban küldtem, mert vendégeim jöttek. Gyorsban küldtem, hogy le ne maradjak.........,

Pocakpacni,Dora
Azért nem bantam volna, ha megismerkedünk a szülészeten és a babóink egymás mellet óáztak volna egy nagyon picit Kép .
Ja egyébként szept. 3ika körül, annyi kisbaba volt a szülészeten, hogy hem volt elég toló-ágyikó a babócáknak Kép ÉS volt aki a vajúdóban szült meg, mert nem volt hely a szülőszobán Kép. Naaaaagyon durva volt.
De a mi babócáink tudták, hogy addig meg kell születniük, mert "nagy lesz a tömeg" Kép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Zanza,
nálunk reggel ébredés utáni peluscserénél előfordult, hogy a pelenkázórol a pulcsimat "horzsolva" a szőnyegen landolt az ANYAG (cső nélkül) KépKépKép Nem érkeztem elugrani..KépKép., Osri meg elégedetten vigyorgottKép Édi voltKép, én meg pulcsit mostam, szőnyeget tisztítottam .............

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Moose,
ezeket a jegyeket (helyeket) sokszor a gyengén látóknak vagy vakoknak adják el. Nem vicc és szerintem jó ötlet is. (Én a vakokból írtam a szakdogámat, úgyhogy biztos forrásból tudom (vakoktól személyesen), hogy ez jó ötlet.) És igen, ők is azt mondják, hogy "tv-t nézünk" hiába csak hallgatják, és azt is mondják: viszlát. Kép És szerintem qrva jó fejek, hatalmas humorérzékkel. Főleg, amit Star Wars-osat játsznanak az utcán és a botjukat használják fénykardnak... Kép Egyszerűen imádom őket.

Proone,
végülis Klári a baba neve, ugye? Bocs, de annyi nevet kell mostanában megjegyeznem, volt vagy 8 Henrik meg legalább 3(??) Edward meg Richard meg egyebek... lehet, hogy ma visszatapsolnak?? Na mindegy, a lényeg, hogy Klárid tüneményes és a bor is vicces. Kép

Juc,
nemsoká indulunk, izzítsd a gombócokat. Kép
neet
neet

Férjindítás: 7 éves korom óta magamnak csinálom a reggeli szendvicset meg a take away-t a suliba. Mióta férjem van, neki is csinálom, nem látok ebben semmi rosszat. Na, persze van olyan, h ő csinálja a reggelit, lásd hétvége, de olyankor 2x annyi időt töltök a konyhában a romeltakarítással. Hiába, a ffiak nem tudnak egyszerre kaját is készíteni, takarítani, mosogatni és közben arra is figyelni, ne lépjenek a kutyára. Kép Másrészt Eszter is megszokta a 6-fél 7es kelést, így aztán vicces lenne, hogy a munkába menő látja el a dedet is, az unatkozó kismama meg addig heverész az ágyban--- nálunk ez nem így alakult. Nem panaszkodom, de egyszer majd azért jól kialszom magam. Eszter hipp-hopp iskolás lesz, és majd ő is megtanulja megcsinálni a saját reggelijét. Kép
neet
neet

A Jáksó meg a Rita tökjófejek. Nem? Bezzeg a Bks párok... áááá... brrr...
neet, a bulvárnéző
neet

Neet!

Mivel most keltünk,gyorsan oda dobom a sárgabarackos!gombócókat.nem baj ha nem a asaját két kezemmel gyúrtam őket?Kép

ÉS ez a férj indítás tul.kép. szép kis gesztus,én ennél rosszabb vagy lustább?Képvagyok,hogy megtegyem.De nincs is férjem!

Juc
20170114224602

20170114224602

<font color="0000ff">Köszönjük a dícséreteket!

Moose!
Hogy minek vasalok..? Mert gyűlik a mosott vasalatlan ruha... Kép Anyám meg nem tolerálja, ha gyűjtögetem. AZon kívül egész nap a lányommal foglalkoztam, délelőtt 9-től megállás nélkül és csak este felé aludt egy nagyobbat.

Az éjszakánk se volt semmi az eddigiekhez kéest... 2 óránként szopi, nem visszalavás, dajkálás, kis alvás, megint evés... Még apja is fent volt vele egy órányit, pedig ő mondta, hogy munkanapok előtt este 11-kor lejár a baba-műszaka. Szerencsére nem tartja be ilyen szigorúan...</font>

KépKépKépKép
proone

Jucus: kipróbáltam (volna), de nekem semmiféle számsor nem jelent meg sehol, így aztán ábra sem. Most akkor ennyire üres a fejem??? Kép

És indítás-témához: nekem sincs férjem Kép, de én is szoktam reggelenként szendzsát csinálni a zuramnak Kép és mire hazajön, általában vacsit is. És szeretem látni, hogy jólesik neki az ilyesforma törődés is. Viszont mindenben segít, nem dobálja szét a cuccait, tudja, hogy hol van a szennyestartó és amikor még munkábajárós voltam, ha ő ért előbb haza, Õ is csinált vacsit nekem. Kép szóval nincs ebben semmi rossz sztem, ha nem egyoldalú a dolog. Kép
Hogy borzadjatok: én 4.30 tájt ébredek minden nap

Moose: ha aktuális még a jegykérdés, lehet hogy rá tudok kérdezni egy ismerősnél..
macskanyu

Proone: lehet, hogy lassan nálatok is aktuális lesz a vasalást nem igénylő anyagokból készült ruhák beszerzése.. Kép Kép
macskanyu

MAcs!

Számsor jobb oldalon van és minden szám mellett van valami ábra.Ezt sem látod?
20170114224602

Jucus, nem. Addig jelenik meg a kép, hogy: " A Te ábrád fog megjelenni!" azután szép fehér oldal és gördíteni sem lehet..
macskanyu

Juc, nálam 3x nem működött!

nekem sincs férjem, de szerencsére nem is reggelizik! Kép és mindig hagy aludni minketKép ő nagyon korán kel, mi meg 7 körül (előbb Isti, aztán a kómás anyja Kép)

Macs, a szervezeted felkészül a sok és korai felkelésre KépKép

Maya hánykor? mert tudjátok, nekem még jelenésem van a mhelyen is, mer ugye én "aktív" dógozó vagyok

Juc, mai indexen az áll, h FR már el is hagyta a férjét..

A Liptay cl. terhes hírt is már vagy 1 hete feltették ide, de akkor azt nyilatkozta, hogy nem erősíti meg de nem is cáfolja (magyarul igaz, de nem akar beszélni róla, de azért nem bánja, ha mi beszélünk)
lehet, h babonás, de szvsz nem jön rosszul neki a hírverés.

és a pletykalapok - kivételesen - nem feltétlen a főkolomposok, mert jó pár napos késéssel közölték le a hírt, addigra már szinte lerágott csont volt, még a Találkozásokban is lement

votiv 8)
votiv

Jo reggelt!Kép

Macskanyu, en borzadok! De mar Neet hatos kelesen is!Kép
Es bibibi vegre kilencig aludtunk!Kép Na jo, etcaka masfel orankent szopi volt, de igy is pihentetobb volt, mint korabban kelni.Kép

Magdi, mi is sajnalkoztunk Pocakkal, hogy nem futottunk ossze a szuloszoban. Kép Majd a kovetkezonel!Kép Ugye Pocak?Kép

Reene,
Dr. Urban Marta 20/446-8052

Proone, Klari baba nagyon edes!Kép Kis pirinyo.Kép

Juc, jo a progi!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Proone,
ha anyukádat zavarja a vasalatlan, akkor csinálja meg öKép De most komolyan, miért szól bele...

Férj: nálunk ö csinálja a reggelit, mire Bálinttal lejövünk a fél 8-8-as ébredés utánKép Aztán én pakolok neki ebédet, szal megosztjuk a dolgokatKép

KépKép
fibi

<blink>HOLNAP 10-TÕL 12-IG MAYA!!!!!!!!!!!!DON'T MISS IT!!!!!!</blink>

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Ma megkiméllek Titeket magamtól, mert el kell kezdenem a karácsonyi csomagolás-diszités procedurat (vagy torturátKép), délután meg jógára megyünk, zapa bevisz, juhéjj Kép

Szép napot Mindenkinek!

KépKép
fibi

Sziasztok,

Moose: Neet jól beszél azok a jegyek azért királyak. Legalábbis én régen mielött még nem volt ingyen bejárásom a házba, sokszor vettem olyat. Aztán már az ember jobban tud garázdálkodni odabent. Persze nem egész családdal meg kis gyerekkel, de egyedül nagoyn jó volt. És arra a célra, amire Neet irta, egyszerűen fantasztikus. Jaj már úgy várom, hogy megnézzek egy idei Diótörőt. Vessetek a mókusok elé, de én ennyi év után is imádom.

Na megyek én is pakolni ajándék karácsonyit.

Johi end hör bébi

Kép
Kép
johanna1975

Juc, koszi az infotKép
a progiKépKép de csak explorerben mukodKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

egyebkent meg jo nagy atveres. de azert aranyosKépKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

moose,
méltemKép
Vendég

Recca!

Hát nem is gondoltam,hogy okosság de nekem is tetszettKép

Juc
20170114224602

<font color="0000ff">Fibi!
Azért szól bele anyu, mert rendetlenség van a sok elöl hagyott cucc miatt, ami a közös részen van... Egyébként meg skmindent megcsinál, ma is kivasalta az ágyneműnket, úgyhogy egy szót nem szólhatok. n tényleg egész álló nap csak babázok. Anyu főz, mos, takarít...</font>

KépKépKépKép
proone

Csak matematikaKép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dora!

MAtematika?Az mi azKép?
20170114224602

Sziasztok!

KOSZONOM SZEPEN a bcg-s hozzaszolasokat!!!!...

...,amit mi vegul nem kaptunk meg.Ugyanis kiderult,hogy mar mindenkit,akinek ujra kell oltani, a Peterfyben oltanak.Szoval idopontkeres es oltasKépKépJo lett volna tul lenni mar rajta.

Igy feleslegesen mentunk,de legalabb le lettunk mazsalva:
Akos 8300g es 76 cmKépKép

MacskanyuKép
Ugy latom,Fulopke/Filippa nem hallgatott ram,-pedig hidd el,mindent bevetettem!!!Kép

Pletyklapokat en is olvasok,le sem merem irni,hetente mennyit koltok erreKép
Imadom olvasgatni,hogy kinek,mikor lesz babaja,kivancsi vagyok,noKépKép
Mondjuk az mar szerintem kicsit tulzas,hogy tegnap Szandiek kamera elott voltak 4D-n es ott tudtak meg,hogy fiuk lesz.Legalabbis nekem furcsa.

Huuuuuuuuuu,du folyt kov,mert egyszeruen mindent lerombol Akos.

Pusz
IhletevanKriszta es NemhagyjakibontakozniAnyatAkos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Kriszta: köszi a drukkot, végtére is mára vagyok kiírva Kép tegnap estére már úgy beállt a hasam, hogy fájt a röhögés is. De bármibe fogadok, hogy holnap nst-n nem lesz egy deka fájás se és nem is tágultam semmit.. Kép

Jut eszembe: a H-ból hogy lehet eljutni a mayába, gyalogosan???

elölapáncéljateknősbékárahasonlítósmacska
macskanyu

Angolosok, help mííí plíííz Kép

what does "anxiously" mean?? sehol nem találom szótárban...
macskanyu

Macs,
aggódva, nyugtalanul, idegesen...stb
ez a szó jelentése...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Macs!

Kórház előtt felülsz 114-s vagy valami hasonló buszra majd arról átszállsz a 18-s villamosra a Fehérvári úton.És ott tesz le Sagoya előtt.

Juc
20170114224602

ZSanci, Jucus: köszönöm Kép
macskanyu

ZSan!

Nektek Chicco C 5-s vagy mi a neve kocsitok van?

Juc
20170114224602

Sziasztok!

Csak gyors bekukk! Mostanában napi 15 percem van kb. gépezni, ami arra elég, hogy átfussam, amit írtatok!Kép

Moose!

Jól olvastam, hogy rendeződött az AFP gondod? Örülök neki!Kép

Én meg voltam dokinál, műteni nem kell a sérvet, de természetesen nem emelhetek meg hajolgathatok (elméletileg)! Csak úsznom szabad és be kellene feküdnöm januárban egy infúziókúrára! Mondtam, hogy még szoptatok! Amire dokibácsi is azt mondta, hogy fontos, úgyhogy infúzió elhalasztva, remélem nem fogok sokat rosszabbodni addig, bár sajnos pár napja rosszabb a helyzet!Kép

Recca!

Olyan ari vagy, hogy azon töröd a fejed, hogy hogy jutass le minket és 3.-ról, hogy Mayázni tudjunk!Kép Sajnos a holnap egyébként sem lenne jó, mert rengeteg mindent el kell intéznem, még ajándékokat is alig vettem és nagynéném holnap tud jönni Timire vigyázni!

De azért nektek jó Mayázást!Kép Azért szomorú vagyok kicsit, hogy megint nem megyek!Kép

Pletykalapokat én is szeretem, bár néha túlzás, hogy mennyire belemásznak mások magánéletébe! Én nem akarnék sztár lenni, az biztos!Kép
L. Claudia meg, ha tényleg azt akarná, hogy (még)ne tudja meg senki, hogy terhes, akkor nem adna ilyen egyértelmű választ, hogy aszongya "se nem cáfolja, se nem megerősíti", hanem egyszerűen le kellene tagadnia, hogy igaz és kész!

ILdi
ildi76

Macs, igen, kerlek kerdezd meg: operahazban Diotoro meg madach szinhazban Az operahaz fantomja. Es 12.24-28 kozott. Szerintem semmi esely ra, hacsak nem jegyuzer az ismerosod es meg meregdragan van neki. Mondjuk nem tudom, mennyit fizetnenek erte, szoval egyelore minden erdekel. Koszonom. Ja, es Juc nem irta, hogy busszal keletre, villamossal meg delre indulj! Mert mindketto ketiranyba megy onnan, ahol felszallsz.

Ildi, ez nem jo hir. Es mennyi idore kene befekudnod? Es otthon nem tudjak intezni ezt a kurat? Es biztos, hogy nem jo a holnap? Mert ha mi megyunk, akkor engem apa visz, es siman lecipeli a kocsit gyerekestol neked. Hm?

Proone, csatlakozom Fibihez. Egyebkentmeg szerintem a vasalas teljesen felesleges, illetve majd Klari ballagasi szalagjait kivasalod, mielott elteszi emlekbe, meg a szep leveleket lepreseled es beragasztod egy novenygyujto albumba, amikor ez a hazi feladata, meg ilyesmi, de ruhat vasalni, amit rogton utana felveszel, hat, semmi ertelme az egesznek... agynemut meg vegkepp, hogy aztan belefekudj, en ezt sosem fogom megerteni Kép de biztosan az en keszulekemben van a hiba Kép Kép te csak babazz meg pihenj, majd kesobb meg rendeteget hazigalyazhatsz. Jut eszembe, tegnap beszeltem egy baratnommel, aki most fog meglatogatni egy picibabat, aki csak par napja ment haza a Hbol (ja es csaszarmetszes volt), es probaltam lebeszelni, meg magyarazni neki, hogy azert, mert a kismama ilyen gyagya, hogy maris fogad vendegeket, mikor egyreszt mindenki virusos izemicsoda, masreszt aludnia kene inkabb, szoval azert mert hivtak, meg nem most kene mennie, hanem majd csak kesobb. De valszeg nem sikerult Kép

Akos mar milyen nagyfiu! Akkor nem csoda, ha rombadont mindent. Hu, fatok lesz?

Miert olyankor furnak a szomszedban, amikor vegre elalszik a gyerek? Kép Kép

Es miaza pletykalap? Es meg penzt is kernek erte, tenyleg?
moose

Bogarka, kepzeld, olyan sokat rajzol a lanykam! Kép allati helyes, majd lefotozom. nagyon elvezi, es kozben mondja is sokszor, hogy eppen mit alkot: apa, anya, brrrrr, ha jarmuvet, meg sikit, ha cicat stb. Kép osszeszereltunk neki most egy fa kisasztalt ket szekkel, es ott nyomja. mondjuk meg inkabb terdel, meg a labat is felteszi gyakran az asztalra, mert akkora a lendulet Kép tenyleg mar ilyen kiskorban ennyire ugyesek meg elenk a fantaziajuk meg minden, vagy csak az en lanyom ilyen szuperkismuvesz? Kép
moose

Sziasztok!

Pletykalapokról, szárok terhességeiről eszembe jutott, hogy pl. azt tudjátok-e, hogy a Balázsi(vagy y) Panna is szeretett kórházunkban szült kb. 2,5 éve? Kép Mert ő a médiában jól eltitkolta Kép Néha láttam őt a Bártfaiban, meg egyszer tornára is eljött, de mivel sehol sem lehetett hallani, hogy terhes, ezért azt hittem nem ő az... még a sztárpletykákban jártas barátnőmet is ráuszítottam a témára, de ő sem talált sehol infót róla...persze az gyanús volt, hogy nagyon eltűnt a képernyőről. Erre valamikor tavasszal hív a fent említett barátnőm, hogy most hallott egy rádióriportot a B.P-vel, ahol csak úgy mellékesen megemlítette, hogy van egy 20 hónapos gyereke Kép
Szóval ezek szerint végig lehet csinálni úgy, egy terhességet, hogy ne a csapból is ő folyjon...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Moose!
Nyuszi szuperügyes kisművész!!! Kép Legyél rá nagyon büszke!!! Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Moose!

Jucus azért nem mondta,hogy keletre meg délre mert ilyeneket nem tudKépde tényleg.Mihez képest mondjuk,hogy keletre meg délre?

MAcs!
Moose jól mondja,szóval buszra a kórházzal szemben kell felszállni.ÉS villamosra is arra amelyik nem a Móricz felé viszKép

Moose!

Most akkor tényleg nem lesz fája Nyuszinak?ne csináljátok már!

Juc
20170114224602

Juc,
igen, az a neve...Kép ct 0,5

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Moose, kár, hogy ilyen "későn" szóltál, mert az ismerősöm (és volt kollegám) a Viperaházban és az Erkelben jegypénztáros. De mivel nyugdíjas, ezért csak hétvégén van bent (a másik jegypénztárossal harcban vagyunk), ezért nem ígérek semmitKép

Akinek még kell, kiscsizmák vannak ócsón 1999-ért a Lidlben.

Fic merre vagy? Holnap vigyelek?
zanza

Kép
Kép

Ez annyira ötletes,most hírdeti valaki,de ha üzletben láttok akkor szóljatok lécci,lécci.

Köszi:
Jucus
20170114224602

Moose: Kovácsné Baráth Krisztina Tel.: 70/237-5042. Ezt a számot próbáld meg, elvileg itt találhatsz jegyet.Én is úgy kaptam a számot. Arra azért számítsál,hogy baromi drága a dec. végi jegy mindenhova. Mi tavaly voltunk Operaház Fantomján, cca.14ezer/kopf, igaz szilveszterkor.

Megcsináltam a mézessütit,kiszaggattam, szépen bestócoltam a tálcára, majd egyszerre csak azt vette észre,hogy a huncut kis sütik kétszeresére dagadtak, persze egymásba és most szeletelt mézes lett belőle Kép ki számított rá, hogy EKKORÁK lesznek??? Kép
macskanyu

Bogarka, koszonom, akkor most nagggggyon buszke vagyok Kép

Juc, eszaki sarkhoz kepest Kép es ez a slozteto tokjo, enisakarok!

Zanza, koszonom. Egyebkent ertelmes fazon a rokonom, nem tudom, miert nem talalta ezt ki elobb. Persze lehet, hogy az utazast is csak most talalta ki. Szoval csak tegnap este derult ki, mikor felhivta anyamekat a repterrol, hogy most indul es szeretne ilyeneket. Ja, es azt elfelejtettem irni, hogy 3 jegyet szeretne.

Macs, hallod, 3 jegy kellene. Ezt lehagytam.
moose

Ja, egyszerre irtunk. Koszonom a szamot, akkor megkerdezem.
moose

Moose!

De én nem tudom,hogy ha a kórháznál állok(vagy bárhol)akkor hol az északisark.És ha még csak a napot sem látom,hogy merre vánszorog és ha nincs nálam egy iránytű?

És most sajtoscsigát sütök és nagyon egyszerű és finomságos!

figyelmetlenjucus
20170114224602

Te JUcus: Kép ne csigázz itten, hanem akkor receptet is mellékeljél lécci Kép
Abbbszolúte receptmán és sütékeny vagyok Kép
macskanyu

Korr... Benézek és rögtön megkordul a gyomrom... Pedig én is sütök... Most épp sajtos perecet, mert az is finom és eláll (ha el tudom dugni a zapa elől).
Macskanyu: fél kiló rétesliszt, 25 dkg margarin, 30 dkg reszelt sajt, egy kis doboz tejföl, 1 tojás (őrölt köménymag). Begyúr, kicsit pihentet a hűtőben, kinyújt, kiszaggat, tojássárgájával megken, esetleg köménnyel megszór, megsüt.

KépKép
oxigen
Györköny

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?