Bocsi,hogy ennyi időre eltüntem,de mostanság semmire sem jut időm. Most van egy kis szusszanásnyi, gyorsan írok Nektek!
Annyi minden történt azt sem tudom hol kezdjem
Augusztusban voltunk Keszthelyen nyaralni, nagyon jól éreztük magunkat.
Kyrát elbúcsúztatták a bölcsiben,jó kis buli volt.
Ma elkezdődött az óvoda. Már nagyon várta /mellesleg én is
Marcellt múlt héten kezdtem beszoktatni a bölcsibe. Na, hát ez már kevésbé indult jól. Kyra is ott volt velünk, mégis sírósak voltak az első napok
Nagyon megvisel engem is. A gondozónő tanácsolta,hogy magamban rakjak rendet ezzel kapcsolatban és a kicsinek is sokkal könnyebb lesz,ha egy nyugodt anyuka tudja őt ott hagyni nyugodt szívvel. A hétvégén próbáltam beprogramozni magamba,hogy nincs semmi baj,jó helye lesz neki, és különben is csak heti max.3 délelőtt. Valamelyest sikerült is ,mivel ma már nem sírt,pedig 2 órára már ott kellett őt hagynom. Aludt is egyet délelőtt,evett is,úgyhogy talán tényleg nem lesz vele gond.
Holnap már ott fog ebédelni is. Szerdától pedig már ott alszik,mivel megyek dolgozni.
Olyan nehéz összehangolni mindent. A férjem egész nap dolgozik,minden rám hárul. Próbáljuk megoldani,hogy legalább azokon a napokon amikor nem dolgozom, apa vigye Kyrát óviba,és foglalkozhassak egész nap Marcell babával.
Azt tervezzük, ha már így alakult,hogy dolgoznom kell, a szabad hétvégéinken megpróbálunk minél tartalmassabb programokat csinálni a kicsikkel. Szombaton állatkertben voltunk,vasárnap egy új igényes játszótéren. Kirándulni is szeretnénk a Bakonyba,evvel még várunk egy kicsit, az őszi erdő csodálatos.
Ne haragudjatok,de most nem tudok Mindenkinek külön írni és bevallom még visszaolvasni sem volt időm
Remélem gyakrabban tudok jönni ezentúl.
Bea
Rakok fel pár fotót a nyaralásról. Vannak nagyon édes fotóink a bölcsibúcsúztatóról,az állatkerti sétáról, Marcellről,majd azokat is megmutatom Nektek.
Keszthely Festetics Kastély
Séta a Balaton parton
Kehidai élményfürdő
Afrika Múzeum Balatonederics
A badacsonyi mólónál

[/url