Nekem ott volt a szülésemen, mert ő adta be az EDÁ-t, utána még többször bejött megnézni a gyerekágyra is, és megkérdezni hogy vagyok, mi újság.
Velem rendes volt, de kicsit közönyösnek tűnt, bár vannak olyan emberek, aki alapvetően ilyen pókerarcúak
Az nem tetszett, amikor szülés alatt belefeküdt a hasamba, hogy segítsen kinyomni a gyereket. Akkor egyáltalán nem tudtam nyomni, de lehet, hogy benne volt a hiba... Mindenesetre rászóltam (vagy csak hisztivel jeleztem...?! - már nemtom
) hogy hagyja abba, aztán leállt. Az EDÁ-t jól adta be, legalábbis nem fáj közben, és hatásos is volt. Illetve azt már kérdezni akartam a D O K T O R T Ó L, hogy a migrénem az az azért volt, mert nem jól adták be, vagy az van, hogy valalkinél bejön mellékhatásként, aztán kész? Mikor nem jól adnak be egy EDÁ-t? Amikor csak féloldalasan csillapítja a fájdalmat? Hallottam már ilyenről is. De a fő kérdés, hogy a migrén azt jelenti, hogy nem jól adták be? Illetve az, hogy nem éreztem tőle a tolófájásokat jelentheti azt, hogy nem jól adták be?
V.