A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Nálam is Hugh Grant rulez!!KépKép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

hoppá, most lebuktam, hogy gyúrni járok...Kép

votiv 8)
votiv

Recca,
végülis a Brico Store-ban (reklámKép) vett Gáborom egy ilyen falbadugós, uh-s valamit. 4700 pénz volt, asszem. Ahogy meghallottuk őket, átdugtuk a hanghoz közeli konnektorba és voila! Ha nagy akecó, érdemes 2t/3at venni.
neet
neet

Zsanci, szerintem Neet kölcsönadja, ha épp Kovaccal hetyeg Kép

votiv 8)
votiv

Zsanci,
akkor te pajti vagy. Kép
neet
neet

na ma kirorbaltuk uj es eddigi elso b.kocsinkat (Li Lu-t), hogyan megy terepen. haaat. magatol, sajnos, csak lefele megy, amugy tolni kell, mint allat, a jeges emelkedok meg szinte remenytelennek tuntek...Kép de azert lekuzdottunk minden akadalytKép. viszont tuti, h kezem, labam izomlazas leszKépKép. B-nek tetszik: aludt benne egy jo nagyotKép (anyja meg csak kuzdjon az elemekkelKép)

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Votiv!

mELYIK AZ A SZERELMES FILM?Én így nem tudom.És nem akarok buta maradni.

Ma még futottunk Pannával egy kört de nagyon eredményes volt ajándék beszerzés terén.Apának vettem egy jegesmedvés pizsamát és Somának is egy ugyanolyat.KépONEWAY rulez.Annyi jó cuccuk van és nem arany árban.

Csinált valamóki még a HP programmal naptárt?Most hoztam el azt is a spirálozásból és annyira klasz ,hogy nem is akarok egyet sem oda adni ajándékba.
Várom a karácsonyt!

Jucus
20170114224602

Zuhog a hó, nekünk is nagyon karácsonyi hangulatunk van!
MINDENKINEK BOLDOG, BÉKÉS, VIDÁM KARÁCSONYT!!! Kép

A feltett fotók gyönyörűek, és a tabló is, olyan édesek a babák így együtt különösen!

Köszönöm a fruktózos infokat.

Juc,
Szerintem is jó a oneway és csupa igazi pamut cucc, én is ott vettem az ajándék egy részét! Kép

Blaye
blaye

Neet, hm. ez nem hangzik rosszul. megjegyzem magamnak - szukseg esetereKép. 2-3-mal meg a kertbol is kiuznenk oket. de annyira azert nem kell...Kép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

sziasztok!
itt is zuhog!!!
Neet,
majd akkor cserélgetjük őket...Kép És én Kenneth Branagh-t is nagyon komálomKépKép meg még annyi mindenkit!!!!!!Főleg igy karácsony táján!!!KépKép

Épp kérdezni akartam, h ki mit vett élet párjának, mert én még SEMMIT! És már kezd nagyon cikis lenni, minnyá itt a karácsony. És halvány lövésem sincs...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan, enyim kap egy új tárcát, mert a mostani nagyon szakadt, meg kap egy Caramel cédét Kép és egy pulcsit
meg sok puszit Kép

votiv 8)
votiv

Hello!

Votiv csajKép
Orulok,hogy hatasos a kepKépKép
7.ker-ben lakunk(Dob u).
Panadolos infot koszi.
Szopi:igen, a lenyeg az,hogy egeszseges,szep,okos,tokeletes,-en pedig nem vagyok elfogultKépKép.De azert ez nagyon fajo pont.Foleg,mert azt gondolom,ha:
-szekaltam volna a csecsemosoket
-hivtam volna szopis tanacsadot
-nem ijedtem volna meg attol,hogy fogyott Akos,mikor hazahoztuk(bar,hogy a fenebe ne ijedne meg1 elso babas anyuka),es emiatt
-nem adtam volna neki mar 12 napos koraban tapszert a gyerekorvos tanacsara
-kicsit turelmesebb lettem volna,sikerulhetett VOLNA.De ezen sajna mar nem tudok valtoztatni.
Mert igy utolag szerintem nem az volt a baj,hogy nem volt tejem,hanem rossz lehetett a technikaja.Mert a tejleado reflex miden szopinal megvolt,de megsem tudott csak max 30ml-t szopni.Akarmennyire nyustoltem magam az avent isis-szel,soha,1 csepp sem jott.Es miutan elkezdtuk a cumisuvegezest,naprol-napra kevesbe akart szopniKépKépa vegen,mar ha meglatta a cicit,orditott.
Nnnnna,ezt most jol kiirtam magambol,jol esettKép

De optimista vagyok,es hiszem,hogy a Kistesoval sikerulni fog!!!

MagdiKép
Orsi gyogyuljon meg gyorsan!!!Mindenkepp +,hogy mosolyogKép

FibiKép
Ismetelni tudom onmagam,mert mindig ezt irom,de csak,mert tenyleg igy van:Balint szepseges gyonyoruseg!!KépKép

ReccaKép
KoszikeKépBenke is hatalmasat nott,miota nem lattam.Kép

Kriszta es Akos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

votiv 8)
votiv

Sziasztok!Pocak:csúcsszuper vagy!Kép A beteg és fogzós babáknak gyors gyógyulást kívánok,sajnos hetek óta nálunk is ez a helyzetKépAnnyira összefolyik a nátha és a fogzási tünet,hogy néha azt sem tudom,hogy mit csillapítsakKépEgyszerre jönnek a szemfogak és a rágók!ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚtálom.

petergabi

Én Hugh Grant-et sokáig nem annyira csiptem, de ezzel a filmmel belopta magat a szivembeKép És Colin Firth-öt is birom nagyon. De az ászok ásza nálam: Andy Garcia, aaaaaaaa KépKép

Votiv,
az elején még azt irtad, hogy a világ végére is elmennél a filmértKép Amúgy az Örsön is gyakran megfordulunk, de nem akarom eröltetni.

KépKép
fibi

Annyir édesek az üdvözletek,hogy én is csatlakozom hozzáKépKép BOLDOG,BÉKÉS ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK!

petergabi

Votiv,
Gazdagréti lakótelepen lakunk.

És Hugh Grant is a listán van DE ha együtt szerepelnek egy filmben akkor természetesen Colin Firth a nyerő. Nekem még van egy két toplistás színészem, én nem érem be eggyel, meg kettővel sem..... Kép Kép Kép
zsebi2004

Kriszta, pusszantlak. egy nehéz és ijesztő helyzetben végülis jól cselekedtél, gondoskodtál róla, hogy a fiad jóllakjon, cseperedjen, fejlődjön. és ez nagyonis jól működik, nem igaz?! Kép szóval ne okold magad és ne bánkódj (mondom én, aki évekig rágódik mindenen), és igenigen, kistesót kistesót!!!KépKép

votiv 8)
votiv

Votiv!

És én miért nem láttam ezt a filmet?Lehet,hogy állandóan gyereket szültem meg neveltem?Ejnye.Majd bepótolom.

ÉS most jön a takarítás!Hurrá!

Juc
20170114224602

ajjaj, ez már a bőség zavara Kép

Zsebi lakik a legközelebb, de mindőtökkel szívesen összefutnék, még Fibivel is!!! hallod, Fibi? Kép

közben éhkoppon halok, a gyerek még mindig szunyál, az ebéd meg rég kihűlt! Kép

votiv 8)
votiv

Kriszta,
Kép Köszönjük szépen KépKép Ákos is tündéri meg huncut a mosolya és nagyon édes kölyök KépKép

KépKép
fibi

összekarcoltam a parkettát. mit lehet azzal csinálni? Kép

votiv 8)
votiv

vegyek szőnyeget? Kép

votiv 8)
votiv

Votiv,
hallom, de már nem hiszek NekedKépKépKép

KépKép
fibi

Pocak,
csúcsszuper a tabló!!!! KépKép eszméletlen ügyes vagy, KÖSZÖNÖM!!!! Nehogy már lemaradjatok róla!!!!

Zsanci,
élni tudni kell KépKép Iginek gyógyulást!
Ja, és jó pénzért angyalarcú kislány bérbeadó Kép

Ildi,
ez a gyógyszer-dolog nagyon durva Kép mert te honnan tudjad? És ha már a védőnő meg az orvos ennyire töketlen, akkor a gyógyszertáros miért nem szól elsőre? Neki mindegy, a pénzt így is, úgy is megkapja utána!

Képeslapok ANNYIRA jóóóóók!!! Nagyon irígy vagyok, megyek, és csinálok egyet én is Kép

Juc,
nagynagy drukk a műtéthez! Jobb az ilyenen túllenni!!!

Votiv,
Isti Kép és még mennnyi ilyen lesz... már múltkor is akartam írni: Dóci is esik-kel, vannak kék foltok néha, de ez a kor ezzel jár! Próbálj meg nem lelkifurdalni miatta, tudom, könnyen mondom. Isti akkor is borulni fog, ha nem vagy ott, meg akkor is, ha ott vagy. Nem lehet megakadályozni, és szerintem nem is jó, hozzátartozik a tanulási folyamathoz!

Macs,
KépKép

Magdi,
Orsinak jobbulást!!! Kép

Kriszta,
Ákos gyönyörű és egészséges baba, és erről főleg te tehetsz Kép Szóval nehogy rágd magad a szopi miatt, első gyerekes anyaként az ember annyira bizonytalan, és nem tudja, kire hallgasson és mit csináljon, és akkor még ott van ez a kis szuszogó (vagy bömbölő) csomag, aki csakis a te felelősséged. Legközelebb menni fog!!!! Kép

vera (12+3)
kisün

Kisün Kép
okéoké, hogy elesik néha, de hogy közben a fiók alá szoruljon a feje? KépKép

na, felkelt, tűz kanóc

votiv 8)
votiv

Én ezt a filmet tavaly karácsony elött néztem meg a moziban, naaaaaagy pocakkal, dejo voltKép

Na, mentem csomagolniKép

KépKép
fibi

Votiv,
Dóci már csinált kézenátfordulást le az ágyról - na akkor én is megijedtem - meg ment neki ajtófélfának, fejelte le az egyik széket, csukta rá a kezére a fiókot, múltkor felrepedt egy picit a szája, amikor a fiókgombot kapta be estében, szóval dolgok itt is történnek... de mégis úgy érzem, hogy MINDENT kivédeni nem tudok, és attól nem leszek rossz anya, hogy ilyen dolgok történnek vele. És visszagondolva az öcsémre, aki a Gellérthegyről száguldozott le gördeszkán, lesz ez még így se Kép

v
kisün

Egyébként tervezem, hogy dócit majd elküldöm dzsúdózni, ha nagyobb lesz, ott frankón megtanítják esni Kép
kisün

Fibi,
az utolsó film, amit én naaaaagy pocakkal láttam, a Kill Bill II. volt... hmmmm... ROSSZ ANYA, ROSSZ ANYA!!!!! Kép
kisün

Helyzetjelentés (röviden):

Tablóügyileg minden elintézve,holnap a javított, kiegészített változat fuvarozódik általam a H-ba.
Kép Kép
macskanyu

Recca,Neet!
Damjanich utcában lakunk. És ti?

Kriszta!
Megértelek a szopizással kapcsolatban, nálunk hasonló a helyzet Kép, csak az a külömbség, hogy én lefejem a tejet, és egyenlőre anyatejcsit kap. De Orsinak sem kell a ciciKépKépKép Én egy kézi Medela típusú melszívót használok és beváltKép, olcsóbb, mint az avent. Egyébként az egyik rokonomnak is AVENT van, és ő sem tud vele fejni Kép, De neki a kisfia szopizikKép, szerencsére

OOOOOOOOOOHhhhhhhhhhh, milyen rossz, ha a gyermekünk betegKépKépKép.

Együttérzek minden anyukával, akinek a babója fogzik, náthas, nyügös vagy bármi iciri-piciri baja van!

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Votiv,
ja, viszont mióta kétszer rácsukta az ujjára a fiókot és vala nagy ordítás és fogaknak csikorgatása, többször nem csinálta Kép szóval tanulékony leány... na ez természetesen nem jelenti azt, hogy a konnektorok nincsenek bedugaszolva, meg hogy nincs eltiltva a tűzhely környékéről, ha rotyogó fazekak vannak rajta.
Szóval annyit próbálok a magam igen esetlen módján mondani, hogy kisebb balesetektől (és a fej fiók alá szorulása szerintem ilyen) nem dől össze a világ, a nagyobbakat kell tudni kivédeni! Pl. nekem az a parám, hogy nehogy a tűzhely közelében történjen valami, mert egy égési seb már nem jön helyre!
kisün

Macs,
te egy HÕÕÕÕS vagy tablócipelésért!!!! Kép Izgatottan várom a beszámolót, hogyan fogadták stb. Kép
kisün

Kriszta: mi meg a wesselényiben lakunk Kép, hétker szintén
macskanyu

Macs!
Hurrrrá!!!!!!!!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép Tabló rrrrrendben Kép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Kisün, hőőőős nem vok, legfeljebb Malacka.. Kép

a köszönet Pocakot és Bogárkát illeti Kép
macskanyu

Macs,
Szerintem holnap mindenki a BESZÁMOLÓT fogja sasolniKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

És hogy panasszal is éljek:

még mindig nem küldött Pocak se régi, se javított tabló-mélt irgum-burgum Kép Kép
macskanyu

macs,
akkor malacka vagy, hogy ilyan NAGY pocakkal egy NAGY tablót cipelsz Kép
Pocak meg Bogárka pedig zseniálisak Kép
kisün

Pocak, Bogárka, Macs!

Köszi, köszi,köszi,köszi,köszi,köszi,köszi,köszi,köszi,köszi,köszi,köszi,kösziKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

tényleg, nyomtatva mekkora lesz? mármint a tabló.
kisün

A régi A3-mas lett, az újat nem tudom, most indulok érte Kép

Kisün Kép
macskanyu

Votiv,
és végső esetben mindig gondolj arra, hogy én sokkal "rosszabb" anya vagyok nálad KépKép

v
kisün

Ja, Macs, ha bent maradsz és majd kb. 1hét múlva fogsz BESZÁMOLÓT írni (már kettőtökröl is), akkor Örülünk majd csak igazánKépKépKép, de ha nem akkor is. DRUKK!Kép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Most "aludik" az Orsi lányom, de előtte evett valamenyitKépKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

És akkor hülyejucusnak valaki szájbarágná,hogy hogyan lehet ilyen karácsonyos képkeretet varázsolni?Nem tudom valamiért letölteni a programot.nem szeret engem.

Juc
20170114224602

Juc,
köszönöm!!!!! én is pont ezt akartam kérdezni, így már ketten vagyunk Kép
kisün

Macs, Kriszta,
én meg a rózsa utcában laktam, szintén hétker!KépKép
Macs-ka, a HÕS!!És ő még titokban még az én privát (szorgalmi) feladatomat is elvégzi, ezért 3xos HURRRRÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!

És a tabló titkositóját már senki sem énekli meg???Kép

Vera,
milyen volt szentpétervár? Láttad az auróra cirkálót???Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Juc,
engem sem szeret! Lehet, h a tűzfalunkkal van a baj...nem???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?