A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zsan!

nem tomKép

Én meg Rózsa utca VI.ker oldalán laktam Kép

Juc
20170114224602

Kisün,
a Kill Bill 2-t én is még szülés elött láttamKép

KépKép
fibi

Juc, Kisün,
szivesen szájbarágnám, de én sem értek hozzá, párom csinálta, amig én a babaneten lógtamKép
Petergabi és Pocak a spilerek ebbenKép

KépKép
fibi

Meg nem olvastam a mai napot, de addigis:

Juc, szerintem menjel be holnap 8-13 kozott bartfaiba UHra. Biztos megneznek. Vagy elotte hivd fel oket, hogy ugye biztos megneznek. telefon: 464-8777

Votiv, mozilla, firefox, thunderbird stb kerdesekkel bombazzal minket. Thunderbird rulez.

Ildi, ez a gyogyszerarize durva! Szerintemis reklamalj valahol! Nemtom, melyik doki volt a diszno, hogy nem irta fel.
moose

Zsanci,
csak most, csak neked:

Kép

és szpétervár NAGY volt és hideg és sötét, de egyben szép és nagyon érdekes Kép

v
kisün

Petergabi, Pocak,
csak egy linket kérek!!!! Kép
kisün

Votiv,
akkor film?????

Balesetek: szerint nincs olyan gyerek aki balesetmentesen nőtt volna fel. Nálunk volt már szájvérzés (nem is egyszer), orrvérzés, ekkor a szemünk láttára esett el a betonon és orra érkezett, minden tőlünk telhetőt megteszünk, de nem tudunk a nap 24 órájában mellette lenni.
zsebi2004

www.frameshow.com

Mi a baj vele Jucus? Hol akad meg a letoltes???

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dora!

Nagyonhülyejucus egy másik programot próbáltKép
Most ezt is.

Moose!

UHot nem erőltetem,mert menses után kell és az pont a műtétemre esik.MAjd utána de a Bártfait kihagynám mert nem szeretnék ott magyarázkodni papyír nélkül.Előtte majd a dokimhoz kérek időpontot,addigra talán lesz neki.De köszönöm,hogy foglalkozol velem!

Juc
20170114224602

Juc,
én meg a király utca sarkán laktam, tőlünk balra már a VI. ker volt...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Kép

Én is tudok már!

KÖszi!
Juc
20170114224602

HELP!

Most meg kirakott egy képet a monitoromra,és nem tudom eltüntetni.nem az ikonról beszélekKép

Juc
20170114224602

Proon
Pocak

Köszi nagyon kafa a tabló és a tábla is, köszönjük.Kép Az előbb el is felejtettem megköszönni

Tökfej Kókusz
kókuszdió

<center></center>

KépKépKépKép
proone

Juc, ugyes vagy, a gyerekek meg szepek!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Jaaj, sosem szerettem csomagolni, de ezzel a krepp-papirral jol befürödtem... sem a technokol, sem a cellux nem ragasztja... bezzeg az ujjaim és az ajandekkönyv már ragadKépKép

KépKép
fibi

Kisün,
jaaa, linket tudtam volna mondaniKépKép

bénaFibi

KépKép
fibi

Fibi: hihi én tavaly jártam igy, idén már okosabb Johi voltam és rendes papírt vettem...

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Johi,
Kép Ja, majd jövöre...Kép

KépKép
fibi

Pocak,
akkor a kicsi fiad Barnabás vagy Bálint? (táblában elöbbi szerepel). Most összezavarodtamKép

KépKép
fibi

Dora!

És akkor most mivan evvel a képkeretes programmal,csak 15 napig van használhatom?Vgay nagyonhülyejucus vagyok?KépOlyan felületesen olvasok mindig és azért én nem vagyok egy angol tanár mint itt sokan másokKép
20170114224602

Minden becsomagolva, yeaaaah. Hülyeneet is meg akarta kérdezni, amit hülyeJucus, de most előbb megnézem ezt a linket...
neet
neet

Tabló átadva Macsnak (méret a régi, viszont profibb lett, mert ráragasztottam egy kemény lapra Kép), javítva és kiegészítve!!! Kép

És éljen a tabló titkosítója is!!! Kép

Magdi!
Én is Tétény, csak nem Nagy..., hanem Buda... , úgyhogy nagyon közel biztos nem vagyunk, de én Petrával tavaly tavasszal még jártam a kastélyparkos játszóra, és biztos fogunk jövőre is, úgyhogy ott majd találkozhatunk!!! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Én meg lusta vagyok ennyi infot elolvasni... szal letöltöttem a nagyvalamit, majd ráklikk 1-1 ilyen frame-re, majd mi jön? Meg próbáltam nyitni, de nem tudom, valszín valami programunk nincs meg hozzá. Lehet összefüggés eközött és aközött, hogy .pps-t sem tudok megnyitni? Na, ha ez ilyen macerás, nem is kell. Kép
neet
neet

Szmagdi,
én még Bogárkán is túl, ahol a kurta farkú malac túr...

Jucus,
apjuk úgy negyed 8körül érne oda az utazóságyért, jó? Telcsizzen előtte vagy nem szükséges? Ha nem akarod, hogy zavarjon, csak vágd ki az ablakon a cuccot. Köszi. Kép
neet
neet

Hülye Neet!

Akkor most elrohanunk itthonról,hogy véletlenül se találjon itthon G.Kép

HülyeJucus
20170114224602

Még egyszer,hátha valaki errő lemaradtKéphttps://www.babanet.hu/album/main.php?own=1&album=7871

petergabi

Én is csatlakozom a hülyék közé. Én még igy letöltve sem tudok vele sokat kezdeni, igaz nekem sincs időm sokat olvasgatni. de amiket leletem, nem tetszettek igazán. És igen Juc én úgy értettem egy 15 napos próbát kaptunk ingyééééééé.

Fibi: csak jövőr is emlékezz. majd emlékeztetlek.

Hülyejohi

Kép
Kép
johanna1975

Jó akkor ezexerint Macs is hülye, mert sehol nem tudta a " WANTED"-es keretet megtalálni Kép
És valóban csak 15 napig műxik, úgy játtszatok vele Kép Kép

Bogár: tabló tényleg szuper, megvizitáltam Kép

Fibi: Pocak babája Bálint, csak annyira soxor változott a névvariáció náluk, hogy a születése előtt kb. egy héttel lett végleges a Bálint, előtte volt a Barnabás... Kép ki tudja mi lenne, ha még mindig nem született volna meg.. Kép
macskanyu

Ne hülyéskedjetek már!Kép Senki nem hülye ittKép

Johi,
okés, szavad ne feleddKép

Macs,
Ja, értemKép Ti honnan ismeritek 1mást Pocakkal?Kép

Ui.: dejo ez a Toto albumKép de várom már a karácsonytKép

KépKép
fibi

Dora, Fibi,
kösziiiii!!!! Kép
kisün

Én annyira hülye vagyok, hogy nem is próbálkozom ilyenekkel Kép Kép
Majd gyönyörködöm a tieitekben.

Van egy Lrossi márkájú etetőszékünk eladó.
zsebi2004

Kisün,
szivi Kép

Bálint ma evett elöször tejbegrizt, kinézte a számból, én meg nem szaraxok már a tehéntej miatt, mindjárt 1éves lesz ugyisKép Nagyon kajalta befelé, tetszett nekiKép

tényleg, ZANZA, Te leszel a következö az egyéveses szülés-sztorival??KépKép
mi B szülinapján pont nem leszünk itthon netközelben, hogy fogom leirni?Kép

jaaaj, mikor jön már haza apjuk???Kép én is csatlakozom ahhoz az egyházhoz, ahol Zsána a föpapnöKép

KépKép
fibi

Örülök, hogy egyre több hivünk van!!!csak gyertek, csak gyertek...KépKép
Ha kitöltesz egy tesztet, megmondom mennyire vagy elveszett...És megmondom, h mennyire kell segitenem neked!!!KépKép
A teszt kitöltése ingyenes. A teszt értékelése 3000 Ft+ÁFA

minden jót!!!!!!!!KépKép

sajna nagyon gyengusz volt ma ez a havazás imitáció...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

SIKERÜLT!!!

Kép

Kép
kisün

Zsanci,
mi van? Milyen teszt?

Sikítsatok, Eszter már régebbóta kapja a tejet (mértékkel, fokozatosan, felforralva és még mindig vízzel keverve) és még egyszer sem ment tőle a hasa. Örülök, hogy ti sem vártok a 3. szülinapig. Kép
neet
neet

neet:
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ KépKép
kisün

Dóci egy csodahölgy!!! GYÖNYÖRÛÛÛ!!!! Az a frizura, az a mosoly!!! Kép Imádnivaló!!!
neet
neet

Kisün,
Kép Kép Kép
neet
neet

Jucus! sikerült már a képet eltüntetni? ha nem, akkor a zárójelben olvasottakat nézd (az asztalodon jobb egérrel klikk: tulajdonságok, ott asztal fülön válassz új hátteret, majd állítsd be, hogy mozaik legyen, vagy nyújtott) Amúgy a keretezett képed édi, látom ám Esztit is rajta! Kép
Gyerekek igen helyesek, olyanok, mint akik iskolásat játszanak.

Vera! Dóci úgyszintén szépséges, ráadásul meg milyen nagy lány!

ancsipancsi

Sajnos a szünetben nem nagyon tudok netezni, itthon van apa, és más programokat csináltunk, úgyhogy ha valaki valami fontosat szeretne, akkor mélben pls. (pl. Jucus, ha van egészségügyi kérdésed :DDDD)

Megjött a Keménykalap és krumpli orr lemez. Ha valakit érdekel, ő is írjon méltet Kép

ancsipancsi

Sziasztok!

Tök jó, hogy Pocakék is rajta lesznek a tablón és nem maradnak le! Pocak, Bogárka, Macs, hiperszuperügyesek vagytok!KépKépKép
Azért abból is kaphatunk majd mélre? Hogy lássuk milyen lett a végleges!Kép

Votiv!

Lehet, hogy megpróbálom a reklamálást a gyógyszerügyben! Szerinted az OEP-nél kell? Írok majd egy levelet! Csak nehogy azt válaszolják (ha válaszolnak egyáltalán), hogy keressem elő a blokkokat igazolásul, hogy többet fizettem!KépKép
Egyébként ma voltam a dokimnál! Említettem neki a dolgot! Azt mondta, hogy biztos igazuk van, mármint a patikusnak, aztán jó cikin hallgattunk mindketten! Szerintem azért biztos röstellte magát, mert egyébként nagyon szuper és rendes doki! A mostani recipére ráírta, hogy "szoptatás alatt", kíváncsi vagyok így elfogadják-e a patikában! De egyébként ez akkora baromság, mert ezt a gyógyszert mindenki terhesség és szoptatás alatt szedi aki pajzsmirigyes!Áhhh....hagyjuk!Kép

Kolléganőm ma el akart hívni bulizni, ide a közelbe mennek én meg nem tudok menni, mert Peti csak éjjel jön! Pedig rámfért volna!Kép

Macs!

Drukk, drukk, drukk!

Oxi!

Vagy??? Mélem megkaptad?

ILdi
ildi76

hahó,
minden baba és mama meg apa meg tesó csudiédes,sajnos én még mindig futom a köröket pestenKép.....reggel megyek este jövök hazaKép
de remélem szombaton én is tudok karácsonyi üzit küldeni mindekinek!!!!!!!!!

cupp
gigi
Vendég

Sziasztok!

Mivel mi holnap már elutazunk Miskolcra a Dédikhez előkarácsonyozni, így már lehet hogy nem jövök... úgyhogy nagyon boldogságos szép Karácsonyt és jó pihenést Mindenkinek!!!

Kép

A Bogárkacsalád

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

tök jó ez a progi! Kép

Kép

ancsipancsi

Látom, másnak is bejön ez a fagyöngyös keretKép

KépKép
fibi

Hello!!!!!!!!!

Huuuuuuuuu,gyerekek csodaszepek!!!!!KépKép
Kepeket megneztem,visszaolvasni eselyem sincs,fontos dolgom van,vacsit adni Apanak,Akosnak pedig levagni a kormetKépKép

De 2 kepet muszaj:

Legujabb tudomany:
Kép

Nevezhetem kekszemu Hercegnek?Kép

Kép

Kriszta es Akos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Kriszta!

Séró nagyon jó!

Fibi!

Azt Te nem tudod,hogy nem fagyöngy
hanem magyal?Ejnye-bejnyeKép

Juc
20170114224602

...szofoso banda... elore dolgoztok, ugye? hogy karacsonykor mar ne kelljen irni?

Szoval Zs, tizenhat ev mulva allatira fogsz orulni a sracaidnak, mi lanyos anyak pedig majd hirtelen ugy megoregszunk a sok aggodalomtol meg az ejszakazastol Kép Kép es en nem veszek semmit apanak, meg o se nekem, hanem mindenki maganak amit akar es nekunk ez igy tokjo Kép es kepzeld a multkor azt almodtam, hogy NFL meccsen jatszok es en szereztem az elso touchdownt, de aztan rogton le is jottem a palyarol, mert a tobbi jatekos nem volt tekintettel a pocakomra... Kép

Igen Rec, most mas izomcsoportokat dolgoztatsz meg, mint a kendovel. De egy-ket het es mar szaguldani fogsz, meglatod Kép En csak most pocakkal nem birok emelkedore futvatolni.

Kriszta, tejteman most ne gondolkozzal, majd kisteso elott ugyis ujra eszedbe jut es akkor meg raersz aggodni miatta.

Kokusz, en is mar epp akartam irni, hogy javitani kene a lanykad nevet. De mivel mindket helyen ugyanazt lattam, kezdtem azt hinni, hogy nekem rossz a memoriam. Ja, egyebkent bunrossz, ugyhogy nem volt alaptalan Kép

Elkezdtem nezegetni az utonevkonyveket. Es egyelore semmi nem tetszik... megmondhatna a gyerek, hogy mi a neve, mert most olyan nehez dolgom van...

Ja es ki ez a sok ismeretlen kulfoldi pasi es mit akarnak toletek? Kép Kép Engem Steven Segal keresett a multkor, dehat elkesett Kép

Ooo, ize, ez a karacsony iden is 24en kezdodik, hogy mar igy be vagytok sozva? En ma vettem egy ajandekot. Igy mar ketto van. De lehet, hogy meg holnap beszerzem a tobbit, nehogy valaki megsertodjon, meg veszek kajat is, mert semmi nincs itthon...
moose

Sziasztok!

Nagyon édesek a képek!

PeterGabi, ha jól láttam mi lemaradtunk. Küldhetek még képet?

Recca, ezek szerint más járgány kellene felétek, nem Li Lu.Kép Csacsi-fogat?Kép
zanza

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?