A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Képzeljétek, szerdán inszem. A múlt hét szerdai 12 és 10 mm-es tüszőim helyett ma egy 24, 20,16 és 14 mm-eseket találtunk. Szerintem a két nagy fog megrepedni, de előfordulhatna már, hogy nem marad cisztám, úgyhogy a másik kettőben is bízom. A méhnyálkahártya 10 B. Remélem ez jó. Úgy izgulok, mintha az elsőre mennék.

kalmanka: Köszi, írtam vissza.

vasikáé: Gyere máááár!+++++++++++++++++++++++++++
vicky79
Budapest III. kerület

tigriske: Találkoztam azzal a csajszival, akivel szerdán beszélgettünk, most jött tesztelni. Csak sajna nem tudom meg, mert hamarabb el kellett jönnöm. Remélem sikerült neki. ÉS NEKED IS FOG, NE IZGULJ!!! Még korai volt.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok.

Majd fél négy után hozom a hírt. Addig nyugi van.

Akire, szorítok a holnapi teszthez. +++++++++

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vicky!

Ezt tök jó hír. Szerdára jó lesz a 16-14 es is. Egyél tonhalat :-)
tudom, hogy korai volt, de legalább tudom, hogy a tüszőrepesztő kiürült .-)
tigriske1978

tigriske: Hát a tüszőrepi az kiürült, ebben igazad van.

vasikáé: Oké, nyugi...nyugi....így nem fog menni :D :?
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky, ez szuper, akkor mind a 4 versenyző esélyes... ma este
repedsz? :lol:
Kakti, örülök, hogy ilyen hamar neki tudtatok ugrani a következőnek :lol:
Tigriske, te kis türelmetlen 8)
Vasikáé, közös életünk legnehezebb órái :roll: nem teszteltél?
HOGY A FENÉBE VAGY ILYEN NYUGODT??? :shock:

nekem ma 13. nap. 2 teszt is lapul otthon, de nem merem megcsinálni... továbbra sem érzek semmit, az eddig eléggé fájó cickók már jobbak, gondolom akkor a repesztő csinálhatta azt a rettenetes feszülést... ma megint olyanom van, hogy megjönne (ha az utro engedné). Holnap csináljak? :shock: :roll:

Lugi hogy vagy???

Akire, nagyon ++++++++++++++
kpn

Ohh... szerintem ha meg akar jönni, megjön - sajna.
Nekem utro-val is megindult a „bládiméri” (:lol:) pénteken.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

kpn: Igen, Ovitrelle-t kaptam és bőr alá adom 8-kor. Én a 14. napon csináltam már tesztet az előző inszemeknél, de a legutóbbi óta csak az aznap reggeliből tesztelek, amit utána leadok a bmc-ben.

kakti: Nekem is jött már meg utro mellett is és utána is. Legalább nem kellett gyógyszerért visszamenni. Ne izgulj, ez az inszem már csak sikerülni fog.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky, a János patikából hoztad az Ovitrelle-t? Csak mert én Pregnylt tudtam venni végül, ami ugye izomba megy és ezért nem lehetett házilag barkácsolni :lol:

Kakti, örülök, hogy bládiméri és egyebek ellenére nem tűnsz boldogtalannak! Nem merek pü-t írni, mert nekem azok valahogy nem mennek/jönnek, de elmesélnéd néhány mondatban, hogy hányra vitted a pisit és meddig kellett várnod? Akkor adnak egyből recepteket, vagy ugyanúgy vissza kell menni 3. napi UH-ra?
kpn

Hát szokásomtól eltérően későn mentem: 8 után kicsivel értem oda, és 1/4 10-re kerültem sorra a recepción. Utána leadtam a mintát, és felmentem és vártam. 12 után jöttem el a kórházból. Amúgy akkor megUH-zott a Szűcsdoki, és (miután már akkor kezdett megjönni), mondta, hogy amikor totál elönt a niagara (nem csak barnázás), a 3. naptól újra Merional, és arra rá egy héttel UH. Ez jövő hétfőn lesz, 11. napon (mert vasárnap ugye nincsenek). Számításaim szerint (remélem) még ehónapban meg lesz az inszem. De majd meglátjuk egy hét múlva.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

kpn: Igen a kórház patikájában volt Ovitrelle. Nem bánom, hogy nem kell izomba adni, bár én a múltkor pregnylt kaptam és arra is azt mondta, hogy mehet bőr alá. Biztos hatásosabb lett volna, ha izomba megy. A következő kezdés attól függ, hogy maradt-e cisztád. Ha a teszteléskor van, akkor még visszahív mensi utánra, hogy nem ürült-e ki. Ha nem, akkor abban a ciklusban nincs inszem, mert nem lehet stimuzni. Ha minden rendben (akkor terhes vagy :) ), akkor már a tesztelés uh-ján nem lát cisztát és akkor kiírja a gyógyszereket is rögtön. Na ilyen nekem még nem volt, de szerintem nem az én esetem az alap, nekem mindig 1 hónap pihi minden inszem után.
vicky79
Budapest III. kerület

Jaja!
Ez volt a másik kérdés:
igen, akkor rögtön megkaptam a recepteket is a Merionalra és a Pregnylre.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

értek mindent és kösz a kimerítő választ :lol:
akkor tehát testben és lélekben is készüljek, hogy a teszt napján lesz UH. Ezexerint az azt hivatott eldönteni, hogy ciszta igen/nem.
ez a vonalzód sokkal jobb mint az előző, csak sikert hozhat :wink:
kpn

Sziasztok!

Jöttem beszámolni a mai BMC-s élményemről hsg ügyben.
Hát nem volt semmiféle hsg, merthogy pozitív lett a vizelet eredményem :shock: :shock: :roll: Skriba doktornő behívott és megkérdezte hogy vagyok, meg hogy megvolt e a menzeszem. Mondtam jól vagyok (bár kicsit hülyének tartottam a kérdést hsg előtt) és hogy igen megvolt. Erre közli velem, hogy pozitív a tesztem :shock: Én meg ültem ott és bámultam rá mint a borjú az újkapura. Még azt is megkérdeztem, hogy biztos az én vizelet eredményemről van e szó :oops: Megnézett uh-val és nem látott semmit, csak egy fél cm-es "megritkulást" a méhben. Leküldött a laborba, hogy nézzék meg vérvétellel is. Utána ültem ott majdnem két órát a kusza gondolataimmal, mikor megint hívtak és közölte, hogy a vv is pozi :) De nem merek örülni neki, mert azt mondta vagy egy nagyon korai terhesség, vagy a ciklus végén összejött terhesség, ami elhalt a mensivel és annak a hcg-je van még a szervezetemben. Ez utóbbit sajna alátámasztja, hogy a tsh-m a legutóbb 7,1 volt (4,9-ig jó) és ez okozhat vetélést nem beszélve a progi szint alacsonyságról. Úgyhogy jövőhét hétfőn megyek vissza kontrollra. De csütörtökön ment el vér néni és azóta nem is voltunk együtt :oops: :roll: Úgyhogy tuti nem vagyok terhes :(
Hát ennyit rólam. Bocsi, hogy ilyen hosszan írtam.

Vasikáé gyere ha van eredmény :)

Kép
Kép
nyanya77

nyanya: Elképesztő! Azért még várjuk meg azt a hétfőt. Láttunk már sok mindent. Hát mindent vártál, csak ezt nem. Gondolom, hogy eleve milyen ideges lehettél, de legalább az kiderülne, hogy nincs elzáródva a petevezetéked, mert akkor nem lehettél volna terhes. Azért én drukkolok. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Nyanya!

Ez nem semmi! Nem volt egyszerű napod!
tigriske1978

Nagyon köszönöm mindenkinek hogy szorított nekünk, de sajnos nem sikerült.
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok

Vasikáné: Tiszta szívből sajnálom :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
edinka

Vasikáné! :( :( :(
tigriske1978

Vasikáé

Kép

Egész nap kukkoltam hogy vannak-e hírek. Annyira bíztam benne hogy sikerülni fog. Őszintén sajnálom. Remélem még van remény, és nem adtátok fel sem ti, sem az orvosok.

Buksisimi és nagy ölelés megy neked!

dita75

Sziasztok Lányok!
Vasikáé!
Nagyon sajnálom hogy nem sikerült! :( :( Ugye nem adjátok fel? :!: :!:
Mondot valamit az orvos?Puszi!
Nyanya!
Nem semmi ami veled történt,de várjuk a hétföi eredményt!Nem vagyunk egyformák minden szervezet més!Egyébként már más is járt igy hogy ment hsg.és kiderült kismama!A recepcion mondta és gratuláltak neki!Bizzunk :!:
Kakti!
Akkor már elkezdted nagyon drukolok neked :!: :!:
Köszi az infót hát ez elég gázos lesz az uh.Nem is tudom hogy csináljam.Vigyek betétet mert én tamp.használok!Holnap megyünk háziorvoshoz utiköltség papirért állitolag jár aztán irány Pest.Kicsit izgulok.

Kép
rózsa11

Rózsa!

Hát nekem is jó lett volna ha felkészülök, de íme az én ötletem a mensis UH-ra:
Reggel tampon (úgyis sokat kell várni), de + beraksz egy betétet is. Behívnak a vetközőbe, tampon gyorsan ki (természetesen vigyél valamit amibe be tudod csomagolni) általában van kuka. Amég várakozol lábad közé a betétes bugyi, beszaladsz megnéznek visszahúzod a bugyit és mehetsz a következő mosdóig, ahol jöhet a tampon.

Hidd el a dokit nem izgatja, hogy mit lát (egyébként oda se néz).

Sok sikert!
tigriske1978

Vasikáé!

Nagyon sajnálom, olvasó üzemmódban figyeltelek ám...

Nyanya!

Az alacsony progi miatt lehet még vérzés, ismerek olyat akinek az első két hónapban megjött, és a baba is megvolt. Nyugi, nem adtak utrot vagy progi szurit?

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

sajnálom :cry:
kpn

Sziasztok!

Vasikáé!
Nagyon sajnálom! Reméltem, hogy Neked összejön, de azért azt is remélem, hogy nem adod fel! Nagy ölelést küldök.

Kakti!
Sajnálom, hogy neked sem sikerült, de azért örülök, hogy nem adod fel.

Edinka! Én is úgy vagyok vele mint Te. Most pihi. Elegem volt lelkileg is és testileg is. Csodálom a többieket akik tele vannak energiával.

Nyanya! Csoda, hogy nem fordultál le a székről. Ez nem semmi, azért remélem, hogy nem tünt el a picúr a mensivel.

Kpn!
Reggel tesztelj! Küldöm a pozitív energiákat!
szöszi1977

Vasikáé:
Kép
Szörnyen sajnálom... Beszéltetek esetleg már a folytatásról?

Pá Drágáim!
sajt@

Zoe:
Na, mizu? Jól viselted? :)

Lukácsné:
Boldog Szülinapot! Remélem sikerült a vizsgád és apa eredményei is jók lettek!

Kalmanka:
Üdv újra a BMC-ben, sok sikert!

Rózsa:
Vigyél nedves popsitörlőt, én előtte megtörlöm vele magam+papírzsepi utána - így nekem sem kellemetlen a hüvelyi uhu.

Pá Drágáim!
sajt@

vasikáé: Nagyon-nagyon sajnálom! :cry: :cry:
vicky79
Budapest III. kerület

Vasikáé!
:cry: :cry: :cry:

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Vasikáé, nagyon sajnálom....annyira bíztunk benne mi is. Kapcsolódjatok ki egy kicsit, bár könnyű ezt mondani, de muszály.

Nyanya, azért szorítok!!!!

Kakti, 25-én fogsz visszamenni, mert akkor talizunk, Tigriskével is.

Hát, nekem ma vagy holnap kellene megjönnie, és már rendesen görcsölök is....csak ha meg akar jönni akkor jöjjön meg most!!! És kész! :(

Kpn, holnap teszt??+++++++++++++++++++++++++++++++++
lugi

Lányok!

A teszt nem teszt témához csak annyit, hogy a tesztet csak úgy szabad csinálni, hogy mondjuk hétfőn kellene megjönnie, akkor csak csütörtökön vagy pénteken szabad csinálni, és akkor is halvány lehet, én így jártam, csináltam csütörtökön, és olyan halvány volt, hogy azt hittem káprázik a szemem, pedig akkor még ikrek voltak... Teszteltem előtte is, persze nega, kibőgtem magam, és akkor világosított fel egy barátnőm aki rutinos versenyző volt már...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Vasikáé úgy sajnálom :( Pedig annyit gondoltam rád, amíg ott ültem és várakoztam. Remélem azért nem adod fel.

Witch nem kaptam sem utrot sem progi szurit, pedig rá is kérdeztem :roll: Lehet ők is reménytelennek látják a dolgot.
Szerintetek van értelme most nekiállni palástfű teázni, vagy hagyjam a fenébe :?:

Lugi én is 25-én megyek vissza kontrollra :wink: Akkor talizunk :D 25-én lesz 3 éves a kisfiam :lol: Olyan jó lenne, ha az ő szülinapján tudnám meg, hogy bent van a pocakban a tesókája... :roll:

Kép
Kép
nyanya77

Lugi:
Inkább átvenném a mensis tüneteid, tőled meg hess, hess!

Tigriske:
Akkor most sikerült, vagy nem? Ne ijesztgess, még bármi lehet!

Kakti:
Örülök, hogy már picit bizakodóbb kedvben vagy, ez egyre jobb lesz idővel. A táblázat miatt meg ne izgasd magad, szerintem mindenki hálás érte, hogy bevállaltad. Akinek nem tecc, csináljhatja - nemigaz :wink:

Vicky:
Csini tüszők! A szerdán drukk ezerrel! :)

Nyanya:
:shock: Mi, pozitív? :roll: Meg nem is??? Én még ilyet nem hallottam... Nagyon kíváncsi leszek, mit mondanak hétfőn.

Pá Drágáim!
sajt@

Nálam nemtommi mi van... :roll: Múlt héten barnázta, szombaton megjött, de nem vészesen, azóta is alig-alig. Már tényleg nemtom mit csináljak... Menjek uhu-ra a Szűcshöz, vagy próbáljam elérni telefonon és rákérdezni, hogy merre induljak? Netán irány a saját nődokim? Ennyi bládival a Szűcs kiröhög és hazáig fog kergetni... Tele van a hócipőm a hormonjaimmal! :twisted:

Pá Drágáim!
sajt@

Na elpárolgok sóderezni, azon legalább lehet nevetni!

Csajszik, mindenkinek a legjobbakat és csak előre - tudjátok.

Pá Drágáim!
sajt@

Szorgalmazni kéne, hogy a recepció mellett nyissanak egy cukit, jól elfagyizgatnánk ha már ennyien összejövünk hétfőn!:)
Barni meg elfújhatná a gyertyát, egy nagy dobostortán...
Szuuuper! Jaaaajjj, de jó lenne egy kis csoki........

Rony, te nem jössz????:)
lugi

Sajt@, a hormonokra is jó a fagyi!!! Mindenre!!!!
lugi

sziasztok!

Vasikáé sajnálom hogy nem jött össze, de ez volt a főpróba ugye??? jó lesz a júliusi kismamiság is nem?

rólam:
ez sem egy utolsó sztori:
bementem bmc-be délután , fél óráig keresték a dossziémat, és persze nem lett meg. ilyen még nem volt.... Apa eredményei nem voltak a gépben, úgyhogy a laborban lévő kisfüzetből írták egy papírra hogy menjek fel vele a dokihoz.
persze ő meg papírok nélkül azt se tudta minek mentem oda.....
szóval jó napom volt, majd 2perc alatt ki is jöttem.
marad az inszem , mert eddigi legjobb eredménye lett Apának.
Ha megjön megyek majd UH-ra aztán a 2.inszem kezdődik.

Akire
holnapra sok sikert.

Sajt :
köszi az érdeklődést, holnap tudom meg a vizsgát, és köszi a szülinapi köszöntést is.

jó éjt mindenkinek

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Jó reggelt, most már valaki tesztelhete zebrásat tényleg! :cry:
Most csináltam (14.nap) egyet és minden kétséget kizáróan egycsíkos. Az az érdekes, hogy nem is érzem magam annyira letörve, mondjuk 2 év alatt volt már "néhány" ilyen hónapom...
Mondjuk én folyton mondtam nektek, hogy nem érzek semmit.
Szerintetek péntekig becsületből utrózzak még?
kpn

Kpn, hát jajj....de jó lett volna, legalább 1 pozitív teszt!!!! Sajnálom.
Az Utrót nem tudom....

Lukacsne, és akkor most mi lesz a kartonotokkal? Hajrá 2. inszem!+

Szép napot mindenkinek!
lugi

Kpn!

Persze, hogy kell még az Utro.
Lugi írta nekem, hogy nem véletlenül 17. napra hívnak vissza. Az aznapi teszt a tuti. Én még nem kezdek szomorkodni, lehet az még zebracsíkos péntekre.

Én is csak azért csináltam tesztet, mert hittem a reklámoknak. (miszerint fogantatást követő 10. napon már 99 %-os eredményt ad)

Mindegy!

Sajt!

Természetesen még mindig + a hozzáállásom és Alagútásó, itt van a pocimba. És lesz nekem még tigriscsíkos tesztem.
tigriske1978

Lukacsne!

Hisz akkor mi találkoztunk!!!! Fent beszélgettünk a kartonodról, hogy nem találják, már csak mi voltunk ketten fent a váróban. :D Lila felsőben voltam:)

Lugi!
Elképzelhető, hogy hétfőn kell mennem, attól függ mennyi petike lesz.
Neked meg akkor eredmény, mi? nagyon drukkolok ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nyanya!
Nem semmi amit írtál. De még akármi lehet. Meséltek már itt a lányok olyan terhességekről, amelyek nem szokványosan indultak.

Tigriske!
Persze hogy lesz csíkos teszted, csak ki kell várni :wink:

Holnap leszívás, drukkoljatok, már tűkön (vagy ahogy sajt@ mondaná tűpárnán) ülök. Örülök, hogy jók lettek az eredmények és folytathatjuk.

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

sziasztok csajok!
Kicsit eltűntem mostanában, de csak azért mert nem történt velem mostanában semmi.

KAKTI!

Igazán sajnálom, teljesen azt hittem, hogy elsőra sikerülni fog neked! De ne keseredj el, mert akkor majd fog másodszorra vagy harmadszorra, 1-2 hónap már nem a világ, ahhoz képest amennyit várunk, nemigaz? :) Drukk a következőhöz!!!

VASIKÁÉ!

Teljesen kiakadtam, annyira de annyira sajnálom, de ne add fel, a barátnőmnek a 3. lombikja sikerült, NE keseredj el!!!!!!

STING!

Úgy eltűntél! Vagy csak épp mindig elkerüljük egymást szívem? Mi van veletek? Tűkön ülök! Apa vizsgálattal mizujs, mikor lesz konzi???

NYANYA!

Kész vagyok attól amit írtál, ezt el sem hiszem!!!! Nagyon druukolok hogy egészséges terhesség legyen!!!! Amúgy a mensi semmit nem jelent, nekem két barátnőm is a harmadik hónapig menstruált, pedig akkor már terhesek voltak!!!!!
csézjang

nem nagyon hszem, hogy ami a 14.-en TÖK negatív, az 17.-re csíkozódna. Most már inkább azon drukkolok, hogy jöjjön meg addig és egy úttla megússzam :roll:
kicsit bőgtem reggel, de aztán bombanőnek öltöztem, sminkeltem és beriszáltam a munkahelyemre... élveztem, hogy jól megnéznek az utcán :lol:
mert megérdemlem 8)
kpn

Kpn!

Teljesen igazad van. Én is ezt szoktam csinálni, rossz kedvre, jó cucc, smink, jó haj és élvezem hogy jól nézek ki legalább.../ legalábbis szerintem :lol: /Jó gyógyír a rossz kedvre.
Ja és igazad van, ami a 14.napon negatív, az már nem lesz szerintem sem a 17.napon pozitív, bár ki tudja...
csézjang

Kpn!

Milyen tesztet vettél?
A jó smink és cucc jó ötlet volt :-)
tigriske1978

Sajt@, Csézjang!

Totál + a hozzáállásom megint! Most már az esti szuriknál sem rinyálok, mint múlt hónapban. És úgy fogom fel a dolgot, hogy nehezen tudtam volna együtt élni egy bak jegyű gyerekkel (az apám épp elég volt bakból). :lol: Majd most lesz egy vízöntőm! :) (a halakat is megúszom, mert ha a 2. sem jön össze, a nyaralás miatt pihenünk egy hónapot.)

Egy kérdés:
hallottatok már valamit a Cefanorm kapszuláról? Állítólag homeopátiás cucc, barátcserjéből. Ha valakinek van tapasztalata, megoszthatná velünk.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

cséz, gurultam a röhögéstől az önbizalmadtól :lol: mármint, hogy jól nézek ki, legalábbis szerintem

tigriske, DM-es hét-nyoccá forint, zöld csomagolás+vigyorgó fej van rajta. hát nem az én vigyorgó fejem :twisted:

Kakti, a tavaszi gyereket egyből lehet vinni jó kis sétákra, nem kell a lakásban dideregni :wink: Cefanormról nem hallottam... Barátcserje? PCOS vagy? erre bevallom nem emlékszem, mintha azzal kapcs hallottam volna...

akkor szavazzuk meg, hogy utrozzak-e tovább 8)
kpn

Én azt mondom, Utro-zz.
Amúgy enyhe PCO-m van valóban. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kpn!

Szerintem is Utroz.

És vegyél egy 1500 Ft-os érzékeny tesztet.

Kakti!

Én sem hallottam még róla.
tigriske1978

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?