A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Finch - persze hogy akarom (hátul ültem, a kórterem mellett)
Nagyon sokan voltak, nem láttam kik ülnek az első blokkban :(
grillázs

na, tényleg léptem
smaccantás
grillázs

pápá
finch

Plömö, Finch, Hanyatka!

Szorítok nektek továbbra is csak így tovább :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
gizmixxx

Itt vagyoook....képzeljétek odaértem és senki nem volt :)így pikk pakk végeztem,az elején nehézkes volt a bejutás,de ahogy kicsit odafigyeltem és ellazultam máris bejutott Apánk :)
Úgy örülünk,mert a fiúk is nagyon jók voltak,vagyis sok,úgy tűnik meggyógyult a drágám.

Szóval most sikerülnie kell!!!!

Most kicsit pihizek,később még jövök!
smaccc mindenkinek...
hanyatka

Hanyi, mázlid volt, hogy senki nem volt. ( hát ez hogy lehet??? :shock: )
Ügyi voltál, és örülök, hogy a fiúkkal is minden rendben volt.
Nagyon szorítok.
Hanyikám! Az estére pihensz? Tudod, még rá kell dolgozni! Gondolom ezt Apánk is javasolta!
:wink: Giz, köszönöm a drukkot!
finch

Sziasztok!

Este 6-ra megyek Apánkhoz, remélem nem talál semmit, ami miatt ne tudnánk elkezdeni a stimut. :)

Hanyikám, mennek a randisugik! Ne izgulj, ez tuti sikerülni fog! Örülök, hogy jó lett a párod eredménye! +++++++++++++++++++++++++++++ :D

Tatus, neked a babaragik mennek! ++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Plümek, neked is inszem volt ma ugye?? Neked is randisugik! :wink: +++++++++++++++++++++++++++++++

Szurikáta, szólok, ha kell a szerencseszuri! Nagyon aranyos vagy, köszönöm! :D :D :D Bejelöltelek! :lol:

Bea
beus77

Hanyikám! Az endóval a végén hogy álltál? sikerült valamennyire erősíteni?
finch

Beus, majd gyere a hírekkel!
finch

Sziasztok Lánykák!
Ma megint DRK rendelés volt Apátoknál :lol:
Jó sokat csacsogtatok ma is :)

Fincsikém!
Ügyi voltál,megúsztad a szurit :lol:

Ágikám!
Sok boldogságot,holnap bekötik a fejed :lol:
Tatulány!
Felrakok egy képet az uncsikról,ez van az iwiw-en is,ami alapján felsoroltam Öreganyunak őket több kevesebb sikerrel.Ha látod,hátha nem lesz olyan bonyolult :lol: :lol:
Beus!
Oké,szólj és küldöm.

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok Lányok!

Hajrááááá Hanyimami és Hanyipapi! :D S mi lesz, ha királylány-királylány vagy királyfi-királyfi lesz a felállás? :lol: :lol: :lol:

Yamikám, jól vagyok, köszönöm. Holnap hasbaszúrom magam az első adaggal. :roll: Remélem, hogy még nem felejtettem el, hogy hogyan kell. :D

Ja, a Tesztes emilemmel kapcsolatban: aki visszaküldte, annak köszönöm. Aki nem, arra sem fogok haragudni.
Pusztán azért küldtem el Nektek, mert tetszett, és jókat röhögtem, mert láttam magam előtt, ahogy néhány - hál'l Istennek, hogy van ilyen - igaz barátom valóban páros lábbal csukja be a hűtőszekrényem ajtaját, vagy anekdotázik a múltammal. Gondoltam, Nektek is tetszeni fog, és olvasás közben majd bólogattok, hogy ja, ja, tényleg. :D
Egyébként én sem szoktam továbbküldeni a 'kötelezően továbbküldendő' emileket. Tehát senkit sem átkoztam el, nem, készítettem vudubabát azoknak, akik nem küldték tovább. :D :D

Senki drága, nehogy magadra vedd!!!! :D :D Hogy vagy egyébként?
katóc

Lányok köszönjük a drukkokat,randisugikat,hajrákat....olyan arik vagytok.
Igen,igen 7végén rá kell dolgozni,Apánk most sem hagyta ki az utasítát :)
hanyatka

Katóc! Bármilyen felállás lesz,mi örülni fogunk,miazhogy örülni,kiugrunk a bőrünkből!!!! :lol: :lol: :lol:
hanyatka

Ezt a pelenkacsomagos babás hirdetést lazán más felhasználónévvel felrakják más topicokra is......
Bocsi most többet nem tudok írni, mert de. kitágították a pupillámat egy vizsgálathoz és még nem vagyok ok. látásilag, csak nagyjából tájékozódom a betűkön. Délben azt sem láttam mit rakok a Dóri kanalába mikor etettem :lol: :lol:

bea
öreganyu

Megjöttem Apánktól! Képzeljétek, senki sem volt a váróban, így 6 előtt 10 perccel már be is mentem. És ami lényeg, hogy kezdhetünk, mert nincs semmi gond. MInden eredményem jó volt!!!! :D :D :D Annyira örülök neki, eddig mindig volt valami bukkanó. Felírta a gyogyikat, vasárnap kezdem is a clostit és a szurikat. Szerdán megyek uh-ra.
Ja, és az a valami, amit a múltkor ott volt a petvezetékben, az mostanra eltűnt!!!! Örömmel újságolta Apánk! Annyira örültem, hogy el sem tudom mondani. :D :D :D

Szurikáta, ha lehet, kérném most a szerencseszurit, ha már ilyen jó a kezdés, akkor a folytatás is ilyen jó legyen! :D :D

Ágikám, pihend ki magad, mert holnap lesz a nagy nap! Mivel holnap nem biztos, hogy tudok jönni, így előre is NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKTEK!!!!!

Bea
beus77

Sziasztok!

Követlek ám titeket, már amennyire tőlem telik. :?

Ági! Csatlakozva a többiekhez, én is nagyon szép holnapot kívánok nektek, és hogy az összes többi napod meg pont olyan szép legyen ezután, mint a holnapi.

Hanyatka! Nagyon drukkolok én is! Kép

Nagyon jó olvasni, hogy mindenkinek jól alakulnak a dolgai. Úgy mesélnék már én is....

Nagyon szép éjszakát,és szép 7végét kívánok Mindenkinek!

Kép
moncsiga

Sziasztok!

Ági! Nagyon sok boldogságot kívánok nektek!!!!

Hanyikám! Ügyike vagy! Meg tök jó, hogy a srácok is! Valami vitaminkúra, ilyesmi ment párodnak? Dolgozzatok rá rendesen! :lol:

Katóc! A barátos emilen én simán elbőgtem magam..... Olyan jó volt hirtelen rájönni, hogy jéééé, nekem van ilyenem, aki lábbal csukja a hűtőt, vagy simán nekiáll mosogatni... El is küldtem nekik...

Bodzám! Hiányzol!

Öreganyu! Pihiztesd a szemikédet! Mi történt vele?

Szerda este elkezdett szórakozni a monitorunk. Csütörtök reggelre megadta magát. Ma drága párom elvitte a javítóba, és kapott egy cseremoncsit.... Ha mákunk van, nem kell újat venni..

Smacccccantás!
zel

Zel!komoly adag antibiotikumot kapott,meg szedte az E,C vitamint és 2 üvegcse grapefruitmag kivonatot is megiszogatott.

Köszi a bíztatást(MOncsiga neked is),igérem rá fogunk dolgozni :oops:

Gyönyörű hétvégét mindenkinek!
smaccc...
hanyatka

Hiányoztok csajok!
Jó volt tegnap beszélni Yamikámmal,meg Andimmal,ma meg a tali Plümcivel és Finchivel!
Zel!Már te is jöhetnél lassan :)
Tatus!Pihizgessél,simizd a pocid,használd ki a 7végét :)
hanyatka

ÁGIKÁM! Sok boldogságot kívánok

Este benézek, mert rohanunka tanfolyamra. Pusz mindenkinek.

manoka
manoka71

Jó reggelt mindenkinek!

Moncsi!
Tök jó a csigád :lol: :lol:

Beus!

Itt a szuri Nagyon drukkolok :lol: :lol: :lol: Kép

szurikáta
szurikáta56

Kép
[img]http://www.freeweb.hu/animaciostarhaz/szerelem/9.gif[/imgÁGIKÁM NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KIVÁNOK A HÁZASSÁGODHOZ ÉS A HÁROM PICURKÁHOZ.

Andi
zsembi

Oly sok szépet igértetek egymásnak,
Forron lángol szerelmetek tüze.
Ha mindig ilyen szép lenne az élet,
Tán nem is lenne szükség esküre.
Legyen bármilyen hosszu is az élet,
sirig tartó boldogságot ad,
És bátran nézhettek az emberek szemében
Mindaddig mig betartjátok szavatokat!!!

AGI NAGYON NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KIVÁNOK nEKTEK!!!

Gyöngyi

Kép
póci

Hanyi most látom hogy megvolt az inszem,hajrá küldök egy kis ragacsos pozitiv energiát+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!!

Tatulány hogy vagy,érzel valamit?

Többieknek is jó tüszőnövesztést akinek kell!!

Sajna Robcsi elkapta tőlem ezt a valamit és ő is megbetegedett.
Igy nem nagyon tudom hogy kivel mi van de mindenkinek minden jót kivánok amire éppen szüksége van.

Gyöngyi

Kép
póci

Ági, gratulálok!!!! Küldd majd mélen a fotókat lécci, mert megesz a kíváncsiság!!!!
beber77

na, ügyes voltál Katócom??? :D:D:D:D:D:D

ÁGI :D:D:D:D:D
yamita

Ágika!

Nagyon sok boldogságot kivánok Nektek és a kis "csipet csapatnak "

ezen a gyönyörű napon....!!!!!!! :D :D :D :D

Angyal
angyal73

Hanyatka:
örülök a tegnapi jólsikerült randinak, útnak indultak a királylányok/fiúk!!!!

Ági: Mostmár férjes asszony vagy :lol: , úgyhogy sok boldogságot .....és bőséges gyermekáldást kívánok!!!!!
....zárójelben, mindkettő már teljesült!!!!!

Póci: jobbulást Robikának, köszönöm én megvagyok, nemtudom igazán, h mit érzek, mi másabb mint múltkor???? :roll: feszül a hasam és éjjel látogatom a kis helyiséget :P

Beus: úgylátszik az idő Nektek mindig megoldja a gondokat, hajrá szurik!!!!!

Anikó
tatulány

Igeeeeen Yami! Még nem felejtettem el! :lol: :lol: :lol: :lol:
katóc

Ágikám!Nagyon sok boldogságot,egészséget,szeretetet kívánok nektek e gyönyörű napon!
hanyatka

Hajrá szurizós lánykák!!
Tatus!vigyázz magadra!!!
Rohanok,moziba megyünk,majd holnap jövök.
Szép estét mindenkinek!!!
hanyatka

Ági!!!!
Kép
Képeket várjuk!!!
Beus
Jaj, de jó!!!
Remélem nekem is ilyen szerencsém lesz, és nem lesz gyulladás.
Ittál valami teát? Én igen, és nem is volt már cisztám sem!!! :wink:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Most volt Apánk a magellánban igaz csak egy mondat erejéig. :D

Andi
zsembi

Zsemi
Mit mondott?!

kagyló

zsembi

kagyló

Hanyikám azért annyira ne rohangássz mostmár tapasztósugikat küldök neked meg Tatuskának.++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ági már feleség vagy Gratulálok az Új párnak. :)

Andi
zsembi

Kagylókám az intim mosakodásról volt szó és annyit mondott hogy ezek a szerek is meddővé tehetik a nőket.
Nem is szabad ilyeneket használni ezt már én mondom.

Andi
zsembi

Hu ma annyit takaritottam reggel 11-töl fél 7-ig teljessen kész vagyok szétszedtem a konyhát darabokra.

Andi
zsembi

Póci jobbulást kivánunk Robikának.

Andi
zsembi

Zsembike
Melyik azok a mosakodószerek???

kagyló

melyek

kagyló

Igy konkrétan nem mondták hogy melyik de szerintem ezek a hüvelybe felrakóssak.

Andi
zsembi

Hüvelyöblögetök rontják a ph értéket is.

Andi
zsembi

Ja!
Hétfőn mész tornára?
Szerdán megyek Apánkhoz! Kértem másik időpontot.
Döntöttél már mikor indulsz?

kagyló

Azt nem szoktam használni. Csak az intim kendőt.

kagyló

Megyek és jössz te is. Miért kértél másik idöpontot?
Majd talán összel.

Andi
zsembi

Az jó az a lényeg hogy belül ne sérüljön semmi.

Andi
zsembi

Mosakodáskor ne használj szappant a hüvely környékén, válassz inkább szintetikus tusfürdőt vagy mosakodószereket!
Almaecettel javíthatod a hüvely természetes kémhatását: egy keveset tegyél belőle a fürdővízbe!

Andi
zsembi

Hát én még nagyon gondolkozom a tornán. Most olvastam valahol, hogy csak a PCO-soknak jó. (endo stb). Nekem meg ilyen próblémám nincs. Mert a másik időpont amikor adta, nem lenne jó. Előtt tudtam elkezdeni a gyógyszereket a gyulladásra, és ma már vége is van. Ezért szerdán már le is tudja venni a kenetet. Egy hét és meg is van az eredmény. Pár nappal rá meg megjön. Ez a menstr. nem tartott 7-8 napig, csak 5 napig. Gondolom a fogg. miatt nincsen meg annyira mint szokott. Erre számolta ki Apánk az időpontot.

kagyló

nem csak pco-soknak jó segit a megtapadásban erösiti a méhet stb stb de hát te tudod.

Akkor nemsokára kezdhetsz is.

Andi
zsembi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?