A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Kedves Lányok!

Nem fogok most többet jönni, vannak gondjaim az életben, ezek megoldására kell most időmet és energiámat fordítani.

Természetesen e-mailen, iwiwen utolérhető vagyok, ha bárkinek tudok segíteni bármiben (én sem vagyok mindentudó, csak van tapasztalatom 2 gyerekkel), szívesen.

Köszönöm, hogy voltatok nekem és sok mindenben segítettetek.

Puszillak Benneteket szeretettel

bea
öreganyu

Öreganyu: :cry: :cry: :( :( Azért ha van időd és kedved, akkor jelentkezz, szeretettel várunk!

Tatu, nem semmi vagy 100 maillel. Én egész héten nem küldök ennyit. :lol: :lol:

Bea
beus77

öreganyu - azért ha van időd, fél szemmel nézz erre. Remélem a megoldásra váró dolgaid hamar rendeződnek és újra közénk jöhetsz.

Tatu - sajna én is tapasztalom, hogy mennyire tudatlanok az emberek ebben a témában (bár megjegyzem, én is akkor lettem okos, amikor belecsöppentünk)
grillázs

Grillázs, szerintem is akkor tudja meg igazán az ember belecsöppen. Addig sejtése lehet róla, de szerintem csak az tudja min kell keresztülmenni, akik végigcsinálja.

Bea
beus77

Sziasztok!

Öreganyú remélem mihamarabb rendeződnek a dolgaid kitartást hozzá.

Grilli de ügyi vagy a petécskékkel. Na meg a játékkal is én még mindig nem tudom végigvinni már a párom is probálta de ugy látszik hamar feladjuk.

Hanyika,Tatuska babaragik mennek.++++++++++++++++++++++

Akciozoknak meg tüszönövik+++++++++++++++++++++++++

Ki jön ma tornára? Kagyló? Andi?

Andi
zsembi

Zsembi! Ha a hármas gombot nyomogatod, egy lila védőburkot képez a sperma köré. Akkor már csak ezt a burkot kell vissza-visszatenni, meg kikerülni a tampont meg az ésegyebeket. :) Menni fog az :)
Remélem élőben is:)
grillázs

Grilli köszi este ha hazajöttem tornából mindenképp kipróbálom.
Hát élöben jo lenne ugyanigy ilyen simán. :)

Na mentem tornázni. Puszi mindenkinek.

Andi
zsembi

Sziasztok!
Először is mindenkinek köszönöm az uncsikra szóló dícséretet.

Öreganyu!
Kár hogy így elköszönsz tőlünk.Nagyon vigyázz magatokra,a kicsikre és remélem a gondok is megoldódnak szép lassan.

Hanyikám!
Vigyázz a pocidra,hogy rendben legyen minden.
Tatulány!
Igen sajnos olyan magas láza volt a kicsinek,és lett hozzá a szokásos középfül gyulladás és tüszős mandulagyulladás is.
És még ma fel is szurták a kis fülét.Jól megszenved.
Te is vigyázz a pocidra!
Kép

szurikáta
szurikáta56

Akinek kell szerencse szuri szóljon és küldöm :!: :!:

szurikáta
szurikáta56

Szurikáta - hát... ha már így kínálod... holnapra nekem egy jól jönne...
de szerintem egy gyógyító szurka az unokádnak is kell. Neki egészségsugarakat küldök :)
grillázs

Grillikém!

Köszi az egészségsugit,jól jön neki :)
Szurit meg már rengeteget kapott :oops: :oops: vénásan és popsiba is.Másképp nem hajlandó orvosságot bevenni.
Sok sikert honapra!
Tartsd a popsid :lol: :lol: Kép

szurikáta
szurikáta56

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Köszi:) Remélem már csak tényleg ez hiányzott :)
grillázs

Sziasztok Lánykák!

Szuri, unokádnak gyógypuszikat küldök! :D

Apánknál ma diliház volt, 9!! punkció + egy átjárhatósági. Plusz millió nőci a váróban.
Grillike, a libafos zöld mappás voltam én, a másik kettő Plümci és Fincsike. Kár, hogy nem jöttél oda hozzánk egy percre legalább, most majd csak találgatni tudjuk, hogy ki is vagy Te. :D Mondjuk tényleg rengetegen voltak a váróban, elég nagy volt a káosz.

Nálam semmi érdekes nincs, még picik a tüszők, majd szerdán talán többet látunk.
Andibaba, Nálad mizújs? Mi naon eccerre megyünk most. :lol: :lol:

Mindenkinek nagy pusszancs! :D
katóc

Szia Katóc!

Köszi a gyógypuszikat,nagyon aranyos vagy :lol:
Növesztgesd a tüszőidet,kíváncsi vagyok az eredményre :lol:
Puszi .

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok!
Olvasgatlak ám titeket!
Ma voltam összeszurkáltatni magam,intézem a beugró vizsgálatokat. Sietek, hogy utolérhesselek titeket.
Katóc, én meg még telefonon is zaklattam szegény jó dokit. Nagyon kedves volt, pedig biztos tele volt a hócipője.

Újabb kérdésem van: Csak így nyíltan tudom kérdezni, mert nem tudom, hogy ki (volt) az érintett ebben a témában.
Ha a férjem az intézetbe megy bevizsgáltatni a "muníciót", kell időpontot kérni, vagy csak odatoppanunk valamelyik hétfőn, vagy kedden 15-17 között, és már adhatja is??

Köszi a válaszokat! Tudom, hogy lesznek,mert híresen segítőkész kis társaság vagytok.

Tetszenek a találkozásaitok! Mint valami társkeresőnél
:lol: , különleges ismertetők :wink:
Már előre várom, hogy febr. 20-án kivel akadok össze!
moncsiga

Moncsiga!

Hol a csigád?

Nézd! Ehhez mit szólsz ugye édes? Kép

szurikáta
szurikáta56

Természetesen én is nagyon drukkolok a sikeretekért Hanyatka, és Tatus!

Minden kis, és felnőtt betegeskedőnek pedig gyógyító gondolatokat küldök!

Akik növeszetenek, nekik pedig nőjön!!!

Kipróbáltam a játékot. Tanulság: Szerencsém, hogy nem pasinak születtem! Úgy még ennyi esélyem sem lenne.
moncsiga

Köszi Szurika!
Naggyon édes!!! Kis falánk! (és olyan nagy kék szemei vannak, mint a keresztlányomnak)
moncsiga

Mondjuk,az igaz, hogy a nevem nem nagyon van szinkronban a fölrakott képemmel :lol:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

A kis angyalka is aranyos :lol: :lol:

szurikáta
szurikáta56

szerintem is . Ilyen kis angyaltündér csajost szeretnénk :oops:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Én gondoltam hogy a vágyaidat tükrözi. :) és akkor ezek szerint nem is tévedtem.

szurikáta
szurikáta56

:D Kabalanővér, és pszichológus vagy! 2 in 1

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Hogy mik ki nem derülnek rólam :lol: :lol: :lol: ezek szerint igen.

szurikáta
szurikáta56

Nálatok is látogatási tilalom van? De te hivatalból látogathatod a kis betegedet, ugye?

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Ők Békéscsabán élnek.És bizony ott teljes látogatási tilalom van.A szülei vannak vele,váltva.Senki más nem mehet be. :(

szurikáta
szurikáta56

Bocsi, azt hittem, a közeledben laknak.
Még jó, hogy a szülőket beengedik!
Mikor én picike voltam, anyukámékat nem engedték be... Ők bemásztak a kerítésen, és leselkedtek.Én meg észre vettem és kiabálni kezdtem, hogy ott az anyukám! Szegényeket majdnem lebuktattam:))

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Semmi gond...
Bizony ez így volt az én időmben,mikor én voltam gyerek (Húúúúúúúúúúúde régvolt!!!)
és a gyerekeimmel is.Csak a betegjogok előtérbe kerülése folytán változott meg.Akár egy ágyba is aludhatnak az anyukák a gyerekkel.Meg hát a nővérhiány miatt lett ez jó,hogy mindenben ellátták a gyereket és kevesebb gond volt velük.Látod milyen nyitottak a szülészetek is.Régen csak tv-n mutatták a kicsit.Most meg az unokámat 10 perc mulva a kezembe adták.Hát ennyit változott minden.

szurikáta
szurikáta56

Szurika köszi a jelölést, Uncsidnak meg nagy gyógypuszi.

Találkoztam Andival a tornán olyan jó volt látni. :) egymás nyakába is borultunk.

Andi
zsembi

Zsembike!

Köszi a gyógypuszit! :lol:

szurikáta
szurikáta56

Köszi a beszélgetést Szurika! (meg a csigust)
Puszi mindenkinek!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Puszi Moncsiga. Tényleg jót beszélgettünk.
Szia :lol:

szurikáta
szurikáta56

Na, fél percre nem nézek ide és máris felpörög a topic. Jellemző :)
grillázs

Grilli!
Látod,ez van :lol: :lol:
Találtunk moncsival egy témát és jót beszélgettünk. :) :)

szurikáta
szurikáta56

Jól elszaladt az idő Kép megyek alukálni mert reggel korán csörög az óra.
Kép

szurikáta
szurikáta56

Jó reggelt!

Ilyen se sűrűn van, hogy én legyek az első! :lol: :lol:

Szurikáta, gyógysugik mennek továbbra is az unokádnak! Szegény, jól megszenvedi ezt a járványt! :(

Moncsiga, bár az én párom nem ott vizsgáltatta a katonákat, de egyszer (ha jól) hallottam, hogy nem kell időpontot kérni, csak oda kell menni. Hétfő és kedd volt megadva, de ha jól emlékszem, akkor mindkét nap eltérő volt az időpont. De szerintem a lányok biztos meg figják tudni mondani pontosan.

Tatu, Hanyi, babaragik mennek ma is! +++++++++++++++++++++++++++++++

Andi, Finchi, Katóc, Grillázs, Plümő Nektek is mennek a tüszőnövesztő energiák! +++++++++++++++++++++ Akit kihagytam a felsorolásból, ezer bocs, de természetesen nekik is megy! +++++++++++++++++++++++++++++++++

Szép napot mindenkinek!

Bea
beus77

Na pusszantás!

Beus! Na jó, most az egyszer nem haragszom amiért beelőztél!
Viszont csajok, nagyon leültetek! Tegnap se pörgött a topic nagyon, csak moncsiga meg szurikáta nyomta meg picit, és ma se vagytok túl aktívak.
Finchi, Plümő - mi volt tegnap?

Este frissítem a táblicskut.
Drukkoljatok !!
grillázs

Jó reggelt Mindenkinek!

Beus, Grilli, miután megírtam a levelemet, teljesen elment az internetünk. Ezért nem tudtam jönni. A Zuram egy órát bizgerálta, mire életjelt adott magáról. Viszont én tegnap kilenckor úgy elaludtam, mint a tej. :oops: :oops: :oops:

Beuska, köszi a sugikat, nagyon rámférnek. :D

Szurikám, igyekszem növesztgetni. :D Úgy képzelem el őket, mint kis lufikat, amikbe minden nap fújok egy kis levegőt. :lol:
Idióta vagyok, ugye? :lol:
katóc

Katóc - egyáltalán nem vagy hülye. Én pl üveggolyókat képzelek helyettük. Szép színesek és csillogóak.
grillázs

Grilli, aranyos vagy, hogy nem haragszol az előzésért! :D :lol: :D :lol: Megy a drukk mára, ügyes légy, aztán tessék jelentkezni hogy milyen volt, aztán pedig irány pihizni!!!!! ++++++++++++++++++++++++

Katóc, nem vagy hülye! Szerintem inkább én vagyok az, mert mivel a húst tömöm magamba, így én azt gondolom, hogy húsgombócokat vagy húsgolyókat növesztek! :D :D Na, ehhez mit szóltok??? Tényleg hülye vagyok, mi? :D :lol: :D :lol:

Bea
beus77

Moncsiga! Most nézem csak irgum-burgum! Nem vagy benne a táblicskuban! Kérem privibe az adataidat, de izibe! :lol: :lol:
Az esti frissítésbe már beletennélek.

Ezúton is mondom (azaz írom) ha valakit kihagytam volna, vagy átsiklott volna rajta a kancsal szemem :roll: :roll: :roll: de szeretne bekerülni a táblicskuba, az küldje el privibe az adatait. (Táblicskuból látszik mi kell )
grillázs

Katóc: hajrá, szuggeráld csak a tüszőket, szépen megnőnek majd!!!!

BEUSSSS: meghalt a chellós postafióóókod? mindig visszajön a levél????

MOncsiga: a megadott időpontban simán odamehet a férjed szerintem, de egy telefont megér a dolog.

jóóó a csiga-:))

Hanyi: alakul a királylány?? :lol:

Anikó
tatulány

Szurikáta: igen, én jelöltelek be az IWiw-en

Anikó
tatulány

Sziasztok!

Nagyon lustiztok mostanában lányok :D, hol a pörgés?

Jelentem jobban vagyunk köszönjük a jobbulásos kivánságokat,még egy kicsit köhincsel néha Robcsi de már a kedve is a régi és orra se folyik meg lázza sincs.

Tegnap igy egy kicsit elmentünk barátnőzni és képzeljétek belénkjöttek hátulrol,nagyon megilyedtünk én is meg a Robi is.Akkorát csattant az auto hogy azt hittem teljesen oda lett a hátulja de szerencsére semmi bajunk nem lett nekünk se meg az autonak se.Vagyis nekem fáj ma egy kicsit a nyakam szerintem megrándult.Megáltam egy keresztezödésnél mert jöttek autok főutra akartam kikanyarodni erre bum,Kiszálok erre szol a fasszi aszt hitte gurulok tovább.És mondom neki mégis hová gurulnék mikor látta ő is hogy jönnek az autok.Szegény Robikám is ugy meg ilyedt nagyon elkezdett sirni,megérezte hogy valami nem jó történt.Pedig ki van rakva a htsó ablakra a gyerekes matrica hogy figyeljenek jobban de ezekszerint semmit se ér.

Tatu,Hanyi babaragacsok mennek++++++++++++++++++++++++++!!!!

Többieknek meg a tüszönövesztő sugarak++++++++++++++++++++++++++++!!!

Lányok mi van a február elsejei talival,elmarad?

Kép

Kép
póci

Póci, az a lényeg, hogy nem történt bajod Neked sem és Robcsinak sem. Szegény, gondolom hogy megijdehetett, meg Te is. :(

Tatu, nem halt meg a chellos postafiókom. Minden nap kapom rá a leveleket. Tegnap nem töltöttem le, így lehet hogy megtelt és azért mennek vissza. Este ígérem rendbeszedem. Csak otthonról tudom megnyitni, mert akkor töltődik le a gépre. Mhelyről is meg tudom nézni, de azzal még nem lesz rajta több hely.

Bea
beus77

Tatus, írtam privit!

Bea
beus77

Moncsiga nem kell időpontot kérni csak oda megy a párod hétfő vagy kedd délután és már adhadja is az anyagot estére már meg is van az eredmény ha jol emlékszem.Pár éve még igy volt.

Kép
póci

Helló Lányok!
Beus!
Köszi a gyógysugit,már jobban van a gyerek.Ma lehet hogy este elengedik haza :lol: :lol:
Tatu!
Oké,csak sejtés volt,de bejött. :lol:

Mindenkinek szorítok,jól pörögnek az események.
Grilli táblájában a sárga mezőbe tessék igyekezni! Mindenkinek ott a helye :lol: :lol:
Bodzi Boszi,benézhetnél!nagyon hiányzol Kép
Albi! Hogy vagytok? Már te is rég kukkantottál be. :)

szurikáta
szurikáta56

Na meg is jöttem.
Kicsit paráztam, de nem éreztem semmit. Kép Apánk mondta is (de hallottam, hogy más is járt már így) hogy mondjam meg a férjemnek: úgy csinálta nekem a gyereket, hogy nem éreztem semmit. Ja, és természetesen megint röhögtem közben, szóval ez már nálam Pavlovi reflex. Meglátom és vihogok.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Utána lehet, hogy egyből haza kellett volna jönni pihizni, de olyan Kép trallala-kedvem lett, hogy elrongyoltam egy bevásárlóközpontba és mocsok drágán :shock: :shock: :shock: megvettem a Csodálatos utazás - a fogantatástól a születésig című albumot, majd átgrasszáltam az eddig messzire elkerült gyerekosztályon, ahol hüledezve :shock: :shock: :shock: állapítottam meg micsoda választék van. Na, azért nem tapiztam meg nem néztem meg mindent tüzetesen: úgy voltam vele, hogy arra majd néhány hét múlva ráérek. Kép

Közben frissítettem a táblicskut (ami abból állt, hogy hanyit megöregítettem három évvel és magamat átraktam a rózsaszín mezőbe - ettől meg a bőghetnék folytogatott) és mindjárt felteszem a frissített verziót.

Addig is pár sormintát mutatok nektek
Kép Kép Kép Kép Kép
grillázs

Kép Kép
grillázs

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?