Fanny kedves!
Szegény fiad! Nagyon sajnálom, át tudom érezni a helyzetet. Még jó hogy csak szülinapi buli és nem nyilvános hely volt. Nagyon fáj Neki? És vajon nyom nélkül gyógyul majd?
Az ember mindig aggódhat ha ekkora gyereke van, hogy épségben hazajön-e az aktuális buliból...
Drága Rabkri!
Örülök hogy előkerültél, a bajok látom Téged is megtaláltak mostanában. Luca sérülései nem komolyak? Nagyon megijedt szegény? Aztán az ablak
Ugyan nem tudom, mit csinálsz pénteken, de előre is mennek a drukkok! Csak aztán majd tájékoztass minket kb. szombaton, mert az oldalamat furja a kiváncsiság.
Az lenne a legjobb, ha a Te várandósságod oldaná meg az iskolai leépitést.
Csak nem indulsz a választáson? És melyik ujságba irsz?
Kedves Paga!
Örülök, hogy meg tudták csinálni a kövületet, és irhatsz nekünk. Tök jó ez a mérce, tényleg egymásra ugrottak
Fanny, visszatérve a borfesztiválhoz.
Szörnyü és gusztustalan hogy belépőt kértek, remélem nem is volt tolongás!
Tegnap elmentem Dezsővel az apósomhoz (ill. a kórházba mi nem mentünk be Pörivel), végiglátogattuk a családot, igy megszabadultam megint egy időre az utazástól. Már pedzegette, hogy hétvégére, 2 napra... Na azt nem! Nem szeretek ott lenni, pláne Pörivel nem is tudom mit csinálnék, állandóan megy, ott meg hideg kő van, és nem itthon vagyunk... Megmondtam végre a férjemnek, hogy nekem ebből 1 nap bőven elég... De ha akar, menjen, én nem tartom vissza... Mostanában igaz, Ő is csak reggel megy, este jön, de ezt minden héten... Nekem kicsit sok. Apja állapota ugyis változatlan...

[/url