A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Votiv, helyesbítek: megtaláltam azt a hsz-t, amiben Dr. Tóth Péterről és alkati szeredről beszélsz, akkor keresem őt - bár ha tudsz telcsiszámot, akkor könnyebb lenne...

Sokadik köszi Kép

indianyo

Ja, mar latom Votiv. Hat akkor szerintem is Kép Kép

Neet, akinek elofizeteses telefonja van, az marhara nem tud masik keszuleket venni. Mert ugye az elofizetes marad, csak telefon kene. En meg nem vittem szervizbe, nemtom mennyi lenne, kb kethete aztattuk el. Csalad kolcsonzott egy vacakot, msot azzal vergodok.

Ildi, en irtam neked anno autosulesekrol es most jol meg is haragudtam, hogy nem emlekszel es hogy csak Juctol kertel bocsanatot... Es en is concord trimaxra szavazok. Es Maria bababoltban olcsobb http://www.bebibolt.hu/ Es szerintem se aggodj az alvas miatt, meg valtozhat, befolyasolni meg ugysem igazan lehet.

Etetoszeket en felig buktam be, mert hintazast meg zenelest meg egyszer sem probaltam, de az tokjo benne, hogy marha massziv es allva ugralhat benne a gyerek, meg mostmar allandoan egyedul felmaszik, szoval hasonlo tipusu de nemhintazozenelo is jo lett volna valszeg, tehat csak valamivel lett volna az olcsobb. De ugyanilyen sok helyet foglalna a "konyha"ban.
moose

Moose,
nehogymá a szánkózás veszélyes, a hógolyózás meg agresszív legyen Kép hát milyen szórakozása lesz tied gyerekeknek????

Juc,
én is döntögetem menet közben Kép

v
kisün

Votiv Kép köszi, Dr. T.P. telcsiszáma is megvan Kép

Már csak a fordítós kéne...

Bocs, lányok, szakaszos a felfogásom Kép

indianyo

Kisün!

Nem mondod?Majd egyszer mutassad jól meg,mert nem tudom elképzelni.De DÓci is melletted ül?Mert ha mögötted akkor úgy sem hiszem el,hogy döntögetedKép

Neet!

Vazzeg,látod hogy milyen bénák vagyunk döntögetésileg?

Juc
20170114224602

Juc,
utasülés mögött ül hátul, piros lámpánál kiválóan lehet döntögetni Kép majd jól megmutatom Kép

v
kisün

Juc,
a römert tök könnyű dönteni, tényleg megoldható még akkor is ha a hátsó ülésen van a gyerekülés. Még nekem is sikerült Kép Kép
zsebi2004

Beninek detokjo tortaja van! Kép A 31eit is tedd majd fel Kokusz!

A szankozas igenis veszelyes. Kiskoromban faterommal csuszkaltunk es ot megsebesitette valami rozsdas izemicsoda, ami kiallt a foldbol de ugye a hoban nem latszott es kapott tetanuszt meg mar nem emlekszem mi volt pontosan, de valami komoly bajai adodtak belole. A szan is egy kozlekedesi eszkoz, ha arra van szukseg, akkor pont az a tokjo, kutyakkal vagy lovakkal, de ilyen piciben, csak ugy heccbol nyomatni tokolyan, mint az ujfajta elektromos jatekautok meg jatekrendormotorok meg jatektraktorok stb szerintem. Es hogolyozas igenis tokagressziv, mint az a rohadt partizan vagy kidobos nevu labdajatek, en mar altalanosban is utaltam ezeket, es ha engem barki barmivel megdob, azzal tobbe nem allok szoba, viszont beperelem testi sertesert. Es a gyereket se bantalmazzak es kesz. Egy hogolyo is lehet marhaeros (meg ugye barmi lehet benne havon kivul, eszre sem veszi a gyuroja), es az agyatlan "szorakozas" kozben senki nem figyel, hogy hova vagja, szoval komoly serulest is okozhat. Es szerintem toknormalis vagyok es errol nem is szukseges tobbet vitatkozni. Ez ugyanolyan dolog, mint a fulbevalo, csak azert mert ez a hagyomany, meg nem kobe vesett alapigazsag, hogy tokjo es tokmulatsagos es tokegeszseges es toktermeszetes es mindenkinektokrekellszeretnie dolog.
moose

Gyorsan ettem egy csokit, mert ugy felduhitettetek ezekkel a teli baromsagokkal... Engem most nem szabad idegesiteni!! Nem is vagytok tekintettel a pocakomra!! Kép Jut eszembe, meg elso pocakkal volt, hogy a baratnem, aki akkor szinten pocakos volt el akart hivni korcsolyazni a Velencei-tora... szerintem az ilyen nem normalis... ja es ok csak azert nem mentek vegul, mert egyik haverjuk sem tudott csatlakozni... megall az eszem...
moose

Ha valakit megis erdekel, ma voltam doktorneninel es megnezte es aszonta, mindket oldalon lat cisztat a buksinal, de kicsik es ne aggodjak es felszivodnak es nem kell genetikai uhra is menni, csak legkozelebb cukorterheleses laborra, aztan megint hozza.

Es korozom Ujvari Borit. Emlekszem egyszer irta valaki a telefonszamat, de nem talalom az archivokban, pedig mar egy csomot kuzdottem a keresomotorral.
moose

ááááá Kép Kép Kép
nem írok semmit
neet (de ezek szerint mégis írtam, hehe)
neet

20170114224602

Juc
most sértődjek meg?????????????? Kép Kép Kép
zsebi2004

Moose,
ha adsz használati utasítást, hogyan kezeljük pocakos Moose-t témában, akkor majd a számodra idegesítő dolgokat máshol fogjuk kitárgyalni Kép Kép Kép
zsebi2004

Zsebi: mindenrol targyalhattok, csak ha hozzafuzom a "fura" velemenyem, akkor ne akadjatok ki es ne tamadjatok le es ne sajnaljatok a gyerkocom... ooo, ize, asszem en is voltam ilyen, ugyhogy utolag is elnezest kerek mindenkitol, akit letamadtam. altalaban nem zavarna, csak most olyan erzekeny izemicsoda lettem Kép

Ebay-rol valaki mar vasarolt? Hogy mukodott a dolog? Beszamolot kernek.

Macs, ez tokjo, hogy nem surgetik Fulit.

Votiv! Meg tudtatok nezni?
moose

Minél nyálingeridő-mentesebb szép napot mindenkinek! Kép

Hááát, minden esetre sikerült tátott szájjal visszaolvasni a tegnap este eseményeit Kép és mennyi mindent tanultam! Kép Pl. lehet, higy nekem is analízisbe kell majd járnom, mert enyém autósülés sem volt dönthető? viszont, ha nem én vezetek, akkor az autóban azóta is bármilyen pózban képes vok elaludni Kép És bevallom vettünk Fülöpnek kókuszmatracot.. azér' még szóbaálltok velem? Viszont az ágytakaróját, meg az ágyneműjét én varrtam. Ez lehet enyhítő körülmény? Kép

Recca, köszi a linket, aztán majd kiderül. Tornát használjátok egészséggel Kép

Moose: úgy is mint izémicsoda Kép majd csinálok neked egy érzékenységmérőt és építek bele egy csokis-csillapító rendszert is. Kép Amúgy meg ha tied gyerkőc elkerül oviba, suliba, óhatatlan, hogy ne hógólyózzon előbb-utóbb, ha másért nem, azért, hogy visszadobálja azokat, akik őt dobálták meg. És szánkóval vízszintesen is lehet húzogatni a dedet, azt is nagyon élvezik, nem muszáj a legmeredekebb lejtő, legjegesebb részén 1000kmh val rongyolni Kép szóval sztem létezik kompromisszum megoldás Kép Én meg a különvéleményeddel együtt is kedvellek, meg val.szeg. a többiek is Kép
Fülöpöt meg nem is engedem sürgetni, ameddig érzem, hogy ő is meg én is tök jól vagyunk, nincs semmi gáz és az UH szerint is minden ok, sőőőt, az utolsó óta még nőtt is. Most mesélte a Zapa, hogy egy ismerőséknél született tegnap kőc, 4 kg, 57 cm. Ha azt veszem alapul, hogy a Zapa 200cm magas és én is a 176-ot ütögetem ÉS a család többi tagja sem épp törpe, akkor vajh, mekkorának fog születni a ded???

Kókusz: tied gyerkőcök nagyon édesek, a torta meg rulez, de hol a fa? Kép elbújt a kép mögé? Kép

Votív: mi is pontosan ez a mikrós sterilizáló? Még ez az info kimaradt eddig, de érdekelne.

Na sikeült megest rázúdulni mindenkire Kép

pussz

kétnagysonkánegymégnagyobbhaskinézetűmacs
macskanyu

Moose, már megint félreértettél ........ na mindegy.

Macs, én nagyon tartottam a terhesség alatt Brúnó méreteitől, Zapa 4,60-nal született és abban az időben még a vitaminokat se ismerték. Én sam vagyok alacsony, de Brúnó kíméletes volt velem és csak 3950 grammal született Kép
zsebi2004

Jo reggelt!

Moose,
Ujvari Bori szamat ide irjam be, vagy kuldjem mailben?
Egyebsoron pedig nem lesz konnyu a gyermeked leendo ovo- es tanito nenijenek veled!Kép

Felesleges dolgot mi is vettunk parat, szerencsere Macska mar megszabaditott minket az utazoagytol. Mostmar csak az elemes orrszivot akarom eladni, meg venni egy nagyobb kadat, mert az Ikejas nagyon pici, ugy latszik a sved gyerekek kisebbek az atlagnal.KépKép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Ide irom akkor, ugy is kozerdekuKép
Ujvari Bori 0630/919-6708

Kokusz! Gyerkocok csodaszepek, torta nagyon klassz!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Zsebi,
"csak"? Azért az sem egy kicsiny méret. Kép De úgyis a feje számít. Eszter jó fej volt, mert csak 32 cm-s volt a buksija. Kép

Macs,
a kókuszmatrac számomra csak egy metafora. Lehet, h tökjó, nem is ellenzem, de én ezzel fejezem ki utálatomat az összes modern kütyü iránt, amit CSAK azér találtak ki, hogy lehúzzák anyuciról azt a néhány bőrt... a többi nevét meg sem jegyeztem. Ez a kókuszmatrac viszont tetszik (A NEVE!) mindig azt látom magam előtt, hogy a kölök a qrva kemény kókuszgolyókon kénytelen aludni. Kép Kép Kép Na jó, ültem már ilyen ágyon, TUDOM, h nem erről van szó. De azért ezek a kereskedők meg feltalálók tudnak valamit. Kép

És hogy miért korcsosul el egyre jobban az ifjúság, a jövő nemzedék... erről írom majd egyszer a doktorimat, asszem. Kép
neet
neet

Kókusz,
én simán felismertem a 2 mosolyalbum csajt, Beniről nem is beszélve. És a torta tökjó!Kép
neet
neet

Múszom,
és az én pocakom? KépKép nem ér beszólni, aztán a válaszoktól megbántódni és pocak mögé bújni, te! Mert mingyá megdoblak virtuális hógolyóval Kép de most az egyszer kíméletes leszek, és nem mesélem el neked, hogy mi minden történt öcsémmel gyerekkorában Kép

Kókusz,
nem is írtam, hogy még mindig gyönyörűek a gyerekeid Kép

vera (13+3)
kisün

Macs,
Dóci is kókuszmatracon alszik Kép

Juc,
römert tényleg tökkönnyű menet közben állítani Kép
kisün

Dóri,
de nálunk legalább tényleg köll az az utazóágy Kép

Neet,
lehet, hogy a kókusz(-golyós) ( Kép ) ágy, azért jó,mert alvás közben masszíroz Kép de szimpi volt benne, hogy természetes anyagból van (kókuszrost ugye) ellentétben a habszivaccsal. És kevesebb mint feleárért vettük, mint ha a brendonban vettük volna.
További mókusért,buszvezetőért kiáltó gondolat: régebben úgy vélekedtem a szülésről , mikor még egy épülő farmon éltem, hogy ha eljön az ideje, akkor kimegyek egy boxba, a tiszta szalmára és megoldom egyedül Kép de azóta úgylátszik, kezdek elkorcsosulni Kép

Vera,
jó is az Kép
macskanyu

Macs, a mikrós sterilizáló tulképp egy nagy műanyagedény, amibe teszel némi vizet, majd belepakolod a sterilizálnivalót, ráteszed a tetejét, és be a mikróba! aztán 4-5 perc múlva kiszeded a csili-vili cumikat és egyéb kacatot Kép

Moose,
Istit is egyenes talajon húztuk a szánkón, ráadásul én ültem mögötte Kép szóval igazán nem volt vészes Kép de a kidobóst én is szívemből gyűlölöm! mindig én voltam, akit senki se akart beválasztani a csoportjába, és tök a végére maradtam, mert ha meg akartak dobni, lemerevedtem és kétségbeesett pofával vártam a halált! KépKép

votiv 8)
votiv

Votiv,
akkor tul képp bármely mikrózható edény alkalmas erre a célra?
macskanyu

Zsebi!

nem tom,miért akarsz de nyugodtan.Kép

Juc
20170114224602

Én kidobóban majdnem mindig nyertem a csapatnak! Vagy megtartottak partizánnak vagy minek, aki a végére marad és 2 élete van. És ha a másik csapatnak még volt vagy 5 embere + a duplaéletű partziánja, akkor is mi nyertünk, mert annyira király voltam. Kép
És a hócsaták! Meg a korizások a rianás mentén! Kép
A fára mászásról már nem is beszélve. Hiába, az extreme sportok már akkor is nagyon mentek.
Göriztetek lejtőn? Király.... Kép

Macs,
én az életben nem sterilizáltam semmit, mert Eszter ciciből kapta a tejet és azt nem voltam hajlandó belógatni a mikróba. Kép Amikor kapott új cumit, azt kifőztem egy bögrében a gázon, azt slussz. A vizet, teát egy éves koráig forralva kapta, de már erről is leszoktunk. Egyébként ha van egy tűzhelyed, meg egy tiszta fazekad, mindent ki tudsz főzni, mint nagyanyáink. Valszín te is így kaptad anno a cuccokat. Kép
neet
neet

Neet,
nem görkoriztam lejtőn, de vasszánkóval jeges pályán mentem. A vasszánra azért volt szükség, mert általában a fa szánkók egy csúszásnyit bírtak... Kép Fáramászás rulez, még ma is szoktam, ha van épp mire. Meg sziklát is, régebben.Az ugratás, meg a voltizs extrém sportnak számít? Kép
Az igazi extrém az volt, amikor házilag csináltunk a Lónak nyereghez erősíthető húzóhevedert és télen egymást húztuk a havas erdőben, sível, meg szánkóval, full sebességgel. A Ló Úr is élvezte, az extremitást pedig a hó alatt lapuló gyökerek, egyebek adták. Ez az igazi cool Kép De persze gyerkőccel sosem vállalnék ilyet..
Cuccokat nyilván így kaptam, de hát ugye a korcsosodás Kép
macskanyu

Korcs macs Kép
mi az a voltizs?? valami francia kifejezés?
neet
neet

Neet!

Én is király voltam kidobósbanKép

És megírtam a hosszú monológót az említett topikon és elszállt.kicsit vagyok csak ideges.

Moose!

Postára megyünk Pannával.Ez mennyire veszélyes szerinted?KépVagy hagyjam a dagadt ruhát másra?

Juc
20170114224602

Indianyó, te most tényleg indiában vagy? vagy hogy is van ez? Kép

az egyik barátnőmnek volt elöl a méhlepénye, és szépen végigfeküdte a terhességét. 2 héttel szült korábban, mint a kiírás, ami akár lehet, hogy épp időben is volt. azon kívül, hogy nagy vérzéssel indult a szülés, és ettől nagyon megijedtek szegénykék, az ég világon semmi bajuk nem lett! Kép drukkolok, hogy nálatok is minden oké legyen!

votiv 8)
votiv

Trabanttal húzattátok magatokat szánkón le a hegyről ? Kép Kép Igaz hogy én nem, de ott voltam, amikor mások igen... Kép
neet
neet

Dora! Nagyon koszonom!! Mar beszeltem is vele, de csak egy honap mulva talalkozunk Kép

Neet, halalra remitesz... vizszintes szankozas meg = hoban babakocsi, nem? Kép de a boltba nem lehet behuzni es a vasarolt cuccokat se lehet rapakolni, szoval eleg fapados Kép

Macs Kép koszonom. egyebkent tenyleg szalman? es a vegen befalnad a placentat? persze csak miutan levetted a koldokzsinorvert a sejtbanknak, ugye? Kép Kép

Rec, amiota bemutattam neked, nem kapok abbol a tokjo almalebol. Nagggyon gyanus vagy. Alnatura felvasarlo lettel? Kép

Ja, es a csajom ollllyan aranyos, egy csomo puszit ad a pocimra, csak ugy, mikor eszebe jut Kép es ha megkerdezzuk, hol a picibabank, akkor jon es megmutatja Kép
moose

Ja, és a legdurvább: amikor ilyen színes papírokból technika órán vágtunk ki mintákat meg TECHNOKOL RAPID-dal ragasztottuk a karácsonyfa-díszeket, és majdnem mindenki szipus lett, én a mai napig nagyon nehezen mondok le az anyagról, ezért is lettem tanár, mert csak az anyag érdekel. Nem is értem, hogy nem dőltünk bele a papírvágó ollóba... Kép
neet
neet

Jovan Juc, akkor megyek is es inkabb a minimax elott sirdogalok...
moose

Sztem a vízszintes szánkózás qrva unalmas és fárasztó, na de a Normafán lefelé, az már valami! Kép
neet
neet

De most miért?
Csak tréfálkoztam veledKép
20170114224602

Juc,
sajnálom. Kép (Hogy elszállt a beírásod.) De elszállt vele a haragod is legalább? Mert legalább kiírtad magadból)
neet
neet

Jucusom,
mindjárt eléred a 3000. hsz-odat, hoppá!!!
neet
neet

Macs, azért ennél speciálisabb a kialakítása Kép

Neet mázlista, hogy sose kellett ipari ütemben fejnie Kép én sokat fejtem egyre, de még kettőre is, mert hónapokig volt tejtestvérkénk is, és mindkét kisbaba miatt muszáj volt folyamatosan és napjában jó soxor fertőtleníteni mindent. és belepistultam a fazekazásba, arról nem is szólva hányszor égettem össze magam gőzzel/vízzel Kép szóval nekem tényleg megváltás volt a sterilizáló

votiv 8)
votiv

Moose,
Kép most elgondolkodtattál.. végeredményben, csak a húsevők eszik meg a placentát és bár a macska ragadozó, de én egy félvega macs vagyok.. hmm
akkor csak csipegetnék belőle Kép

Neet,
voltizs = lovastorna, amikor egy száguldozó ló hátán csinálsz mondenféle kunsztokat Kép
Trabantélmény nem volt meg, de hegyre felfelé húztuk egymást( szintén nem lassan) kocsival, igaz bringával
macskanyu

de ne ez legyen az első, amit megveszel!
ez olyan dolog, amire menet közben jön meg a szükség Kép

votiv 8)
votiv

Neet,
az angoltanárom állította, hogy ők anno igenis próbálkoztak a TEChNOKOLlal, zacsiban, de nem volt semmi hatása. Ekkor tértek át a Palmatex-re.. Kép
macskanyu

Votiv,
Köszi Kép majd tényleg menet közben derül ki, de az infogyűjtés mindig jól jön Kép
macskanyu

Macs,
üdvözlöm az angoltanárod. Példás pedagógus ő is. Kép
neet
neet

Macs!

Mikros sterilizálom Avnt van nekem valahol esztinél.Ha kell vissza kérem tőle.

Juc
20170114224602

Macs,
ha minden infot begyűjtesz..na abba fogsz belepistulni. Itt csak valami 20 csaj írkál (kb) mégis tökellenkező véleményeket. Majd meglátod, nektek hogy jó. És ha kókuszmatracot fogsz főzni, az se baj, csak játszani is engedd szép komoly fiadat..Kép
neet
neet

Sziasztok!A szánkózás valóban veszélyes!Persze ,legalábbis nálunk,csak felnőtt fejjel.Jó pár éve a férjemék szánkóztak gazdagrét "őrületes"lejtőin ,körülöttük csak gyerekek és persze a férjem találta meg az egy szem fát,és persze a lába közéKépA mentő vitte el és hetekig csak mankóval tudott járni.Megrepedt a gát alatti csontja,de szerencsére mása nemKépMivel ugye azóta 2 gyerekünk is sikerültKépA poén az egészbe,hogy én ekkor 7 hónapos terhes voltam az első babánkkal és engem is vitt magával a mentő,nehogy a riadalomtól megszüljekKép

petergabi

Jucus,
Köszönöm, de mint Votiv mondotta, nem tudom, hogy lesz-e szükségem rá. Ha igen, akkor majd jól megkérdezlek Kép

Neet,
ha lesz egyszer egy szép komoly fiam, bizton fogom engedni játtszani. De Fülöpke = Diána Filippa névre fog hallgatni anyakönyvileg, mertmivel lány az Istenadta Kép úgyhogy nem jácchat és punktum. Kép
macskanyu

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?