A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

-t
macskanyu

Gabi, már megint milyen horror-sztorit írsz le csupa Kép-vel Kép

Kókusz, még nem éltem bele magam, úgyhogy nem bánkódom Kép

Kisün, most inkább jó, mert épp kezdek idegroncs lenni Kép

votiv 8)
votiv

Macs!

Soma is csak sakkozhat.Szerintem.Aztán tessék:ő már salakmotorozna meg ilyen hülyeségek.

Juc
20170114224602

Jucus,
Kép ahogy magamat ismerem, sajnos nagyon is sanszos, hogy Fülivel együtt fogjuk elkövetni a mókusok elől rejtendő dolgokat. Kép asszem én sem vagyok-leszek az az anyák gyöngye... és még motorozni is szeretek...
macskanyu

Gabi, tényleg szörnyűek a lejtők itt gazdagréten, tele van fával és a lejtő alján meg ott a vízelvezető árok. Gyerekkoromban újpalotán laktunk és ott volt szánkódomb, a nagy pusztaság közepén egy jó nagy domb, imádtunk oda járni, ott csak borulni lehetett. Aztán elköltözünk vidékre és ott a gátoldalon csúszkáltunk, fólián, nagyon élveztük, hétvégén az egséz város kinn volt családosult és ott bohóckodtunk.

Juc, mert este leráztál Kép , de neked ezt is megbocsátom Kép Kép
zsebi2004

huuu, a szankozas tenyleg rulez. ejszaka holdfenynel le az erdei osvenyekenKép

Macs, ez mit jelent: "egymást húztuk"? marmint a Loval felvaltva?Kép
boxban szalman szulesKépKép. egyebkent meg miert kellene megenni a placentat? mi osi szokas szerint elastuk, es fat ultettunk raKép. bar ezt mar mondtam, asszem.

Moose, en meg azt mondom, minek mutattad meg, ha nem is lehet kapni?Kép en se lattam azota seKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Sziasztok!

Főzés közbeni gyors bekukkantásra van időm. Sikerült megfáznunk. Nekem és a babának, bár én vagyok rosszabb passzban szerencsére. Neki folyik egy kicsit az orra, alig van benne valami, de azért szipog. Kb óránként eszik.. Nincs tippje valakinek hogy lehet kilábalni minél gyorsabban ebből? Mit lehet/érdemes neki adni?

Köszi!
mkatus

Votiv,
Nem, én most éppen itthon nyomom Kép Hazajöttem vízumért, aztán jól ittragadtam... Úgyhogy még vagy júliusig itthon, aztán jöhet a randa monszuneső Indiában.
A placenta nekem hátul van, csak rajta egy része a méhszájon, úgyhogy egy kis vérzéssel nem úsznánk meg, mert szegény babónak nincs onnan kiút... de ez még fog változni Kép Van még idő, én meg hosszan magyarázom neki, miért is nem jó így a helyzet. Most legalább kiderül, mennyire hallgat a zannya szavára Kép

V.

indianyo

Recca,
Kép valahogy így Kép
Kép
macskanyu

Mkatus,
az óránként eszik arra vonatkozik, h sűrűn szopik? Ilyenkor sztem nem baj, lényeg, h hamar meggyógyuljon (na meg persze te is) és a tej nagyon jó segítőtárs ebben. Jobbulást mindkettőtöknek.
Cebion cseppek mehetnek ilyen picinek? C-vitamin.
neet
neet

Bocs, a rajzról lemaradt a síléc Kép Kép
macskanyu

Macs, Kép ezt a felet el tudtam kepzelni. azt azert mar nehezebben, amikor valtotok, es a lo van hatulKép de kozben mar rajottem, h az "egymast" nem a lora vonatkozikKépKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Neet! De gyors voltál. Kép Köszi szépen. Igen, az óránkénti szopi sürüt jelent. Gondolom azért kéri, mert ilyenkor több folyadékra van szüksége. Persze, meg is kapja, mert van tej szerencsére elég.. Nem tudom mit lehet adni neki, illetve, hogy mit érdemes, ezért is kérdeztelek benneteket.
mkatus

Katus, nekünk nagyon bejött a kakuffüves fürdő (pár órára beáztatni a füvet, aztán átforralni, leszűrni és a fürdővízhez hozzáadni), éjjelre pedig a Baby Luuf-fal bekenni a hátát - ez légzéskönnyítő és melegen tart - és plusz 1 pólót/kistrikót stb ráadni, hogy a kis mellkasa jó melegben legyen

és C-vitamin is jó! Máténak esetleg ampullást, neked pedig dupla-tripla adagot! Kép
és szoptass csak jó sűrűn, az a legjobb
gógyuljatok meg! Kép

votiv 8)
votiv

Indi!
klassz, hogy ilyen optimista vagy! helyes Kép
soxor hallottam már, hogy a baba van annyira értelmes, h tudja, mi a jó neki Kép bízzunk ebben, meg hogy hallgat rád! Kép
és hány hósan fogsz még repkedni?
és akkor legalább a férjed hindi? esetleg bengáli? vagy legalább buddhista? Kép

votiv 8)
votiv

Votiv! Ezer hála!!! Nagyon köszönöm!! Kipróbáljuk! Kép
Kétszer gőzöltem már, és én sokkal jobban vagyok. Most Máté jön. Kép Bár ma már 3-jára alszik el. Kép
mkatus

Katus,
megnéztem: 30 ml-es cebion csepp, nincs kor-korlátozás, egy éven aluli gyermekek is szedhetik, napi 6-8 cseppet. Asszem valami 700 ft volt, de ez nem tuti. Kissé savanyú, de Eszter sose panaszkodott, ha beadtam neki kiskanállal. Eddig hálistennek talán 2x kapott.
És szoptass sokat nyugodtan, biztos hamar rendbejöttök!
neet
neet

Lányok!

Költözés előtti pakolászásba kezdtem és van egy pár felesleges cuccom.
ha valakit érdekel szobai szökőkút amely sosem volt használva,mert én nem Feng ShuiKép akkor sikítson.

ÉS Panna lázasan(szószerint)gyakorolja a lépegetést.Eddig 8 volt a legtöbb.És közben fogzik is .nem sokat aludtunk ma éjjel.De fel a fejjel,ugye!

MAcs!

Amikor Fülöpke végre kibújik akkor az aznapi újságokat el ne felejtsd beszerezni!Én máig nem jutottam febr.19-ei számhoz.A Széchényi Könyvtáras cucc nem olyan igazi.
Ezt csak azért írtam le,mert eszembejutott.Kép

Juc
20170114224602

Jucus,
Kép majd a Zapát szalasztom és jól beszerzi Kép
Panna nagyon édes lehet, ahogy gyakorol Kép már nem is kapaszkodik?
macskanyu

Votiv Kép Nincs más választásunk, mint az optimizmus Kép Egy ilyen nagydarab hangos macsó gyerekkel, aki a férjem (ő hindu vallása szerint, születésileg meg bengáli), meg egy tornászbajnokkal a pocakban pénz és lakás nélkül csak optimistán lehet túlélni Kép
Na de majd most jó gazdagra fordítom magamat onlájn KépKépKép
A baba meg jól teszi, ha szótfogad - neki is úgy lesz jobb, ha együtt szülünk és akkor rögtön itt csücsülhet a pocakomon Kép

indianyo

Macs!

Kapaszkodva nem kunszt!Úgy bármikor,bárhova.Egyedül a világon,háló nélkül elengedett kézzel gyakorol!

Juc
20170114224602

Juc Kép
és gondolj bele, ha elég sokat gyakorol ma, akkor estére elfárad és még alvás is lehet belőle Kép
azonkívül, persze, hogy egy szuperügyes, izomlázas kis hölgy lesz Kép
macskanyu

Most alszik a drágámKép

És van egy MAxi Cosi Cabrio sziper kis autós ülésünk is felesleges.

Szóljatok ha ne bombázzalak benneteket a hülyeségeimmel,de pakolásban vagyok

Juc
20170114224602

Juc,
autósülés esetleg nálam bejönne, beszélhetnénk róla, ha senkinek se kő a lyányok közül?
Köszecs.

Indianyó

ui. foglalkozásom guberátor Kép

indianyo

Kedves Guberátor!

Autósülést nem tudom ingyé adni,mert másikat kööööööö vennem helyette.Ha így is játékos akkor szólj!

Jucus
20170114224602

Indi, hát a férjed jól körbelőttem, de végül süllyedt Kép

Juc, hová költöztök?? esetleg próbálj meg vmelyik napilap szerkesztőségének írni, bár általában csak 1-1 pld-t tartanak meg lefűzésre - mi is, de mi nem aznap jelentünk meg, de ezt már rég letárgyaltuk, de azért olyan kááár

votiv 8)
votiv

Votiv!

Az a gond,hogy archiválták már öket de még egy ismerős csajt rájuk engedtem mert Õ is keres magának valami nyári lapot.Hátha.

Ja és csak a Fraknó utcába költözünk,ez a H-val szemben van.Vagyis háttal állsz a h-nak és akkor jobb kézre szemben.

Juc
20170114224602

sziasztok!
KépKépKép

én már nem is tudok reagálni...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sziasztok!

Jucus!

Köszi szépen a linkeket! KépDe én nem tudom ám, hogy hogy működik ez a licites dolog!!! Felvilágosítassz? Egyébként meg nem kellene kipróbálni az ülést a kocsiba? Meg a gyerkőcöt is bele kell próbálni az ülésbe, azt mondják! Vagy nem szükséges?
És tényleg elköltöztök? Vagy rosszul olvastam? Miért?

Moose!

Én híres vagyok a szenilitásomtól, úgyhogy felmentésem van!Kép Általában a házban lakókat sem ismerem fel az utcán és volt már elég ciki helyzetem -e miatt, de ez van!
Köszi a linket!

Macs!

Párom húga 16 éves és majdnem 2 méter magas! Viszont normál hosszal és súllyal született (3500 g), úgyhogy szerintem nem feltétlenül lesz nagy súlyú a baba, ha a szülők nagy méretekkel rendelkeznek! Inkább a fejkörfogat számít! Ne izgulj!Kép

Katus!

Jobbulást nektek!

ILdi
ildi76

Ildi!

beregisztrálsz vatera.Aztán ha valami megtetszik akkor arra licitálhtsz.nagyon fontos,hogy csak komoly szándékkal csináld!
Emilben mindig értesítenek ha rád licitálnak vagy ha megnyered.Aztán az eladóval felveszed emilben a kapcsolatot és ledumáljátok a részleteket.Ha kérdésed van az eladóhoz azt felteheted írásban ott, a Vaterán.Privát kizárt.
Milyen autótok van?Mert az újabb típusokba ált.mindegyik modern ülés beköthető.
ha meg Timit akarod belepróbálni akkor menjetek el egy bababótba és ott megteheted.

Ja és igen,költözünk márciusban.Mert itt nem szeretek,magas,no lift,anyán alig bírja minden nap megmászni,lesz külön szobájuk a dedeknek ha akarják,ha nem akkor nekünk dolgozó,meg jobb környék,és még olcsóbb is.ÉS új,szóval megint mi lakhatjuk leKépÉS NEM SAJÁT LESZ Az SEM!Halljátok,kőgazdagok?!Kép

Zsan!

???????

Juc
20170114224602

Zsan, mi van veletek?

votiv 8)
votiv

Apjuk levitte Katikat es Prezliket is. Csend van.Kép

Ildi, Vatera nagyon jo! Jucusra azota is halas szivvel gondolok, amiota fuloncsiptem egy FP vizilovat!Kép
Utolso nap rajottem, hogy nem kell eszeveszetten licitalni ra, eleg, ha az arveres lezarasa elott par perccel licital az ember. Igy nem vered magasra az arat, es ha gyors vagy, tied a cucc. Persze figyelembe kell venni, hogy van-e minimum ar, ill. villamar.
Ja es az orrszivot ma elvittek. Vateran.Kép

Juc, merre koltoztok?
Ha minden klappol, akkor mi is tavasszal allunk odebb.

Tok jo, hogy irtatok a megfazasrol, Baby Luuf, Cebion stb. En ezekrol nem is tudtam.
Viszont egy masik forumon olvastam az otletet es nagyon tetszett (es be is valt): a porszivos orrszivot nem kell feltetlenul porszivora csatlakoztatni, ha az ember megszivja ugy is tokeletesen mukodik.
Ha mar ismertetek, elnezest, nekem ez is uj volt.Kép

PannaKépKép

Zsan?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dora!

Kórház mellé Kép költözünk szinte.

Juc
20170114224602

csak azért szomorkodtam, mert ti olyan gyorsak vagytok, én meg olyan lassú!
és olyan türelmetlen!!
na, megyek is...
sziasztok!

Juc,
bárcsak én is oda költözhetnék!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Votiv:ha ismernéd a férjem/minket belátnád,hogy nálunk csupa-csupaKépKépKépVan még egy s más a talomba,de majd csak időnként adagolomKépZsan:én még mindig nem értemKépZsebi:gazdagréten merre laktok?Mi a Csiki utcában laktunk és nagyon szerettem.Onnan mentem férjhez,szóvalott volt a "szerelmi fészkünk"Kép

petergabi

Juc, az tenyleg jo kornyek! Legalabbis en szeretem.Kép

Mi ez a pangas?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

És akkor ki is lakik a Bécsi út közelében?Nagyon nagy szívességet szeretnék kérni!

Jucus
20170114224602

20170114224602

Gabi, hát persze, hogy a Csiki-hegyek utcában lakunk Kép Kép
zsebi2004

sziasztok!
teszteltem: negativ!!!KépKép
nem tom, h ez jelent e valamit, de azért örülök!!!Kép Igi is negativ volt elsőre, az ultrahangon pedig cisztaként mutatkozott be!!!Kép
de én most hiszek a tesztnek!!!

további szépet mindenkinek!!!

B a szilveszter helyett azt mondja, h Garfield. Vmiért félreértette, és azt mondta, hogy Garfieldkor iszunk gyerekpezsgőt!!! Sztem a Szilveszter macskával keverte össze, aki mindig a Csőrikét akarja megenni!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Dora, Jucus!

Mi az a minimum ár meg villámár?
Juc!
Köszi az újabb linket! Kezdek kikupálódni!Kép
ildi76

Zsebi?komolyan??????KépHa jól emlékszem a 7 szám alatt laktunk,az volt az utolsó ház.Ez hihetetlenKép

petergabi

Zsan:most akkor melyik verziónak szurkoljunk?Kép

petergabi

Jucus,
Én se ingyé' gondoltam természetesenKép Csak nem akartam régebbi jól kipróbált kollágák elé pofátlankodni. Részleteket különúton esetleg... Kép

A guberátor pedig azért, mert a szobám összes bútora onnan valóKép Viszont én kifelé is guberálok, azaz szabadulok meg dolgoktól, ha kell, főként költözködés-lakásátalakítás idején Kép Úgyhogy átérzem a költözés előtti állapotodat.

Indianyó

A Vateráért én is köszi, megnézem magamnak, mi Ebay-ben utazunk többnyire, de az meg itthon nem működ Kép

indianyo

Zsanci!

Nem tudtam, hogy Te is tesztelsz! Én is örülök, ha örülsz! Kép
"Garfield" aranyos! Jegyezd fel az aranyköpésekhez!Kép

Juc!

Concord Fixmax és Trimax között mi a különbség? Vagy csak külalakra különböznek vajon?
ildi76

Ildi!

Fixmax régebbi,Trimax újabb és ugyanaz egyébként majdnem.
Minimum ár amennyinél olcsóbban nem adja oda.Akár hol áll meg a licit.Szóval azt el kell érni de ezt a licitálok nem mindig ,sőt ált.nem ismerik.
Villámár:rögtön,azonnal a tied,ha ennyit igérsz érte.nem kell megvárni a licit végét vagyis ha beigéred akkor vége a licitnek.De ezek pontosabban le vannak írva ott.nem tudom,hogy én mennyire voltam érthető.

Indi!

Ok.
ÉS ugye hogy mi mindenre jó a költözés?Viszont én sajnos nem talélok soha semmi használhatót a lomtalanításkor .Ami marad azt meg nincs gusztusom áttúrni.De lehet,hogy nem készülök rá teljes egészemmel?Kép

Juc
20170114224602

Sziasztok.
Már azt hittem, nem tudom visszaolvasni az egészetKépKép, de lám, sikerültKép igaz, hogy 2 napig tartott(jelentem, nem olvasok ilyen lassanKép ), de 1001 dolgom volt, van. Nemtom, hogy csináljátokKép Nekem állandóan meg kell szakítanom a Babanetezést, mert mindíg van valami Brrrr. Vagy lusta lennékKép
Olyan jókat nevetgélek, amikor visszaolvasom a topicotKép Hogy Ti mekkora Arcok vagytokKépKépKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Juc,
Te viszed a pálmát KépKépKép Honnan van ennyi időd?Kép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Sziasztok!

Jajj, de jó volt, karácsonykor, hogy kevesebbet írtatok, akkor legalább olvasni tudtam, haírni nem is Kép

Juc: Költözésben profi vagyok, menjek segíteni pakolni? Kép Mert mi olyannagyon kőgazdagok vagyunk, hogy mindig nagyobba-szebbe-jobba-sajátba megyünk Kép

Vikka legújabb tudománya, hogy ülésből elkezd rugózni, és nyújtja a kezét, vagy kapaszkodik, hogy felállna. És majdnemmászik Kép Még nincs szinkronban a keze és a lába, nagyon mókás Kép

És ma voltunk Dobogókőn, szánkóztunk (illetve most még csak a csajt húzogattuk a szánkón), forralt bort ittunk, zsíros deszkát ettünk. Ott nagyon szép a hó, ajánlom mindenkinek!

Oxi

KépKép
oxigen
Györköny

Zsanci,
ha örülsz, akkor én is örülök KépKép

Jucus,
te egyre közelebb költözöl hozzám Kép most már nem úszol meg egy sétát valamikor tavasszal, ha még bírok menni a hasamtól.... éééés fraknó utcában laktak régen a nagyszüleim Kép jó kis utca! Kép

Macs,
rajz KépKépKép

Moose,
minimax??? Na, az az igazi extrémsport Kép

v
kisün

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?