A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Moose,
jut eszembe, mi már ebay-oztunk!! ha konkrét kérdés van, kérdezz!!! Nekünk csak jó tapasztalat van!
Indi,
Innen is lehet ebay-ozni. Az angolról sok mindent ideküldenek már!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Szmagdi!

Pofázásban viszem a pálmát?Hát igen.gyerekeket betuszkolom egy szobába és elmagyarázom nekik,hogy anyának szüksége van szocializálódásra és ezt itt valósítja meg a gépnél.És akkor Õk szépen,csendben vannak.Kép

De két kölökkel könnyebb mint eggyel,szóval ezért megy ez nekem!

Jucakinek szómenésevan
20170114224602

Votiv,
olyan izgalommal olvastam a körülötted folyó dolgokrólKép, Aztán mikor kiderült, hogy megjött bevallom, örültem, de kicsit szomorú is voltam, mert azt hittem hogy lesz egy újabb pocaklakó. De, természetesen, ezekben a dolgokban Te vagy a döntéshozóKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Juc,
akkor megmondom a férjemnek, hogy hozzuk már össze a másodikat isKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Oxi!

IGEN?GYERE PAKOLNI!Csetreszekkel van a gondom,mert könyvek szépen,beleférnek dobozba,ruhák beleugranak szemeteszsákba de a mindenféle alakú,formájú izémicsodákat utálom csomagolni.
meg a poharakat!

Mikor jösz?

Juc
20170114224602

Egyébként, lehet, hogy tavasszal mi is költözünkKépKép Az új lakásban egyenlőre nem lesz NETKépKépKép De majd sűrün jövök anyósékhozKépKép, de nem "hagylak el" benneteketKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Jucus!

Értem! Köszönöm!
Csak azt nem értem, hogy ha a minimál ár 22e, akkor miért 15e a kikiáltási ár, ha úgyis csak 22 fölött adja oda? Vagy én nem értem a lényeget? Na, mindegy! Eddig sem voltam egy alkudozós típus!Kép

Szmagdi!

Szia! Nekem sincs sajnos időm visszaolvasni! Én általában szelektíven gyorsolvasni szoktam!Kép
ildi76

Juc,
ugye megosztod a tapasztalatokat a költözéssel kapcsolatban? de várj, kitalálom: gyerkőcök a szobában csomagolnak, anya meg közelít a 3000ik hozzászóláshoz KépKépKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

BUÉK!

Holnap megint utazunk, majd csak jovore jovok!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Ildi,
Néha én is csak így akarok visszaolvasni, de nem tudom kihagyni a részleteketKépKépKép,

Fáncsi Magdi

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Gabi,
az elkövetkező 4 évben a negativ tesztelésnek örülnénk!!!KépKépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Fáncsi!

Ugy biza!

Juc
20170114224602

HÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ Juc,
mikó kőtöztök???????????????????????????
ennyire hamarosan??????????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Mkatus és minden náthás babócás anyuka.
Mi túl vagyunk ezen a sz@ron, Orsika sem szipákol márKép
C-vitamint adtam Orsinak, párologtattam a citromolajat. Én meg szedtem a CORYZALIA-t(homeopátiás gyógyszer) Sok tea( bodza, hibiszkusz, ánizs) és nemsokára ti is meggyógyultokKép Nekünk ez volt az első megfázásunk és nagyon be voltam kakílva, de szerencsére most minden OKKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Na megyek, mert Orsi felébredtKép, de majd jövök Kép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Juc,
és köszi az infót bébikocsi ügyben!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Hello Csajok!
Hogy Ti mennyit bírtatok összelocsogni egy nap alatt!!! Kép
Csak nekem van ilyen jó dógom, hogy Apa itthon, meg állandóan vagy vendégeskedünk, vagy hozzánk jönnek??? Kép ...bár ez utóbbiból már kicsit kezd elegem lenni, de szerencsére a holnapi nap az utsó, aztán majd szilveszterkor jól kialusszuk magunkat Kép

Képzeljétek ma délelőtt haza kellett jönnünk a vendégségből, mert Doni belázasodott Kép Most volt először lázas Kép Én már reggel éreztem, hogy valami nem klappol, mert sírt...és ő olyat nem szokott Kép, de azért elindultunk. Kocsiban jót aludt, ott is elvolt egy darabig, aztán újra sírt, és csak az ölemben volt meg, én meg kezdtem érezni hogy egyre melegebb a kis buksija Kép
Lázmérés, panadol és pakolás Kép Szegény Petrát úgy sajnáltam, mert most láttuk először a barátnőmmel, hogy az ő 4,5 éves nagyobbik fia, meg Petra már tök jól eljátszanak együtt, mint a nagyok...és olyan rossz volt, hogy ki kellett őt szakítani ebből...Kép Aztán irány a doki, ott már bezzeg vigyorgott a fiatalúr, meg udvarolt az asszisztenslánynak Kép Dg: nagyon durva fogzás és kissé piros torok, ez a kettő együtt okozhatta a lázat...
Szerencsére délután már úgy tűnt jobban van, este meg pláne, mert negyed10-kor sikerült csak elaltatnom, előtte dumált meg vigyorgott... a nővére meg már ott nyomta mellette a szunyát Kép

Macs!
Köszi a tornát, teljesen érthető minden Kép Csak egy késrdés: kb. mennyi ideig tartson egy gyakorlat?

Zsebi!
Én, mint szakképzett szülő?????? Röhögnöm kell Kép Látod én is jól elcsesztem...Persze azért kérhetsz tanáccsot, de lehet, hogy inkább valaki olyanhoz kell fordulnod, akinek nem lett 2 éves korára hisztimanó a gyereke Kép
Van ilyen valahol???? Jelentkezzen!!!! Kép

Na megyek, kidőltem....fárasztó volt ez a mai nap a sok izgalom miatt (nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én egy kis láztól is úgy be tudok stresszelni...Kép )

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zsan!

Márciusban.De ma már nem leszek

J.
20170114224602

Juc, Becsi ut marha hosszu (Margit hidtol kb Uromig), melyik resz kell? Talan tudok segiteni.

Zs, apa meg en is akarunk cuccokat, ugyhogy osszirom a kerdeseket es megbombazlak koszi. Tenyleg, elso: ebay postaz vagy elado, szoval ha tobb dolgot rendelunk egyszerre, akkor mindegyiknel ki kell fizetnem a postakoltseget, vagy egybepakoljak nekem? Es elore fizettek kartyaval neten?

Macs, en is kerek melt. Asszem gerincellentornan vagyok, mikor a nyuszi agya mellett gornyedek a foldon es a kezet fogom, amig elalszik. Igy pocakkal ez mar egyre kikeszitobb. Ha most nem is, de pocak utan biztos kene ilyen gyakorlatokat csinalnom.
moose

Zsanci,
kalmopirin térd közé szorítása a tuti. A többi kétesélyes. Kép
neet
neet

Moose!

Bécsi út 122-124 Népszabadság szerkesztősége.Adnak pízért februári lapot.1 évig őrzik meg,ezért gyorsan gyorsan kéne a segítségKép

És Ebayon az eladó postás,tehát sajnos egyenként van postaköltség.szerintem nagyjából úgy müködik mint itthon Vatera,de ha nem akkor bocs.

pann is veszettül fogzik és taknyos is szegénykém.Elég érdekes éjszakánk volt és most sem számítok jobbra.
Juc
20170114224602

Moose,
az eladó postáz, tehát minden cucc külön jön. És igen, előre fizetsz kártyával, vagy pay pal-lel.
De nem mindenki küld külföldre, de sokan igen. És olvass el mindent, amikor regisztrálsz!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Moose,
és ha a népszabi környékén jársz Jucusnak ügyet intézni, akkor nekem is hozz lécci egy lapot, február 25-i dátummal!!! Kép Kép KÖSZÖNÖM!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Gabi,
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! igy utólag is...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Juc, az nekem kozel van Kép Es ugy latom a honlapjukon, h-p 8-16 van ugyfelszolgalat. De azt tudod, hogy holnap is vannak-e, vagy csak jovo heten menjek?

Es kepzeld, most lattam, hogy kethete hirdettek Veszprembol uj litafokat, reggel rogton fel is hivom, van-e meg nekik es akkor nem kene albionbol rendelnem hasznaltat. Dejolenne!

Ja, az avent elektromos gozsterilizatora most kuponakcios a brendonban (22 helyett 17). En szerettem. Meg a peg perego elektromos auto is akcios, 160 helyett csak 120. Ilyet viszont biztos nem veszek soha. A simba allatos zongora viszont tokjonak tunik. Ja, ezek meg a decemberiben vannak. Tenyleg Kriszta, a megatoysbol kaptatok a kompot? Ami most 20 helyett 8? Je, ez az elektromos hinta milyen olcso... biztos nem kell senkinek...
moose

OK Zs, felirtam Kép Juc, neked hanyadikai is kell?

Kar, hogy nem masfel evig orzik, mert nekem meg 07.26ai kene tavalyrol... Tenyleg, ker meg valaki?
moose

Juc, ilyet keresunk, ugye? Te ujat vagy hasznaltat lattal multkor? Es hol? http://cgi.ebay.at/WC-Sitz-m-Kindersitz-S-7006-Weinachtsauktion_W0QQitemZ4429752 508QQcategoryZ37637QQrdZ1QQcmdZViewItem

Kisun legyszives nezz ra es mondsz, miert irnak olyan sokfele arat a kepeknel. Tobb verzio van ebbol a termekbol? Merjem le a slozimat? Kép Azt ertem a vegen, hogy ide nekem 15+3 euro a postakoltseg. Ez a gyarto vagy a forgalmazo hirdetese?
moose

ebayen is van, ahol licitalni kell? ezt peldaul en most megvehetem 20 euroert es 9ert meg elpostazzak? http://cgi.ebay.at/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=7377294648
moose

hahó,
én is szeretnék nektek előre boldog új évet kívánni mert nem tudom mikor jövök,apa nem dolgoz és annyira jóKép)))))))))))ilyen sajnos még tényleg soha nem volt hogy itthon lett volna 2 ünnep között így aztán nagyon élvezzük a társaságát meg mindent.holnap megyünk színházba megy baráti vacsi utána....szilveszter meg a fiúnkkal leszKép

legyetek jók,beszéljetek kevesetKépés minden szépet és jót kívánunk mindenkinek az új évre.

gigi
Vendég

bocs,ma megyünk színházbaKépnem vettem észre hogy már ennyi az idő....
Vendég

Moose, ahol a Bieten gomb van, ott licitálni kell, oda van írva, hogy hány nap, Ebayen többnyire licit van! Van azonnali vásárlás is (sofort kaufen) ahol két ár szerepel, a kisebbik a licitár, a nagyobbik pedig az az ár, amiért azonnal elviheted. A minimál árat soha nem írják ki: tehát lehet, hogy licitálsz és mégse tiéd a bót...

Vikó

indianyo

Hóeséses Szép Napot Mindenkinek Kép

Moose,
Õrült szívesen elküldeném neked a tornás mélt, de HOVA??? Kép mivel a profilodban is szupertitkos a mélcímed, én meg nem tudom a tiedét Kép Ha megdobsz egy méllel, visszadobom tornával Kép micku@freemail.hu
Ja, és Moose: ameddig pici a pocak, addig lehet halacskázni, én kb a hatodik hónap végétől nem tudtam( pedig ez a legjobb a deréktájnak Kép )de a többit bátran lehet én még ma is csinálom, így mindenórásan is Kép

Bogárka,
úgy emléxem, beleírtam a levélbe, de ha mégsem, akkor az első két gyaxi eleinte 1, ha már jól megy akkor 2 perc, a többi bedig 10-10 szer ismétlendő, a favágó kivételével nem túl kapkodós, inkább kimérten-öreges tempóban. Akkor fognak ugyanis az izmok és a csigolyák terhelésmentesen nyúlni és melegedni Kép

Kisün,
rajzoljak még valamit paint-el? Kép touchpad-os egérrel? Kép hja, ezt még majd gyakorlom Kép

Jucus,
abbbbszolúte együttérzek veled pakolás-költözés ügyben, én 2000 óta cca.8!!! szor költöztem, teljes pakolással. Utálatos brrrrr...És csetreszek csomagolása valóban a legrosszabb.. Kép

Egyébként megint tervezem a költözést Kép, csak lakást kéne találni hozzá. Ha tud valaki eladó, zöldövezeti 3 helységes lakást szóljon! emelet, ha magasabban van mint első emelet, csak liftel jöhet sajnos szóba.. Zöldövezet= jelen esetben legalább az ablakon kinézve legyen némi zöld, minnél autómentesebben.De az csak jó, ha ennél zöldebb Kép
macskanyu

sziasztok lanyok!
kicsit vissza tudtam olvasni, latom meg mindig jo a hangulatKép
bepalizott anyak stb.Kép
nalunk nem volt gond itt Isztambulban, mert orultunk , hogy talatunk egyaltalan kisagyat a kozelben, meg etetoszek, hat azzal mi is befurudtunk kicsit...de azert mert itt minden kicsit hibas, torok stilus

a karacsony jol telt, meg fank is volt, ill. meg van
itt vannak a parom gyerekei szilveszterezni
mi ujev korul megyunk haza Emiliaval
aki mar nagy lany, kezen fogva vegig nyargalassza hazat labon, csak birjam szusszal
most epp az apukajaval van, ezert tudok irni
puszi mindenkinek
Votivnak, Ildinek kulonKép

Kép
babarozsa

Moose,
a végén a különböző postaköltségek arra vonatkoznak, hogy hová ill. milyen küldés-fajtával kéred... bár választani igazából csak Németországon belül lehet. Neked a postaköltség 15euro, a +3euro mindent további megrendelt cikkre vonatkozik. Plusz még gondolom a termék ára Kép

vera (13+4)
kisün

Macs,
persze, rajzolj még Kép
kisün

Jooooooooooooo reggelt!!!

Huuuuuuuuuuuuuu,csak 2 napig nem irtam,aztan most nem emlekszem,mikre akartam reagalniKépIgy marad az ujboli visszaolvasas.

NeetKép
Tenyleg nagyon eleven Akos.Neha ugy hiszem,tulsagosan is.De majd csak megszokom,vagy megszokok...KépKép
Kijott mar a 7. fog?

MacsKép
En is szeretnem a tornagyakorlatokat,krisztina_burian@yahoo.com-ra.
Fulopke????Nagyon jol erzi magat anya pocijaban ugy latom,ismerosKép
Baba meretek:mi meg attol tartottunk,hogy koraszulott es kis sulyu lesz Akos(Apa 8 honapra 1800g-mal,en 7 honapra 1250g-mal szulettunk),erre megszuletett 6 nap "kesessel" 3700grammal es 57centisenKépKép
Nagyon tetszik a rajzodKépKép

ZanzaKép
Blaha is kozel van!!KépJo lenne talizni vmikor.Fogalmam sem volt,mikor jott a level,hogy az iwiw-en ismerosnek jeloltel,hogy ki lehetsz az igazi neved alapjanKépKép

Csomo mindenkinek nem tudom a nevet,igy jar az,aki nem jar talikra,igaz?KépKép

VotivKépZsanciKép
Inkabb nem arulom el,en miert szurkoltam a tesztekkel kapcsolatban...Kép,de orulok,hogy orultok.

Vera,Moos,Macs,rakjatok mar fel pocis kepeket!KépKépEn ugy szeretnelem latni a pocokat!

MacsKép
Fogamzasgatlas:en gyogyszert szedek.Nekem ez valt be.Es mi is (remelem) hamarosan szeretnenk kistesot,persze majd 3 honapig hagyom urulni a szervezetetKépKép
Spiralrol en is nagyon rosszakat hallottam.

Autosuleses infoknak en is nagy hasznat veszem.Ugyanis nekunk is hamarosan ujat kell venni.Mondjuk en meg ott tartok,hogy 9-18 vagy 9-36kg.ig legyen...

Mi is a babakocsival szivtuk meg.Mondjuk anyum es Tomi vette,amig mi korhazban voltunk es nagyon nem azt vettek,amit en kinezten.Szep es jo ,meg minden,csak epp nem birom el.Igy vettunk egy 6 kg-os sportkocsit,ez a batar meg anyumnal van.

MoosKép
Vegul anyumtol kapta AKos a kompot.Nem Brendonos,Hatvanban vette.Es napi kb 3 percet van benne,egyebkent arra hasznalja,hogy belekapaszkodik es felallKép
Orulok,hogy doktorneni megnyugtatott cisztakkal kapcsolatbanKépKép

Betegeskedo,fogzo babaknak jo bulast!!!

Most megyek,mert Akosom felebredt es azt hallom,hogy kiszivja az uvegbol az osszes teat.Ja es furcsa szagok is keringenekKépKépKép

Kriszta es Akos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Kriszta,
Akkor vigyoroghatsz még, mert ment a mél és van hozzá szemléltető rajz is Kép

Kisün,
EZT NEKED Kép
Kép
macskanyu

Macs,
KÖSZÖNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖM KépKépKép és én is kérem a tornagyakorlatokat, email-cím profilban Kép

MOOSE NE OLVASD EL!!!! Most voltam kint havat lapátolni, java részét azért párom végezte... eszméletlen, mennyi hó esett éjszaka! Kép de tökjó!!! és Dóci ma szánkózni fog!!! KépKép
kisün

Vera,
Elküldve Kép és szánkó RULEZ Kép
macskanyu

Sziasztok,

Nagyon sok hó van nálunk, szánkó beizzítva Kép Kép
Macs én is kérhetem a csodatornát, már küldtem is levelet Neked Kép Kép
zsebi2004

Moose!

2005.február 19-ei újságot szeretnék kérni.A portán az Archivumot kell keresni.De van -e nálad száz valamennyi forint?Mert ki kell fizetni.Nem szeretném ha miattam adósságba vernéd magad.ÉS nekem rá ér a jövőhéten is tökéletesen és nagyon köszönöm és valamikor rendezném feléd és átvenném és hálás köszönetKép

ÉS igen WC ülöke ilyesmi és én használtat láttam talán 3000-ért.De azért használtat ilyenből már csak nem vesz az ember lánya.

PAnna fogzik,lázaskodik de elég jól aludtunk.Somával szeretnénk ma is szánkózni menni,ha anyám ki tudja ásni magát a lakásból.

Indianyó!

3-a után tudok megválni üléstől.Kérsz róla képet?

Macs!

Köszi együttérzést,de a tegnapi nagy lendületem mára elmúlt pakolásilagKépEgy dobozt csináltam csak.Márciusig majd csak összerakom a többit is.

Ebaynek ez a postaköltség a baja.Sokszor annyi mint a termék maga.Ugye?!

Juc
20170114224602

Sziasztok!

Macs, én is kérek szépen tornagyakorlatokat Kép Köszönöm Kép

Olvasom vissza a régi hszeket, hát, zseniális dolgok vannak itt Kép Az a helyzet, hogy a legnagyobb bajból is viccet csináltok, amit én iszonyúan élvezek. Annyira jó fejek vagytok együtt és külön-külön is Kép

Akkor már én is rakok fel egy esküvőit - na jó, karcsú derekamat nem kell megdicsérni Kép (igaz, nincs is, sose vót) meg a kedvenc elefántomat, aki bekukkolt a kocsiba, mikor az uram vitt ki a reptérre.

indianyo

Zsebike,
kérni, azt lehet Kép Kép
na jó, mél ment Kép Kép
macskanyu

Moose!

Mindennap 5-ig lehet menni,nekem ezt az infot adták.ARCHÍVUM!

Köszi,köszi,köszi!

Indianyó!

És nekem van a legjobb fejem,szép,nagyKép
20170114224602

Indike,
csak most láttam, h te is kérsz, mindjárt küldöm Kép
macskanyu

Juc, igen, kérek, köszönöm szépen, és írd meg azt is, mit szeretnél cserébe Kép egyébként ráér, enyém gyerök csak március végén jön Kép

Jóóó szánkózást nektek Kép

indianyo

Moose!

ÉS egy Június 29-ei lapszám is kéne.Most már utalok valami összeget a számládra tényleg.

Indi!

Oksa,majd küldöm.És hol az az igért kép?Valami esküvős meg elefántos?

Juc
20170114224602

Sziasztok!Zsan:NAGYON KÖSZÖNÖM!Komolyan meglepődtem és jól esik,hogy eszedbe jutottamKépEsztergomot ellepte a hó!3.napja ömlik és gyönyörű!Tegnap mikor pesten jártunk hülyének néztek minket,mivel ki sem látszott a kocsi a hóbólKépDe gondolom ma már ott is jókora lehet.Kár,hogy nem a karácsonyra időzítettKép

petergabi

Kép
Kép
Kép

Az esküvőnkön rajtunk kívül jelen volt még 3 tanú, akikből 2 egy órát késett, és így csak 10 percünk maradt - de kihasználtuk Kép

indianyo

Indianyo,
nagyon tetszenek a képek Kép Indiának melyik részén éltek? / Már amikor ott vagytok/

Moose, ment a mél Kép
macskanyu

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?