A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Macs!
köszi a rajzot Kép
Fülöpke,tényleg, nagyon jól érzi magát odabentKép, de már nagyon kiváncsi vagyok RáKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Macs!
köszi a rajzot Kép
Fülöpke,tényleg, nagyon jól érzi magát odabentKép, de már nagyon kiváncsi vagyok RáKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Pocak,
semennyit. Az a dolga, hogy ha kihívják, kimenjen, nem? És kap fizut is. Neked adnak azért külön pénzt, mert bemész dolgozni? Na ugye.
neet
neet

Pocak, mi dokink 5e-ért jött házhoz, úgyhogy én hamar leszoktam róla Kép bár, az oltásnál nem volt rossz, hogy házhoz jött

votiv 8)
votiv

juc,
persze hogy szeretiKép

ancsi,
pont ezt akarta mondani,lencsi nem úgy fest mint aki nem eszik elegetKépna pánikolj már,ez az én szerepemKépha mindent elveszel tőlem én mit csinálok ittKép???????

moose,
ez az év sztem is nagyon sz@rKép!!!!!!!!!!szilveszterkor majd szétment a fejem meg álmos voltam azért egész nap diliztem és veszekedtem apávalKéptegnap meg apa dilizett de ilynekor átragad rám is és mindeketten diliztünk és egész fél 12-ig veszekedtünkKépés úúúúútálom ezt az évet!!!!!!!"állítsátok meg a világot,ki akarok szállni"Kép
Vendég

pocak,
KépKép de sajna nem tom.én csak azt tudom hogy ide hozzám nincs az a pénz amennyiért kijönne sztem egy doki pestrőlKépde sztem is olyan 2-3 örül adjál ha adsz.ez nem magándoki,nem?hanem rendes.....akkor tényleg bőven elég neki!!!!!!!!!ha meg munkaidő alatt megy akkor főleg.
Vendég

Pocak,
most akkor hogy is van ez a doki dolog???
Nincs pénzed, ne hívd ki az ügyeletet???!!!
Na persze ez az egészségügyKép Szerintem csak akkor fogok pénzt adni, ha meg vagyok elégedve(hálából) Nem pedig azert, mert különben nem végzi el az orvos a kötelességét!!!

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Neet, nem az a dolga, hogy kimenjen. azért kapja a fizut, hogy a rendelőben üljön, és várja a betegeket.

a házhozjárás - legalábbis amennyire én tudom - meg az ügyeleti időben történik, amiért vmi minimális ügyeleti pótlékot kap, de senki nem fizeti a benzinköltségét/az idejét/a parkolójegyét stb. persze a paraszolvenciából azért telik erre is...

votiv 8)
votiv

Lányok, adjatok tanácsot! Emma mostanában kezdte el a húsos kajákat enni, eddig még csak üvegeset. Akaraok neki én is csinálni, mondjuk csirke- meg pulykamellből. Az jó, ha megveszem a hentesnél, vagy szaladjak a biopiacra?Kép Csak mert a múltkor valaki (asszem Ada) mondta, hogy ő biohúst vesz a gyerkőcnek. Tényleg annyira gáz, ha "csak" a hentesnél veszem? Persze odafigyelve, hogy szép húst adjanak. És ha megfőzöm (le akarom fagyasztani jégkockatartóban), akkor hogyan daráljam-pépesítsem le? Mert húsdarálónk nincsKép

Kép
Kép
manoka11

Ja, és még azt is akartam kérdezni, hogy a főzelékeibe tegyek egy kis vajat/margarint? Vagy elég csak a zöldség főzőlevével hígítani?
És ugye sajtot már reszelhetek bele (trappista?)? Elvégre lassan 8 hónapos!

Kép
Kép
manoka11

ja és van a külön ügyelet, de az nem háziorvosokból áll, és felnőtthöz-gyerekhez ált. ugyanaz megy, és az kerületenként/településenként illetékest kell hívni, míg a háziorvos ugye a szabad orvosválasztás miatt lehet a világ túlvégén is

votiv 8)
votiv

Manóka!
Húst én is teljesen simát vettem (jöhetnek a mókusok, de még henteshez sem mentem, hanem a hiperben Kép)...és botmixerrrel pépesítettem, jégkockatartóban fagyasztottam.
És úgy emlékszem én már ilyenkor tettem a főzelékekbe egy kiskanál oliva vagy kukorivaolajat (sztem vajat még ne tegyél, az tejből van)... és ha nincs allergiás a családban, akkor már mehet elvileg ilyenkor már mehet a sajt meg a joghurt.

Ja, és nem is írtam: szilveszter napján kibújt végre az első fogacska!!! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Votiv!
Sztem az ügyeletet is háziorvosk látják el, csak épp a rendelési idejükön kívül... és ott is van gyerek/felnőtt
Doki barátunk épp most ügyelt szilveszterkor, és elég brutál sztorikat mesélt: pl kihívták egy házibuliba, ahol egy 14 éves és egy 15,5 éves kislány eszméletvesztésig lerészegedett... a buliban 14-16 év közöttiek voltak, és kb. 40ezer forint értékben volt tömény pia...
nem semmi, nem?

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Manóka, sztem sajt már bőven mehet Kép

én nem szoktam vajazni/margarinozni, mert a mi kajáinkat is csak nagy ritkán, szóval ebben nem tudok mit mondani

a húsról meg annyit, hogy bementem a Matchba, és kértem pulykamellet, és mondtam, hogy friss és szép legyen, mert kisbabának viszem, és erre a hentes hátrament, és hozott frisset!!!, és megsúgta, h a pultban lévők már 1-2 naposak!!!!

szóval lehet(ne) hentesnél vásárolni, csak az ember nem röntgenszemű, hogy lássa, miféle húst adnak elé...
(ráadásul én annyira tapasztalatlan "háziasszony" vagyok, hogy engem aztán lazán átvágnak)

erre nekem sincs receptem, bízom a vaxerencsében, vagy küldöm apát a piacra (abban bízva, hogy ott elég nagy a forgalom, ezért vszínű friss az áru)

votiv 8)
votiv

Bogárka!
Gratula Doni fogacskájához!

Akkor menjünk együtt a mókusok eléKép Én zöldséget sem vettem biot, csak a Fehérvári úti csarnokban az emeleten a néniktől, de azt hiszem, ezt már mondtam a Mayában.
Tejallergiás nincs a családban. A férjem allergiás mindenfélére, de az inkább házipor, virágpor, szőrök meg ilyesmi.

Zöldségeket én is jégkockatartóban fagyasztom, aztán kinyomkodom zacsiba, mert úgy kevesebb helyet foglal.

Kép
Kép
manoka11

Körzeti doki és a rendelési idő után jön, mert nem szeretném ebben a trágyában kivinni a lázas gyerekeket. Amikor Balu születése után jött, akkor nem adtam neki semmitKép Viszont egyszer volt kint, amikor az alkati szereinket próbálta meghatározni, akkor kérdeztem, hogy mennyi és azt mondta, amennyit gondolok. 2000-t adtam neki és nem mondta, hogy kevés! Most is ennyit fogok adni. 3 gyerek mellett nincs túl sok pénzünkKépKép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Bogárka, kezdem nem érteni... minek akkor 2 ügyelet? háziorvosi meg ügyeleti ügyelet? vagy ez településméret-függő? vagy mind2re szükség van? vki magyarázza el kis buta votiviának

foghoz gratulálok! Kép

votiv 8)
votiv

sziasztok lányok!!!!!!!! Kép

tegnap megjöttünk karosról, ahol nagyon jól éreztük magunkat. még előtte megvolt a temetés, összetört az orrszívó és beázott a lakás, de az intő jelek ellenére mi elmentünk, és nagyon frankót havaztunk, meg szaunáztunk, és szilvesztereztünk. volt eszem-iszom dínom-dánom, nagy nagy tüzijáték, és Vince édesdeden aludt mindeközben az ágyában. Kép neki nagyon tetszett a hó, meg hogy sok ember van körülötte (össz. 9-en voltunk), így mindig játszott vele valaki.
amikor hazaértünk tök száraz volt a plafon, de hajnalban megint ki kellett költöznünk Vincével a nappaliba, mert konkrétan csurom víz volt már a párnám fele és a takaróm, én meg nyugodtan aludtam ... nekem is jó az alvókám. remélem, hamar eláll az eső, és csinálnak valamit a tetővel is, mert ez így nagyon gááááááááz

mégegyszer minden anycinak és babónak meg zapának békés, boldog új évet kívánok, GIGINEK KÜLÖN IS, hisz olvasom, hogy rájuk nagyon ráfér

Lencsi gyönyörű, Balunak jobbulást, és a 2-3 e sztem is elég píz.
És Macs, szüjjjjjjjjjéééééééémáááááááá Kép

cuppantás,
ficKép
ficánka

Annyira gáz, hogy az emeberekre állandóan rá akarnak sózni valami sz@rtKép
30-án elmentünk a Tescóba, nagyon éhesek voltunk, és vettünk egy-egy szelet pizzát a grill pultnál (ami az áruházon belül van). Az asztalokra 2005 szeptemberében lejárt Tesco gazdaságos ketchupok voltak kirakva. Mint tudatos vásárlóKép rögtön odahívattam a részleg vezetőjét. Elnézést kért, és közölte, hogy "na majd jól elbeszélget a beosztottal, aki kirakta", de mondtam, hogy azért én beírnék a vásárlók könyvébe. Persze megpróbáltak lekenyerezni, hogy adnak ingyen pizzát meg grillcsirkét, meg amit akarok. Na azért én beírtam, mondtam, innen nem kell már semmi. Mindennek a teteje az volt, amikor az egyik eladó közölte, hogy náluk amúgy nem szokott ingyen ketchup lenni, ez most csak "karácsonyi bónuszként" van kirakva. Megáll az eszem.

Kép
Kép
manoka11

Elkezdtem olvasni a babaszobán a recepteket, és az első, amibe belebotlottam (4 hós kortól) az a "Csokis csemege" névre hallgat. Nem olvastam tovább...

Kép
Kép
manoka11

Proone: Vincének novetexes láma takarója van, nagyon könnyű és épp annyira meleg, amennyire kell, ezt ajánlom! Kép

Nálunk gondok vannak a hozzátápival, kisfiamnak nem kell semmi, csak a cickó ... azért próbálkozom

Bogárka: fogacskához gratula, nálunk is nagyon készülődik már egy ideje. néha annyira viszket neki, hogy csak dörzsöli a játékokat hozzá, pontosabban ő mozgatja a fejét, mint egy kis pitbull Kép

Votiv: mi újság bián? Kép

Ada üzeni, hogy HOLNAP NINCS TORNA!!!!!!!!!
ficánka

Manóka: ügyes voltál a tescóban! Kép ez megy mindenhol, de főleg a nagyoknál, nagyon résen kell lenni!
csokis csemege Kép vagy inkább Kép
ficánka

Hi, everybody,

na jól visszaértem a H-ból és nem ugrálok örömömben.. Kép nyak totál zárt, fájás nagy nulla,pedig egy óra hosszat lógtam az nst-n, feje még csak a medence közelében sincs, nemhogy beékelődve.. Kép szerdán újra és akkor már befekvési dátumot is kapok,az sem lehetetlen,m hogy már ezen a héten, és megy az oxitocinterhelés..(de már most riogatnak a császárral is) Kép az UH szerint egy hét alatt már nem nőtt,legalább is a BPD-je, a lepényérettség sem változott igazán, 27.-én II-III közé tették, ma meg "épphogy III".. Hiába beszélek ennek a csajszinak, hogy mindketten jobban járnánk, ha magától jönne.. Kép

Neet,
a szó szerinti összebújás is teljesen hidegen hagyja Fülöpkét, a születés szempontjából Kép ha csak ezen múlna, már jól megszületett volna Kép

Moose,
szóóval te meglógtál az agrárról Kép mik nem derülnek ki...

Votiv,
ezt vegyem kihívásnak ("gyere ki!" ) és rajzoljak neked is ? Kép

Pocaknak csak azér' nem írok semmit, mert vele már beszéltem telcsin Kép
macskanyu

Na és még azt is elfelejtettem kérdezni, hogy pelyheket (zab, árpa, még mit?) mikortól lehet? És hogyan? Megfőzve és összeturmixolva gyümölccsel, zöldséggel?

Kép
Kép
manoka11

Manóka! ingyen ketchup, a lejártból Kép isteni jó kis bónusz!!!

Fic! ez a beázás nagyon gáz tényleg!!! őrület! nálunk csak augusztusban szivárgott be némi víz a falon egy sarokban (alagsor), de nem csöpögött, vagy ilyesmi, csak látszik a folt. én már ettől is kivagyok, hogy hogy a frászba fogjuk így eladni.

ORVOSLÓVÉ: mikor egyszer rákérdeztem valakitől (aki a doki mellett dolgozik), hogy mennyit illik adni, mikor kihívjuk, azt mondta, hogy szerencsénk van, jó dokit választottunk, ő nem tarifás, de a többi 5-10 eFt-ot elkér/alkalom. az eszem majdnem megállt, mert én 2eFt-ra gondoltam. úgyhogy inkább nem is hívtam ki. most is oltásra kéne vinnünk Lencsémet, de inkább várok. úgyse váltottam még ki a részünkre nem járó drága oltást. Kép

ÉS TUDOM, HOGY LENCSI nem úgy néz ki, mint aki nem eszik Kép , csak éppen mikor 500 g-ot hízik, mindig arra gondolok, hogy nincs-e valami baja.

ÉS HOGY LEHET, HOGY 4 HÓNAPOS babakajában van túró vagy joghurt?? vagy a tápszer is úgyis tejből van, és így túrót is ehet? nem hinném.
Anyukám vett nekünk ilyet, de én asszem elteszem még pár hónapig ezt a gyümölcsdesszertet.

ancsipancsi

Fic,
pocak mondta, hogy neked van valami titokzatos bábakoktélod Kép tényleg használ?
macskanyu

Fic, sztem a cicihez ragaszkodás nem lehet gond Kép és mit adtál már Vincinek?

Bián állesz oké, de még mindig dobozokból/dobozok közt élünk, ami kicsit fárasztó, de kezdjük megszokni Kép nem is tudom, mi lesz, ha végre elkészülnek a polcok Kép talán akkor is elől hagyunk majd pár dobozt Kép

na és a trotty idő, a pénz meg a torna hiánya miatt kissé elszigetelődtünk Kép de remélem ez hamarosan enyhülni fog Kép mindjárt megjön a gyedem, és akarok menni ikejába is meg barkácsboltba meg all you can eat sushiba Kép

votiv 8)
votiv

Macs: nekem annyi történt, hogy 41+0 kor megittam, rá két órával elment a nyákdugó, és 3 nap múlva beindult a szülés, de volt, akinek hamarabb működött. fél deci pálesz, fél deci ricinus és két deci gyümölcslé egyvelegéből áll, persze páleszből lehet kevesebbet is, de úgyis kicsit becsiccsentessz, meg meghajt rendesen a ricinus ... ha nem idegenkedsz tőle nagyon, próbáld ki, hátha bejön! Kép
Ja, és nem az én koktélom, hanem itt hallottam róla, a bába válaszol c. könyvből van ... na, mit szólsz hozzá?
ficánka

Votiv: almát, sütőtököt és barackot. a polcokat asztalos készíti? ikejából és barkácsboltból mit szeretnél? kéne neked ott a bián ismerkedned, nem? vagy inkább legyen mondjuk maja mostanság valamikor?

most mennem kell Vincézni, de még jövök, addig is legyetek rosszak! Kép
ficánka

Moose, NE legyel szomoru, nyomi, elkeseredett, v barmi ilyesmi!!! "csak" az ido es a hormonok szorakoznak veled! de ne hagy mar magad, joo?
az undok(?) macskadat meg szeretgesd meg, es orulj, h ott vanKép. a mienket meg nem lattam idenKép pedig ilyen szutyok idoben itthon szokott henyelni. lehet, h szilveszterkor megijesztette valamelyik barom a durrogassal, v tortent vele valamiKépKép kezdek nagyon aggodniKép jaj, csak jonne mar haza... ugye hazajon????????

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Macs, bábakoktél rulez, de az is csak azt a babát segíti elő Kép, amelyik már amúgyis jönne Kép de azért próbáld ki!

én nagyon sokmindennel próbálkoztam, a mórickázással csak a nyákdugótól sikerült megszabadulni Kép
végül az "segített", hogy befektettek, és akkor gyorsan beindult a szülés Kép
nagyon fostam az indítástól, pedig nyugtatgattak, hogy egy kis oxi-terhelés nem árt, csak "megcsiklandozza" a babát, hogy jöjjön már
de a legjobban az tetszett, h minden szakirodalom úgy kezdte, h "az anya nézzen magába! vajon nem ő-e az, aki nem akarja elengedni gyermekét????" KépKépKép nálam tuti ez lehetett Kép meg Neetnél is, ugye Neet? KépKép

ha hiszel az ezotériában/ horoszpókban, ezek nagyon ellenzik a mesters. indítást, mert a születés ideje ugye befolyásolja a karmát stb.

közben meg arra is gondolni kell, h a gyerek tudja, mi a jó neki, és nagyon ritka a valós túlhordás. a többséget elszámolták, vagy csak pár nappal később lesz "kész" Kép

a fő, hogy lazíts, és pihenj sokat addig is, és próbáld meg nem izgatni magad (nagyon)
tarts ki, talán reggelre arra ébredsz, h elment a magzatvized Kép

votiv 8)
votiv

Sziazstok Lányok!!

Mégegyszer HAPPY NEW YEAR MINDEN BABÁNAK, ÉS MAMÁNAK, JA MEG POCAKOSNAKKép

Nekünk tök jól teltek az ünnepek, sok ajcsi, kajcsi rokon látogatás, meg ilyenek, de a legjobb hogy apa itthon volt!
Mi itthon szilvesztereztünk a tv előtt 3/4 12ig a Domival. Mert persze miért is aludt volnaKép

Sajan nagyon sokat flkel mostanság, és már tudom hogy miért. Sajnos nekem megjöttKép és szerintem ez nagyon bezavar neki isKép pedig gyógyszert is szedek. De minek(ezt valaki érti). Na mindegy.

Remélem mindenkinek sok szépet jót hozott a jesszuska, és sokatsokat pihiztetek.

Macs!

Te MÉG MINDIG EGYBEN???!!!
Tuti azért húztátok ki eddig hogy kapjatok babakötvénytKépKépKép Igaz? Kép

Na puszi mindenkinek és küldök képet a kis huncutságomról!Kép
Kép
eszti25

A másik kép vmiért lemaradt.Kép
eszti25

Fic, nem értem Vincét, ezek tök fini gyümik Kép de te biztos finomabb vagy Kép
ami késik nem múlik, majd rákap az ízükre
Istinél elsőre a banán volt a sláger, jobban szerette, mint az almát meg a többit

barkácsboltból pár festék kéne meg ötlet Kép és mindig vevő vagyok pár szép szalvétára Kép

polockat asztalos csinálja, de a könyvespolc miattam késik, mert képtelen vagyok megtervezni. még nem érett meg bennem az elképzelés Kép (meg sutyiban könyvtár helyett inkább egy második gyerekszobára pályázom KépKép)

ikejában meg függöny/karnis/árnyékoló ügyben kéne szétnéznem. ugyanezt talán meg kéne néznem még Kikában is? nem is tudom... nemrég voltam a Bétexben, és bazi drágának találtam - 6-10e métere a függönyanyagoknak + a varrás, vagy ez nem is drága ma már? és az anyagok is olyan vhogy olyan kispolgáriak és satnyák voltak...
ötlet?

és egy mayában vagy akár ikejában én is ábszolúte benne vagyok!
(kimozdulás: holnap mehetek interjút csinálni, amivel aztán még utána is bazi sok munkám lesz, grrrr)

votiv 8)
votiv

lehet, hogy a munka lesz az egyetlen kikapcsolódásom??? KépKép

Recca, vissza fog jönni!!! nekem volt h 1 hónap után jött vissza cicám, már alig ismertük meg! komolyan...

votiv 8)
votiv

Votiv,
köszönöm a bíztatást, nagyon jól is esik momentán. Én sem szeretem a mesterséges dolgokat, így a megindítást sem kultiválom különösen.
Ezotériához annyit, hogy lehet hogy a megindítás, császár vagy egyéb beavatkozás az anya karmájához tartozik, illetve a babának vmi miatt épp akkor és úgy kellett megszületnie.
A H-ba fekvést sem szeretném igazán, de mit lehet tenni? végtére nem mondhatom, hogy nem megyek Kép mindenesetre szerdán kiderül, mi lesz a továbbiakban. Addig megpróbálok "mélyen" magamba nézni Kép és ha kell még a bábakoktélt is elszopogatom Kép mi bajom eshet? legfeljebb egy napot a slózin töltök, némi hasmenéssel Kép Kép

Eszti,
huncutkád nagyon édes Kép tisztára vigyorex baba Kép
és persze Kép megmontuk Fülöpnek, hogy januárig benn marad, ha babakötvényt akar kapni Kép csakis erre utazunk Kép

Recca,
drukkolok, hogy macskapajtás előkerüljön teljes épségben
macskanyu

Eszti, hogy a te fijad milyen kis cuki pisze mosolygós kiskrapek! Kép

votiv 8)
votiv

Manoka,
én nem is értem, miért hívják főzeléknek ezeket az étkeket? Végülis főtt zöldség összetörve, nem? Kép
8 hósan egyébként Eszter már a mi főzelékünkből evett, afféle laza rántással (olaj-liszt-pirospaprika), de a sót-borsot sose vittem túlzásba.
Zabpehely, az mi? És az árpa? Lassan 30 évesen elkezdhetem? Kép Áh, lehet, h most már kibírom nélküle, erre a kis időre... Kép
neet
neet

Fic!
Ne izgulj, Doni sincs annyira oda a kajáért! De én most tök nyugodt vagyok, nem akarom erőltetni, Petránál bezzeg siettettem...Egyébként nálunk mindkét kőcnél a barack jön be nagyon! Kép Még szerencse, hogy fagyasztottam le nyáron! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Macs, azt nagy banatomban el is felejtettem leirni, h NAGYON-NAGYON drukkolok nektek!!!!

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Macs, most feldobtad a labdát az ezoterikusoknak Kép és akkor a programozott császár meg az orvos karmája miatt van? KépKép

H-ból én elsőre lazán eljöttem, saját felelősségre. aztán a dokim nagyon a lelkemre beszélt, hogy ez már nem veszélytelen a babára nézve, pl lehet h azért nem jön, mert rá van tekeredve a kzs...
na de nem is tudod milyen heppi voltam, mikor a kh-i zárójelentésen megláttam, hogy Spontán szülésmegindulás KépKép
- miközben fél napig lógott rajtam az oxitocin, burkot repesztettek stb. de akkor már gondolhatod, hogy mit se bántam...

votiv 8)
votiv

Na volt dokinéni (2500-öt adtam nekiKép)! Balunak szerencsére "csak" hörghurutja van!Kép És Marci is jobban van, bár még mindig csúnyán köhög.

Macs: megtaláltam a másik koktélverziót, még akkor mentettem el, mikor Balut vártam, hátha szükség lesz ráKépKép Egyébként tényleg igaz, hogy nem lehet tudni ki hogy szülKép Bendi napra pontosan jött, Marci egy héttel később, Balu meg ugye, a többször változtatott, kiírt naphoz képest is előbbKép
tehát a koktél, ebben nincs alkohol: egy narancs és egy grapefruit levét kifacsarod és belekeversz két evőkanál őrölt gyömbért, megiszod - (állítólag nagyon finom) azonban csak a te testedre lesz hatással, a babáéra nem.. ez is enyhébb lefolyású hasmenyót okoz (ha megindítja a szülést, az átlag 12-14 órán belül következik be)

Pussz: Pocak
pocakpacni

macsek,
koktélt kipróbálni és ne izgulj amiatt hogy a feje nincs beékelődve....enyim gyereké akkor ékelődött be mikor repedt a burok,addig mozgottKépsemmit nem jelent....dokim azt mondta szerdán hogy ezen a héten biztosan nem szülünk mert feje nincs beekelődve....aznap megindultKépfigyelj,nem szentírás amit a dokik mondanak,ők sem tudnak többet mint te,sőt....igazából neked "kell" érezned hogy mikor fogsz szülni...én is megéreztem és nem azért mert fájtKéphanem napközben ilyen "isteni jelek" voltak amiket észre sem vettem akkor,csak így utólag jöttem rá hogy hüle voltam mert rájöhettem volna ebből magamtól isKépnem baj,majd kettecskénél jobban figyelekKépmég egy:mi a szent sz@rért akarnak téged császározni ezt magyarázd el?????????????????????mert túlhordod?????most tul.képpen uh alapján változott a dátum jan.5-re?mensi szerint volt dec.20?

fic,
kösziKépmajd megdumizzuk mikor megyünk,ahogy szuszhoz jutok,most megyek kocsit pucolni mert eladtuk és jönnek érte.....
Vendég

Votiv,
Elvileg én már 27.-én be köllött vóna hogy feküdjek, de sikeresen meggyőztem a dokit, hogy mégsem jó az senkinek se. Az Uh szerint meg nincs a kzs rátekeredve Fülire.
A programozott császár, meg azért van, mert az anya hülyécske a karmája szerint Kép
egyebekben pedig minden együttérzésem a tiéd, így utólag is Kép ténylegb fél napig lógtál ox-on? és történt valami? Ha nem történik semmi, mégsem és a bébicsek szívhangjai is jók akkor sem lehet hazamenni? de most komolyan?

Pocak,
köszi a koktélt neked is, mindjárt ki is próbálom így elsőre az alkeszmentes változatot, a többit meg meglátjuk Kép

Recca,
Pussz neked Kép
macskanyu

Recca! egy ismerősömnek fél év múlva ment vissza a macskája, teljesen jó állapotban.

Fic! nekem bezzeg tömi Lencsi a gyümit, mert a tejem nem sok.

Bogárka! a fagyasztott gyümit hogy adjam Lenkének? boltit is lehet?

ÉS MÁR AKARTAM KÉRDEZNI, hogyha főzök mondjuk répát, v ilyesmit, azt is le szabad fagyasztani, vagy csak frissen? áll ez a meggyes krumplira is, amit fagyasztott meggyből főznék? és ebbe kell gyümölcscukor?

Pocak! 2 evőkanál őrölt gyömbér???? ettől kidobnám a taccsot, majd szülnék Kép).

ancsipancsi

Macs, nem semmi, hogy a babócád ennyire ragaszkodik az albérletéhez.Kép
Én is szerdán megyek be a kórházba. Elöször NST, utána doki. Te mikorra mész? Nálunk már szombaton bö egy ujjnyi volt a méhszáj és a feje is beékelödött, a hasam 'leszállt', de úgy néz ki, itt meg is állt a tudomány.Kép

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

Macskaanyu! most lehet, h mindjárt kapok a többiektől, de ha csészárgyanús vagy, ne igyál piát, egy műtétnél nem jön ez jól.

és a 2 ek gyömbért is gondold végig Kép

Eszti!
nekem is mostanában jött meg Kép Kép Kép . és tök sok!

ancsipancsi

Macs,
Én is úgy gondolom, hogy nem szent írás amit a dokik mondanakKép Lehet, hogy a kis csajszi néhány órán belül jelezni fog, hogy meg akar születniKép És azt, biztos, hogy megérzed Kép
Anyira váltózó vélemények vannak a szüléssel kapcs. , de egy a lényeg: egészségesek legyetek! akár császáral, akár természetesen szülsz. Persze az utóbbi jobb lenneKép
DRUKKKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Gigi,

előzmények: nekem soha a büdös életben nem volt "szabályos" ciklusom, úgy cca.15-32 nap között bármilyen variáció előfordult. Aztán menet közben az egyik petefészkem abbahagyta a működését, parametritisz miatt, mert jól elhegesedett a bal oldal és nem lehet(ett)semmitsem csinálni vele. A 2004-es évem olyan sz@r volt minden téren, hogy lefogytam 54 kg-ra (67-ről), és bekaptam egy lágyéksérv műtétet is, majd leállt a másik petefészkem működése is. Másik (nem a mostani) doki azt mondta, hogy nem piszkálunk a dolgokba hormonkezeléssel egy fél évig, hátha megindul magától, de kellett vezetni mensis naptárt, plusz naplócskát, a hőmérséklet, görcsök erőssége, vérzés erőssége, ideje, ölelkezések, mikor-hányszor-meddig stb. Szóval lényeg, hogy amikor Fülöp léte kiderült és visszanézegettem a naplócskám, akkor ott figyelt ápr.5.-én egy szép ovulációs csúcs, egybeesve az egyéb szükséges tényezőkkel. De hiába mondatm ezt a mosti dokinak, meg lobogtattam a jegyzeteim, ő kiszámolta a mensi szerint és így lett a 20.-a, mint első időpont. Aztán a mostani(27.-i) uh és a 8 heteh uh összevetése alapján, meg az újralobogtatott jegyzeteimmel számoltunk egy kb. jan 5-öt. A császárral, meg azért riogatnak, mertmivel a bébi már kezd nagyocska lenni és egyetlen jelet sem talált senki, ami közelgő szülésre utalna, másrészt a lágyéksérv kiszakadhat a szülés közbeni erőltetéstől, de ezt már az elején is tudtam. Sztem is baromság lenne a cs., de majd akkor vitatkozom a dokival, ha más megoldás nem lesz. egyenlőre csak előrevetítették, mint lehetőséget.
macskanyu

Csajok,
Állitólag lehet kapni hámozott fagyasztott gesztenyét. Mikortól lehet adni a babáknak???
Nekem azt mondták, hogy 4 hós kortol mehet. Tapasztalatok???

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?