A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Moose!

Szorványos az igen ritkla után van még.Alig-alig,szorványosan.Mint az időjárás jelentésbenKép
20170114224602

Gabi!

De Gabi tényleg nem 50-s,nem?Már aki Zsanci szülésznője volt mert vele én is eltöltöttem egy kis időt!Kép
Mire leírtam,esett le,hogy jó kis vicc a nevekkel

Ancsi!

Az a Gabi akit én ismerek az nem 50-s de még 40-nek is csak max.az eleje.
20170114224602

Lombi! látom izgalmadban már összeakadtak a mondataid. nincs véletlen touch pad a gépeden? mert nekem akkor csinál ilyesmit, ha azt használom Kép . Amúgy Bardóczy Zsolt elég ráhagyós doki, szereti a természetes utat, nekem azt mondta, hogy 1 hetet mindenképp engednek túlhordani, de ő többet is, ha minden oké. Õ a Medimomban rendel (MOM Park földszintje), és iszonyat rendes hapsi, rengeteg beteggel, szóval várni azt sajnos kell.

ancsipancsi

Én egy külsőre lehet, hogy idősebb hölgynek tűnő gabira emléxem, akinek őszes-feketés haja hátul copfos.
De mintha lett volna egy másik alacsony, számomra igen helyes kis szülésznőci, lehet, hogy ő is Gabi? Õ is szimpi volt.

ancsipancsi

Szia Lányok!

Tudtam, hogy rárepültök a megsértődös mondatomra, de tényleg csak vicceltemKép))(Gonosz vagyok?)

Örülök, hogy tetszenek a képek. Sajnos nem mind olyan jó minőségű nagy felbontásban.

Szerintem is talizhatunk néha a MOMban. Vigyáz valaki a Lillusra míg eltűnök a C&A-ban?Kép

Indianyo! Milyen blúzt rendelt tőled a Juc? Én is én is szeretnékKép Ha lehet.

Na megyek aludni! Jó éjt!
beetrix

Ancsi
jaj anyósok!!! Enyém is rágta fülem, hogy így meg úgy nem gyarapszik eleget, és ő még védőnő is! Szerencsére család másik része és a gyerekdokim szilárdan mögöttem állt Kép így én sem ijedtem be... nagyon... Kép
kisün

Beet,
gonosz vagy Kép
kisün

Ja, és MOM: IGEN, talizzunk MOM-ban... nem ám azért, mert az tőlem 10percre van, nem is azért KépKép
kisün

Beet!
Juc beleszeretett a férjem ingébe, amit én viseltem az esküvőmön. Teljesen egyszerű hosszú ing, orosz gallérral, férfinép ottanság szereti az ilyesmit. Az enyém férjnek is van vagy 10 ilyen. Egészen cicomás darab is akad...

indianyo

Sziasztok!

Beet!

Én nagyon örültem Neked, hogy jelentkeztél, csak időm nem volt reagálni!Kép

Manó!

Nem tudom mit lehetne lépni, tényleg nem jó, ha még mindig ennyire köhög anyukád! Tüdőgondozóban esetleg jobban értenek hozzá, esetleg, ha ott tudtok egy jó dokit...ez csak egy ötlet, lehet, hogy hülyeség!Kép Vannak egyébként mindenféle hurutoldó köptetők meg minden, csak ki tudja, nála melyiket kellene használni, nehogy rontson a helyzeten!

Piroska, Macs!

Drukk! Drukk! Kép
Macs!
Tök jók a képek!Kép

Eszti!

Dominak gratula!Kép

Votiv!

Interjú!Kép

Moose!

Szórványos szerintem az, hogy egy-egy városban gyakoribb lehet vagy ilyesmi!Kép
Én is kapok hülye leveleket, dobálom is kifelé őket!Kép

Képek nagyon édik!Kép

Sajnos Timinél még mindig van hasmenés, már több mint 2 napja, úgyhogy holnap felhívom a gyerekdokit!Kép
Páromnak meg tegnap éjjel begyulladt a foga, hajnalban húzták ki az ügyeleten!Kép Remélem ezzel letudtuk az egész évi rémségeket!

Holnap este gyüvök megint, ha tudok!

ILdi
ildi76

Olyanok vagytok!Olyan dögök!Én meg mehetek a kés alá ti meg taliztokKép

De fel kell hívnotok a taliról engem szigorúan!

Mom jó nekem is ám,csak parkolni ne kéneKép

Beet!

Olyan,fehér meg hosszú és indiai és szépséges.Keresd vissza Indianyó esküvői képét,na olyat!

Parajucus
20170114224602

MOM PARKBAN MIKOR TALIZTOK?? és hol? az asztalkáknál, ami a múltkori fotózáshoz volt közel?

szerintetek fel tudom cibálni a villamosra a nagyméretű egy tonnás babakocsimat?? vagy gyalogoljunk el? végtére is asszem csak 4 megálló Kép

ancsipancsi

Ancsi,
ha én is megyek, akár fel is szedhetlek titeket kocsival... ha már ilyen közel lakunk, nehogy már villamosozzunk KépKép
kisün

de villamos is okés Kép gyalog meg tőletek kb. 15-20 perc Kép
kisün

Vera! tényleg felszedsz minket?? ez marha jó lenne, egy hordozóban még csak ki tudom cipelni Kép).
MIKOR LESZ?? Kép) (nekem hétfő-szerda-péntek jó általában)

ancsipancsi

Ancsi!

Akkor kedd vagy csütörtökKépBocs de ezt nem tudtam kihagyniKépBár tudom,hogy nem szereted a viccet de mivel én úgy sem számítok a mostani talinál ezért írtam csak.
20170114224602

a MAGÁNVICCEKET SZERETEM!!! a betanult és mástól hallott szövegeket nem annyira kedvelem, mert az olyan erőltetett.
a kis ironikus megjegyzésed nyugodtan jöhet Kép

tök beleéltem magam, hogy én is tudok talizni veletek.
egyelőre még nem próbáltam bkv-ra egyedül feltenni a kocsit, de Vera felvillanyozott.

ancsipancsi

Juc,
tényleg, mikor lesz pontosan a nagy nap?

Ancsi,
persze, hogy felszedlek titeket Kép
kisün

Ancsi,
mert én vagyok a villanypásztor Kép
kisün

Szent Imre Kórház honlapja megújult? mert én épp videot nézek rajta! persze végig az Ikea szobában készült, hogy mindenki azt higgye, hogy ilyen frankó körülmények között lehet csak szülni Kép . viszont lehet nosztalgiázni, mert a császárműtőt is lefotózták.

http://imreszul.neologik.hu/Main/Menu/Korhaz/Menu/Tortenet/

ancsipancsi

na asszem elmegyek szunyni, mert holnap vérvétel... ez még nem baj, de ÉHGYOMORRA!!! FÚJ!!!
kisün

Vera, ez találó is, mert jómagam meg egy vágásra szánt tehén Kép

ancsipancsi

Vera! Cakát! majd írok mélt, hogy ne hagyjatok ki Kép
Ne félj, nem fog fájni az éhgyomor!

ancsipancsi

Ancsi, Kisun, 15-20 perc gyalog, es kepesek vagytok autoval akarni menni??? milyen emberek vannak! elkepeszto...

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

TUDOM, de ÉHES leszek, és akkor agresszív és rosszkedvű vagyok Kép
kisün

Recca,
gyenge emberek vagyunk... de én már többször sétáltam el oda, innen tudom, hogy mennyi pontosan Kép de ha fúj a szél és zuhog az eső...
kisün

jahatperszepersze...

Coolio
recca

Ancsi,
enyim Gabi tényleg nem ötvenes, és nem is alacsony...Kép Szőke, kékszemű, normális magasságú, kb. 35 éves. A szőke nem biztos, mert mintha a szülésemnél már vörös lett volna a haja, de lehet, h csak a pingvinek miatt láttam vörösnek!!!KépKépKép
A kékszem bizti, mert olyan KÉK, h csak na, és én minden lányomnak ilyen kék szemeket szerettem volna...Erre itt van két, barna szemű fiú!!!!!!Kép
És akkor mikor MOM??????????holnap??????? és momban az alsó szinten kell talizni, a kávézóban!!!stippstopp
ééééés, Juc,
még szép, h élő körkapcsolásban jelentkezünk nálad, mig te a műtőasztalon heversz!!!!!!!!!!!KépKép ez csak természetes!! Tudod, mi vagyunka a BARÁTAID!!!!!!KépKépKép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Moose, ha megtaláltátok a tutit, hogy jó gyereket fényképezni, mindenképp kössétek az orromra! és igen, az első gomb, amit megtaláltam a continous autofocus volt... (ez úgy hangzik, mint a coiutus interruptus!?)

és Reccának van igaza, rákerestem a neten, és a Tamarin (amit anno én vettem) nem javallt, de a Tamarinlax nevű cucc haszn. ut-jában semmi ellenjavallat nem volt terhesség/szoptatás idejére
egyébként meg egy kis málnalevélteát is ajánlhatok Kép főleg 36. héttől Kép
Baby Luufot vettél már?

az Eulália nekem nem teccik, olyan mint, az okuláré. de az Emília vagy az Elina szépséges Kép

én már csak egy Rózát vagy Rózsát vagy Rozit szeretnék Kép (vagy Borit, Borókát, vagy Bogátát Kép)

votiv 8)
votiv

Votiv, az Emilia nekem is nagyon tetszikKép

Coolio
recca

Én meg Léna, Zsóka, Emma, Natália, Alena, Ella nevű kislányokat szeretnék!
Köszi, előre is!!!!!!!!!!!!!!! (Ez neked szólt, ott fenn!!!!) Rozi és Bori és Sári is tetszik.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

én holnap nem tudok menni, vagyis csak később, mert jön anyóska délelőtt vizitbe, még nem látta au új pecót... és a MOM lenti kávézójában bazi nagyés fincsi tejeskafét adnak Kép persze nem olyan jó, mint a mayás forócsoki, de Kép

Fic, hogy Te milyen édes vagy!!! Kép azért autóban nem volt ám olyan zord az éghajlat Kép és abban a 10 percben, ami az interjú vége és a parkolójegyem lejárta közt fennmaradt, még picit sétáltam is a körúton, és nagyon nem zavart a rossz idő Kép és csak vigyorogtam, mint a vadalma Kép vagy mint a frissen szabadult anya? Kép

Ildi, köszi az együttérzést Kép hát Ti sem unatkoztok Kép remélem most már vége lesz a szériának!! van vmi, ami Timit meg szokta fogni? Istinek almalevet adtam, egész jól megfogta. ja és persze, hogy miután leírtam, hogy ma még csak 1x kakilt, utána rögtön bekakkantott!!! Kép mégiscak van itt vmi fekete mágia...

votiv 8)
votiv

Juc, Zsan, én nagyon szeretem MOM PARKolóját. főleg h első óra ingyenes Kép és mindig a legeslegvégén, a kijáratnál szoktam parkolni. bátornak kell lenni, de eddig még mindig bejött. vagy pofátlanul vissza kell tolatni sokat Kép

na elhúzok, még mindig az interjún gyötrődöm, broááá

votiv 8)
votiv

Votiv!

Okuláré,jó!Kép
És nekem a Rozina tetsződik,vélemény?Ez olyan kis bohókás szerintem.
20170114224602

szerintetek ezekre az előadásokra mi, nem terhesek is elmehetünk??? Engem nem érdekel az összes, de az egyik igen.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

holnap tenyleg mentek mom?? en biztos nem, mert apa utolso szabinapja itthonKép

Rozina? hm. tenyleg nem rosszKép

Coolio
recca

Rozina rulez!
holnap később???mom? 3-ig ráérek!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan,
csak most reagálokKép, dá, beszélekKép Orosz, ukrán perfect, oszt' nem érek vele semmitKép,
De úgy döntöttem, hogy a lányomat is megtanítom, így sokszor oroszul beszélek hozzá,Õ meg vigyorog. Akkor lesz érdekes, amikor már Orsi is tud beszélni, megpróbál aZapának elmagyarázni valamit oroszúl, aki nem fog érteni semmitKépKép, de sebaj, majd fordítok

Moose,
benne vagyok a "belerúgok az anyósba" címü dologbaKép, Legalább egy képet küldjél róla, majd rúgdosomKépKépKép, csak szólj mikor viselkedik rosszul, nehogy felesleges rúgást kapjonKép (hogy én milyen kis szemét vagyok?!)

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Holnap mayáztok??????

Nekem Orsi holnap kapja a 4 hós oltásokatKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Mi van Macskával???

Piroska,

és veletek mi van??? Beelőzöd MacskátKép?

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Na befogom a pofámat...meg a szemem...meg a kezemKép, nem írok ma többet és bebújok aZapa melléKép

De nemsokára már holnap vanKép!

Jó éjtKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Helló!

Lefekvés előtt benéztem és szétröhögtem rajtatok az agyamat. Kép Kép

Jó talit nektek! Kép

Juc neked meg szorítok nagyon!

na megyek, mert aludnom kell

ruz
ruzicsky

Madárfüttyös Hajnalt Mindenkinek! Kép

Még mindig egyben, de tegnap du.óta legalább vannak többé-kevésbé rendszeresnek tűnő fájások, olyannyira, hogy hajnali 3-ig nem nagyon aludtam semmit Kép na majd a mai nst alatt Kép

Lombi,
az Szőnyi doki is jó, nem csak a B betűsek Kép méghogy csak B... Kép

Votivia-Szenilla,
ne ásd a küszöb alá magadat, bár lehet, hogy a feketemágia ellen használna Kép remélem sikerált összegondolkozni az interjút

Juc,
mikor nyesnek?

Indianyó,
ha netán van még ilyen inged, engem is érdekelne Kép

Moose,
A R.D. minket is bombáz, de egy régebben náluk dolgozó barátosnémat megkérdeztem egyszer, hogy hogy is van ez a címekkel, meg nevekkel, meg hogy mndenki kap minden sz@rt és azt mondta, hogy részben telefonkönyv alapján, részben, meg az ún. kérdezőbiztosok révén (akik szeretik a népeket a vásárlási és egyéb szokások ügyében zsesztetni) jutnak címekhez (már ha vki elég hülye, hogy vadidegeneknek megadja a címét,telefonját)
De ne küldj nekik SEMMIT vissza, véletlenül sem,( még lemondó levelet se!) mert akkor rádbizonyítják, hogy többezerért rendeltél tőlük! Ez komoly!

Ti meg mind menjetek jól talizni, majd irígykedek rátok Kép

Pussz

fájdogálóshasú-csakvégretörténnevalamiMacsésFülöpke
macskanyu

Votívía-Szenilla:

csak mielőtt elásnád magad a küszöb aláKép

Kép
macskanyu

Napsütéses szépséges reggelt Mindenkinek! Kép De jóóóó is lenne ...

Macs: Szőnyi doki rulez, és tudod, szüjjémáááá, na, persze ne vegyél komolyan, ezen a héten úgyis elindul Fülöpke. megértem, hogy nehezen hagyja hátra a jó meleget. Kép

Votiv: igen, én is teljesen meghülyülök, ha egy kicsit kiszabadulok. ezért is vásároltam össze egy csomó játékot Vincenzónak, még mindig van 3, amit nem bontottunk ki. Kép dehát nem bírtam őket otthagyni.

olyan jó volt karoson, anyukám vigyázott Vincenzóra, én meg sétáztam a hóban, meg szaunáztam, és mindig hazamentem, mire az etetés következett. Kép nagyon jól esett! már mióta tudom, hogy pocaklakóm van (2004/10/06) nem szaunáztam, előtte meg minden héten egyszer v. kétszer rendszeresen. ezért már nagyon hiányzott. elmúlt a náthám, leugrott a felső hámréteg, isteni volt!!!!! Kép

Tali?????????

cupp,
fic
ficánka

Eszti,
jó az Osváth, csak még ne most. Kedd-péntek vizsga, utána lesz egy kis szussz, úgyhogy inkább utána, jó? Vidi érdekel, kép sejtet valamit. Kép

Kisün,
vérvételhez drukk, h éhen ne vessz. Vigyél egy szenyót, és ahogy megcsapoltak, már eheted is. Kép

Macs,
drukk! Ez már nagyon a finish!
neet
neet

Köszi a drukkot Kép megyek is , csak még előtte

Moose, ez lemaradt neked a múltkor:

Kép
macskanyu

Ja és ígérem, most már nem fárasztom a jelenlevőket színes illusztrációimmal Kép Kép

pussz:

Macs
macskanyu

Macs,
hajráááá!!!! Kép

vérvétel megvolt, és nem haltam éhen, mert gyorsan sorra kerültem Kép
kisün

Vera: ügyes vagy!!! Kép

Macs: illusztrációk jóóóóók Kép nst-re meg a fejleményekre meg nagyon kíváncsi vagyok!

Dorka: jöttök?????

MOM TALI?????
ficánka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?