A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Tigriske!

Nagyon örülök a tesztednek (még végig sem olvastalak de tudtam hogy ellövöd azt az utolsót is)
Kívánom, hogy a BMC-ben is erősítsenek meg ebben
pusszantlak drága

Lányok, köszönöm mindenkinek a vígasztaló szavakat, aranyosak vagytok

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Rony! Hát igen, nem a türelmemről vagyok híres, de aztán még van 4 db tesztem, hogy kiéljem magam hétfőig.:-))))))
Remélem következő időkben gyorsan követsz és együtt tologatjuk az ikreinket a babatalálkozókon.

Mindenkinek köszi a gratulációt, tényleg remélem, hogy nem kiabáltam el. :oops:
tigriske1978

Lányok!
Csak be ugrottam hogy van e valamelyikötöknek lakáshitele Otpnél?Már rohanok is maj még jövök késöbb!

Kép
rózsa11

Sziasztok!!!!

Tigriske:vigyázz magatokra nagyon!!! :D :D :D Látod, mondtam én, hogy érzem!!!

Ildi: 9 mnyh az jó, ne aggódj!!!Én is ma voltam a BMC-be uh...nekem is 9 és azt mondta dokker néni, hogy az már nagyon jó!!!Ha a tonhal nem megy, ezerrel egyél túrót!!!!
Nekem pénteken inszem..1 tüsző 21mm, 2 tüsző 17mm...

Remélem minden kismami jól van!!!!

Vicky: dolgozol???minden rendben???nem idegesítenek az őrültek???
kiss angyal

kiss angyal: A hétre kiírattam magam, majd a jövő héten megyek, de az őrülteket megpróbálom elkerülni. Drukkolok az inszemhez.
vicky79
Budapest III. kerület

Kiss angyal! Köszi! Ez nagyon jó eredmény, akkor 3 esélyes a dolog! :D
tigriske1978

én meg valahogy egyre biztosabb vagyok, hogy nem szúrom el a 7végém teszteléssel...
ennyi 2. körös sikert, kakti, tigris :lol:
jó lenne veletek/köztetek...
kpn

Süni hírek!
Ma 06.17.-én 15.05-kor megszületett Zétény Mór 3700 grammal és 56 cm-vel!
gabicsibe

Lányok!

Kitartás!Nektek is teljesülni fog a vágyatok!Mindenkinek millió drukk és remélem mielőbb ti is átkerültök a lentebbi topikokba :D
gabicsibe

Sziasztok!

Tigriske : gratulálok, a hétvégével csak óvatosan :D :D :D

Kiss angyal: szuper hírek, mennek a drukkok péntekre!!! :lol: :lol: :lol:

Kpn: nem sokára megyünk mi is a többiek után

Kép
sztyopane

süni: Gratulálok a babácskához és jó egészséget nektek!
vicky79
Budapest III. kerület

Kpn! Vicky párja volt Kakti, ha jól emlékszem, így én még párra várok. Tehát csak hajrá és pozitívan. Ma estére menstruációs görcseim lettek, tehát bármit érzel ne add fel! Mikor jössz hétfőn? Szerintem én odamegyek hajnalba.

Sztyopane, Rózsa és többiek! Köszi a gratulációkat!
tigriske1978

Hahó Csajok!

Hétfőn hajnalban én is ott leszek a sorban!
Vagyis szeretnék ott lenni! :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti

hétfőn kell menned UH-ra?

Kép
sztyopane

Igen. Hétfőn bekuksizunk. :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti

Az tök jó!

Én meg bládiért imádkozom, hogy mehessek már inszemre!

Kép
sztyopane

Tigriske!Gratulálok! Ez már szerintem tuti siker.

Rony!Veled vagyunk és melletted!!!

Sztyopane!
Nyugi ha meg akar jönni, akkor meg is fog, ha meg nem akkor lehet, hogy csoda történt. Volt itt már ilyen is.

Kakti!
Várunk majd az uhu-val.

Kpn!
Ennyi kétcsíkos után nem törheted meg a varázst!Sikerülnie kell, magadért és miattunk is! Csak pozitívan, csak nehogy úgy járj mint én, hogy annyira pozitív lettem, a 3. inszemnél meg a Titok c. film után, hogy jól pofára estem. Tehát nem szabad átesni a ló túloldalára. És ezt nem csak neked írom és persze veled ez nem történhet meg, hiszen most babazápor van. Sok sikert a teszthez!!!!!!

Süninek is gratula! Jó egészséget kívánok!
szöszi1977

Ohh...

Ne nagyon várjatok az UH-val... Az eredményt megpróbálom majd megosztani veletek, de az is lehet, hogy egy hétig nélkülöznünk kell egymást (nekem titeket és vica verza). Ugyanis a BMC-ből mi már egyenest a nyaralásba megyünk. Nem jövünk már haza. Ha lesz ott egy számítógép net kapcsolattal, akkor megpróbálok jelentkezni, de nem ígérek semmit. Mivel hogy nekünk asztali gépünk van, és nem notebook, így ezt nem tudjuk magunkkal szállítani. Pedig most olvastam utána: a szálloda teljes területén ingyenes wifi-kapcsolat működik.

Ja!
Holnap frissítsek a táblázaton, vagy megvárjam a jövő hét eredményeit?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Köszi csajok a drukkot péntekre :D

Félreérthető voltam: 2 tüsző van.az egyik 21mm a másik 17mm

Sztyopane: neked azért szurkolunk, hogy megjöjjön!!!de tényleg, mi van ha van valami(baba) amiért nem jön meg???

Minden kismama vigyázzon magára és a babára/kra

Az baj ha este 8 helyett 9-kor lett beadva tüszőrepesztő?
kiss angyal

Szöszi! Köszi.

Kakti! Akkor hétfő reggel találkozunk.

Kiss angyal! A 2 tűsző is nagyon tuti, ha ilyen szép nagyok. Szerintem akkor egy órával később reped meg, csak nem lehet baj, de 100%-osan nem tudom.
tigriske1978

Kiss Angyal!
Nem hinném, hogy nagy galibát okozna egy óra csúszás. :)

Tigrincs!
Vasárnap este megadom a koordinátáimat. Vagyis hogy miben leszek hétfőn. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

kiss angyal: Szerintem nem baj. Legfeljebb 9-kor repednek a tüszők és nem 8-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Most látom, hogy laptetű! Na ez már nagyon kellett!
Tegnap este voltam a nőgyógyimnál, ééééééééééssssss nőt 0.5cm-et a mnyh-ám. Annyira örültem, hogy csak na.

Köszönöm mégegyszer mindenkinek a tanácsot. Ma pedig szorítsatok Nekem, jó? Este jövök a beszámolóval.

Süni!
Gratulálok Mór születéséhez!

Puszi
Ildi

gyoreneildi

Kép
Nem tudok aludni felkeltem mikor a Drágám el ment a dolgozoba.Lányok nem akarom el kiabálni el kell a ház hétfön megyünk az ügyvédhez igaz áron alul de nem kinlodok vele tovább.Nem sok marad belöle mert visszi a bank ez a válság nagyon betett.Voltam tegnap a bankba fizetés könnyitést kapunk az ij házra mert nagyon sok a törlesztö.Kezdek egy kicsit meg nyugodni.Meg megyek az ügyvédhez /már megint/meg probálunk valami kedvezményt kérni az illeték kifizetésére mert rengeteg és aház árábol sem tudjuk kifizetni.Majd meg látjuk mi lesz.Apának vettem tegnap nadg,meg felsöt és olyan csini benne hogy!
Lányok lehetséges hogy nekem azért nem sikerült hogy nem voltak ilyen szép nagy tüszöim mert nekem az uh.17volt a legnagyobb.
Kakti:
Nagyon jó nyaralást és pihenjél érezd jól magad!És Vigyáz nagyon magatokra!!!
Kedden jön valamelyikötök a BMCbe?
Csézjangról tudtok e valamit???
Sting!
Mizus veled?Hogy vagy?
Rony és a többiek megyünk miis nemsoká a kismamis lányokután !!!
Ercsi

Kép
rózsa11

Sziasztok!

Napokig nem jövök és ilyen hírek Tigris???:)
Válaszolok ám majd, csak Vidékiába vagyok a tesóméknál szabin, mert költöztetjük. De ma megyünk kirándulni Szarvasra az Arborétumba, meg hajókázunk a kölkökkel.
Az előbb úgy megíjedtem, átmentem megnézni a gyerekeket, és egy nagy takarókupac alól, kilógott egy superman kéz, a 2 éves bebunkerezte magát, azt hittem megfulladt hirtlen...

Rony, drágám, teljesen elszomorordtam..ha lesz kedved azért írj majd privit.....

Én nem érzek semmit, egy kicsit lelkiismeret furdalásom van, mert nem is gondolok a babára...csak az Utrokor.....egy hét múlva megyek tesztelni.

Kakti, érezzétek jól magatokat a nyaraláson!!!

Kpn, te mikor fogsz tesztelni??

Tigris! Jajjj, de izgulok!:):):)

Nagy drukk mindenkinek!!!+++++++++++++++++++++++
lugi

Sziasztok!

Ildi:
Nahh látod, megy ez :wink:
szorítunk, és várunk a beszámolóval!!!
havri1

Tigrincs, mai teszt???? :wink: :lol:

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Havri!

Hogy vagy? Csak +++++++ an tudod!!!!! Drukkolok nagyon!!!

Lugi
Neked is mennek a drukkok

heni77

Tigris titkolózik előttünk :)
Pedig jó lenne látni egy szép tigriscsíkos tesztet, nem :lol: ??

Heni:
Köszi, jól vagyunk, bár semmit nem érzek :) az éjjel elég rosszul aludtam/tunk, (lehet boxoltak bennem a srácok?).
Azt hiszem lemegyek ma a patikába egy kis magne b6-ért..
havri1

Heni:

Te hétfőn mész ugye??
Na majd küldöm a pozitív energiákat :lol: :lol:
havri1

Tigris nem titkolózik, csak még alukált. A ma reggeli tesztem erősebb, így úgy tűnik tényleg sikerült. Sajna rajtam van egy fránya gyomorrontás. Az az igazi hasmenős fajta. Remélem nem vírus.

Kakti! Akkor egyeztetünk!

Lugi! Szorítok!
tigriske1978

lugi: Ne legyen lelkiismeret furdalásod, én sem törődtem hogy van-e odabent valaki. Este lefekvéskor talán, de most nem pörögtem annyira rá. Valahogy inszemtől kezdve pozitív érzéseim voltak és így nem is aggódtam, csak a teszt előtt amikor megcsináltam ez itthonit.

tigriske: Akkor mégegyszer gratulálok. Reméljük nem vírus.
vicky79
Budapest III. kerület

jó reggelt csíkosak és csíktalanok :lol:
ilyenkor mindig látom, hogy van remény, amikor ilyen tigrisek csakúgy becsíkozódnak :lol: örülök, hogy erősödött a teszt, abból az izéből meg kúráld magad ki és igyáligyál, ha fosós-hányós!

Havri, reméljük valami rendezkedésre ébredtél éjszaka!!! :wink:

Lugi, nekem lehetne furdalásom, mert nemhogy nem gondolok rá, hanem már megint kb a 3-4 naptól tök megatív lettem. Inszemkor még nagyon koncentráltam ott a rakétakilövőben és mondtam nekik, hogy dolgozzanak, másnap rádolgoztunk és akkor bumm történik valami és többet nem tudok hinni benne...

kiss angyal, az az egy óra szeerintem sem a világ vége...

sztyopane, drukk piriért, hogy indulhassatok!

Ma 13. nap. nem teszteltem. nem érzek semmit, sajna még csak a cickók sem fájnak :cry:
kpn

Kpn!

Ne csináld ezt, mert így tényleg nem sikerül!!!!! Tessék benne bízni!!!! Ki akar egy olyan helyre menni ahol nem bíznak benne!!!
Gyerünk, fel a fejjel, légysziiiiiiiiii !!!!!!!!

Tigriske!
Azért igazán dobhatnál fel egy tesztet ide, hogy mi is lássuk!!!!!
Tényleg Apa mit szólt? Remélem ez kirángatta a depiből!! :wink:

heni77

Szia Heni!

Megpróbálom majd otthon feldobni a tesztet.
Hát apát kirángatta az biztos. Van egy játékunk, miszerint én el szoktam neki mutogatni pl, hogy mit szeretnék. Na hazaért a melóból, mutatom neki, hogy nagy a hasam, erre Ő: Szeretnél babát? Rázom a fejem, mutogatok a hasamra, erre Ő: Ott a babánk? Bólogatok, mint a hülye. Kérdi: Honnan tudod? Itt egy kicsit megakadtam, hogy a pisilést elmutogassam, de leesett neki: Csináltál tesztet? Megint bólogatok. Átölel és itt én kérdeztem: Sírsz?
Azt mondja: Csak egy kicsit. Pedig nem egy sírós fajta. Innentől kezdve: ne ugrálj, ülj már le, hova mész, maradj majd én hozom. Mondtam is neki, hogy nagyon ari, de nem beteg vagyok, hanem terhes. Szóval most nagyon boldog.

Ja és Kpn a legfőbb tünet, hogy állandóan elérzékenyülök, de még egy reklámon is bőgök.
tigriske1978

Na, Tigrincs!

Ezt én is akartam már írni!
Elolvasok egy cikket az újságban pl. és potyognak a könnyeim. Tiszta gáz! :lol:
A tv-ben minden x@ron elérzékenyülök én is. Sokszor egy mondatot nem tudok végigmondani Apának, mert elbőgöm magam. :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Hát elég mókás, én már csak röhögök magamon.
tigriske1978

Na akkor én is az vagyok most, mert bőgök, mint az állat. :lol: :lol: :lol: De jó, olyan megható.
Mi lesz velem akkor ha már tényleg terhes leszek? :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja, én a Ghost c.film végén is tudok nagyon bőgni, mit bőgni zokogni!!!!

heni77

Na leánykák!

Fel akartam tenni a táblát, de nem jó. Még kitalálok vmit! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!

Remélem tényleg nem nagy gond az 1 óra csúszásom..Majd megmondom a dokkernek, hogy 8 helyett 9-kor sikerült beadnom:(

Sztyopane: mi-zu a menzi manókkal?

Tigriske: Cuki lehetett Apa ahogy elérzékenyült:-)..úgy birom ilyenkor a pasikat!!!,meg azt is imádom nézni, amikor viszik a babát és büszkén sétál vele, hogy ez bizony az Ő műve... :D :D :D ....látod ez kellett, a pocaklakóhoz, hogy te higgyél benne, Apa meg ne foglalkozzon a dologgal!!! Úgy örülök mintha velem történt volna!!!!
Neked ez hanyadik inszem volt?

A síros kismamiknak pedig üzenem, hogy az összes barátnőm ezt műveli/művelte mikor terhes volt :D az eggyik még a Mónika show-on is zokogott :D :D :D nekem a zokogós kismamis történetek közül ez a number one:-)
kiss angyal

Sziasztok...

Nem bírtam visszafogni magam...
Itt az új vonalzóm... :oops: :oops: :oops:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Mit kell vinnem holnap,a pizsin és a papucson kívül???
kiss angyal

Ennivalót és innivalót! Ez utóbbit mindenképp!
Esetleg tisztasági betétet.
ÉÉÉÉS: ZOKNIT! A műtőben hideg van ám!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

O.K. köszi...enni és inni lehet az űrhajós kiképzés előtt? :D
kiss angyal

Kiss angyal!

Én úgy emlékszem igen, lehet enni, jó mondjuk lehetőleg ne bablevest :lol:

Szerintem jobb ha hálóinget viszel, azt csak fel kell rántani magadon, de a pizsinél a gatyát ugye le kell venni, és kényelmetlen egy szál felsőben jönni, menni. Drukk neked!!!!

heni77

Heni: :D :D :D akkor ma és holnap szelektálom a kaját :D :D :D

nincs hálóingem sajna:-(...de már annyit és annyian nézegettek befelé nálam, hogy ha meglátok egy fehérköppenyes embet már vetkőzök is le...(ez a hentesnél gáz egy picit ):D :D :D

Sajt: mi van a kutyusokkal, jobban vannak?

A :D
kiss angyal

Ildi: nagyon várunk a mai hírekkel,eseményekkel :D

Csajok:szoktatok adni pénzt inszemkor? és ha igen mennyit?
kiss angyal

kiss angyal: Hálóingem nekem sem volt, de csak az inszemekre vettem egyet. Én nem szoktam adni, most gondolkozom, hogy mit is vigyek, mert azért a sikert meg szeretném nekik köszönni.
vicky79
Budapest III. kerület

Enni, inni lehet. Inszemnél nem kell éhgyomorra menni.
Én nem adtam pénzt. Úgy gondoltuk, majd ha sikerül. Így majd az utolsó BMC-s alkalomkor viszünk - szerintem.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

kakti: Te már gondolkoztál rajta, hogy mit adsz? Vagy te pénzt gondoltál a dokinak?
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?