A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Még nem tudom igazán...

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Vicky!

Nem emlékszem mit mondtál, elmondtátok már a nagyszülőknek a jó hírt? Vagy mit is írtál, mikor fogjátok elmondani?

hálapénzzel kapcsolatban:
Dita aszem virágot vitt a reciseknek, biológusnak, meg a dokinőnek is, okés ez férfi dokira nem jó.....

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Kiss angyal!

Bizti valami jóképű hentesfiú van felétek :wink: :lol: :lol:
Itt nálunk egy bácsika van a pultban, szerintem igencsak kikerekedne a szeme, ha felfeküdnék a pultra, egyszál pizsifelsőben :lol: :lol: :lol:

heni77

heni: Még nem mondtuk el otthon, úgy tervezem hogy a mostani otthonlétnél megpróbálom eltitkolni és július végén jelenetnénk be. A páromnak akkor lesz a 90. születésnapja, szerintem szép ajándék lenne. :)
vicky79
Budapest III. kerület

A párodnak???? :lol: :lol: :lol: :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Vicky: ebben a korban is vannak még aktív spermák? :D

Ez azért jó hír a férfiakra nézve :D ....gondolom a párod nagypapájának :D :D :D
kiss angyal

Úgy tervezem ez lesz az első és egyben utolsó inszemem :D egy alkalomért nem vásárolok hálóinget :D inkább elviszem a párom pólóját, ő 190 cm én 170 cm...felpróbáltam és pont olyan nekem a pólója mint egy hálóing :D
kiss angyal

Rózsa: nekem a doki néni azt mondta, hogy a 17-ből is lehet valami....Szerintem túlságosan sok problémád volt azalatt az időszak alatt amíg a beágyazódás történik... :(

most már lecseng ez a problémás időszakod és a 2. inszem sikerülni fog :)
kiss angyal

Sziasztok!

kiss angyal: bládi még várat magára, de ha jól érzem napok kérdése.
A hentes témához hozzászólva én minden este vetkőzök egy hentesnek :D :D :D a zuramnak!!!
A hálóinget már meg is oldottad.

Vicky: 90év az nagyon szép kor :lol: :lol: :lol:

Heni: Ha mész a henteshez szólj, meg kell néznem a hogy mit szól az akciódhoz :D :lol:

Tigriske: sikeresen megríkattál, édes lehetett az urad ahogy rájött az activity-re, várjuk a zebrás képet

Kakti: Nagyon szuper a vonalzód

Kép
sztyopane

Sziasztok!

Na megjöttünk a hosszú útról. Elég "viccesen" indult a napom. Kezdtem úgy, hogy mikor felkeltem megcsúsztam és megrántottam a térdemet, majd elmentem a boltba ahol annyira pakoltam a kosárba, hogy az ujjamat lehorzsoltam, de nem gyengén. :x
Na mindegy, nagy nehezen elindultunk, de persze, hogy nem értünk oda időben, de előtte betelefonáltunk, hogy valszeg késünk. Megérkeztünk, átöltöztem és rá nem sokára szólt a biológus csajszi / azt hiszem Erikának hívják/, hogy megnézhetjük a babákat. Mondta, hogy az egyik nagyon szépen felébredt /Ő 9 sejtes/, de a másik veszített sejtszámot, de szépen indulgat Ő is befelé /Ő 5 sejtes/. Majd dobok fel képet róluk, de ehhez apa kell. Na irány a műtő. Na kisegített, na ki..... hát persze, hogy Misi bácsi. Megnézte, hogy rendben van e a nunikám, de lehet, hogy valami különleges volt rajta, mert qrva sokáig nézet. Megkaptam őket, a műtőben még feküdtem 10 percet, majd a szobába 1 órát. 14.00-kor kaotuk mrg a zárót és indultunk haza. Június 29-én kell mennem vérvételre.

Bocsi, ha egy kicsit hosszúra sikeredtem.

Tigriske!
Gratulálok, de még mindig halkan. A lánybúcsún pedig csak rostosat inni!!!!!!

Kis Angyal!
Holnap inszemináció? Nagyon drukkolok Neked!Holnap várjuk Tőled is a beszámolót.

Puszi
Ildi

gyoreneildi

gyoreneildi:
nem semmi ahogy indult a napod :D ,de így fog sikerülni!!! Pihizz sokat és vigyázz magatokra. Valszeg én Misi bácsinak nem tetszettem, mert engem még be is takart :? :shock:

Kép
sztyopane

Ildi: igen holnap inszem...
ha engem Misi bácsi vizslat megkérdezem tőle, hogy mit talál olyan érdekesnek...de az is lehet, hogy a doktorit próbálja megszerezni és gyűjti hozzá a sok információt :D
a napod érdekesen indult, de így lesz ez a történet jó és kerek..(és kerek pocó)...pihengessél sokat :D :D :D

Sztyopane :D akkor benned sem okoz semmi gátlást a fehér köpeny :D mondjuk a műtőben zöld van rajtuk assszzzem...az lehet, hogy egy kicsit zavaró lesz :D remélem Misi bá fehérben kukucskál :D
kiss angyal

Természetesen a párom nagypapájáról van szó, csak nem olvastam át mégegyszer. De nagyon jót nevettem a saját hülyeségemen. :D Párom is azóta röhög. Mondta, hogy ehhez képest még milyen jól is tartja magát.

gyoreildi: Remélem veled maradnak a babák.

kiss angyal: Mennek a drukkok holnapra.
vicky79
Budapest III. kerület

Kiss angyal

Misi bá úgy rémlik, hogy zöldbe flangál, de mivel én nem jöttem be neki, így a zöld köpenytől sincs gátlásom :lol: :lol: :lol: A fehértől meg pláne csak akkor mikor mosnom kell :D

Kép
sztyopane

Szia Vicky:
hogy vagytok?

Kép
sztyopane

Kiss angyal!

Ez aztán a hozzáállás :lol: teljesen jó a párod polója, Misi bá úgyis bekukkant :lol:
drukkolok holnapra!!!!!

Ildi!

Úgy látszik bejöttél Misi bá-nak :lol: :lol:
Én úgy jártam,mint Sztyopáné, bár engem az elején még kerülgetett, de aztán inkább betakart. Én sem voltam az esete :wink:

Kakti!

Szép az új vonalzód :D
havri1

Misibá általában zöldben van. A dokik meg fehérben. :D

Nézzétek, mit találtam:
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Kakti&year=2010&month=2&day=18&babycount=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20width=%22120%22%20height=%22180%22%3E%3C

Kicsit hosszú link, de remélem, működik!
(Apa azt mondta: elsőre azt hitte, ez egy Alien! :lol:)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

gyoreneildi:

Elfelejtettem az előbb, hogy drukkolok!!!
Pihenj sokat és vigyázzatok magatokra :wink:
havri1

sztyopane: Jól vagyunk. A héten itthon vagyok és pihenek. Csak mint látszik, hülyülök. :D

kakti: Bocsi, de nekem a csirke jutott eszembe róla. :) Az enyém is hasonlóan nézhet ki, majd megnézem.
vicky79
Budapest III. kerület

Csináltam én is és még egy pár vonalzót, de mind el van csúszva 1 nappal. Felteszem az oldalamra.

http://www.vikyke.extra.hu/index-baby.php
vicky79
Budapest III. kerület

Kiss angyal:

holnapra mennek a drukkok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
és várunk a beszámolóval. Most kiderül hogy te bejössz e Misi bának :lol: :lol: :lol: :lol:

Kakti, Vicky: édesek az Alien-ek :D :D :D :D

Kép
sztyopane

Kiss Angyal! Jövő hónapban a Te párod is elérzékenyül. Egyébként nekem a 2. inszemem volt. Nagyon drukkolok neked holnapra, csak nyugi. Légy laza és minden ok lesz.

Ildi! Sokat pihenni és küldöm a +++ energiákat.

Vicky! 90 éves? Nagyokat kuncogok itt magamba.

Lefotóztam a tesztjeimet, de nagyon nem látszik, hogy kétcsíkos. Apa mindjárt hazaér és feldobom azért, ha segít. Bár még be kell fejeznie a mosogatást, mert 2 napja nincs erőm elmosogatni és most végre elkezdtem, de nagyon hányingerem lett, így ott maradt a vége.

Ha hétfőn megyek eredményhirdetésre akkor van vizsgálat vagy csak a pisiteszt? A doki ír fel valami mást is a napi 3 Utron kívül? És mikor kell legközelebb menni?
tigriske1978

tigriske: Vizsgálat nem lesz, csak pisiteszt és eredményhirdetés. Utrón kívül mást nem ad. 10 nap múlva hív vissza uh-ra.
vicky79
Budapest III. kerület

Íme a tesztek.

Kép
tigriske1978

tigriske!

nagyon szépek!!!

Még egyszer gratulálok :lol: Szépek a csíkjaid :wink:
havri1

tigriske: Méghogy nem látszanak a csíkjaid.
vicky79
Budapest III. kerület

Köszi!

És nyúltam egy vonalzót a Kakti-féle készletből. Remélem látszódni fog.

Kép
tigriske1978

Még egy kérdés. Hol kell beállítani, hogy a vonalzó minden hozzászólásnál megjelenjen? Mert most csak bemásoltam.

Kép
tigriske1978

Hát ha Misi bá zöldben flangál hozzám nem nézhet be az tuti :D
Előveszem a szolgálatit és leadok egy figyelmeztetőt :D :D :D (ez a duma a Csapd le csacsiba van) :D :D :D

Tigriske: nagyon szépen látszik a 2 csík!!!!!!!!!!!!44

Holnap beszámolok Mihály báról :D :D :D...Perverz egy alak lehet :D :D :D

Jó éjt :D
kiss angyal

Tigrincs!

A profilodban az aláírás mezőbe kell a linket bemásolni. (Legfelül, ahol a Segédletek felirat van, ott legördíted a nyíllal, és belépsz a Profil menübe. Ott középtájon megtalálod az aláírás részt.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Tigrincs!

A profilodban az aláírás mezőbe kell a linket bemásolni. (Legfelül, ahol a Segédletek felirat van, ott legördíted a nyíllal, és belépsz a Profil menübe. Ott középtájon megtalálod az aláírás részt.
És a BBC kódok legyenek bekapcsolva.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Ez érdekes lett...
:oops: :P :oops: :P :oops: :P

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Köszi Kakti. Most már működik.

Kép
tigriske1978

Jó reggelt!

Tigriske:hatalmas gratula neked! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Köszi Sting.

Kép
tigriske1978

Sziasztok!

Kiss angyal!
Drukk mára!!!!

Tigriske!
Nagyon nagyon gratulálok, látod, hogy nekünk ducibbaknak is sikerül!!!!!Mondtam, hogy ezen kár aggódnod :wink: :lol:
Nagyon szépek a tesztjeid!!!!

heni77

Köszi Heni!

Rákattantam a vonalzókra.

Kép
tigriske1978

sziasztok,

hát, a párom 90. születésnapján és a rá érkező kommenteken akkorát röhögtem :lol: :lol:
bizonyítottá vált, hogy gyerekünk nincs, de humorunk az van :wink:

tigris, ezek szépek!!! az a nagy HCG feliratú kazetta a rendelt?

én ma 14. napon, mingyá megjön érzés, múltkor ilyenkor meg is jött. ugyanezen a napon kora délután.
nem teszteltem.

sajt? cséz? hol vagytok???
kpn

Kpn! Igen a kazettás a rendelt. Szerintem nem fog megjönni neked. A 14.napon én is úgy éreztem magam, tudod az a tipikus deréktól lefele fájdalom, de aztán elmúlt. Kell egy kis ++++. Tudod mit nyisd ki az ablakot és küldöm. +++++++++++++ Szerintem egy hős vagy, hogy nem tesztelsz, én nem bírtam ki.

Kép
tigriske1978

Sziasztok Lányok!

Nem tudjátok, lesz-e jövő héten Szűcs doki, vagy szabin lesz?

Köszi
kalmanka

Szia!

Engem hétfőre rendlet vissza. Nem mondta, hogy nem lesz.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok Lányok!
Ide értem már nagy sokára rengeteg elintézni valom volt.Kébzeljétek hétf.megyünk az ügyvédhez és eladjuk a házat egy gondal kevesebb.Igaz alig marad belöle mert visszi a bank de a másik oldalát nézem jóbb igy.Lányok nagyon jók lettek a vonalzok:
Tik hogy birjátok ezt a meleget.
Kakti:
A nyaralásnál azért nagyon vigyáz magatokra!!
Csézjang,Sajt,Sting.veletek mizus?
Én nem tudom hogy jön e front de ku...a sza..l vagyok rettenetesen fáj a fejem meg hánying.van pedeg nem voltam kint a napon.Akkor szokot ilyen lenni mikor hideg front jönn.Ráadásul du.vendégek is jönnek de ök még itt nem voltak meg velük mentünk volna a Mátrába.Majd este meg probálok jönni.
Sziasztok!
Rózsa

Kép
rózsa11

Hideg front jön, így a nyaralás miatt csak részben aggódom. Ami Ebihalat illeti, semmi gond, hiszen napon nem leszünk, tekintve, hogy végig szar idő lesz. Vízbe nem nagyon megyek majd, csak lájtosan. Max kihasználom az élményzuhany kínálta lehetőségeket.
Igaz, azért némi napocska nem ártana, de ez van. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

kakti, ha már volt róla szó, bocs, de hova mentek?
olyan irigyirigyirigy, hogy baba is meg pihi is, ez olyan jó érzés lehet :D

tigriske, pontosan úgy fájdogál a hasam, hogy az órás pisi utakon (az csak azért van, mert sokat iszom) mindig "magam alá nézek", nem hiszem, hogy ez az ismerős érzés ne hozna "eredményt" :shock:
a nem tesztelés meg nem a hősiességnek köszönhető, hanem annak, hogy láttam már elég negatív tesztet, a pirit meg minden kétséget kizáróan felismerem :wink:

rózsa, örülök, hogy túllesztek a házügyön!!!
kpn

a 14. tigris neked tegnap volt ugye?
kpn

Köszönöm mindenkinek a drukkokat! Nagyon jól esik! De nem tudom, most olyan negatív vagyok, fáj a pocim, mint mikor megszokott jönni, de ez még szerintem korai. Na mindegy próbálok nagyon pozitív lenni, minden negatív gondolatot űzök :twisted: :twisted: :twisted: .

Tigriske!
Nagyon szép tigris csíkos tesztjeid vannak. Nagyon vigyázz magatokra!

Rózsa!
Örülök, hogy sikerült eladni a házat.

gyoreneildi

Sziasztok!

Gyoreneildi: elég a negativitásból, küldi neked mindenki a pozitív energiát fel a fejjel!++++++++++++++++++++++++

Rózsa: gratula a házhoz :D

Kiss angyal: merre vagy?

Kpn: te mikor mész tesztelni a BMC-be?

Kép
sztyopane

Sztyopane!

Köszi az energiát! Negatív gondolatok elűzve, és csak is pozitívan gondolkodom!

Lányok az lehetséges, hogy már most olyan mesisen görcsölget a pocim?

Kiss angyal!

Várunk a beszámolóval!!!!!

gyoreneildi

Kakti!

Jövőhétre jó pihenést Nektek! Készülj fel, hogy legközelebb már eggyel többen mentek!

gyoreneildi

És a pozitivitáshoz csatlakozott egy Laptetű!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Most már extra pozitívnak kell lenned :lol: :lol: :lol:

Kép
sztyopane

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?