A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Votiv, lehet, h igazad van (pep ugyben), gondolkodom a dolgonKép. egyebkent mennyi %-ot kapsz JohitolKépKép

Ildi, mar folyamatban a valtas, csak meg nem tud fogadni a kiszemelt dokineniKép. egyebkent sztem a hipoallergensege miatt ajanlotta ezt a bigyot a bnomKép

Zsanci, Malacka nagyon rulzikKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

itt van a Bártfai úti szakrendelőben elérhető orvosok listája (csak tudnám melyik az a sok nőgyógyászat közül...)
http://www.sztimrehosp.hu/bartrendeles.htm

votiv 8)
votiv

ja Votiv, az enyem egyik oszt.tarsnak is ilyen tetotol talpig bepolyazott "Sugaras" jelmeze volt alt.isibenKépKép

Coolio
recca

Zsanci, koszi a homeos linketKép

Coolio
recca

Joophe, Katus,
www.disneyshopping.com
egyébként kicsinek is van, enyim kedvenc:
Kép
Kép
a stitch jelmez 2000 Ft, a tigris jelmez 3000Ft...

Juc,
de jó neked!!Majd mindenböl kettöt kérj, amit Somának kinézel, én meg jól megveszem töled, jó???KépKép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsan!
Nekem a Malacka sokkal jobban tetszik, mint ezek a csúfságok...de tudom, B. már NAGYFIÚ. és egy nagyfiúnak ilyen dukál...Kép
Akkor Petra első ovis farsangja ugyanakkor lesz, mint Igi első bölcsise??? Reméljük nem egy napon, és akkor majd egyezkedünk! Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zsan:azért gondolom,hogy nem Õ volt,mert itt valaki leírta külsőleg.Õ középmagas,középkorú,ősz,pocakos és szemüveges volt.Akkor ő ügyelt éppen,de szerencsére nem vizsgált meg.

petergabi

Zsan! Én is köszi a homeos linket, le is mentettem, meg a jelmezeset is! Kép
mkatus

Hopp, a csúfságokat nem ez utóbbi kettőre értettem!!! ezek beugrottak elém! és cukik!!! Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Recca, Votiv, Ildi,
ti mind egy suliba jártatok????KépKépKép
Votiv,
a linkedet, amit felraktál sztimreSHOP-nak olvastam...Kép

egyébként ezzel e tigger jelmezzel nagyon szemezek, mert ez utcai ruhának is használható. sztem.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Gabi,
ez azért rá is illik...Kép ösz, szemüveges, középmagas...
B,
sztem is csúfak!!! de B meg egy hüje komzumer, mint az anyja...már mondtam, de k...vul az oviban!!!!!KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsancikant! Köszönöm szépen! Nagyon édes a tigris is! Bár még nem találtam meg hol is vannak a jelmezek a weboldalon... Kép
joophe

egyébként a "stilusáról" azonnal fel lehet ismerni...KépKép szóval, lehet,h ö volt...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan:és elég mély az orgánuma?

petergabi

Joophe,
ird be az ottani keresöbe, h "costume". és akkor meglesz...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Gabi,
én a beszédére nem emlékszem, láttam, megjegyeztem, és kerültem, mint a TÜZET.
Ebben Jucus az illetékes...ö hallotta többször is!!! Én csak egyszer.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zs, koszi. Micsoda eges, hogy meg a szotarban sem neztem meg, csak rogton azt gondoltam, hogy valami kulonleges kifejezes egy kulonleges eljarasra, mi? Kép valojaban ez apa volt, napok ota a hulye rendeleseivel traktal, de en nem nagyon foglalkozom vele. es rajottunk, hogy talan meg egy csomo vamot is kell majd fizetni, ugyhogy most epp ezutan nyomoz. A britt cuccunk mar uton vannak (csak 3 font postakoltseg volt) es most rendelt usabol (itt viszont rengeteg: postakoltseg+kezelesi koltseg+atutalas koltsege+kitudjamegmiesmiert, osszesen toksok), de azt meg ki kene fizetni. szoval ha meg egy csomo vamot kell fizetnie es meg is serulnek a lemezei utkozben, akkor gondolom elmegy majd a kedve a dologtol.

Malackad allati helyes. En nemtom, mit csinalok majd, ha a nyuszinak jelmezt kell szerezni, mivel a varras egy szamomra teljesen misztikus es erthetetlen dolog Kép

Joophe, en Urban doktornohoz jarok maganba, de neha a bartfai sztk-s rendelesere hiv be, ami szerda delelott van. De nemtom, egyenesen oda mehetsz-e, de hivd fel a bartfait hetfon es biztos megmondjak.

Rec, akkor jo, hogy en nem kentem be egyszer sem? Tajekoztato fecnit olvastam es azon lattam is, hogy higitva. Egyebkent mindenfele sebesulesnel szoktam hasznalni, ket cseppet teszek egy pohar vizbe. Ma mar jobban nez ki a szaja, mint tegnap. Ot szerencsere nem zavarja a dolog.

Ildi, szivesen Kép es ne aggodj, en nem ultem a dohanyfustben, rogton kimentem a folyosora, de a fazon hamar elhuzott es a holgy, aki jott es lemasolta nekem a lapot rogton kiszelloztetett, ahogy bejott, mert mondtam neki, hogy kifustoltek.
moose

Zsan!
Megnéztem az oldalon a Malackát is...hát a Tied sokkal jobb!!! Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Lányok, nagyon aranyosak vagytok, de én tényleg érzek magamon némi plusszt, és azt is tudom, hogy rajtam csak a mozgás segít, csak egyelőre nem nagyon tudom kire hagyni Emmát.

Recca!
Többiekkel ellentétben nekünk nagyon bejött a Sinlac. Először Beet adott egy zacsival, ami megmaradt nekik, és Emmának nagyon ízlett. Aztán megkértem a dokinkat, és írt fel (recept nélkül nem is adnak sztem). Én nem találtam émelyítőnek, de tényleg édeskés az íze. Emma általában ezt eszi este, úgy, hogy fürdés előtt kb3/4 adag Sinlac, fürdés után még szopi. 800ft körül van egy doboz, de 600grammos, tehát dupla mennyiség, mint pl. a Milupa. Ugyanis a dokink felírt egy Milupa HA pépet is, de Emma azt nem nagyon csípi. És a Nestlének meg a Milupának is van olyan pépje, amiben módosított tej van, ami sztem adható a gyerkőcöknek.
És Emma kapott már olyan bébiételt, amiben cukor van, meg olyan pépet is, persze nem napi rendszerességgel, de azért ha néha-néha kap, attól még nem dől össze a világ!

Green!
Én is kidobáltam az összes fagyitejet, majdnem sírtam, de végül azzal vígasztaltam magam, hogy ez jó is, mert azt jelenti, hogy volt/van elég tejemKép

Oxi!
Bocsánat, én nem tudtam, hogy te így értetted a talival kapcsolatban a dolgokat, de megértem, hogy egy-másfél óráért nektek nem érdemes ugyanannyit még autókázni, nyilván úgy én sem vágnék neki. Csak Jucus szavait idéztem, ő meg rád hivatkozott. Szóval bocsi mégegyszer.

Zsanci!
Borisz mint MalackaKép megzabálom!!!

Kép
Kép
manoka11

Zsancikant! Köszi! Kép

Ha frissítitek az oldalt, nálatok is visszaugrik a Topikokhoz? Van erre valami megoldás, és lehet, hogy csak én vagyok béna...?
joophe

Gabi, Zsan!
Ti most tulképp kiről is beszéltek? A dokiról, akinek nem mondjuk ki a nevét? Mert ő nem pocakos, az bizt., inkább olyan szikár fajta...

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Manóka!

Fogjál mindent rám vagy a nyusziraKép
De én vállalom.

Gabi!
Biztos nem ő volt mert nem pocakos.De akkor ki lehetett?

Juc
20170114224602

Manóka!
Mikortól adtad Emmának a Sinlacot? Mert nekem is van egy doboznyi, ami a barátnőmnek megmaradt...bár nekem nagyon ki kell sakkozni, hogy éhes legyen estére a fiatalúr, mert elalvás csak szopival megy, szopi meg csak akkor megy, ha éhes, úgyhogy mi még az esti kajával várunk egy darabig...Kép

Joophe!
Frissítésnél nekem is visszaugrik...
Remélem szerencséd lesz Balogh dokival, én nagyon-nagyon ajánlom, csak félő, hogy nem fgad újakat..de hátha...Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Az öreg Barna pocakos...nem??? És elég mély az orgánuma...
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka,
én úgy emlékszem, volt egy kis pocak...tényleg nem hatalmas pocak, de volt azért...vagy én egy pingvint láttam????? Zanza, otthogytad a pinvinjeidet, és még két hónappal késöbb is ott rosszalkodtak. De én biztos, h Vele találkoztam, mert rajta volt a neve az ingén...Vagy egy huncut pingvin elcsórta????KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Jujdejok ezek a jelmezek! Nekem is a tigryss vagy tygriss (nemtom, hogy kell irni, csak hogy 2 s es y Kép ) tetszik a legjobban Kép es nem is draga, ha 3e, de gondolom a postakoltseg stb utan mar inkabb 12e lesz Kép Kép

Juc, Pannaval konnyebb dolgod lenne, csak ra kene beszelni, hogy inkabb Emili Elizabet legyen, azt a rozsaszin cuccot raadni es a hona ala csapni egy pluss Clifforot Kép hu, igen, egesz jo otlet, ezt asszem meg en is ossze tudnam hozni Kép

Tenyleg mindenkinel nagyobb a masodik pocak, mint az elso volt? Es a cicik? Es azt hogy kell, hogy szoptatas utan ne legyen kisebb a cici? Persze a szoptatos cicinel kisebb, de hogy a leanykorinal azert ne legyen kisebb, ez azert megoldhato, ugye?
moose

Hüüüüüüüüüüüüüüü, ez lehet, de ö nem középkorú az biztos!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Bogárka! Én is bízom benne, hogy szerencsém lesz vele! :-) Egyelőre még nem aktuális, ez az első ciklusom védekezés nélkül, bár ma van a 28. napom, tehát lehet, hogy már megfogant a baba, és akkor mégis rögtön aktuális lesz! Kép Néhány napon belül kiderül...
joophe

MOOSE,
nekem SOKKAL kisebb volt a pocak, egészen 6 hós korunkig. Utána megnött, és akkora voltam mint egy bálna!!!!!!!!!!!!!!! de elötte simán tudtam takarni, és állandóan azon agyaltam, h vmi baj van, mert a második gyerekkel nagyobbnak KELL lennie a pocaknak, hiszen mindenhol ezt irják!!! És még a gyerekem is kisebb lett, mint elsöre...Kép Szóval, én nem hiszem, hogy feltétlenül nagyobb...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Nyuszira ne fogjatok semmit!! Irgumburgum!!

Ja, es a masodik gyerek mashogy mozog, mint az elso, vagy en mar semmire nem emlekszem? Egyebkent tenyleg nem emlekszem...

Ja ja, es Manoka, nekem mar az is sok torna volt, hogy eleinte allandoan cipeltem az egyre nehezebb gyereket itthon, meg hogy sokat es gyorsan setaztam. Torna meg fel sem merult, maris tokgebe voltam.
moose

Moose,
azért annyira nem lesz drága a jelmez!!! és nekünk még a laptop után sem kellett vámot fizetni. Az ilyen ruhákért meg föleg nem!
Manoka,
BoriszMalacka, csak Neked!!!Kép és a többi kedves néninek...KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Moose,
elsönél nálam is ez volt...3 hónap alatt visszafogyi versenysúlyra, és utána már csak fogyi, fogyi, fogyi, fogyi...
most meg...??
Zsamöba...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Bogárka!
Emma kb. egy hónapja kap Sinlacot, tehát mondjuk durván 7 hós korától. Neki már nem volt elég az esti szopi. De nem kap teljes adagot, meg a fürdéssel még elmegy elég sok idő, szóval neki utána még van kedve bőven szopizni.

Csajok,
nem lehet, hogy a doki, akiről beszéltek az a Bálint Mihály? Õ is középkorú, ősz, és ha jól emlékszem, van pocakja is.

Vettem bimbóvédőt. Esti szopinál felraktam, de Emma elkezdett üvölteni, utána meg amikor levettem, percekig nem volt hajlandó rácuppani, csak sírt. Úgyhogy inkább szenvedek (de a Bepanthen azért némileg hat). Fejni lusta vagyok.

Na el, aludni. Jóccakát!

Kép
Kép
manoka11

Ja es szerintem ha akarsz, otthon is tudsz tornazni, amig E alszik. Ha meg nem akarsz (ja, ez en vagyok Kép ), akkor seholsem fogsz. Es ha meg sokat beszelunk errol, akkor a tobbiek ugy meg fognak verni, hogy arrol koldulsz, mert tenyleg tokvekony vagy, ugyhogy szerintem gyorsan valts temat Kép Kép

Koszi Zs. Szerintem enyem poci most nagyobb, de legalabbis az elejen rogton ugy kezdett, aztan mostmar lehet, hogy kicsit lassitott. Es szerintem te se nagyon panaszkodhatsz, meg kulonben sem ertem, hogy ha nem eszel rendesen, viszont sokat idegeskedsz, akkor hogyhogy nem vagy meg gebe? Kép Kép biztos eszel rendesen, ugye? En ma rajottem, hogy mar csak 4 honapom van, sot apa ars poeticaja szerint 3, mert szerinte siman johet sokkal korabban, legalabbis multkor allandoan ezt szajkozta, szoval most fel kell gyorsitanom, hogy meg mindent elintezzek (erkelybeepites, ket szoba atrendezese, nyuszinak uj agy beszerzese, atszoktatni kulon szobaba, megtanitani az egyszulos furdesre, es az apaval elalvasra meg gyorsan beszelni Kép ruhatarat ujraszervezni es egyeb bebicuccokat eloszedni, levakarni stb es meg egy csomo hivatalos ugyintezes is van... huh).
moose

Szánthó nem is szemüveges... és egyáltalán nem pocakos!
viszont bajszos és én más bajszos dokit nem láttam

Rec, te hová jártál általánosba?
most le vagyok ám lombozva, hogy mindenkinek ilyen Sugár-jelmeze volt Kép én csak egy ovis-farsangi jelmezemre emléxem, én voltam Piroska, az öcsém meg a farkas. és tök ciki volt már akkor is, hogy az öcsémmel kell megjelennem Kép

votiv 8)
votiv

Zs, bombazhatlak mellel ilyen kinnvasarlas ugyben? Egy csomo kerdesem lenne es mar igy is teljesen szetoffoltam a topicot. (Ja, es a homaros oldalon volt is ilyen cikk, hogy valaki szuleinek hazakuldott usabol egy fotogepet ajandekba es itt csak ertesitest kaptak rola, hogy fizessenek valami 11e vamot, szoval biztos jol szetszedtek a csomagjat meg minden.)
moose

Joophe, Balogh doki szintén ott (is) rendel a Fehérvári úton. nála én is voltam 1x még az özönvíz előtt, mert épp szabin volt a dokim, mikor szükségem lett volna rá Kép de nekem nem jött be. és hallottam már ilyet mástól is. de ez tök szubjektív, nem akarom elvenni a kedved.

Manóka, én költözéssel - inkluzíve idegeskedéssel - és némi egggészen minimális önmegtartóztatással fogytam legutóbb 4 kilót... szóval hajrá költözés! Kép

votiv 8)
votiv

Joophe, akit még jó szívvel tudnék ajánlani és rendel sztk-ban, az az ifjabbik Barna doki. vannak itt hívei KépKép

votiv 8)
votiv

Pocak!
a sorozat minősége rémes! egyelőre dolgozom rajta, hogy mi a gáz vele.

Green! NEHOGY KIDOBD! főzd főzelékbe!! egyes álláspontok szerint 1 évig ig jó a tej!

Eszti! hát a Mazsolátok meg honnan van?

Recca! érdekes, nekem külön megkérdi a doki, hogy akarok-e még valamit, nem hogy megjegyzésejet tesz! azon viszont nem tudok eligazodni, hogy a tápszert meddig írhatják fel, mert a patika szerint 6 hós korig, gyár szerint 1 éves korig. megpróbálok kicsit tankolni belőle, mert ezzel akarok házi tejpépet készíteni.

Zsanci!
Malacka jelmez extra fasza!

Mkatus!
helló! előtte hogy aludt a Pindúr?

CSÍPÕSZÛRÉS:
NEM IS MESÉLTEM MILYEN BAZI JÓ MÁR A RENDSZER!!! szóval Neet ne félj, a köv. gyereknél nem szívsz!
bementünk, jelentkeztünk a kartonozóban, ott mondták, hogy a beutalót tegyük az ajtón lévő dobozba, oda betettük, és a számítógép által regisztrált érkezési sorrendben hívtak be minket. nem volt harc meg verekedés!

TÁPSZER:
még a HA tápszerek is tejből vannak, mi azzal kezdtük, most meg már sima tejes tápszert is kap, csak nem módosított fehérjéset. a nem tejalapúak marha drágák, ha nem írják fel őket, illetve még úgy is. mondjuk nem emiatt döntöttünk úgy, hogy milyen tápszert használunk, hanem mert a NEM TEJES TÁPOKAT csak olyan babáknak írják fel, akik rászorulnak erre.(betegek) szóval akiknél kimutatták mondjuk a tejérzékenységet. aki csak (tejcukor)laktózérzékeny, az tejalapú, de laktózmentes tápszert kap. legalábbis elméletben így van a felírási szabály. a Simlac nem tejmentes? Manóka, ti hogy tudjátok felíratni? simán? nálunk a HA-t simán felírják, meg az egyszerű tápokat is, de nem hinném, hogy a tejmentest felírnák receptre.

Recca! szvsz az a megoldás, ha nem írja fel a doki, de ragaszkodsz hozzá, szerintem meg tudod venni teljes áron, recept nélkül. csak elég borsos.

ancsipancsi

Votiv!
ne foss, én is piroska voltam!

ancsipancsi

Zsan, te most komolyan aggódsz a súlyod miatt?? nemááá!
Manókát is csak azért veszem komolyan, mert azt mondja, mozgáshiánya van, amit még meg tudok érteni Kép (na de majd látja ezt még másképp, ha Emma megindul Kép)

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Agyilag nulla lettem a tanulástól.

Zsanci, pingvint hagytam ott egy párat, ezek szerint elkanászodtak, mire te mentél.Kép
Borisz, mint Malacka imádnivaló!Kép
zanza

jó, Ancsi, de mibe, hogy neked nem volt egy Farkas folyton a nyomodban Kép

votiv 8)
votiv

Én egy óvódai farsangkor szaloncukor voltam.Kép
zanza

Én meg pattogatottkukorica!

ZAnza!

Ezt a pingvines dolgot nem értemKép

Juc
20170114224602

Moose!
Nekem nagyobb volt a második! Sokkal-sokkal-sokkal! Kép
Zsan!
Te biztos hasizomra gyúrtál B. után. és ezért nemlett nagyonn! Kép Mert Balogh doki is megmondta, hogy azért nagyobb, mert már nem tart olyan jól a hasfal...
Mozogni meg sokkal hamarabb mozgott, és a végefelé néha komoly fájdalmakat is tudott okozni egy-egy rúgással...persze ez nem hiszem, hogy amiatt lenne, mert második, hanem mert egy erős kiskrapek Kép (ja,... aki már ezerrel kúszik, és teper a nővére játékaiért Kép)

Votiv!
Lehetek indiszkrét: miért nem jött be??? Persze tudom, hogy mindekinek más a nyerő, pl. a legjobb barátnőmnek nem is ajánlottam Baloghot, mert tudom, hogy neki nem jönne be...

Na jóéjt!
Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Juc, amig vajudtam a rózsaszín-lila szobában addig a képet bambultam, a végére már kínomban az íriszekben pingvineket is láttam.Kép
zanza

Macsék jól vannak, kép azért nincs, mert Macskapu családdal ünnepelt és nem tudta átküldeni, de ha minden igaz holnap (ill. ma) megyek és majd jól lefotózom FülöpkétKépKép

Jó Éjt: Pocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

Moose, higitva bekenheted, de mostmar nem hiszem, h kell, foleg, ha latod is, h gyogyul szepenKép

Manoka, Kép orulok, h van pozitiv tapasztalat is. (bar ha mindenki rosszat mondott volna, mennyivel egyszerubb lenne donteniKép)

Votiv, Kosci. ha ez mond valamitKép (es bocs az elozo gyagya megjegyzesemertKépKép)

Ancsi, hat azert mindenaron nem kell! bar kezdek egyre kivancsibb lenni raKép (de vajon mennyi az eselye, h felirjak nekem?Kép)

Zanza, vetted a rendelesemet???Kép

Coolio
recca

ja es joejt Kép

Coolio
recca

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: